Lördag 30/4-16

Hallå! 
Idag är det ingen vanlig lördag, för idag är det Valborg!!
Hoppas ni alla redan nu börjat fira och är fulla vid detta laget!

Det är inte jag tyvärr, jag ska jobba mellan 2-6 idag, så efter 6 är det bara att börja hälla i sig så man kommer ikapp lite innan man kommer till harbo.

Vi festar hos Matte i år igen som vi gjorde förra året. Efter denna skit vecka ser jag extra mycket fram emot att träffa allihopa igen! Ingenting ska få förstöra min kväll (får hoppas att jag håller fast vid det). Ha en bra jävla kväll nu allihopa, GLAD VALBORG! 

Fredag

Hallå! 
Idag vaknade jag vid halv 9, låg kvar i sängen ett tag innan jag gick upp och åt frukost och umgicks med farmor. 
Slängde sen på mig lite kläder och tog bilen mot Östervåla, stannade till hos Ida innan vi tog oss till harbo och hämtade Biw och Filip. Vi tog oss till matte och hängde där några timmar! 

När klockan närmade sig halv 4 åkte jag och Biw till Östervåla, jag släppte av henne på jobbet och åkte sen hem. När jag kom hem hade farmor fixat tacos så det åt vi tillsammans med Amanda. 

Jag började sen tvätta kläder till imorgon och när ena maskinen var klar tog jag mig ut på en promenad.

Är nu inkommen och ligger i sängen för att bli lite varmare innan jag hoppar in i duschen så det inte sticker över hela kroppen. Sen blir det Skype!!

Torsdag

Oherregud vilken lång dag detta har varit! Vaknade redan vid 8, och innan 9 hämtade jag Ida på stationen. 
Sen tog vi oss tillsammans till Tierp till 10, så efter mitt möte så rullade vi mot Uppsala.

Vi gick runt och kikade på Gränby innan vi gick och åt lunch uppe på food Courten, riktigt härligt! 
Sen fortsatte vi kolla runt innan jag gick till jobbet. 

Jag jobbade endast 3h idag vilket var skönt, så efter jobnet mötte jag upp Biw, Filip och Ogge så åkte vi och storhandlade. Tog oss sen till harbo och lämnade alkohol hos matte och hämtade upp honom och åkte till Biw och blev bjudna på taco baguetter. 

Var där några timmar innan jag åkte hem, svängde förbi Ida en snabbis också, var trevligt! 
Möts av att farmor har suttit och väntat på mig så hon vet att jag kom hem säkert, så söt! 

Nu ligger jag i sängen och pratar Skype, och tittar på criminal minds. Ska nog snart sova då jag ska försöka åka iväg imorgon igen, godnatt! 

Onsdag

Hallå! 
Imorse gick jag upp och pratade med farmor och åt frukost med henne. Sen hoppade jag in i duschen och fixade mig inför jobb.

Efter halv 1 var jag framme på jobbet, och vid 1 sen började jag jobba. Dagen har varit lite små seg, kan ju bero på att man känner som man gör. Men får bara försöka fokusera på det jag ska. 
Fick besök av Erik och Alle som gick runt på Gränby, så var trevligt att få prata med några man kände ett tag. 

Vid 8 stängde jag och favvis kollegan, hon räddade mitt humör idag när jag kom till jobbet, så det var skönt. 
Kom hem vid 9, så pratade med Ida då och sen gick jag och pratade med farmor innan jag joinade Skype. Nu ligger jag och tittar på tv och pratar fortfarande, ska sova rätt tidigt då jag ska till ungdomsmottagningen vid 10 imorgon. Godnatt på er! 

-



Tisdag

Hallå! 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Låg kvar i sängen i flera timmar efter jag vaknat innan jag tog mig i kragen och hoppade in i duschen. 

20 över 2 tog jag tåget till Uppsala, träffade Ida ett tag innan min buss gick. Närmre 4 var jag framme i Bälinge hos Richard, så var där och umgicks någon timme innan han skjutsade mig till stationen då han skulle golfa.

När jag kom hem var farmor här, så umgicks med henne och mina föräldrar. Passade på då mamma och pappa åker utomlands imorgon, känner att deras timing är helt fel, men får försöka överleva ändå. 

Nu pratar jag med Ogge och Biw i Skype, ska väl försöka hitta något och äta också då jag ätit dåligt. Men vad jag än tänker på att äta så finns det inget som lockar, riktigt irriterande.

Men ha en fortsatt bra kväll så hörs vi! 

Måndag

Godkväll!
Imorse sov jag tills jag vaknade, var riktigt skönt. 
Gick upp och tittade på tv med mamma innan jag hjälpte henne med saker hon behövde hjälp med. Tog mig sen en dusch och fixade mig innan jag åkte iväg till Ica och handlade åt henne. 

Cyklade till tåget vid halv 3, mötte Ogge vid stationen när jag kom fram så gick vi ner på stan och mötte Erik. Vi tog oss en varsin lyxshake, och My god så god hallon lakritsen var, prova den ni också! Vi gick och drack dem i det fina vädret och kikade i lite butiker. 

Vi bestämde oss för att ta oss till Gränby senare så Erik körde oss dit så gick vi runt där. Sen fick vi skjuts ner tillbaka på stationen så Ogge och jag gick ner på stan och fortsatte tittade runt där.

Tog tåget hem efter halv 7, så var hemma närmre halv 8. Åt lite middag då och deklarerade, skönt att ha det gjort! 

Nu kollar jag på tv med mamma och pappa, ska väl snart förflytta mig till rummet och prata Skype ifall någon vill det, haha! Hoppas ni haft en bra dag! 

Söndag

Hallå! 
Imorse vaknade jag vid 9, Becca och jag låg och pratade med varandra till efter 10, då gick jag upp och duschade och fixade mig. Vi åt sen frukost ihop och vid 11 rullade vi mot Lidingö.

Var hemma hos Becca ett tag tills hon fick besök, då åkte jag hem igen. Att jag kom ut från Lidingö utan att köra vilse, det känns bra det, haha! 

Var hemma igen vid 4, så har kollat på film med mamma och pappa och umgåtts med dem, behövdes en dag som denna.

Hela kvällen har jag bara pratat i telefon, alla olika känslors samtal, både bra och dåligt så kvällen känns lite lättare iallafall.
Nu pratar jag Skype men ska väl försöka sova snart, hoppas er dag har varit bra! 

Älskar den här effekten på snapchat, haha! 

Lördag

Igår kväll åkte vi som var här till harbo, kvällen blev inte som planerat så då fortsatte vi att ändra på den.
Vi umgicks hos matte och så kom det lite fler personer dit, var trevligt! 

Vi somnade efter 3 och jag vaknar vid 8 och är klarvaken, somnade om ett litet tag, sen vid 9 bestämde jag mig för att väcka dem andra. Vi gick upp och fixade tacos till lunch, mysigt det! 

Rullade mot Uppsala vid 1, tog mig då till Fyrishov till mamma och pappa som står där med husvagnen, Becca och Lollo kom också dit så var trevligt att träffa alla! 
Vid 5 försvann föräldrarna och jag lyckades övertala Becca och Lollo att följa med till tobo och vara med mig, vill verkligen inte vara ensam, haha.

Vi åkte och handla middag och lite gott till kvällen på Willys, sen fick jag tag i Ogge så han följde även med hit. Så vi har kikat på film och bara chillat, väldigt behövligt. 
Skjutsade Ogge till tåget vid 12, så nu ligger jag och Becca på mitt rum och pratar, ska väl försöka sova snart då vi ska upp tidigt. 

Hoppas ni har haft en bra kväll! 

Fredag

Hallå! 
Idag vaknade jag vid halv 9 ungefär, gick upp åt frukost med mamma och pappa innan dem åkte iväg.

När jag blev ensam startade jag musik på högsta volym och började städa hemma, putsade rutorna färdigt, dammsög och städade rummet + bytte lakan. 

Tog mig sen en dusch och fixade mig så jag kunde åka iväg till Ica. Nu är jag hemkommen och sitter och väntar på att alla ska komma, ha en bra fredag! 

Nytt från ung cancer



Torsdag

Hallå! 
Idag vaknade jag vid 9, somnade innan 12 igår så det var riktigt skönt! 
Låg kvar i sängen några timmar innan jag gick upp ocj gjorde frukost och la mig i sängen igen. Låg och slöglodde på tv och bara tog det lugnt. 

Vid 12 somnade jag till och sov i ca 1,5 timme innan jag vaknade av ett telefon samtal. 

Mår så himla mycket bättre idag vilket är jätteskönt! Så planerna för imorgon blir nog av ändå, riktigt underbart! Och så kan jag nog jobba på lördag också! 

Nu ska jag fortsätta vila och bara lata mig, måste få in det i huvudet att det är okej när man är sjuk. Hoppas ni har en bra dag! 

När man är sjuk så får man



Onsdag

Hallå! 
Idag vaknade jag vid halv 9 och kände mig mer död än levande. Hade ont i halsen igår och imorse vaknade jag med feber, så det var bara att ringa till jobbet och säga att man inte kunde jobba, lite små segt. 

Så min dag har jag spenderat i sängen och i soffan, hann även sitta lite ute i solen och få känna den bränna mot huden lite, såå härligt! 

Efter maten skjutsade mamma mig till Ica då jag inte alls känner mig som en säker bilförare när jag mår såhär, så köpte lite gott jag kan äta ikväll, trösta mig lite med det eftersom jag har varit ensam hela dagen.

Kom precis ut ur duschen, var riktigt skönt att få sig en uppfräschning. Nu ligger jag i sängen och pratar Skype, ska snart hämta glassen jag köpte och starta ett avsnitt av vampire diaries! 

En dag i harbo

Kom hem till matte vid halv 2, då var vi där ett tag innan vi tog en promenad hem till Biw. Där umgicks vi några timmar innan vi alla 3 gick hem till matte.

Vi blev bjudna på mat, sen gick vi till Ica och köpte glass som efterrätt, var mysigt att äta glassen i kvällssolen. 

Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska gå hem och hoppas att någon av mina vänner är vakna och vill prata Skype när jag väl är hemma. 

Hoppas ni haft en bra kväll och sover gott inatt! 

Tisdag

Hallå! 
Imorse vaknade jag vid 9 av ett telefonsamtal från tvättex, och efter det kunde jag inte somna om. Ringde då bästavän och pratade med henne 1h. 

Hoppade sen in i duschen innan jag fixade frukost, när jag var klar satt jag mig och tittade på tv ett tag innan det var dags att fixa det sista.

Vid 12 tog jag bussen till Uppsala, sprang till Hemköp och fixade ärenden innan jag tog bussen mot harbo. Ska till matte och sen ska vi till Biw, ska bli kul och umgås lite med dem idag! 

Min dag

Efter mitt möte på ungdomsmottagningen åkte jag hem och hämtade mamma, så åkte vi tillsammans in till stan. Väl framme mötte jag upp Ida och vi gick runt lite på stan innan vi gick till bion. Vi tittade på Djungelboken, och den var riktigt bra! Så den borde ni se! 

Åkte hem till Richard vid kvart över 6, när jag kom fram bytte jag om och vi tog oss ut på en promenad i det fina kvällsvädret, riktigt mysigt! När vi kom in igen fixade vi lite middag, sen la vi oss i soffan ett tag.

Nu ligger jag i sängen och pratar Skype medan hjärtat spelar, ska snart gå och borsta tänderna och försöka sova då hjärtat ska jobba imorgon och jag är supertrött och ska försöka somna med honom. Godnatt! 

Måndag

Godmorgon! 
Idag åkte Richard iväg till jobbet vid halv 9, och jag tog mig till bussen. Sitter just nu på tåget på väg hem, ska hem och fixa mig och packa om väskan innan jag tar mig till Tierp. 

Har tid på ungdomsmottagningen vid halv 1, när jag är klar där så ska jag ta mig in till Uppsala och umgås med Ida några timmar innan jag åker tillbaka till Bälinge. Ha en bra dag och njut av solen! 

Söndag

Hallå! 
Idag var vi uppe vid 10, åt frukost och umgicks med Richards pappa innan jag började fixa mig och fick sen skjuts in till jobbet då älskling skulle till gymmet. 

Jobbdagen har gått helt okej, har varit ganska seg men ändå rullat på. Var riktigt skönt att få stänga och veta att jag nu är ledig i två dagar! Jobbar enbart 2 dagar nästa vecka (?!), vilket känns jättekonstigt då jag annars jobbat mer dagar innan, men men får hoppas på att jag blir inringd! 

Efter jobbet tog jag en promenad ner på stan för att bussen från Gränby inte går förrän halv 9, det var riktigt skönt att bara gå i sin egna lilla takt och bubbla. 

Vid 9 tog jag bussen till älskling, så har umgåtts lite med honom ikväll. Han somnade rätt fort vid 11 när vi la oss så han ligger här brevid mig och snarkar, något av det mysigaste jag vet! Så glad att vi ändå kan få ihop tiden även fast han jobbar sina tider och jag mina, så glad att jag har honom, min finaste! 

Jag ligger här vaken och kikar på Titanic, får passa på när man har chansen att se den, fast hjärtat har ställt upp tillräckligt många gånger och sett om den med mig, haha!

Ska väl sova i tid så jag kommer upp skaplig tid imorgon, godnatt! 

Lördag

Godkväll! 
Idag vaknade vi vid 9, vid halv 10 hade jag duschat och vi satt oss och åt frukost med allihopa.

Vid 11 åkte jag, Richard och Becca in till stan, jag tog mig till jobbet och Becca mötte kompisar och Richard åkte hem. 

Jobbdagen har faktiskt gått bra, blev ensam vid halv 5, vilket är jättekonstigt då vi inte ens är ensamma så tidigt på vardagen. Men dem sista timmarna gick bra och tiden rullade på. 

Efter jobbet träffade jag Richard som hämtade mig, så åkte vi och hämtade en av deras bilar som jag körde hem, väl hemma fixade vi lite mat innan vi la oss och kikade på film.

Nu kollar vi på freaky friday, var så längesen och den är så rolig! Sen när vi ska sova tänker jag starta 50 shades oavsett hur mycket Richard säger emot, har tjatat flera dagar på att få se den, men han tycker nog inte den är lika bra som jag, haha! 

Fredagskvällen

Blev en lugn fredagskväll för mig då jag jobbar hela helgen. 

Vid 5 kom älskling och syster hit, då satt vi och prata innan jag och richard hoppade in i duschen. När vi var klara var middagen klar, så då satt vi oss och åt. Efter maten fixade vi disken innan vi alla bänkade oss i soffan för att kolla på film, den vi såg var faktiskt riktigt bra! 

När den var slut la vi oss inne i sängen och joinade Skype. Vi snackar fortfarande men ska nog snart sova eftersom jag börjar 12 imorgon. Hoppas ni har haft en bra fredag! 

Fredag

Hallå! 
Idag vaknade jag klarvaken vid 6 med världens huvudvärk. Kände mig så hemsk mot hjärtat när jag började få panik över att jag inte kunde somna om som skulle upp vid halv 8. 

Men när han åkte lyckades jag somna om till 10, gick sen upp och åt frukost och pratade några timmar med Richards mamma. Riktigt härligt att jag känner mig så bekväm att jag kan umgås med hans föräldrar när han inte är hemma, så glad för det!! 

Åkte sen hem och hämtade mamma så åkte vi och handlade grejer inför middagen, blir tacos mys ikväll med hela familjen och min pojke, så mysigt! 

Nu ska jag ut och putsa alla rutor och städa pappas bil, då har jag iallafall gjort något utav den här dagen, ha en bra dag! 

Min kväll

När jag kom fram till Bälinge blev jag bjuden på mat, riktigt gott! Sen efter maten firade vi med bubbel att Richard klarade matten, så himla duktig, grattis älskling! 

Sen gick vi in och la oss i sängen och startade en film, blev så jävla trött så var svårt att hålla sig sittandes i vardagsrummet. Vi pratar just nu Skype med alla, men vi ska snart sova då jag har huvudvärk och Richard ska till jobbet, godnatt! 
 

Torsdag

Hallå! 
Imorse vaknade jag av mig själv innan 9, riktigt skönt! Blev då ett litet kort samtal med älskling som hade rast och var så söt och ville önska mig en bra dag. 

Gick upp och började städa en av våra bilar, fick en vodka flaska av min pappa förut för att göra det, och det komiska är att det är över ett halvår sen, så var dags att fixa det nu, haha! 

När jag var klar hoppade jag in i duschen, sen åt jag lunch med mamma innan jag tog bilen och rullade mot jobbet. 

Kom precis fram, så ska springa in och avklara denna dag så jag kan få åka hem till Bälinge och mysa med mitt hjärta, puss! 

Dagen

Min jobbdag gick fan riktigt bra idag! 
När jag kom till jobbet ställde jag mig på lagret och tog varorna, så vid halv 4 var jag klar! Hjärtat kom även in och sa hej, så himla go! 

Tog rast någon halvtimme senare när jag var klar, sen när jag blev själv plockade jag lite och tiden rullade på! Vilket var jätteskönt, så vid 8 fick vi äntligen stänga! 

Då tog jag bussen ner på stan och bytte till tåget. Snackade med bästavän så hade henne som sällskap i telefonen på min promenad hem. Nu ligger jag i sängen och pratar i telefon, tror det blir Skype ett tag sen också, bra skönt att bara vara. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll! 

Onsdag

Godmorgon! 
Vår kväll igår blev inte som planerat, vi skulle iväg och golfa men pga olika omständigheter så kom vi inte iväg dit utan valde att åka hem när kaoset lagt sig. Väl hemma bjöd älskling på pizza till middag, så himla underbar! 
Vi somnade även i tid då han började skapligt tidigt.

Idag åkte han iväg till jobbet vid halv 9, då fortsatte jag titta på avsnittet av vampire diaries jag startade igår som jag inte hann se klart. Sen gick jag upp och fixade lite frukost som jag nu ätit. Kollar på tv och ska snart gå och duscha innan jag fixar mig och tar bussen in till stan. Är inte jättetaggad på jobb men det ska nog gå bra ändå! 

Ha en bra dag så hörs vi! 

Att jag har fått somnat och vaknat ihop med min fina i två dagar är oslagbart.

Tisdag

Goddag! 
Imorse vaknade vi vid 9, låg kvar i sängen ett litet tag och bara var innan vi gick upp och åt frukost. Sen tog vi oss ut på en promenad i solen! Så himla skönt!! 

Hjärtat åkte iväg till jobbet vid halv 12, då tog jag med mig ipaden ut och satt mig i solen och kikade på pretty little liars. Hann sitta ute ett tag innan alla moln kom. Så nu sitter jag inne och pratar Skype och springer in och ut när solen väl visar sig, haha! 

Väntar även på att älskling ska komma hem så jag slipper känna mig så ensam och få något att göra. Vi får se vad resten av dagen erbjuder. Hoppas ni har en bra dag! 

Måndag

Godkväll! 
Idag var jag uppe redan vid vid halv 8, var riktigt segt att komma upp kan jag säga. 

Var i Tierp vid 10 då jag hade tid på ungdomsmottagningen, när jag var klar bjöd Richards mamma på fika eftersom hon följde med mig, riktigt snällt! Fick skjuts in till jobbet också, så kom dit tidigt så hann njuta lite av solen innan jag började.

Dagen har gått så jävla segt, har varit helt dött, så när jag blev ensam trodde jag att jag skulle avlida, men jag överlevde dessa tre sega timmar ensam.

Jag och älskling åkte iväg på handbollsmatch efter jobbet, så han gjorde mig sällskap på jobbet ett tag, så skönt att ha någon att prata med. Så vi kikade lite på matchen innan vi åkte hem.

Väl hemma fick vi räkor och en massa gott till det, så det åt vi tillsammans med Richards föräldrar, riktigt mysigt! 

Nu ligger vi och pratar Skype och ska snart sova, jag har huvudvärk och Richard ska upp till jobbet imorgon. Godnatt! 

Söndag

Hallå! 
Idag vakande vi vid 9 halv 10, låg kvar i sängen ett tag innan vi gick upp och åt frukost med Richards föräldrar. 

Vid halv 12 fick jag skjuts in till jobbet då hjärtat skulle hämta hans mormor. Började jobba 12, och fy så seg denna dag har varit. Det har varit dött på hela Gränby, riktigt tråkigt. Men men, jag och kollegan stod och babblade på sista timmen så det var kul! 

Hon skulle även till tobo, så snäll som hon är fick jag åka med, så kom hem en timme tidigare!! Guldvärd kollega alltså!! 

Väl hemma la jag mig i sängen och snackade med Ida, när vi lagt på ringde hjärtat, haha bra timing. Så nu pratar jag med honom, blir tidigt i säng då jag ska upp halv 8 imorgon.

Kvällen

Mötte upp josse och Biw på stan vid halv 7, så då gick vi till tacobar och käkade innan vi tog oss till O'Learys. Där mötte vi folk från klassen och inväntade vår bowling tid. Hade det riktigt trevligt! Vissa har man träffat på stan några gånger och andra har man inte ens sett sen vi slutade 9an, så var riktigt kul faktiskt! Detta måste göras om tycker jag! Vi gick och satt oss på Williams i någon timme också efter bowlingen, så satt där och snackade någon timme eller så, trevligt! 

Hjärtat hämtade mig på stationen, så vi ska tillbaka till vattholma och hämta hans föräldrar innan vi åker hem. Ska hem och lägga oss i sängen och kika på film och bara vara, börjar jobba 12 imorgon så vi får njuta av dem få timmar vi får ihop nu.


Lördag

Vi kom hem vid 3 inatt, vi slocknade ganska direkt när vi la oss i sängen. 

Jag vaknade superpigg redan vid 8, men lyckades somna om till kvart över 9. Försökte få liv i älsklingen och låg och gosade med honom i någon timme innan vi gick upp och fixade ihop smoothie till frukost!

Vi tog oss sen ut på en promenad, det små regnade, blev uppehåll och började sen regna igen, men vi fortsatte gå i detta tråkiga väder.

Väl hemma tog vi oss en varm dusch och sen började vi fixa oss. Vi ska iväg till vattholma och fira Richards kusin som fyller år nästa vecka! Sen till halv 7 tar jag mig in till stan för att möta några från gamla klassen från högstadiet för att bowla, ska bli riktigt kul!!

Fredag

Hallå! 
Igår när jag kom hem snackade jag Skype och kollade på tv som vanligt, haha mer intressant torsdagskväll hade jag inte! 

Imorse när jag vakande gick jag upp och gjorde lite styrkeövningar, riktigt skönt att starta morgonen så! 

Nu sitter jag på tåget på väg till Uppsala, ska iväg till Ogge innan jobbet och hämta hans mammas bil, och varför ska jag ha hennes bil undrar ni säkert. Jo för jag ska hämta Ogge och Richard  ikväll i harbo, och då den nu stått ett tag fick jag erbjudandet att köra den, och klart man ställer upp för sin vän! Så efter jobbet åker jag till Biw och är där ett tag och umgås, ska bli riktigt mysigt! Sen åker jag till matte och umgås med dem som är där innan vi tar oss hemåt! 

Torsdag

Idag var jag uppe vid 9, för vid halv 12 skulle jag möta hjärtat på stan för att luncha med honom. Vi åt på China garden, riktigt mysigt! Tiden bara flög iväg så han var tvungen att åka tillbaka till jobbet efter en timme. 

Jag tog då bussen till Fyrishov och mötte Ida, dem har friskolekampen så åkte dit och umgicks, var trevligt! 

Nu sitter jag på bussen på väg till Boland, ska jobba där 4h idag, lite jobbigt då jag tror det kommer vara ganska lugnt, men men det är pengar! 

Ha en bra dag! 

Onsdag

Hallå! 
Idag tog jag bilen till jobbet vid 12, innan jag började gick jag runt på Gränby och fixade lite ärenden innan jag gick till jobbet. 

Har varit helt okej med kunder, när jag sen blev ensam vid 5 hade jag en liten pall med varor som jag pysslade med. Så den blev jag klar med halv 8, riktigt skönt att vara sysselsatt! 

På hemvägen fick jag sällskap i telefon med hjärtat, riktigt mysigt. Väl hemma pratade jag med mamma och sen ringde Ogge Skype. Så ligger nu i sängen pratar med alla i Skype och slöglor på tv. Har myst ner mig i världens gosigaste tröja också, så mys!!

Ska nog sova rätt tidigt då jag ska ta tåget vid 11 till stan imorgon, men mer om det då! 

Tisdag

Idag vaknade jag vid halv 10, låg kvar i sängen och bara kikade på tv innan jag gick upp och fixade mig och åt med mina föräldrar.

Åkte senare iväg till Uppsala, sprang ner på stan och fixade lite innan jag åkte till Ogge. Blev bjuden på mat där innan vi fick skjuts hem till matte. Vi hängde där ett tag innan vi gick hem till Biw, där stannade vi en timme eller två. Var riktigt trevligt, få skratta så man får ont i magen och bara känna glädje behövdes en ledig tisdag som denna! 

Missade tåget hem då bussen kom till stationen precis när tåget gick, så åkte med till Ogge och väntade på bussen som jag sen tog för att möta pappa på jobbet och åka med honom hem. 

Nu ligger jag hemma i sängen och ska gosa ner mig med min favorit nummer två, godnatt! 

Min kväll

Jag kom hem vid halv 10, gick från tåget vilket var jätteskönt. Den lilla promenaden behövdes, och hade bästavän i andra änden av telefonen så kunde inte bli bättre. 

Väl hemma fixade jag en massa frukt som jag handlade innan idag, var riktigt gott! Och att få äta jordgubbar, MUMS! 

La mig i sängen och snackade Skype, så kikar lite på tv nu med. Ska väl försöka komma upp skaplig tid imorgon också så kommer inte sova allt för sent, godnatt på er! 

Måndag

Goddag! 
Idag tog jag tåget vid 11 in till stan, träffade Richards mamma och pratade lite med henne innan jag tog mig mot jobbet.

Började vid halv 1, och dagen hittills har gått helt okej. Tog rast efter halv 4, umgicks lite med Ida ett tag som kom hit, handlade och gick sen tillbaka till jobbet och åt. Har fått i mig min matlåda  och ska snart diska och sen vänta ut rasten. Är så ovant att ha 1h och 15 minuters rast, har så mycket tid så jag inte vet vad jag ska göra haha! 

Vill bara att klockan ska bli 8 så jag kan få åka hem, men det är ca 3h kvar av arbetsdagen så kämpar på! 

Söndag

Godkväll. 
Idag åkte jag till jobbet vid 11, tog bilen då jag inte klarade av att vara bland folk. Så efter halv 12 var jag på jobbet, satt mig och fyllde på magen med lite energi innan jag gick ut och kriga. 

Har varit en riktigt jävla tuff dag, har verkligen fått fokusera på att inte bryta ihop, allting har bara känts så extremt jobbigt. Men det är bara att fortsätta blicka framåt, och jag vet vad jag måste göra för att komma framåt, och det är att ta hjälp.

Kom hem vid 9, har bara pratat Skype och med Ida sen dess. Nu pratar jag Skype och kollar på tv. Blir nog inte allt för sent i säng då jag börjar halv 1 imorgon. Hoppas ni har haft ett bra avslut på denna helg! 

vill inte längre vara jag.



Lördag

Imorse vaknade jag vid 11, då var man bra mör i kropp och huvud. Vi umgicks lite och kikade på tv osv idag, en seg dag. 

Blev hämtad av mina föräldrar vid halv 8, så åkte hem och umgicks lite med dem innan jag skrev till Biw och Ogge om att snacka Skype. Så ogge och jag pratade ett tag innan Biw joinade. Riktigt skönt att få prata med dem man tycker om som mest och få bolla lite tankar och idéer med dem! 

Nu ligger jag i sängen och slöglor på tv och pratar med dem fortfarande. Ska sova i skaplig tid idag då jag börjar jobba 12 imorgon. 

Gårdagen var bra













Fredag

Nu sitter vi på bussen på väg in till stan, ska hem till Ogge på chillkrök, ska bli så himla kul att träffa allihopa igen och få umgås en hel kväll! 

Tänkte bara kika in här och önska er en trevlig fredagkväll i detta fina soliga väder, puss! 

Bra start på morgonen

Hallå! 
Idag vaknade vi vid 10, gick upp och fixade frukost. Jag bestämde mig igår för att vi skulle ha våffel frukost så ställde mig och stekte våfflor. Och det blev supergott! Var så längesen jag åt det så det var smaskens! 

Nu ska jag gå iväg hem till Anna och umgås med henne några timmar innan jag och Richard åker till Bälinge och fixar oss inför ikväll!

Torsdag

Imorse ringde klockan halv 9, låg nog kvar i sängen till 9 då jag var helt död. Gick upp och klädde på mig så tog vi oss in till Uppsala.

Vi hämtade upp Richards mormor och åkte och hämtade smörgåstårta och skjutsade sen ner henne på stan. 

Då åkte vi hem och käkade lunch och umgicks i någon timme. 

Jag åkte hem vid 1, så när jag kom hem lagade jag mat, tog mig en lång dusch, fixade mig och tog sen bilen in till Uppsala. Där hämtade jag upp Biw så tog vi oss till Willys för storhandling. Sen uträttade vi lite ärenden innan vi åkte och hämtade Ogge och tog oss till harbo. 

Var trevligt att umgås med dem och Jens denna kväll, vi hade det trevligt som vanligt! 
Jag åkte dock hem rätt tidigt då jag inte fick så mycket sömn inatt och jag har inte känt mig helt 100, så vågade inte köra så sent. 

Hemma möttes jag av mitt hjärta som kom hit för att sova med mig, min fina.
Vi har legat och snackat Skype hela kvällen, vilket vi gör nu med. Ska väl snart sova då jag börjar känna av huvudet och är supertrött.

RSS 2.0