Fredagsmys

Sitter och kollar på film med mina föräldrar och Simon, tog fram lite gott med. Så nu myser vi till det!

Middag

Efter att ha fått massage och ha duschat så har vi precis blivit klara med pizzan, det är så himla gott med egen gjord. Så nu ska vi äta, puss!



Fredag

Äntligen är fredagen här, ska bli så skönt med helg! Sitter i bilen på väg till tåget, börjar vid 11 så fick skapligt lång sovmorgon idag, underbart! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!

2 år och 1 månad

Så länge har jag stått ut men den här knäppisen, och det har inte varit svårt alls. Jag älskar dig simon❤️


Mot Uppsala!

Nu ska jag gå till tåget, gick hem efter praktiken också så idag är jag extra duktig! Vid 10 får jag äntligen pussa på mitt hjärta!

Det bästa jag har läst



Torsdag

Åh äntligen är torsdagen här, är så glad! Nu hoppas jag att dagen går snabbt så jag kan få träffa mitt hjärta ikväll! Sitter och väntar på tåget just nu, mamma skjutsade för jag råkade sova lite för länge i morse, haha! Hoppas ni får en bra dag!

Godnatt

Är helt slut, så nu ska jag sova. Ska bli riktigt skönt! Hoppas ni har haft en bra kväll och sover gott inatt fina bloggläsare!

Pretty little liars

Kollar nyaste avsnittet, åh är så spänd, så jävla spännande!

Film

Ska se på film nu med mamma, mysigt! Tog en promenad hem från tåget så jag slipper gå ut nu, så det är skönt att ha det gjort. Fixade även guacamole, sååå gott, mamma sitter och smaskar med godis, så jag försöker ju vara nyttig i veckan så avokado är skapligt nyttigt, så det åker i mig idag! Får även fotmassage av mamma just nu, hur bra är inte hon då?


Shoppat

Jag är verkligen en expert på att shoppa när jag egentligen inte har pengar till det. Den här gosiga tröjan får följa med mig hem idag, den var nedsatt till 50 kr så passade på! 

~



Onsdag

Godmorgon! 
Är riktigt trött idag, vill bara att dagen ska gå så jag kan få komma hem till sängen igen! Är på väg till tåget just nu, det är så himla kallt ute, jag behöver sol och värme! Kan inte våren och sommaren komma lite snabbare? Men ska lyssna på musik nu och fortsätta på min promenad, ha en bra dag!

Sängen ropar

Ska försöka sova nu, praktik i morgon som jag ser fram emot, få träffa nya människor och få vara i en annan miljö. Godnatt på er finisar! 

Grattis på födelsedagen

Grattis på födelsedagen, önskar att du var här så vi kunde fira dig. Jag hoppas du har det bra hos alla andra änglar. Jag saknar dig så himla mycket, det gör ont i hjärtat att jag såg ditt leende sista gången för två år sen ungefär.. Jag älskar dig mormor❤️

Soffläge

Kom precis ut ur duschen, jag frös så himla mycket så var tvungen att ta mig en kokhet dusch. Sitter nu i soffan framför brasan och ska läsa lite, mys!

Så fin text

Hittade denna bild på we heart it, så himla fin! Vet inte varför jag tycker om den så mycket, jag bara gör det. Älskar den här appen, den hjälper mig verkligen igenom jobbiga dagar.

Tisdag

Idag är det ingen bra dag, jag behöver torsdag. Jag behöver ha mitt hjärta här som håller ihop mig när jag går sönder. Men det är bara två dagar kvar till dess, kämpa jessica, kämpa. Nu ska jag till skolan och kämpa mig igenom ännu en skoldag, vi hörs. 

Sängen

La mig precis i sängen, ska kolla klart på criminal minds sen försöka sova. Är sjukt trött och humöret gick till botten så att sova är det bästa just nu. Så nu säger Ove och jag godnatt ;) min säng är det bästa som finns, bara mitt hjärta som saknas, men snart är han här. vi hörs i morgon, sov gott!



Familjen annorlunda

Kollar på familjen annorlunda nu, det som gör måndagarna lite bättre! Har fixat fruktsallad och ett stort glas med iskallt vatten, så gott! Är även nyduschad, för städade innan och böt lakan och dammsög, så älskar att krypa ner i sängen nyduschad! 

Ute igen



Yes you did.



Powerwalk



Måndag

Godmorgon! Måndag igen då och lovet är slut, det skulle ju inte vara fel med en vecka lov till. Fast hade ju sovmorgon idag så veckan börjar helt okej! Ska snart gå till bussen, hoppas att dagen går skapligt fort! Efter skolan ska jag klippa mig, det behövs verkligen så det är dags. Ska fixa det sista nu innan jag går, ha en bra dag!

Godnatt

Har precis lagt mig i sängen, så himla skönt! Är så trött så ska bli underbart att få sova! Ska kolla lite på tv nu innan jag sover, har sovmorgon i morgon för svenskan är inställd på måndagar och fredagar nu i 5 veckor, hur skönt?! Hoppas ni sover gott, godnatt!

Helt underbar

Får verkligen inte nog av den här låten, kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna.
Så himla bra! 

Följ mig på instagram!



Soffhäng

Sitter och kollar på någon serie som heter brottet med familjen, härligt! Tog även bort plasten på armen precis, så när tatueringen har läkt får ni se resultat, är så nöjd! Ska fortsätta titta nu, puss!

Not your business.



Äntligen klar efter två timmar




Söndag

Hej på er! 
Sitter i bilen på väg till affären nu, vi har inte gjort så mycket nu på morgonen. Bara tagit det lugnt och umgåtts. Och om en timme kommer jag dö, är så himla nervös. Ni får se senare vad jag har gjort, puss!

Never regret


Bröder

Äntligen så finns den på spotify!
  

Finally home!

Som rubriken lyder är jag äntligen hemma! Biw mötte upp mig i Uppsala och följde med hit, så kul! Har inte träffat henne på hela lovet så vi har mycket att ta igen! Nu ska vi kolla på tv, äta massa gott och snacka massa skitsnack!

Svimmar nästan

Att känna dessa dofter gör mig typ knäsvag, luktar så jädrans gott! Känner jag någon med dessa parfymer sniffar jag ihjäl mig haha! Och att mitt hjärta har dom är perfekt, han doftar alltid så gott!

Film

Kollar på transformers och ska precis äta, haha filmerna är så bra och roliga! Vi hörs hemma sen, puss!

På tåget mot..

Sitter på tåget på väg till Stockholm nu, inte alls kul.. Hade velat stanna en vecka till! Men snart börjar rutinerna igen, suck. Fast hjärtat kommer på torsdag så det här blir bra! Ska kolla klart på born to race nu som jag började kolla på igår, sen blir det transformers! 
En av mina dröm bilar är med i denna film, så snygg!

Lördag

Hej på er! I morse efter frukosten åkte vi till maxi, köpte lite jag kan äta på tåget. Sen tog vi en lång dusch, och nu har vi precis skalat potatis till middagen! Nu ska vi kolla på film och mysa en massa! 

You don't like me?



Dagens köp

Basic kofta från h&m
Linne från ginatricot

Fredagsmys

Har precis fått massage av hjärtat, han masserade axlarna och ryggen, världens bästa! Var så himla skönt, nästan skönare än sex ;) haha nerå. Nu har vi tagit fram lite mys som vi ska mumsa på till fångarna på fortet!

Middag

Tacos till middag idag, supergott! Visar er senare det jag köpte, så håll utkik! 

Shoppat



Hemma

Ligger nu mätt och belåten i sängen, började frysa så himla mycket så drog på mig en tjocktröja och la mig under duntäcket. Får sällskap av söta Andy med, myys! Nu ska jag starta en film och läsa lite, får sysselsätta mig med det i två timmar.

Fredag

Godmorgon! 
Idag är det fredag, riktigt skönt! Ska upp till Grand nu med Desiree och Linn, ska strosa runt och för min del blir det att fönstershoppa lite, haha! Vi hörs senare, puss!

Sov sött!

I morgon ska jag upp i tid, ska på ärenden med Simons mamma och yngsta syster, kul! Så klockan är ställd på halv 9 så måste sova snart så jag orkar upp. Men först kollar jag på tv och ligger och asgarvar för mig själv åt dessa roliga tv program, inte så lätt att skratta tyst när jag är trött och tycker att  allting blir extra roligt, haha! Ska sluta skriva nu, godnatt på er! 

Mina snyggingar, att inte ha sett dom på två veckor är jobbigt, så får nöja mig med dessa snygga bilder!



Han tar för sig

Ja som ni ser tog mitt hjärta så mycket plats som möjligt så fort jag reste mig ur sängen. Min sötnos haha! Så mysigt att ligga och höra honom andas tungt och små snarka hihi!

Torsdagsmys

Vi mumsar på det här framför farmen, mys! Har varit på sämsta humöret idag så tröstäter lite, haha!



Stänger ute världen.

Eftersom att internet valde att lägga av så tog jag fram körkortsboken för att plugga lite. Känner att jag måste komma igång med det nu, så detta var en spark i arslet för att få mig att göra det. Hoppas internet hoppar igång snart så jag kan göra några test på datorn, men den turen har väl inte jag. Så ska lyssna på musik och bara vara, stänger ute omvärlden ett tag.



Torsdag

Hej på er!
Idag hör man fåglarna kvittra och det är ganska ljust ute, vet inte om solen försöker komma fram? Vi får hoppas!
Har varit vaken ett tag, låg och drog mig ett tag innan jag klädde på mig och startade datan och la mig i sängen igen, haha! Nu ska jag se nyaste avsnittet av pll, som jag har längtat! Sen blir det nog nått avsnitt av revenge innan jag ska äta lunch med mitt hjärta.

Godnatt..

Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen och försöka sova innan allting jag trycker bort kommer krypandes. Sov gott fina ni! 


Tjockisar

Idag tjockar vi ordentligt! Vi fick två pizzor till priset av ett eftersom pizzabagaren tyckte han gräddade ena för länge, hur snällt?!

Nytt skal



Äntligen!



Promenad

Ska ut och gå nu i det här gråa tråkiga vädret, vill ju ha sol!! Ska bli riktigt skönt med luft och få röra på sig!

Tycker om mina enormt söta strumpor!


Så jävla bra remix!!


Jag dör

Haha alltså det här är jag på pricken, jag skrattar så mycket att jag inte får luft, jag orkar inte haha! 

Känner nån av er bloggläsare igen er?

Klä av dig naken


Lunchdejt




Onsdag

Godmorgon! 
Spenderar min morgon i sängen framför revenge, som vanligt haha! Hjärtat kommer som sagt hem snart så blir det att äta lunch med honom, mys! Vi hörs senare om jag har något vettigt att skriva, puss!

Så.jävla.lycklig.



Tv kväll

Hjärtat ska sova nu, så jag spenderar hela kvällen/natten framför tvn, massa roliga program på 5:an sen börjar criminal minds, så det är helt okej! Ska nu vara jättesnäll och klia världens finaste på ryggen tills han somnar, det är jag skyldig honom och han är värd det. Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi i morgon, godnatt på er!

Bänkat oss i sängen

Vi har precis duschat, så nyduschade som vi är så har vi nu bänkat oss i sängen för att kolla på avsnitt av familjen annorlunda som var igår. Sen blir det massa mys till andra program som är på tvn. 

Revenge

Har legat och kollat på revenge hela dagen och gör det fortfarande, så lat haha! Men det är lov så tar vara på det och bara tar det lugnt.

I don't give a fuck



Tisdag

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och bara är, så skönt att ligga under täcket och bara vara. Fast mitt hjärta saknas.. Men han kommer snart hem ett tag så det är skönt! Ska nog starta datan och se ett avsnitt av revenge, så "långt" som jag har kommit så är det faktiskt helt okej! Så hoppas det fortsätter så. Vi hörs senare, puss!

Godnatt

Har precis krupit ner hos min älskling som sover, ska gosa in mig i hans famn och kolla lite på tv innan jag sover, hoppas ni sover gott inatt!

I'm stronger than you..

Because I fight for what I want. 


Myser

La oss precis i sängen för att kolla farmen, var och köpte lite mys innan så det ska vi mumsa på, inget godis för min del som har godisförbud! 

På promenad

Nu är min älskling äntligen hemma! Så nu vi är ute på en promenad med Andy i kylan!



The Sims

Sitter och spelar Sims nu, så himla kul! Spelade det varje dag förut, och det är fortfarande lika kul! 

Vadå sol?

Alla på Twitter, Facebook och instagram lägger upp bilder och skriver att det är sol och värsta vårvädret. Är det bara i Växjö det är grått och tråkigt väder? Jag vill ju också ha sol!!

Så jäkla bra!


Måndag

Godmorgon på er! 
Vaknade för ett tag sen, så har bara legat och dragit mig i sängen, superskönt! Simon är och jobbar, så jag ligger här på hans rum helt ensam, haha! Så ska börja kolla på "revenge", tror faktiskt att det är rätt bra! Hjärtat kommer hem om ett tag så då ska jag äta lunch med honom innan han ska tillbaka till jobbet.

Det går inte att hålla tillbaka

Tårarna går verkligen aldrig att hålla tillbaka när jag ser sånt här, blir så glad och rörd. Förstå deras lycka när deras nära och kära kommer hem, det måste vara underbart! 
 

Älskar't

Jag älskar att gå runt i Simons kläder, det gosigaste som finns! Luktar som honom och är såhär gosigt stora, åh så bra det är!

-



Söndag

Efter mycket körning hit och dit sitter vi just nu och äter frukost, helt otroligt hur hungriga vi är! Efter frukosten blir det en promenad med Andy sen får vi se vad vi hittar på!

Finaste sällskapet, men det osocialaste också ;)

Godnatt

Nu ska jag och hjärtat sova, att få bli skedad av honom typ hela natten, eller ja iallafall när vi somnar är underbart. Min fina pojke!

Filmmys

Efter att ha sett melodifestivalen ska jag, Simon och Linn kolla på white house down, så bra film! Vi var och köpte lite mys innan också, chokladen är Simons som han fick av mig igår så det får jag inte äta, håller mig till nötter och sånt med yoghurt, supergott! 

Hockey

Nu blir det hockey, hoppas på vinst för Sverige! Får se om jag läser lite eller kollar på hela, beror på hur spännande det är! om det är riktigt spännande ska jag ligga och pussa och dryga mot min älskling, så kul när han blir sur haha! ;)



It's not so easy



Lördag

Hej på er! Idag sov vi ganska länge, sen låg vi bara i sängen och pratade och kramades! Nu har jag legat och läst lite, är inne på tredje boken av femtio nyanser, har ni inte läst böckerna så gör det, ni kommer absolut inte ångra er! Ska snart börja fixa mig, vi ska iväg på några ärenden osv. Sen får vi se vad den här dagen har att erbjuda!

Min andra älskling ;)

Myser

Har precis lagt oss i sängen, vi ska kolla på tv och bara gosa! Så mys. Vi hörs i morgon, hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag eller en bra fredag, vad ni nu vill kalla det ;)



ALLTSÅ ÄLSKLING

JAG FICK VÄSKAN JAG HAR VELAT HAFT ETT TAG NU, VÄRLDENS BÄSTA! Åh är så glad, tack min underbara älskling!


Efterlängtade chailatte



Maat

Hoppade precis på tåget som snart rullar mot Stockholm, är skönt att äntligen vara på väg! Världens finaste biw följde med in till Uppsala och gjorde mig sällskap, tack hjärtat! Köpte en sallad på Hemköp innan, så hungrig som jag är ska jag nu trycka i mig den.

Fredag

Godmorgon! Idag är det en superbra dag och mitt humör är på topp! Det är alla hjärtans dag och jag ska få "fira" den ikväll med min älskling, myys! Får även träffa mina underbara vänner idag, hur bra fredag är inte det här?! 
Mina föräldrar är så snälla och tar min väska så möter jag dom i Uppsala sen så jag slipper släpa på den, för den är inte lätt ska jag lova er haha! Ska dra mig mot bussen nu, vi hörs senare! 
Ha en bra dag!

Stressig kväll

Nu har jag äntligen lagt mig i sängen, har varit igång hela dagen med packning, pluggning och massa annat. Men det mesta är klart, fast går ändå upp en halvtimme tidigare i morgon så jag slipper stressa då. Hoppas ni har haft en bra kväll, godnatt finisar! 

Because your suck



Världens bästa mamma

Tack för alla-hjärtansdags presenten mamma, du är bäst! Jag älskar dig!

Hate it



Mat

Nu blir det mat innan det är dags att fixa allting annat som måste bli gjort!



MEN GOS

Hur gosigt var inte detta att höra? Världens gulligaste kille!


Torsdag

Godmorgon! 
Är faktist skapligt pigg idag, superskönt! Är på väg till tåget nu, för ännu en rolig dag på praktiken! Hoppas ändå på att dagen går fort, har en massa att göra sen när jag kommer hem så kommer typ stressa sönder mig.. Haha men så är det ibland! Hoppas ni får en bra dag fina ni!

Trötter

Kollade på senaste avsnittet av pll nyss, så bra. Är så himla ledsen för det är tydligen inte många avsnitt kvar innan det tar slut, på riktigt.. Mitt liv går under..
Närå men nästan.

Nu ska jag sova så jag är pigg på praktiken i morgon, godnatt på er!

Film

Nu har jag precis pluggat klart, så ska se film med mammi! Vi är helt ensamma hemma  och det händer inte ofta så tar vara på tiden! 

Onsdag

Godmorgon!
Självklart så vaknar jag med huvudvärk, och den sitter i fortfarande.. Får hoppas på att promenaden till tåget hjälper lite mot den, för orkar inte ha huvudvärk hela dagen.. 
Jag hoppas på att dagen går snabbt så jag får åka hem och fixa allt som behövs göra. Hoppas ni får en bra dag, puss!

Sovaa

Efter en kväll med plugg och filmtittande med min mor har jag nu lagt mig i sängen, så skönt! Har haft huvudvärk hela dagen och den har bara blivit värre, som migrän..  så ska snart sova och hoppas på att den är borta i morgon. Ska kolla på ghost whisperer nu och somna till det, godnatt!

Jag gråter

http://www.expressen.se/nyheter/doende-pappans-brev-till-sin-femariga-dotter/
 
Alltså det här fick mig att gråta, en pappa som skrivit ett avskeds brev till sin femåriga dotter. Så hemskt att den här sjukdomen tar ifrån oss så många liv. FUCK CANCER!

Confused

Åh är helt förvirrad, när ska det klarna upp för mig? Har så jävla mycket frågor och funderingar som driver mig till vansinne, blir tokig! Vill bara slippa den här äckliga skiten, låtsas som att det aldrig hänt. Men det har hänt och det bränner sig fast i mitt huvud. Frågorna jag inte får några svar på kommer alltid finnas, och mitt dåliga humör pga detta kommer bara fortsätta och fortsätta. 

På väg hem

Träningsskorna följde med ner i väskan idag, så tar en promenad hem från tåget. Superskönt!


Tisdag

Idag är jag riktigt trött, knappt så att jag kom upp ur sängen i morse. Ville bara ligga kvar under mitt varma täcke och drömma vidare, men det får jag snart göra  eftersom det är lov! Det är rätt fint väder ute och man hör fåglarna kvittra, lite vårkänsla faktiskt! Är på väg till bussen just nu så hoppas dagen går fort, ha det bra!

Sov gott

Nu ska jag kolla lite på tvn innan jag ska sova, haha som vanligt. Är ganska trött så ska nog inte vara några större problem för mig att somna!

Måste bara säga att jag är så himla glad över att ha alla fina personer som jag har i mitt liv. Min familj, släkt, vänner och pojkvän, vad hade jag gjort utan er? Det är ni som får mig att fortsätta kämpa under mina mörkaste dagar, så tacksam att just alla ni finns och delar en massa minnen med mig. Massa kärlek till er!

Tvmys

Efter en hel kväll med massa plugg förtjänar jag lite mys! Kollar på familjen annorlunda just nu, sen blir det criminal minds, helt okej måndags kväll!

They suck



Pluggar



I do everything for you



Måndag

Då var den här helgen över lika fort som vanligt, varför kan man inte ha helg en dag till? Fatta vad skönt. Måndag igen och jag hoppas att dessa 5 skoldagar kan gå snabbt så man kan få lov någon gång! Ska snart dra mig till bussen, slutar halv 2 idag, superskönt! Tycker verkligen inte om att gå långa dagar, haha! Men ska fixa det sista nu, ha det bra!

Sovdags

La mig precis i sängen, ska kolla lite på tv och somna till det, så underbart att somna med tvn på! Haha kan inte somna utan den på när Simon inte är här, rätt läskigt. Men det blir så tyst får panik då.. Men nu ska jag sluta skriva och lägga ifrån mig telefonen, sov gott alla söta!

Hur mysigt ser inte det här ut? ;)

Perfekt avslut

Har fixat lite söndagsmys och ska äta det framför vampire diaries, perfekt! Har varit sugen på redbull så länge och köpte en i fredags som jag sen glömt bort att jag har, så dricker den nu! Kanske inte det smartaste men får hoppas på att jag kan somna inatt ändå!



Underbar cover

En underbar cover på en underbar låt, och han sjunger gudomligt bra! Den här går på repeat i mina högtalare ikväll!

Årets första Springtur

Nu drar jag ut och springer, hoppas på att väglaget är bra så jag inte halkar haha!

Yes we do



Favorit


Söndag

Hej på er.
Biw åkte precis hem, så segt. Har verkligen haft en superhelg med henne, så tacksam att jag har dig i mitt liv Biwis. Tack för helgen!!
 
Tror jag ska börja städa snart eller något, byta lakan, dammsuga och allt sånt. Känner att det behövs, haha. Dunkar musik gör jag också, awesome. Humöret har gått till botten, så less på allting. Så nu ska jag börja städa med musiken så jag får tänka på annat, vi hörs senare!

Från oss två, till er alla



Så är det

Kommenterar du mitt liv, betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt.

Melodifestivalen

Kollar på melodifestivalen, och har fixat
Cornflakeskakor, har varit sugen på det sååå länge. Får se om vi ser hela eller kollar på film om ett tag!

Haha så skön låt!


Promenad

Ute och går i den friska luften, superskönt! 



Lördag

Idag har vi varit lata och legat i sängen hela dagen framför tvn, vilket vi gör nu med. Ska försöka komma ut på en promenad efter maten, vaknade med huvudvärk så behöver luft, känner mig helt instängd i huset haha. Hoppas på att jag mår bättre sen med, orkar inte med denna äckliga huvudvärk längre.. Vi hörs senare, puss!


Godnatt

Vi la oss precis, så ligger och kollar på starstruck, så gosig film! Hoppas på att den slutar snart då jag är så trött så vill bara sova, men snart får jag det! Hoppas ni sover gott!

Fredagsmys

Vi kollar på pitch perfect just nu och gottar oss, mys. Sen blir det nog att vi ser fler filmer eller bara pratar en massa skitsnack om patetiska brudar, alltid lika kul! 


~



Tjockar



Fredag

Godmorgon fredag!
Äntligen är fredagen här, och snart är det helg, superskönt! Endast en liten vecka kvar till lov och tills jag åker till min Goa smålänning! Idag efter skolan drar biw och jag till stan, ska köpa ännu mer till älsklingen. Alla hjärtansdag snart ju! ;) sen åker hon med hit och sover här, bra fredag! Ska dra mig mot bussen nu, ha en bra dag finisar!

Sova

Nu ska jag försöka sova, är så himla trött. Ska bli riktigt skönt att sova till 8 i morgon, helt underbart! Älskar verkligen att jag har sovmorgon efter praktiken, för då är jag skapligt pigg på fredagarna. Nu ska jag gosa med Musse som är mitt sällskap inatt, sov gott fina ni!

Ph mys

Ligger och tittar på ph nu med syster, sen vid 9 ska jag se the originals eller så väntar jag med det, vi får se! Vi har även fixat ihop en fruktsallad var, så gott!

Ravenswood

Kollade precis på ravenswood, så jävla spännande! Kommer dö innan jag får se det och pll nästa vecka, vill se det nu!
Sitter som ett fån i soffan framför brasan, vet inte vad jag ska göra. Blir väl att kolla på hockey med pappa, för känner av huvudet.. Hade tänkt rensa garderoben men vi får se hur det blir, om jag får nån energikick så gör jag det!

Middag

Lyxar till det med våfflor idag, så gott!

Torsdag

Godmorgon! Är sjukt trött just nu, vill bara gå och lägga mig i sängen, haha! Så längtar tills ikväll då jag kan göra det, eller bara slänga mig i soffan med familjen och glo på nån film. Ska åka till tåget snart, blev lite stressigt så mamma är snäll och kör mig. Hoppas ni får en bra dag!

Sängen

La mig precis i sängen, är så himla trött. Vill se finalen av paradise hotel men det kommer jag aldrig orka, för då kommer jag aldrig upp i morgon. Så får se i morgon istället. Innan jag åkte hem från praktiken så shoppade jag åt hjärtat, så hoppas han blir glad för det han kommer få! Nu ska jag kolla lite på tv innan jag sover, godnatt på er!

Gosen



Pretty little liars

Ska se nyaste avsnittet av pll nu, så jävla bra serie! Det är alltid spännande, gah!

Så jäkla sant



Onsdag

Godmorgon! För mig är det ingen god morgon, är så himla trött. Hela kroppen känns som en deg, och huvudet är tungt som bly, jag orkar inte. Sen värker min tand som fan, har skit svårt att äta. Hoppas på att jag mår bättre snart när jag kommer ut i friska luften, så jag inte mår dåligt hela dagen, för det orkar jag inte. Ska snart gå till tåget, ska bli riktigt skönt med en promenad! Hoppas ni mår bra och har det bra idag!

Trötter

Ligger i sängen nu, är helt slut.. Har legat i sängen sen 8 och läst, boken är så himla bra! Nu ligger jag och tittar på paradise, ska även försöka somna till det, för har ju praktik i morgon och måste upp tidigare. Är inte alls taggad, hoppas jag känner mig det i morgon så det inte blir så jobbigt. Har sovsällskap av älsdta missen också, mysigt! Hoppas ni sover gott, godnatt!

Fixat

Har skrivit ut lite bilder och satt upp dom på min garderob, som en fotovägg. Är underbart att bara kunna kolla dit och få ett leende på läpparna! Kommer fyllas på senare men nu får detta duga!

Pluggar

Passar på att plugga nu innan maten, sen efter maten måste jag städa, mitt rum är kaos.

Tisdag

Fick verkligen kämpa mig upp ur sängen i morse, var så himla trött. Vilket jag är fortfarande, idag är en sån dag jag bara vill ligga hemma och kolla på filmer. Orkar inte med skolan just nu.. Slutar 4 idag också, och det gör ingenting bättre, åh orkar inte!
Men ska dra mig mot bussen nu, ha en bra dag!

Godnatt

Nu ska jag sova, och det kommer ta riktigt lång tid. Simon har alltså åkt hem, och att inte få somna i hans armar gör mig gråtfärdig.. Är så tufft att vara ifrån  personen man vill spendera varje dag, timme, minut och sekund med. Men vi ses om 11 dagar igen, så jag hoppas att dom går fort! Jag hoppas ni sover gott fina bloggläsare, godnatt på er!

Tv tittande

Ligger i sängen och kollar på familjen annorlunda, så himla söta barn, men skulle aldrig klara av att ha så många själv tror jag! Sen blir det att jag kollar på crimimal minds antar jag. Fixade ihop en fruktsallad, så gott.

Vampire diaries

Ska se nyaste avsnittet av VD nu, det är så spännande så håller på att spricka, haha! 

It really sucks.



Måndag

Då är det måndag igen, och jag mår inte så bra så är hemma. Har fått ont i min andra visdomstand, när den ena har blivit bättre så ska ju självklart nästa krångla. Sen känner jag mig hängig osv, känns som om jag håller på att bli sjuk så som förra veckan men inget bryter ut så får se om jag blir sjuk. Nu ska jag och Simon äta frukost framför brasan till farmen!


difficult to understand



Middag

Ska bli så jäkla gott med mat, är så himla hungrig! Än så länge så är vi helt ensamma, så skönt.

Söndag

Hej på er!
Idag har vi bara umgåtts och spelat skipbo, så mysigt. Älskar att vara med min släkt, är verkligen som en extra familj. Nu är vi på väg hem, tråkigt nog.. Vi vill komma hem i skaplig tid, så då måste man åka tidigt. Vi skulle ha åkt lite tidigare men det hände en sak som gjorde oss panikslagna så vi väntade tills vi visste säkert vad som hänt. Ska läsa nu i bilen, boken är ju superbra! Vi hörs senare. 

Så jag



Cheesecake

Sitter och tittar på sommaren med Göran och äter cheesecake, supergott! Har så himla kul med min älskade släkt och pojkvän!

Linus svenning

Åh hans låt i melodifestivalen var så himla bra! Hoppas han går långt. Han sjunger riktigt bra!

Mellomys



Ute och glider

Fredrik och Therese funderar på att köpa ny bil, så är ute och provkör en nu. Nice bil alltså!


Det är lite jobbigt



Fika

Helt sönder frysta sitter vi nu och fikar med kladdkaka och varm oboy, så mysigt!

Lördag

Godmorgon på er! 
I morse var vi uppe vid 9, morgonmänniskor alltså, eller inte ;) nu ska vi iväg och kolla på cornelia som har match, riktigt påklädd eftersom hon spelar ute, vill ju inte stå och frysa. Vi hörs senare, ha det bra!

Godnatt säger jag med sanningen



RSS 2.0