Nytt skal



Kvällsmys

Var uppe på maxi innan och köpte lite gott nu till kvällen. Har precis duschat så ligger nu i sängen och kollar på tv, finns inte riktigt något intressant så blir mest att man slöglor, iallafall jag. Nu ropar allt gott på mig, tjockis här! Så vi hörs ;)

Torsdag

Hej på er! 
Har precis fått mat i magen så nu är jag lite piggare. Vaknade vid 11 och kände mig mer död än levande haha. Nu ska jag titta på teen wolf nörd som jag är, ska krypa ner under täcket och stanna här till Simon kommer hem. Gud så lat jag är, men vafan det är sommarlov! 

Godnatt!



Pretty little liars

Såg precis nyaste avsnittet av pll, och det blir bara mer spännande för varje avsnitt! Längtar till nästa vecka!! 
Nu ska jag titta några avsnitt av teen wolf, ja jag nördar det. Såg klart en hel säsong igår haha, inget liv här inte! ;)

Så är det



Promenad




Mysigt

Ligger i sägen nyduschad och tittar på teen wolf och hör regnet smattra mot fönstret. Hur mysigt? Här ska jag ligga till Simon kommer och hämtar mig för att sen åka vidare och handla. Ska försöka få med honom upp till Grand med, men det blir nog inte så lätt haha. 

Just nu



En låt som alltid får mig glad

 

Onsdag

Godmorgon! 
Somnade vid 5 igår men vaknade ändå halv 11 av mig själv, rätt skönt. Men är även ganska så trött, men vad gör det? Har precis startat tvn och ska kolla på desprete housewifes till Simon kommer hem. Hoppas tiden går fort för är hungrig haha. 

Just nu



Har inga ord

För hur fin denna människa är


Lurad

Kollar på lurad med lite mys, det är lov så lyxar till det denna tråkiga tisdag! 

~



Tisdag

Hej på er! 
Har fått lite mat i magen och startade precis datan. Ska kolla på teen wolf, det är så spännande nu! 
Är rätt trött ändå på att ligga inne i en säng hela dagarna, jag skulle dock kunna gå ut osv men det är inte heller så kul ensam haha. Så är det nån i Växjö som läser min blogg, hör av er!! ;) nej nu ska jag fortsätta titta, puss.

Så jag



Shoppingen från Gbg

Bjuder på dessa halvkassa bilder




Fick även 5 stycken Viktoria secret av en som varit i USA! 

Måndag

Godmorgon! 
Vaknade vid 10 idag, var ett tag sen jag vaknade så tidigt. Nu ligger jag och kollar på teen wolf, och väntar på att Simon ska ha lunch och komma hem så jag kan få tacos, haha! 
Hoppas ni får en fin dag.

Yeah



Tacos

Att vi äter tacos till middag räddar min kväll! 

Söndag

Hej på er.
Idag har vi varit och handlat lite, sen åkte vi iväg och tog oss ett dopp i denna värme, superskönt. Vi skulle kolla på film men jag somna så vaknade nu upp av att den snart är slut. Då ska vi gå och laga mat (äntligen!) är verkligen as hungrig haha. 

Kvällspromenad



Middag

Vi åt grillat med potatisgratäng, underbart gott! 

~



Lördag

Godmorgon!
Vi kom precis tillbaka till rummet, vi var nere och åt frukost. Riktigt gott, älskar hotellfrukost haha. Nu ska vi fixa oss för att senare ta oss ner på stan för en shopping!

Hotellrummet

Vi ligger nu på hotellet och kollar på Batman. Filmen var verkligen riktigt kul, så den borde ni se! Helt klart sevärd. Nu ska vi tjocka oss lite och bara vara, ska upp tidigt i morgon för att hinna shoppa! 




Mat

Vi har precis ätit och sitter nu på hotellrummet och ska snart dra oss mot bion. Vi ska se sex tape så hoppas den är lika rolig som jag tror!! 

Hotellet





Fredag

Hej på er! 
Bloggade aldrig igår för var så trött och annat kom i vägen. 
Simon kom hem för ett tag sen, så nu fixar han något med bilen. Jag ska snart hoppa in i duschen och ta en iskall dusch, det är så jävla varmt. Sen rullar vi vidare mot Göteborg, underbart! 


Välbehövligt



Torsdag

Godmorgon! 
Har sovit en halvtimme inatt, så nu är jag riktigt slut. Kommer säkert däcka på nått av alla tre tågen jag nu måste åka haha. Och eftersom jag inte kan lita på ul så måste jag åka in så jag får sitta i Uppsala en timme och vänta på nästa tåg, men så är det. Så nu är jag på väg mot stan, får gå och handla något på Coop medan jag väntar så jag kan få något att äta och för att fördriva tiden haha. 
Men vi hörs senare, ha en bra dag! 

Pizza

Var så sugen på pizza så det sitter jag nu och äter framför nyaste pll avsnittet, hur bra natt? Ska upp om 3,5 h, får se om jag sover några timmar sen eller om jag är vaken hela natten! 

I hate you



Filmmys



Myser



Onsdag

Hej på er! 
Vaknade halv 1 idag av att Simon ringde och väckte mig, tur som det var. För ska in till stan nu så vet inte hur länge jag hade sovit ifall inte han hade ringt. Ska snart cykla till tåget, ska möta upp bästavän på stan så ska vi kolla runt lite sen ska vi köpa middag och sätta oss i Stadsparken, så mysigt! Ni får ha en bra dag, puss! 

Sova

Alltså pll var för bra, tur att det nya avsnittet kommer i morgon! Jag kollade även på ett avsnitt av revenge och teen wolf, super! Nu slö glor jag på tv, ska nog försöka sova snart då jag vill vakna i skaplig tid i morgon. Godnatt på er! 

ÄNTLIGEN!

Nu ska jag äntligen få se nyaste pretty little liars, det kom ut i onsdags och jag ser det nu, dåligt jessica. Men så är det när jag hellre har spenderat min tid med min älskling ;) myser till det med redbull och hallon, supergott! Vi hörs senare, för är supertaggad på detta avsnittet!! 

Proppmätt

Att jag kom hem till en pizza som väntade på mig räddade min kväll, så nu sitter jag här proppmätt. Hatar att man blir såhär äckligt mätt, mår ju illa.. Nu ska jag antingen kolla på ett avsnitt av revenge eller bara ta det lugnt innan jag drar mig ut på en promenad i det fina vädret. 

Tisdag

Hej på er!
Sitter på bussen på väg hem nu, sjukt tråkigt. Vill inte komma hem allt för sent så när det är en bit att åka får man åka i tid. Idag har vi tagit det lungt, fixade frukost som vi satt ute och åt. Sen har vi för det mesta suttit ute och umgåtts. Nu ska jag njuta av min musik och hoppas på att hemresan går skapligt fort.

Älskar hur seriös man alltid är, eller? 

Så trött

Åkte och träffade en kompis på kvällen, umgicks med honom och hans kompis. Sen tog jag bussen till våla, där jag nu ligger hemma hos biw i hennes säng. Är skit trött så somnar väl snart haha. Men ska försöka hålla mig vaken med biw, även fast hon somnade ifrån mig inatt, medan vi kollade på paranormal activity, vilken bitch! Så där låg jag helt ensam och rädd, nej jag driver haha. Nu ska jag vara social mot henne, hoppas ni sover gott! 

Måndag

Hej på er! 
Sov till kvart i 12 idag, superskönt. Vi har precis ätit så ska njuta av solen några timmar nu innan vi ska iväg. Hoppas ni får en bra dag! 

My babe is here



Så god



Jag älskar mat



Söndag

Hej på er! 
Idag sov jag till kvart i 12, det längsta jag sovit på länge haha. Gick upp och åt frukost sen drog jag på mig bikinin och gick ut och tvättade bilarna med syster. Vi är nu klara så har lagt mig i solen, helt underbart! Nu ska jag bada och sen fortsätta sola, ha en bra dag! 

Sängen

Filmen vi såg innan var fett dålig, och slutet var ännu sämre, så ingen bra film haha. Ligger nu i sängen och slöglor på tv, finns inget att se så det är värdelöst. Ska väl försöka sova i skaplig tid idag, min kropp tar stryk på mina sömnvanor haha. Så måste få mycket sömn inatt! Ni får sova så gott kära bloggläsare, ni är bäst! 

Älskar mitt nya lakan!!


Film

Äntligen får jag se film! Har tjatat hela kvällen på min familj om att se film och nu vill dem. Myser till det med popcorn och energidrycka, så gott! 

-



Lördag

Hej på er! 
Skjutsade precis biw till tåget, så nu har jag jättetråkigt. Ligger ute i solen och pressar så länge den är framme, åskan mullrar längre bort så det kommer säkert hit snart. Vet inte alls vad jag ska hitta på nu när jag är ensam, så boring. Fast min syster och Eric kommer hit ikväll och äter och sover kvar så det räddar väl kvällen. Nu ska jag njuta av solen, puss.

Godnatt

Efter vi hade ätit cyklade vi till örbyhus, vi träffade Fanny så satt ute och pratade i flera timmar. Vi hade superkul, bra dag och kväll! Nu ligger jag och kollar på tv, biw har somnat så ska väl själv försöka sova snart, så ska gå och borsta tänderna sen lägga mig här igen. Hoppas ni har haft en bra dag, sov gott! 

Detta satt fint i magen



Bra dag



One smile


Fredag

Hej på er! 
Vi ligger just nu och steker i solen, badar och lyssnar på musik. Helt underbart! Solen bränner som fan, älskar det här! Nu ska jag ringa ett samtal sen hoppa i poolen, så vi hörs! 

_



Myser

Sitter ute och lyssnar på musik, snackat skitsnack och bara är. Superhärligt! 

Mat



Fuck cancer

Cancer är den vidrigaste sjukdomen av alla, dig hatar jag verkligen av hela mitt hjärta. 


Promenad

Vi är precis hemma ifrån en kvällspromenad i lilla lugna tobo. Vi hade nog den roligaste promenaden, haha ni anar inte ;) vi ska väl snart lägga oss, sen ligga och kolla på tv och prata osv. Sen sova för i morgon ska vi in till staden med mina päron. 

Som ni ser på bilden så hade vi ganska kul! 

-



Godmorgon



Klockren!!



På bussen

Nu sitter jag på bussen på väg till biw, vi ska vara barnvakt kväll, det ska bli kul! 

Har shoppat lite idag jag, hitta en kofta på rean som jag tittat på förut så slog till nu! Min syster bjöd även på frozen yoghurt, så var första gången jag åt det, riktigt gott! 

Nu ska jag njuta av musiken en timme, puss! 

Tisdag

Hej på er! 
Idag har jag äntligen fått sova ut, riktigt skönt och det behövdes! Har precis kommit ut ur duschen och sitter och äter frukost, sen närmare tolv kommer min syster och hämtar mig så ska vi in till Gränby, senare sen så åker jag till biw! Så fullrulle idag, fast dagen kommer bli så bra så värt det! Nu ska jag njuta av min frukost, vi hörs!

~



Pw/Springtur

Kom precis in ifrån en powerwalk/springtur, och detta var välbehövligt. Tankarna bara snurrar runt i huvudet så fort jag är ensam så var tvungen att stänga av allt för en stund. Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag bara ligga i sängen hela kvällen.

En månad sen♡



Måndag

Hej på er!
Idag vaknade biw och jag halv 9, sen somnade jag om till halv 10 när hon låg och pratade i telefon haha. Sen gick vi upp och åt och fixa oss, senare tog vi bussen till Tierp. Jag åkte hem och hon skulle till Fanny. 

När jag kom hem bytte jag om till bikini, la mig för att sola rygg men det kom massa moln men låg kvar och slumra till, det var riktigt skönt. Nu sitter jag på min säng och funderar på vad jag ska göra med mitt liv, så kikar in här senare haha. 

Haha så sant!



Gungar




Söndag

Hej på er! 
Lika lite sömn har jag fått inatt, har sovit jätteoroligt. Så hemskt, men men bara hålla humöret uppe ändå.
Ska snart åka till tåget, ska ta bussen från stan till biw, så spenderar min natt där. Ska bli riktigt kul! Hoppas ni får en bra dag!

Kvällen

Hade det så himla mysigt i stan idag med mina favoriter, en massa skratt och prat. Mår så himla bra i deras närhet, är lyckligt lottad som har hittat så fina vänner! 
Här kommer lite bilder från kvällen. 





Just nu



Pretty little liars

Oherregud vad sann den här bilden bilden är, exakt sådär man tänker haha!

Mot stan

Ska snart cykla till tåget, ska möta upp biw i Uppsala och gå ner på stan. Sen senare möter vi upp Andrea och går till Stadsparken för att umgås, äta och dricka lite, ska bli as mysigt! Vi hörs senare under kvällen eller när jag är hemma sen, ha det!

Lördag

Hej på er!
Somnade jävligt sent inatt så har sovit ca 5 timmar, men pigg är jag ändå! Ligger ute i en solstol med 5SOS i lurarna, underbart! Här ska jag ligga i några timmar innan jag ska fixa mig och dra in till stan!

Pretty little liars

Myser framför pll nu, så himla spännande! My god!

Springa

Ska ut på en Springtur nu, fick ett par skor av Gustav som han inte kunde ha så dem ska jag inviga! 

Hon är guldvärd♡



Stranden

Kom precis hem till biw, vi sitter nu ute med ett varsitt glas med iskallt vatten, mys! Ska ta bussen hem om 1,5 timme ungefär, så innan dess blir det nog bara att ta det lugnt.

Här har vi varit hela dagen, hur fint?! Var jättehärligt att bara njuta av solen och denna utsikt!

ÖVERLYCKLIG

VI HAR FUCKING BILJETTER TILL 5SOS, NI FÖRSTÅR INTE VÅRAN LYCKA, GAH!
Så om 306 dagar så ska vi se dem, längtar som fan!!

Nu ska vi snart gå och äta osv, sen ska vi åka iväg och bada och sola. Ska bli supermysigt. Vi hörs senare, ha en bra dag! 

Kvällspromenad



Älsklingar♡



2,5 h bussresa

Sitter på bussen nu, måste först in till stan och byta buss där som går till biw. Är framme hos henne vid 10, ganska sent men vafan, vi lever bara en gång. Sitter och lyssnar på musik för att fördriva tiden, älskar att göra det när man åker buss. Jag tycker faktiskt det är mysigt, så ska njuta nu av denna långa resa. Ha en bra kväll! 

Torsdag

Hej på er! 
Idag när vi vakna åt vi och fixade. Sen tog vi cyklarna till kärleksudden där vi har badat och solat. Riktigt underbart och mysigt. Nu är vi hemma, så ska duscha och fixa innan pappa och syster kommer. Vi ska bli bjudna på mat och fika innan vi åker hem. Hoppas även på att pappa kan skjutsa förbi uppsala och lämna mig, för ska till biw ju. Så ska flörta till mig det sen haha! Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare eller i morrn! 



Godnatt

Efter en kväll med mycket skratt och prat så är jag helt slut och ska sova, ska bli riktigt skönt! 

Saknar min underbara fina biwsan redan, har inte ens varit ifrån henne ett dygn. Men i morgon får jag träffa henne igen, bästa!

Ikväll är det jag och Nemo. Du och jag Nemo, du och jag.

~



Kvällsbad

Åkte iväg till kärleksudden och tog ett kvällsdopp, riktigt mysigt! Kastade boll och plaskade runt i vattnet, superkul! Nu är vi hemma och har precis kommit upp ur poolen så väntar på att duschen ska bli ledig. Sen blir det en massa mys! 



Onsdag

Hej på er!
Vi gick upp vid halv 10 idag och försökte få biljetter till 5sos, men fan det krånglade som fan så vi fick inga. Men på fredag ska vi fan ha, annars tar det hus i helvetet, för biw är riktigt arg och jag med. Men Biws ilska är svår att slå när det gäller detta. Nu ska jag hoppa in i duschen innan vi ska åka in till stan och sen ska jag ta bussen till Norrtälje! 

Kvällspromenad



Words.



Mys



1 mils cykeltur

Cyklade till Ica enbart för att hämta mitt nya bankkort, duktiga vi är! Nu är vi riktigt varma så vi ska hoppa i poolen.

Tisdag

Hej på er! 
Idag åkte vi in till stan när vi var klara, så vi har gått runt och umgåtts, bra mysigt. Nu sitter vi och väntar på tåget, vi ska hem till mig så får se när vi kommer hem. Det är elfel just den sträckan vi ska åka, så det kommer säkert ta en jävla tid, men vi hoppas på det bästa. Sen blir det nog att hoppa i poolen eller cykla en runda när vi väl är hemma. 

Myser

Vi sitter ute och äter chips, lyssnar på bra musik och snackar skitsnack. Bra avslut på denna kväll med världens bästa människa.

Sommarkvällar





Måndag

Hej på er! 
Idag gick vi upp tidigt och åkte till stan. Biw åkte hem och jag umgicks med mamma. Nu sitter jag på bussen på väg hem till biw, så spenderar min natt där, superkul! Hatar att åka buss när det är såhär varmt, för finns fan ingen ac, så här sitter man och håller på att dö liksom, haha. Hoppas acn kommer igång när bussen startar. Vi hörs! 

Simon♡



Spontant är bäst

Drog en spontanare in till Uppsala med biw och Andrea, vi sitter vid ån och myser. Vi hör Sarah dawnfiner sjunga, så är bra härligt! 





Hur gott?



Söndag

Vi somnade ju halv 5 igår ungefär, så var inte så himla kul att vakna skit pigg vid halv 11 idag, men så är det! Vi gick upp och åt sen bytte vi direkt om till bikini, och nu ligger vi och solar och badar, UNDERBART! Dunkar musik gör vi också, älskade sommar! 



Godnatt



Tar en nattgrogg



Dagens Shopping

Är äntligen ägare till denna snygga baseball tröja, HELT KÄR! Den ser mörkgrön ut men den är ljusare, bilden är inte rättvis. Sista linnet fick jag av bästa i födelsedagspresent! 




Bästa




Dagen i bilder







Lördag

Hej på er!
Idag var vi uppe tidigt, vi tog 20 över 10 tåget till Uppsala och nu sitter vi på pendeln som snart rullar mot huvudstaden! Vi ska shoppa, umgås och träffa lite folk, bra dag helt enkelt. Hoppas ni också får en bra dag!

Harry Potter

Kollar på Harry Potter och myser till Max, älskar att umgås med biw. Hon får mig alltid på bra humör, vi har skrattat oavbrutet i snart 20 minuter, haha! 

BRA JAG ÄR

Superstolt att jag träffa mitten, haha! 

Glassmys

Mätta efter tacos så sitter vi nu ute och kastar pil med syster och Eric och äter glass, härligt! 


Slut jobbat

Då var mitt sommarjobb på äldreboendet slut, blandade känslor som sagt. Tror inte riktigt att det är min grej att jobba såhär, men det var roligare än förväntat. Har haft det lite svårt psykiskt att vara här, tycker bara det är jobbigt. Kommer sakna alla gamlingar som har satt ett leende på mina läppar dessa dagar, men ändå skönt att jobbet är klart. Men som sagt, roligare än förväntat och ett superbra jobb för bara två veckor! Och ni anar inte hur jag har insett nu hur stor min rädsla för att bli gammal egentligen är, usch så hemskt stor.. 

Fredag

Godmorgon! 
Idag skiner solen och mitt humör kan inte bli bättre. Sista dagen på jobbet och sen tar jag sommarlov igen, så skönt! 
Sitter och väntar på tåget och njuter av solen, helt underbart. Fast att jobba en sån här fin dag gör ont i hjärtat, vill ju ligga hemma i en solstol.. Men men, det kan jag snart! 

Tröttis

Börjar känna av huvudet så ska sova nu, är sista dagen på jobbet i morgon. Blandade känslor över det faktiskt. Men så är det här i livet. Hoppas ni har haft en bra kväll så hörs vi efter en natts sömn, godnatt! 

Little things

Att jag har fått höra världens finaste låt live gör mig alldeles varm i hjärtat. Har gåshud när jag kollar på videon, hade gåshud under hela låten och konserten. Det här är det bästa som har hänt mig, verkligen.

Helt slut

Är precis hemkommen från en springtur, sprang till tåget för att hämta min cykel. När jag kom hem gjorde jag situps, squats, knäböj och armhävningar, så nu är jag helt slut. Ska hoppa in i duschen nu och sen bara mysa ner mig i soffan och invänta revenge. 

Dålig humor?

Bara jag som tycker den här bilden är skit  rolig och har skrattat i flera minuter åt den, jag dör. Haha, har jag dålig humor? ;)

Haha orkar inte.

Ni vet om man tjafsar med någon person, så blir man tillslut blockad överallt? Så kommer personen flera hundra år senare känns det som och bah "ja men vadå, det är ju faktiskt du som borde be om ursäkt". Hade jag velat be om ursäkt hade det inte direkt varit så enkelt, eftersom man inte kan få tag på personen någonstans. Liksom hallå, tänk lite. 

Haha bara jag som tycker sånt här är extremt skrattretande och pinsamt? 

Torsdag

Helgen närmar sig med stora steg nu, kändes som att det var måndag igår och jag satt och tyckte att veckan skulle gå så sakta, haha. Nu sitter jag och väntar på tåget, lyssnar på musik för att bli på bättre humör. Efter jobbet ska jag till banken och fixa lite nödvändiga saker. Jag hoppas ni får en bra dag, puss! 

Sängen

Nu ska jag försöka sova, är riktigt trött. Är skönt att helgen närmar sig så man kan få sova ut! Ska somna till tvn, älskar att göra det. Fattar inte hur jag klarade mig utan tv innan jag fick den haha. Vi hörs i morgon, sov gott!

Så himla fin film. 

Pretty little liars

Åh den här serien är så spännande! Har längtat som fan i en vecka på detta avsnitt, åhå! Nu ska jag mysa och titta och drömma mig bort. 

My baby boy



Fett skönt

Var ute och sprang innan, var inte min träningsdag idag, men det funka ändå. När jag kom hem gjorde jag övningar och sen hoppade jag i poolen med kläderna på, så skönt! Var så himla varm så orkade inte byta om till bikini haha. Nu ligger jag nyduschad på sängen och pratar med biw. Sen blir det pll!!

Mat

Så gott med lax, älskar detta! 

Hemma

Kom hem för ett tag sen, böt om till bikini direkt och la mig i solen. Måste ta vara på den nu när den knappt är framme. Så här ligger jag och pressar och har det bra! 

Onsdag

Hej på er! 
Sitter nu och väntar på tåget, och har såklart 5SOS och one direction i lurarna, morgonen kan inte startas på ett bättre sätt. Idag är jag riktigt trött, tror jag börjar bli förkyld också, känner mig helt seg och näsan rinner.. Får hoppas på det bästa så jag slipper förkylningen. Hoppas ni får en bra dag! 

Sov gott allihopa

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag sover, eller ja försöker. Har tänkt så mycket på hur jag förändrats genom åren, riktigt jobbigt. För det är inte bara till det bättre. Det har även lett till att jag tänkt på en massa annat så det är bäst att sova. Sen att jag missar 5SOS livestream för jag jobbar i morgon och måste sova nu, det gör mig ledsen och arg.. Vi hörs i morgon, godnatt.  

Teen wolf

Har precis fixat frukt och lagt mig i sängen för att kolla på teen wolf, så spännande! Ska mysa och njuta av detta fruktfat väldigt lääänge.

Springtur

Åh är riktigt irriterad, ska ut och springa så hittar jag inte hörlurarna, så har vänt upp och ner på hela rummet. Så det resulterar ju med att jag måste städa hemma sen, ÅH ORKAR INTE. 

Njuter

La mig i solstolen för att ta vara på solen när den kikar fram från molnen, riktigt underbart! Detta har jag längtat efter. 
 

Underbart väder

Solen började titta fram tidigare idag, så härligt! Så tar mig en promenad hem från tåget idag och njuter av solen, perfekt!

Tisdag

Hej på er!
Även fast jag somnade i skaplig tid så känner jag mig tröttare än någonsin, ville verkligen inte gå upp. När jag sitter här i regnet och väntar på tåget så lockar sängen mer än något annat, hoppas på att dagen går fort. 

Och min morgon blev ju inte bättre av att jag drömde att jag träffade niall och tog kort med honom, fick en kram och kände hur gott han lukta. Förjävligt att det bara var en dröm, för skulle göra vad som helst för att få träffa honom och killarna. LIKSOM HUR SÖT ÄR INTE HAN DÅ?! 

RSS 2.0