älskar dig!<3

Hej älskling!<3

Jag ville bara skriv lite om hur mycket du verkligen betyder för mig och hur mycket jag verkligen älskar dig. Det är helt sjukt att man kan älskar någon så mycket som jag älskar dig, jag önskar verkligen att jag kunde förklara för dig eller vissa på något sett hur mycket det är. Men jag hoppas verkligen förstå hur mycket jag älskar dig vad som än händer och även hur mycket vi tjabbar om dom mest onördiga saker jag varit med om.<3 Och jag är så sjukt tacksam att jag har dig i mitt liv, Det är så underbart att har en person som man verkligen kan prata med om precis allt och du lyssnar hela tiden och hjälper mig så att jag mår bättre.<3 Jag trodde seriöst inte det fanns någon så underbar person här ute i Sverige som du är och jag hoppas du förstår det nu att du är verkligen helt jävlar underbar för mig och jag vill aldrig då menar ja aldrig vara utan dig allt skulle bara helt åt helvete då.<3 Jag hoppas även att du inser hur mycket jag älskar dig för annars får jag komma på ett sett och vissa det för dig så att du verkligen fattar att jag älskar dig mer än något annat på denna planeten.<3 Och alla minnen med din som man har upplevt än så länge är helt underbara. Minns fortfarande allt vi gjorde första gången jag va hos dig och det är 6 månader snart om 10 underbara dagar och det betyder att det är bara 9 dagar tills jag får träffa min underbara flicka igen och äntligen får stå i din famn och bara känna hur värmen kommer tillbaka till mig!<3. Jag hoppas att du inte blir arg nu att jag gick in på din blogg medans du är hemma hos dig och bada med anna och hoppas du blir brun nu så du slipper se så vit ut jämte mig;)<3 Jag älskar verkligen dig extremt mycket och jag hoppas du märker det nu och jag hoppas att vi mår många fler sjuka minnen tillsammans och som vi kan ligga och prata om i din eller min säng<3 jag saknar dig sjukt mycket vi har varit för länge ifrån varandra tycker jag då men jag vetinte vad du tycker fast det inte varit mer än 2 veckor typ:$<3 iallafall ha det bra nu och bli brun. Massa kyssar din pojk Simon!<333

tråkig tisdag.

Idag så har det nog varit den tråkigaste dagen på länge.
Har typ varit duktig och städat hela huset, eller ja dammsugit rättare sagt. Och var även klumpig och hade ner kaffe kannan i golvet, var ju bara att kasta den, duktigt Jessica! Sen gick jag ut på en powerwalk i typ 30-40 min, as skönt! Ska försöka sluta med allt onyttigt nu och börja powerwalka varje dag när jag har tid. Känner att jag måste ta tag i att gå ner så mycket jag vill så jag kan bli lite nöjd. Så ser mitt mål ut, att få den kroppen jag vill ha, och nu ska jag lyckas!
Sen på kvällen kom mamma och pappa hem från Riga, så kollade då på film med dom, och nu ska jag sova.
Och igår fick jag även sova själv, var jätte jobbigt. Eftersom att min älskling har alltid legat brevid mig i sängen sen den 24 juni. Och jag måste sova själv inatt med, önskar att han var här. Fast han kommer hit den 26 tror jag, eftersom vi vill fira 1 halv år tillsammans, som är den 27 juli :)
Men nu ska jag stänga av datan och försöka sova, godnatt! 

I hate myself.

do you know what it's like to wake up in the morning and just hate every inch of yourself? 

I know what it's like. 

RSS 2.0