Måndag

Hej! Idag har vi inte gjort något speciellt, åkte till åryd för simon skulle fixa något till någons bil, haha. Hatar att ha en pojkvän till bilnörd, så fort jag hör något prat om bilar har jag lust att spy, så tråkigt alltså. 
Han åkte nyss iväg för att köpa fika (tror jag) Med hans mamma och syster. Men jag orkade inte åka med, mår så sjukt konstigt.. vet inte vad det är med mig, men helt bra mår jag iallafall inte. Ikväll vet jag inte vad vi gör, jag vill gå ut på värsta långpromenaden, men det är inte så bra väder men ska försöka tvinga ut simon ändå! 
 
haha jag dör, råkade ändra bakrundsbild på simons dator när jag skulle förhandsgranska, och nu hittar jag inte bilden han hade innan, fatta död jag är om den inte finns.. haha! pinsaaamt
gammal bild. 

Söndag

Hej! Igår när vi kom hem gjorde vi inget speciellt, på kvällen kollade vi på tv och film! 
Idag har vi varit uppe hos Simons mormor och ätit, sen åkte vi och handla lite. När vi kom hem somnade Simon, tråkmånsen som han är, haha! Fast jag ska inte säga något, eftersom jag hade huvudvärk i morse och då sov jag typ 1-2 timmar efter vi ätit. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, tror vi ska se film eller bara kolla på tv, så ni får ha det bra, puss!
 
hade 15 månader igår med min fina pojke ♥
hittade en gammal bild på en liten fjortis ;) haha dör
 

Lördag

Hej på er! Bloggade inget igår, vet inte varför men glömde helt enkelt bort det. Igår var jag och Simon uppe på Grand Samarkand nån timme med Simons mamma. Sen spelade vi xbox, haha så kul :D
Sen på kvällen kollade vi på let's dance och hade det braa, sen satt vi bara och slöa framför tvn. 
 
Idag ska Simon chippa sin bil, vi ska snart åka, och hans systrar ska med och efter vi har choppat hans bil ska vi nog till Ikea och kolla runt, så jag hoppas att Simon köper en rullgardin för det behövs, haha!
Hörs senare, puss! 
 
 
 

Kvällen

Hej, efter maten startade jag datan, och kollade på pll. Vid 7 gick jag och syster ut på en powerwalk, var skönt men ganska kallt. När jag kom hem hoppa jag in i duschen sen packade jag, för att i morgon efter nationella tar jag tåget till stockholm för att åka till min pojke. Sen gjorde jag en smoothie och kollade på pll, nu ska jag borsta tänderna och så sen sova, för ska ta tåget 10 över 8, så måste upp en halvtimme tidigare, haha får se hur de går!
Och har som sagt inget internet på tåget, får se om jag bloggar något i morgon, annars blir det på fredag, ha det bra!
 
min fina ♥

Onsdag

Hej! Hade ingen svenska idag så sluta ungefär 1,5 timme tidigare, skönt! När jag kom hem skrev jag klart min novell jag skulle ha gjort i skolan egentligen, men läraren var inte där så gjorde de hemma. Nu ska jag nog bara kolla på tv eller starta datan och titta på pll, ska även träna senare efter maten för gjorde aldrig det igår!


Tisdag

Hej! Idag hade vi nationella i skolan, gick rätt dåligt för mig, haha!
Efter skolan åkte biw och jag till Gränby, där Håkan hade signering, var kul! När jag kom hem satt jag mig vid datan och kollade pll, ligger just nu i sängen för ska sova, är sjukt trött! Godnatt!


Vampire diaries

Några timmar efter middagen gick jag ut på en springtur/powerwalk i spöregnet, var så skönt men ganska kallt! När jag kom hem hoppa jag in i duschen och sen fixade jag en smootihe, och satt mig och titta på Vampire diaries, SSÅÅÅ SPÄNNADE, ÅÅÅÅH!! haha vill bara se mer, tror nästa avsnitt kommer ut i slutet på veckan, hoppas det iallafall!!
 
I morgon efter skolan drar jag in till stan med Biw, vi ska till gränby på Håkan Hellströms signering, Simona skulle också följa med så det blir kul! Skrev det nu eftersom att jag inte har något internet på telefonen kvar, och så fuckar blogg.se appen, så ni vet.. haha! Ska borsta tänderna nu och sen sova, är inte på så bra humör, så känner att sömn är det enda som får mig att glömma allt. Godnatt.
 

Måndag

Hej på er! Måndag idag igen då, så segt. Slutade kvart över 11 idag som vanligt, när jag kom hem så gick jag och syster ut på en kort promenad med grann hundarna, ska nog ut på en powerwalk/springtur senare. Sen satt jag mig och kolla på pll, haha så nörd jag är. Och är sjukt sugen på något så springer fram och tillbaka till köket, men kommer aldrig tillbaka med något, haha. Kan bero på att jag åt en hårdmacka i skolan och är för lat för att fixa något, men ska nog hämta yoghurt med banan i, så jag får något i magen. Ska fortsätta titta nu, puss!

Soligt väder

 
Hej! Har legat och latat mig i sängen framför pll hela dagen, men vid 3 tiden tog jag mig ut på en powerwalk/springtur i det fina vädret, var så sjukt härligt! Var så himla varmt och solen lös, så satt mig i solen när jag kom tillbaka, sen hoppade jag in i duschen. Sen gick vi till grannarna och åt mat, det är alltid så sjukt god mat när vi är dit bjudna, så det var kul! Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, ska antingen kolla på film med mamma eller pappa, eller så ska jag kolla på pll, haha! I morgon är det skola igen, orkar inte :( haha känns alltid så segt på söndagar men sen går veckorna så snabbt, så det ska nog gå bra!
Så ska dra mig mot tvn eller kolla pll som sagt, skriver i morgon!
 
 

Söndag

Hej! Igår kollade vi bara på film, sen kollade jag på PLL, så det blev en lung lördag.
Jag vaknade vid 11 idag, liten sovmorgon eftersom jag somnade runt 3.. Men nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, har precis fixat frukost så ska äta det framför PLL!

Lördag

Igår så kollade biw och jag på Sune i grekland, den var väl lite sådär, inte så bra som jag hoppades på! Sen kollade vi också på AFV, alltså shit, vi satt och skratta så vi började gråta, haha var så jävla kul! Hade bästa kvällen med henne!
I morse när vi hade ätit gick vi hem till Elin och Aron, så vi umgicks med dom i några timmar. Sen vid 3 åkte biw hem, så då gick jag och syster ut på en powerwalk, jätte skönt! Vi har massa sol så vi passade på att njuta av en pw i den! När vi kom hem duschade jag, sen lagade vi mat, vi åt tacos, sååå gott! Mamma och pappa åkte bort nu vid 5 så vi är ensamma, så vi ska kolla på film och ha myskväll, det är härligt det med! Ska tjocka med massa gott :D
Vi ska iallafall kolla bitchkram, jag har redan sett den men den var så bra, så kan se om den! Sen får vi se vad i tittar på. Skriver här senare, puss!
 
Jag och världens bästa syster som små♥

BÄSTA ÄR HÄR

Hej! Sitter hemma hos mig med biw, vi lyssnar på musik och ska snart äta tror jag! Vi var i Uppsala innan, jag var tvungen att köpa en bh, haha ointressant! Mötte även på Jenny på tåget hem så vi snackade med henne, så var kul att träffa henne!
Ikväll ska vi nog bara se film eller kolla på någon serie, får se vilket! Kikar in senare, puss!


Fredag

Godmorgon! Ska gå till bussen snart, är sjukt trött men blir nog piggare av att få frisk luft, dock är det dåligt väder vilket suger, bara det inte regnar så är jag glad!
Efter skolan blir det stan med biw sen ska hon sova här!
Hoppas ni får en bra dag, puss!


Duktig

Fick värsta ångesten efter chokladen, så tog mig ut på 50 min powerwalk och sprang sen 10 min, så mår bättre nu!
Sitter ny duschad i sängen med ett glas smoothie, ni ser på bilden sen vad jag gjorde min smoothie med, var skit gott faktiskt! Så ni måste prova!
Ska nu se ett avsnitt av pll innan jag ska sova, så hörs i morgon, godnatt!


Hatar mig själv

Hatar mig själv för att äta choklad idag, men har så Jävla ont i huvudet och sötsuget tog över, hate it.


Hemma

Kom precis hem från skolan, så skönt! Har huvudvärk så var jätte härligt att sluta 1 timme tidigare! Sitter just nu och väntar på mat, är jätte hungrig eftersom att lunchen inte var så gott. Sen ska jag ligga i sängen och kolla PLL hela kvällen!


Torsdag

Hej! Somnade efter 10 igår, så skönt! Fast vakna trött som fan och känner av huvudet.. Går till 4 idag också, skit segt.. Dåligt väder är det också så de suger, haha! Kikar in här senare, puss!


Onsdag

Hej! Idag i skolan hade jag två redovisningar, ett grupparbete med Andrea och Hanna på naturkunskapen, sen svenska nationella. Så skönt att ha alla muntliga saker klart! Fast engelska muntliga kommer väl snart också, men men går nog bra!
Kom hem runt 4 och då åt jag middag, så ska snart ut på en powerwalk med syster, får se om vi springer lite också, annars gör jag nog det sen. Så himla härligt väder ute, solen lyser och det är skapligt varmt! Ska byta om till träningsläger nu, puss!


Tisdag

Hej! Idag åkte 1-3 på Handel till Arlanda och Stockholm, vi fick veta lite om säkerhet och vad man kunde göra på Arlanda, ganska intressant faktiskt, skulle vilja jobba där sen! Sen åkte vi in i Stockholm, då gick vi och käkade lunch, åt på taco bar, as gott! Sen när vi var på väg tillbaka gick vi in på Ö&B, GISSA VEM JAG SÅG? JO MARCELO FRÅN BIG BROTHER, GASH SÅ SNYGG! Vågade inte gå fram och be om att få ta kort, haha fegis, nej men känns lite cp när jag var med Andrea och Corrine och jag var den enda som typ visste vem han va, haha! Sen åkte vi runt i sthlm och kolla och Carin (lärare) pratade på massa eftersom hon är reseledare, haha! Jag kom hem runt halv 6 då åt jag, sen pluggade jag och övade på mitt nationella tal jag har i morgon, börjar bli lite nervös men hoppas på att det ska gå bra! senare gick jag ut på en powerewalk med syster på 50 min, sen tog jag en springtur på 10 min, haha orkar knappt något längre, inte sprungit sen nyår, blev sjuk där så fick massa hosta som varade över 1 månad och blev as förkyld, men ska verkligen kämpa nu! Måste nå mitt mål :D
Ligger nu i sängen och ska starta ett avsnitt av PLL, och dricka min smoothie och ett stort glas med iskallt vatten, mums! Sen ska jag sova, för var uppe redan 6 i morse så är ganska trött, så hörs i morgon, godnatt!
 
Motivation:

Måndag

Hej på er, måndag idag igen vilket betyder att man ska tillbaka till skolan, så segt. Var sjukt trött idag så lektionerna gick skit segt, men härligt att träffa kompisarna! Slutade 11:15 idag så då åkte jag hem och fixa lunch, sen hjälpte jag mamma och rensa gamla leksaker och spel osv. Sen drog jag med syster ut på en powerwalk/springtur. Skönt att äntligen komma igång med det igen, inte jätte mycket träning men bättre än inget! Sen när vi kom hem lagade vi mat, vi fixade wook, så gott! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska nog börja kolla om på PLL nu, så jag färskar upp minnet tills det börjar igen i sommar! Ska ligga i sängen hela kvällen och glo på PLL, ska sova tidigt också för blir Stockholm i morgon med alla som går handelsprogrammet, då alltså min klass och 2-3orna. Får se om jag kikar in senare, puss!
 

Bästa

Hej! Idag åkte jag och cornelia till Volvo för att se Sean banan, såg inte så mycket men fick höra honom, haha! Sen har vi suttit ute i solen och ätit melon, hoppat hopprep och spelat massa spel, så mysigt! Cornelia åkte och dansa på kvällen så då satt jag och pratade lite med gustav, var härligt! Då han umgåtts med kompisar så har vi inte träffats jätte mycket så var härligt!
Har haft bästa helgen hos bästa personerna, så kul att vara hos dom, jag mår så bra och allt är bara så bra, man skrattar massa osv! Ville inte hem idag, skulle ha kunnat stanna kvar några dagar!
I morgon är de skola igen, är inte taggad, så sjukt trött på den, haha!
Men bara bita ihop och kämpa dom sista månaderna! Och har mina underbara kompisar som får en att orka!
Ska sova nu så hörs i morgon, godnatt!


Söndag

Hej på er! Nu funkar blogg.se appen, den funkade inte igår, därför har jag inte bloggat. Jag är ju som sagt hos mina kusiner, jättekul! När jag kom hit så gjorde vi inte så mycket utan åt mat, spelade spel och hade fredagsmys framför let's Dance. Igår åkte jag Och cornelia ner på stan, så kollade vi runt och tog en fika! Sen på kvällen kollade vi på fångarna på fortet, och åt creme brulee, sjukt gott! Och nu ligger jag här och har precis vaknat, ska snart gå ner till de andra. Idag vet jag inte vad vi ska göra, så vi får se bad dagen har att erbjuda. Jag åker iallafall hem senare ikväll, vilket är sjukt tråkigt för har så kul när man är här :/ men vi hörs senare, puss!


Mot Uppsala!

 Hej! sitter just nu på tåget på väg till Uppsala med biw, jag ska ta bussen till Norrtälje för att spendera helgen hos kusinerna! Blogg.se appen funkar inte just nu iallafall, så om den inte funkar i helgen så får vi se hur mycket jag bloggar, inte mycket ifall den inte funkar tror jag. Ha en bra fredag, puss! 

Gosigt sovsällskap


Mums

Sitter just nu och äter kiwi och dricker smoothie, så gott! Var precis ute på en lite kortare powerwalk, skönt!
Elin och Aron kom innan så var hemma och gosa lite med honom istället för att gå då, sen var det tonårsbossen så ville se de, så tog en kortis pw idag. Ska kolla lite på tv nu sen lägga mig, puss!


Torsdag

Hejsan! Kom hem runt 5 idag, vi fick sluta halv 4 men missa precis tåget så fick ta bussen. Sitter just nu och väntar på mat, är så sjukt hungrig! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske tar en powerwalk lite senare, men annars blir det lugnt!


Kvällsmål

Kom in ifrån en timmes promenad för ett tag sen, gick med älskade syster så de va härligt! Har precis satt mig i soffan med en smoothie och morötter och kiwi. Gjorde smoothien med vaniljyoghurt, hallon och så provade jag ha i en banan, blev sjukt gott! Så nu ska jag trycka i mig det sen plugga lite och sen sova, godnatt!


Plugg

Hej, kom hem vid 20 i 4 idag, när jag kom hem åt jag middag, var så sjukt hungrig så åt mat istället för något mellanmål. När jag var klar satt jag mig med bransch boken och läste, har prov i det i morgon för missade det när jag var i Thailand. Sen satt jag mig och skrev på svenska talet, det nationella. hate it. Vill inte ha tal :( Men får ha det med personer från min klass så det kommer gå bra! Är nog klar med det nu, ska fixa det sista i skolan i morgon, med powerpoint osv. Nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska nog kolla på tv eller börja titta om på pll, haha det är så bra därför jag vill titta om, och så har jag sett de en gång till innan nästa säsong kommer i sommar, så vi får se hur jag gör!
 
 gammal bild.

Onsdag

Godmorgon! Ska precis gå till bussen, jag är sjukt trött men pallra mig upp ändå. Solen skiner så man blir lite piggare och gladare av det! Hoppas ni får en bra dag!


Världens bästa❤

Idag är det ett år sen du lämnade oss, kampen mot cancern blev för jobbig efter alla dessa år, så du orkade inte stå emot längre. Du var den starkaste personen jag kände, men cancern tog över. Det är så overkligt att du försvann så fort, det är du som förtjänar att leva efter allt du varit med om. Världens finaste mormor, det är här du ska vara, här hos mig för jag behöver dig. Jag behöver kunna gå upp till dig och se ditt fina leende som gjorde en så glad så fort man såg dig, jag behöver få känna din värme ifrån en kram. Jag behöver dig helt enkelt. Min smärta jag har i hjärtat efter saknaden av dig kommer ingen förstå, jag kan vara glad och ha ett leende på läpparna men saknaden av dig finns alltid här. Den blir som värst när jag är ensam, sitter och tänker på allt fint vi har gjort tillsammans, och allt vi skulle göra. Som i förrgår så hittade jag ett pussel du och jag la tillsammans för många år sen, det var de bästa jag visste när jag var liten, att få sitta där med 300 pussel bitar ungefär och pussla ihop det med dig.
Du var den som fick mig att må bra, hur dålig dag jag än hade haft, så gick jag upp till dig och då mådde jag genast bättre. Du var en glädjespridare, du var min solstråle som lyste upp mina mörkaste dagar. Men nu finns det ingen som gör det, ingen lyckas med det så som du gjorde det, du var så speciell. Jag är så stolt över att jag har haft just dig som mormor, skulle aldrig för en sekund ha velat haft någon annan. För det finns ingen som skulle vara lika bra som du är. Jag saknar dig så himla mycket, och vill över allt annat att du ska komma tillbaka. Ibland har jag lust att ta telefonen och ringa dig, men sen kommer jag på att jag inte kan, för du kommer inte svara. Och jag vill bara gå upp till dig för att kunna sitta och prata men de går inte heller, för du kommer inte öppna dörren. Eftersom du inte finns här, utan i himlen. Jag vet att du är på ett ställe där du inte har ont längre, men jag vill bara ha tillbaka dig här.
Men jag vet, jag vet att en dag kommer vi att ses igen.
Jag kommer alltid att älska dig mormor, och kommer alltid att sakna dig. Du var världens bästa, och kommer alltid att vara. Gud valde att ta tillbaka sin finaste ängel, och du mormor, du är min finaste ängel. ❤


Tisdag

Hej, kom precis hem! Slutade 1 idag men åkte med mamma och handla. Sitter just nu och äter mellis, så gott! Efter det ska jag ut på promenad med mamma, så vi hörs!


Powerwalk

Kom precis in ifrån en 45 minuters låg powerwalk i solen, det är så skönt att bara gå och gå med bra musik i öronen! Och när jag powerwalkar/springer, som jag inte gjort på ett tag eftersom jag blev sjuk vid nyår och sen ha velat att snön ska försvinna, så mår jag så extremt bra när jag gör de. Jag blir nöjd över att jag går ut, eftersom att jag mår så dåligt av min kropp så blir jag så nöjd efter en powerwalk eller springtur. Nu ska jag verkligen klara det här och nå mitt mål, ska sluta med massa onyttigheter och röra mig mer, för kan inte må såhär. Ska gå ner det jag gick ner förut men gått upp, och gå ner mer, måste klara det här nu!
Nu sitter jag i soffan för ska kolla på film med älskade mami, så har laddat upp med morötter och en flaska vatten!


Måndag

Hej, igår kollade jag på en film men familken och låg och grät till Oth, så himlaaaa bra alltså, åååh vill inte att den ska ta slut :(
Idag var 1-3 på kommunhuset, alltså handelsprogramet bara, så man lärde sig lite nytt. Kom hem vid 12, då lagade jag lunch, jag gjorde omelett, muums! Så nu ligger jag i sängen och ska titta på det allra sista avsnittet av oth, kommer gråta som en liten bebis, seriöst det är den bästa serien någonsion, JAG BARA ÄLSKAR DEN!
 

Söndag

Hej! igår när jag och Biw kom hem till mig gjorde vi inget speciellt, vi bakade kladdkaka, senare åt vi mat! På  kvällen var jag och Biw ute och gick med Elin och hennes kille och lilla Aron, mysigt! Sen gick Elin och Aron med hit så fick gosa lite med gullungen! Sen gick vi ut i stugan och kollade på film, sen satt vi bara och pratade massa, så härligt att äntligen få göra det med henne, så längesen!
Idag åkte hon hem vid 1, då städade jag mitt rum, rensade ena garderoben också, skönt att bli av med grejer jag aldrig använder! Sen böt jag lakan i sängen, gooos! Och damsög, sen duschade jag så nu ligger jag här i min säng nyduschad i rena lakan, bästa känslan fan! Ligger här med ett glas ramlösa med smak av granatäpple, och en kiwi, mums! Ska starta One Tree Hill nu och äta det, är snart klar med säsong 9, vilket är sista av oth. Är så ledsen, vill inte att det ska ta slut :(
Hörs senare, puss!
 
GE MIG SOMMAR!!
Bild från midsommar 2011, ett minne för livet! :D

Bitchkram

Såg nyss filmen bitchkram, den var superbra! Så se den ifall du inte redan gjort det!


Lördag

Hej! Sitter just nu i bilen på väg till Upplands Väsby, ska lämna Simon, sen skjutsar mamma mig och hjärtat till Uppsala. Så tar han tåget till Sthlm, han ska hem idag :( fast om 3 veckor åker jag dit igen ungefär så det känns inte allt för jobbigt!
Sen möter jag upp biw så åker vi hem till mig, ska bli så kul att träffa henne igen, så vi kör väl på filmkväll eller något! Vi får ju umgås iallafall!
Så kikar kanske in här senare, puss!

Hittade en snygg hatt igår ;)


Film dags!

Nu blir det film med massa goda saker!!


Fredag

Hej! Är just nu i Uppsala, var nyss och handla och nu är vi på väg till Ikea, vi ska äta lunch och kolla runt där kanske, sen åka till lite klädesbutiker!
När vi är klara åker vi till Upplands Väsby och hämtar Simon (kontakt barn). Är sjukt trött så tar nog en powernap hemma sen, eller promenad, lutar mest mot promenad så sover jag bättre inatt!


Torsdag

Hej på er! Idag har jag inte gjort ett dugg, Simon åkte in till Gävle och hämta våran bil med pappa, då passade jag på att plugga lite. Sen hjälpte jag mamma med maten, blev kyckling, klyftpotatis och tzatziki, så gott!! Vi grillade för första gången i år också, mums! Nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla på film med mamma. Simon och pappa kollar på hockey så då får mamma och jag titta film!


Johan Falk kodnamn: Lisa

Filmen ägde, åh så bra den va!! Joel kinnaman är ju så Jävla snygg också!! Helt klart bäst, så jävla bra!! Ni som inte sett någon Johan Falk, börja med det! Dom är så bra, helt klart sevärda!
Sitter just nu på tåget, vi trodde det gick ett 20 i men det gjorde de inte.. Så sitter och väntar på att det ska gå, de går om 10 min så. När jag kommer hem ska jag dejta kudden, är så himla trött!

Jag dör så snygg han är!


BIO


Irriterande

Just nu är jag nyvaken, haha! Åt lunch vid halv 1 efter en promenad, sen vid 1 gick jag och la mig i sängen, och så klart så somnade jag, typiskt mig. Så har sovit från 1 tills nu, rätt skönt ändå! Men hoppades på att huvudvärken skulle vara borta men nej, den är kvar.. Så irriterande!
Ska nu ha på mig ansiktsmask sen hoppa in i duschen så jag piggnar till, sen fixa mig innan vi drar oss in till stan!


Onsdag

Hej! Igår kväll åkte jag till örbyhus hem till Jenny med Amanda, vi kollade typ på film och bara prata, så de var trevligt! Åkte hem vid 10 och då tittade jag bara på tv sen gick jag och la mig vid 12. Och vaknade kvart över 9, jätte pigg, eller inte! Men ska snart upp och äta frukost då magen kurrar, sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Ska iallafall på bio ikväll!

Nyvakna på bilden så ser ganska störda ut, haha!


Mellanmål

Hej! Sitter just nu och äter mellis! Kom precis in ifrån en promenad, skönt att röra på sig! Innan de så var vi i Tierp och handla, efter vi ätit ska mamma, jag och Simon spela Wii, så kul :D vi hörs senare!


Kvällen

Blev ingen promenad för mig idag, dåligt gjort utav mig eftersom jag har gått upp 3 kg, vill verkligen inte gå upp.. Så i morgon ska jag fan ta mig en långpromenad, haha!
Har kollat på film nu på kvällen och spelat spel, mysigt det!
Ska snart kolla på fångarna på fortet sen sova, om jag inte somnar när vi tittar på det, haha för är så trött.
Ska gå och fixa lite frukt nu som jag kan mumsa på, så hörs vi i morgon, godnatt!
 
gammal bild!!

Måndag

Hej på er, igår var ju våra kontakt tjejer här, det vi gjorde var typ att spela kort och yatzy! Rätt mysigt faktiskt, känns som att man var liten igen, hihi!
Sen när vi skjutsat hem dom kollade vi på film, rätt dålig, haha!
Just nu ligger jag i sängen, lat? japp.
Nej men ska snart ut på en långpromenad tänkte jag, så får vi väl se fall hjärtat går med Eller är hemma. Hörs sen!

De godaste man kan äta när man kollar film!


RSS 2.0