Söndag

Hej! 
Idag åkte jag hemifrån Biw vid halv 1, när jag kom till tobo hämtade Hanna och hennes pappa mig, Signe och Andrea. Så vi fixade med flaket och lakanen osv, så nu är vi redo! 

Sen när jag kom hem städade jag och tog mig en jävligt varm och skön dusch, man var skapligt frusen efter att ha varit ute i två timmar. Nu ska jag dissa Skype polarna för att jag ska kolla film med familjen. 

Lördag

Idag när jag vaknade hoppade jag in i duschen direkt, sen fixade mig. Sen tog jag tåget till Gävle där jag träffade Filip! Vi umgicks i några timmar innan han skulle hem. Då tog jag tåget till Uppsala, tog bussen till Gränby och tittade runt. Fick med mig en tröja för 45 kr, så gjorde ett bra köp haha! 

Mötte sen Ogge på stationen och vi gick till Hemköp och köpte onyttigheter till ikväll. Ska hem till Matte på filmkväll, där vi kommer vara några stycken, ska bli riktigt kul! Sen sover jag hemma hos bästis! Hoppas ni får en bra kväll! 

Köpte den här lokan idag, riktigt god faktiskt! Så prova på den ni också!

~



Gårdagen i Snapchat bilder













Fredag

Hallå! 
Gårdagen var riktigt rolig! Förfesten hos Ogge var så härlig, träffade lite nya människor och sen det vanliga gänget. Och vi hade lika kul som vanligt! På flustret var det inte mycket folk alls, riktigt segt.. Men inte gjorde det oss något, vi hade en bra kväll ändå! 

När flustret stängde gick vi till donken innan vi gick tillbaka till Ogge, sen vid 5 tog vi tåget hem till Hanna där vi sov en timme innan det var dags att gå upp. Vi treor hade det årliga vattenkriget idag, då vi sprutar ner alla ettor och tvåor! 

Kom hem från Tierp runt 3, så nu har jag äntligen fått ta mig en dusch, så nu känner jag mig levande igen. Ska faktiskt gå och lägga mig i sängen och bara lata, det får man faktiskt göra när man bara sovit en timme, haha! 
Bilder från igår kommer senare också, ni som är intresserade utav det dvs!

Torsdag

Godmorgon! 
Börjar egentligen 12 idag, men vid halv 11 har jag möte på banken, jag och en kompis ska avsluta vårt företagskonto. Sen ska vi till skolan och fixa en present som vi ska ge vår lärare! 

Vid 12 ska vi till möbeln på studentlunch, ska bli kul! Sen vid 2 slutar det då ska Biw och jag hem och fixa om oss, sen ta oss till stan. Är förfest hos Oggge, sen blir det flustret! Ska bli så jävla kul, ni anar inte hur taggad jag är! 
Ha en bra dag så hörs vi! 

Onsdag

Hej på er! 
Idag efter skolan tog mig jag in till stan med Biw, vi kollade runt och tittade och jag hittade underkläder till studenten, så nu är jag helt redo!! Inte långt kvar, så sjukt..

Sen vid 6 mötte vi min syster då gick vi till stället där Vårruset var. Trots magvärk så tog jag mig runt på 5 km, är riktigt nöjd! Har verkligen mått piss pga magen. Men nu efter en dusch och efter jag fått krypa ner under täcket så känner jag mig bättre. Nu ska jag titta lite på tv och sen försöka sova, kände nu att jag blev jättetrött, haha! 

Godnatt kära bloggläsare! 




EN VECKA KVAR, SÅ TAGGAD




- SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

Postat av: lolls
finns det något du gjort, som du ångrar hittills på detta år?
- Ja det kan man säga att jag har, och vad det är håller jag för mig själv.

Postat av: Lollooo
beskriv senaste konserten med ett ord
-MAGISK.

Postat av: Papa John
Vad tittar du först hos en kille/tjej?
- Oj vad svårt, utseendet ser man ju oftast först och då tittar jag först på ögonen tror jag.

Postat av: Pedro Ost
Om du hade möjlighet att träffa vilken historisk person som helst, vem skulle det vara?
- Michael Jackson skulle vara häftigt.

Postat av: Lakrits Jan
Vilket TV-program skulle du vilja vara med i om du fick välja helt fritt?
- Big Brother, haha!

Postat av: Eskil-Ola
Vilka egenskaper får du oftast komplimanger för?
- Får ofta höra att jag är så försiktig och snäll!

Postat av: Fylke Henning
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
- Alla människor jag har i mitt liv är viktiga för mig, kan inte välja en.

Postat av: Jennifer
Hur och varför tog det slut mellan dig och Simon?
- Det tog slut för att jag valde att göra slut med Simon. Vi gjorde saker mot varandra som verkligen visade att vi inte var kära i varandra längre. Så jag ledsnade på att gå runt och må dåligt, så vi båda mår mycket bättre av mitt val, även om Simon inte insåg det då så hoppas jag att han har gjort det nu.

Postat av: Oggscar
Får jag chans på dig? :D
- Klart!

Postat av: Ogge
Chips eller godis?
- Väljer ofta godis framför chips.

Postat av: Oggelito
Alesso eller Avicii
- Båda två

Postat av: Oggelicious
Favoritmat? Tacos
Favoritfärg? Vit
Favoritogge? Ogge!

Postat av: OggeDaMan
Vann rätt låt Eurovision?
- Kollade inte på det, men ja, Måns är väl en värdig vinnare!

Postat av: Rasco
Om du fick veta att du skulle precis spendera din sista dag levande. Vad skulle du göra?
- Hoppa fallskärm, äta så mycket mat och efterätt jag orkar, dricka alkohol och sen skulle jag kyssa främlingar på gatan.

Postat av: Ogge the one and only
Vad dricker du helst när du festar?
- Cider, redbull vodka eller sourz!

Postat av: Ogge pogge lingon stogge
Om du var tvungen att gå med någon religion förutom kristendomen. Vilken skulle det vara, och varför?
- Har ingen aning.

Postat av: Oggebabe
Heter det en rak kurva eller ett rak kurva?
- Det finns inga raka kurvor ;)


Tisdag

Idag tog jag mig lite ledighet från skolan, för vid 11 hade jag tid hos Linnea för att fixa naglarna, blev så nöjd! Känns fräscht att ha fina naglar till studenten, summerburst och Göteborg! Gud är sp taggad på den här sommaren! 

När jag var klar gick jag till skolan och väntade på Biw. När hon slutat åkte vi till Gränby med Emine, sen skjutsade hon ner oss till stan. Och nu sitter jag på tåget på väg hem, ska ta mig en promenad hem och sen bara lägga mig i sängen och snacka Skype. Måste även försöka sova i skaplig tid då jag ska springa vårruset imorgon! 

Sovsällskap♡



Måndag

Hallå!
Idag började jag vid 11, och fick sluta redan vid 2, så himla skönt! Sista måndagen i skolan och slapp sluta halv 5, hur bra?!

När jag kom hem tog jag mig ut på en 7km runda, var jävligt skönt. Var äcklig luft ute så svetten bara rann, riktigt härlig känsla alltså. Väl hemma sen tog jag mig en dusch innan jag fyllde magen med mat, och nu ligger jag i sängen och snackar Skype och äter vindruvor framför teen wolf! 

När det inre tar över.

Jag hatar dig, jag hatar hur du fortfarande kan påverka mitt mående. Du skadade mig både fysiskt och psykiskt, dessa skador kommer jag få leva med. Jag blir äcklad av hur du är som människa, hur illa du kan behandla folk utan att må dåligt över dig själv. 

Ikväll är en sån kväll jag bara vill gräva ner mig själv, en kväll jag vill sluta känna. Alla jävla känslor är för jobbiga att hantera, vill bara kunna stänga av allt jag känner. Vill bara bli av med alla frågor som inte ens är värda att ställa och funderingar som inte är värda att tänka. Vill bara få vara ifred från alla äckliga tankar som snurrar runt i mitt huvud. Jag vill bara för en sekund få slippa tänka och känna. 

Min kväll

Åkte med mina föräldrar till deras kompisar för att få övningsköra, stannade där ett bra tag, lite längre än jag trodde så blev rätt rastlös mot slutet. 

När vi kom hem igen joinade jag Skype, och städade rummet, böt lakan osv som jag alltid gör på söndagar. Nu ligger jag nyduschad i sängen framför teen wolf med lite söndagsmys.

Söndag

Hej på er! 
Imorse vaknade jag med migrän, så gick upp och fixade lite frukost som jag knappt fick i mig pga illamåendet. Efter det lilla jag fått i mig och hade tagit alla tabletter så somnade jag om, så när jag vaknade sen så mådde jag bättre. 

Nu ligger jag i sängen än en gång, är helt orkeslös, förstår inte, haha. Ska snart gå upp och städa rummet och hela huset, sen efter det vet jag inte vad som händer, det visar sig.

Äntligen

Blev på riktigt piss humör innan, så laddade upp med musik och tog mig ut på en springtur. Blev så taggad så tog mig ett varv till på min vanliga runda, tänkte "äh får springa så långt jag orkar" och jag orkade hela, så har äntligen klarat av milen! Och fyfan vad skön känsla nu efteråt, klappar mig själv på axeln. Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch.


Lördag

Idag åkte jag hem från Biw vid halv 1 eftersom att hon skulle till jobbet. När jag kom hem böt jag om till bikini direkt och la mig i solstolen. Solade några timmar och tog mig även mitt första dopp! 

Nu ligger jag inne i soffan under gosigaste filten och tittar på teen wolf, riktigt mysigt! Väntar även på att maten ska bli klar, pappa håller på med plankstek, ska bli spännande att prova på!

Fredagskvällen

Vi tog oss till stan vid 6 tiden och mötte Fredde och Ogge, då gick vi och köpte mat och lite onyttigt innan vi tog bussen hem till Ogge. Då käkade vi, tittade på film och bara umgicks. Hade en jättebra kväll, detta behövdes verkligen! 

Vi tog bussen hem vid 12, så när vi kom hem till Biw snackade vi Skype ett tag och nu ligger vi bara och pratar och tittar på tv. Vi ska väl snart sova, ska bli riktigt skönt! 




~



Fredag

Godmorgon! 
Äntligen fredag och ingen kan vara gladare än jag. Ska bli så skönt med helg, och kommer starta den på ett bra sätt! Kan ju inte bli bättre.

Sitter på tåget på väg till skolan, har bara några lektioner, ska försöka övertala min lärare så hon låter oss sluta tidigare, haha! Sen ska jag och Biw gå och sola, känner att jag behöver det nu innan studenten. Sen åker vi hem till mig innan vi åker iväg igen.

Torsdag

Hej på er! 
Idag hade jag en dubbelkörlektion, så körde i Gävle och tillbaka till Tierp. Man åker två stycken så man lärde sig även saker när man satt i baksätet, riktigt smart! 

Kom till skolan och förberedde för HA-dagen vi fixat. Sen hade vi en lektion innan den började och allt folk kom. Vi presenterade våra företag och årsredovisningar, stod och pratade inför ca 20 personer, och kände mig inte så nervös vilket var jätteskönt! Har utvecklats så mycket, är kul när man märker det själv. Sen träffade jag min gamla mentor från 1an, var riktigt kul! 

Sen kom jag hem och tog mig ut på en springtur, var såå härligt även fast det regnade. Kom hem och hoppade in i duschen och nu ligger jag i sängen och tittar teen wolf och snackar Skype.

Selfie på skoltoan är ju coolt, får passa på då dessa inte kan tas om ett tag, haha! 

Äntligen igång igen

Idag tog jag mig ut på en efterlängtad springtur, var riktigt skönt! Även om det gick rätt så segt, man ska helt enkelt ta det i sin egna takt! Tog min vanliga runda, sen tog jag mig till tåget där jag hämtade min cykel. Så blev lite olika träningssätt idag.

Nu ligger jag i sängen och myser under två filtar, pratar Skype och kollar på teen wolf! Ska snart fixa lite frukt, ska bli sååå gott!

Onsdag

Hej på er.
I morse hade jag svårt att ta mig upp ur sängen, stannade uppe rätt länge igår och snackade med mina underbara vänner, hade aldrig klarat mig utan dem, helt guldvärda är dem!! 

Men drog mig upp ändå, så nu sitter jag i skolan. Jag och två kompisar var nyss och handla inför morgondagen då vi anordnar en sak och bjuder in våra gamla handledare. Så nu sitter jag och tittar på teen wolf, började om från början då det kommer en ny säsong i sommar och ville fräscha upp minnet. Serien är även så bra så kände att jag behövde detta.

-


Gårdagen i bilder












Måndag

Hej på er! 
Igår var jag och Andrea ute på krogen, grillska hade sin skiva och BJ hade fixat dit Alfons, så vi var där! Hade en jättebra kväll, träffade en massa jag inte umgås med idag, så det var superkul! Så min kväll var riktigt lyckad! Dansade nästan hela kvällen och drack lagom med alkohol! Vi fick även vara i "VIP" om man nu kan kalla det så med Alfons, så han bjöd på dricka, schysst liksom, vem tackar nej till gratis alkohol? ;) 

Jag och Andrea sov kvar i stan, så vid halv 5 åkte jag och mötte Biw, Fredde och Ogge! Träffade Matte och Jens ett tag också så det var kul! Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och städa sen bara lägga mig i sängen. 

Lördagsmys



Lördag

Hej på er! 
Idag har jag inte gjort något speciellt, sov till halv 1 vilket var jätteskönt. Gick upp och bara umgicks med familjen. Sen tog jag mig ut på en powerwalk på en 1,3 mils runda, och det var riktigt välbehövligt. Gick där i min egna lilla bubbla i någon timme, helt underbart! 

När jag kom hem tog jag mig världens längsta dusch, så skönt! Sen la jag mig i sängen och snackade i Skype, och det gör jag fortfarande. Och så kommer resten av min kväll se ut. Jag hoppas att ni läsare har en bra kväll! 

Såhär springer jag runt här hemma, så himla skönt, att slippa ha byxor på sig är bäst, haha! 

FRÅGESTUND

Tänkte dra igång en frågestund, så har ni några frågor, ställ dem här!! 

Jag kommer svara på frågorna inom några dagar, så passa på att ställa dem nu innan det är försent. Får jag inte tillräckligt med frågor så svarar jag inte, och kom ihåg, ingen fråga är för dum! 

Bilder från igår

Jag blev klassens otrogna då jag umgås mer med vård och omsorg än mig egna klass, så ni inte tar det på något annat sätt ;) 






Fredag

Hej på er! 
Gårdagen var riktigt bra, hade superkul och träffade en massa personer man aldrig träffar annars. Så min studentskiva var riktigt lyckad! 

Eftersom det var banarbete var vi tvinga att ta buss till Tierp, så vi var inte hemma hos mig förrän vid 5, då var det raka vägen till sängen.
Vi sov enda till 3, helt sjukt att jag kunde sova så länge, annars brukar jag sova jättedåligt när jag har druckit. 

Följde med biw till Tierp när hon skulle hem, köpte med mig en godispåse hem som jag nu sitter och mumsar i mig. Tog mig en lång dusch innan, var riktigt skönt! Så nu har jag lagt mig i soffan och ska se vampire diaries!!

Redo för studentskiva!



Torsdag

Igår efter konserter åkte vi allihopa hem till biw och sov där, var riktigt kul! 

Nu är jag hemkommen och ska få i mig lite mat innan jag börjar fixa mig, ikväll står det studentskiva på Schemat! Det är våran skola så ska bli kul! Ska åka och föra hemma hos en klasskompis innan jag tar mig in till Gävle. Hoppas ni får en bra kväll, för det ska jag se till att ha! 

5 seconds of summer♡

åh min kväll har varit superbra! Konserten var så bra, killarna var lika duktiga som alltid! Behövde verkligen detta. Att få stå i en arena, sjunga till dina favoritlåtar, skrika så högt att du skriker dig hes, få dansa och höra alla bra låtar är svårslaget. Ni som inte går på konserter missar verkligen något, det kan jag lova.  Så min kväll har inte varit annat än lycka, har haft ett stort leende på mina läppar. Och det tackar jag killarna för, även alla fina vänner jag har turen att ha♡ 

bjuder på bilder från dagen 








Onsdag

Igår tog jag långhelg, så är inte någon skola förrän på tisdag, riktigt jävla skönt! 

Min morgon började inte så jättebra, hade en körlektion rätt tidigt som inte gick så bra. Men inte förstörde det mitt humör eftersom jag ska på konsert! 

Jag och Biw åkte in till Stockholm vid 12, så när vi kom fram mötte vi Anna. Vi har bara gått runt på stan och tittat runt, och träffat lite mer folk. Snart ska vi ta oss i Globen där 5 seconds of summer ska spela, är så taggad! Kommer bli en bra kväll! Hoppas ni får en bra kväll, för det ska jag ha! 

Fråga på!

 
Glöm inte bort att jag har ask, där ni kan ställa era frågor till mig för jag svarar på de flesta!! 
Så in och fråga! 
 
www.ask.fm/jessicaaerikssonn
 

Tisdag

Hej på er! 
Idag vaknade jag och bokstavligen hoppade upp ur sängen. Vi åkte till Borlänge med klassen och försov mig rätt rejält, så fick lite panik. Men min mamma är så snäll så hon skjutsade mig till Tierp så jag hann med bussen. 

Har varit en okej dag, har lärt mig lite nytt som man inte visste innan. Vi fick även gå runt på kupolen ett tag, så då fick jag med mig en vit skjorta hem, så jag är mer nöjd än vad min plånbok är. 

När jag kom hem gjorde jag lite övningar innan jag åt middag, och nu ligger jag i sängen och snackar Skype.

Resultatet på håret



Hur tror ni detta blir?



Måndag

Godmorgon! 
Idag är jag lite små seg, låg upp till ca halv 4 igår och snackade med Ogge, var riktigt trevligt! Mindre trevligt när klockan ringde imorse haha. 

Har egentligen sovmorgon till halv 1, men ska klippa mig och färga håret vid 10 så är duktig och är uppe nu. Känner att det är dags för en förändring med färgen i håret då jag har haft samma i flera år, är såå nervös över att jag själv inte kommer passa i det, men det hoppas jag verkligen att jag gör. Vi får se helt enkelt! 

Sen när jag är klar är det bara att ta sig till skolan och spendera min dag där. Hoppas ni får en bra dag så uppdaterar jag er med resultatet på håret senare! 

I'm sick.





Just nu



Söndag

Hej på er! 
Idag åkte jag hem från biw vid halv 2, kom hem vid halv 4. Sen vid 4 gick vi till våra grannar och blev bjudna på middag och fika, riktigt mysigt. 

Kom hem därifrån för ett tag sen, då joinade jag Skype och började städa. Så nu har jag bytt lakan och ligger i sängen för att samla kraft för att orka dammsuga och hoppa in i duschen. Sen slänga mig i sängen och snacka Skype och slöglo på tv.

Lördag

Hej på er! 
Idag har dagen varit lugn, vi vaknade vid 11 i morse. Då hade mamma fixat frukost, så det åt vi då med mina föräldrar, riktigt mysigt.

Sen kom min syster, hennes pojkvän och vänner till familjen på middag. Så hann umgås lite med dem innan vi tog oss till tåget. Ska nu till stan och köpa lite saker sen vidare till harbo och umgås med ett gäng, ska bli kul! Hoppas ni får en bra lördag! 

Min fredag

Hej på er! 
Skoldagen idag gick fort, hade knappt något att göra och vi fick sluta tidigare vilket var skönt! Biw kom till skolan och mötte upp mig, så när vi kom hem till mig sen så körde jag till örbyhus, vi handlade inför maten och lite gott till ikväll. 

Vi har mest snackat Skype hela kvällen, riktigt härligt att ha alla underbara vänner vi har, så lyckligt lottad! 

Efter att ha tryckt i oss en massa onyttigt ligger vi nu ute i husvagnen och pratar och har det mys, helt underbart! Vi ska väl fortsätta med det ett tag innan vi sover. Att ha en vän man kan prata med om allt och verkligen inte skäms för att berätta någonting för är guldvärt, biwis du är bäst! 


- sms man vill ha varje dag



Mys

Har precis krupit upp i sängen under täcket framför tvn, har gjort mig en kopp te och lyxar till det med choklad som mamma tyckte jag skulle ha, fina mammi. Hör regnet falla utanför fönstret också, så har det riktigt mysigt, klagar inte alls på den här kvällen. 

Torsdag

Hej på er! 
Idag har skoldagen gått riktigt bra, har fått mycket gjort och är klar med så himla mycket. Man känner att studenten närmar sig, shit..

Fick sluta en timme tidigare, men satt kvar med Biw och väntade med henne. Så när jag kom hem tog jag på mig träningskläderna och tog mig ut på en promenad, hann inte långt innan det började spöregna. Så fick mig en rejäl dusch, blev dyblöt. Men glad som jag är så bara fortsatte jag gå! 

Har precis kommit ut ur duschen, så ligger och pratar med Biw. Ska snart gå och äta, börjar bli riktigt hungrig så ska bli gott med lite mat. Sen ska jag lägga mig i sängen och bara gosa under täcket.

Onsdag

Idag vakande jag med migrän, är något med onsdagar som gör att jag alltid vaknar med huvudvärk, så sjukt. Men det gick över och jag tog mig till skolan.

Efter skolan åkte jag och biw in till stan, vi mötte Ogge och bara gick runt och titta. Biw hittade det hon skulle så det var bra! Vi tog oss lite käk på donken, så jag köpte en smoothie som jag smakade i helgen, fyfan vad god den är alltså! Så nästa gång ni är där, köp en smoothie med persika och passion, ni kommer inte ångra er! 

Är precis inkommen från ett litet träningspass, eftersom jag känner mig som jag gör så gjorde jag bara lite övningar i kvällssolen. Lite tråkigt då det är perfekt väder för en springtur, men får nöja mig med detta! 
Nu ska jag duscha innan jag äter och snackar Skype.


Kommer leva på den här framöver och hela sommaren, gah! 

If it wasn't for you

En ny favorit, så himla bra. 

Dagen

Idag mådde jag riktigt dåligt när jag vaknade, helt seg i kroppen och börjar känna av halsen. Hoppas inte jag börjar bli sjuk bara, vilket jag tråkigt nog tror jag börjar bli.

Efter skolan hämtade mamma mig, så körde jag in till stan. Gick på en sak på Arbetsförmedligen, vilket var bra, så nu ska jag söka ett jobb, för var någon rekryterings möte. Sen åkte vi till Gränby och mamma bjöd på middag, var så gott!! 

Sen tog jag mig en sväng in på Ica, köpte med mig lite gott hem. Unnar mig med mörk choklad och frukt, firar att jag fick sommarjobb i några veckor och sen tröstar mig för att jag mår som jag gör.

~ sån dag idag



Måndag

I morse var jag riktigt trött och seg, så skoldagen har vart likadan. Men fick sluta vid 2 istället för halv 5 så det gjorde humöret lite bättre.
När jag kom hem ringde jag lite viktiga samtal, sen städade jag rummet och böt lakan, så inatt kommer jag sova gott! 

Har precis kommit ut ur duschen, tog mig ut på en promenad, känner mig konstig i halsen så vågar inte springa. Så fick bli en 7 km lång promenad istället! Nu ska jag äta middag innan jag slänger mig i sängen för att prata Skype eller titta på någon serie!

-



Söndag

Idag tog vi en lång sovmorgon, riktigt skönt kan jag lova. Vi gick upp och åt en stor frukost innan vi bara la oss i soffan.

Vi fick värsta suget efter att gå på bio, så vi frågade runt lite och fick med oss Fredde och Erik. Så nu sitter vi på tåget på väg in till stan, vi ska möta upp dem och sen gå och äta innan bion. Hoppas ni läsare får en bra söndag! 

Lördag

Hej på er! 
Idsg åkte vi in till stan vid halv 3, så vi åkte då till Gränby ett tag där vi mötte Ogge, Biw behövde en present åt sin syster som fyller år imorgon, så det hittade hon! 
Sen tog vi oss tillbaka till stan och mötte Fredde, då gick vi till Kina och snälla Ogge bjöd på mat!! 

Vi åkte hem till tobo allihopa och kollade på annabelle, ogillar verkligen skräck, men var väl helt okej, haha. Vi följde med dem till tåget så har precis kommit hem. Ligger i soffan nu och slöglor på tv, får väl se vad vi hittar på. Blir antagligen Skype som vanligt, haha! 
 

MIN VALBORG I BILDER











Fredag

Gårdagen var riktigt lyckad även om man sneade till en viss del, inget allvarligt så det är jag glad över! Träffade vårat härliga harbo gäng plus en massa nya människor, man har alltid lika kul på dessa fester! 

Vi åkte hem från matte vid 4, då åkte vi hem till mig och packade om väskan och jag tog mig en snabb dusch innan vi tog oss till stan igen. Vi gick och köpte donken och lite gott till ikväll, en riktigt tjockisdag! Nu sitter vi på bussen på väg hem till biw, när vi kommer till henne blir det antingen att vi snackar Skype eller glor på film, har sovit ca 3 timmar inatt så man är skapligt seg. 

Bilder från igår kommer senare! 
 

RSS 2.0