Mumsar

Har precis fixat lite vindruvor, ananas och päron som jag ska äta nu medan jag kollar på oth, så ska mumsa i mig det! Sen kanske jag sätter mig och kollar på Sveriges roligaste klipp, får se om jag orkar de, haha!


Promenad

Hej! Kom ut ur duschen för ett tag sen, skönt att vakna till lite! Ska ut på en promenad med mamma nu, behöver lite luft känner jag! Det värsta är att det är massa äckel slask, fast de är bra på ett sätt då snön försvinner, haha! Men ska gå nu så hörs sen, puss!


Orkar inte!

Som rubriken säger så orkar jag inte vara sjuk längre, vill bli frisk!! Vaknade i morse med världens magvärk, som sitter kvar än.. Jag som skulle till skolan men nej de gick inte min mage med på, ÅÅÅÅH! Så förbannad.


Jan. 30, 2013

Hej! Idag vid halv 2 hade jag tid hos läkaren, för mitt huvud, som sa att jag skulle ringa sjukgymnast för de kan vara blandning mellan spänningshuvudvärk och migrän. Sen har jag bara tagit det lugnt, ska försöka gå till skolan i morgon så hoppas att jag mår bra! Jag och syster kollade även på nya pretty little liars avsnittet, åh så spännande! Har längtat riktigt mycket! Och snart kommer ett vd avsnitt ut, IIH, längtar!!!!
Ska sova nu, godnatt!


Onsdag

Hej, vaknade med världens huvudvärk idag, så ingen skola för mig idag heller.. ÅH, vill bli frisk, orkar inte vara sjuk längre, missar massa i skolan det som är de värsta.. Ska snart gå upp och ta Alvedon och ta något och dricka, haha håller på att törsta ihjäl!


Ibland får man

Hej! Har precis duschat, jätte skönt verkligen! Bytt lakan har jag också, så ska krypa ner i sängen och kolla oth, med godis! Det är ju mitt i veckan och jag är sjuk så får unna mig, hihi! Mamma var så snäll så hon hade köpt det när hon var och handla, för ibland får man unna sig!


Tisdag

Hejsan! Är hemma från skolan idag med, har så himla ont i magen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Mår bara helt knas också som igår.. Ska snart gå upp ur sängen och försöka få i mig lite frukost och ta Alvedon, för har huvudvärk med :/ orkar inte med de här längre..


Åh jag dör

Hejsan! Har precis borstat tänderna, så ska lägga mig i sängen och kolla oth, såg nyss familjen annorlunda också, kul att det har börjat igen! Och innan det såg jag nyaste avsnittet av vampire diaries, och som vanligt sluta det så spännande så längtar som fan tills nästa avsnitt! Åh det är så bra så man dör typ, haha! Men efter jag kollat oth ska jag sova, ska till skolan i morgon om jag känner mig bättre, godnatt!


Måndag

Godmorgon, idag är jag hemma från skolan för känner mig inte bra, har huvudvärk och känner mig bara jätte konstig, går inte att förklara med ord. Så sitter just nu och äter frukost och kollar på tv, så idag ska jag bara ta det lugnt så att jag blir frisk snart. Har ju fortfarande kvar förkylningen också.. Det är inte kul!


Älskling

Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i ett helt år, det är sjukt att tiden går så snabbt. Känns som att det var igår vi blev tillsammans. Är överlycklig över att jag har dig simon och min kärlek till dig går inte att beskriva med ord. Jag älskar dig sjukt mycket ❤


Lördag

Hejsan! Idag har älskling och jag firat ett år, har bowlat och ätit god mat! Vi har ett år i morgon men eftersom att jag åker hem vid kvart i 5 redan så firade vi de idag! Vi bowlade med Linn, sen efter vi ätit åkte vi och kollade på Lovisa som dansa, sen åkte vi upp till hemmakväll och handla med oss lite godis. Har precis kollat på en film och ska kolla på en till snart, vi hörs senare, puss!


Äntligen på väg

Mitt tåg var försenat till kvart i 6, skulle egentligen gå 4. Massa Problem med både tågen från Malmö och dom som ska till Malmö, men nu sitter jag äntligen på tåget! Ska snart kolla på film för tog med datan, så det Ska jag fördriva tiden med!


Just nu

Sitter och mumsar på det här framför tvn, så gott!


Latar mig

hejsan!
Jag ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag måla naglarna.  Är klar med min packning också, eller iallafall det mesta. Åker ju till mitt hjärta i morgon, därför jag packar, haha! Sen ska jag nog bara kolla på oth som vanligt, haha känner mig som lataste personen på jorden, haha!
Jag följde med mamma på en promenad med våra grannars hundar, så söta! Sen åkte vi till ica, så har min dag sett ut typ, ganska tråkig. Men ska duscha nu, puss!
 
gammal bild, saknar tideen.

Latasre

hejsan!
Jag ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag måla naglarna.  Är klar med min packning också, eller iallafall det mesta. Åker ju till mitt hjärta i morgon, därför jag packar, haha! Sen ska jag nog bara kolla på oth som vanligt, haha känner mig som lataste personen på jorden, haha!
Jag följde med mamma på en promenad med våra grannars hundar, så söta! Sen åkte vi till ica, så har min dag sett ut typ, ganska tråkig. Men ska duscha nu, puss!
 
gammal bild, saknar tideen.

Fett skönt

Hej! Kom precis hem från skolan, tre timmar tidigare, as skönt! Så det är härligt att jag hinner göra det jag ska utan att känna mig stressad, typ som packa osv. Nu sitter jag bara framför tvn så här ska jag sitta ett tag, för måste "vila" innan jag börjar med allt, haha! ;)


Pretty Little Liars

Hej på er! Idag har jag inte gjort så mycket, följde med mamma och handla sen gick vi på promenad, sen har jag bara latat mig. Vid 6 tiden gick vi hem till anneli och jonte, alltså hem till anna, så fikade vi osv. Var längesen jag träffa anna så var kul! Sen kollade jag och syster på senaste Pretty Little Liars avsnittet nyss, ååh längtar tills nästa som fan, så jäkla spännande!! Ska kolla klart på ett oth avsnitt jag har några minuter kvar på, sen ska jag sova för ska till skolan i morgon, godnatt!

Onsdag

Godmorgon! Idag är jag hemma för har huvudvärk, så sämst.. Riktigt trött på den nu. Drömde typ att jag blev överfallen också, haha så sjuk dröm. Ska snart upp och äta frukost om jag får i mig något då jag mår jätte illa av huvudvärken.. Hörs senare!


Huvudvärken dödar mig

Åh har huvudvärk igen, orkar inte med den längre..
Så ska faktiskt sova nu, godnatt!
Bjuder på en bild på min pyjamas! ;)


Tisdag

Hallå! Kom hem från skolan för ett tag sen, tog mig en promenad från tåget i det fina vädret! Fast det är ju så sjukt kallt, usch! Men nu har jag fixat äpple och ett glas vatten som jag Ska trycka i mig framför oth lat som jag är!


I kind of miss you and I need you, please, come back.
 

Bra avslut

Sitter just nu och pratar i telefon med mitt hjärta, längtar efter honom så mycket. När vi har lagt på så ska jag kolla på oth och äta lite gott! ;) så avslutar jag min kväll!


Måndag

Hejsan! Skoldagen gick väl hyfsat bra idag, var sjukt trött men annars var den okej. När jag kom hem tog jag en promenad med min kära mamma, jätte härligt. Ligger just nu i sängen och kollar på oth som vanligt, haha!

Bästa känslan

Ska nu gå och lägga mig ny duschad i en ny bäddad säng, härligaste känslan! Sov gott allihopa!


DUKTIG

Idag stod jag och syster för maten, så det blev tacopaj, så gott! Efter vi hade ätit så städade jag mitt rum, med musik på hösta volym! Jag böt lakan och damsög, så känner mig duktig nu! :D
Senare ska jag duscha, orkar inte det nu, haha! Ska kolla på one tree hill nu, sen blir det kanske film, vi får se! 
 
gammal bild.

Söndag

Hejsan, har precis kommit i från en timmes morgon promenad med syster, var sjukt skönt! Ska nu fixa frukost och äta, sen får vi se vad jag gör, blir väl säkert att titta på one tree hill och lata mig som vanligt ;)


AS BRA

Åh Vampire Diaries avsnittet var så sjukt braa! Längtar ihjäl mig till nästa avsnitt, och det kommer ut 24, vill se de nu! åh det är verkligen såhäär jätte bra!! Ni som inte sett vampire diaries, gör det NU!
Kollade på hypnotisören innan med familjen, har redan sett den men den är så bra så såg den igen, haha!
Ska kolla på ett avsnitt av One Tree Hill nu, sen ska jag nog sova, så vi hörs i morgon, godnatt!

THE VAMPIRE DIARIES

hejsan! Kom ut ifrån duschen för ett tag sen, skönt att duscha av sig och vakna till lite. Har kollat på one tree hill hela dagen, haha orkar inget annat. Sitter just nu och ska titta på nyaste avsnittet av The Vampire Diaries, SOM JAG HAR LÄNGTAT, ååh är så glad! hörs sen!

Lördag

Hej! Kom hem för ett tag sen för var och lämnade biw vid bussen, och fyfan vad kallt det är ute, runt .20, usch! Vill inte gå ut mer idag, haha! Sitter just nu och kollar på one tree hill, och försöker bli frisk, vill inte vara sjuk längre, skit jobbigt. Men ska fortsätta kolla nu, puss!

STÖRD

Hej, vid halv 12 gick jag och biw ut och skulle möta min syster vid tåget, och snacka om att det var kallt ute, -18 grader, svin kallt! Sen när vi kom in kollade vi på film. Sitter just nu och kollar på Breaking Wind, haha så jävla störd film alltså, vi typ dör! Vi ska nog sova snart så hörs i morgon, godnatt!

Gladiatorerna

Sitter just nu och kollar på gladiatorerna, sen ska vi kolla klart på filmen som vi började se, sen ska vi fortsätta se massa filmer! Vi äter massa godsaker också, mums! Är det helg så får man unna sig ;)


Just nu

Ute på kvällspromenad med bästa❤


Fredag

Hejsan! Kom hem för ett tag sen, Biw åkte med mig hem. Vi ska ha filmkväll och bara ta det lungt och umgås! Efter skolan gick vi till hemköp sen till vårdcentralen där min pappa och syster var så åkte vi bil hem med dem. Vet inte vad vi ska hitta på nu, det får vi helt enkelt se, hörs sen!
 

Lägger mig tidigt

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och försöka sova, har så himla ont i huvet att jag inte vet vart jag ska ta vägen, så hoppas att jag sommar snabbt, godnatt


Äntligen hemma!

Hej! Kom hem från skolan vid 4, då fixade jag mat direkt för var as hungrig, haha! Ska färga systers hår nu, sen ska vi nog kolla på film, orkar inte något annat då jag har huvudvärk.. :/


Torsdag

Godmorgon! Är precis klar så nu ska jag vänta så att klockan blir lite mer så att jag kan gå till bussen, är sjukt trött idag.. Och dagen blir inte bättre utav att vi slutar 4 på torsdagar, det är så segt.. Men ja det är det längsta jag går på hela veckan så de ska nog gå bra, hoppas jag iallafall! Vi hörs sen, ha en bra dag!

Såhär ser jag ut idag:


Trött

Ska sova nu för jag ska ta mig till skolan i morgon, är sjukt trött så hoppas att jag kan somna direkt, för är verkligen helt slut. Även fast jag inte gjort något idag, haha! Godnatt!


Onsdag

Godmorgon! Idag vaknade jag med världens huvudvärk.. Så jag stannade hemma. Hatar huvudvärken jag får, den är så extrem och gör så jävla ont! Värre än vanlig kan jag lova. Ska snart äta frukost, sen ska jag nog försöka ta mig ut på en promenad så jag får luft, sen blir datan med massa one tree hill avsnitt min bästavän idag, haha!

Dom här två snyggingarna får mig på lite bättre humör ;)


KAOS

Min kväll har varit helt värdelös, jag mår sämst, jag sårar dem jag älskar. Och är bara helt värdelös och dum i Huvet. Jag orkar inte bete mig såhär längre, vill bara slippa känna mig såhär varje dag, jag orkar inte..


USCH

Hej, ni kan ju nästan gissa vad jag har gjort hela dagen? jo kollat på one tree hill, haha!
Inte så oväntat! ;)
 
Sitter just nu och kollar på dr. Phil med mamma, en tjej är där hon har typ blivit sexuellt utnyttjad sen hon var två år, allts förstår ni? TVÅ ÅR GAMMAL VAR HON NÄR DET BÖRJA?! det är hemskt.. Ja hur gammal man än är ska man inte behöva bli utsatt för något sånt här. Det var liksom hennes mamma och pappa som gjorde de här, hon låstes in i en garderob och blev typ tvingad att äta sin egen avföring, usch så sjuka människor det finns.. hennes pappa hade till och med skjutit henne i huvudet men hon överlevde! Kan lugnt säga att tjejen är sjukt stark! Ska fortsätta kolla nu, puss!
 

Tisdag

Godmorgon! Ska snart dra mig till bussen, är sjukt trött och vill inte till skolan.. Fast har bara tre lektioner så kommer komma hem vid 12 halv 1, för jag kan inte vara med på idrotten pga min förkylning. Då ska jag nog göra som igår och bara ligga i sängen och kolla på one tree hill!


Mums!

Sitter just nu och kollar på farmen, men det slutar snart så då ska jag, mamma och syster kolla film! Sitter och äter fruktsallad också, mums!


sjuk fortfarande..

Hej! Kom precis in från en liten kort promenad med syster, och satan vad kallt det är ute, usch! Ska nog ta och hoppa in i duschen och värma mig! Är fortfarande sjuk, vilket suger. För vill träna :( Känns inte som att jag är på bättringsväg heller, åhå vad det suger.. Men försöker att göra så lite som möjligt för att bli frisk, men händer inget :( Som idag har jag legat i sängen och kollat på oth hela dagen, haha! As skönt men vill ändå bli frisk.  Men ska duscha nu, puss!
bjuder på en gammal bild!

VÅGA VARA DIG SJÄLV.

Ett hej kan leda hur långt som helst. Våga vara öppen. Våga vara dig själv. Våga gå din egen väg. Våga stå upp för den du är. Våga älska människor, även de du inte känner, av hela ditt hjärta. Även om personer ser ner på dig eller talar bakom din rygg, gå rakryggad - för endast du vet vem du är och vad du har inom dig. Och det kan INGEN ta ifrån dig.
 

Måndag

Hej! Kom precis hem från skolan, har bara två lektioner på måndagar vilket är as skönt! Så nu ska jag fixa lunch sen sätta mig och kolla på one tree hill, helt fast även fast jag sett de förr! Om jag tycker en serie är bra är jag fast, så kollar på det så mycket jag bara kan för är beroende av dom då, haha! ;)


Jan. 13, 2013

Kollade precis på film med mamma och pappa, haha kollade på en animerad film och den va väl bra ;) fixade lite morötter och gurka till filmen också, det satt Inte helt fel i magen!
Gjort annars idag? Jo bara kollat på oth, åh så bra det är!
Kollar på det nu också så efter avsnittet jag började på nyss ska jag nog försöka sova, eftersom det är skola i morgon :(
Så sista inlägget för ikväll, godnatt!


ONE TREE HILL

Kom ut från duschen för ett tag sen, sen plockade jag ur och i diskmaskinen. Nu har jag precis satt mig i soffan och ska börja kolla om på One Tree Hill, världens bästa serie! Har ju sett 8 säsonger, och ska snart beställa hela boxen så jag får alla då ska jag se säsong 9! Kan ni förstå hur jävla mycket jag längtar tills att se den? LÄNGTAR SOM FAN, haha!
Ska börja kolla nu, puss!

Söndag

Godmorgon! Hade ställt klockan på 10 idag men var rätt trött så somnade om till halv 11. Sen gick jag upp och åt frukost, sitter just nu i soffan och kollar på tv, men ska nog duscha snart, sen får vi se vad som händer idag!


Dö.

Orkar seriöst inte med mig själv längre, jag bara förstör allting. Är så jävla dum i huvudet, och är helt värdelös.


Skyfall

Kollade nyss på skyfall, och den var bättre än jag trodde! Så om ni gillar action filmer så rekommenderar jag er att se den!
Min lördag har inte varit den roligaste, har bara suttit hemma. Men jag försöker vara hemma så mycket som möjligt och vila så jag kan bli frisk någon gång, orkar inte vara sjuk längre.. Träna vill jag också göra, är fett taggad för att göra det :(  Sitter just nu och lyssnar på musik, tror jag ska sova snart för fick så sjukt ont i magen för ett tag sen också, haha orkar inte med mig själv!
Nej men ska gå och borsta tänderna nu så jag har det gjort, sen sova. Sov gott!

I miss you


Ta hand om dig själv

Kom inte från en promenad med syster nyss,så då tog jag på mig ansiktsmask, så ska låta de sitta i sen hoppa in i duschen. Ska ta bort ansiktsmasken och raka benen, när jag har duschat klart ska jag måla naglarna och så! Så ska ta och ta hand lite om mig själv, haha ;)


Lördag

God morgon! Jag gick upp vid 10 i morse, hade ställt klockan men vaknade några minuter innan så var skönt att vakna av sig självt istället, haha! Då gick jag upp och fixa frukost och åt, sen satt jag mig vid tvn, där jag sitter nu också. Ska nog hoppa in i duschen snart och så!


Magic Mike

Har precis kollat klart på magic mike, om du inte har sett den måste du se den! Var faktiskt lika bra som jag trott, massa snygga killar med i den också ju ;) haha!
Ska sova snart, eller iallafall försöka, har massa tankar som snurrar runt inuti mitt huvud just nu, hoppas dem inte håller mig vaken bara.. Vill sova för är as trött!
Hörs i morgon, natti!
 

~

all I want to do right now is cry and scream, and let it all out because it's killing me inside.

Stockholm

Dagen i Stockholm har varit jätte mysig, har pratat massa och ätit gott osv! Fick med mig en tröja hem och två armband. Kom precis hem, och har satt på mig pyjamas, as skönt haha! Sitter också och velar om jag ska äta godis påsen jag köpte med mig hem eller grönsaker, det kommer sluta med att jag trycker i mig både och tjock som jag är ;)
Ska kolla på film nu!


Mot huvudstaden

Hej! Sitter just nu på pendeln in till Stockholm, ska shoppa med syster! Hade bara två lektioner idag, vilket var jätte skönt! Ska fortsätta lyssna på musik så tiden går lite snabbare, puss!


natti

Vid 8 kollade jag på Sveriges roligaste klipp, och för en person som har samma humor som mig så tycker vi de  är det skit kul, iallafall jag, haha! Fast afv slår allt, det är bäst. Sitter nu och lyssnar på lite musik, och ska snart stänga av datan och försöka sova, ska ta mig till skolan i morgon, då jag slutar 11:25 för har ingen svenska, så slutar då istället för 13:35, as skönt! Efter skolan blir det troligtvis Stockholm med syster! Godnatt!
 
Världens bästa systert ♥

VD

Har precis sett nya pretty little liars avsnittet, var så bra! Bara längtar efter nya på både det och vampire diaries. Sitter nu och tittat på VD, även fast jag sett alla men dem är så bra! Syster fixade fruktsallad också, mums!


Torsdag

Hejsan! I morse när jag vakna kände jag mig inte alls pigg, hade huvudvärk och var helt slut.. Så blev ingen skola för mig idag. Allting sitter i fortfarande så hoppas att jag mår bättre i morgon, vill inte missa alltför mycket i skolan.
Har precis fixat frukost, så ska nog starta en film och äta, mår jätte illa och är inte alls sugen på frukost, men måste få i mig något!
 
 

Film

Hej, efter maten tog jag en promenad med syster, sen kollade jag på film med mamma och pappa. Vi kollade på Journey to the Mysterious Island, as bra faktiskt! Ett plus att Josh  Hutcherson var med i den ;)
Sitter nu och kollar på mini serien på 4an, efter det ska jag sova då förkylningen sänker mig totalt. Har huvudvärk och mår ganska dåligt. Hörs i morgon, godnatt!
 

Första skoldagen

Idag var det skola igen, fy vad trött jag var i morse, ville verkligen inte till skolan! Men ändå skönt att få rutiner igen osv. Sitter just nu i soffan, kollar på tv för kom nyss hem. Är skit trött, förkylningen dödar mig.. Är helt slut i kroppen och så..
Ska fortsätta kolla på tv, hörs!


Städning

Efter middagen så städade jag mitt rum, böt lakan, dammsög och fixa. Har precis kommit ur duschen, så att lägga sig i en säng man precis bytt lakan i och nystädat rum är nog den bästa känslan, haha!
Ska fixa mina naglar nu, fila dem och sen måla dem, medans jag gör det ska jag titt på Älska mig. Alla ni som inte sett den borde verkligen se den, ni hittar den här: http://www.swefilmer.com/alska-mig-2008/alska-mig-2008-video_b62ec16b0.htmlhttp://www.swefilmer.com/alska-mig-2008/alska-mig-2008-video_b62ec16b0.html
Sen vid 9 ska jag kolla på mini serien som började på 4an igår, sen efter det ska jag försöka sova med tanke på att det är skola i morgon, så ska upp vid kvart i 7, så hoppas att jag kan sova, har haft jätte svårt att somna dem senaste dagarna, as jobbigt. Så det här blir mitt sista inlägg för idag, godnatt!
 
Bilder på nystädade rummet, haha!

barnvakt

Hejsan! I morse gick jag upp halv 10, tog en promenad med syster. Mamma har varit barnvakt nu åt sin kontakt tjejs barn, så nu är jag och Becca själva för mamma ska på möte, så därför jag inte skrivit något, hörs sen puss!


Godnatt

Ska sova nu. Min kväll har spenderats framför tvn och vampire diaries. Men har kollat på alla avsnitt som finns ute just nu, väntar på fler avsnitt av pretty little liars och vampire diaries, håller på att dö, vill se dem nu, de är så spännande!
Godis och ben and jerrys har hållit mig sällskap under kvällen, haha! När skolan börjar ska jag äta nyttigare, och sen träna så fort jag blir frisk!
Men vi hörs i morgon, ska försöka komma upp halv 10, godnatt!


Sjukling

Jag tog en promenad med mamma och grannen och deras hundar, var skönt att komma ut ochfå lite luft. När vi kom hem hade min kära syster gjort maten så då satt vi oss och åt, vi hade tacos mys så sitter just nu i soffan med matkoma, haha! Fryser som en gris gör jag också, orkar inte med att vara sjuk längre :(
Ska nog kolla film senare med familjen, köpte med mig massa gott hem när vi handla så ska trycka i mig det ikväll, får ju unna mig nu i slutet på lovet, på onsdag är det dags att börja i skolan igen.. Ser inte fram emot det.
 

LOL

Hej, det var ett tag sen jag skrev här!
Min vecka hos mitt hjärta har varit super, vi har kollat på film och myst massa. Inte gjort något speciellt utan tagit vara på tiden vi har med varandra. Vi firade ju nyår i Ronneby, vi bodde på hotell och hade det bra! Kan visa bilder senare.
Kom hem till lilla Tobo igår, möts av rätt mycket snö och kyla, kändes lite konstigt eftersom att i Växjö var det ingen snö och + grader ute. Har varit jätte taggad att träna hela lovet, men jag har åkt på värsta förkylningen, hostan som jag hade förr är värre, och är jätte förkyld och har ont i öronen osv, jätte jobbigt! Så träna kan jag inte.. Liksom att komma hem till snö sög också, för är jätte taggad på en springtur, det kan jag inte göra hemma för då halkar jag och slår ihjäl mig, haha! Blev lite extra glad också när jag vägde mig och insåg att jag gått ner 2 kg på lovet, iih! :D
Kom precis hem från Tierp, har varit och handlat med mamma och syster. Sitter och tittar på LOL nu, den är såååå himlaa bra, dööör! Det kommer min kväll bestå av, att kolla på film eller VD, orkar inte något annat! Uppdaterar senare, puss!

Nyårslöften

• Fortsätta träna
• Byta ut det onyttiga mot nyttiga saker
• Äta godis/chips max en dag på helgen om jag nu måste ;)
• Satsa mer på skolan
• Nå mina mål

RSS 2.0