HEJDÅ BLOGG.SE

Efter alla dessa år på blogg.se har jag nu bestämt mig för att byta bloggportal, efter mycket om och men är det nu fixat. Biw och Michelle har övertalat mig lite och Michelle hjälpte mig och flytta över allt härifrån dit. 
 
Så från och med nu hittar ni mig på Nouw.com
 
 
www.nouw.com/jessicaeriksson

Torsdag

Idag gick jag upp och spenderade förmiddagen med mamma. Vid halv 12 åkte vi iväg till Uppsala, vi tog oss först till Boländerna eftersom min chef behövde nyckeln jag fick under sommaren. Har varit så dålig och glömt lägga tillbaka den när jag väl har jobbat där när mitt sommarschema tog slut. Men skönt att det är fixat nu!

Sen åkte jag till Gränby, började jobba vid 1. Dagen har gått helt okej, har inte känt mig helt 100 så har varit ett lugnt tempo hela dagen vilket var skönt. Var lite fart nu på kvällen så det var kul!

Mamma kom förbi Gränby när jag slutat, riktigt skönt att slippa tågresan hem.
Hemma fixade jag ihop en matlåda innan jag slängde mig i soffan och kikade lite tv med pappa. Han gick precis och la sig, så jag förflyttade mig till sängen. Ska väl slöglo lite på tv innan jag går och lägger mig, eller om jag startar en serie, vi får se!


Onsdag

Imorse vid 10 fick mamma och jag främmande. Anna och hennes mamma kom hit och åt frukost, riktigt mysigt!
Vi satt och pratade och tog igen lite tid som vi missat då vi inte setts på ett bra tag.
Vi åkte även iväg till Ica en sväng och handlade åt våra föräldrar.

Vid 2 cyklade dem hem. Då körde jag igång med maskin med tvätt innan jag la mig ute i solen ett tag. Där låg jag en halvtimme innan solen försvann på altanen.

Gick in och städade, bäddade i mina nya lakan och hoppade in i duschen. Har legat i sängen hela kvällen och kikat serier och tv. Ska snart gå och borsta tänderna och försöka sova då jag ska jobba imorgon ifall jag orkar. Håller tummarna på det iallafall. Godnatt på er!


Kvällen

Jag umgicks lite med mina föräldrar innan jag tog bilen till mot Bälinge. Stannade först på hemköp och köpte med pepsi max eftersom att jag var såå sugen på det, så var bara tvungen.
 
Var framme hos Richard efter 6, så där möttes jag av honom och Ogge. Biw och matte skulle också ha kommit, men av olika anledningar slutade med att det bara blev jag, Ogge och Richard. Vi körde på en taco kväll, så vi fixade ihop det och käkade. Riktigt trevligt! Jag fick enbart i mig ett halvt bröd, sen samarbetade inte magen mer. Men var gott det som jag fick i mig! 

Efter maten plockade vi undan innan vi slängde oss i soffan och tittade på nya fifty shades trailern, o herregud vad taggad jag är på den filmen! Sen startade vi en film som vi kikade på. Den var helt okej, minns inte vad den hette dock haha. 

Efter 10 slutade den, då skyndade Ogge iväg till bussen och jag rullade inte därifrån långt efter. Så ser jag Ogge sitta och vänta då han antagligen missade bussen. Körde då hem honom och gick upp dit ett tag för att ladda upp inför körningen hem. Var skönt att ta E4an då jag inte kände mig helt 100, slippa köra dessa vägar med massa skog, känns inte så himla kul.

Nu ligger jag hemma i sängen och pratar Skype med Ogge och Biw, hoppas ni har haft en bra kväll!

Tisdag

Hallå!
Igår kväll efter jobbet låg jag bara i sängen, kollade på en dokumentär på Netflix om mobbning, den hette "a girl like her". Jag tyckte faktiskt den var bra.

Jag hade ju en liten konstig känsla i kroppen igår och mådde lite mysko, fick även jätteont i magen. Så igårkväll fick jag nästan panik då det var en obehaglig värk jag inte tidigare känt.

Så imorse när jag vaknade ringde jag 1177, så dem tyckte jag skulle åka till akuten och kika upp det. Så nu är jag hemkommen därifrån. Har tagit blodprover och fått någon äcklig vätska som var bedövning och smakade skit. Men den har inte hjälpt så läkaren trodde att jag kunde ha en inflammation i bukspottkörteln.
Vi får se vad proverna visar och vad hon säger när hon ringer sen.

Nu har jag fått i mig lite sen lunch, ligger nu nerbäddad i soffan framför en film. Här spenderar jag nog dagen innan jag åker iväg, finns inte så mycket jag orkar med att göra när magen inte samarbetar.


Måndag

Idag vaknade jag vid 9 då mitt första alarm ringde, vaknade helt kallsvettig tröttare än någonsin. Låg kvar i sängen och små slumrade innan jag masade mig upp vid 10. Rätt sjukt att man kan sova så oroligt och dåligt så man vaknar upp helt kallsvettig som inte beror på någon mardröm.

Åt frukost med mamma innan jag fixade mig. Nu sitter jag på tåget på väg in till Uppsala, jobbar stängningspass på Gränby idag. Jag hoppas att dagen inte blir allt för jobbig med tanke på hur jag känner mig, helt slut i både kropp och huvud.

Ha en bra dag nu och njut av solen!


Söndag

Godkväll!
Idag vaknade jag vid 10 eller något, låg kvar i sängen ett bra tag innan jag gick ut och la mig en stund i solen. Fixade sen frukost som jag åt i sängen framför tvn.

Vid 12 rullade jag mot jobbet. Idag jobbade jag på skopunkterna 4 timmar, gick väldigt bra! Det var lite segt men det funkade!

Efter jobbet åkte jag till Gränby ett tag och strosade runt innan jag åkte till Ogge. Hängde där några timmar innan jag åkte hem.

Väl hemma åt jag middag innan jag bänkade mig i sängen för serietittande. Har nu sett klart life unexpected, lite tråkigt att den är slut nu, för den var så bra!

Nu ligger jag och funderar på om jag ska starta en film jag blev tipsad om, blir nog att göra så och somna till den. Är helt slut så ska bli skönt att få sova.


Bio kväll

Efter en riktigt rejält seg jobbdag gick jag ner till stationen, där mötte jag upp Biw, Filip och Michelle. Vi gick runt lite innan vi träffade Erik och denkan. Vi gick runt på stan, kollade in hur det var under kulturnatten och satt oss sen på baren baren.

Vid 10 rörde vi oss mot bion, vi laddade upp med popcorn och snacks innan filmen började. Vi såg lights out, riktigt spännande film! Var lite småvidrig men den var bra!

Efter bion åkte alla hem, så då mötte jag upp Ogge. Vi gick runt och gjorde ingenting, mötte på lite människor och sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag på tåget, ska bli så skönt att få komma hem och lägga sig i sängen. Hoppas ni haft en bra lördag, för det har jag!


Lördag

Somnade efter 3 inatt, vaknade sedan av mig själv vid 9 imorse skapligt pigg, riktigt skönt.

Fixade mig, packade ihop mitt och cyklade till tåget. Har nu åkt tåg, buss och buss igen för att komma till jobbet. Det är banarbete så man måste ta ersättningsbuss och grejer, riktigt omständigt.

Nu sitter jag på jobbet och har fått i mig ett äpple till mellanmål, börjar jobba vid 1 och jobbar till 8. Ska på bio senare ikväll också, ska bli riktigt kul!

Hoppas ni får en fin dag i det soliga vädret.


Fredagsmys

Hallå!
Idag hade jag möte på morgonen, var något jag behövt skjuta upp så att äntligen få gå på ett var så behövligt.

Efter mötet åkte jag hem och åt frukost med mina föräldrar, sen fick jag ett telefonsamtal av Michelle så snackade med henne. Sen skyndade jag mig in i duschen och fixade mig innan jag tog mig till Uppsala.

Gick runt på stan och sysselsatte mig innan jag träffade Ogge, vi gick till lager 157 och handlade lite basic kläder innan vi gick ner på stan. Vi kikade runt lite innan vi mötte upp Biw och Filip. Åkte då till ogges pappa och hämtade bil innan vi tog oss till city cross, handlade lite onyttigt innan vi åkte till örbyhus.

Vi stannade hos Biws föräldrar ett tag innan vi köpte pizza. Åkte sen till tobo och åt medan vi inväntade Richard. När han kommit så kikade vi på film. Vi såg the intern, jag tyckte den var jättebra!

Nu har alla åkt, Ogge stannade kvar längst så vi satt bara och pratade ut om allt och inget, så skönt. Ligger i sängen och ska väl försöka komma till ro och somna då jag jobbar imorgon.


Min kväll

Jag tog tåget vid 4 in till Uppsala, tog bussen därifrån hem till Ogge. Vi åkte till Gränby och handlade på Ica, mötte upp Fredde och åkte sen till harbo.

Väl i harbo lagade vi mat innan vi landade i soffan och kikade film. Vi såg saw, så vidriga filmer det är alltså. Sen satt vi bara och snackade innan Ogge och jag tog oss till Uppsala.

Hängde lite hos honom innan min buss gick. Tog bussen till Björklinge och gick till sågen. Så nu sitter jag i bilen på väg hem med pappa och hans kollega. Ska lägga mig i sängen direkt, börjar bli sååå trött.


Torsdag

Imorse låg jag kvar i sängen och drog mig när klockan hade ringt vid halv 10. Kikade lite sociala medier innan jag gick upp.

Tog på mig träningskläder och gick ut och sprang, gick väldigt trögt så körde lite intervaller istället för att bara springa, så blev lite powerwalk emellan också.

Hemma fixade jag ihop frukost som jag åt tillsammans med pappa. Fixade smoothie som jag hällde i en skål och hade på lite granola och vindruvor, riktigt gott blev det!

Bytte sen om till bikini och gick ut och la mig i solen, där låg jag och slumrade i ca 1 timme, Gud så skönt det var. Sen tog jag mig ett sista dopp för i år, antar att jag inte kommer hinna bada så mycket mer. Sen solade jag ett tag till innan jag hoppade in i duschen.

Nu ligger jag i sängen för att jag ska se ett avsnitt av life unexpected, det slutade så spännande igår så måste se ett innan jag åker iväg!


Onsdag

Idag åkte jag in till stan med mamma och pappa, åkte runt på lite ärenden och umgicks med dem innan jag fick skjuts till jobbet.

Jobbade mellan 1-8, tiden gick väldigt segt när jag blev ensam. Förstår inte vart allt folk är, var ju helt dött på hela Gränby.

Ogge kom och hälsade på vid 7 kanske, så när jag slutat mötte jag upp honom så handlade vi lite innan jag fick skjuts till stationen. Tog tåget hem, promenerade från stationen, så väl hemma pratade jag med mamma. Bytte sen om till träningskläder och tog mig ut på en efterlängtad springtur, den gick så jäkla bra! Jag är mer än nöjd.

Efter en dusch så fixade jag lite guacamole och la mig i sängen och startade life unexpected, har kikat på flera avsnitt nu medan jag pratat Skype. Såg att klockan runnit i väg så ska snart sova, godnatt!


Tisdag

Idag började jag jobba vid halv 10, dagen har faktiskt gått väldigt bra och snabbt om man jämför med igår. Vi fick en ganska stor pall med varor så det fixade jag med under dagen.

Efter jobbet åkte jag iväg till Knivsta, åkte hem till min syster som bjöd på mat. Riktigt gott! Var härligt att bara få prata och umgås med henne. När vi hade ätit klart och diskat förflyttade vi oss till soffan, så vi kikade på ett avsnitt av bron innan vi startade idol.

Jag kom hem runt 10, har sen dess kikat PH och serie. Snackar nu i Skype och ska väl sova snart då jag börjar bli jättetrött.


Måndag

Hallå!
Idag ringde klockan vid halv 7, då var det dags att gå upp och fixa sig för jobb. Cyklade sen till tåget som tog mig till Uppsala, tog bussen till Gränby och satt och väntade på chefen eftersom hon inte hade nycklar.

Sen var det dags att göra kassaavstämningar och veckoavstämnimg, allt stämde och vi slapp några problem, så skönt. Sen öppnade vi vid 10. Dagen har gått så otroligt segt, helt sjukt. Har varit ganska så trött så kanske beror på det, var dåligt med folk så när de få varor vi fått var uppackade så fanns det inte jättemycket att göra. Så att sen få sluta vid 5 var bra skönt! Då tog jag bussen ner till stan och satt mig på tåget och trängdes med alla människor.

Hemma körde jag igång en maskin med tvätt, städade sen rummet, bytte lakan och dammsög, så nu är rummet rent!

Åkte sen iväg till Ica, handlade det jag skulle och var hemma igen efter en kvart. Då drog jag på mig träningskläderna och tog mig ut på en springtur, skulle bara ta en kort runda sa jag till mig själv, men det slutade med 5km rundan, riktigt skönt!

Duschade när jag kom hem innan jag fixade lite att äta, sen la jag mig i sängen och startade ett serieavsnitt innan jag kikade på paradise hotell.

Nu ska jag snart gå och borsta tänderna, sen krypa ner under täcket, jag kommer verkligen sova gott inatt. Älskar nytvättade lakan, haha!

Godnatt på er!


Söndag

Godkväll!
På dagen idag gjorde jag inte så mycket, jag städade lite innan jag fixade mig och tog bilen och åkte iväg.

Hamnade i harbo, så var hos matte några timmar och umgicks. Vi kikade på lite dokumentärer och pratade, så trevligt!

Tog mig sen hem till Biw, vi inväntade då Michelle. När hon kom pratade vi ikapp lite innan vi började med maten. Vi fixade tacos, var perfekt en grå och tråkig dag som denna!

Vi åkte sen iväg till Östervåla och hämtade ett paket innan vi åkte till maija då biw ville hälsa på.

Nu ligger vi i soffan hos Biw och kikar runt på youtube, ska snart rulla hemåt för dem ska in till stan och jag öppnar imorgon och så måste jag lämna bilen. Hoppas ni får en bra kväll!


Min kväll

Vid 6 cyklade jag iväg till tåget, mötte upp järnevi som hoppade på i skyttorp. Väl inne i Uppsala träffade vi fredde och Frazze, då gick vi till dylans grill för att äta. Har aldrig ätit där förut så var kul att prova på, och det var supergott!

Efter maten gick vi till unico och tog oss en dricka och inväntade Ogge. Vid halv 9 gick vi mot bion, vi köpte snacks innan vi bänkade oss i biosalongen. Vi såg filmen "don't breathe". Den var verkligen såå spännande, så den borde ni se!! Vi hade lite tur i oturen att en grupp tjejer på minst 10 personer i åldern 15-17 gick på samma film, dem skrek så högt åt precis allt, var kul i början men tillslut blev det lite jobbigt, haha.

Vi alla åkte sen hem efter bion, så vid 12 var jag hemma. Nu ligger jag i sängen och kikar på tv och snackar med lite folk. Hoppas ni har haft en bra lördagkväll!


Lördag

Gårdagen var riktigt trevlig! Var ett litet gäng som träffades vid baren baren, så dit gick jag ner jag kom ner på stan.

Jag tog sista tåget hem, så kom hem till ett tomt hus och jag somande gott efter att ha kikat på one tree hill som gick på tvn.

Hade ställt klockan på 11 imorse, så har legat och kikat på life unexpected hela dagen, har verkligen inte gjort något annat, haha.

Ska fortsätta kika på det och så får vi se vad kvällen har att erbjuda.


FREDAG

Idag är det fredag fina ni! Som jag har längtat!!
Jag kan också få njuta av fredagskänslan då jag är ledig hela den här helgen, lyx!!

Sitter just nu på tåget på väg in till Uppsala. Börjar jobba klockan 1, slutar sen vid 8. Då tar jag bussen ner på stan och möter upp lite vänner så ska vi sätta oss på något ställe för att umgås och dricka lite, bra start på helgen!

Det är sol ute, det är fredag och jag får snart helg, förstår ni vilket bra humör jag är på? Inget ska förstöra den här dagen, nu ska jag till jobbet och sälja skor och utensilier som aldrig förut!


Torsdag

Hallå!
Idag började jag jobba vid 1, dagen har gått så himla segt. Hade lite att göra när jag kom och min kollega var på rast, då var det lite fart på kunderna och jag hade varor. Men sen dog det ut och varorna blev färdiga. Mot kvällen var det så dött, så var riktigt segt att bara vänta ut tiden.

Vid 8 fick vi äntligen stänga, då tog jag bussen ner på stan innan jag bytte till tåget. Bästavän ringde så hade henne i telefonen hela resan, bra härligt.

Väl hemma la jag mig i sängen och kikade på serier och pratade Skype. Jag fastnade framför serien lite längre än jag tänkt, så nu ska jag sova då alarmet ringer halv 9 imorgon, godnatt!


RSS 2.0