Lördag

Hej på er! 
Igår efter skolan åkte jag in till stan och kollade praktikplats, sen mötte jag upp biw. Så vi åkte hem till mig och umgicks, supermysigt! Hade deeptalk och allt möjligt vilket var jätteskönt! 

Idag har jag övningskört lite, sen hjälpte vi pappa att handla. Vi har haft tacosdejt och nu sitter vi på tåget på väg till stan. Vi ska möta upp ogge och Fredde, biw ska hem sen då hon är sjuk och vi andra ska vidare på fest, helt sjukt konstigt att biw inte kommer vara med, kommer bli riktigt tomt.. blir nog en bra kväll ändå, haha! Ha en bra lördag fina ni! 

Torsdag

Godmorgon! 
Idag börjar jag 9, vilket betyder att jag behövde vara uppe vid 7, var så himla trött så ville egentligen bara stanna i sängen. Men jag tog mig upp för har ingen anledning till att vara hemma. 

Skoldagen hoppas jag kommer gå fort, vi har fått hålla på med montrarna några timmar om dagen så idag ska vi också få det, så dagen kommer nog flyta på bra. Hoppas ni får en bra dag! 



Dig saknar jag

Idag skulle världens finaste människa ha fyllt 84 år, om inte denna äckliga cancer tagit dig ifrån oss. Jag saknar dig så himla mycket, vill bara ha dig tillbaka.

Grattis på födelsedagen mormor, jag älskar dig

Onsdag

Idag har skoldagen varit helt okej. Gick fort och det var lugnt, vilket är skönt.
När jag kom hem böt jag om till träningskläder direkt och gick ut på en promenad för att hinna njuta av solen som visade sig, riktigt underbart! 

Nu sitter jag proppmätt och nyduschad i soffan, och här tänker jag stanna!

Mys

Ligger i sängen och tittar på blackish, riktigt kul! Fixade te och tog ett päron, känner av halsen så behöver något varmt. Sen var jag även sötsugen så då passar ett päron bra! 

~



Tisdag

Det var ett under att jag orkade upp i morse, har sovit så dåligt. Somande vid halv 3, så har sovit 9 timmar de senaste dagarna. Börjar kännas lite haha. 

Skoldagen har gått skapligt fort, riktigt skönt. Fick sluta en kvart tidigare så hann med ett tidigare tåg, så känns bra att vara hemma en halvtimme tidigare. Nu ligger jag i sängen, ska ligga här ett tag till innan jag sätter på mig träningskläderna och går ut på en promenad.

Måndag

Hej på er! 
Idag har jag mått sådär, fick bara 4 timmars sömn så var helt död i kropp och huvud när jag vaknade. Slutade 2 istället för halv 5 vilket räddade dagen. 

Har bara varit ute på en promenad idag, annars har jag legat i sängen framför tvn, och snackat Skype. 
Nu lyssnar jag på musik och ska snart försöka sova och hoppas på att jag har lite lättare att sova idag.
Godnatt!

Söndag

Hej på er! 
Idag åkte vi iväg till Norrtälje hem till farfar och Ann-Charlotte, där mina kusiner också var. Vi blev bjudna på middag och fika, sen har vi bara suttit och pratat och umgåtts. Har haft en jättemysig dag. 

Nu ligger jag hemma i sängen framför tvn och snackar i Skype, är så lat så orkar inte göra något annat haha. 




gårdagen

Min kväll igår var riktigt bra! Hade superkul och drack en massa gott! Härliga människor gjorde kvällen bra helt enkelt! 

Ligger nu i sängen och snackar Skype, ska ligga här hela kvällen innan det är dags att sova.





Fredag

Hej på er! 
Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och taggat till ikväll. 

Vi ska snart till bussen, ska hem till matte. Han har fyllt år så vi ska fira honom med fest, ska bli kul! Nu jävlar ska vi spåra! 

Torsdag

Hej på er! 
I morse var jag uppe med tuppen, för vid halv 9 var jag och Andrea på Riskettan i Gävle. Var riktigt intressant och man lärde sig lite nytt. 

Nu har jag precis packat och ska snart åka och vara med biw, ska sova hos henne så vi ska ta det lugnt ikväll då det väntas festligheter i morgon. Hoppas ni får en bra kväll!

-



Min dag

Hej. Körlektionen idag gick helt okej. När jag hade kört mötte jag mamma på stan, så lunchade vi ihop, riktigt mysigt. Fick även med mig en ny jacka hem från rean då min bara är sopor nästan haha.

När jag kom hem snackade jag i Skype nån timme. Har precis sätt nya vampire diaries avsnitten, uh gråter lika mycket varje gång.

Nu ska jag se pretty little liars och trösta mig med choklad innan jag ska sova då jag ska på Riskettan i morgon.

Studentkryssningen

Denna studentkryssning var bäst! Var med världens härligaste personer som gjorde kvällen och natten grym! Jag dansade och skrek halsen av mig på dansgolvet, drack en massa goda drinkar och en jävla massa alkohol! Åh så kul jag hade! Har sovit två timmar, så jävla värt att få så lite sömn när man hade så kul! Är faktiskt lite tråkigt att vara hemma.. Hade man haft pengar hade vi kört på en till kryssning för att få åka med Uppsala som åker idag, hade varit så kul! Men dem får vi festa med snart ändå!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon för en dubbel körlektion.

Bjuder på lite bilder! 





Mot båten

Ska snart åka till tåget in till Tierp. Där jag ska möta upp bästavän, Fanny och Andrea, sen ska vi gå och käka innan bussen går! 

Sen tar bussen oss vidare till Stockholm där båten går! Denna studentkryssning ska bli bäst, ikväll tänker jag bli full på vatten! ;) haha!

Måndag

Godmorgon! 
Idag vaknade jag vid 10, skulle ha sovit till 12 men gick inte att somna om. Gick upp och la mig i pappas säng och pratade med mamma, super mysigt. Nu håller jag på att fixa frukost, ska bli riktigt gott! Är vrålhungrig haha. Sen efter frukosten är det bara att börja packa och fixa sig! 

Fifty shades of grey

Vi såg fifty shades of grey, och den var superbra!! gå och se den ni också, men läs böckerna innan, iallafall första! Var rädd för att bli besviken men det blev jag inte alls! Så boka biljetter nu, och se den ni också! 

Söndag

Hej på er! 
Idag fyller maija år, så det har varit folk hemma hos biw hela dagen då vi firat henne! Har fått smörgåstårta och en massa gott! 

Nu sitter vi på bussen på väg till stan, ska in på bio, har längtat så länge! Vilken tror ni att vi ska se? ;)

Lördag

Hej på er!
Idag åkte vi hem till biw mitt på dagen, så det vi har gjort är att lyssna på musik, snacka Skype och äta en massa gott. Bra lördag, eller alla hjärtansdag eller vad ni nu vill kalla det! 

Vi började kolla på big hero 6, så bra och rolig så långt vi såg. Vi pausade nu då vi måste sova för vi ska upp tidigt i morgon. Godnatt på er! 

Godnatt.



Fredag

Idag stod våra företag och sålde i skolan, vi hade en alla hjärtansdag mässa så det var kul! Skönt att slippa alla lektioner sista skoldagen. Så nu har jag äntligen sportlov! Kommer bli ett jävligt bra lov! Biw ska sova här ikväll så vi firar in lovet med en myskväll.

Vi fick våra studentmössor idag, alltså det är bara 109 dagar kvar tills jag springer ut! Helt jävla sjukt, gah! Så taggad!! 

Torsdag

Hej på er! 
Är äntligen hemma! Sista timmen så hade vi provet, vilket gick bra så nu kan man släppa det! Mötte upp mamma och handlade innan vi åkte hem. 

Nu ska jag se nyaste pretty little liars, såå spännande!! Även om serien är lite långdragen och man bara vill veta vem A är, så tycker jag den är jättebra och spännande ändå! 

Onsdag

Hej! 
Idag efter skolan så åkte jag in till Gävle och hade körlektion, gick riktigt bra! Sen när jag kom hem åt jag och nu ligger jag i sängen och pratar i Skype. 
Ska snart plugga då jag har prov i morgon, var tur att vi inte hade det idag då jag får lite mer tid på mig att plugga! 

Träning

Tog med mig hantlarna ut på promenaden idag, för att prova på hur det kändes så det kommer jag fortsätta med! Träningen idag gick riktigt bra.

Ligger nu i sängen med världens huvudvärk, vilket är mindre kul. Mår verkligen piss. Ska snart gå ut i soffan och titta på stalker och SOA.

Tisdag

Hejsan!
Idag åkte företaget in till Uppsala för att shoppa saker till våran monter, gick riktigt bra och vi hittade det vi skulle. 
Kom precis hem, så äter lite mellis nu innan jag ska byta om och ta mig ut på en powerwalk i det fina vårvädret! 

SÅ TAGGAD



Måndag

Hej på er! 
Idag har skoldagen gått bra, fick sluta 4 istället för halv 5 vilket var jätteskönt! Mamma hämtade mig på skolan så åkte vi och handla, sen när vi kom hem satt vi oss och åt direkt. Var riktigt gott! 
Har precis pluggat klart så sitter och tittar på farmen, är riktigt trött så är helt okej att bara ligga i soffan. Tänker stanna här hela kvällen!

Godnatt

Kryper ner nyduschad i en säng med nytvättade sängkläder, kan ju inte bli bättre.

Vampire diaries

Äntligen får jag se avsnittet som kom ut i fredags, så spännande! 

Söndag

Hej på er! 
Igår åkte jag hem till biw, så vi tog det lugnt och bara var innan vi drog iväg till harbo. Matte fyllde år så vi åkte dit en stund och umgicks, var kul! 

Idag när jag kom hem tog jag mig ut på en powerwalk, riktigt skönt! Sen gjorde jag övningar så nu känner jag mig duktig. Ska kolla på film med mamma och pappa, ska bli riktigt skönt att bara lägga sig i soffan under en filt.

Fredag

Hej på er! 
Äntligen är helgen här! Det är riktigt skönt! Får lov nästa vecka med, så är enbart 5 små skoldagar kvar, så hoppas de går fort sen! 

Sitter nu på tåget på väg in till Uppsala, ska gå och titta efter en praktikplats, har några ställen som jag vill vara på så hoppas jag får på nått av dem. Sen hämtar min syster och Eric upp mig så åker vi hem till lilla byn, dem ska komma och hälsa på och sova över, riktigt kul! Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi! 

Kär i mina skor



FourFiveSeconds


Äntligen!!

Har krupit ner under den gosigaste filten i sängen, har tänt ljus och oprecis startat nya pretty little liars avsnittet. Det här är verkligen det bästa med onsdagar. 

Onsdag

Hej på er.
Ligger just nu i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Kollar även på criminal minds för att fördriva tiden, riktigt bra. 

Är så trött och less, dagen har varit riktigt tuff. Ville bara ligga kvar i sängen i morse och inte gå därifrån, men kämpade mig upp till skolan. Men man får sånna dagar, och ibland kanske man måste stanna hemma för att få tillbaka lite kraft till att orka kämpa.
Man måste tänka på sig själv och sin egna hälsa. 

Ska fortsätta titta nu, hoppas ni har en bra kväll! 

Skit saker



Söndag

Hej på er! 
Kom hem från biw vid halv 4, då åkte jag och Simon till Ica för att handla. Vi har precis ätit, så nu ligger jag nyduschad i soffan med paddan i knät. 

Har precis startat nya vampire diaries avsnittet, så spännande! Får verkligen inte nog av denna serie, kommer typ gå under när den slutar.. Får verkligen hoppas det dröjer en lång tid till dess! 

Kinamat

Drog in till stan runt halv 7 för att äta kinamat, var riktigt gott! Ogge och Fredde hängde med så fick umgicks med dem så det var kul. 

När vi kom hem så tig vi fram chips och popcorn som vi smaskade på. Satt och prata i Skype och hade det trevligt.
Nu ska vi snart sova, jag är supertrött så kommer slockna direkt. Godnatt på er, hoppas ni har haft en bra lördag! 

RSS 2.0