Julkänsla

Idag när jag kom hem julpyntade familjen lite, det blir så himla mysigt när allting kommer fram, älskar det! Sen efter maten bakade jag pepparkakor med en massa julmusik, så har haft en riktigt bra julkänsla idag, kan knappt hålla mig till julafton!! 

Nu ligger jag i sängen framför revenge, så spännande! Sen efter avsnittet ska jag försöka sova, börjar bli riktigt trött. Fast först ska jag unna mig pepparkakor och glögg, jag tjuvstartar verkligen! 

Bestie♡



Söndag

Hej på er! 
Sitter på tåget på väg hem nu, ska bara hem och lägga mig i sängen och titta på serier. Passar bra en kall dag som denna.

Helgen hos bästavän har varit super! Har haft lika roligt som vanligt, så glad att jag har biw som min bästis! Ni som inte har henne i erat liv missar något, det ska ni veta ;) 

Nu ska jag lyssna på musik och göra mig redo för promenaden hem, haha!

Tvmys



Lördag

Hej på er! 
Igår drog vi hem till matte och umgicks med honom och några till, blev en bra kväll! 

I morse vaknade vi rätt så sent, så efter vi hade fått i oss frukost bestämde vi oss för att dra till stan och handla julklappar. Hittade en födelsedagspresent åt syster sen hittade jag ett par jeans. Inga julklappar men det fixar jag senare haha.

Nu sitter vi hemma hos biw, vi har precis ätit så nu får vi se vad vi hittar på. Hoppas ni har en bra kväll! 

Fredag

Hej på er! 
Idag var jag hos tandläkaren och fixade till bettskenan, så nu har jag äntligen fått den. Riktigt skönt, så hoppas det hjälper nu. I skolan hade vi även adventsmässa så företaget stod och sålde, vilket gick jättebra, så vi är nöjda! 

Nu sitter jag på bussen på väg till bästavän, ska spendera hela helgen där, riktigt kul! Vi får se vad vi gör ikväll, blir nog bara att vara hemma! Men allting kan ändras haha. Ha en bra dag! 

2 år & 10 månader



Torsdag

Hallå!
Sitter på praktiken nu och äter frukost, är riktigt trött så hoppas dagen går fort så jag kan få komma hem. Då ska jag bara lägga mig i soffan och kolla serier, längtar till det nu haha. Men nu börjar jag snart så hoppas ni får en bra dag!



Onsdag

Hej på er! 
Gud vilken lång dag det har varit. Hade först praktik till 4, sen när jag slutade mötte jag upp mamma och syster. Då kollade vi runt på Gränby innan vi åkte till Ikea osv! Fick med mig en byxdress hem idag med, så nöjd! En liten för tidig julklapp från mamma, så snäll! Vi kom hem vid halv 9 då var det bara att fixa middag, och nu ligger jag nyduschad och mätt i sängen framför big brother. Hoppas ni har haft en bra dag! 

Kolla vilka mysiga tofflor jag hittade idag, så mjuka och gosiga! 

23:11

Efter en kväll bestående av en massa teen wolf avsnitt så säger jag godnatt! 


Just nu



Tisdag

Godkväll! 
Idag åkte klassen in till Gävle, kollade runt i gallerior och sånt som vår lärare tycker är nödvändigt. Fick även med mig en tröja hem, alltid lika kul med lite shopping. 

Sitter på tåget på väg hem från stan nu, var där med bästis, så vi kollade runt och hon handlade lite. Sen tog vi en varsin chailatte, alltid lika gott! Ska ta mig en promenad hem från tåget också, ska bli riktigt skönt att bara gå med en massa bra musik på högsta volym.
Hoppas ni har en bra kväll sötisar! 

Teen wolf

Var ute på en timmes promenad innan, hade bästavän som sällskap i telefon så det var härligt! Nu sitter jag nyduschad i soffan framför teen wolf igen, Gud vilken nörd jag är haha.

Måndag

I morse vaknade jag med huvudvärk, så stannade hemma från skolan. Mår fortfarande skit dåligt så ligger i soffan och tittar på teen wolf. Vilket jag kommer göra hela dagen. Känner mig helt död, orkar verkligen ingenting, är riktigt jobbigt att känna såhär. Man kan inte alltid må bra, så är det bara.

~ godnatt



Bästa serien

Såg precis nyaste avsnittet av vampire diaries, åh herregud så spännande det är! Inget blir bättre av hur det slutade heller, längtar ihjäl mig tills fredag! 

Söndag

Hej på er! 
Idag vaknade jag och biw ganska sent, då gick vi upp och åt frukost framför divergent, riktigt bra film det där! Sen åkte hon hem vid halv 6, då gick jag med henne till tåget och sprang hem, sen gjorde jag övningar osv, riktigt skönt! 

Har även städat, fått mat i magen och duschat, så nu har jag lagt mig i soffan för att kolla på film med mina föräldrar. Myser under en filt med en brasa tänd och ett stort glas vatten, underbart! Blev så himla törstig innan så har hällt i mig flera glas, ifall ni ville veta liksom haha. Nu ska vi börja titta, puss! 

Kolla hur mysiga kattungarna är, 5/6 ligger här, så gosigt! 

Just nu

Med en massa onyttigheter har vi bänkat oss i soffan för film tittande!

Lördag

Hej på er! 
I morse vid 11 gick vi ner på byn för det var julmarknad och mitt företag stod och sålde, gick inte så himla bra så det var tråkigt. Så har stått ute från 11-4 så var skapligt trött och kall när jag kom hem. Nu har jag och biw lagat mat, blir taco-kväll ikväll, så gott! Sen blir det bara en massa mys! 

FINALLY!!



Fredag

Godmorgon! 
Äntligen så är det fredag, vilket betyder att jag snart har helg! Hela helgen är uppbokad och den spenderas med bästavän, så kul! 
Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, är så himla tråkigt väder ute, regnar och är grått. Men glad är jag ändå! Nu ska jag fortsätta njuta av min musik, puss! 

Sova

Nu ska jag sova, är så sjukt trött så ska bli så himla skönt. Godnatt, sov så gott! 

Idag fyller min baby år, han är så fin så jag inte vet vart jag ska ta vägen


Torsdag

Hej på er! 
Praktiken gick bra idag med, dagen gick så himla fort så det var skönt. Nu har jag lagt mig i soffan för att se på hunger games: catching fire, för biw och jag ska se den The Hunger Games: Mockingjay –Part 1 , i morgon, längtar!! Så nu ska jag fortsätta titta, ha det! 

-

Nu ska jag sova, mår inte alls bra så orkar inte vara vaken längre. Godnatt på er.

Onsdag

Hej på er! 
Praktiken gick bra idag, fast började känna av huvudet innan jag slutade så den sitter i nu, vilket är mindre roligt. 
Min syster var här när jag kom hem, så vi tog en promenad efter maten, sen när vi kom tillbaka fikade vi. Min syster hade bakat så det var riktigt gott! Nu sitter jag nyduschad i soffan framför teen wolf, så bra avslut på kvällen! 

Sovdags

Nu har jag lagt mig i sängen, så skönt. Har hunnit med att träna idag, så hoppas på en rejäl träningsvärk imorgon, blir ledsen om jag inte har det, haha. Sen pluggade jag lite, så känner mig duktig! 
Nu ska jag kolla lite på tv innan jag sover, godnatt och sov gott sötisar! 

Tisdag

Hej på er! 
Idag har skoldagen gått bra, vi fick sluta en timme tidigare så det var riktigt skönt! Sitter nu hemma i soffan och tittar på paradise hotel från igår, riktigt mysigt att lägga sig under en filt nu när det är kallt ute. Väntar även på att maten ska bli klar, blir lax idag, sååå gott! Haha som sagt, jag älskar mat. Men vi hörs, puss! 

Godnatt!

Är så himla trött, så har äntligen landat i sängen. Har pluggat lite så ska kolla på tv nu tills jag somnar. Har längtat hela dagen efter min säng, så det var skapligt skönt att lägga sig här kan jag lova. Men vi hörs i morgon, sov gott! 

Min gosebjörn



Myser

Jag krupit ner i soffan för att kika på revenge, så spännande! Sen blir det teen wolf tittande. Har sån jävulsk huvudvärk så orkar ingenting annat.

Måndag

Godmorgon!
Sitter i bilen på väg till skolan nu, skönt att slippa bussen. Är riktigt trött så vill bara hem, går även till halv 5 idag vilket suger. Men hoppas vi får sluta tidigare som vi brukar, haha. 
Är också riktigt glad idag, för one directions album four har kommit ut, så dem låtarna jag har hunnit lyssna på så är det så himla bra! Killarna har lyckats igen, åh! Så när jag kommer till skolan ska jag lyssna på hela. Hoppas ni får en bra måndag, puss

Kvällen

Efter springturen och en lång härlig dusch så böt jag lakan och städade rummet. Sen efter maten kollade jag på film med mamma och pappa, vi såg x-men days of future past, och den var faktiskt bra! 
Nu ligger jag i sängen och tittar på 2 1/2 men, så roligt! Har även pluggat lite så nu är jag nöjd över det jag hunnit med idag. Ska krypa ihop i sängen nu och titta klart innan jag sover, känns så fräscht att ligga i nya lakan, älskar den känslan! Men nu ska jag sluta skriva, godnatt på er! 

Just nu



Rensa tankarna

Kom hem från biw för ett tag sen, så nu ska jag ut på en efterlängtad springtur. Vi hörs sen.

Spontant är bäst



Lördag

Hej på er! 
Idag var det öppethus på skolan, så mitt företag stod där och sålde. Det gick ganska bra så det var kul! 

Nu sitter jag och biw på tåget, vi ska in till stan och fixa lite ärenden innan vi åker hem till henne. Vi får se om vi hittar på något eller om det blir en lugn kväll. Det visar sig. Ha en fortsatt bra dag! 

Bästa med fredagar

Samma känslor varje fredag, den här serien älskar jag. Åh så bra den är, och så mycket tårar som bara rinner.

Fredagsmys

Har fixat lite mys nu till mig, mamma och farmor som vi mumsar på framför idol. Riktigt mysigt! Så i soffan ska jag stanna ikväll.

Fredag

Hej på er!

Kom hem från skolan för nån halvtimme sen, riktigt skönt med helg. Ligger nu i sängen och försöker samla alla mina krafter till att ta mig upp och städa rummet. Känner att det är dags. Farmor är här så har sällskap av henne, vilket är jättemysigt, så när jag är klar med städningen ska jag sätta mig i soffan och umgås med henne.

Blir en lugn kväll för mig här hemma, åker troligen till biw i morgon, håller tummarna iallafall! Men vi hörs senare.


Ed Sheeran♡

Igår kom vi till Globen vid 2, då gick vi till Vanja och Sarah som vi träffade i Södertälje i somras. Vi satt med dem och pratade och umgicks, riktigt kul! Sen vid 5 började vi köa, då började vi prata med två tjejer som vi var med under konserten, riktigt trevliga och roliga! Så kul när det blir så, några man precis har träffat umgås man med en hel konsert, som om man har känt varandra hur länge som helst. Gårdagen var helt sjukt bra, helt ärligt. 

Ed är så grym live, ni som inte var där missade verkligen något, det lovar jag är. Hans röst sitter fortfarande kvar i huvudet, känslan man hade igår finns kvar i kroppen och ger mig värsta glädjeruset! Åhh vill tillbaka! Ni som inte var där kommer aldrig förstå känslan av att stå där, se och höra hans röst och bara njuta av stunden, det var helt magiskt. Kommer jag få chansen att se honom igen kommer jag ta den utan tvekan. För gårdagen var MAGISK. 

Födelsedagsfirande

Har fikat och umgåtts med alla som har varit här idag nu på kvällen, riktigt härligt. Syster och Eric åkte precis så nu sitter jag och pratar med resten. Ska snart hoppa in i duschen innan jag slänger mig i soffan.

Sen så vill jag även gratulera pappa på hans dag, grattis! Hela 42 år idag, snart är du 50! ;) 


Torsdag

Godmorgon! 
Igår kom jag hem vid 1, då somnade jag direkt vilket var skönt. Vaknade även upp och mådde bra, är så glad över det! Nu sitter jag och väntar på tåget, blir en dag på praktiken. 
Är så himla glad, känslorna från igår sitter kvar, åh! Slänger in ett inlägg om konserten under dagen sen om ni är intresserade! 

Pappa fyller år idag, så när jag kommer hem är farmor, syster och Eric här så vi ska fira honom, ska bli underbart! 

Men vi hörs senare, hoppas ni mår lika bra som mig, puss! 

MAGISKT


Onsdag

Godmorgon! 
Står och väntar på tåget nu, möter upp biw i Uppsala sen tar vi pendeln till Stockholm! Vi ska gå lite på stan innan vi tar oss till Globen, den här dagen kommer bli bra! Och kvällen kommer bli magisk, riktigt taggad! Vi hörs i morgon, ska spara så mycket batteri som möjligt. Ha en bra dag kära ni! 

Natti

Nu ska jag somna till paradise hotel och ed sheeran i öronen. Morgondagen ska bli så himla rolig, har sett fram emot det här så länge nu. Och i morgon blir det av, äntligen.
Nu ska jag få en god natts sömn, sen så! Hoppas ni sover gott så hörs vi, puss!

~



Tisdag

Hej på er! 
Idag har skoldagen gått ganska så segt, har haft lite smygande huvudvärk hela dagen vilket inte var så kul. 
När jag kom hem från skolan åt jag sen har jag bara legat i sängen. Har kollat på big brother och paradise hotel. 
Nu sitter jag och tittar på teen wolf, har varit riktigt lat idag jag! Älskar sånna här dagar. 
Har även fixat lite saker till i morgon, då det bär av till huvudstaden!! 

Sova

Vi har kollat på film nu på kvällen, vi såg "if I stay" så himla bra, så se den om ni inte har gjort det! 

Nu ska vi försöka sova, båda är supertrötta och jag kommer nog slockna direkt. Hoppas ni har haft en bra måndag och sover gott! 

Andra och tredje gjord



Måndag

Godmorgon! 
Igår somnade jag vid 3, kunde verkligen inte sova.. Så idag är man skapligt trött och seg. 

Jag hoppas att skoldagen går fort så jag kan få tatuera mig!! Har väntat tillräckligt länge, vill bara göra det NU! 
Biw åker med hem till mig och gör mig sällskap sen ska hon sova hos mig, superkul! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!

Sängen ropar

Var ute och sprang innan, så glad att jag tog mig ut, var riktigt skönt att ta ut allting. När jag sen hade duschat la jag mig i soffan och kollade på film med mina föräldrar. Nu ska jag snart krypa ner i min säng med nytvättade lakan, ska bli riktigt mysigt. Ligger och pratar med bästavän, vi klarar oss verkligen inte utan varandra, så glad att jag har en vän som henne, verkligen. 

Nu ska jag snart sova så vi hörs i morgon, godnatt sötisar! 

Grattis på farsdag♡



så bra


Så fin

Alltså den här serien är ju så himla bra, jag orkar inte. Tårarna bara rinner, man sitter med världens största leende på läpparna och har världens panik. Alla känslor på samma gång. En riktigt sevärd serie, det lovar jag er.

- sad



Söndag

Hej på er! 
Idag när vi vaknade så gick vi upp och åt frukost med mina föräldrar! Sen tog vi det bara lugnt och kollade vine, så kul! 

Biw åkte hem för nån timme sen och nu sitter vi och snackar i telefon. Jag håller på och små städar lite och så, sen ska jag byta lakan och fixa till det! Söndagar är så tråkiga så att fixa fint på rummet gör det lite roligare! Sen ska jag bara ligga i sängen och kolla serier till one directions live stream börjar.

Godnatt

Nu är vi hemma igen, och ligger i sängen mätta. Vi gjorde nudlar när vi kom hem, det satt riktigt bra i magen. Vi ska snart borsta tänderna och ta bort sminket och så, sen försöka sova. Har haft en kanon kul kväll med härliga människor, riktigt kul! 

Godnatt på er, sov så gott! 

Lördag

Hej på er!
Idag under dagen har biw och jag mest tagit det lugnt. Sen lite senare kom Fanny, då följde vi med henne när hon skulle tatuera sig! Och på måndag är det äntligen min tur, har längtat så galet mycket! 

Nu sitter vi på bussen på väg till harbo, vi har köpt med oss chips osv för vi ska på filmkväll, ska bli kul! 
Hoppas ni får en bra kväll! 

ED!

Vi sitter bänkade framför idol för att få se Ed uppträda, söten! Han är så extremt duktig! Och om 5 dagar är det vi som står i Globen och sjunger med till hans låtar och honom, åååh

-



Fredag

Äntligen fredag och äntligen helg! Blev en kort vecka för mig angående skolan men lika skönt med helg ändå! 

Efter skolan åkte jag och biw hem till mig, vi har inte gjort så mycket sen vi kom hem. Nu ligger vi framför tvn mätta efter maten och slöglor på tv, senare blir det film tittande. Vi hörs!

Hon är rätt så bra alltså 

Sova

Gud så skönt det var att lägga sig i sängen, helt underbart! Fast det är dock ganska tomt.. Har haft simon som sovsällskap i över tre veckor så ni kan ju tänka er hur stor min säng känns nu när jag är ensam, saknar min plutt. Fast Musse gör mig sällskap så är inte helt ensam, är inte direkt samma sak men ändå haha. Nej nu ska jag sova, godnatt på er! 

Hemma

Efter praktiken mötte jag Simon och mamma, vi blev ner skjutsade till stan. Då bjöd Simon mig på middag, sen kollade vi runt lite i butiker innan hans tåg gick. 
Jag tog en promenad hem från tåget i detta tråkiga väder, så nu ligger jag nerbäddad i soffan framför teen wolf, så härligt! Har mått konstigt hela dagen så att äntligen få sätta sig och ta det lugnt är så skönt. 

••



Torsdag

Inatt har jag sovit så himla dåligt så det finns inte, så var verkligen mer död än levande i morse när alarmet ringde. Fick skjuts in till Uppsala, riktigt skönt! Så nu sitter jag på praktiken och äter frukost, gick och köpte kvarg innan så det mumsar jag på. Efter praktiken så möter jag hjärtat på stan så ska vi kolla runt lite och så innan hans tåg går. 

Sov så gott kära ni



Onsdag

Hej på er! 
Kom iväg till praktiken idag även fast jag var riktigt trött och bara ville stanna i sängen. Så nu har jag precis ätit lunch, så hoppas nu jag får en massa energi till den sista timmen. Efter praktiken ska jag möta biw och Fanny på stan, ska umgås med dem och kolla runt. Sen ska jag hem och umgås med min kära pojke som åker hem i morgon.. Men antar att vi två ses snart igen. 
Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll också! 

~



Behöver en sån här

Alltså hur gosigt skulle det inte vara att ha en sån här stor bamse Björn? Skulle alltid ligga i sängen i famnen på den här! Bara så alla vet så önskar jag mig en i julklapp! 

Just nu



Tisdag

Blev hemma idag också, mådde helt mysko när jag vaknade.. Orkar inte med det här längre. 
Gick upp för ett tag sen så nu har jag fixat frukost som jag ska äta, sen ska jag kolla ph från igår. Sen bara ligga i soffan och kolla teen wolf, för i morgon måste jag iväg på praktiken oavsett hur jag mår. Hoppas ni får en bra dag, puss. 

Godnatt



Måndag

Hallå! 
I morse vaknade jag med huvudvärk och världens illamående, så stannade hemma. Sov till halv 12 vilket gjorde att huvudvärken blev lite bättre, så hoppas jag kan sova inatt haha. 

Nu ligger jag i soffan under ett varmt täcke och tar det lugnt och kollar teen wolf, supermysigt! Min syster och hennes pojkvän kommer hem på mat sen, så till dess ska jag bara stanna här i soffan. Hoppas ni mår bra fina ni, puss!

....



Söndag

Idag åkte jag hem från biw runt 1, när jag kom hem så gick familjen och Simon ut i ca en timme, var skönt men kallt. Så tog världens längsta dusch när vi kom hem, helt underbart! 

Har precis pratat med biw, vi la på nyss så nu ska jag slänga ihop en kladdkaka, blev så himla sugen på det så måste baka det. Sen blir det att se på film och bara tjocka sista kvällen av lovet! 

Mys

Vi drog till harbo innan, så har haft en bra kväll där! Nu är vi hemma hos biw igen och ska kolla på teen wolf med en massa mys innan vi ska sova! 

Middag

Vi ligger nu i soffan mätta på pizza, var riktigt gott! Blev verkligen proppmätt så har ont i magen nu, mindre kul. Vi kollar på Upp som går på tvn, älskar den här filmen, så kul! Ska väll bara fortsätta titta på filmer med en massa gott och snacka skitsnack, bra lördag helt enkelt! 

Lördag

Hej på er! 
Igår var jag och Simon taxi och hämtade min syster och hennes kompis vid 3 i Gävle. Så i morse när man vaknade var man lite seg.

Nu sitter jag på tåget på väg till stan, ska möta upp biw och vi ska äta och titta runt. Sen får vi se vad vi hittar på, det vi hade planerat har ändrats lite hit och dit, så vi får helt enkelt se! Ha det! 

RSS 2.0