Måndag

Idag landade jag hos Ogge vid 12 när Richard åkte till skolan. Hängde där till 4-5 ungefär, sen åkte vi tre till Ikea och inhandlade det Biw hade missat. 

Vi tog oss sen ut till harbo och umgicks och fick se lägenheten, så mysig! Där kommer hon trivas när hon väl stadgat sig! Riktigt glad för min bästavän, detta är hon mer än värd!! 

Vi köpte sen pizza som vi satt och mumsade på, åt lite glass till fika och pratade. Vid halv 10 rullade vi hemåt och har nu kommit till tobo, ligger i sängen och kikar på tv. Vi ska snart sova då alarmet ringer ganska tidigt imorgon, godnatt på er! 

~



Söndag

Hallå! 
Imorse var jag på jobbet halv 10, och tror ni allt gick som på räls idag? Tror ni det så är det fel. Så stressade upp mig som fan tills min kollega på Nilson sa att det inte var något stort problem och min kollega sa att hon gjort samma sak, då kändes allt mycket bättre! 

Jobbade till 5 idag, så efter jobbet åkte jag hem och lämnade bilen och packade väskan innan jag gick till tåget. Men tror ni inte tåget är inställt när man väl kommer dit, hade turen att mina föräldrar hunnit hem så pappa hämtade mig och skjutsade tillbaka mig när nästa gick, snäll som han är! 

På tåget mötte jag på Biw och Filip, bra överraskning efter denna dag, haha! Så hade sällskap av dem, riktigt kul även om det bara var för en kort stund. Nu sitter jag på bussen på väg ut till Bälinge, spenderar natten hos killen innan det är dags att hjälpa bästis imorgon som äntligen fått lägenhet och flyttar, så glad för hennes skull! 

Njut av dem sista timmarna på denna helg nu, puss!

Lördag

Godkväll! 
Vaknade upp hemma vid 11 imorse, Biw och Filip åkte med och sov här, så vi tog fram Billys och tryckte i oss det till lunch. Vi satt mest och prata och tog det lugnt innan vi alla åkte åt olika håll!

Vid 3 tog vi oss till tåget, jag och Richard åkte in till Uppsala och fick hämtning av hans pappa på stationen, så åkte vi vidare till Java där lite av hans släkt var. Så vi käkade och umgicks, var riktigt mysigt. Efter det gick vi till hans farmor och farfar och fikade med tårta, hans farfar fyller snart år så firade honom lite i förskott. Så min dag har varit bra. 

När vi var klara där tog vi oss till Ogge för att hämta Richards väska han glömde igår, så då fick vi smörgåstårta eftersom Ogge fyller 20 idag, stort grattis kära vän!! Så vi var där i någon timme innan vi rullade mot tobo.

Nu har vi bänkat oss i soffan med chips och dipp, har startat en film vi kikar på, sen blir det att sova i tid då jag har öppningen imorgon. Hoppas ni har haft en bra lördag! 

Gårdagen i bilder

gårdagen var kanon kul, så himla roligt man hade, blev krig på ölspelet så jag fick ta dem flesta klunkarna folk delade ut, tror ni man blev full av det? Svar ja! 

Njut av bilderna och bli avis på att ni inte var med! ;)















Fredag

Äntligen fredag, som vi har längtat! 
Nu sitter jag i bilen på väg till Uppsala, mina föräldrar ska till Enköping så dem skjutsar förbi mig till jobbet innan, så snällt! 
Riktigt skönt att slippa tåg och buss i detta väder, plus med all packning jag har med mig.

Ska jobba från 1-5, så det är ingen lång dag, vilket är skönt! Efter jobbet tar jag mig till stan innan jag åker till Ogge, han har fest ikväll då han fyller 20 imorgon, ska bli så himla kul!  
Så ni får ha en bra fredagkväll så hörs vi när vi hörs! 

Torsdag

Goddag! 
Fredag imorgon hörrni, hur bra är inte det?! 
Solen lyser idag och det gjorde mitt humör så mycket bättre.

Hjärtat åkte iväg till skolan vid 10, så gick upp och åt med honom och umgicks innan han åkte. Sen hoppade jag in i duschen och fixade mig och packade inför jobbet. Tog mig sen en promenad i det fina vädret till tåget, och nu är jag på väg till Uppsala. Ska ta mig ut till Boland där jag jobbar idag och imorgon, sista schemalagda dagarna där, rätt skönt då jag trivs bättre på Gränby då det är mer folk, annars är det lika kul, haha! 

Har stängning idag, men det kommer nog gå bra med tanke på humöret, så nu hoppas jag att det finns en massa shopping glada kunder som håller mig sällskap ikväll. Ha en bra dag nu hörrni! 

Onsdag

Hallå! 
Idag vaknade jag med huvudvärk, riktigt jävla segt. Kan ju bero på att vi däckade igår vid halv 1 och sov konstigt till halv 5, sen gick upp och borsta tänderna och sen la oss. 

Men har sovit lite extra, tagit en promenad i det fina vädret så den försvann! 

Nu på kvällen har jag äntligen tatuerat mig igen, är så nöjd!! Väntan var verkligen värt det. 

Nu är vi hemma igen och pratar Skype, ska titta klart på teen wolf avsnitt jag och Richard kollade på innan då jag råkade somna, så han får stå ut med att titta om på det. Ha en trevlig kväll! 

Tisdag

Hallå! 
Idag åkte jag iväg till jobbet med 9 bussen, var på jobbet vid halv 10 så då fixade jag allt som behövs fixas innan vi öppnar. Jobbade på till halv 6, och fick en lång rast så gick runt och kikade med hjärtat och hittade en ny tröja till fredag, är så taggad! 

Efter jobbet åkte jag hem, fick i mig lite mat innan jag myste med mamma lite. Sen snackade jag Skype och städade innan älskling kom. Då la vi oss och pratade Skype och små kikar på tv nu. Hoppas ni får en bra kväll! 

Måndag

Då var det måndag igen, vilket inte känns allt för jobbigt då det händer bra och roliga saker den här veckan, så taggad!! 

Idag har vi bara tagit det lugnt framför en serie i soffan, vi har börjat titta på Chicago PD, vi har sett några avsnitt och den är riktigt bra! 

Vid 5 började jag jobba, det gick bra, var inte jättemycket folk men tiden rullade på ändå.

Efter jobbet mötte hjärtat upp mig så tog vi oss till Arlanda och träffade hans kusin och inväntade deras föräldrar. Efter 10 var vi hemma igen, då la vi oss och kikade på serie och pratade Skype, vilket vi gör nu också men vi ska snart sova då jag öppnar imorgon. Godnatt! 

Myskväll

När vi kom hem från hockeyn tog vi fram allt det onyttiga jag köpt till oss och bänkade oss i soffan. Vi kikade på film och pratade i Skype, så himla skönt att bara vara.

Nu ligger vi och kikar på tv och pratar med Ogge, ska snart sova då vi börjar bli trötta. Godnatt på er! 

Söndag

Hallå! 
Idag gick vi upp vid 11 och tog fram frukost, sen väckte vi Biw och Filip så käkade vi det tillsammans framför tvn, mysigt! 

Vid 1 tog jag mig till jobbet så då skjutsade jag ner dem till stationen. Väl på Boland så gick jag in och handlade lite mys som älskling och jag ska ha senare ikväll, njuta av den sista kvällen vi är alldeles ensamma. Började jobba vid 2 sen stängde jag vid 5, skön arbetstid på en söndag. 

Nu har jag precis ätit och ska snart dra iväg till Björklinge för att kika på match, dem möter Nyköping och dem matcherna är alltid spännande så detta ska bli kul! Det tråkiga är väl att jag måste stå själv men det ska jag fixa. Ha en bra kväll! 

Kvällen

När jag kom hem från jobbet så stod älskling och fixade mat, så blev bjuden på ryggbiff med potatis och massa rotfrukter i ugn, supergott!

När vi käkat klart så tog vi oss in till stan, vi sprang till hemmakväll och köpte godis innan vi gick till bion. Vi tittade på deadpool, riktigt bra film! Så det är ett tips från oss om ni snart ska på bio! 

Sen åkte vi hem och umgicks lite innan Biw och Filip kom, så nu ligger vi i soffan och ska starta en film innan vi ska lägga oss. Hoppas ni har haft en bra lördag! 

Lördag

Hallå! 
Idag sov vi ut så vi vaknade av oss själva, riktigt skönt! 
Jag gick upp och hoppade in i duschen, när jag var klar och kom ut i köket möttes jag av hjärtat som stod och stekte pannkakor, så det åt vi tillsammans innan jag började fixa mig.

Vid kvart över 1 tog jag mig mot jobbet, och nu sitter jag och väntar på att jag ska börja. Slutar klockan 5 idag då jag jobbar på Boland och dem stänger då, så hoppas tiden går fort så jag får åka härifrån, ha en bra dag! 

Fredag.

Idag är det ingen bra fredag, då den består utav begravning, hatar verkligen det här. Döden är det värsta jag vet och kommer föralltid vara min största rädsla.

Vaknade imorse och hoppade in i duschen innan hjärtat och jag åt frukost, åkte hem vid 10 och fixade det sista innan familjen tog oss iväg till Norrtälje. Nu sitter vi i bilen, ska möta upp släkten innan vi tar oss till kyrkan.

Efter begravningen tar vi oss in till Norrtälje och umgås med släkten och tar vara på tiden. 

Sen åker jag hem till Bälinge och ska krama ihjäl mitt hjärta.

Torsdag

Godkväll! 
Imorse var min pojkvän en räddare i nöden och lät mig låna en bil så jag fick sova lite längre, världs bäst! 

Kom till jobbet vid halv 10, så jobbade på till 4. Då mötte Biw, Richard och Filip upp mig så tog vi oss till Gränby. Köpte ett par skor igår på Nilson i Stockholm men hade inte personalkortet så idag sprang jag upp till kollegan och fixade till det! Sen gick vi till ica och handlade inför middagen, så väl hemma körde vi igång med att fixa tacos. 

När vi hade ätit oss mätta på det slängde vi oss i soffan och slötittade på tv och pratade innan gåsmamman började, riktigt trevligt! 

Biw och Filip åkte precis så nu ska vi starta ett avsnitt av teen wolf innan vi ska sova då jag ska åka hem till tobo imorgon vid 10.

HALSEY 17/2-2016







Onsdag

Hallå! 
Idag vakande jag jättepigg innan första alarmet som skulle ringa vid halv 9, så då väckte jag hjärtat så kikade vi på teen wolf och åt lite frukost till som jag fixade. 
Sen tog vi oss ut på en promenad till affären för att handla det som behövdes till lunchen. Vi åt det framför teen wolf också, så jävla spännande serie det där! 

Nu sitter jag på bussen på väg till Uppsala, ska möta bästavän så ska vi ta oss mot huvudstaden! Halsey har sin konsert idag och jag är riktigt taggad! Ska bli så roligt att se och höra henne live! 
Först går vi runt lite på stan innan vi tar oss till Münchenbryggeriet. En ledig dag kan ju knappast spenderas bättre än såhär, hoppas ni får en bra dag! 

Tisdag

Hallå! 
Imorse var vi uppe vid halv 10, då hoppade jag in i duschen medan hjärtat fixade frukost. Vi satt oss och åt och bara pratade utan stress, riktigt mysigt! 

Sen vid 11 åkte vi iväg, Richard är så snäll och kör in mig till stan, så han får åka och käka pizzahut med polare medan jag ska jobba, så orättvist. Är faktiskt rätt taggad på jobb så ska inte bli så jätte segt tror jag. Börjar jobba en timme tidigare då jag ska byta av en på Nilson för lunch då hon är själv hela dagen, sen går jag över till din sko och jobbar där. 

Efter jobbet åker jag tillbaka hem till hjärtat och spenderar kvällen där. Ha en bra dag nu i detta fina och soliga väder!




Måndag

Godkväll! 
Imorse när hjärtat blev väckt och åkte iväg så var jag helt väck, vaknade inte förrän han kom hem igen och kröp ner under täcket, vilket jag inte alls klagar på men, haha! 

Vi gick upp vid halv 9, och köade för biljetter till Queen B, först fick vi inga men sen helt plötsligt uppdaterade jag sidan och vips, två biljetter fanns där! Så i sommar ska jag och bästis se henne tillsammans, hel grymt! 

Tog bilen till Boland vid halv 1, och jobbade där till 4, sen tog jag rast innan jag åkte iväg till Gränby och jobbade där resten av dagen. Den har rullat på fort då vi har någon ny kampanj så det är jättekul! Så imorgon ser jag fram emot att jobba om det är lika mycket att göra, tiden går så mycket snabbare! 

Efter jobbet mötte jag upp hjärtat så åkte vi hem hit, så inatt spenderar vi natten i lilla tobo då jag var tvungen att lämna bilen. Vi snackar Skype nu och ska snart sova, så kikar in imorgon, puss! 

Söndag - alla hjärtans dag

Idag åkte jag från festen vid 8 på morgonen, Ogge skulle hem och vi hade inte sovit ett dugg och eftersom jag ska jobba imorgon så valde jag att följa med.
Var hemma hos Richard vid 9, kröp ner under täcket hos honom, så mysigt! Sen åkte han iväg på hockeymatch vid 10 och han föräldrar åkte vid 1 så jag var själv hela dagen. Sov några timmar, när jag sen vaknade kollade jag ikapp avsnitt på olika serier jag missat, riktigt skönt! 

Vid 6 kom hjärtat, då bytte vi alla hjärtans dag presenter och jag fick mysigaste presenten, fick en jättestor nallebjörn, så mysig, blev riktigt nöjd!! 

Efter det tog vi oss ut på en promenad, var så skönt att komma ut och få lite luft. Hemma sen åt vi middag innan vi hoppade in i duschen. Nu ligger vi och pratar Skype, men vi ska snart sova då hjärtat ska köra hans föräldrar tidigt och jag ska upp och köa för konsertbiljetter innan jobb. Godnatt! 

Gårdagens MyStory

Hade en kanon kul kväll igår, så bjuder på bilder från den som alltid! 

















Lördag

Hallå! 
Idag vaknade vi vid halv 10, gick upp och åt frukost med Richards föräldrar innan vi åkte iväg på ärenden inför ikväll. 

Åkte sen hem och vilade då jag hade huvudvärk, så när jag vaknade så mådde jag bättre, riktigt skönt! 
Då hoppade vi in i duschen och fixade oss, nu har vi precis käkat och ska åka iväg och hämta Ogge och ta oss till harbo för festligheter för att fira att Matte har fyllt 20!

Kvällen

Jag åkte iväg till Bälinge vid 7, så var framme hos hjärtat vid 8. Då skulle dem precis äta så gick och satt mig med dem. Och vi satt kvar där och pratade med hans föräldrar till efter 12, var riktigt trevligt och mysigt! En bra fredagkväll helt enkelt! 

Vi gick sen in och la oss i sängen och snackade Skype som vi fortfarande gör. Snart ska vi sova då vi ska hinna iväg imorgon innan vi åker hem och fixar oss för kvällen.

Fredag

För idag klockan 5 kan jag för första gången på länge glädjas åt att jag också får helg på en fredag, så himla skönt att få en helg ledigt!! 

Sitter på tåget på väg till jobbet just nu, börjar jobba vid 1 och jobbar enbart 4 timmar, riktigt skönt efter gårdagens pass. Efter jobbet drar jag ner på stan och fixar lite ärenden innan jag tar mig hemåt och packar inför det helgen har att erbjuda, men mer om det senare! Ha en bra fredag! 

Torsdag

Hallå! 
Idag började jag jobba vid 10, ringde chefen och fick höra att jag var tvungen att jobba ensam till 7. Dagen har varit helt okej men ändå seg då jag knappt haft något att göra, men gjorde det bästa av situationen! 

Vid 7 stängde jag och tog sen bussen ner på stan och hoppade på tåget hem. Tog mig en promenad hem från tåget och när jag kom hem tog jag på mig träningskläderna och tog mig ut på årets första springtur. Var riktigt skönt, så nu måste jag komma igång igen, så avkopplande att bara få vara i en egen bubbla! 

När jag kom in igen tog jag mig en dusch och åt middag innan jag la mig i sängen och pratade Skype. Nu har hjärtat även kommit så vi ligger och snackar med Ogge och kikar på en film på tvn.

Onsdag

Godkväll! 
Idag började jag jobba vid 10, dagen har rullat på i helt okej takt, vilket var skönt! 

Vid 5 slutade jag och tog då bussen ner på stan och tog bussen därifrån till hjärtat. Kikade på ett avsnitt av pretty little liars när jag kom hit, sen tog vi oss en dusch innan vi käkade middag. Nu ligger vi i sängen och kikar på en film och snackar Skype. Jag måste iallafall sova rätt tidigt idag då jag öppnar och inte vet ifall jag jobbar till stängning imorgon eller inte pga sjukdom, men det visar sig då. Godnatt på er! 

Tisdag

Idag började jag jobba vid 1, så vid 8 sen fick jag stänga efter en skaplig seg dag. 

Tog bussen ner på stan och böt mot bussen till hjärtat, när jag kom dit blev jag bjuden på semla, så snällt! Är inte ett jättestort fan av det men det var gott iallafall.
Sen gick vi och la oss och kikade på film, vi såg bron till terabitia, den är så bra! Såg den jättemycket som yngre så var roligt att se om den efter så lång tid.

Nu ska vi sova då jag öppnar imorgon och hjärtat ska iväg till skolan!

-



Måndag

Min måndag har nog varit den segaste någonsin, men har fått spenderat den men min favorit så ska inte klaga. Vaknade med huvudvärk, så jag och hjärtat gick upp och åt lite innan vi la oss i sängen igen, Richard låg och masserade mig och kliade mig på ryggen och jag somnade om. Sov till halv 2, lite små tråkig jag kände mig men men, mådde lite bättre när jag vaknade iallafall vilket var bra!

Vi tog oss då ut på en liten promenad med mamma innan vi hoppade in i duschen. Vid 4 fick jag sällskap till tåget när hjärtat skulle hem, så nu sitter jag på jobbet och väntar på att jag ska börja. Jobbar bara 3 timmar så när jag har en smygande huvudvärk så känns det så ovärt att åka hit för det. Blir ensam redan vid 5 så jag hoppas att dessa timmar går fort och inte är allt för sega, så att jag kan få komma hem igen. 

Söndag

Hallå! 
Idag började jag jobba vid 2, jobbade bara 3 timmar så det var skönt. 
Efter jobbet åkte jag ner på stan och tog bussen till Gränby.

Gick runt där ett tag innan jag mötte upp Ogge, vi kikade runt innan vi träffade mina päron och dem skjutsade oss till Max, där köpte vi mat som vi sen tog med oss till Ogge. Så var hos honom till halv 10 innan jag tog bussen till Björklinge och mötte upp hjärtat. Nu ligger vi i sängen och kikar på tv och pratar Skype, ska väl snart sova då vi båda är rätt så trötta.

Lördag

Goddag! 
Imorse gick vi upp vid 10, jag hoppade in i duschen och fixade mig innan vi satt oss och åt frukost med familjen.
Vid 12 skjutsade hjärtat förbi mig vid stationen innan han åkte hem, så tog tåget in till stan.

Nu sitter jag och väntar på bussen, ska till Boland och jobba där idag, riktigt skönt att ha en helg där och bara jobba 4 timmar typ, istället för mördarpassen på Gränby, pengarna blir dock bättre men ibland behöver man ha lite kvällsmys hemma också! 

Efter jobbet ska jag träffa älskling och vi ska vara hemma hos mig. Hoppas ni får en bra lördag i detta gråa tråkiga väder! 

Fredag

Godkväll!
Imorse vaknade jag till att min älskling kom hit och kröp ner under täcket hos mig, hur mysigt?!
Vi låg och myste lite innan vi gick upp och åt frukost med mamma. Sen åkte vi iväg till Tierp för jag hade klipptid, så nu är äntligen allt det slitna borta!

Hjärtat åkte till stan när jag åkte hem, jag fixade mig och packade ihop allt och tog bilen till jobbet. Jobbade mellan 5 och 8, gick bra och var helt okej med folk. Åkte sen hem och möttes av en bamsekram av älskling, så mysigt! Nu ligger vi i sängen och kollar runt på telefonerna, vi ska snart lägga ifrån oss dem och kika på gåsmamman och bara vara.

Torsdag

Idag började dagen med en försovning på en halvtimme, kom i tid till jobbet iallafall vilket var tur. Krånglade lite där också men det löste sig efter ett tag! 

Slutade vid halv 5, då åkte jag ner på stan och mötte Biw, vi gick och käkade på cupido innan vi kikade runt på stan. Vi letade runt efter alla hjärtans dag presenter, och jag har äntligen bestämt och fixat ihop det jag ska ge Richard så det är skönt! 

Kom hem vid 8, agerade taxi till tåget lite senare. När jag kom hem böt jag lakan sen tog jag mig en dusch. Pratade i Skype ett tag med Biw och Filip, resten av kvällen spenderas nog med serier och Skype om någon är pratsugen. Sen ska jag krypa ner i sängen och somna till den underbara känslan och goda doften av nytvättade lakan!

Onsdag

Godkväll! 
Igår fick jag huvudvärken från helvetet, kunde inte sova, somnade runt 2, sov jätteoroligt och vaknade hela tiden. Mitt hjärta blir nog rädd när han är med mig när jag har huvudvärk, för jag har panik, och vet inte vart jag ska ta vägen så han får utstå det mesta. Efter 5 lyckades jag somna och sov fram till halv 11 ungefär, bra seg var man men gick upp ändå och fixade ihop en smoothie till frukost åt mig och hjärtat.

Sen hoppade vi in i duschen och började fixa oss, vi åkte sen med mamma till Uppsala. Vi åkte först till fullerö handel typ, riktig mysig butik med en massa inredning! Sen tog vi oss till Gränby och tittade, jag fick med mig en lång kofta hem, så jag är nöjd! 

Vi kom hem runt 8, då packade jag ihop allt jag behöver och det som behövs till jobbet imorgon. Sen kikade vi på lite hockey med far, och nu sitter vi i bilen på väg till Bälinge. Blir att kika någon serie och snacka Skype innan vi sover. Jag öppnar imorgon och Richard har tidig skola, så att somna i tid och få vakna skapligt levande är rätt skönt, haha! 

Tisdag

Idag var jag på jobbet vid halv 10, dagen har varit så seg så det finns inte. Vi fick inga varor och var knappt några kunder så idag har det varit bra tråkigt att jobba.

Dagen räddades när älskling kom förbi och överraskade mig vid 1, så tog min rast lite senare och slängde i mig maten sen gick vi runt lite på Gränby tills min rast tog slut. Var riktigt mysigt! 

Nu sitter jag på tåget hem, ska hem och få i mig mat innan jag börjar städa. Sen ska jag lägga mig i sängen och bara lata mig och invänta min favorit som kommer till mig efter sin träning.
Hoppas ni har haft en bra dag! 

Måndag

Hallå! 
Imorse vaknade vi vid 10 och bara umgicks innan hjärtat åkte iväg till skolan. Han kom sen hem vid halv 3, och då käkade vi smörgåstårta som hans mamma kom hem med innan jag fick skjuts av henne in till jobbet.

Jag jobbade från 5-8, väldigt ovärt pass, men ska vara glad så länge jag får jobba! Var lite folk så kvällen gick ganska långsamt, men hade lite att göra så var inga större problem.

Efter jobbet fick jag skjuts av Richards mamma som var kvar i stan och snäll som hon är så väntade hon på mig och plockade upp mig! Väl hemma åt vi lite paj och började titta på making a murderer med hjärtats föräldrar. Och nu ligger vi i sängen och kikar på Jessica Jones, vi ska snart sova då jag har öppning imorgon och Richard börjar i skolan tidigt. 

RSS 2.0