Söndag

Hallå! 
Idag har jag och Richard bara umgåtts hela dagen och bara tagit det lugnt. Var riktigt seg idag när jag vaknade, kändes som att det var jag som drack igår, var helt seg i hela kroppen och i huvudet, haha! Han åkte iväg på sin träning senare under dagen så då duschade jag och packade ihop och tog mig till tåget och sen mot Bälinge och var här till Richard kom hem.

Vi har kikat på tv, umgåtts och fikat med Richards föräldrar, riktigt mysigt! Nu ligger vi och kikar film och pratar Skype, ska väl snart sova då älskling ska upp i skolan imorgon. 

Äntligen sovdags

Var riktigt mysigt att få umgås med mina favoriter idag, när vi käkat klart och suttit och snackat i några timmar åkte Biw och matte hem, jag och Ogge gick då till hemmakväll och köpte den nya chokladen innan vi tog oss till honom!

Vid 10 åkte jag sen och hämtade hjärtat så tog vi oss hem, vi åkte och hämtade mamma hos deras kompisar och stannade där ett tag innan vi tog oss hem. Och nu är vi hemkomna efter att ha varit där igen och hämtat pappa och två kompisar. Så nu får vi äntligen sova, ska bli så skönt! Godnatt på er!

Lördag

Inatt vaknade jag vid 3 av ett samtal från min syster som ville ha hämtning vid tåget. Så när alarmet ringde imorse ville jag inget annat än att stanna i sängen. 

Vid kvart i 9 skjutsade jag hem hjärtat, sen tog jag mig till Skopunkten i Boländerna där jag jobbar idag! Sitter nu på rast, så vid 5 slutar jag, riktigt skönt! Ska då ner på stan och möta Biw, matte och Ogge, sen ska vi iväg och käka! Ska bli så kul då det var längesen vi umgicks ensamma.
Ha en fortsatt bra dag! 

Fredagsmyset

Vi kom hem från stan efter 5, då började vi laga mat. Fixade ihop pommes med kyckling och vitlöksbröd, var så gott! 
Sen satt vi och pratade med syster och Lollo som förade här innan utgång.
Skjutsade dem till tåget vid 10 så sen joinade vi Skype när vi kom hem.

Nu ligger vi och kikar ett avsnitt av gåsmamman, efter det blir att borsta tänderna osv och försöka sova då jag börjar jobba 10 imorgon.

Godnatt på er! 

Fredag

Hallå! 
Imorse vaknade jag skapligt tidigt och låg kvar i sängen och drog mig innan jag gick upp.
Pappa hade fixat smörgåstårta så det åt vi till frukost/lunch, supergott! 

Vi sitter nu i bilen på väg till Knivsta, ska in dit och kika på lite saker innan vi tar oss in till Uppsala igen.

Där möter jag upp hjärtat så åker vi tillsammans hem till mig. Ha en bra dag!

Torsdag

Idag ringde alarmet vid halv 10, även fast jag är ledig. Väckte älskling och vi gick upp och åt frukost tillsammans, sen tog vi oss till Tierp där jag hade tid hos läkaren. Det tog inte lång tid alls så efter  ca en halvtimme var vi hemma igen, så skönt. Då kikade vi på ett avsnitt av gåsmamman som vi började titta på igår, och det är superbra!! Så det rekommenderar jag! 

Vi packade sen ihop våra saker och tog oss till Bälinge, där vi umgicks lite innan jag tog bussen till stan och Richard åkte till sin samling eftersom han har match.

Ska byta buss på stan som tar mig till harbo, ska åka och träffa matte, Ogge och Jens tror jag, ska bli trevligt att spendera kvällen med dem! 
Ha det bra hörni! 

Onsdag

Hallå!
Imorse var jag så himla trött så kom inte upp så mycket tidigare som jag velat. Hann iallafall duscha, prata med bästavän och äta frukost med mamma innan jag gick till tåget.

Nu sitter jag på jobbet och får i mig lite mellis, man vill klara sig så länge som möjligt så man kan ta sin lilla rast sent. 

Efter jobbet blir det hem och umgås med hjärtat som kommer och sover hos mig!

Ha en bra dag!



Serie kväll

Har legat i sängen och bara kikat serier nu på kvällen samtidigt som jag pratat Skype. Så min kväll har varit lugn och bra. 

Pratar med hjärtat nu, så ska väl snart försöka sova då jag ska jobba imorgon och vill hinna vakna till liv innan jag åker iväg.

Tisdag

Hallå! 
Imorse åkte Richard iväg till skolan vid halv 9, då låg jag kvar i sängen och kikade på film, sen gick jag upp och fixade lite frukost och hjärtat var hemma vid halv 11 igen. Då tog vi oss ut på en timmes promenad i slasket och halkan, var riktigt skönt! 

Vi kom in och såg ett avsnitt av jessica Jones innan vi fixade ihop lite lunch. 
Sen kollade vi på film och pratade innan jag tog mig en dusch och sen var det dags för mig att åka hem.

Kom hem vid 7, åt lite mat innan jag pratade med mamma. Pratar nu i Skype och ska snart kika på teen wolf. Städade mitt rum som såg ut som ett bombnedslag så nu känns det mycket roligare att vara här inne. Böt även lakan så ska bli så mysigt att krypa ner i sängen sen.

Måndag

Hallå! 
Idag vid halv 12 åkte jag hem från älskling, lämnade bilen åt pappa och fixade lite innan jag tog mig iväg till jobbet. 

Började jobba vid 3, så körde på till stängning. Sen åkte jag tillbaka till hjärtat. Så vi har käkat lite fruktsallad och bara tagit det lugnt. Nu ligger vi och kikar film och hjärtat spelar lite, vi ska väl snart sova då han ska upp tidigt till skolan.
Godnatt på er! 

Söndag

Godkväll.
Idag började jag jobba vid 12, kämpade på fram till 8 med smygande huvudvärk och en trötthet som inte ville försvinna.

Efter jobbet åkte jag iväg och tittade på hockey match i Björklinge. Dem mötte Nyköping vilket var en spännande match när jag åkte med men inte såg matchen, så nu såg jag iallafall nästan halva matchen, och den var riktigt bra! Men Iron förlorare tyvärr i förlängning, men dem kämpade iallafall på riktigt bra! 

Nu ligger vi i sängen och pratar Skype som vi gjort sen vi kom hem, ska snart sova då vi inte ska sova allt för länge imorgon. Godnatt på er! 

Mysig lördagskväll

När jag kom fram till hjärtat så käkade vi middag ihop med hans föräldrar, sen satt vi och pratade och hade det jättetrevligt! 

Vi gick senare och bastade bara jag och hjärtat, så himla mysigt! Efter att vi bastat och duschat så la vi oss i sängen och såg sista avsnittet av OITNB, och herregud så spännande det slutade!! Och nu måste vi vänta till i juni för att få se mer, vill se mer nu!! 

Nu ligger vi och kikar på jessica Jones och äter glass, supermysigt. Ska inte sova allt för sent då jag jobbar imorgon. Hoppas ni har haft en bra lördag! 

Lördag

Hallå! 
Imorse vaknade vi vid 10, riktigt skönt att vakna utvilad och slippa tänka på jobb eller så.
Vi åt frukost tillsammans, riktigt gott och mysigt! 
Sen satt vi bara och prata innan det var dags för mig att fixa mig och åka hem.

Sitter nu på ett av alla tåg på väg till t-centralen, ska hem och packa om väskan och sen sno en bil och brumma till Bälinge. 
Så nu får jag fördriva tiden med musik och 50 nyanser av mörker, har jag klarat tågresor på över 5 timmar innan klarar jag nog av två timmar nu utan problem! 

Mysig kväll på Lidingö

Mötte upp syster på centralen så tog vi oss till Lidingö, vi gick och handlade grejer till maten och lite gott till ikväll innan vi tog oss hem till syster. Då började vi med tacosen som vi sen åt, var såå gott! 

Efter maten la vi oss i soffan och pratade om allt och lite till, sen startade vi en film, vi kikade på the maze runner, älskar verkligen den filmen! 

Nu ska vi bara slö glo på tv innan vi ska sova, känner jag Becca rätt kommer hon sova inom en timme och jag får sitta uppe själv, haha! Hoppas ni har haft en bra kväll hittills och får en fortsatt bra kväll! 


Fredag

Idag skiner solen, det är klarblå himmel och jag startade min morgon på bästa sätt, kan inte bli bättre.

Vaknade tätt intill mitt hjärta idag, så vi låg kvar i sängen någon timme innan vi gick upp, älskar att vakna på detta sätt. Vi käkade frukost med mamma innan vi hoppade in i duschen, sen fixade vi oss och nu sitter jag på tåget, hjärtat var så snäll och släppte av mig på stationen nu när han skulle hem.

Jag ska möta syster i Stockholm, sen ska vi hem till henne och ha tacosmys och bara ta det lugnt. Ska bli riktigt kul då vi planerat detta ett tag, var längesen  bara vi sågs så har sett fram emot detta.

Ha en bra dag nu!

GÅ IN OCH LÄS!

 
Nu ska alla ni läsare ta och kika in min bästaväns blogg! 
Hon skriver om sitt liv, vad hon gör om dagarna och tipsar om skönhetsprodukter! Så in och läs nu och gör världens finaste person glad! 
 
http://nouw.com/biwkerdklai
 

Just nu



Torsdag

Idag började jag jobba vid halv 10, och slutade sen halv 5, så himla skönt! Så nu är jag äntligen ledig efter en veckas jobb! 

Sprang ner på stan efter jobbet och fixade lite saker åt mamma, sen tog jag bussen hem till hjärtat, mötte även på två som jag träffat hemma hos Richards kompis så satt och pratade med dem på bussresan, riktigt trevligt! 

Väl framme i Bälinge åt jag lite mat med hans far, sen satt jag och pratade hans föräldrar. Och nu sitter vi allihopa i bilen på väg till Björklinge, ska kolla på Richards match, sen ska vi åka hem till mig. Så ska mysa sönder min lilla pojke inatt! 

Onsdag

Igår somnade jag innan 11, hur skönt? Hjärtat masserade mig så somnade i hans famn, så himla mysigt. Vid halv 12 väckte han mig så han också fick lägga sig och kunde sova. Har verkligen hittat världens finaste kille. 

Imorse började jag jobba vid 9, så på morgonen packade jag upp varor innan min kollega kom, och nu sitter jag på rast. Fick en lång rast idag vilket är jätteskönt, så har strosat runt lite på Gränby, fixat ärenden osv. Lyckades ju köpa fel byxor igår, så imorse slet jag av lapparna innan jag satt på mig dem, men får byta till den andra modellen snälla som dem är! Så måste ner på stan när jag slutar, sen tar jag bussen hem till Richard och spenderar kvällen och natten där. 

Tisdag

Hallå! 
Idag började min dag inte så bra, kände inget sug alls på att jobba så allt blev kaos. Men tillslut tog jag mig iväg till jobbet och avklarade dagen.

Jobbade till 5, och under dagen fick jag huvudvärk och den sitter i, inte alls kul. 
Kom hem och åt innan jag tog mig en dusch och nu snackar jag Skype och inväntar hjärtat. Blir att sova tidigt idag då jag börjar 9 imorgon och måste försöka sova bort huvudvärken. Hoppas ni har haft en bra dag och har en bra kväll! 

Kvällen

Efter jobbet hämtade älskling upp mig och vi åkte till stationen och hämtade Jens, sen vidare och köpte mat innan vi åkte till Ogge. Väl hos Ogge så käkade innan vi tog plats i soffan för att kika på film, vi tittade på Ride along, rolig film det där! 

Vid 11 skjutsade vi Biw och Jens till bussen, sen rullade vi hem till Bälinge. 
Nu har vi precis borstat tänderna och ska sova då jag öppnar imorgon och måste upp tidigt, godnatt! 

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter helt enkelt! 
Är fortfarande kanon förkyld, vilket jag hoppas på ska bli bättre nu under veckan så jag slipper vara så himla seg på jobbet. 

Sitter just nu på tåget på väg in till stan, sen är det bara att ta sig till Boland city där jag jobbar idag! Är inte en allt för lång dag så den ska nog gå fort! 

Efter jobbet hämtar hjärtat upp mig och så tar vi oss vidare till Ogge. Jag, Biw, Ogge och Richard ska kika på film och bara umgås, ska verkligen bli jätteroligt då det var längesen vi sågs och umgicks så! 

Ni får ha en bra dag så hörs vi! 



Söndag

Imorse hade jag verkligen ingen lust att gå upp, låg kvar i sängen så länge jag bara kunde och kramades med hjärtat, sen var det bara att gå upp och fixa sig. Richards mamma skulle in till stan så snäll som hon är så skjutsade hon mig till jobbet! 

Så jobbade på fram till klockan 6, dagen har gått ganska fort, vilket var skönt! Så efter jobbet satt hjärtat utanför och väntade på mig, så vi tog oss iväg till Max där jag bjöd på middag. Det är så mysigt att på söndagar bara åka iväg och äta ihop, vi drog en favorit i repris helt enkelt, vi käkade ju på subway för någon vecka sen, vi tyckte det var så mysigt så ville göra det igen. 

Vi åkte tillbaka till Gränby sen och gick där och strosade runt i ca 1 timme, jag fyndade en tröja på rean så jag är glad. Hjärtat skjutsade sen ner mig på stationen så tog jag tåget hem. Väl hemma så joinade jag Skype så pratar med allihopa fortfarande, har även hunnit med att plocka undan lite på rummet. Så himla skönt att slippa känna sig stressad när man kommer hem över att man måste sova på en gång typ, vilket jag inte behöver idag då jag börjar skapligt sent imorgon.

Hoppas ni har haft en bra och mysig söndag! 

Lördag

Igårkväll kom hjärtat hem till mig, var mer än underbart att få somna i hans famn igen.

Imorse gick vi upp och duscha innan vi åt frukost ihop, sen tog jag tåget till Uppsala och han åkte hem.
Började jobba 12 idag, så vid 8 stängde jag och kändes inte allt för jobbigt att ha den idag. Trots min förkylning jag åkt på så gick dagen skapligt fort.

Nu sitter jag på bussen på väg hem till Richard, ska bara gosa sönder med honom i några timmar innan det är dags för mig att sova då jag öppnar imorgon. Ska nog hinna med att prata lite i Skype med mina babes och se ett avsnitt av OITNB innan läggdags. Ha en bra lördagkväll, och ni som super, sup lugnt! Puss! 

Fredag

Gud vad härligt det är med fredag, ett väder där solen lyser och humöret är på topp! 
Vaknade i tid imorse så jag hann äta frukost med mina föräldrar innan jag åkte iväg, så mysigt. 
Jag ska iväg och jobba, har jobbat på Boland dem senaste dagarna så idag stänger jag och det blir vid 7, så himla skönt det är med tanke på att Gränby stänger 8. Jag är rätt taggad på jobb, är på bra humör som sagt så dagen ska nog rulla på! 

Efter jobbet ska jag bara hem och ta det lugnt innan en jobbhelg med stängning och öppning på Gränby. Tror även att Richard kommer till mig, vilket jag hoppas. Vi har bara varit ifrån varandra i en dag men längtar redan ihjäl mig efter honom. Så att få ha denna fredagskväll ihop med honom hade varit bättre än bäst. Men det visar sig vad som händer helt enkelt! Nu sitter han och skriver tenta och jag håller tummarna på att det går bra som satan! Men det tror jag, min älskling kommer fixa detta galant! 

Ni får ha en bra fredag så hörs vi! 

Torsdag

Hallå! 
Imorse fick jag skjuts av Richards mamma till jobbet då hon åkte i samband med när jag började och hade tid att släppa av mig, super schysst! 

Har jobbat från halv 10-16, så är bra seg, ville verkligen inte lämna hjärtat imorse, men det är man ju tvungen till.

Mötte upp Ogge efter jobbet på stationen så gick vi och hämta ut lite konsertbiljetter, är så taggad på alla kommande konserter vi ska på!! Kom hem runt 6, tog mig en promenad från tåget vilket resulterade i att jag inte kände mina ben när jag kom in. Så när jag hade fått mat i magen så tog jag mig en låång varm dusch, så härligt! 

Nu ligger jag i sängen, ska skicka iväg lite mejl innan jag snackar Skype och kollar serier, sen blir det att sova i tid då jag nu jobbar en vecka i streck utan någon ledighet, vilket ändå är rätt kul! Dem lär ju ändå tycka att man är till någon nytta iallafall, och jag tycker det är kul och får pengar, så har inget att klaga på! 

Kvällen

Jag åkte iväg till Bälinge innan i detta snökaos, var inga större problem när jag åkte vilket var skönt.

Väl framme hos hjärtat kikade jag på tv medan han pluggade inför sin tenta som han har snart, min duktiga kille! 
Sen fixade vi middag med hans far som vi sen käkade framför tvn allihopa. 

Vi har mest legat och kikat på OITNB hela kvällen, sån himla bra serie! Den rekommenderar jag starkt, verkligen!! 

Nu ska vi sova då jag börjar jobba tidigt imorgon och hjärtat ska upp och fortsätta plugga. Godnatt på er! 

Richard låg och kramade om min arm innan när han slumrade till, min lilla sötis 

Onsdag

Hello! 
Idag ringde alarmet vid 9, gick då upp och fixade frukost åt hjärtat innan han rullade iväg till skolan.

Jag blev kvar hemma, gick och la mig i sängen och kikade på tv innan jag tog mig en dush. Sen åkte jag iväg till Östervåla, agerade chaufför åt bästie som skulle till Tierp och inte vågade förlita sig på att bussarna matchade med tågen i detta väder, så klart man ställer upp! Var värsta skit vädret och köra i, lite små läskigt men tar man det bara lugnt så går det bra! 

Kom precis hem, så ska få lite mat i magen, och umgås med mor min, mysigt det också! 

Sen ikväll åker jag iväg, mer om det senare! 

Tisdag

Idag ringde alarmet vid halv 8, var riktigt seg på att komma upp idag, men efter en dusch och lite frukost i magen så kändes allt lite lättare. 
Jag och hjärtat gjorde sällskap in till stan då han började skolan och jag tog mig till Gränby. 

Jobbdagen har gått riktigt fort, såå skönt! Har inte varit mycket kunder men har alltid haft något att göra. Fyllde på olika sektioner innan kollegan kom, sen började vi flytta om i butiken så det blev vi klara med ca 20 min innan jag slutade, så den här jobbdagen är inget att klaga på.

Sitter nu på tåget på väg hem, ska ta mig en promenad från tåget, ska bli riktigt skönt. Sen ska jag invänta hjärtat så ska vi äta middag ihop, älskar tiden jag får spendera med honom, helt underbart. 

Sen blir det nog serie tittande och Skype snack hela kvällen, Richard känner sig lite hängig, troligtvis så börjar han bli sjuk, så inte ska man vara igång allt för mycket då, då passar det bra att ligga i sängen eller soffan hela kvällen! 

Måndag

Hallå.
Idag var det ingen rolig dag att vakna upp till, vi avlivade nämligen en av våra missar som har levt med oss i 14 år, vilket var något av det jobbigaste jag varit med om. Fy, att behöva avliva ett husdjur är hemskt.

Åkte sen in till jobbet, idag jobbade jag på Boland, så jobbade bara till 7 vilket var skönt, och stängde för första gången helt själv, vilket verkade gå bra så det var kul! 

Hjärtat var så underbar och kom och hämtade mig så jag slapp åka buss, min fina kille. När vi kom hit åt vi mat och tittade på tv någon timme med hans föräldrar. Sen gick vi och la oss i sängen och tittade på OITNB vilket vi gör fortfarande. Ska snart sova då jag öppnar imorgon och ska vara på jobbet halv 10. Hoppas ni har haft en bra kväll.

Älskade lilla misse♡



Han är allt



Söndag

Hallå! 
Idag vaknade jag vid 8, var superpigg men lyckades somna om sen kramandes med min älskling.
Vid 10 vaknade vi till liv, så då låg vi kvar i sängen ett tag innan vi gick upp och åt och fixade.
Han åkte iväg vid 11, så då blev jag ensam. Då städade jag i köket och diskade litegrann. Sen la jag mig i soffan och myste med simba.

Nu har jag lagt mig i sängen och tittar på we're the millers som går på tvn, så rolig film, haha! Musse har kommit och lagt sig vid mig, så gosigt.
Ska snart gå med mamma och möta Amanda vid tåget, sen tänker jag ta mig världens längsta varmdusch innan jag kollar serier. Hoppas ni får en bra dag! 

Lördag

Godkväll! 
Idag vaknade vi vid 10, gick upp och åt frukost och la oss sen och kikade på teen wolf, sen körde vi till Ica och fixade lite åt mina föräldrar. Kollade på lite mer serier innan vi började fixa oss.

Vid halv 5 tog vi tåget in till Gävle med Biw och Filip, vi gick och åt på restaurang, riktigt mysigt! Var god mat också som tur är! Hoppas Richard är mer nöjd än jag då han blev bjuden snäll som jag är, haha! 

Nu ligger vi i sängen och pratar Skype, ska snart starta en serie, så skönt att bara ta det lugnt och njuta av ledigheten.


Fredag

Hallå på er! 
Idag vaknade jag med huvudvärk, riktigt segt. Hjärtat gick upp och fixade frukost som vi åt tillsammans, sen fick jag massage och somnade om till teen wolf som han tittade på, och efter att ha sovit en timme till mådde jag ganska bra igen.

Då tog vi oss in till gränby, gick in på jobbet och köpte ett par skor, nu när det blivit så kallt så insåg jag att jag nog behövde ett par fodrade skor, haha. 
Vi kikade runt lite innan vi åkte hem igen, då åt vi lite lunch och tittade på teen wolf innan jag skulle hem och hjärtat skulle på träning.

Jag åkte hem och hjälpte mamma med maten, sen åt familjen tacos, sååå gott! Har varit sugen på det så länge och nu äntligen fick jag det!! 

Richard kom vid 8, så när han fått i sig lite mat kikade vi på film med mamma och pappa, den var ganska för lång och inte så bra, så jag tröttnade och la mig på golvet och typ sov, haha.

Nu ligger vi i sängen och ska försöka sova, har sovit så dåligt dem senaste nätterna så inatt hoppas jag att jag sover bättre, godnatt!

Torsdagkväll

Efter jobbet åkte jag iväg till Björklinge, hjärtat hade match så åkte dit och hejade med hans föräldrar.
Vid halv 11 var vi hemma igen, då käkade vi lite och la oss sen i soffan och tittade på hunger games, åt lite gott och onyttigt, bästa sättet att fira in ledigheten på! 

Vi ska snart gå och lägga oss då jag känner av huvudet och sen är ganska så trötta båda två. Hjärtat har legat och sovit i soffan i en halvtimme ungefär så det ska bli skönt att få lägga sig i sängen och somna utan att behöva ställa klockan! 

Torsdag

Godmorgon! 
Idag vaknade jag till vid halv 10, hjärtat åkte till skolan då och att somna om gick inte alls. Så kollade avsnittet av teen wolf, och ja, vet inte vad man ska säga mer än att det var skit spännande och jag längtar till nästa, haha!

Startade precis en Johan Falk film för att ha något att göra tills Richard kommer hem, han kommer hem om ca 20 min så då ska jag krama sönder honom innan jag börjar fixa mig inför jobbet, så himla skönt att jag får helg när den här dagen är slut. Ska umgås med hjärtat i helgen och på lördag ska vi träffa Biw och Filip, ska bli så kul! 

Men ni får ha en bra dag så hörs vi! 

Onsdag

Hej!
Att jag bara har två timmar kvar av jobbdagen när min rast är slut är underbart. Sitter och fryser ihjäl i matsalen så vill bara hem och lägga mig under ett duntäcke!

Imorse åkte Becca med mig in till Gränby, så vi gick runt lite här innan jag började, supermysigt! 

Efter jobbet drar jag iväg till hjärtat, så när jag kommer dit är det första jag ska göra att se nya teen wolf avsnittet, för herregud så länge jag har väntat på det!! 
Sen blir det nog lite Skype pratande innan det är dags att sova för att orka med sista jobbpasset för veckan! 

Tisdag

Hallå! 
Idag umgicks jag med hjärtat innan det var dags att jobba, är så mysigt att få ha honom all den tid jag får.

Jobbdagen har gått skapligt fort, lite seg kväll när jag blev ensam, men kunderna valde att komma in kvart i 8 och vara lite små jobbiga, men stängde vid 8 gjorde jag iallafall. Blir lite irriterad när kunder kommer in så sent och ska prova alla skor och ta så lång tid på sig. Liksom jag vill också hem, hade nog du också velat om du jobbade. Men men, ska inte vara en bitterfitta nu! 

Tog tåget hem, världens snällaste pappa hämtade mig i snökaoset, så skönt att slippa gå!! Hade bara air max så jag verkligen drunknade i all snö. Kom hem och möttes av en bamsekram från syster, så underbart! Alltid lika mysigt att träffa henne. Så har umgåtts med familjen, städat rummet, bytt lakan och pratat i Skype. Vilket jag gör fortfarande men ska snart lägga på då jag ska sova eftersom jag ska jobba imorgon igen. Godnatt på er! 

Måndag

Godkväll! 
Imorse blev det en mysfrukost med hjärtat innan jag tog mig iväg till jobbet.
Började klockan 1 och stängde sen vid 8, var ganska så seg jobbdag då det knappt har varit några folk, men lite var det så dagen rullade på i sitt egna tempo.

Efter jobbet tog jag tåget hem, hjärtat mötte mig på stationen så åkte vi hem hit. Vi har precis sett ett avsnitt av Jessica Jones och ska nu gå och borsta tänderna osv och gå och lägga oss. Har samma pass imorgon och är supertrött så ska bli skönt att få lägga huvudet på kudden och få sova.

älskar älskar älskar denna bild

Söndag

Hallå! 
Idag var det dags för mig att öppna, så vid halv 10 började jag och jobbade på till 6. 

Efter jobbet mötte hjärtat upp mig så kikade vi lite på Gränby innan vi tog oss till subway där jag bjöd på mat, var sååå gott! Sen åkte vi hem, så vid 8 landade vi i sängen. Nu ligger vi och pratar Skype och slöglor på tv. Ska snart börja titta på Jessica Jones innan det är dags att sova! 

Lördag

Hallå! 
Idag började jag jobba vid 12, har typ sovit över 10 timmar inatt så det var inte så jobbigt att åka iväg till jobbet. Stängning för mig var det som stod på schemat. 

Så efter jobbet blev jag upphämtad av hjärtat, så åkte vi till minneslunden innan vi åkte till Bälinge. Har umgåtts lite med hans föräldrar och nu ligger vi i sängen och pratar Skype. Ska snart se ett avsnitt av jessica Jones innan vi sover, jag öppnar imorgon så blir att sova tidigt! Ha en fortsatt bra kväll! 

Nyårsafton

Alltså gårdagen var så rolig!! Firade in det nya året med världens underbaraste vänner och pojkvän, kunde inte haft en bättre kväll! 
Bjuder på massa bilder! 



















RSS 2.0