Valborg

Hej på er! 
Valborg firas stort här i Uppsala, en jävla massa folk! Vi var i Stadsparken med Andrea och hennes kompisar några timmar, var riktigt trevligt! Sen tog vi oss till ekonomikum för att kolla läget där, men åkte lika fort som vi kom dit, alldeles för mycket folk för min del. Då mötte vi upp Filip, så nu sitter vi på bussen på väg till Matte där vi ska på fest. Först ska vi fixa och så, sen ska vi få i oss mat och en massa alkohol. 

Hoppas ni får en bra kväll oavsett hur ni firar eller om ni bara sitter hemma, puss

Onsdag

Imorse tänkte jag vara duktig att ta en springtur innan skolan eftersom jag börjar rätt sent, men varje gång jag planerar det, och då menar jag VARJE så vaknar jag med huvudvärk, blir så less. Fast fick dock sova en timme längre så klagar inte allt för mycket ;)

Skoldagen gick fort, så efter skolan åkte biw och jag till stan, där vi tog oss till Ö&B för att fixa saker inför imorgon, sen tog vi oss till harbo med Ogge för att lämna all dricka. Vi stannade där och umgicks med ett gäng innan vi tog bussen tillbaka. Vi sitter på tåget nu, så när vi kommer hem ska vi små fixa inför imorgon innan vi sover. 

Hoppas ni läsare har haft en bra dag! 

High Hopes


Tisdag

Idag efter skolan tog jag, Biw och Fanny oss in till stan, vi kollade runt och det blev en massa shopping för oss alla. Jag hittade två tröjor, en var på rea så ska inte känna mig allt för dålig som inte kunde stå emot, haha! Sen lyxade vi till det med en cupidosallad till middag, riktigt gott! 

När jag kom hem tog jag mig ut på en springtur, och det ångrar jag inte. Gick så jävla bra så nu är jag nöjd! 
Ligger och snackar Skype med en massa härliga personer och pratar om Valborg, är så jävla taggad! 

Kygo - ID


Hatar kvällar som denna.

Dessa dagar, då man inte känner sig annat än värdelös. Eller känner hur dålig man är egentligen är, så jävla dålig. När man inte kan göra någonting rätt. Som nu, allt som kommer skrivas är fel, borde inte skriva något alls. Men kommer explodera om jag inte får det ur mig. 

Nu för tiden krävs det inte mycket för att mitt skal ska gå sönder. Minsta lilla motgång och jag bryter ihop, ner på marken. Och det enda man känner inuti är hur dålig man är. Att vad jag än gör så kommer jag aldrig bli tillräckligt bra, jag kommer aldrig bli bra nog. 

"Mer ofta än ibland försöker jag sluta känna, för känslan gör för ont". 

Måndag

Måndag igen, men jag klagar inte. Nu är det inte långt kvar till Valborg, går bara i skolan tills på onsdag så inga klagomål hos mig! Solen skiner och har gjort det hela dagen, vilket har räddat mitt humör och gjort dagen i skolan lite lättare. 

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, ska snart köra till Tierp och ha en körlektion, ny lärare så hoppas det går bra ändå! Sen ska jag hem och sätta på mig träningskläderna direkt och ta mig ut i kvällssolen! 

ALESSO








Min helg

I fredags kom biw hem till mig, vi åkte till harbo och umgicks med matte och en massa grabbar, hade en riktigt bra kväll! 

Sen i lördags mötte vi upp Tove på stan och vi åkte vidare till Märsta hem till min syster. Vi gick ut och åt och drack lite hemma hos henne innan vi tog oss vidare mot huvudstaden och Globen. Hade en riktigt bra kväll på ALESSO, var så himla nice! Älskar att gå på konserter, känslan när man står i arenan är oslagbar, åh! Så min lördag var superbra med trevligt sällskap! 


Söndag

Hej på er! 
Idag sov jag till 12, var riktigt skönt att vakna skapligt pigg. Gick ut och la mig i solstolen direkt och stannade där i ca 3 timmar, helt underbart! Så lite färg har jag fått idag iallafall! 

Mot kvällen så kom syster hem på besök, så har ätit grillat och precis tryckt i oss paj. Hon ska snart åka hem och då ska jag ut och springa, ska bli riktigt skönt att bara vara i min egna lilla bubbla för ett tag.

ALESSO

ALESSO hade konsert på Globen ikväll, och han var grym. Hade fått i mig tillräckligt med alkohol för att dansa hela kvällen, skriksjunga och dricka lite till. Hade med mig Becca och Tove, så min kväll var super. Att bara vara och dansa bort problemen, riktigt kul!! 

Berättar mer om min helg och konserten imorgon, för nu ska jag snart försöka sova. Var strul med tågen så kom hem nu, skulle egentligen ha varit hemma vid 3, så är bra slut efter allt bussåkande. Sängen har aldrig lockat mer, ska bli så skönt att krypa ner under täcket kan jag  lova. 

~



Nobody to love


Torsdag

Idag efter skolan åkte jag med biw och Fanny in till stan, köpte med mig en klänning hem som jag velat ha ett tag. Har egentligen inte pengar, men var bara tvungen att ha den! Så passade på när storleken fanns. Har haft en jättebra dag, med en massa prat, skratt och deeptalk. Så underbart att jag har så fina vänner. 

Har bara legat i sängen och snackat Skype sen jag kom hem, ska snart gå och ta bort sminket och borsta tänderna och försöka sova i rätt skaplig tid så jag orkar upp imorgon. 

Oh



10 sanningar om mig.

1. Det jag är mest rädd för är döden. 
2. Jag hatar cancer av hela mitt hjärta.
3. Zac Efron kommer alltid vara min favorit kille.
4. Jag kan bara dricka mjölk till pannkakor, inte annars. 
5. Jag är så tacksam för alla fina vänner jag har tur att ha. 
6. Skulle aldrig klara mig utan Biw.
7. Jag är bäst på att shoppa när jag egentligen inte har pengar till det.
8. Choklad är det bästa jag vet. 
9. Min familj är det finaste jag har.
10. Att tatuera mig är det bästa jag vet, älskar känslan när man får sätta nålen i huden. 

SANT.



See you again

Sån himla bra remix, fast inget slår orginalet.

Tisdag

Hej på er! 
Snart har hela skoldagen gått, riktigt skönt! Har ett seminarium kvar sen så blir det game of thrones tittande innan jag slutar.

Ska hem och slänga mig i solstolen direkt om solen inte försvinner, ska bli riktigt härligt! 

Älskar när det är såhär fint väder, humöret blir automatiskt mycket bättre och allt känns så bra! Så njuter extra mycket av detta.

Hoppas ni får en bra tisdag!


Måndag

Hej på er! 
Ännu en ny vecka som startar, fast veckans jobbigaste dag är avklarad, så skönt! 

När jag kom hem från skolan la jag mig och sola i ca 30 minuter, så himla skönt. Har verkligen saknat det, det är så underbart!! Sen smsade Anna mig och fråga om vi skulle ta en promenad, så gick och träffa henne några timmar. Riktigt kul då vi inte träffats på jättelänge!! 

Nu är jag hemkommen och ligger i sängen och tittar på stalker. Snackar även med biw och Ogge, lika kul som vanligt! 



Söndag

Hallå! 
Igår kom jag hem från biw runt 1, joinade Skype direkt och snackade med Fredde, Ogge och Filip, sen kom Erik också ett tag. Satt uppe till halv 6 och pratade, så när jag vaknade vid halv 12 var jag skapligt seg i huvudet haha. 

Gick upp och åt frukost med min syster som kommit hem till oss, sen började jag fixa mig och hann prata med bästavän innan vi tog oss till Uppsala. Gick runt på Gränby med Becca, sen bjöd hon på frozen yoghurt, så snäll! 

Nu sitter jag på tåget och väntar på att det ska gå, är så himla fint väder så vill komma hem så jag kan få gå ut och avnjuta en springtur i detta väder!! 

Lördag

Hej på er! 
Idag vid 11 åkte jag med mamma och foster tjejerna in till Uppsala, så vi gick på Gränby så fick med mig lite shopping hem, alltid lika kul! 

Tog bussen vid halv 5 hem till biw, hon är ju så duktig och har fått jobb så kände att jag ville åka och umgås med henne några timmar eftersom hon jobbar hela helgen. Vi ligger nu i sängen och kollar på film och snackar Skype med Ogge och Filip. Köpte även chips så har lite lördagsmys, alltid lika mysigt.

Soffläge

Ligger ute i soffan och snackar Skype och slöglor lite på tv, riktigt trevligt att snacka med alla filurer. Köpte även den nya ben and jerrys idag, och den var faktiskt god! Så det är något ni borde prova! 

Kollade på film innan med mina föräldrar och Amanda, den var helt okej. Var mysigt iallafall, kommer ihåg förut när jag ALLTID kollade på film på kvällarna, men nu gör jag det nästan aldrig. Så var kul att göra det. 

Hoppas alla har haft och fortsätter ha en bra fredag! 

Fredag

Äntligen fredag, vilket betyder helg!! 
Slutade vid halv 12 idag, var så himla skönt. 

När jag kom hem satt jag och pratade med mamma i någon timme, sen övningskörde jag till Ica och runt lite. Handlade lite gott till ikväll som jag ska trycka i mig, mina planer ändrades så kör på en tjockis fredag istället! 

Har precis sett klart första avsnittet av game of thrones, ska ge denna serie en chans. Verkar inte allt för dålig faktiskt, haha. Så nu ska jag laga mat innan jag fortsätter titta på det, blir väl det jag kommer göra ikväll.

~



Torsdag

Hej på er! 
Idag när jag kom hem från skolan så tog jag på mig träningskläder och gick ut på en promenad. Tog 7km rundan så hann njuta lite av solen innan det börja små regna, riktigt skönt! 

Nu ligger jag i sängen och glor på tv och snackar Skype, är det jag gör om kvällarna nu, vilket ni som läst min blogg ett tag har märkt, haha! Hoppas ni har en bra kväll.

-



Onsdag

Den här dagen har gått skapligt fort, vilket har varit skönt. Stannade kvar i Tierp efter skolan och väntade med biw tills hennes buss gick, alltid roligt att umgås lite extra med henne! 

När jag kom hem så låg min studentklänning på sängen, blev så glad! Den var lite stor så beställde en mindre storlek så nu hoppas jag verkligen den passar för var så nöjd! 

Tog mig ut på en 7km lång runda sen, gick lite trögt men tog mig runt, så är inget annat än nöjd. Nu ligger jag i sängen och glor lite på tv, vet inte vad jag ska hitta på. Blir väl antagligen Skype som vanligt, haha! 

Svar på kommentar



Ja, jag och Simon har gjort slut. Eftersom att en har frågat antar jag att de flesta är nyfikna, därför jag gör ett separat inlägg om det och svarar. 

Men det är slut, och allt är bättre så. Vi funkade inte ihop, och istället för att gå och må dåligt så är det bäst såhär! 

Tisdag

Idag efter skolan tog jag med mig biw in till Gävle, vi mötte upp Filip och sen tog vi oss till körskolan. Hade en 40 minuters körlektion, sen gick vi till donken(såklart) innan vi åkte hem. 

Tog en promenad från tåget, vilket jag nu alltid gör, så skönt. Gjorde övningar när jag kom hem då jag inte kommer orka springa, och vädret lockar inte alls. Så stannar hellre hemma. Ska snart in i duschen, ska ta världens längsta dusch. En massa dåliga känslor har börjat krypa fram och jag har bara en hemsk känsla i kroppen, så ska stå där och dämpa det lite. En dusch hjälper alltid.

Måndag

Idag efter skolan följde jag med biw in till stan, vi tog oss upp till akademiska där hon hade tid med sin läkare. När vi var klara tog vi oss till donken matälskare som vi är, sen kollade vi runt lite på stan innan vi åkte hem. 

När jag kom hem tog jag mig ut på en springtur i kvällssolen, hann se lite av den så det var skönt!
Sen hamnade jag i Skype som vanligt, har precis lagt på och ska sova så man orkar med morgondagen. Godnatt på er!

så härlig


~



Söndag

Hej på er! 
Har spenderat dagen med biw, vi har inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt! 
Åkte därifrån vid 4, så mamma och pappa hämtade mig i örbyhus så körde jag dem till vendel. Pappa hämtade bilen som han lämnade där igår. Sen tog vi oss hemåt, sprang in på Ica och köpte godis tjock som jag är, så det ska bli bra gott att trycka i sig det senare! 

Har precis städat klart, har bytt lakan och dammsugit som varje söndag, alltid lika härligt att lägga sig i sängen sen. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag lägger mig i sängen och snackar Skype!

Lördag

Hej på er! 
Filmen igår var jättebra! Fast var dock inte bättre än ettan men bra var den! Så den är sevärd! 
Sov hemma hos Erik efter bion, så vi kollade på film när vi kom dit innan vi sov. 

Åkte till biw så jag var hos henne vid halv 3 idag, vi gick hem till maijas son där det var en massa folk och vi blev bjudna på middag. Var riktigt trevligt! 
Nu ligger vi hemma i sängen, gör ingenting speciellt, blir väl att vi glor på nån film senare eller så. Fast antar att vi kommer snacka i Skype med alla underbara människor! 

Ingen annan rör mig som du


Insurgent

Ikväll ska jag och två kompisar gå på filmen Insurgent, den verkar så himla bra så hoppas inte att man blir besviken. Vilket jag inte tror då Divergent var superbra. Vi får se helt enkelt. Någon av mina bloggläsare som har sett den? Vad tyckte ni om den? 

Torsdag

Hej på er! 
Idag efter skolan åkte jag hem en snabbis innan jag tog tåget in till stan. Mötte upp Erik och alle, vi kollade runt lite först innan vi åt. Blev bjuden på subway snäll som Erik är, så det var väldigt gott! Har inte ätit det på två år så kände att det var dags, haha. 

Har bara snackat i Skype sen jag kom hem, så har haft en bra kväll som alltid. Nu ska jag försöka sova så jag orkar med skoldagen så man kan få helg. Godnatt på er! 

jag kommer aldrig bli bra nog.

Det är sjukt hur mycket en människa kan få en att tycka illa om sig själv, och få en att känna sig så himla värdelös. Du har förstört mig helt och hållet, det du gjorde mot mig sitter kvar och påminner mig dagligen om hur dålig jag är. Och alla vidriga tankar jag fått mot mig själv pga det suger så jävla hårt, vill inte påverkas så mycket som jag gör. 

Jag kommer aldrig känna mig duglig, för du gjorde klart för mig att det finns personer som är bättre, som man lätt byter ut mig mot. Jag kommer aldrig bli bra nog, det spelar ingen roll vad jag gör, säger eller skriver för jag kommer aldrig bli bra nog. 

Även fast jag vet att alla inte är som du, eller kommer svika mig på samma sätt så sitter det i huvudet. Dessa ord som ständigt ploppar upp i huvudet, dessa jag bara vill bli av med. Du har fått mig att tro att jag aldrig kommer bli tillräckligt bra för någon någonsin, jag hoppas du är nöjd med det. Fan, vad jag hatar dig för det. 

Du har skapat en rädsla i mig som aldrig kommer försvinna, rädslan över att bli ersatt och känna att det alltid finns någon som är lite bättre än jag. 

Onsdag

Idag efter skolan åkte jag med pappa till hans jobb, var på anställningsintervju om sommarjobb, så håller tummarna nu på att jag får det! Hoppas hoppas det. 

När jag var klar tog jag bussen till stan, var strul med tågen så kom hem senare än jag tänkt. Har nu fått i mig mat och ligger nu mätt i sängen. Funderar på att gå ut och gå, hade bestämt mig för att inte träna idag men för mitt eget bästa måste jag ut. Kanske kör på lite intervaller också, låter sjukt bra! 
Så det blir nog så. 

Ville bara kika in och önska er en trevlig kväll.

Tisdag

Nu är skolan i full gång igen, riktigt segt. Men är inte långt kvar till studenten, blandade känslor inför det, är faktiskt lite smått panikslagen. 

Efter skolan mötte mamma mig vid tåget så övningskörde jag till Ica, sen körde jag lite och det gick bra. 

När jag kom hem tog jag mig ut på en springtur, gick åt helvete så är inte alls glad. Sov 3 timmar inatt så kan väll bero på det, kände hur benen verkligen inte ville hänga med på det jag ville göra. Bara samla nya krafter och inte ta detta så hårt, vilket är jävligt svårt. Bröt verkligen ihop när det gick såhär dåligt. Är en dag med för mycket känslor som kommer upp till ytan. 


rätt så sjukt



Måndag

I lördags kväll kom Erik och umgicks med oss, vi såg sista sagan om ringen filmen, dem var bättre än förväntat. Borde ha gett dem en chans innan, för dem var faktiskt bra haha.

Igår kväll var vi ett gäng som var på fast & furious 7, herregud så bra den var. Och vilket slut, har aldrig bölat så mycket till en film, tårarna kunde inte sluta rinna. Så den tycker jag alla som läser detta ska gå och se, så jävla sevärd. 

Sov kvar i stan, så nu sitter jag på tåget på väg hem. Vill egentligen inte hem, skäms ihjäl. Råkade missa våran påsklunch, så vet ju vilka som kommer vara skapligt besvikna på mig iallafall.. 

Men ni får ha en fortsatt bra dag, puss

Biw levererar



Lördag

Hallå! 
Kvällen i torsdags var superbra, hade det riktigt roligt! Träffade en massa man inte sett på länge och lite nya människor. Blev en lyckad kväll helt enkelt! 

Igår kom vi hem hit vid 10, så då käkade vi middag och började kolla på andra filmen av sagan om ringen, som vi nu har sett klart. Vi ska väl starta någon ny film och sen börja med maten. Kommer bli en lugn kväll hemma med en massa filmtittande. 

Bjuder på bilder från festen! 





Torsdag

Hej på er! 
Jag och biw sitter på bussen på väg till stan, ska träffa Andrea och några till och gå och käka innan vi tar bussen vidare till harbo. Matte har fest så där kommer vi spendera våran kväll! Är riktigt taggad så kvällen kommer bli bra! 

Ha en bra torsdag så hörs vi! 

Onsdag

Goddag! 
Idag sov jag till halv 1, vakande med huvudvärk så fick skippa springturen jag hade planerat att ta. Men så är det ibland. 
Är nu färdig fixad och ska ut och övningsköra lite med mamma innan jag ska hämta bästis som jag ska spendera min dag med! 

RSS 2.0