Tisdag

Hallå! 
Idag var jag uppe tidigt, packade lite inför Göteborg innan jag tog mig till tåget. 

Åkte in till stan och träffade Ida, vi tog en fika innan vi kikade runt på stan. Sen skulle hon iväg och fixa flak och jag åkte då till jobbet.

Dagen har gått bra, varit skapligt med folk så klagar inte. Så nu har jag en hel veckas ledighet, så hade jag klagat hade det varit något fel.

Kom hem efter halv 10, fortsatte med packningen men fixar det allra sista imorgon kväll när jag kommer hem.
Nu snackar jag Skype, men ska försöka sova snart tror jag då jag ska på en viktig grej i Uppsala imorgon vid 10, så spännande! Godnatt! 

Måndag

Godkväll bloggen! 
Idag var jag uppe vid 9, hade möte klockan 10 vilket var jätteskönt. 
Åkte hem en snabbis efter det innan jag cyklade iväg till tåget.

Jobbdagen har gått helt okej, varit lite små seg men har tagit mig igenom den. Träffade båda Ogge och Ida som kom in på jobbet, trevligt! 

Var skönt att stänga vid 8 och äntligen få åka hem. Var lite små kyligt ute men var så skönt med luft och efter det få cykla hem. 

Väl hemma slängde jag in lite kläder i tvättmaskinen som jag vill ha tvättat tills vi åker till Göteborg, vi åker på torsdag morgon och jag har inte packat än, bra där Jessica! Har fullt upp nu dessa dagar men får nog stresspacka imorgon kväll, haha får hoppas att jag inte glömmer något! 

Nu ska jag snart sova, har pratat Skype hela kvällen och nu känner jag av huvudet så ska bli skönt att lägga huvudet på kudden, godnatt!

-



Söndag

Goddag! 
Imorse var jag upp vid 10, riktigt skönt! 
Började städa rummet och slängde in en hög med kläder i tvättmaskinen och körde igång det.

Åt frukost med familjen innan jag började fixa mig. Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, ska möta upp Ogge och senare så hänger min syster på oss. Jag ska kolla efter en liten morsdagspresent åt min kära mor. Så det är trevligt att Ogge vill följa med och göra mig sällskap. 

Sen åker jag och Becca hem för att käka hemma osv, sen kör vi nog på en helkväll med en massa skitsnack och mys. Ha en bra söndag! 

Lördag

Godkväll! 
Igår åkte jag med till harbo och sov hemma hos biw, så har spenderat hela dagen där med henne, Filip och matte.

Vi åkte in till stan vid halv 7, vi mötte Ogge när vi kom fram och då gick vi och käka kebab. Var riktigt gott! 

Sen gick vi till Hemköp och handlade lite inför bion, vi mötte även Torpman som hängde med. Har haft en supertrevlig kväll med bra människor! Vi såg filmen Warcraft och den var helt okej! 

Vid 12 skildes vi åt och jag tog tåget hem, tog mig en promenad hem och landade i sängen runt 1. Ligger och pratar Skype nu och kollar på tv, är nog dags att sova snart då man börjar bli lite små seg efter ca 5h sömn inatt. Godnatt på er! 

Lite bilder från igår











Fredag

Hallå! 
Hade tid hos frisören 9 imorse, var så skönt att färga och klippa sig, så nu känner man sig fräsch igen! 

När jag var klar tog jag tåget till stan, kom fram till jobbet ca 1 timme innan jag började, så gick runt på Gränby och kikade innan jag gick in och satt mig på jobbet och pratade med kollegan. 

Började jobba 2, jag hade stängnings passet vilket inte var allt för segt, vilket var skönt! Blev inte allt för stressigt spm igår på kvällen så klagar inte. 

Nu sitter jag på bussen på väg hem till Ogge, ska dit och träffa underbara människor och umgås med dem och dricka lite, bra härligt! Kan inte fira in helgen på bättre sätt.

Just nu



~



Torsdag

Hallå! 
Imorse låg jag och drog mig i sängen i flera timmar, var så himla skönt! 

Vid 12 åkte mamma och jag in till stan, hon timade in så jag kunde åka med henne, söta mamma. Började jobba klockan 1, så dagen har rullat på. Men herregud vilken stressig kväll det blev när kollegan gick, var kunder HELA tiden, är fortfarande stressad. Så lämnade jobbet med kaos i butiken, har lite dåligt samvete men hann inte städa så vad ska man göra? Tror inte min kollega blir allt för arg, det visar sig väl när jag kommer till jobbet imorgon haha. 

Stängde med favvo kollegan på Nilson, så jävla härlig! När hon hörde att jag stängde imorgon så ba "yeah dreamteamet ju!" Åh hon är för härlig! 

Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och lägga mig i sängen och äta guacamole och dricka pepsi Max, det förtjänar jag efter denna stresskväll. Snacka Skype med mina main hoes ska jag också, sen blir det läggdags i skaplig tid då jag ska spendera förmiddagen hos frisören innan jobb!

/



Onsdag

Imorse vaknade jag vid halv 11 och gick upp och fixade en smoothie som jag sen la mig i sängen och åt, riktigt härligt att starta en ledig dag på detta sätt. 

Började sen fixa mig och vid 1 åkte jag iväg till Uppsala, åkte först och hämtade Ogge sen åkte vi och virrade runt vid ackis innan vi tillslut hittade rätt. 

Sen hämtade vi biw och rullade sedan vidare mot Solna. Så vi spenderade hela kvällen på mall of scandinavia, riktigt mysigt! Fick med mig shopping hem och jag är supernöjd!! Hade inte kunnat spendera denna lediga dag på bättre sätt, så glad att jag har mina glädjespridare! 

Nu ligger jag hemma i sängen och snackar Skype med Ogge, blir väl inte att vara uppe allt för sent då jag jobbar imorgon, puss! 

Tisdag

Godkväll!
Idag var jag uppe halv 8, hade inga problem alls att komma upp ur sängen vilket var jätteskönt! Halv 9 rullade jag mot jobbet och var där innan halv 10. 

Dagen startade väl inte på bästa sätt men den blev bättre ju mer tiden gick. Jobbdagen har gått bra, fick över en timmes rast så gick runt och kikade i butiker, riktigt härligt! Slutade vid 6, då sprang jag ner på Ica innan jag åkte hem. 

Väl hemma fixade jag lite gröt som jag slängde i mig innan jag gick ut och mötte Anna. Vi var ute på en timmes promenad om inte längre, så skönt! Var lite kallt men var härligt ändå.

När jag kom hem pratade jag med Ida innan jag joinade Skype. Har även sett klart min serie jag blev tipsad om innan. Jag har sett klart en säsong av Izombie på några dagar, den är verkligen sevärd så börja kolla på den nu!! Ni kommer inte ångra er.

Nu pratar jag med Ogge, ska nog sova snart då jag börjar känna av huvudet och jag blev helt plötsligt jättetrött. Godnatt på er.

Måndag

Hallå! 
Idag vaknade jag vid halv 7 med lampan tänd och med alla kläder på, däckade igår som jag börjat göra på senaste tiden, lite vidrigt. Då la jag mig under täcket och startade tvn och somnade om. 

Vid 10 var jag uppe, startade ett serieavsnitt innan jag gick ut och la mig i solen i ca 20 minuter. Hoppade in i duschen och fixade mig innan jag och mamma åkte iväg till Uppsala. 

Började jobba 1, och dagen har varit lång. Det blir så kvavt på jobnet så man knappt får någon luft, blir så himla äckligt mot slutet av kvällen. Men jag klarade mig från huvudvärk iallafall, riktigt skönt. Fick även sällskap på jobbet, riktigt trevligt med en liten pratstund med en fin person! 

Väl hemma i tobo mötte jag Anna, så gick vi runt och pratade om allt mellan himmel och jord, väldigt kul! 

Nu ligger jag i sängen och kollar på min serie, ska snart sova då jag har öppning imorgon, har inte öppnat på jättelänge så är lite spänd, men det ska gå bra! Godnatt på er! 

Söndag

Hallå! 
Igår kväll var jag framme i Norrtälje runt halv 7, då åt vi mat och pratade ikapp från senast vi var där. Vi började dona inför idag, sen tog vi en fikapaus och spelade skipbo, riktigt mysigt. Vid 9 åkte jag och Cornelia för att hämta Rebecca vid stationen, så åkte vi tillbaka och umgicks med alla och farmor. Vi landade i sängen vid 1 vilket var riktigt skönt.

Idag ringde klockan vid 9, då var det bara att gå upp och fixa sig och allt det som skulle fixas innan vi tog oss till kyrkan. Cornelia hade konfirmation, mina små gosisar börjar bli så stora!! Så när allt var klart i kyrkan åkte vi hem till Gustav och Cornelia, där all släkt samlades för att äta smörgåstårta och en massa gott fikabröd! 

Vi spelade även kubb, jag och Cornelia vann ju BÅDA spelen den här gången också, vi är ett grymt team!! 

Vid halv 5 åkte jag och Rebecca ut till farfar och Ann-Charlotte för att hon skulle få hinna umgås lite mer med våra föräldrar innan hon skulle hem. Vid halv 6 rullade jag hem från Norrtälje, så att få komma hem var riktigt skönt efter 1,5h bilresa hem ensam. Så ringde upp i Skype och snackade medan jag gick ut på en promenad! 

Tog mig en dusch när jag kom in och la mig sen i sängen där jag ligger nu. Snackar Skype och kollar på serier, så himla skönt att avsluta söndagen på detta sätt.










Lördag

Godmorgon! 
Igår när jag kom hem städade jag rummet och böt lakan och tog mig en dusch. Så att krypa ner nyduschad under täcket var bra mysigt. Låg och snackade Skype och kollade serier mesta delen av kvällen.

Alarmet var ställt på 9, så gick upp och målande naglarna medan jag satt och pratade med pappa. Sen hoppade jag in i duschen och började fixa och packa. 

Nu är jag färdig och ska snart rulla iväg mot jobbet. Jobbar mellan 12-18, hoppas dock på att det är lugnt så jag kan sluta vid 17, vilket min kollega igår sa var ganska så säkert att jag kunde gå. För efter jobbet bär det av mot Norrtälje för att spendera sista tiden av helgen där med släkten, ha en bra lördag! 

-



Fredag

Goddag! 
Idag vaknade jag vid halv 7 och låg och hostade som jag vet inte vad, pga det kunde jag inte somna om, men jag låg kvar i sängen till 10 ändå, var riktigt skönt. 

Gick upp och fixade mig och fixade gröt som jag åt till frukost, det är något som mättar otroligt vilket är skönt då man jobbar rätt många timmar innan man tar sin rast. 

Nu sitter jag på tåget på väg till Uppsala, solen visar sig idag och humöret är bara bra. Det känns som att det kommer bli en helt okej dag, eller rättare sagt, jag kommer se till så det blir det! 

Ha en bra dag nu allihopa! 

Torsdag

Idag var jag uppe vid 8, var lättare att komma upp ur sängen än jag trodde! Mötet gick bra även idag, så när jag sen kom hem la jag mig i sängen framför en serie och åt frukost.

Började jobba vid 1 idag, och dagen har varit lugn men rullat på i bra tempo ändå. Det enda negativa är att jag fick ont i huvudet och hade det hela kvällen.

Kom hem efter 9, pratade då med mamma innan jag startade Skype. Har snackat i några timmar men nu sviker huvudet helt, huvudvärken övergick i migrän så nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Godnatt.

Onsdag

Idag var jag uppe vid 9, var riktigt svårt att komma upp då jag sov ganska så dåligt inatt och vaknade innan 8 jättepigg med världens hosta.

Tog tåget vid 11 till Uppsala, kom till jobbet innan 12 och började sen jobba. Dagen har gått riktigt bra, har plockat med varor och haft trevliga kunder så det är inget att klaga på! 

Vid 6 slutade jag, då mötte jag upp Ida så gick vi och käkade på foodcourten. När vi ätit gick vi runt på Gränby innan vi tog bussen ner på stan och åkte hem på varsitt håll. 

Kom hem efter 8, snackade då med mamma och fixade matlåda och lite saker inför morgondagen. Sen blev det skypesnackande för mig vilket det är nu också! 

Ska snart gå och lägga mig då jag ska upp 8 imorgon för har möte på morgonen. Godnatt på er.

so tired



Tisdag

Godkväll!
Idag sov jag lite för länge, men det behövdes efter några nätter med dålig sömn. När jag vaknade tog jag bilen till örbyhus och laddade på mitt busskort. Väl hemma pratade jag lite med mina föräldrar innan jag fixade mig.

Vid 2 tog jag tåget till Uppsala och mötte Ogge, vi gick runt på stan i flera timmar och bara kikade och umgicks, riktigt trevligt! Åkte även med dit ett tag innan jag tog mig ner på stan och åkte hem! 

Kom hem runt 10, tog mig en promenad från tåget vilket var jätteskönt! Hade bra sällskap i telefonen också så jag klagar inte! Väl hemma la jag mig i sängen för att snacka Skype, vilket jag gör nu framför criminal minds. Ska snart gå och borsta tänderna och ta bort sminket för att sen krypa ner under täcket då jobb står på schemat imorgon! 

Måndag

Halli hallå! 
Inatt däckade jag vid 2, konstigt för att vara jag? Svar nej. Vaknade då vid 6 och kröp ner under täcket och somnade om till ljudet av tvn.

Vid halv 9 ringde alarmet, och efter 9 var jag på väg till Tierp. Hade tid hos ungdomsmottagning för att fixa nya p-piller, det tog inte alls lång tid så var hemma inom en timme igen. Då la jag mig i sängen och kikade på tv och små slumrade lite. Har ju åkt på en förkylning så har inte haft jättemycket ork idag.

Min dag och kväll har väl spenderats i sängen framför serier, så har nu sett alla vampire diaries avsnitt som är ute, och den där serien alltså! Jag fortsätter att gråta och får panik över hur spännande och känslosam den är, verkligen en favorit! 

Vid 8 tog jag mig ut på en promenad runt tåget, riktigt skönt! Hemma hoppade jag in i duschen innan jag snackade lite med Lollo, var riktigt skönt att få snacka med henne faktiskt! 

Nu snackar jag Skype med Ogge och kollar på tv. Börjar känna av huvudet så blir inte att sova allt för sent. Godnatt på er! 

Söndag

Hallå! 
Denna dag har känns väldigt lång. Jag och matte somnade efter halv 3 och blev väckta halv 7 av Biw. Så jag skjutsade henne till jobbet och åkte sen tillbaka till henne och duschade innan vi åkte till matte. Där startade vi hitta Nemo och la oss och sov i ca 2 timmar, var riktigt skönt! 

Åkte till jobbet halv 12, började jobba halv 1 och dagen har faktiskt gått fort. Vilket har varit jätteskönt! Så vid 8 stängde vi och jag tog bilen bort till Ogge. Hängde där ett tag innan jag rullade hemåt.

Nu ligger jag i sängen och pratar Skype och slöglor på tv, här kommer jag ligga hela kvällen och bara vara. Känner att humöret inte är på topp så orkar inget annat än att bara vara, ha en bra kväll.

Lördag

Godkväll! 
Idag började jag min dag med en mysfrukost tillsammans men mina föräldrar. Sen tog jag mig ut på en powerwalk/springtur, riktigt skönt ska ni veta! 
Väl hemma hoppade jag in i duschen och började fixa mig innan jag åkte iväg till Tierp för att fixa lite ärenden åt min mor och far.

Vid halv 3 rullade jag iväg till harbo, åkte hem till matte där Ogge och Richard redan var. Vi satt och snackade innan vi tog med oss hunden ut på en promenad i regnet. Gick och mötte bästavän vid bussen och gick in och umgicks med alla.

Sen var mattes pappa så snäll och bjöd oss alla på grillat, var verkligen supergott! När vi sedan var mätta slängde jag ihop en kladdkaka, som tråkigt nog blev helt misslyckad men den gick och äta men var inte jättegod, haha. 

Vi åkte hem till Biw runt 11, då sa vi hejdå till Richard och Ogge innan vi gick in och la oss och kikade på film. Nu är filmen slut och Biw ligger och sover och matte och jag ligger och asgarvar till en video som jag precis fick till ifrån filmen, såhär kul har vi en lördagsnatt haha! 
Hoppas ni haft en bra dag, puss! 

Är så glad över att jag har alla vänner som jag har i mitt liv, bäst är dem




Fredag

Hallå! 
Jag och Ida var hemma vid 3 inatt, Erik agerade fylletaxi så var riktigt skönt att få skjuts.
Vaknade vid halv 10 idag, då var jag klarvaken och kunde inte somna om igen. 

Ida drog till Uppsala en timme tidigare än jag. 
Så ensam åkte jag in till Uppsala så jag var på Gränby efter 1, vid halv 2 började jag jobba.

Och fy i helvete vad jobbig den här dagen har varit, fick migrän som höll på att döda mig, mådde illa hela dagen och trodde verkligen att jag skulle spy pga smärtan. Och tror ni inte att huvudvärken släpper vid halv 8 (???!!) så jävla irriterande att den inte kunde göra det tidigare. Men ska vara glad att den ens gjorde det!! 

Kom hem efter halv 10, då snackade jag med bästavän innan vi joinade Skype så vi kunde snacka med Ogge också! 

Nu ska jag sova, har legat och små slumrat i Skype, så ska gå och bortsta tänderna och ta bort sminket och krypa ner under täcket och få några timmars sömn. Godnatt på er! 

Torsdag

Hallå! 
Imorse var jag upp vid 8 och vid 9 var jag i tierp. Mötet jag var på gick som vanligt och vid 10 var jag hemma igen. 

Har städat rummet och huset idag, hann även ligga i solen ett tag vilket var så skönt! 
Vid 5 tog jag tåget till Uppsala, mötte Ogge och jag tog oss en tur ner på stan, köpte alkhol och groggvirke åt mig. Ska nämligen iväg på Thorens skiva idag! Så nu sitter vi hos Ogge, jag sitter och dricker och han gör mig sällskap, bra polare det här! 

Vid 9 tar jag mig ner mot flustret för att möta Ida, ha en bra kväll allihopa! 

Onsdag

Hello! 
Idag var jag uppe vid halv 9, det är tidigt för att vara jag. Vid 10 satt jag på tåget på väg till Uppsala och var framme på jobbet till 11. Jobbade till 5, så var riktigt skönt att sluta då! 

Mötte upp Ida och gick runt och strosade och letade kläder åt henne. När hon åkte hem så mötte jag upp Ogge och Yvonne (ogges mor) så åkte med hem till dem! Satt och snackade med Ogge och bara umgicks, riktigt härligt! 

Åkte hem vid 8, så halv 10 landade jag i sängen. Har snackat Skype och det gör jag fortfarande, kikar även på criminal minds, så bra! 

Ska väl försöka sova snart då jag ska på möte imorgon tidigt och sen har dagen mer att erbjuda, mer om det då! Godnatt! 



Tisdag

Godkväll! 
Igår så gick vi ut och träffade Biw när hon slutade jobba, så umgicks vi med henne någon halvtimme innan vi gick iväg och köpte mjukglass. Vi kom hem till Ida och snackade och tittade på ex on the beach innan vi startade en film, och den var riktigt bra! 

Vi somande efter halv 3 så vid 8 när alarmet  ringde var man bra seg. Vi tog bussen vid 9 till stan då ida skulle till skolan och jag åkte hem. När jag kom hem snackade jag med matte medan jag städade, sen la jag mig i solen ett tag innan jag tog mig en dusch.

Vid 12 kom Richard hit, så har umgåtts med honom hela dagen, har varit riktigt trevligt. Han åkte senare mot kvällen så då tog jag bilen till Tierp och köpte lite gott. Blev så sugen på Doritos och pepsi max så var tvungen att åka och köpa det. 

Nu ligger jag i sängen och snackar Skype, ska snart hämta mitt onyttiga och krypa ner under täcket i mina nytvättade lakan och titta på tv innan jag ska sova. Hoppas ni haft en bra dag! 

Måndag

Hallå! 
Ny vecka och nya tag! 
Jag började jobba klockan 11 idag, riktigt skönt. Och när jag kom till jobbet fick jag veta att hade högst utensilier snitt av alla oss som jobbade förra veckan, och hur bra kändes inte det?! Så jävla roligt! Så dagen har flytit på bra och gått alldeles utmärkt, trivs så himla bra! 

Fick även sällskap på lunchen av kollegan, så vi tog våra matlådor och gick ut och satt oss, riktigt härligt! Slutade även 5, så slapp stängningen. Ni hör ju, dagen har ju inte varit annat än bra! 

Nu sitter jag på 844an på väg till Östervåla, ska hem till Ida och umgås med henne och sova där! Ska även försöka träffa Biw när hon slutat jobba, ha en bra kväll nu! 

Ni ser ju, var och till och med så uppspelt att jag skrev fel på min snap, haha! 

~



Söndag

Idag ringde klockan vid 10, tog lite längre sovmorgon idag. Gick upp och åt frukost med familjen innan jag rullade iväg till jobbet.

Jobbdagen har gått bra förutom den dåliga jävla luften vi har i butiken, den sista timmen trodde jag att jag skulle svimma när jag spenderat hela dagen där inne, var alldeles yr och svimmfärdig. Lite vidrigt faktiskt. Och inte nog med det så krånglade larmet när vi skulle gå, så vi kunde inte larma. Så efter 30-40 minuter kom vi iväg från jobbet. 

Var hemma efter 9, låg då och snackade i telefon innan jag fixade något att äta.
Nu ligger jag och slöglor på tv och snackar skype, ska snart sova då jag börjar 11 imorgon och enbart jobbar till 5!! Så jävla skönt att slippa stängning ska ni veta.

Hoppas ni har haft ett bra avslut på denna helg, godnatt! 

Bilder från dagen

Jag har haft en supertrevlig kväll i Norrtälje, jag bara älskar att åka dit och bara umgås med min underbara släkt.

Vi har ätit grillat, och ingen kan grilla så god kyckling som min farbror, helt sjukt hur god den är. Sen tog vi fram kubb och spelade det innan vi gick in och fikade och spelade kort. Så min lördag har varit bra med mycket skratt och prat! 







Lördag

Godmorgon! 
Imorse vaknade jag upp till att frukosten stod framme och hela familjen samlades för att äta. När vi var färdiga la jag mig i solen i någon timme, så underbart! 

Nu är jag och Becca färdig fixade och ska ta bilen och rulla mot Norrtälje för att gå runt på stan och senare köpa glass. Sen tar vi oss hem till kusinerna där vi ska få grillat till middag, mums!! 

Ha en trevlig lördag! 

Fredag

Inatt har man inte fått allt för mycket sömn, somnade väl efter 5-6 och vaknade 10. Men pigg var jag så det var skönt! 
Vi sov hemma hos Dennis i nyby allihopa så gick upp och snackade med alla innan jag och Ida åkte ner på stan, och tog buss och tåg hem. 

Väl hemma tog jag mig en dusch och fixade mig innan jag blev skjutsad till tandläkaren. När jag var klar tog jag tåget till Gävle och mötte upp bästavän och Filip. Åkte med hem till Filip och var där några timmar innan jag åkte hem igen.

Min syster är hemma i helgen så satt och snackade skit med henne innan vi kollade på film med våra föräldrar. Vi båda somnade dock, så filmen intresserade inte oss så mycket.

Nu ligger vi inne på mitt rum och pratar och kikar på tv, ska väl sova snart då vi ska iväg imorgon, mer om det då! Godnatt! 
 

GÅRDAGEN

Oherregud, gårdagen var riktigt rolig och minnesvärd av det man minns. Jag, Ida och Erik kom till förkröket efter halv 9, då var det bara att börja dricka ikapp och det slog till kan jag lova. När vi kom in på BJ gick vi direkt till baren och tog en tequila shot, och den gjorde sitt, haha! Trots alla blandade känslor och för att vara den jobbigaste dagen så tackar jag alla som gjorde min kväll till den bästa! 




Torsdag

Hallå! 
Imorse vakande jag med huvudvärk, låg och försökte sova i hopp om att få bort huvudvärken, men det gick inte så bra. Mamma erbjöd sig att ge mig massage och det tackar man inte nej till. Åt frukost med mina föräldrar och farmor, riktigt mysigt! 

Vid 11 tog jag tåget in till Uppsala, sprang ner på stan och köpte ett par nya converse, äntligen!! Så vi får se hur vita dem är efter ikväll ;)

Började jobba klockan 1, och nu sitter jag på rast! Har varit full rulle hela dagen, riktigt skönt! Så ska njuta av den lilla tiden på rasten som är kvar.

Efter jobbet möter jag upp Ida så drar vi och förar med lite folk innan vi intar BJ, ha en bra kväll! 

Onsdag

Hello! 
Imorse träffade jag Ida en halvtimme i lilla tobo innan jag åkte hem och la mig i solstolen innan jag gick in och gjorde mig färdig för jobb.

Kom till jobbet vid 1 och jobbade till 8. Dagen har faktiskt varit rolig och gått fort, humöret har kunderna hjälpt till att höja så jag klagar inte! 

Efter jobbet åkte jag hem, så fort jag kom hem kastade jag mig på mina föräldrar och delade ut massor med kramar!! 

Satt och pratade med farmor och pappa ett tag innan jag gick in och la mig i sängen och snacka Skype. Kollar just nu på criminal minds och pratar med Ogge. Har precis fixat färdigt det mesta inför imorgon, riktigt skönt! Så ska snart krypa ner under täcket och dejta kudden, puss! 

Min dag

Anna gick hem vid 3, då fixade jag mig och åt middag med farmor innan jag mötte upp Anna och vi gjorde sällskap till tåget. 

Jag tog mig in till stan och träffade Ogge, vi tog oss en varsin lyxshake och gick runt och tittade i butiker, jag fick med mig ett basic linne hem, så jag är nöjd.

Vi åkte hem till honom efter någon timme på stan, så umgicks vi och snackade bara innan jag tog bussen ner på stationen. 
Kom hem efter 10, då pratade jag lite med farmor innan jag la mig i sängen för att snacka Skype.

Nu kollar jag på criminal minds i min ensamhet, ska snart sova tror jag så att jag orkar med morgondagen. Godnatt! 

Tisdag

Goddag! 
Idag vaknade jag vid 10 jättepigg även fast jag somnade efter 3, var bra skönt. Gick upp och pratade med farmor innan jag gick ut och la mig i solen. 

Har legat här ett bra tag nu, riktigt skönt! Snackar just nu med Ida och väntar på att Anna ska bli klar så jag kan gå och möta henne. Vi ska gå hit och sola ett tag och umgås, ska bli trevligt! 
Ha en bra dag nu allihopa! 

Ser ut som att jag lider på bilden, vilket jag verkligen inte gör haha! 

Måndag

Igår tok däckade jag vid halv 2, hatar när det händer. Får panik när jag sen vaknar för har typ glömt bort vart jag är, haha så läskigt! 

Gick iallafall upp vid 10, åt frukost med farmor som jag brukar, alltid lika trevligt.
Efter 12 åkte jag till Tierp, hade möte halv ett, så när jag var klar där åkte jag hem och lämnade bilen innan jag cyklade till tåget.

Jag åkte till Gävle och mötte upp Biw och Filip, vi gick lite på stan innan vi tog bussen hem till Filip. Vi hängde där i några timmar och bara umgicks, riktigt kul! 
Vid 8 tog vi oss till stationen så tog jag tåget hem. Så vid halv 10 var jag hemma igen, så har bara snackat med en massa olika härliga människor sen jag kom hem. Nu ligger jag i sängen och kikar på tv och pratar Skype, ska nog sova snart då jag helt plötligt blev jättetrött.

Söndag

Hallå! 
Gårdagen var riktigt lyckad, trots att kvällen började lite konstigt, men det försökte jag att inte tänka på så min kväll blev lyckad ändå! Så tacksam för alla underbara vänner man har och träffar på dessa fester! 
Somnade vid 5 inatt, har sovit rätt så dåligt. Har somnat och vaknat till och från, men jag mår bra så ska inte klaga! 

Gick upp vid 11 idag, då vaknade alla andra och dem satt utanför rummet jag sov i så då var det bara att masa sig upp. Vid 1 gick vi iväg till pizzan och käkade allihopa, alltid lika trevligt! 

Vid 3 åkte jag, Ida, Erik och Snader mot Östervåla, så lämnade vi Ida innan vi tog oss till Tierp för att släppa av Snader. Jag åkte sen med Erik till stan då jag hade ogges dator så jag skulle dit och lämna den. Stannade hos Ogge i någon timme innan jag tog mig ner på stationen och tog tåget hem. 

Jag bytte om till lite skönare kläder när jag kom hem, sen gick jag ut på en promenad med Anna, riktigt trevligt med en pratstund! 

När jag sen kom in tog jag mig en välbehövlig dusch innan jag värmde lite mat som jag fick i mig. Sen la jag mig i sängen där jag även ligger nu, jag kikar på tv, snackar Skype och roar mig på snapchat haha, vilket liv jag har. 
Hoppas ni haft en bra dag och kväll och att ni inte är allt för bakis! 


VALBORG I BILDER












RSS 2.0