Söndag

Godmorgon! 
Idag var jag uppe vid 8, var skit trött så var knappt att jag orkade upp. 
Sitter på tåget på väg till Uppsala, ska möta upp biw och gå till lager 157, sen åker vi vidare mot Stockholm! Ska på rix fm, så vi möter upp lite folk där som vi ska vara med. Ska bli roligt, första gången jag är på rix fm faktiskt haha! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, vi hörs senare. Ha en bra dag! 

It sucks.



Film

Har pratat med bästavän i ca 2 timmar, bäst. Nu ska vi se på film så har fixat lördagsmys!

Lördag

Hej på er! 
Idag har vi inte gjort så mycket, mest bara vart hemma och tagit det lugnt. Var precis ute på en springtur och invigde mina nya träningsbyxor, så sköna och snygga! Nu ska jag hoppa in i duschen innan vi ska äta.

00:45

Efter maten så slängde jag ihop en äppelpaj, den mumsade vi på framför filmer sen. Riktigt mysigt, var längesen man bara umgicks med mamma, pappa och Simon bara vi 4. Nu ligger vi i sängen och ska försöka sova, jag ska försöka komma upp i skaplig tid i morgon. Hoppas ni har haft en bra kväll, godnatt på er!

Så häftiga

Tack så mycket fina Andrea för bh-n och trosorna, tycker dem är fett coola! 

Fredag

Godmorgon.
Idag mår jag skit, har världens huvudvärk men tar mig iväg till skolan iallafall. Har ju ingen praktik den här veckan så känner att jag måste till skolan, sen vill jag inte missa något heller. Jag hoppas huvudvärken försvinner, för orkar inte gå en hel skoldag och känna mig såhär.. Nu ska jag gå till bussen, hoppas ni får en bra dag! 

Just nu



Smile



Torsdag

Hej på er! 
Sitter i bilen på väg mot Knivsta, vi ska möta upp min moster där och umgås lite. Sen åker vi vidare mot Uppsala och kollar runt lite, tror vi ska till Gränby eller jag hoppas på det iallafall. Så vi får se helt enkelt. Humöret är ju sisådär, så hoppas det vänder senare! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi! 

Trötter

Ska sova nu, är helt slut. Vi kollade på filmen maleficent, och den var faktiskt bra! Så den tycker jag ni borde se. Sen såg jag pll, såååå spännande! Nästa avsnitt kommer inte ut förrän i december, så gissa vem som kommer avlida? JO JAG! Vill se det nu nu! 
Nej nu ska jag sluta skriva, vi hörs i morgon! Godnatt fina ni.

Sitter på helspänn!

OMG har längtat hela dagen, spricker snart!!! 

Film

Tog en springtur innan maten, klarade av 5 km, så ikväll är jag nöjd. Ska snart kolla på film med mamma och Simon, blev så jävla mätt efter maten så soffhäng blir perfekt. Ska byta lakan och städa först så får jag somna nyduschad i en säng med ny tvättade sängkläder.

Orkar inte hur fin han är.. 

Mat



Solar



Onsdag

Hej på er! 
Sov alldeles för länge idag, inte alls bra. Men var så trött så orkade inte gå upp när klockan ringde. Ska precis äta frukost, vaknade hungrig så ska bli gott! Solen lyser idag så ska nog ut och lägga mig där ett tag sen!

Godnatt



Tv tittande

Ligger i soffan och tittar på tv, väntar på att paradise hotel ska börja. Efter det ska jag försöka sova även fast jag är ledig i morgon, börjar få huvudvärk och är helt slut. Förstår inte, kroppen och huvudet känns så tungt, så jobbigt. Nu ska jag fortsätta titta och äta lite gott! 

Springtur

Nu hoppas jag på att jag kan köra på och bli nöjd! 


Tisdag

Hej på er! 
Idag så har det varit en lång skoldag, fick sluta vid halv 4. Så då mötte jag upp mamma och Simon så handlade vi lite. Sen åkte vi vidare mot tandläkaren, men ska tillbaka om 2 veckor (igen) för måste träffa en annan för hon jag hade nu kunde inte göra det som jag behöver hjälp med. Så nu är vi på väg hem, håller på att dö av hunger så ska bli gott med mat. Sen ska jag slänga mig i soffan och stanna där hela kvällen eftersom att vädret är så tråkigt. 

Får inte nog

Är så fast i den här serien, så bra!! Har bara några avsnitt kvar, sen kommer jag få vänta som jag får göra med alla andra serier, så segt men sååå värt väntan! 

TITTA HIT!

Världens bästa människa har frågestund på sin blogg, så tycker att ni mina kära bloggläsare ska in och ställa en massa frågor och göra henne jätteglad! För det skulle ju såklart göra mig glad också, så in och ställ nu!!
 
http://biwkerdklai.blo.gg/2014/august/fragestundsdags.html#comment
 
 
 

Soffhäng

Sitter nyduschad i soffan, var ute och sprang innan. Riktigt härligt, var riktigt taggad så gick bra. Så nu är jag nöjd över mig själv, och kommer sova gott inatt. Sitter och tittar på idol och gosar under mitt älskade täcke, underbart. Hoppas ni har en bra kväll! 

Just nu

Fick sluta tidigare så ligger nu i soffan under täcket och tittar på teen wolf.

Måndag

Godmorgon! 
Igår fick jag migrän därav inget mer bloggande. Har sovmorgon idag så börjar 10, så står just nu och väntar på bussen. Går till halv 5 idag vilket jag tycker borde vara olagligt, vem vill sitta i skolan till halv 5? Inte jag iallafall, så det här kommer bli tufft. 
Hoppas ni får en bra dag!

-



Söndag

Hej på er! 
Idag har jag inte gjort så mycket, har lagat en massa pajer med syster så vi väntar på att de ska bli klara så vi kan äta. Sen bakade vi också, så ska bli gott att smaka på det sen. Är så trött och less så efter maten blir det väll att kolla film eller ta ut allting på en springtur, får se hur jag känner sen. Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll! 



Sommarkrysset

Vi fikade precis, så ligger nu proppmätt i sängen och kollar påsommarkrysset. Fick så ont i magen så var tvungen att lägga mig, sen så är mina kusiner på sommarkrysset så ska titta efter dem! Har även sällskap av en av mina älskade missar, så mysigt! 

Lördag

Har precis kommit ut ur duschen, så ska starta ett avsnitt av teen wolf nu. Min syster kommer hem idag, och sen kommer pappas jobbarkompis och hans familj hit, så det blir fullt hus. Ska titta nu, ha en bra kväll så kikar jag kanske in senare! 

OVERKLIGT



Film

Tog en springtur innan efter vi hade handlat, så skönt! Sen när jag hade duschat så cyklade jag med mamma till tåget. Och nu har jag bänkat mig i soffan. Ska kolla på film med päronen och Simon, myser till det med lite nötter och äpple med, mumsigt! 

Fredag

Hej på er! 
Efter en rätt så seg skoldag tog jag och bästavän tåget in till stan. Vi gick runt och titta lite, har sagt till mig själv att jag inte ska handla mer kläder, men tror ni inte jag får med mig en tröja ändå? Kommer nog aldrig hem från stan utan någonting, rätt jobbigt ibland ;) sen åt vi på cupido, as gott! Det verkligen knullar i käften, haha! 
Nu sitter jag på tåget, så när jag kommer hem så blir det nog att kolla på serier eller film! 

Finaste bästavän

SÅ BRA!

 

ask.fm

Ni har väll inte glömt bort min ask? In och ställ en massa frågor och gör min kväll lite roligare! ;)
 
http://ask.fm/jessicaaerikssonn
 
 
 
 

~



Springa

Ska ut och springa nu, göra av med den lilla energin jag har. Vill få det gjort nu så jag slipper ikväll! 

Torsdag

Godmorgon! 
Kom upp vid 10 i morse, gick upp och åt frukost, sen dammsög jag hela huset. Har nu bänkat mig i soffan för att se nyaste pretty little liars, som jag har längtat! Sen stannar jag nog i soffan och fortsätter att titta på serier, en latdag idag helt enkelt. 

Soffan

Ligger just nu i soffan och kollar på paradise hotel, riktigt kul. Vi kom hem rätt sent så hann inte se nyaste pll så får göra det i morgon, så ska sova efter paradise så tiden går fortare, vill bara se avsnittet nuuu! Så hoppas ni har haft en bra dag och kväll, så kikar jag in här i morgon. Godnatt på er! 

Mamma bjuder



Onsdag

Hej på er!
Är riktigt skönt att vara ledig idag, men hade det svårt att ta mig upp vid 10 i morse. Nu har vi fixat oss och sitter i bilen på väg till stan med mamma, vi ska väll kolla runt lite och så. En mysdag i stan helt enkelt, älskar det! 

Sova

Nu ska jag försöka sova, är ledig i morgon och på torsdag, är även det nästa vecka. Det är för att min chef på praktiken har semester så börjar senare. Det är ganska så skönt ska ni veta! Så klockan är ställd på 10 i morgon så ska försöka komma upp då, så ni får sova så gott! 

Liten träning

Tog mig ut och hoppade hopprep innan, var så trött så orkade inte springa. Men när jag hoppat ett tag fick jag en massa energi så tog mig en liten springtur, sen gjorde jag knäböj, squats och situps. Så är helt slut nu, så ska hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen och kolla på Shark week innan det blir att se paradise hotel.

-



Tisdag

Hej på er!
Då är första skoldagen avklarad, riktigt skönt. Vårat schema är inte det bästa, vi går rätt sent varje dag, men men så blir det när man har haft ett lugnt schema i två år. Det är ju sista året så det är bara att kämpa! 
Sitter just nu i soffan, har precis fått i mig lite mellis och ska snart åka till tandläkaren för en koll, ilar i tänderna så hoppas på att jag inte har hål. Sen ska jag bara hem och ta det lugnt.

Godnatt!

Ligger i sängen och ska snart sova, är 10 minuter kvar på devious maids som började idag så när det är slut ska jag försöka sova. Skolan börjar ju som sagt i morgon, så ska försöka få så mycket sömn som möjligt. Hoppas ni sover gott! 

Måndag

Hade det as kul på grönan i lördags, vi var där från när dem öppna till 10 på kvällen, så man var skapligt trött sen. Så vi slocknade direkt när vi kom hem till Lollo! 

Kom hem runt 3 igår, gjorde inte så mycket, låg mest och latade mig i soffan med hjärtat. Är skönt det med! 
Just nu kollar vi på film, eller vi pausade nu för vi måste laga mat tills pappa kommer hem, haha han är duktig och jobbar! I morgon börjar skolan för mig, skönt men ändå inte, ledighet vill man ju alltid ha. Ska försöka bli bättre med bloggningen, så ni som följer den vill fortsätta! Nu ska jag gå och hjälpa mamma, bjuder på lite bilder från grönan. 






Just nu



Fredagen + idag

Igår åkte jag in till stan och mötte min bästavän, vi gick runt och titta lite sen åt vi middag på cupido, så gott. Sen tog vi oss till botaniska trädgården där Uppsala peace party var, hade en sjukt bra kväll! Såg movits, ison & fille och Rebecca&fiona! Helt grymt! 

Nu sitter jag på pendeln på väg till huvudstaden, ska till grönan med Lollo och bli liten igen, haha älskar verkligen karuseller! ;) sen åker jag hem till henne och sover hos henne, vi har bara träffats lite snabbt på one directions konsert så är lite nervöst haha. Ni får ha en bra dag! 






Pretty little liars

Ska se på nyaste avsnittet av pll nu, så taggad! Myser med lite frukt med så gott.

Svettig och glad



Onsdag

Idag fyller min fina kusin 13 år, stort grattis! Så idag blir det födelsedagsfirande för henne! 

vi fick även ett jobbigt besked i morse, så bloggningen får bli som den blir. Ska umgås med min fina släkt och omringa mig med dem som får mig att må bäst. Ta hand om era nära och kära, och framför allt er själva.

Vila i frid, vi kommer sakna dig

Tisdag

Hej på er!
Sitter i bilen på väg till Norrtälje nu, ska hem till kusinerna och sova där en eller två nätter. Åka förbi farfar och Ann-Charlotte ska vi också göra! Var ett tag sen vi träffade dem så ska bli riktigt kul! Hoppas ni får en bra dag! 

Middag

Kom hem för ett tag sen, då fixade vi mat direkt som vi nu är mätta på. Det var så jävla gott, ni anar inte! Nu pratar jag med biw sen när vi har pratat klart så blir det soffhäng! 

Lunch



Måndag

Hej på er.
Sitter i bilen på väg till Uppsala nu, ska kolla runt lite på Gränby och Ikea, passar bra denna regniga dag. Är så himla trött så skulle egentligen bara vilja ta en paus från livet och sova lite haha, men det kan jag göra senare. Hoppas ni får en bra dag!

Godnatt



Soffhäng

Åt för ett tag sen, när jag var klar la jag mig i soffan, började frysa så himla mycket så la mig under en filt. Supermysigt men det är ju sommar så känns lite fel på samma gång, men ändå skönt när det blir svalare mot kvällen. Nu slöglor jag på tv, finns inget att titta på så kollar runt på alla kanaler haha. Här tänker jag stanna hela kvällen, för är så slut i både kropp och sinne.

Promenad

Har bara sovit i 3,5 timme idag, men tog mig ändå ut på en powerwalk, superskönt. Nu ska jag städa rummet innan jag hoppar in i duschen, sen ska jag försöka få i mig lite mat.

Gårdagen

Kvällen igår var superrolig! Hade det så trevligt och fick träffa nya människor så det var kul! Biw är nog också glad att jag drog med henne, för vet att även hon hade det skitkul ;) 






Lördag

Hej på er! 
Sitter på bussen med biw på väg till harbo nu, vi ska på fest hos en polare så hoppas det blir bra. Antingen så sover jag hos biw eller så åker vi till mig, det får vi se helt enkelt. Ville bara kika in och önska er en trevlig kväll! 

Nya byxorna



Hemfärd

Sitter i husbilen på väg hem nu, har ca 35 mil kvar till Stockholm, en väldigt lång resa. Pratade nyss med bästavän ett tag, ska bli helt awsome att få träffa henne i morgon!! Nu ska jag väl snart starta en film, lyssna på musik eller bara umgås med mitt sällskap haha. Hoppas ni får en bra kväll! 

Fredag

Hej på er.
Är uppe på Grand nu, väntar på Simon som är nere på stan. Sen ska vi väl äta något innan vi åker iväg hem och packar det sista, för sen när vi är klara rullar husbilen mot tobo! Ska bli skönt att komma hem, har saknat mina bebisar, vänner och säng haha. Köpte även ett par as sköna byxor innan, har shoppat för 600 sen igår, dåligt dåligt..

Så trött

Har varit igång hela dagen idag, så blev supertrött när jag la mig i sängen. Ligger och tittar på tv nu, ska försöka sova i skaplig tid för ska upp vid 9 i morgon. Känns som att jag kommer slockna när som haha! Nu är reklamen slut och mitt program börjar, vi hörs mer i morgon. Godnatt fina ni! 

Haha denna är så rolig!! 

Mot vislanda

Är på väg till vislanda nu, ska fira Linn som fyller hela 14 år, grattis till henne!! Så ska bara umgås med alla, trevlig kväll helt enkelt! 

Torsdag

Hej på er.
Blev väckt vid 10 idag, då var det bara att gå upp och fixa sig. Sen tog vi oss upp till Grand där vi mötte Simon, hans mamma och syster. Vi lunchade tillsammans, var trevligt! Nu har vi gått runt i nån timme och håller fortfarande på och tittar. Sen får vi se vad vi hittar på. 

Fan alltså

Har varit på bra humör för det mesta nu i flera timmar, men nu brast det, som vanligt. Fan i helvete alltså. Hatar när jag blir såhär, vill kunna vara glad en heldag för en gångs skull, när ska jag få det? 
Godnatt på er. 

!



Helt underbart

Mamma och pappa kom runt 7 tiden, då skjutsade vi först lovisa till en kompis. Sen vidare mot maxi för att köpa fika och sen åkte vi och köpte pizza! Så det satt riktigt bra i magen på en gottegris som mig! Sen spelade vi lite kort och umgicks och bara prata, helt underbart. Nu ligger jag och tittar på tv, ska snart starta nyaste pll!! 

Glader

Har inte träffat mina föräldrar på två veckor, och att de snart är här gör mig så glad!! Har saknat dem så mycket♡

Onsdag

Hej på er.
Kom precis ut ur duschen, så startade datan och tittar på teen wolf. Så spännande alltså, gah! Rekommenderar den starkt! Nu ska jag titta och fortsätta trycka i mig onyttigheter, humöret är på botten så detta är bra en dag som denna. 

Vill ni?

Är ni läsare intresserade av att jag ska starta en frågestund? Kommentera vad ni vill, finns det tillräckligt många som tycker det, så gör jag det!

Gott!

Mitt humör har varit skit konstigt idag, så när alla andra åt middag så var jag inte sugen, så var uppe på maxi och köpte sallad sen lite gott. Så nu sitter jag och äter och kollar på tv.

Tisdag

Godmorgon.
Idag vaknade jag upp till spöregn, var rätt härligt. Fast önskar att detta regn istället hade varit längre upp i landet där det just nu är världens skogsbrand, så det hade underlättat för alla underbara människor som försöker släcka den. Får ont i hjärtat av att veta hur många människor som måste lämna sina hem pga branden, tycker det är läskigt.. Men hoppas att den/de snart släcks!! 

Nu ska jag titta på teen wolf vilket jag kommer göra hela dagen, inte på humör för något annat. 

Godnatt



~



Godsaker

Kom precis in ifrån promenaden, så sitter och äter ett äpple och dricker Celsius. Ska hoppa in i duschen när jag är klar sen lägga mig i sängen! 

Promenad



SÅ SNYGG



Måndag

Då var det måndag igen, vilket betyder att jag nu är helt ensam till halv 5. Jag ska kolla på teen wolf helaa dagen lång, har saknat mina babes. Det är så otroligt spännande och bra!! Är så trött så orkar inte göra något, även fast jag sov till halv 12 är jag tröttare än tröttast. Så att lata sig hela dagen låter perfekt! 

04:10

Mitt humör nu på kvällen har varit totalt åt helvete, har varit sur som fan, förstår inte vad problemet är. Men har så underbara vänner som alltid får mig på andra tankar! Nu ska jag snart försöka sova, det är så otroligt varmt så får se hur det går. Fast det börjat svalna på rummet nu så det är skönt. Fick huvudvärk innan så den sitter fortfarande i, inte kul att ha såhär ont i huvudet varma dagar som denna. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik som jag ska somna till, godnatt!

-



Söndag

Hej på er! 
I morse vakande vi vid 11, då var det bara att gå upp och äta sen åkte vi iväg till helgö. Där var vi i några timmar och solade och bada, underbart. Vi åkte sen hem och duscha och åkte iväg på ärenden som vi nu är klara med. Vi har precis köpt glass och är på väg hem!

Film

Ska kolla på film nu med Simon och Linn! Äter melon och äpple för att slippa det dåliga samvetet efteråt, så det är väldigt gott!


...



Rensa tankarna

Måste rensa tankarna så drar ut på en pw/springtur, bästa sättet att stänga ute allt.

Kebab

Vi bestämde oss för att beställa mat idag så tog en Kebabtallrik, så gott!!!

Lördag

Hej på er! 
Idag var vi uppe vid halv 7, vi skulle skjutsa ner lovisa till stan. När vi kom hem somnade vi om till halv 12. Då gick vi upp och åt och fixade oss, så nu sitter vi i bilen för att hämta Linn. Sen bär det av mot Ikea! 

Godnatt!

Orkar inte hur dålig humor jag har, har skrattat åt den här bilden hur länge som helst haha! 

Divergent

 Vi kollar på Divergent nu, förjävla bra film alltså! Myser med naturgodis och energidricka gör vi med, så gott!

Mat



Powerwalk

Vi tog oss en promenad upp till Maxi, tror det är ungefär 8 km så det var härligt! Vi handlade lite naturgodis till ikväll. Nu ska vi laga mat, jag är superhungrig då jag bara ätit två mackor idag. Så ska bli gott med mat! 

Mrs All American

 

Fredag

Hej på er.
Hade fortfarande huvudvärk när jag vaknade i morse, så låg kvar i sängen till 12 och försökte sova, helt omöjligt. Klarade inte ens av att gå ner och äta med Simon så snäll som han är fixade han två mackor åt mig som jag precis har fått i mig. Nu ska jag starta teen wolf, får se om mitt huvud pallar av att titta annars vet jag inte vad jag ska göra. Ska iallafall försöka pallra mig till duschen och ta en iskall dusch senare, känner att det behövs. Hoppas ni får en bra fortsatt dag! 

Alltså ge mig den är grabben och jag kommer vara lycklig resten av mitt liv♡

Illamående

Fick så jävla ont i huvudet nu på kvällen, som bara blivit värre så nu är det som migrän. Helt jävla sämst. Mår så illa och det känns som att det är någon som slår mig i huvudet. Så ska nog försöka sova snart, har legat uppe till ca halv 5 varje kväll, både för och nackdel. Så skadar inte att somna i skaplig tid ikväll. Eller ja försöka iallafall, inte det lättaste att sova då man har migrän. Godnatt på er, hoppas ni har haft en bra dag! 

Precis så. 

Jag saknar dig



RSS 2.0