Måndag

Hej på er!
Idag var klockan ställd på 10, då var det bara att gå upp och fixa sig. Vid halv 12 tog jag tåget till Gävle för att ha körlektion, vilket inte gick så bra, så är rätt besviken. Men bara försöka att ta nya tag tills på onsdag.

Nu är jag på väg till stan, ska möta upp Biw så ska vi kika runt innan vi tar hos till harbo för att umgås med Matte några timmar. Sen åker jag med biw hem och sover där!

Bion igår

Filmen igår var riktigt rolig, och bra! Vi såg insidan ut, så den tycker jag att ni ska se för den är sevärd!

Nu ligger jag i sängen och tittar på teen wolf vilket jag gjort hela dagen och tänker fortsätta med.

Mot stan

När jag kom hem gjorde jag lite körkortsregler innan la jag mig i sängen och startade teen wolf, vilket jag somna till eftersom jag var så trött. 

Nu sitter jag på tåget på väg till Uppsala, helt sjukt hur mycket man åker fram och tillbaka, är seriöst stammis på upptåget, haha! Ska möta bästavän, så ska vi möta upp hennes mamma och hennes kompis och gå och käka. Sen ska vi träffa Ogge och Richard så ska vi gå på bio. Filmen verkar vara bra, kommer säkert vara vi och en massa barn, vilken film tror ni det är vi ska se? ;)

Gårdagen

Gårdagen var riktigt trevlig! Vi var ett litet gäng på mig, biw, matte, frazze, Erik, Filip och lajje som var och såg sinister, filmen var väl helt okej. Var kul ändå att gå på bio och sitta vid biw som höll på att dö mesta delen av filmen, kan erkänna att jag också hoppa till då och då, haha! Tycker verkligen inte om att gå på skräck på bio, men är alltid lika kul när man väl gör det.

Åkte med och sov hemma hos biw, hon började jobba vid 7 så nu är jag på väg hem, kunde inte somna om så då tar jag mig hem istället. Ska hem och försöka vila lite innan jag börjar fixa om mig för att sen ta mig till Uppsala. 

fredag

Hallå! 
Idag vaknade jag i skaplig tid men låg kvar i sängen ett bra dag, riktigt skönt. Sen körde jag till Tierp med pappa och hämtade våra pass, vi har bokat resa till Kreta så om någon månad åker vi!! Ska bli så härligt, har längtat efter detta så länge! 

Nu sitter jag på tåget på väg till stan, ska möta upp några stycken så ska vi kika runt på stan innan vi går och äter kinamat, sen kommer några till så ska vi på bio. Ska bli kul! 

Min kväll

Missade precis tåget hem från stan då bussen var sen. Så Ogge var så snäll och kom till stationen och hängde med mig. Jag tog sen bussen till Björklinge och mötte pappa som slutade jobba, så körde jag hem. Så nu har jag för första gången kört i mörker, vilket gick bättre än förväntat.

Kom hem och såg norrsken, riktigt häftigt faktiskt! 
Kom sen in och såg att det fanns tacos, så det satt jag och tryckte i mig halv 2 på natten, gott var det iallafall, det kan jag lova. Sen pratade jag ett tag med Ogge i Skype, nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon. Godnatt på er! 

-



Torsdag

Hello! 
Min morgon startade jag med ett avsnitt av teen wolf, höll på att dö på slutet, för hann inte se nästa avsnitt så inatt när jag kommer hem, då jävlar! Haha denna säsong är riktigt spännande, helt sjukt.

Sitter just nu på tåget, ska in till stan och träffa en kompis innan jag tar mig vidare till matte, så hos honom kommer jag spendera kvällen. Vi får se vad vi hittar på, blir antagligen att vi spelar guitar hero eller bara snackar, riktigt härligt! 

Onsdag

Hej! 
Igår planerade jag att ta en promenad i morse när jag vaknade, men när klockan ringde låg jag bara kvar i sängen. Hittade ingen motivation till att gå upp. Så fortsatte titta på säsong 5 av teen wolf som jag började kolla på inatt, riktigt spännande! 

Nu är jag färdig fixad och väntar på mamma, jag ska köra in till Uppsala. Vi ska gå runt och titta och senare möta upp Becca, så ska alla gå ut och äta. Ska bli riktigt mysigt. Ska även försöka springa ner på stan för att kika på ett par skor, och även köpa skorna om dem finns haha! Ha en bra dag allihopa! 

Tisdag

Idag gick mötet på Arbetsförmedligen bra, var bara lite info och sen pratade vi enskilt vilket inte alls tog lång tid. 

När det var klart tog jag tåget till Uppsala och mötte biw och Ogge. Tog oss till Gränby, där vi kollade runt. Jag köpte med mig en väska hem, likadan som jag redan har för jag tycker om den så mycket, haha. 

Nu ligger jag i sängen och pratar Skype, ska snart kolla teen wolf eller devious maids som tydligen hade börjat, så måste se avsnitten jag missat. 

Johan Falk - slutet

Nu har jag sett sista Johan Falk, den var så bra!!! Omg, ni måste se filmerna! Allihopa, oherregud alltså. Dock lite tråkigt att Wagner inte vart med så mycket i de senaste filmerna, men men så är det. Tänker inte säga något för jag hoppas att ni ska se dem själva!! 

Ligger nu och pratar i Skype, ska sova i skaplig tid då jag måste upp till Arbetsförmedligen på möte. Sen blir det nog stan med biw och Ogge. 

Måndag

Godkväll.
Jag och biw vaknade och fixade oss och tog bussen vid 2 in till stan. Jag tog tåget direkt hem och mötte mamma, så körde jag till skutskär och Gävle. Vi passade på att storhandla när vi var i närheten, så fick med mig en resväska hem (äntligen), har velat ha en hur länge som helst, så passade på nu eftersom vi snart ska utomlands och så flyttar jag säkert snart så då har jag en egen.

När vi kom hem städade jag rummet, dammsög och bytte lakan, så längtar tills jag ska krypa ner i sängen. Nu sitter jag i soffan och äter guacamole, blev så hungrig så slängde ihop det. Väntar på att mamma ska gå och lägga sig så jag kan titta på sista Johan Falk filmen!! Pappa jobbar kväll så dem ska se den i helgen, och så länge klarar inte jag av att vänta så får titta ensam. 

Till harbo

Nu sitter jag och väntar på bussen, ska ta mig till harbo, är alltid ute på resande fot känns det som, haha. Ska åka och umgås med matte, biw, Ogge och Fredde, ska bli riktigt kul! Behöver det nu, vissa människor gör mig så jävla förbannad och äcklad så det finns inte. Så att jag får åka och umgås med mina fina vänner räddar mig ikväll. Sen åker jag med hem till biw och sover där! 

Hoppas ni får en bra kväll.

Gårdagen

Min kväll var superbra, träffade det vanliga gänget och hade det bra. Vi körde jag har aldrig och ölspelet vilket gjorde en bra dragen, men jag klagar inte! Så kvällen vart lyckad, fick även donken på natten innan vi tog oss en promenad hem till Ogge där vi sov. 

Bjuder på lite bilder 








Lördag

Hallå! 
Idag gick vi upp och la oss i solen direkt när vi vaknade, vi hann bada osv i ca 2 timmar, sen fixade vi oss innan vi åkte iväg till Ogge. Han bjöd på mat och vi har druckit lite.

Nu väntar vi på bussen, vi ska hem till Erik som har fest. Blir nog en bra kväll, vi hörs!

Fredag

Hallå! 
Idag hann jag och biw inte umgås mycket innan jag åkte hem, hon skulle jobba så lät henne sova så länge som möjligt. Jag åkte in till stan och mötte Ogge och Lollo, åkte hem och bada och sola en timme, sen var det bara att fixa sig igen.

Nu sitter jag på tåget på väg till stan, ska till Gränby till nilson shoes och jobba 3 timmar, så Lollo och Ogge är kvar hos mig tills jag kommer hem, så timmarna ska nog gå fort! Så jag ska hem och ha fredagsmys innan det blir en lördag med fest. Ha det! 

Torsdag

Hej! 
Idag har jag legat i solen i någon timme, sen var det dags att gå in och fixa sig. Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan cykla till tåget. Ska in till stan och byta buss som tar mig vidare till harbo, ska möta upp matte på den så åker vi hem till honom. Vi ska laga mat tillsammans och sen bara umgås, biw kommer också när hon slutat jobba. Tror även att Ogge och Lollo kommer med, så min torsdag kommer bli bra! Sen åker jag och sover hos bästavän, riktigt härligt, älskar att vi ändå kan umgås allihopa även fast vissa jobbar. Är så glad att jag har dessa människor i mitt liv. Ha en fortsatt bra dag och en bra kväll, puss

Två bilder från dagen

Min dag har varit riktigt bra! Även om det inte gick allt för bra på minigolfen, men Lollo tog på sig sista platsen så jag kom inte sist. Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och snacka Skype och bara vara.


Onsdag

Idag när jag vaknade gick jag upp och fixade frukost och åt med mamma som sällskap, gick sen ut och la mig i solen i några timmar, badade och bara var.

Nu sitter jag på tåget på väg till stan, ska träffa biw och Ogge, vi ska möta Lollo som äntligen kommer hit!! Ska bli så kul att träffa henne igen, har saknat henne massor! Så hon kommer sova hos mig i helgen, så kul! 

Vi ska köpa mat och sätta oss i Stadsparken innan vi tar oss till studenternas för att spela minigolf, tror även Jens och kanske ogges bror ska spela med oss, oavsett vad så ska det bli riktigt mysigt. Är så himla fint väder så då passar minigolf perfekt. Hoppas ni får en bra dag och kväll.

Tisdag

Godkväll! 
Idag spenderades min dag på rullsand, körde både dit och hem, vilket gick helt okej. När jag kom hem hann jag även med att göra några prov på datorn, så nu måste jag ligga i, på riktigt. Ska fan ha det där jävla kortet snart.

Städade, böt lakan och dammsög innan jag tog mig ut på en efterlängtad springtur. Så nu ligger jag ny gråten i min säng, kollade precis på Johan Falk, och fy helvete vad bra denna var, nu väntar jag bara på att vi ska få hem sista filmen, så spännande. Ni som inte har sett Johan Falk gör mig besviken.. Nejdå, men se dem! Så jävla bra filmer, ni kommer inte ångra er.

Nu ska jag försöka sova då jag vill komma upp i skaplig tid, godnatt på er.

~



Måndag

Helloo! 
Idag vaknade jag vid halv 11 och gick in och fixade frukost innan jag väckte biw. Vi åt sen böt vi om till bikini och gick ut och la oss i solen på en gång. Så vi har bara tagit det lugnt och badat hela dagen, riktigt skönt! 

Nu är vi hemma hos biw, hon ska fixa lite saker innan vi åker iväg till harbo. Ska hem till matte och umgås med honom, Ogge och Jens några timmar, ska bli kul! Sen är det bara att åka hem och lägga sig direkt, eller ah nästan. Ska upp tidigt imorgon för att åka iväg till rullsand och spendera dagen där.

I Stadsparken



Söndag

Sov faktiskt bra inatt för att vara jag och när jag är helt ensam, riktigt skönt! 
Vaknade pigg vid halv 11, gick då upp och satte på mig bikini och fixa frukost som jag åt ute i solen. Sen la jag mig och sola och badade i ca 2 timmar, riktigt härligt! 

Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, ska träffa bästavän, vi ska köpa middag och gå och sätta oss i Stadsparken och äta det. Sen har jag med mig lite annat ätbart så blir som en liten picknick, ska bli mysigt. Andrea skulle egentligen också följt med, men det ändrades så det blir bara jag och biw, var längesen det bara var hon och jag som umgicks så det ska bli härligt. Ha en bra dag! 


Lite bilder från dagen

Nu är jag hemkommen, tror jag ska se ett avsnitt av teen wolf innan jag sover. Första gången på länge jag sover helt ensam hemma, vilket ska gå bra även fast jag är supernojjig. Ska försöka gå upp tidigt imorgon och hinna njuta av solen innan jag åker iväg. Godnatt på er! 







Lördag

Hej på er! 
Sitter just nu på bussen på väg hem, Biw börjar jobba vid ett så duktig som hon är. 

Själv ska man hem och njuta lite av solen innan jag ska fixa mig, för vid 5 kommer min syster och Erik och hämtar mig, så tar vi oss till rullsand för att äta med våra föräldrar och umgås med dem. Ska bli riktigt mysigt, bara få vara och se hur camping livet är, haha. 

Hoppas ni får en bra dag och kväll! 

Fredag var det ja




Fredag

Hej på er! 
Hoppas ni har haft en bra dag i det här fina vädret! Det har jag haft, jag har solat och badat hela dagen, riktigt härligt! 

Nu sitter jag på tåget på väg till stan, ska möta Biw och Ogge innan vi tar oss till harbo. Vi ska hem till matte och umgås med honom och några till hela kvällen, ska bli kul, vilket det alltid är! Är så himla tacksam för alla fina vänner jag har turen att ha, så lycklig! 

Sen åker jag och sover hos bästavän, så min fredag kan ju inte bli så mycket bättre. Hoppas ni får en bra fredagskväll så hörs vi! 

Just nu



Torsdag

Hallå! 
Idag gick jag upp vid 12, hade ställt klockan innan men kom verkligen inte upp. Gick upp och åt frukost med pappa innan han åkte till jobbet, vid halv 1 cyklande jag till tåget och mötte Ogge, Biw och Fredde. Så vi har solat, badat och druckit lite gott hela dagen, riktigt härligt! Senare mot kvällen kollade vi på Batman, bra filmer det där! 

Gick med dem till tåget, vilket var försenat så vi satt på stationen en timme extra, lite kallt och segt men hare bra sällskap så gick fort! Tog mig en promenad hem också, så fort jag kom hem hoppade jag in i duschen, så skönt att stå där i värmen. Nu ligger jag i soffan framför tvn och slöglor lite, ska nog starta teen wolf innan jag sover.


•••



FINALLY

Ska äntligen få veta vem A är, är så spänd! Tror dock någon spoilade, så segt. Men ska ändå få se själv, har väntat så länge på det här!


Onsdag

Godmorgon, eller snarare goddag. 
Ligger nyvaken hemma hos biw, väntar på att hon ska vakna. 

Igår åkte jag in till stan och mötte biw och Ogge, hittade ett par byxor så när vi hade kikat klart på stan tog vi oss till Boländerna. Där gick vi runt på Ikea i några timmar, riktigt härligt! 
När vi kommit hem till biw och varit här ett tag gick vi ut och träffade Jens, Sebbe och Filip, och vi bara umgicks och hade det riktigt kul! När dem andra bestämde sig för att gå hem drog biw och jag med Jens, biw satt och spelade CS, vilket hon tyckte var as kul och lika kul var det att titta på. När vi kom tillbaka till biw tittade vi lite på tv och pratade innan vi somnade.

Idag ska jag åka hem i skaplig tid, ska hem och umgås med mamma då jag lämnade henne ensam igår, så blir en helkväll med henne, mysigt det också! Ha en bra dag så får vi se när vi hörs! 

Måndag

Godkväll.
Idag väckte mamma mig vid halv 10, så vi packade och sedan åkte vi iväg till rullsand. Där har vi spenderat hela dagen i solen, har solat och badat hela dagen, riktigt skönt. Att bara åka iväg och umgås med mamma har varit så mysigt, tog vara på varje sekund. 

När vi kom hem beställde vi pizza, var för trötta för att laga mat, haha. När jag ätit klart började jag städa, nu är jag klar och ska hoppa in i duschen. Senare blir det nog bara att se på film med mamma, och umgås med mitt sällskap som snart kommer hit. Ha en bra kväll! 


Söndag

Hallå! 
Igår var vi kvar i harbo ett tag, käkade pizza och städade innan vi åkte hem till biw. Där umgicks vi och bara var, man var rätt så seg efter festen haha. 
Senare på kvällen åkte vi hem till mig, så vi kom hem hit vid 1 då gick vi och la oss nästan direkt, riktigt skönt! 

Idag gick vi upp och åt frukost innan vi la oss i solen, fick sola i någon halvtimme kanske, var skönt så länge det varade om man säger så! 
Vid 5 tog vi tåget till Uppsala och åkte till Gränby, skulle köpa ett par nya byxor men fanns inte i min storlek så får åka ner till stan på tisdag och titta. Mina sprack på festen då jag av någon konstig anledning skulle sätta mig på golvet och gjorde det på ett sjukt konstigt sätt? Haha! 

Nu startade jag precis ett avsnitt av teen wolf som jag ska titta på och tänker äta chips och dipp till det, riktigt gott! 
Ska sova i skaplig tid då jag och mamma ska iväg tidigt imorgon, hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll! 



Gårdagen i bilder










Fredag

Hej på er! 
Äntligen fredag, äntligen helg! Har dock bara jobbat 2 dagar så har inte varit jättejobbigt. 

Jobbdagen idag har gått superfort verkligen, riktigt skönt! Kan ju bero på att jag är övertaggad till ikväll. Sitter på bussen på väg till Uppsala, ska springa ner på stan och köpa lite mat innan jag möter Filip på stationen, sen tar vi oss vidare till harbo hem till matte som har fest! Har saknat mitt lilla harbo gäng så ska bli kul och träffa alla igen! Hoppas ni får en bra kväll, det ska iallafall jag ha! 

Torsdag

Jobbdagen gick fort idag, så skönt! Packade paket hela dagen vilket inte var så svårt, vilket var bra haha. 
Jobbar imorgon också, så blir att gå upp halv 5 då med, lite små segt.

Sen jag kom hem har jag packat inför imorgon kväll osv, blir jävligt mycket packning, tur jag åker med pappa på morgonen och att han kan ta hem det mesta sen, haha! Sen har jag sett en Johan Falk film och ett avsnitt av pretty little liars, så jävla spännande! Vill bara se nästa film och avsnitt! 

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon, godnatt på er!

Onsdag

Hej på er! 
Idag på Risktvåan så hade jag det jättekul, var riktigt lärorikt och spännande. Att få se vad en liten hastighetsskillnad kan göra när det gäller att bromsa, shit vad jag har lärt mig mycket. Fick även prova på hur det kändes att "volta" med en bil, hänga upp och ner osv, sen krocka i 7km/h. Så detta ska ni se fram emot och ta vara på ni som har det framför er! 

Vid 6 kom vi tillbaka till stan, då träffade vi biw och Ogge, fast han drog direkt så vi andra gick till donken. Sen vid 7 åkte vi hem, så nu ligger jag hemma i sängen och pratar Skype. Ska snart starta ett avsnitt av teen wolf innan jag sover. Blev tillfrågad om jobb, så imorgon och fredag är jag tillbaka på sågen, haha inte länge man var därifrån. Men det ska bli kul, bara segt att jag måste upp halv 5, men men, får ju jobba! 
Ha en bra kväll och sov gott sen hörrni! 

Tisdag

Hej! 
gårdagen var supertrevlig med mina favoriter, vi köpte med oss mat som vi åt hemma hos Ogge, sen kollade vi på Batman begins, riktigt bra film det där! Så kommande filmkvällar ska vi se dem två andra, älskar dem! Så himla spännande och bra, riktigt sevärda! 

sov borta inatt så kom hem vid 2-3, då var det raka vägen ut till solstolen och poolen där jag låg i några timmar, så underbart! Så nu är man lite brunare, det tycker jag om.
Min kväll har spenderats i sängen och soffan framför teen wolf och pretty little liars med bästavän i telefon, sen ett Skypesamtal. Nu ska jag försöka sova då jag och Andrea ska iväg på Risktvåan imorgon, spännande! Godnatt på er! 

Måndag

Hej på er! 
Vaknade vid 11 idag, var utvilad vilket var superskönt. Gick upp och la mig i en solstol direkt, så himla skönt att bara ligga där och svettas lite, haha! Fick ligga där en timme innan jag skulle in och fixa mig.

Sitter på tåget på väg till Uppsala, ska möta biw och Ogge så ska vi fixa lite ärenden innan vi tar oss hem till Ogge. Tror det blir filmkväll och bara umgås, riktigt kul då det var ett tag sen! 

Lugn söndag

Hej på er! 
Igår fick jag sällskap vid 10, vi satt uppe och tittade på tv och bara umgicks. Idag har vi tittat på Johan Falk och bara varit, vilket har varit skönt.

Blev ensam runt 5 tiden, så sen dess har jag legat i sängen och kollat på tv och pratat Skype. Biw somnade innan så nu väntar jag på att Ogge ska komma hem igen så vi kan prata, haha! Ska även starta teen wolf och mysa med Musse. Älskar dessa dagar då man bara kan springa runt i myskläder.


SPYR PÅ ER.



Hoppas ni hade suttit och suckat och gnällt lika mycket om det hade varit era nära och kära som varit inblandade. Tror faktiskt inte ni skulle det, så skärp er förfan, ni är vuxna människor. Blir så irriterad, det är liksom människor, flera liv vi pratar om. Mänskligheten är så jävla äcklig, ni är så egoistiska. Här sitter man själv och nästan spyr för man inte har en aning om vad som hänt och kan inte ens förställa sig hur det känns att behöva få samtalet att ens förälder, dotter/son, sambo eller liknade har varit med i olyckan. Ni blir sena, någon har förlorat en människa, vad är värst? 

RSS 2.0