1D this is us

Åh filmen var så himla bra! Måste bara gå på deras nästa konsert, jag MÅSTE! Åhå hade gåshud under nästan hela filmen, grabbarna är ju bara för söta!
Biw åkte med hit så vi ska lägga oss nu och sova snart tror jag, båda är sjukt trötta!


BIO


Mat

Sitter på donken och tjockar just nu, är lördag så får tjocka då! ;)


Stan

Drar in till stan snart, min snälla mamma skjutsar mig till tåget 10 över så jag slipper gå i regnet, möter upp biw och Andrea på tåget, ska fixa klart mig det sista nu, puss!


Lördag

I morse hade jag ställt klockan på 9, för vid 20 över 9 gick jag med syster till tåget. Behövde på en promenad, men vågar inte powerwalka med min hals och har även blivit täppt i nästan, så det är jobbigt! Vi har gäster här så har spelat kort med dom och så idag. Bytte nyss lakan och ska snart dammsuga rummet, efter det kommer jag nog sitta och slö glo på tv eller sitta vid datorn och vänta på att tiden ska gå. Ska ju in till stan senare och gå på bio med mina favorit tjejer! Ska dammsuga nu sen duscha tror jag!
 
 
 

Så bra

Filmen var så sjukt bra! åh jag dör.. Så jävla sevärd film, lovar er! Om ni inte har sett den gör det, och har ni inte sett någon av snabba cash filmerna så gör det också! Ni kommer inte ångra er. Fast min Kinnaman var inte med mycket i filmen, det var tråkigt, fast en annan snygging var med så inget att klaga på ;) haha skojar. Ska kolla på ett avsnitt av GG nu sen sova, ska på bio i morgon kväll också men mer om det då!
 
 

BIO

Äntligen återförenas vi med kinnaman!❤


MAT


Fredag

Äntligen fredag, så himla skönt! Nackdelen idag är att jag går till 4 men har sovmorgon så det funkar! Efter skolan åker jag in till stan för att äta middag och sen gå på bio med syster, bra fredag!


Godnatt

Somnar i älsklings tröja och nallen jag fick av honom förut, det som fattas är han, men snart så har jag honom här brevid mig! ❤


Film

När jag kom hem från Uppsala bytte jag om till myskläder och åt mat. Sen har jag målat naglarna och så, nu ska jag kollaps film med mamma och tröstäta ben and jerrys!


Torsdag

Är på väg till bussen nu, vaknade utan feber i morse, men har fortfarande as ont i halsen, men drar iväg till skolan iallafall! Om jag mår bra efter skolan också så åker jag in till stan med biw! Hoppas ni får en bra torsdag!
 
 

Idolmys

Min kära mamma och syster kom hem med en ben and jerrys till mig, så söta! Så nu ska jag unna mig med det, får de som sagt nu när jag är sjuk!


DÖR

Jag dör på riktigt! Pretty Little liars slutade så himla spännande, hur ska jag kunna vänta till nästa vecka för att få se nästa avsnitt? VILL SE DE NU! Ni som inte har sett den här serien, börja kolla på en gång! Ni kommer inte ångra er för den är så jävla spännande och bra!

Lyxigt

Lyxar till det med tacos idag till middag, när man är sjuk får man unna sig chipsen och allt! Ska äta nu och titta på nyaste pll avsnittet, åh det är så spännande!!


Afv

Sitter och tittar på americas funniest home videos nu, så himla roligt haha! Har varit ensam hemma hela dagen så börjar få lite panik, vet inte vad jag ska göra.. Har legat i soffan och kollat GG, sen på tv och börjar tröttna på det nu. Men vågar inte ta en promenad för mår skit rent ut sagt :/ men ska fortsätta titta nu, puss!


Onsdag

Vaknade i morse och mådde så himla dåligt, så stannande hemma från skolan. Får vila upp mig och hoppas på att jag är frisk i morgon då jag ska på bio efter skolan. Jag har legat i sängen och slumrat till och vaknat av att det är så varmt, men fryser ändå. Hatar att ha feber. Ska försöka få i mig lite päron yoghurt nu, så himla gott! Ska titta på gg också!


Feber

Har nog feber, är skit varm men fryser som fan, så jobbigt.. Ska kolla klart på svenska hollywoodfruar sen sova, så hoppas jag på att jag mår bättre imorgon, vill inte missa saker i skolan, så får hoppas på det bästa. Godnatt!
Ser helt drogad ut, haha..


19 månader❤

Idag har jag och Simon varit tillsammans i 19 månader, tiden går så himla snabbt. Och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går, du gör mig till världens lyckligaste tjej Simon hoppas du vet det. Jag älskar dig till månen och tillbaka tusen gånger om❤


SUR

En av våra katter hade ner min dator i golvet så skärmen paja eller vad pappa nu sa. Så det hoppas jag, för har hela mitt liv på den där datorn, dör om jag blir av med alla mina bilder osv. Så nu får jag ha min gamla dator som låter som fan, as jobbigt.. Men aja, sånt är livet! Ska titta på gg nu, och det kommer jag göra hela kvällen, tror jag börjar bli sjuk också.. Vaknade i morse med halsont och har det nu med, och jag ligger under duntäcke med 2 filtar över men fryser ändå.. Har inte tid att bli sjuk!!
Älskade data..


Tisdag

Efter skolan åkte jag till vårdcentralen, bad om en remiss till hud i Uppsala och det fick jag så det var skönt! Kom hem runt kvart i 5 och då började jag med maten, så sitter och väntar på den nu, så himla hungrig! Idag tänker jag vara lat och skippa träningen, på idrotten så sprang/powerwalkade vi i spåret så det räcke tycker jag. Ska äta nu, puss!


Kvällsmys

Ska sätta mig i soffan och vänta på att idol ska börja, efter det kollar jag ett avsnitt av gg innan jag sover. Börjar halv 11 i morgon men måste ta en buss så är där vid 10, de är lite segt.. Inte jättelång väntan men ändå, haha!
Sitter och mumsar på det här nu, syster var snäll och fixade det!


Tacos

Jag och Becca bestämde oss för att cykla till örbyhus och köpa grejer så vi kunde laga tacos, så vi cyklade en mil enbart för de, duktiga vi är! Så när vi kom hem började vi med maten så sitter just nu och väntar på att den ska bli klar. Sen vid halv 7 går jag och klipper mig, hoppas på det bästa att mitt hår inte blir allt för kort!


Måndag

Kom hem från skolan nyss ungefär, dagen har gått så himla segt. Kan bero på att jag fick huvudvärk efter en halvtimme i skolan, så har haft det hela dagen. Nu när jag kom hem var jag tvungen att ta lite yoghurt så hoppas på att de hjälper mot huvudvärken, för har ätit dåligt idag. Nu ska jag ut på en promenad med syster, hörs sen!


Godnatt

Såg precis klart Wallander, kollade med mamma och pappa, får ta vara på det nu dom närmaste dagarna!
Ska gå och borsta tänderna nu sen lägga mig, är ganska trött för vaknade 8 idag, det är ju skola i morgon så måste upp tidigt också.. Godnatt hoppas ni haft en bra söndag!
Somnar i rena lakan nyduschad, underbart!


Bästa!

Det bästa med kryssningar är allt godis man köper, haha! Okej inte det bästa men nästan ;) mamma och pappa var snälla och köpte det här till mig, bäst! Nu vet jag vad jag ska mumsa på helgerna framöver ;)


Läskigt..

Det som hände mig i morse var att jag skulle gå en liten längre runda idag, så när jag kommer ut på 292:an så kommer det ut en skåpbil bakom mig ifrån en skogsväg, det kör skit sakta förbi mig och fortsätter så och  dom i bilen glor som fan också. Tillslut ser jag inte bilen för det kommer som en liten sväng, så när det sen blir racksträcka och då ser jag inte heller bilen, och tänker '' hur kan bilen ha kommit utom synhåll med tanke på hur sakta den körde?'' Så då börjar jag tänka '' tänk om dom står på kanten av vägen in på en liten grusväg och typ kommer kidnappa mig eller något hemskt'' Så jag var alltså tvungen att vända, jag klarade inte att gå där. Tänkte liksom ''äh det händer nog inte men tänk om de gör det?'' Det är liksom en väg där man kör 90 km/h så ingen kommer ju se eller höra mig om något händer. Så jag var alltså tvungen att vända, för blev så himla nervös! Ni kanske tycker det är töntigt men den obehagliga känslan jag fick var hemsk, så tyckte det var ganska läskigt!

Solar

Efter min powerwalk satt jag mig ute i solen, och där är jag än! Så himla härligt väder, strålande sol med klarblå himmel! Är ensam hemma också så dunkar musik, helt underbart! Måste även berätta en sak som hände när jag var ute och gick, tyckte det var lite läskigt.. Haha!


PW


Lördagsmys

Ska nu kolla på scary movie 5 med syster, unnar mig faktiskt med popcorn idag, så himla gott! Kommer även sova inne hos henne inatt, våra föräldrar är inte hemma så hatar att sova själv då, hon har 180 säng så finns verkligen plats för mig ;)


MAT

Så jävla gott med pizza, var så himla hungrig! Så sitter framför tvn med syster och mumsar!


Tatuerar

Sitter just nu hos grannarna, deras kompis från Riga är här och han är tatuerare, så kusin, hennes kille och syster ska tatuera. Kusins kille tatuerar sig just nu, sen blir det systers tur, hon ska tatuera ett J som symboliserar mig, stolt haha! Och Maris som tatuerar är så sjukt duktig, han kan verkligen de han gör! Om några månader ligger nog jag här och tatuerar mig ;)
Han har ritat alla bilder, så jävla duktig!


Lördag

Idag hade jag ställt klockan på 8 men var så trött så sov till 9 haha, från 9 fram till halv 12 låg jag i sängen bara och gjorde ingenting! Har precis fixat frukost, så det blev nudlar, så gott! Sitter framför tvn just nu och tittar på Disney program haha!
Sitter även och shoppar saker från Ullared genom hjärtat som är där, bäst är han!


Dagens köp

 

Fredagsmys!

Har kollat på fångarna på fortet nu på kvällen, så nu sitter jag i soffan och ska se på film med mamma och pappa. Efter den lägger jag mig i sängen och kollar gossip girl! Hoppas ni haft en bra fredag!

Försöker att inte äta så onyttigt, så det här är mitt fredagsmys ;)

 

Fredag

Idag har skolan gått långsamt, har blivit mycket vänta mellan lektionerna, så satt en timme i onödan att vänta på en lektion vi inte ens behövde vara med på idag, så segt! Så fick sluta 3 istället för 4 så det var skönt! Då tog biw och jag tåget till Uppsala, så har umgåtts med henne hela dagen! Hämtade även ut biobiljetter för ska både på bio torsdag och fredag nästa vecka! Köpte en plånbok också, sen trosor det behövs alltid! Sitter just nu på tåget och väntar på att det ska gå, ska bli skönt att komma hem, har ätit dåligt idag så är rätt så hungrig, haha! Hörs senare!


Godnatt!

Har bara legat i sängen hela dagen och kollat gossip girl, så skönt! Älsklingen ringde vid 8 med så den 13 september kommer han äntligen hit, åh längtar så mycket! Saknar honom otroligt mycket!❤
Nu ska jag starta ett avsnitt av gg sen sova, har sovmorgon till 10 i morgon så det betyder att jag kan sova en timme längre, underbart!


Torsdag

Idag gick skolan ganska snabbt faktiskt, även fast jag sluta vid halv 4, men har varit så himla trött så har varit lite seg men annars gick de bra. Sitter just nu på Apoteket och väntar på mamma, sen ska hon in på systemet så efter det ska jag äntligen få åka hem! Då ska jag äta, för är sjukt hungrig. Lunchen var inte alls god så åt 2 mackor bara så köpte en dricka när vi var på Konsum för att få i mig något!


Gosen

Kollade precis på nyaste pll avsnittet, ååh längtar till nästa vecka, det slutade så spännande!
Ligger just nu i sängen och ska snart sova, är sjukt trött så ska bli skönt! Hörs i morgon, godnatt!

Fick världens gosigaste text av min älskling nu på kvällen, så himla gos! Jag älskar honom av hela mitt hjärta, är så lyckligt lottad att jag har honom i mitt liv! Min pojkvän är den bästa som finns, och han kommer alltid ha en stor del i mitt hjärta!❤


Promenad

Hade bestämt att ligga i sängen hela kvällen utan träning, men är ensam hemma så måste ut på en promenad, får panik annars haha!


Hemma!

Fick sluta 3 timmar tidigare idag, var så skönt eftersom jag var så himla trött i morse och har bara velat åka hem hela dagen. Så skippade lunchen och åkte hem, så ska fixa lunch nu och lägga mig i sängen och kolla på GG, idag får bli en sån där lat dag, då man ligger i sängen hela dagen!
Sätta på sig myskläder efter en skoldag är en jävla bra känsla!


Onsdag

Godmorgon! Ska snart gå till bussen, är så sjukt otaggad på skola som man kan bli. Ville verkligen inte gå upp i morse, det är liksom andra skoldagen och jag är redan less, hur kommer det här gå? Hade behövt en månads sommarlov till haha, då hade jag varit nöjd. Men ska till bussen nu, hoppas ni får en bra dag!


Kvällen

Var precis ute på en pw/springtur, så sitter just nu i sängen nyduschad och pratar med älskling! Saknar honom så mycket.. :( Vi sitter och små pratar lite om när vi ska träffas igen osv. Sen vid 8 ska jag kolla på idol och efter det kolla ett avsnitt av GG och sen sova. Är faktiskt ganska trött så kommer nog sova gott inatt!
 
 

Mat

Sitter just nu ute och äter, så himla gott och var ganska hungrig så pasta sallad passar perfekt!


Tisdag

Första skoldagen är avklarad, och det känns väl helt okej. Schemat är inte det bästa så det suger helt enkelt, slutar 4 på fredagar, det är fan inte okej. Men vi ska kolla upp saker så den sista lektionen kanske försvinner, får se helt enkelt! Kom precis hem, så har precis fixat lite mellis och ska starta ett avsnitt av GG, sen ska jag ut och lägga mig i solen!


Idol

Sitter i soffan nyduschad och tittar på idol, haha det är faktiskt kul! Sitter här med äpple och ett stort glas med vatten, så gott!


Powerwalk

Drar ut på en pw i kvälls solen, så himla skönt! Ska bara gå och lyssna på musik och njuta av sista dagen innan skolan börjar!


Pressar!


Måndag

I morse vaknade jag vid halv 10, hade ställt klockan på 8 men var så trött så sov lite till. Har faktiskt gått upp innan 10 nu dom senaste dagarna även fast jag somnat efter 2. Så det är duktigt gjort utav mig, skolan börjar i morgon så måste ju ställa om sig. Jag har hållit på och möblerat om lite i mitt rum igen, så nu fattas bara tv-bänken jag köpte igår och tvn, sen är mitt rum klart! Nu ska jag nog starta ett avsnitt av GG, idag ska jag bara vara lat och ligga och kolla gg hela dagen och kvällen! Jag måste ta vara på sista dagen på sommarlovet, är både blandade känslor när det gäller skolan, på ett sätt vill jag inte alls tillbaka men på ett sätt så vill jag haha. Det som gör att jag vill tillbaka är att man inte bara går hemma på dagarna utan får rutin igen, så det är det bästa med skolan, att få in en rutin och träffa alla kompisar haha!
Ska starta GG nu, puss!
 
 
 

Inviger

Invigde bebisarna efter att ha ätit några kräftor! En promenad och pratstund med syster är aldrig fel! Det började dock regna så blev en kort promenad!


Ikea

Biw och jag åkte in till Uppsala vid 3, vi mötte upp syster i Uppsala och åkte vidare mot boländerna. Jag köpte ett par träningsskor på stadium, sen gick vi till Ikea. Där mötte vi mamma och pappa så vi handlade lite saker som vi behövde. Kom precis hem, så tror vi ska äta lite kräftor snart, sen glor vi nog bara på film, eller så kollar jag gg!
Köpte dom här skorna!


Söndag

Är på väg hem till biw, så sitter på bussen och lyssnar på musik, härligt de! Vet inte vad vi ska göra idag, blir kanske en tripp in till Uppsala senare!
 
 
 
 

Pw

Efter några veckors träningsuppehåll sitter träningsskorna på fötterna igen, nu ska jag komma igång på riktigt!
Var ute på en pw för nån timme sen, och det var så himla härligt, kom precis in för cykla och mötte syster vid tåget. Så nu ska jag gosa ner mig i sängen nyduschad framför gg!


Gossip girl

Kommer ligga i sängen hela kvällen och kolla på gossip girl, så skönt! Tjocka i mig det här ska jag också göra ;)


TACKSAM FÖR SVAR

Ni som läser min blogg kan väl kommentera vad ni tycker jag ska skriva om så bloggen blir roligare att läsa? Tycker ni jag ska ha frågestund eller börja tipsa om saker osv? Skriv vad ni tycker, skulle bli jätteglad om ni gör det!
 

Lördag

I morse när jag vaknade gick jag upp och fixa frukost och la mig i sängen och kolla på Gossip girl medan jag åt, så det var ganska skönt. Farfar och Ann-Charlotte åkte hem vid 12 så umgicks med dom också. Nu sitter jag och lyssnar på musik, och bara tar det lugnt. Är rätt trött för somnade rätt sent igår, så idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Kollar nog på GG eller film hela dagen, det behövs ibland, sen så har jag knappt kollat GG på sommarlovet och det är så himla bra nu så måste se haha! Ska faktiskt starta ett avsnitt nu, puss!
 

Pretty little liars

Ska precis starta pretty little liars, så sjukt spännande så har längtat sen i onsdags på att få se de! Ska mumsa i mig choklad och äpplen och lite cola!


Äntligen min!


Mat

Har precis ätit mat, farfar och Ann-Charlotte gjorde langos så nu har man ätit det! Brödet är ju friterat så jag tyckte det blev så mastigt, och är inte jätte förtjust i friterat heller men det funka att äta i liten mängd för mig. Sen hade pappa gjort någon tomatsallad, så den var också jättegod! Nu sitter vi bara och pratar och har det bra!


Fredag

Hejsan! Idag åkte jag och biw hem från Andrea vid 12, så i Tierp mötte jag upp syster och pappa så handlade vi. När vi kom hem så var farfar och Ann-Charlotte här, så har suttit och pratat med dom rätt mycket. Sitter i sängen och gosar med Musse just nu, han är så mysig. Ska nog hoppa in i duschen snart också, så vi hörs!


Film

Har precis kommit in ifrån promenaden, eller var inne en kort stund innan, men gick ut igen. Så vi kollar på scary movie 5, såg den med hjärtat för några dagar sen men den var ganska rolig så funkar att se den igen, så vi kommer kolla film hela kvällen, är fett kallt med.. Fryser som fan :(
Bjuder på dåliga bilder!


Torsdag

Idag vid 1 kom biw hem till mig, sen vid 2 tog vi tåget till Tierp och sen bussen till karlholm. Där träffa vi Andrea, som vi nu är hos, vi ska sova här! Vi har precis ätit pizza så nu sitter vi här proppmätta, vi har inte en aning om vad vi ska göra, men vi tror vi ska ut på en promenad eller något! Vi hörs senare!


Sol

Tar vara på solen nu när den finns här! Känns som att jag har tappat all färg så får passa på nu, har städat rummet hela morgonen men är klar så har precis lagt mig i solstolen. Så nu ska jag pressa i solen, puss!


På tåget

Sitter på tåget just nu, kollar på gossip girl och Smsar med älsklingen, saknar honom redan! Kommer hem vid 9 så det är skönt att det inte blir så sent, ska fortsätta kolla på gossip girl för det är så himla bra och spännande just nu!


Onsdag

Sitter i bilen på väg till Alvesta nu, vill verkligen inte hem. Jag har spenderat en månad med mitt hjärta i streck, så det är extra jobbigt att behöva säga hejdå till varandra.. Får hoppas på att man får en studiedag snart så man kan träffas igen. För vill bara spendera varje minut med Simon så det är jobbigt att vara ifrån varandra❤


Myser

Ska sätta på en film nu, och mysa massor med hjärtat för i morgon åker jag hem :( så vi har lyxat till det med vitlöksbröd och chips med dipp!


Xbox

Sitter i soffan och tittar på när älsklig spelar need for speed, ligger under en filt, har tjock tröja och mjukisar på mig, men fryser ändå, vad är fel med mig? Dom har de rätt varmt i sin lägenhet som sagt men ligger ändå här och fryser, konstigt. Orkar verkligen inte bli sjuk, så hoppas inte jag håller på att bli de. Jag ska snart spela, det är så sjukt kul! Älskar bil spel ;)


Tisdag

Vi är uppe hos Simons mormor nu, vi var uppe på Grand innan med Simons systrar, så jag fick med mig en tröja! Simon höll på med sin bil men det börja spöregna så vi fick gå in. Nu sitter vi framför tvn och slöar!


Godis

Efter maten åkte vi ner till maxi, köpte med oss fetaste godis påsen hem så det sitter vi och mumsar i oss nu. Börjar något program om mäklare i new york snart så det ska vi se, det är faktiskt kul! Sen blir det nog bara att vi ser en film eller något!


Måndag

Idag har vi inte gjort något speciellt, Simon har städat och rensat sitt rum, sen var vi nere i stan ett tag. Men det jag skulle köpa fanns inte, så det var lite surt. Just nu ligger vi i soffan och kollar på tv, vi är vrålhungringa så hoppas på att maten är klar snart!


Aug. 12, 2013

När vi kom hem från Simons pappa åt vi, sen satt vi på paranormal activity 3, dom är så sjukt dåliga men ändå läskiga, haha! Sen kollade vi på scary movie 5, och den var faktiskt rätt bra, fast var glad att jag inte gick på bio som jag hade tänkt, då hade jag nog blivit rätt besviken på filmen, men den var ganska rolig haha! Nu ska Simon och jag sova, börjar känna av huvudet så det är bättre än att starta en ny film, så sov gott!


Söndag

Är på väg hem till Simons pappa just nu, vi tänkte åka dit och hälsa på lite! Innan idag så har vi varit med Simons yngsta syster och handlat saker tills hon börjar skolan, när vi kom hem duschade jag, kände mig så ofräsch så det behövdes, haha! Ska vara social mot hjärtat nu, puss!


Lördag

Idag har Simon och jag inte gjort något speciellt, vi var och handla lite åt hans mamma så det är de enda. Annars så har vi bara legat i soffan och tittat på tv, och nu spelar vi xbox. Det är så tråkigt väder ute så vi ska nog kolla på sommarkrysset och efter det bara se massa filmer!


The heat

Vi var och såg filmen The heat, och fyfan vad rolig den var! Helt klart sevärd kan jag lova, var faktiskt lika bra som jag hade förväntat mig också! Nu ska vi mysa ner oss i soffan framför en film!


Fredag

Idag har vi hjälpt Simons mormor och morbror att flytta saker till förrådet i ingelstad, sen har vi inte gjort något speciellt. Sitter just nu i bilen på väg in till stan, vi bestämde oss för att gå på bio, så det ska bli mysigt! Filmen kommer nog vara as rolig också! ;)


Torsdag

Kom precis hem från Grand Samarkand, vi åkte dit och kolla runt, så jag fick med mig två tröjor hem! Nu ska jag, Simon och lovisa kolla på någon film, det regnar ute så är perfekt väder för att se på massa filmer! Sitter och äter våran godis napp vi köpte igår, så goda!


Liseberg

Har haft en bra dag på Liseberg, var ganska mycket folk men det funka. Har åkt karuseller hela dagen, så kul! Hjärtat och jag spelade bort 60 kr också, men vann självklart ingenting, så det var lite surt. Just nu sitter jag i bilen på väg hem, vi ska stanna vid närmaste donken och äta, alla är typ as hungriga haha, så det ska bli gott! När vi kommer hem ska vi nog bara se någon film sen sova, så hoppas ni har haft/har en bra onsdag!


Onsdag

Godmorgon! Sitter i bilen på väg till Göteborg! Vi ska till Liseberg, så kul! Åker med Simon och hans familj, hoppas bara att vädret håller i sig så vi slipper regnet. Simons yngsta syster fyller 13 idag också, grattis till henne!


Tisdag

Har inte orkat blogga idag, har varit så sjukt varmt och har varit på ett ganska konstigt humör haha! Vi har iallafall inte gjort så mycket, var på arbetsförmedlingen innan, Simon behövde åka dit, sen har vi bara tagit det lugnt och spelat xbox. Senare nu på kvällen åkte vi upp till Grand och kolla runt, sen har vi bara kollat på tv, sitter just nu och väntar på att american pie ska börja. Efter den så ska vi nog sova, ska upp halv 7 i morgon för ska på äventyr! ;)


Croodarna

Sitter just nu och tittar på croodarna med Simon och Linn, vi var och handla massa gott som vi har tryckt i oss nu till bra tv program osv, så härligt! Efter filmen går vi nog och lägger oss för är ganska trött!


Måndag

I morse när vi hade ätit, duschat och gjort oss klara åkte Simon, Linn och jag ut till åryd, det är en bilskrot så Simon fynda lite saker till sin bil ;) Kan ju säga att jag inte passade in där bland alla bilar och smuts haha! När vi var klara där åkte vi ner till Saab, Simon lackade om sin bil på ett ställe och så hade han fått fel färg, så han är lite arg så han pratar med dom nu och jag sitter i bilen och väntar, vi var tvugna att åka och hämta bruken med färg innan dom skulle göra något, så får se sen vad dom gör. När vi är klara här ska vi åka till stadium outlet, jag ska kolla om jag hittar några tränings byxor och skor, sen åker vi nog tillbaka till hans mormor så han kan fixa med bilen!

 


Filmys

Sitter just nu i soffan med simon och linn och tittar på film, äter gott och har det bra!


Söndag

Hej! Idag har jag och Simon hjälpt hans mamma och morbror att flytta kartonger med saker osv till ett förråd i ingelstad, det har tagit oss hela dagen, haha! Vi fyllde två kärror med saker så det tog sin tid, sen måste man ju även ta ur de och sen in i förrådet. Tror vi höll på från 12 till 6, så när vi var klara åkte vi hem till Simons mormor igen, där blev vi bjudna på pizza, och nu sitter vi hemma hos Simon. Jag är sjukt seg för det är så himla varmt, så det är rätt jobbigt, för man orkar inte göra något, haha! Jag, simon och linn spelar need for speed nu, alltid lika kul!


Need for speed

Sitter just nu och spelar need for speed med Simon och Linn, så sjukt kul!!


Lördag

Jag måste bara säga att jag har sovit så sjukt dåligt inatt, Simon har runt 27 grader varmt i sin lägenhet, och han kan inte öppna sitt fönster för då kommer det in skit feta spindlar, så fattar ni hur varmt det har varit haha! Just nu är vi uppe hos simons mormor, och Simon städar sin bil för tillfället, och jag tittar på! Han ville inte ha hjälp så då får han göra det själv ;) sen ska han tvätta bilen också. Sen vet jag inte vad vi gör, det är jäkligt varmt ute så man har ju inte någon stor ork till något, så vi får se! Ska hjälpa min lilla älskling nu, puss!


Fredag

Sitter just nu i bilen på väg hem från Willys, Simon och jag åkte med hans mamma och handla, något mer speciellt har vi inte gjort efter vi kom hem till honom. Bilresan gick faktiskt fortare än jag trodde, så det var skönt! När vi kommer hem ska vi laga mat och sen blir det nog en myskväll framför tvn med massa gott! Fick även min one tree Hill box nu, eller har haft den länge men den har stått hos Simon, sen ett nytt skal och hörlurar!
Målade naglarna igår så dom ser ut såhär:


På väg!

Sitter just nu i bilen på väg till älskling, vi lyssnar på musik, pratar och har det bra! Är strålande sol ute så känns lite tråkigt att behöva sitta i en bil hela dagen men men, det blir bra ändå!


Packar


Torsdag

Jag och Simon åkte till Tierp innan idag, vi behövde åka till Apoteket sen handla vi lite godis inför bilresan i morgon, vi ska hem till honom så det behövs godis när man måste sitta i en bil 6-7 timmar! Vi kom hem för ett tag sen, då hängde vi tvätt osv, nu sitter Simon och läser, ovanligt att se honom läsa haha! Tror vi ska laga mat snart, så duktiga som vi är! ;)


RSS 2.0