Myser

Kom hem vid halv 8 eller något, då började vi med maten. Så jag, Simon och Linn sitter och äter och väntar på alla bra program som snart börjar! 





Väckelsång

Sitter just nu hos Simons farmor och farfar, hjärtat lämnade bilen hos någon men han är inte där och han måste ha nyckeln till Simons bil så innan vi kan åka hem måste vi vänta till han är tillbaka. Så vi passade på och hälsa på hos dom, trevligt! Simon och hans farfar spelar kort, Kanasta heter det och de försöker lära mig men fattar nada, haha! 




Mat

Hjärtat lagade mat till oss, eller ja stekte potatisbullar, så vi ska äta det innan vi ska iväg igen!




Torsdag

Godmorgon! Ska snart åka in till arbetsförmedlingen, eller mupparnas paradis som Simon kallar de ;) sen ska jag in på Kjell o company och köpa skärmskydd till telefonen, för min nya ligger hemma och bara väntar på mig haha! Känns som att alla pengar kommer vara slut till Ullared resan men det är ju nästa helg så klarar nog att spara! Men vi ska åka nu, hörs! 



Vampire diaries

Medan Simon kollar på arga snickaren sitter jag och tittar på  avsnittet av vampire diaries som kom i fredags, så spännande! Sen blir det att kolla på new girl och olika program eller en film! 
Linn har även fixat mina hörlurar med pärlor, jättefint! Tack så mycket! 





Onsdag

Go kväll! I morse vaknade jag nog på sämsta sättet, vi hade fönstret öppet och helt plötsligt startar någon en jävla lövblås, höll på att få en hjärtattack, haha så hemskt! Idag har vi varit hos Simons mormor ett tag, sen inte gjort något speciellt. Åt pizza för ett tag sen, så är proppmätt nu. Vi sitter och spelar guitar hero med Linn, sen när vi är klara med det ska vi nog ut på en promenad! 

Titanic mys




Tisdag

Ska snart iväg på lite ärenden med Simon och lovisa, vaknade sjukt tidigt idag, rätt segt. Igår kväll kollade vi klart på dumma mig 2, haha så rolig film! Var storm igår också typ, blåste som fan det var faktiskt lite läskigt.. Men hjärtat var med mig så allt var bra! Ska åka nu, hörs sen!



Guitar hero




Måndag

Goddag! Ligger just nu i soffan och slöar, är inte på så bra humör.. Blir så less på människor alltså, hur kan vissa ha samvete till att bete sig och göra saker som de gör? Så jävla sjukt. Usch på människor i dagens samhälle som beter sig som as. 
Snart ska jag och Simon ut på en promenad, ska bli riktigt underbart, rensa tankarna osv. Nu ska jag gå och byta om så vi kan gå sen när Simon är klar!

Hade även 21 månader med min fina igår💗



Mat

Sitter och äter pizza nu, så himla gott!



Söndag

Är uppe hos Simons mormor just nu, Simon håller på att koppla in sin baslåda, han skulle fixa något filter innan men det gick inte så bra för grejen han köpte passa inte, stackarn haha! Igår när jag kom hit gjorde vi inte så mycket, vi skulle ha kollat på film efter att vi skjutsat ner Simons mamma och hennes kompisar till stan men vi orkade inte, så vi la oss istället. Och jag somnade direkt och sov som en stock, haha! Fick även smörgåstårta igår när jag kom, så gott!!




På tåget

Sitter just nu på tåget, fördriver tiden genom att titta på film! Så kollar på the hunger games just nu, var ett bra tag sen man såg den! Är framme hos hjärtat vid 8, om två timmar ungefär, så skönt! Han är så sjukt saknad så ska bli underbart att träffa honom! Nu ska jag forsätta kolla, ha en bra kväll! 





Syster bjuder




Lunch





Lördag

Hallå! 
Sitter just nu på pendel på väg till Stockholm, blir att gå på stan och sen luncha med syster, hon hoppar på i upplandsväsby vilken är snart! Har inte träffat henne på länge så ska bli kul! I morse vaknade jag halv 7, med huvudvärk.. Fast som tur är så är den borta nu, riktigt bra! Vid 4 går tåget hem till mitt hjärta, äntligen är dagen här! Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi!



Fredagsmys




Fredag

Min morgon började rätt dåligt, därför jag inte bloggat.. Blev jätteledsen när Simon ökade till avicii biljetter men inte fick några.. MEN JAG HAR BILJETTER TILL AVICII!! Han släppte ju en nu konsert så ska på den, överlycklig! Efter skolan åkte jag in till stan med mina päron, och fick två tröjor av min älskade mamma, tack så mycket! Nu har jag städat och packat, packar alla små saker som är kvar i morgon. Är sjukt att jag åker i morgon, känns som att det var tre veckor kvar för inte längesen, haha! Nu ska jag kolla på film med mina föräldrar, sen kollar jag nog VD om avsnittet har kommit ut, tror det ska komma ut idag haha! Och det är så sjukt skönt med höstlov, har längtat så himla mycket!
Men vi hörs senare! 



Mat




Helt slut

Efter min Springtur och efter jag duschat så har jag läst i svenska boken, sen kollat på tv bara. Just nu kollar jag på divious maids och efter det börjar under the dome, så sitter och mumsar det här så efter alla program ska jag sova!



Ni har väl inte missat?

Pitbull och Ke$ha's nya låt Timber? Jag älskar den här låten, den spelas ofta i mina hörlurar på högsta volym!
 
 

Springtur




Torsdag

Hej på er! Blogg.se appen funkar inte på min telefon, uppdaterade appen igår men sen i morse när jag tryckte på den så står det bara ''väntar..''. Skoldagen har i alla fall gått hyfsat fort, så skönt. Jag åkte till Örbyhus efter skolan och mötte mamma så åkte vi och handla. Jag ska laga maten idag och då blir det självklart tacos, ska bli så gott!! Nu ska jag kolla på one tree hill som går på tv innan jag ska laga mat, får se hur uppdateringen blir, bloggar ju oftast från telefonen.. Ni som vet vad felet kan vara kan väl kommentera, puss!
 
 

Myser

Tog en lång dusch efter springturen, sen fixade jag fruktsallad som jag åt till vampire diaries, åh så spännande det är!! Och såg även nyaste pretty little liars avsnittet, hur ska jag klara av att vänta till i januari på att få se nästa? Håller på att dö av nyfikenhet, haha! Så hoppas tiden går fort!
Nu ligger jag i sängen och kollar new girl och myser med Musse, ska nog sova efter det, om jag inte läser innan! 



Ut

Drar ut och springer nu, ska bli riktigt skönt! Känner av huvudet så det är mindre bra..



I väntan på..

Körkortsteorin så sitter vi alltid och trycker i oss massa gott så man inte är vrålhungrig, haha!



Onsdag

Godmorgon! Står just nu ute i det gråa tråkiga vädret, är inte alls sugen på skolan idag.. För har typ hål från 10 til 20 över 12, inte det roligaste. Sen har jag även körkortsteorin.. Men hoppas på att dagen går snabbt! För vill hem och titta på nyaste pretty little liars avsnittet, åh så jag längtar!! Men låter som att bussen kommer nu, ha det bra!



Hemma!

Efter skolan åkte jag in till stan och mötte mamma, sen kom ida och amanda. Vi kollade runt lite i olika butiker så hittade ett par boots, äntligen! Sen handlade vi lite innan vi åkte hem, kom hem runt 8 så då la jag mig i sängen direkt, orkade inte träna. Hade idrott idag så det får räcka! Nu ligger jag och kollar på ghost whisperer, ska antingen sova snart eller när det är slut! Hoppas ni haft en bra dag!

Nya skorna, bilderna är skit dåliga.




Mat




Tisdag

Sitter just nu och har näthandel, så himla tråkigt.. Läraren bara pratar och inget av det hon säger är intressant, haha! Så alla lektioner vi har med henne i datasalen slutar oftast med att man sitter vid facebook, kollar bloggar och spelar massa spel. Sen höra hennes tjat på att man inte gör det man ska. Slutar snart och efter den här lektionen har vi historia, hoppas att min lärare har rättat provet vi gjorde förra veckan för vill veta om jag klarade det eller inte! Efter skolan åker jag nog in till stan och möter upp mamma för att kolla skor, beror på hur hon mår, så får se!
Men nu kom min lärare tillbaka, hörs sen!

Godnatt

Tog en paus från läsningen och tog en Springtur, riktigt skönt, men ganska kallt. Så var jobbigt att andas in den kalla luften.. Men det gick! Sen tog jag en varm dusch, sen har jag bara fortsatt läsa och pratat med mamma, riktigt härligt! Nu ska jag spela lite candy crush innan jag sover, godnatt! 



Tv

Var med mamma till vikingen innan, är som en secondhand butik, så köpte en barnfilm som jag älskade när jag var liten, så är riktigt glad! Sen en klänning mamma hade lämnat in som mormor gjort så köpte den och ska spara den!
Sitter just nu och tittar på oth på tvn, ska snart hjälpa mamma med maten eller läsa, får se vad som händer! 




Måndag

Godmorgon! Är på väg till skolan nu, syster ska till körskolan så åker med så jag får skjuts, så skönt att slippa åka buss! Satt uppe till halv ett igår, så är skapligt trött idag. Men det var behövligt att sitta uppe, för satt och pratade med mamma. Vi har haft massa bråk hit och dit så satt och pratade ut om det, riktigt skönt! Så nu är allt okej, så hoppas det blir så i fortsättningen också, haha! 
Hoppas på att dagen går fort idag så man får åka hem, det är även -7 grader ute, så kallt.. Jag är inte redo för vinter!
Ska även försöka läsa svenska boken idag, har sagt det så många dagar men idag ska jag verkligen försöka! Ha en bra dag! :)



Powerwalk

Drar ut på en pw i solen och rensar tankarna, hörs sen! 



Niall Horan❤

Åh har fått upp ögonen för den här sötnosen, favoriten i one direction! Och att jag ska få se dom om 236 dagar gör mig överlycklig!








Film

Jag och biw bakade kladdkaka innan som vi har mumsat på, sen gick vi till affären och köpte popcorn. Det trycker vi i oss nu framför en film på sexan, hoppas ni alla får en fortsatt bra lördagskväll! 



Lagar mat

Nu står biw och jag och lagar mat! Vi håller på att fixa Thailax, så hoppas att det är gott! Har aldrig ätit det men ser ut att bli riktigt gott! 




Promenad





Lördag

Idag vaknade jag vid 10, och biw vaknade 11, så fick ligga och vänta en evighet på att hon skulle vakna kändes det som, haha! Nu ska vi äta frukost, sen vet jag inte vad vi hittar på, ut på en promenad i det fina vädret ska vi nog iallafall! 



Idolmys




Fredag

Hej på er! Ligger just nu i sägen hemma hos biw, vi är proppmätta efter maten! Vi hade ingen svenska idag, så himla skönt! Så slutade vid 2 istället för 4, då tog biw och jag tåget till Uppsala. Ul ändrar ju om massa så är jättekomplicerat, för dom har fixat nya kort så var tvungen och byta mina gamla ungdomskort till ett nytt, jätte drygt, haha. Sen tog vi bussen hem till biw och vi har inte gjort något speciellt. Nu vet jag inte vad vi ska göra, skulle bara kika in och visa att jag lever! 



Sämst torsdag

Denna dag har sugit röv, jävla skit. Riktigt trött på mina föräldrar, så ska bli extra skönt att slippa dom nu när jag ska vara hos biw hela helgen, en av få som förstår mig! Var på Ica innan och hämtade paketet som hjärtat skicka upp, han skickade sina hörlurar söt som han är, eftersom att mina hade gått sönder. Jag tyckte inte han skulle det men så sa han bara "jag gör allt för dig älskling" åh så himla bra pojkvän jag har, världens bästa! Haha så kul på lappen så stod de att Simon hette Lundberg, så han har tydligen bytt efternamn haha! Ligger och tittar på mina tv program jag följer varje torsdag från 9-11, riktigt skönt! Sen ska jag sova, är riktigt trött. Sprang för ett tag sen i regnet så ligger under täcket och försöker bli varm, för att duscha varmt räckte inte :( men ska fortsätta kolla nu, puss! 
Musse, en av mina gosiga missar!




Myser

Tågen krånglade på väg hem, som tur var så var mammas kompis i Tierp så fick åka med henne hem! Sitter just nu i soffan och kollar på one tree Hill, bästa serien, måste kolla om på den snart! Vi eldar också, så mysigt! Men nu är det reklam så ska passa på att läsa nu, puss!




Torsdag

Godmorgon! I morse när jag vakna av alarmet tyckte jag att det skulle ringa senare, kändes som att klockan var 6 eller något haha! Går till 2 idag vilket är jätteskönt, så när jag kommer hem ska jag fortsätta läsa boken från svenskan osv.
Men nu måste jag gå till bussen! 



Sovsällskap




New girl

Var ute och sprang för ett sen, riktig skönt! Så nu ligger jag nyduschad i sängen framför tvn, ligger och tittar på new girl och äter lite kvällsfika eller vad man ska kalla det. Sen ska jag nog läsa en bok vi ska ha läst ut innan lovet i svenskan, så vill slippa släpa med den till Simon så ska försöka läsa ut den innan lovet! 






Cory Monteith ❤

Kollade nyss på glee avsnittet som dom tog farväl av Finn i, åh det var så himla fint. Satt och grät nästan hela avsnittet, man blir så himla rörd. Att de tar och gör ett avsnitt för honom visar hur mycket han betyder för dom, finns nog inte jättemånga som skulle göra såhär, eller har jag fel? Jag har aldrig följt Glee men när jag väl har tittat på det så har faktiskt Finn varit den jag tyckt så mycket om, så blev faktiskt jätteledsen när jag hörde att han var död. Var så overkligt först, så är det alltid. Förstår att alla tyckte så mycket om honom för han verkade vara så himla snäll och vara en jättefin kille. 
 
Rest in peace Cory ❤
 

Till tåget

Drar mig snart emot tåget, huvudvärken har släppt vilket är jätteskönt! Så är på så mycket bättre humör än jag var i morse, kommer hem vid halv 6 idag som vanligt på onsdagar, rätt segt men tiden går rätt fort när man väl är där! Ha en fortsatt bra dag!




Onsdag

Godmorgon! Vaknade med världens huvudvärk så har legat från klockan sex och försökt sova utan att somna, så hemskt. Så nu ligger jag och tittar på tv och dricker ett stort glas oboy i hopp om att huvudvärken ska släppa av sockret, sen äter jag frukost med, mår lite illa så hoppas det är pga att jag är hungrig och inget annat. Så får hoppas på att det blir bättre innan jag ska cykla till tåget! 



Fotboll

Sitter just nu och kollar på fotboll med min far, är inte på humör för svenska Hollywood fruar idag så blir fotboll. Älskar att titta på fotboll eller hockey om det är laget jag hejar på eller så är det vilket humör jag är på, ibland har man verkligen ingen lust till sport, men idag har jag det! Efter fotbollen ska jag nog sova, för har huvudvärk.. Men börjar 12:20 i morgon så det är skönt! Har inga vanliga lektioner, vi ska gå och lyssna på någon som pratar tror jag, kan berätta i morgon vad det är när jag vet, haha! Sen är det bara körkortsteorin så det är härligt! 
Nu ska jag återgå till fotbollen, go Sverige!! 



Promenad

Drar ut på en promenad med syster och jossa nu! 



Hemma

Min syster och hennes kompis mötte mig vid tåget när jag kom hem, så snälla! När jag kom hem facetimea jag med Simon och Linn, så fick skratta riktigt mycket och blev på bättre humör! Sen har jag inte gjort ett dugg,  sitter nu och väntar på att mamma ska massera mig, har så ont i axlarna.. Så börjar känna av huvudet, så jobbigt.. fast slipper iallfall plugga för naturkunskapen är inställd i morgon så har inget prov, så det är rätt skönt! Men nu ska jag få massage, puss!



Tisdag

Idag ville jag inte lämna sängen, var så inställd på igår att jag skulle sova vid halv 11 men fastnade framför tvn så somnade vid kvart över.. Så idag måste jag lägga mig tidigare, haha! 
Har mitt historia prov idag, hoppas det går bra för pluggade nästan hela dagen och kvällen igår. Ska snart till bussen men ska packa idrottskläder nu innan jag går, slutar även halv 4 så det är segt.. Men ha en bra dag! 


Räckmackans dag

Tydligen så är det räckmackansdag idag enligt mina föräldrar, så vi sitter och äter räckmackor, så gott! Är värd det efter massa plugg, resten av kvällen blir det tv tittande eller så läser jag! Hoppas ni har haft en bra dag! 



Måndag

Skoldagen idag har gått hyfsat fort vilket är skönt, för var så trött i morse så ville egentligen inte lämna sängen. Kom hem nyss typ, så sitter just nu och äter äpple och väntar på mamma, hon vill prata med mig om något så undrar vad, haha!
Sen måste jag fortsätta plugga historia för har prov i morgon.

Tända ljus

Ligger i sängen nu, och läser "femtio nyanser av honom" har inte kommit jättelångt men är sjukt bra än så länge! Ligger med tvn på också för klarar inte av att det är tyst som sagt, så kollar lite på tv ibland med haha! Ska försöka sova om en stund så jag är pigg i morgon, hoppas alla sover gott inatt! 




Film

Städade mitt rum innan, böt lakan och dammsög. Sen har jag pluggat i någon timme. Pappa var så snäll och skjutsade oss till Ica innan så tänker unna mig med choklad ikväll! Jag kommer seriöst dö om chokladen kommer försvinna som det sägs, kan inte klara mig utan min daim :( nu ska vi kolla på filmen The conjuring, så hoppas att den är bra!




Söndag

Igår kväll låg jag och smsade med älskling och sen bara slocknade jag, var lite läskigt. Vaknade upp med lite smått panik och kolla på klockan då var den 6 så hade sovit i 3-4 timmar, haha kände mig så dum som bara somna. Sen somnade jag om till 10, så vaknade med huvudvärk för somnade konstigt.. Nu på morgonen har jag bara kollat på tv, legat i sängen med min misse och inte gjort något speciellt. Idag måste jag plugga lite, segt nu när jag har huvudvärk men det måste göras. Nu ska jag väl försöka göra någon nytta, hörs sen! 






Vampire diaries






Behövs i mitt liv

Är glad att musik och träning finns kvällar som dessa, kunna skruva upp musiken på Max och bara springa utan att tänka på något är så himla skönt. Skulle aldrig klara mig utan det. Tog en pw innan, och när jag kom in från den satt jag bara och lyssna på musik, sen vid halv 9 tog jag en Springtur, och kom precis in. Ska hoppa in i duschen nu, sen får vi se vad som händer!



Less

Riktigt less på min familj just nu, eller rättare sagt mina föräldrar. Måste ut härifrån så tar en powerwalk och sparar springturen till senare.

Lördag

I morse när vi ätit och fixat oss gick vi hem till Elin och umgicks med henne och Aron ett tag, sen gick vi ut i skogen med mina föräldrar och deras kompisar och plocka svamp. Sen vid halv 4 åkte biw och andrea hem, så nu är jag helt själv. Suger som fan, haha kommer ha tråkigaste kvällen. Ska snart städa tror jag, byta lakan osv bara för att ha något att göra, eller så väntar jag med det tills i morgon, får se! Städa ska jag i alla fall göra. Sitter och lyssnar på musik på högsta volym just nu, underbart! Vad hade vi gjort utan musik egentligen? Tror inte en enda människa på jorden kan leva utan musik, och jag är en av dem! Ska nog städa nu, puss!
 

Tjockar

Vi tjockar riktigt ordentligt, så jävla gott! Fredagsmys på hög nivå! Vi har kollat på idol och nu ska vi se massa filmer. Vi kollar just nu på transformers och mumsar i oss allt vi kan hitta ;) + cola självklart! 



Gungar







Tar det lugnt

Vi kom hem runt 5 idag, då åt vi direkt för alla var as hungriga! Sen har vi bara legat i sängen framför tvn, ikväll kollar vi nog på idol sen på massa filmer och bara ta det lugnt!
Nu ska vi ut och kolla runt i lilla Tobo! 



Fredag

Äntligen är det fredag, har längtat så mycket! Det är soligt ute och jag är på bra humör, så dagen blir nog bra! Efter skolan åker Andrea och biw med mig hem, så blir att umgås med dom, bäst!
Är på väg till bussen just nu, är rätt kallt men det är soligt som sagt så det är underbart! Ha en bra dag!



Bättre torsdagar

Sitter just nu och tittar på devious maids, så himla bra! Har sett de fyra första avsnitten innan sommaren sen tog de uppehåll och har äntligen börjat igen så tittar om på det. Vid 10 börjar Under the dome så när jag har sett de ska jag sova. Sitter och äter lite kvällsfika, hårt bröd är bara för gott! Utan smör med ost, skinka och gurka eller tomat, mums!!



Nytt




Springtur

Drar ut på en Springtur nu, riktigt taggad eftersom jag inte sprungit sen i måndags. Nu jävlar ska jag kötta!



Mat

Idag sista timmen tvingade våran lärare ner oss på tierpsmarkmaden i spöregn, inte det roligaste.. sen gick jag tillbaka upp till skolan för utvecklingssamtal, och det gick väl bra! Sen var mamma och jag på bibblan så då lånade jag 50 nyanser av honom, så får börja läsa den snart! Sen handlade vi mat, köpte även 2 lakan, haha är beroende av att köpa sängkläder, har nästan mer sånna än kläder känns det som! Ni får se hur dom ser ut sen. Nu Ska jag och mamma äta, sen ska jag skriva klart min krönika! 



Torsdag

Idag är det ingen bra dag, har huvudvärk och mår illa, åh orkar inte. Åker iväg till skolan ändå och blir det bara värre så får jag åka hem. Efter skolan har jag utvecklingssamtal, så segt. Man hör bara samma saker varje år, haha!
Ska dra mig mot bussen nu i spöregnet, hatar det här vädret. 




Dagen

Kom hem halv 6 idag, rätt jobbigt på teori kursen faktiskt. Var så sjukt trött så var riktigt jobbigt att sitta och lyssna, men det funka. När jag kom hem försökte jag skriva min krönika som ska vara klar på fredag, har smått panik då jag inte förstod hur jag ska göra, jag har så underbara vänner så jag har fått hjälp! Har kommit igång lite och ska få hjälp i morgon så är riktigt glad över att jag har så bra kompisar, som alltid finns där och hjälper en när man har det svårt!
Sen vid halv 9 gick jag med syster till tåget, har inte träffat henne på en vecka ungefär för hon bor hos en kompis så det var skönt! Är riktigt skönt att bara gå och prata om allt som vi missat hos varandra, haha! Nu kollar jag på New girl och efter det lägger jag mig nog och kollar på det som finns på tv eller lyssnar på musik. Jag ska försöka sova tidigare än 11 idag, har inte somnat innan det någon dag den senaste veckan så hoppas jag kan de! Känner att jag behöver sömnen, har även sovmorgon ( som varje torsdag) vilket är jätteskönt! Hoppas ni har haft en bra kväll!
 
 

Onsdag

Godmorgon! Är så himla seg idag även fast jag fick sova länge, så är inte alls taggad på skola. Blir inte bättre av att vi har körkortsteori och jag kommer hem halv 6.. Men bara att bita ihop! 
Jag och biw ska snart gå till bussen, ha en bra dag! 




Sova

Idag har jag och biw inte gjort något speciellt, vi lagade maten innan och sen tog vi en promenad! Vi har kollat på svenska hollywoodfruar och nu kollar vi på ghost whisperer innan vi ska sova. Våran naturkunskap är inställd i morgon så börjar efter 10, så kan sova en timme längre, underbart! Ska fortsätta titta nu, godnatt!



Ute på promenad




Tisdag

Usch idag var jag riktigt trött, ville inte lämna sängen.. Men det gjorde jag! Idag har jag svenska provet, hoppas det är skapligt lätt så man klarar det, haha!  Har även bad på idrotten, det suger riktgt mycket, men man måste vara med så det är bara att vara det. Efter skola åker biw med mig hem och sover här, riktigt kul! 
Ska gå till bussen nu, hoppas ni får en bra dag!



Paus

Var tvungen att ta en paus från pluggandet, så tog en Springtur, riktigt skönt! Kan fan säga att det var skapligt varmt ute, inte så kallt som det varit dom senaste dagarna! Ska hoppa in o duschen nu sen kolla på film med mamma, hon förhörde mig på svenskan innan och tyckte jag kunde det bra så pluggar efter filmen, har inte ro till att sitta en hel kväll och plugga. 



Pluggar




Mellis

Kom precis hem från skolan, så sitter och äter mellis så jag får energi för ska plugga hela kvällen, det suger. Har svenska prov i morgon och det är rätt mycket man ska lära sig men det ska nog gå bra. Är helt ensam hemma också, hatar att vara det när jag ska plugga för jag sätter alltid på tvn så det inte ska vara så tyst och fastnar alltid vid den, haha.. Men ska försöka börja plugga nu!



Måndag

Godmorgon, måndag idag igen, riktigt segt. Men när dagarna går blir det närmare tills jag får åka till mitt hjärta så det är bra! Bara det att jag är riktigt skoltrött, vill inget annat än att bara ligga hemma i sängen.. Men man måste ju till skolan. Ska snart åka, mamma ska till Tierp så får skjuts, riktig skönt då jag kunde sova en halvtimme längre idag, haha! Hoppas dagen går snabbt för är riktigt trött, hoppas ni får en bra måndag! 



Min första största kärlek♥

Min kärlek till dig Simon är obeskrivlig, jag kan inte beskriva den med ord. Det jag kan säga är att jag älskar dig av hela mitt hjärta, och att jag alltid vill vara en del i ditt liv, jag vill aldrig vara utan dig. Jag skulle seriöst gå under om du skulle försvinna ur mitt liv, jag skulle nog inte klara mig länge här på jorden då. För jag skulle gå i tusen bitar, och de bitarna skulle aldrig kunna lagas. Jag är överlycklig att jag har dig i mitt liv, så jävla lycklig. Hela våran vänskap började med att någon av oss la till varandra på bdb, sen addade vi varandra på msn, sen så skrev jag till dig ibland och sen blev det bara mer och mer. Tillslut satt vi där och pratade varje dag, vi började smsa och våran vänskap växte. Du var den jag kunde prata med om allt, då menar jag verkligen allt. Jag kommer ihåg första gången vi pratade i telefonen, jag var så himla nervös över att du skulle ringa, sen att du hade värsta konstiga dialekten som jag tyckte då gjorde inte saken bättre. Mer än femtio procent av samtalet bestod utav mina ''va'' för jag hörde inte vad du sa, haha! Jag hade liksom aldrig sett dig som en kille jag skulle börja gilla, eftersom du hade tjej, men sen när du blev singel så hände väl något och jag bara föll pladask. Sen innan vi träffades hände ju lite saker så då ville jag inte erkänna att jag tyckte om dig, så varje gång du sa det  bara nekade jag, och ville verkligen inte säga sanningen. Men sen tillslut gjorde jag det, eller jag vet inte riktigt om jag liksom sa ''jag tycker om dig'', men det märktes nog.. hihi! Kände då att fan, måste killen på cirka femtio mil ifrån mig, vi kommer aldrig träffas.. Men sen efter julen 2011 så sa du till mig att din mamma skulle åka till Uppsala, och jag lovar mitt hjärta hoppade över ett slag, jag blev så himla glad. Men sen skulle inte hon hit, så då tänkte jag '' nej nu är det kört, jag kommer aldrig få träffa Simon''. Men du sket i att hon inte skulle åka, du var så inriktad på att åka hit, så du bara skulle hit sa du. Kommer ihåg att jag var på stan, så skrev du att du skulle ner till stan i Växjö och köpa biljetter, sen kommer ett sms som de står '' biljetterna var as dyra så jag kan inte komma..''. Eftersom jag är så jävla blyg när det gäller att träffa nya personer blev det som en lättnad, inte för att vara dum men du fattar, och sen får jag ett mms och på bilden ligger det två tågbiljetter. Du var så taskig och lura mig, och när jag såg biljetterna och verkligen fatta att du skulle komma hit så pirrade det i hela kroppen, och jag höll på att dö, haha! Dagen du skulle komma var nog den värsta av dagarna i mitt liv om man tänker med nervositet, annars var det den bästa dagen,  jag var så himla nervös så jag trodde jag skulle sjunka genom marken. Jag kommer så väl ihåg hur jag stod nedanför rulltrappan ute i Uppsala och väntade på att du skulle komma, du hade sagt att du hade becha chinos och fredd perry skor, så när jag såg det i rulltrappan började mitt hjärta slå i 200. Och när jag såg dig le så smälte jag, du var den finaste killen jag någonsin sett. Eller ja du är den finaste killen jag har sett. Vi träffade varandra efter 2 års vänskap, tänk att vi hade varit kompisar i över TVÅ år innan vi träffades, det är rätt sjukt! Och jag ångrar inte en enda jävla sekund på att vi träffdes, för tiden vi har haft tillsammans är den bästa i mitt liv. Vi har hållit ihop i över 1 år och 8 månader, vi har haft våra nedgångar men vi har alltid löst de och hållit ihop och är så glad över det. Jag har så starka känslor för dig Simon så det finns inte, alltså jag vet inte hur jag ska visa så du förstår hur jävla mycket jag tycker om och älskar dig. Men en sak är säker, det är att jag älskar dig till månen och tillbaka tusen gånger om och jag hoppas att vi alltid kommer hålla ihop. Jag vill aldrig förlora dig, jag vill alltid ha dig i mitt liv. Kanske är tidigt att säga men jag hoppas att vi håller ihop hela livet. För varje dag som går så växer mina känslor för dig och varje gång jag ser dig blir jag kär på nytt. Du är världens finaste och du lyser upp min himmel som den vackraste stjärna.
Du är och förblir min första största kärlek♥

Dagen

Efter mamma och jag skjutsat biw till tåget och skjutsat hem anna gick jag ut på en springtur, sprang i 20 min sen tog jag en liten powerwalk runda, sjukt skönt! När jag kom in duschade jag och så åt jag, sen har jag städat rummet, bytt lakan och dammsugit. Ska göra det varje söndag eller något, så himla skönt att lägga sig nyduschad i en säng med rena lakan. Nu ska jag nog sätta mig i soffan eller lägga mig i sängen och titta igenom svenskan, fattar nada och har prov snart, inte ett dugg kul.. Har svenska i morgon så får fråga då, har missat några lektioner så det kan ju vara på grund av det jag inte hänger med, så får fixa det i morgon! Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen, hoppas vi ska se någon film annars gör jag nog det själv, ensam som jag är haha. Önskar att Simon varit här, vill ha honom här jämt, för då känner jag mig inte ensam. Var inte ens en vecka sen han åkte hem och det känns som en evighet, det här tar död på mig.. Om 20 dagar så ska jag dit, så låt det gå fort! Ska dra mig mot soffan, puss!
 
 

Söndag

Igår kväll kom Anna hit och kollade på film och umgicks med oss, var riktigt kul! Vi kollade på massa olika filmer och hade det bra, åt popcorn, godis osv! Hon sov kvar här med så vi satt uppe till typ 4 så var lagom trötta nu på morgonen, vi kollade på studentfesten igår och den är ju bara för bra, haha! Nu sitter vi och kollar på " I spit on your grave 2" hoppas den är lika bra som ettan! Kanske är fel att säga att dom är bra men ni fattar vad jag menar, de är hemskt det som dom är med om. Finns så jävla äckliga människor i den här världen. Det är väl de vi kommer göra idag, kolla film och bara ta det lugnt! 



Tacosmys




Möta upp bästa

Innan så tog jag en springtur/powerwalk, riktigt skönt! Sen tog jag en varm dusch, underbart!
Nu är jag på väg till bussen för att möta upp biwis, blir en myskväll med henne, bäst! 



Lördag

Godmorgon! 
Vaknade vid 10 idag, var riktigt skönt att få sova skapligt länge med tanke på att jag gick upp 6 igår. Innan jag gick och la mig igår kollade jag på 1 avsnittet av säsong 5 på vampire diaries, och Gud så bra det var och som jag längtat efter det! Måste vänta en vecka på att få se nästa avsnitt, längtar ihjäl mig!
Ligget just nu i sängen och kollar på tjorven, så gos! Haha älskar det, nu har hon fått en säl, Vill också ha en säl de är fett söta ju! 
Ska snart upp och fixa frukost för börjar bli lite hungrig! 




Med gott samvete

Med gott samvete kan jag trycka i mig det här, även tryckt i mig massa bullar, mums! 




Hemma

Kom hem från Rättvik vid halv 7, då åt jag middag, sen har jag bara suttit och pratat med Rebecca och jossa. Dagen på marknaden har väl varit okej, har varit lite kallt men det funka! Ska gå ut och springa nu sen kolla på Idol tror jag! 





Fredag

Sitter på tåget på väg till Tierp, bussen går 7 därifrån till Rättvik, får hoppas på att det blir sol under dagen, så det blir lite varmare. Trodde seriöst jag skulle missa tåget, för bilen lägger och startar inte, men sen går den igång, sen ser mamma inget så hon kör skit sakta och så, där sitter jag med paniken om att inte hinna men det gjorde jag! Är klädd i värsta lodar kläderna, mjukis byxor och en stor stickad tröja, så mys! 




Under the dome

Ligger i sängen och kollar på under the dome en ny serie som börja på 5an, och den verkar faktiskt bra! Målade naglarna innan också, hittade inte mitt överlack så fick måla med glitter också, glittret syns inte så mycket så det är bra haha eftersom att jag har på alla naglar. Ni får se bilder sen, rätt dåliga men.
Vid 11 ska jag försöka sova, ska upp 6 i morgon, är rätt otaggad men slipper skolan så det är bra! 




Ut i kylan

Drar ut på en kort Springtur nu, det är så himla kallt så vill inte ta nån lång Springtur, är inte ens sugen på att gå ut, haha! Men det gör jag ändå!




Stan

Sitter i bilen på väg hem från stan, var så jäkla hungrig för åt bara två mackor till lunch för soppan smaka skit, så var tvungen att köpa en drickyoghurt och en dricka. Drickan är världens godaste! 



Torsdag

Godmorgon! 
Skönt att få sova en timme längre idag, var så himla trött igår. Idag är sista skoldagen för veckan, i morgon så ska vi åka till Rättvik med skolan så det är väl helt okej, förutom att jag måste gå upp runt 6.. Men det ska nog gå bra. 
Ska gå till bussen snart, och efter skolan kanske jag åker in till stan och möter upp mamma, men det beror på helt enkelt! Solen lyser så humöret är bra, för man blir så trött när det är grått och tråkigt ute. Ha en bra dag!



Kvällsplugg

Ligger i sängen i min onepiece, fryser som ett as. Ligger och äter och pluggar, kom på att jag har läxförhör i morgon.. 
Kom hem från Anna nyss, hade det kul hos henne, vi kollade på film och spelade Xbox, härligt!
ska försöka sova i tid idag med, för somnade sent igår, ovan med att sova ensam.. Har även sovmorgon i morrn, underbart! Så säger godnatt nu, sov gott!

Tips på en grymt god yoghurt, smakar precis som äppelpaj!




Saknad vän

Ska gå hem till Anna nu, var ett bra tag sen vi var, så det ska bli kul! Vi ska antagligen spela Xbox som vi alltid gjorde förr, på de gamla goda tiderna, haha!
Hoppas ni får en bra kväll! 



Mellis




Onsdag

Godmorgon!
Sitter i bilen på väg till skolan, mamma skulle skjutsa syster till sjukhuset så åker med dom. I morse var jag så jäkla trött så ville inte gå upp, är fortfarande trött så kommer bli en jobbig dag. Ska även på teori kurs efter skolan så kommer hem vid halv 6, inte alls taggad på det.. Men ibland måste man! 
Är sjukt kallt ute, vill inte ha vinter :( 



Någon saknas..

Det är så tomt här utan Simon, är fett ledsen just nu. Behöver min solstråle här som lyser upp mina dagar, det gör han alltid men behöver han HÄR. Kommer liksom inte ha något att se fram emot att komma hem till efter skolan, jag kommer inte mötas av en glad pojkvän som jag gjort de senaste veckorna. Ligger och kramar om en kudde som luktar Simon, för då känns det lite mer som att han är här. Önskar bara att jag fick spendera all min tid med han som gör mig lyckligast, då skulle jag må så himla bra❤️ 




Kvällsmål

Ligger i sängen i min egen gjorda one piece och äter kvällsmål framför svenska Hollywood fruar, känns tomt att vara ensam, har ju alltid haft hjärtat vid min sida i sängen, saknar honom så otroligt mycket.. 




Hatar känslan..

Lämnade hjärtat i Uppsala vid halv 5, alltid lika hemskt.. Vill bara att man ska kunna ställa sig i en hiss och trycka vart man ska så att jag kan få åka när jag vill.. Saknar dig Simon så otroligt mycket.. Hatar att vi måste säga hejdå och sen att det tar cirka en månad innan vi ses igen, en känsla som svider i hjärtat på mig.. 
När jag kom hem åt jag, sen började jag städa. Så har bytt lakan och dammsugit, så ska snart ut och springa/powerwalka, så ska bli skönt att lägga sig nyduschad i en säng med rena sängkläder, en jävligt bra känsla!




Tisdag

I morse när jag vaknade hade jag huvudvärk, igen.. Gick upp och kände efter ifall jag skulle kunna gå till skolan men började må illa när jag kom upp, så stannade hemma. Riktigt trött på att må såhär nu. 
Har precis ätit frukost, så sitter och kollar på tv. Ska snart hoppa in i duschen sen bara ta det lugnt innan jag ska åka med hjärtat till Uppsala..



RSS 2.0