1 år och en månad ❤

Så länge har jag och mitt hjärta varit tillsammans, och min dag blir så mycket bättre eftersom han fortfarande är här <3


Älskade du ❤

Grattis i efterskott på födelsedagen mormor, igår skulle du ha fyllt 82 år, och jag önskar att du var här just nu, för jag saknar dig så himla mycket❤❤


Mitt lov

Hej på er!
Bloggen har legat helt och hållet åt sidan den här veckan, har bara inte orkat blogga, haha!
Ja mitt hjärta är ju här, så har varit med honom. Det vi har gjort är typ att mest vara hemma och ta det lugnt, gå ut med grannarnas hundar. Sen har vi varit på gränby två gånger med mamma, köpte då ny bikini som var ett måste innan Thailands resan. Sen var vi i upplans väsby och kolla lite i deras köp centrum medans vi vänta på mamma. Jag har även varit hos sjukgymnasten och fått lite övningar jag ska göra osv. Så har väl dagarna sett ut, haha! Idag har vi även bakat bullar, sååå gott! Sitter just nu och lyssnar på lite musik och skriver det här, ikväll har vi kollat på Gladiatorerna och farmen, och vi ska snart se en film, och gosa massor eftersom älski åker hem i morgon, och vi kommer inte ses förrens jag kommer hem från Thailand, så ikväll blir det fredagsmys! Sen i morgon när jag har lämnat simon vid tåget i uppsala så tar jag bussen till Norrtälje och åker dit och umgås med släkten, ska fira farfar för han fyller år på måndag. Så vi ska äta på resturang och så, dom ska bowla med men det missar jag. Men att åka dit och umgås med dem blir ett bra avslut på en lördag. Vi får se om jag skriver i morgon eller om det blir en annan dag, ha det bra!
 

alla hjärtans dag

Hej! Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag, eller torsdag eftersom vissa inte gillar alla hjärtans dag ;)
Skoldagen idag gick faktiskt rätt fort, även fast vi sluta 4 och jag va hemma vid 5. När jag kom hem åt jag, sen har jag städat mitt rum, ska snart dammsuga också. Sen ska jag nog plugga lite engelska, eller ja göra uppgifter jag missar när jag är i Thailand, ska göra det mesta på lovet så jag har det klart! Senare åker jag och möter mitt hjärta eftersom han kommer hit!

less.

idag är det verkligen inte min dag, fyfan sämsta på länge. Vet inte ett jävla dugg, sitter här helt känslolös.. Att det finns så mycket folk kan göra för att få en att må såhär. åh orkar inte, så skapligt less på livet nu.
 
Jag återkommer senare idag eller någon dag då jag mår bättre, hoppas att ni mår bättre än mig, puss!
 

Tisdag

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, mamma Och jag var barnvakt åt Aron några timmar idag, så himla gullig han är alltså! Sen har jag typ bara kollat på oth och suttit och gråtit till det, haha! Men de är så sorligt ibland så man kan inte låta bli att gråta, tårarna bara kommer. Ja ganska onödigt inlägg, haha men ändå! Ska sova nu godnatt!


Skönt

Hej! Kom precis ur duschen, var på promenad innan, sen skottade jag snö så behövde en dusch! Idag har jag inte gjort så mycket, har fortfarande huvudvärk så mår inte så bra.. Så ska kolla på familjen annorlunda vid 8 sen försöka sova så jag slipper huvudvärken i morgon!


Måndag

Godmorgon! Ska snart gå till bussen, har huvudvärk också men tar mig till skolan ändå för slutar vid halv 12, så då är jag hemma runt 12 så det klarar jag! Så skönt att vi går så kort på måndagar, älskar det!


BÄSTA

Åh fyfan vad vampire diaries är alltså!! Nyaste avsnittet var så himla bra och spännande, som alla andra avsnitt är typ, haha! Åh längtar tills nästa avsnitt som fan!
Kollade på film innan med syster, vi såg pappa polis, en gammal goding! Sen kollade jag vampire diares, såg nyss klart avsnittet så ska kolla oth. Har kollat oth sen jag kom hem, haha så laaat. Sen ska jag försöka sova vid 10-11, så jag inte är alls för trött i morgon, så skriver i morgon, godnatt!
 
dör så snygga dom är

Söndag

hej!
De jag och biw gjorde igår var att vi kollade på melodifestivalen och tryckte i oss grönsaker med dipp och chips, haha standard! Sen kollade vi på film osv, skrattade och hade det bra! var en härlig lördag som spenderades med bästa!
Sitter just nu på bussen mot Uppsala och lyssnar på musik och lever i min egna lilla bubbla, haha! jag får byta och ta tåget ifrån Uppsala, så hoppas jag hinner med 13:39 tåget annars får jag sitta och vänta i 30 min, orkar inte de, haha!
Uopdaterar senare när jag är hemma, puss!

Och bilden på oss är skapligt snygg, det där är bara en på alla bilder vi tog, haha!


Lördag

Hej! Igår innan jag la mig kollade jag på nyaste avsnittet av pretty little liars, fyfan så bra de var, så jävla spännande! Längtar tills nästa kommer för de slutade jätte spännande! Åååh!
Just nu ligger jag i sängen då jag fick ont i magen efter jag ätit frukost, haha! Ska snart duscha och fixa mig för ska möta upp biw i Uppsala vid halv 2 sen åker vi hem till henne, så sover jag där!


Fredag!

hej på er! Idag gick skoldagen fort, as skönt! slutar redan vid 1 på fredagar så har inget att klaga på!
Sitter just nu och kollar på oth, som jag har gjort sen jag kom hem (lat). Men ska snart ta mig ut på en promead vilken ska bli jätte skönt! Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på någon film eller gladiatorerna, funderar också på om jag ska få unna mig eller inte, haha as stor ångest. Slutar väl med att jag kommer sitta med en popcorn skål för är jätte sugen på de :( borde egentligen inte äta det men ändå, det får vi se senare, haha! Ointressant jag vet men ändå. Ska gå nu, puss!
 
gammal bild från den goa tiden, saknar det!

Torsdag

Hej, jag, Andrea och Felicia från klassen fick sluta tidigare idag, för våran matte var inställd då så jobbade vi med ämnena vi har Efter lunch så fick sluta 3 istället för 4, as skönt! När jag kom hem åt jag, sen har jag kollat på oth. Kollar fortfarande och äter fruktsallad, mums! Ska plugga lite senare sen för har ett prov i morgon, de här blir sista inlägget, hörs i morgon!


Onsdag

Hejsan! Kom hem från skolan för en kvart sen, gick hem från tåget i snöovädret, det blåser och snöar hur mycket som helst! Pratade även med min goa pojk❤ sitter just nu och väntar på mat, för är jätte hungrig, haha!
Hade naturkunskapsprovet idag ju, och matte prov så hoppas jag klarar proven nu! Det kändes rätt bra iallafall så hoppas!

Bjuder på bild ifrån min promenad ;)


Trött

Hej! Idag har min kväll bestått av plugg, plugg och ännu mera plugg, så hoppas att jag klarar provet nu! Sen kollade jag på några avsnitt av oth! Men kände mig duktig som valde att stänga av datan och plugga istället för att se ett avsnitt till, härligt Jessica! Haha ja.. Har då pluggat tills nu, och ska faktiskt försöka sova för är jätte trött! Och går till 3 i morgon så vill vara pigg och må bra! Så då är det bra med så mycket sömn man kan få! Godnatt!


Tisdag

Hej! Idag åkte jag till skolan 1 timme senare, för hade världens huvudvärk i morse men skulle ha haft matteprov andra timmen men de blev inställt, men jag mådde bra så åkte till skolan! När jag kom hem var Aron här, så vi är barnvakt nu! Och vi ska snart äta, så efter maten ska jag plugga då jag har naturkunskapsprov, och ska väl plugga lite matte ifall vi har provet i morgon!


Tv

Hej, sitter just nu och tittar på familjen annorlunda! Äter fruktsallad till det också, mums! Efter programmet ska jag kolla oth sen plugga lite och försöka sova efter 10, för har huvudvärk :(


Måndag

Hej på er! Skoldagen idag gick snabbt, slutar ju redan 11:15 på måndagar vilket är as nice! Mamma hämtade mig och då åkte vi och handla. När jag kom hem satte jag mig och plugga, för har matteprov i morgon och jag har svårt för vissa av sakerna vi har prov på, så ikväll får jag plugga rätt mycket. Nu ska jag hjälpa mamma med maten, så efter maten fortsätter jag väl plugga lite..


Feb. 03, 2013

Hej, kollade på vampire diaries innan, åååh det är så bra, vet att jag skriver det efter varje gång men de verkligen äger!! Det slutade verkligen as spännande denna gång, så vill bara se nästa avsnitt NU!
Sen har jag kollat oth och film, ska sova nu för det är skola i Morgon.. Orkar inte :( men måste gå hela veckan för var borta hela förra veckan, får hoppas att mitt huvud och mage går med på de! Men hörs i morgon, godnatt!


Söndag

Hej! Biw och Andrea åkte hem vid halv 2 idag, så åkte och lämna dom vid tåget. När jag kom hem började jag plugga, så himla tråkigt!! Just nu ska jag kolla på oth och så väntar jag på mat, är hungrig, haha! Senare ska jag kolla på nyaste vampire diaries avsnittet, åååh så jag längtaarr!! Sen blir de väl att kolla film med familjen och kolla oth efter eller något. Ska bara ta det lugnt iallafall, börjar känna av huvudet också, och det brukar inte sluta bra.. Men uppdaterar senare, puss!

Lördag

Hejsan! Biw och Andrea kom vid halv 2, vi gjorde inget speciellt. Sen vid 4-5 började vi med maten, sen efter vi ätit kollade vi på film! Sitter just nu helt mätta efter att ha tryckt i oss grönsaker med dipp och chips, haha! Vi kollar på film nu med, efter den går vi nog ut i stugan och kollar på film eller kollar här inne, vi får se!


Godmorgon

Godmorgon på er! Kom hem vid 1 igår och då gick jag och la mig direkt, för var trött. Ställde klockan på 10 så jag inte skulle sova för länge, för ska fixa och hålla på här hemma innan Andrea och biw kommer! Ska upp nu och äta, hörs!


EGO

Åh fyfan vad filmen var bra!! Så jävla bra!!! Har ni inte sett den så gör de!! Åh jag DÖÖÖR! Och Martin Wallström som var huvudpersonen var sjuuukt snygg!


Biodags

Hej sitter just nu på bion, ska kolla på ego! Äntligen, som jag längtat!
Inlägget om maten skulle ha publicerats vid 7-8 men hade inte gjort det så de gjorde de nu!
Hörs sen puss!


Kina

Hejsan! Sitter just nu och äter kinamat med syster, as gott! Bion börjar inte förens kvart i 10 så vet inte vad vi ska sysselsätta hos med Sen, haha!


Fredag

Hej, hade sovmorgon idag till halv 11, sen slutade jag klockan 1 så det var riktigt skönt! Har precis ätit lite och ska snart fixa mig, ska ta 20 över 4 tåget in till uppsala och möta upp syster. Vi ska gå på stan, äta och gå på bio, kör på riktigt fredagsmys haha! Ska ta och fixa mig nu så jag slipper stressa, hörs senare!
 

RSS 2.0