Fikar

Sitter och äter äppelpaj med älsklingen, så gott! Har städat lite medan hjärtat spelar Xbox så ska fortsätta senare också, fast blir nog att spela Xbox lite innan för min del ;)



Måndag

Hej på er! Har studiedag idag, så skönt! Sov till halv 10 ungefär, underbart. Gick då upp och fixa frukost, sen åt det framför tvn med hjärtat! Sen duschade vi och efter det satt vi oss och kolla på tv framför en mysig brasa, underbart att elda nu när det är kallt ute. Tror jag ska baka snart eller något, är jättesugen på äppelpaj så blir nog det då, hörs sen! 



Sovdags

Efter maten övningskörde jag lite med pappa, gick väl helt okej. Sen gick jag ut på en Springtur med Simon vid min sida på cykeln ;) när vi kom in kollade vi på film, den var ganska konstig men den funka. Sen kollade vi på en till film som var totalt värdelös men ändå rolig, fast somnade i slutet så vet inte hur den sluta,  haha! Ska sova nu för är sjukt trött, eller iallafall försöka, har tvn på så kollar väl lite på de innan, godnatt! 



Ute i skogen

Är ute och plockar svamp med älsklingen nu, så himla fint väder också, underbart! 




Bra låtar!


Mys

Efter maten tog jag en springtur, och hjärtat cyklade med idag igen, söte! När vi kom tillbaka hoppa jag in i duschen sen spelade jag kort med mamma och Amanda. Sitter just nu i soffan och väntar på att vi ska se film, så jag och hjärtat ska äta massa gott och mysa massor, han åker hem snart så måste ta vara på tiden extra mycket! 



Lördag

Godkväll kan man nästan säga nu, idag har vi inte gjort så mycket. Vi var i Tierp och handlade med mamma innan, när vi kom hem sov jag i nån timme typ, rätt skönt! 
Sen har vi bara legat och slöat oss i sängen, de gör vi nu med, vi är as hungriga så vi väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir det bara massa mys framför antingen hockey eller film, får nog kolla på film efter hockeyn för min pojkvän måste se hockey står han och skriker i min morgonrock! 




I regnet

Var precis ute på en Springtur i regnet, så himla skönt! Hjärtat cyklade med brevid så det var kul med sällskap! Ligger nu i sängen och ser vilka som går vidare i idol, sen ska jag hoppa in i duschen sen går jag nog och sover, eller kollar på film. Är så himla trött, även fast jag sov rätt länge idag, konstigt.. Men hoppas ni haft en bra fredag!



Fredagsmys

Sitter i soffan och tittar på idol och mumsar på popcorn och milkshake, så gott! 



1 år och 8 månader❤️

Har varit tillsammans med mitt hjärta i 1 år och 8 månader idag, finns ingen som gör mig så lycklig som du gör, du är så himla bra på alla sätt och vis. Kan verkligen vara mig själv med dig och det är så himla bra. Det tyder på att du verkligen får mig att känna mig trygg och att du älskar mig för den jag är, eftersom du stannat kvar efter alla sidor du sett hos mig ;)
Jag älskar dig så himla mycket, glöm aldrig det❤️



Fredag

Börjar 12:05 idag, så himla skönt! Har spelat Xbox med hjärtat nu på morgonen och bara tagit det lugnt. Ska snart åka till tåget, slutar 4 idag vilket är segt men är på så himla bra humör så dagen går nog fort! 
Hoppas ni får en bra dag, puss! 



dynamo magician impossible

Tittar just nu på dynamo magician impossible, asså snubben är grym! Han gör seriöst saker som är omöjligt, förstår mig inte på det här, det går inte att göra sakerna han gör. Så himla cool är han, så ni måste se det här, det är sjukt häftigt! Nyss hade han ett jävla spjut i sig, alltså vafan det går inte, håller på att dö för vill veta hur fan han kan göra sakerna!

Myser




Film

Innan maten så gick jag och Becca ut på en långpromenad, var riktigt härligt men kallt! Sen så tig jag en riktig varm dusch, underbart! Nu ska vi se Johan Falk, och vi gottar oss som vanligt, går verkligen inte att vara nyttig när Simon är här haha!




The OC

Kom hem från skolan vid halv 3, det är skönt att sluta i skaplig tid. När jag kom hem satt jag mig och pratade med hjärtat, och nu ligger vi i sängen. Simon mådde inte så bra så han sover, jag ska börja kolla på OC, kollade klart på gossip girl för nån vecka sen, åh det var sjukt bra! Så den serien kan jag rekommendera! 
Min syster har sagt i flera månader att jag ska kolla på OC så ger det en chans nu! 




Torsdag

Börjar kvart över 10 idag, så får sova en timme längre, så skönt! Ska snart gå till bussen, lockar verkligen inte att gå ut, det är kallt och ser riktigt ruggigt ut.. Slutar 2 idag så hoppas på att dagen går fort!



Onsdagsmys




Övningskörde

Jag passade på att övningsköra på en grusväg till Ica, gick väl hyfsat bra! Fast på hemvägen så springer en älg ut ur skogen, fattar ni paniken jag fick? Släpper ratten, tvärnitar och skriker, sen tittar jag på Simon och mamma och börjar asgarva precis som dom. Haha hade varit så kul att få det på film!






Mat

Äntligen får jag äta, så sjukt hungrig! Kom precis hem så nu ska vi äta, sen åka och handla. Ska ha sån här teorilektion varje onsdag i 10 veckor nu, kommer vara jobbigt men gratis är bra! 




Onsdag

Godmorgon! Är på väg till bussen just nu, och det är skit kallt ute, vill inte ha höst/vinter. Att vi har skolfoto idag gör inte saken bättre, ser alltid ut som fan på korten så hoppas man ser hyfsad ut i år. Efter skolan vid 3 ska jag på teori kurs för körkort i skolan, vi måste det för att få 10 körlektioner, så Det slutar 5 så kommer vara helt slut ikväll, tur att jag har sovmorgon i morgon! Ska fortsätta lyssna på musik nu, puss! 




Tv

Idag har vi mest legat i sängen eller i soffan och tagit det lugnt, spelat Xbox och tittat på tv. Sitter nyduschad i soffan i min mysiga morgonrock, och under en gos filt. Vi väntar på att svenska hollywoodfruar ska börja, och efter det tror jag att jag sover. Tänkte att jag skulle sova en halvtimme längre och strunta i att duscha i morgon men så blir det inte, för kom på att jag har skolfoto så måste upp i vanlig tid, segt.
Hoppas ni haft en bra kväll, puss!




Studentfesten

Jag och Simon kollade nyss på studentfesten, så sjukt bra film! Rekommenderar den starkt! Så ni som inte har sett den, se den nu! 


Tisdag

Godmorgon!
Eller ja så god är den väl inte.. Vaknade med huvudvärk, hemskt. Så idag är det ingen skola för min del, så hoppas på att jag snart blir frisk från min förkylning och att jag slipper huvudvärken. Ligger i sängen hos min älskling, blir omhållen utav honom och hör hur det spöregnar ute, mys! Ska ligga och nörda subway surfers nu tills min älskling vaknar! 





Xbox

När vi kom in från promenaden spelade vi Xbox, så sjukt kul! Vi spelade cel damage, spelade det hela tiden förut så det var kul! Nu ska vi gotta oss och titta på tv!





Promenad i kylan







Myser

Sitter i soffan och ska kolla på film med mamma och hjärtat, myser i mina gosiga pyjamas byxor som är mormors❤️
Vi ska kolla på breakout, så får hoppas på att den är bra! Ska mysa ner mig under filten hos hjärtat nu, puss! 




Måndag

Då är det måndag igen, och har en hel skolvecka framför sig.. Vi hade så bra schema förra veckan när en av våra lärare var borta, så kommer vara ovant att gå hela dagar nu, är riktigt skoltrött så jag behöver lov. Ska snart åka till skolan, föräldrarna ska till Tierp så får skjuts vilket är as skönt! Är sjukt trött idag så hoppas dagen går snabbt så ma snart kommer hem igen! 
Körde på att ha toffs idag, vilket är väldigt ovanligt för mig när de gäller skolan och när jag inte är hemma, men det är riktgt skönt att få undan håret! 




Färgar håret




Bowlar

Bowlar med Amanda, corinne, Andrea, biw och älsklingen, så himla kul! 




Söndag

Idag vaknade vi runt 9, även fast vi somnade efter 2 så vaknade vi så tidigt... När vi ätit frukost gick vi ut i skogen och leta svamp, vi hittade faktiskt en del! Så det var mysigt att bara gå runt! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig osv, för senare bär det in till stan! 




Tröttisar

Ligger i sängen framför tvn, vi är sjukt trötta. Ska köra några till örbyhus någon gång som också var hos grabbarna, så hoppas på att det blir snart för håller på att somna.. Så efter vi kört dem så blir det sovdags för oss!





Fika

Sitter och fikar med världens godaste bulle, älskar att äta här hos ilze och David för man får alltid så god mat och fika!




Mot grannen

Ska hem till grannen och äta mat för David har fyllt 40, så dom har något firande så vi ska dit! Hörs senare! 




Nytt

Kom hem från Uppsala vid halv 6, har haft en super mysig dag med mamma och pojken! Hittade en jacka och tröja jag var ute efter, så är jättenöjd! Vi åt alldeles nyss, så är proppmätt nu, så nu ska vi kolla på film om det är någon som veklingen lockar, annars väntar vi på idol! 

Nya sakerna och bilderna är inte de bästa: 






Frukost

Äter frukost på Ikea, åt inget hemma så vi äter här. Haha muffinsen ser as god ut, och den ska jag få äta, mums!




Fredag

Klockan stod ställd på 7 i morse, då var det bara att kliva upp och hoppa in i duschen. Sitter i bilen på väg till Uppsala, blir en heldag där med pojken och mamma! Ska försöka hitta en jacka och en kofta, så hoppas jag gör det för det är något jag behöver!
Ha en bra fredag! 



Pw/Springtur

Var precis ute och rensade tankarna på en powerwalk/Springtur, skiter i förkylningen nu, måste komma igång. Ska nå mitt mål nu!




Torsdag

Idag efter skolan åkte jag och Hanna in till Uppsala, vi åkte till Gränby där vi kollade praktikplats till nästa år, så jag hittade! Frågade på Cubus och där fick jag, underbart! När jag kom hem tog jag lite att äta, och nu ligger jag nerbäddad i soffan. Fryser så himla mycket så ligger här mer hjärtat och kollar på tecknade mr bean, så kul! 





Fuskar

Nu när mitt hjärta är här fuskar jag och äter massa onyttigt, men äh vafan lever bara en gång så det får jag! Sitter framför tvn och äter kladdkakan vi bakade innan, så gott! 




Promenad






Bakar

Min älskling ville ha kladdkaka så är snäll och bakar det till honom, måste ju vara världens bästa flickvän? ;)





Onsdag

I morse var jag så himla trött, ville egentligen bara vara hemma men kämpade mig upp till skolan! Slutade vid 12 så det var helt okej, så kom hem nyss. Hjärtat var snäll och mötte mig vid bussen, söten! Vi har precis fixat lunch så har bänkat oss framför tvn, får se om vi startar en film eller bara kollar på tv! 




Promenad

Var precis ute på en promenad i regnet, så himla skönt! Har inte ätit det bästa så detta behövdes. Ska snart gå och duscha tror jag, för började frysa som fan ute.. Sen ska jag krypa ner i sägen och kolla på alla tv program som är bra idag! Hjärtat ska självklart kolla på hockey så jag får kolla själv :( 

Hihi hjärtat somnade innan så smygfotade honom lite❤

Tisdag

I morse vaknade jag med huvudvärk, och var hur trött som helst, har haft sjukt svårt att sova inatt. Har sovit och vaknat och så hela natten, jättejobbigt.. Beror säkert på att jag sov på dagen igår, så det ska jag försöka att inte göra idag haha! 
Jag och Simon var ute och gick med grannarnas hundar innan, och har precis tryckt i oss frukost. Nu ska vi gosa ner oss i soffan och kolla på film! 



Tv

Ligger i famnen hos min pojke, vi ligger och tittar på det okända och väntar på idol, efter det går jag och sover. Har så himla ont i huvudet, får panik.. Ska snart gå och borsta tänderna sen ligga här och bara vara, älskar att ha min pojkvän här❤




Myskväll

idag efter skolan så åkte jag hem och fixa lunch, hjärtat och jag började kolla på film och självklart så somnade jag, haha! Hoppas jag kan sova ikväll bara! 
Nu ska jag, Simon och Rebecca kolla på film, unnar oss med massa gott också, har världens huvudvärk så behöver socker! Ska kolla nu, hörs senare puss! 




Måndag

Då var det måndag igen, och ännu en skolvecka, men den går nog fort! För slutar tidigare och har sovmorgon ibland  mer än vanligt för en lärare är borta, och min älskling är här, så det är bra! 
Var väldigt jobbigt att lämna sängen i morse, att behöva gå och veta att Simon ligger kvar och sover, och det enda man vill är att ligga där med honom.. Men så är det, är glad att han är här överhuvudtaget! 
Slutar 11 idag, så skönt! Ska gå till bussen nu, ha det bra! 



Söndags mys




Söndag

Hej på er! Idag var vi nere på stan och kikade runt, så det var mys! Sen innan vi skulle åka hem åkte vi förbi farfar och Ann-Charlotte och pratade lite! Fick sällskap av farmor hem också, hon fick en av våra bilar så fick umgås mer med henne med! Dagarna i Norrtälje har varit jättebra, älskar att åka dit och umgås med släkten, man mår alltid så himla bra och har det trevligt och får skratta riktigt mycket! Nu ligger jag och hjärtat och vilar, är helt proppmätta efter maten, så ikväll blir det bara tv tittande för orkar inte med något annat! 




Wii

Avslutar kvällen med bowling på Wii, vi gillar att bowla vi! ;)



Bowling

Var nyss och bowla, det är så himla kul! Fick 4 strikar och kom tvåa av tolv personer, skryter! ;)
Ska snart åka och äta på restaurang, så himla mysigt! Får vara med underbara familjen, kusinerna, deras föräldrar och farmor och Kalle, och pojkvännen, bästa som finns! Ska lägga bort Telefonen och umgås, hörs sen! 
Haha skillnad på storlek på cornelias och Simons fötter! ;)







Lördag

Sitter i bilen på väg till Norrtälje, vi ska fira farmor som har fyllt år och sen sover vi hos kusinerna! Vi ska hem till dom nu innan vi ska bowla, så vi får se vad vi hittar på där! Nu ska jag fortsätta läsa 3096 dagar, såg ju filmen för ett tag sen så ville läsa boken med! 
Kikar in här senare, puss! 




Bästa

Idag efter skolan fick jag äntligen träffa mitt hjärta, har inte träffat honom på en månad så det var underbart! Vi har mest legat framför tvn ikväll, myst och ätit massa gott! Nu ska vi snart borsta tänderna sen lägga oss och kolla på tv innan vi sover, och i morgon får jag träffa min underbara släkt också, så bra! 
Hörs i morgon, godnatt!




Fredag

Äntligen fredag, som jag längtat!! Mitt hjärta kommer idag och det är hur underbart som helst, saknar honom så himla mycket!
Biw och jag ska snart till bussen, slutar 4 idag, så dåligt. Så 20 över 4 får jag äntligen pussa på mitt hjärta! 




Godnatt

Nu har vi precis lagt oss, vi har målat naglarna och kollat på tv nu på kvällen, skönt med en lugn kväll! Vi ligger och tittar på tv sen vid 11 ska vi sova. Jag har egentligen sovmorgon i morgon men åker till skolan vanlig tid för att åka med biw så hon slipper åka själv, är bra snäll jag! Vi hörs i morgon, godnatt! 





Cykla

När vi kom hem från skolan så började vi laga mat ganska direkt, lagade tacos. Så himla gott! Har ätit för en månad känns det som, blev så jävla mätt!
Nu ska vi cykla till Ica sen till Biws mamma och hämta någonting! En cykeltur på en mil är aldrig fel! 





Torsdag

Jag tycker om torsdagar, för börjar kvart över 10 så kan sova en timme lägre, så skönt! Idag efter skolan åker biw med hit, så sover hon hos mig ikväll, bääst!
Så ska fixa det sista sen gå till bussen, ha en bra dag! 




Idol

Sitter i sängen och äter middag, var inte sugen innan så väntade tills nu. Väntar på att idol ska börja, sen kollar jag på stalkers. Efter det försöker jag nog sova, har både ont i huvudet och i munnen på vänster sida, gör skit ont.. Så vi hörs i morgon, hoppas ni haft en bra kväll! 




Spöregn

Är dyblöt efter en promenad i spöregn, så ska hoppa in och duscha i sjukt varmt vatten så jag inte blir mer sjuk, sen äta! Är verkligen hungrig nu!




Disney

Ligger i sängen och äter ett äpple framför Disney Chanel, haha älskar barnprogram! Ska ut på en promenad om ett tag med! Älskar att sluta tidigt, så hinner man med allt man behöver få gjort!




Onsdag

Jag är så himla trött, ville verkligen inte lämna sägen i morse.. En av katterna kom in och väckte mig klockan sex och går upp sju, men kunde inte somna om, så segt. Hoppas dagen går fort idag så man kan få komma hem så fort som möjligt, haha! Ska gå till bussen nu, ha en bra dag! 


Plugg

Ligger i sängen i min mysiga morgonrock och pluggar till naturkunskapsprovet vi har i morgon, lyckas alltid med att plugga dagen innan, för tänker "äh har mycket tid till att plugga", sen sitter man där dagen innan. Någon mer som är såhär? ;)



Tisdag

Kom hem från skolan nyss typ, älskar verkligen att ha idrott sista timmen, för man slipper byta om igen, och så duschar jag hemma, så himla mycket skönare! Gjorde lite ben och magövningar när jag kom hem, och sprang en runda på idrotten och gick från tåget så har fått min träning idag, så tänker hoppa in i duschen nu innan maten! Hörs!


lugn kväll

Har bara legat och tittat på Gossip girl idag, efter maten cyklade jag och mötte min syster vid tåget. När vi kom hem så åt hon sen gick vi ut på en promenad, så det var härligt! När vi kom in duschade jag, sen kollade jag klart på ett avsnitt av gg. Nu ska jag vänta på att idol ska börja, sen kollar jag nog ett avsnitt av gg innan jag lägger mig. Ska försöka sova i skaplig tid så jag inte försover mig i morgon. Så säger god natt nu!
 
Nya sakerna, +tvn och en kudde!
 

Gossip girl

Var ute och gick med våra grannars hundar för ett tag sen, och pratade precis med älsklingen, behövde hjälp att fixa en sak men lyckades med det själv ändå, haha! Så nu längtar jag extra mycket efter honom när jag hört hans röst, vill ha fredag nu! 
Ligger i sängen och tittar på gossip girl, ska snart fixa lite lunch tror jag, och sen fortsätta titta! 



Måndag

Godmorgon! Vaknade nyss, 20 minuter innan jag ska gå till bussen, så hinner inte med den.. Går ändå till 11 idag så missar inte jättemycket så kan stanna hemma, så ska man inte tänka men idag gör jag det! För orkar inte stressa till tåget heller för då måste jag cykla typ halv och de hinner jag inte heller, seg som jag är. Får ställa fler alarm så jag kommer upp i fortsättningen haha!
Ligger och tittar på Nils Karlsson pyssling som är på tv, så himla gosig! Älskar den haha!


Nytt!

Kom hem från stan vid 5 ungefär, då städade jag rummet. Jag dammsög, bytte lakan och satt upp tvn osv! Jag visar sakerna jag köpte någon gång under dagen i morgon! Ska kolla på film nu innan jag ska sova, hoppas ni haft en bra söndag! Blir sista inlägget, god natt! :)
 
Ida hjälpte mig att fixa ny header, tack så jättemycket! Blev sjukt bra!
Hennes blogg hittar ni här! www.idafrodin.blogg.se/
 
 

Mat

Tar en paus ifrån allt shoppande och fyller på magen med mat!


Söndag

Sitter i bilen på väg till Uppsala nu, ska åka och kolla lite sen köpa min tv, whie! Så skönt att äntligen få en på rummet, haha! Vi har ju fått två tjejer som flyttat hit så blev lovad en tv för svårt att få plats alla i soffan. Så biw och jag sitter lägst bak i våran långa bil, känns lite konstigt haha! Ska vara social mot henne nu, hörs senare!


Små citroner gula

Ska precis kolla på små citroner gula, vi cyklade en mil för att köpa godis och energidrycka, så duktiga så! ;) så nu är vi värda att sitta och trycka i oss det här!


Älskar't

Ska cykla iväg och möta min syster vid tåget nu, har på mig pappas tjocktröja, älskar att ha på mig jättestora tröjor, så skönt att bara gå med hemma!


@ica


Lördag

Biw och jag åkte hem hit vid halv 1, vi var in på Ica en snabbis innan vi åkte hem också! Pappa var där så hoppa av i örbyhus och åkte hem med honom. Duschade för ett tag sen, så nu har vi suttit ute och pratat med mamma och pappa. Nu ska vi gå hem till elin och hälsa på henne och Aron!


3096 days

Kollar just nu på filmen 3096 days som handlar om en tjej som blev kidnappad när hon var 10 år, och hon hölls fången i 8 år, stackars barn! Ska fortsätta kolla nu, den verkar sjukt spännande så hoppas den är det med!


Östervåla

Är hemma hos biw nu, spenderar hela min helg med henne! När vi kom hem hit åt vi mat, kom hem vid 5 så var vrålhungriga haha! Sen har vi varit och handlat massa gott och fotat lite och gå runt. Nu ska vi spela något spel jag aldrig spelat, får hoppas på att det går bra haha! Sitter och trycker i oss massa gott också!


Fredag

Äntligen fredag!! Så jäkla skönt med helg efter den här skoldagen! Efter skolan åker jag hem till biw och sover där, så vi får se vad vi hittar på!
Om en vecka kommer mitt hjärta, så låt veckan gå fort!
Ska gå till bussen nu, hoppas ni får en bra fredag!


Få det här att försvinna.

Orkar inte med kvällar som denna, då man mår så dåligt så man inte vet vart man ska ta vägen. Det enda man vill är att skrika, gråta, slå och sparka och bara släppa ut smärtan inom sig. Men det man gör är att ligga stilla i sängen och gråta tyst, tyst i sin ensamhet. Ingen förstår smärtan jag har inom mig, ingen annan förstår smärtan någon annan kan bära på. Det är omöjligt för någon att förstå, ni kan förstå en del, men jag kan lova er att det ni förstår är inte ens i närheten av smärtan jag känner och bär runt på. Jag vill bara skrika ut allt jag har inom mig, bara skrika och lätta på trycket. Livet har inte bara bra dagar, dåliga dagar ingår, men att känna denna smärta varje dag borde inte ingå i någons liv.


TIPS

Den här hudkrämen luktar så himla gott tycker jag, sen blir huden len efter den, så om ni letar efter en hudkräm som luktar gott så tycker jag ni ska prova den här!


Promenad

Direkt när jag kom hem böt jag om till träningskläder och gick ut på en promenad med syster, så skönt! Är soligt och ganska varmt ute, underbart väder! Nu ska jag hoppa in i duschen före maten, sen ska jag bara ligga och kolla gossip girl!


Torsdag

Godmorgon! Har sovmorgon till halv 11 idag, så ska snart cykla till tåget, jag slutar klockan 2 idag också, det är så skönt! Inte en lång dag, är i skolan typ 3,5 timme, skönt!
Men ska gå och sätta på mig skorna och allt sånt nu, ha en bra dag!


Älskling

Skulle göra allt för att få somna såhär inatt, men det får jag om 9 dagar. Nio långaa dagar❤


Stalkers

Sitter just nu och tittar på stalkers, asså är rädd för samhället vi lever i, tänk vad vissa människor egentligen är kapabla till? Det är sjukt läskigt hur aggressiva vissa kan bli, några är ju kapabla till att mörda, så hemskt.. Hon på tvn har haft sitt ex efter sig i 4 år, han åker runt med sin bil förbi henne även fast han har kontaktförbud, han ringde 70 ggr per dag förut, och hon vågar inte gå ut efter 4 när han har slutat jobba? Liksom åh så ska det inte vara!! Hoppas av hela mitt hjärta att alla som är drabbade av något sånt här får hjälp med att bli av med sin stalkers!


Promenad

Har legat och kollat på gossip girl och latat mig sen jag kom hem, det behövs ibland! Ska ut på en promenad nu och rensa tankarna, det behövs med! Så himla härligt, är lite sol ute så det är kanon!


Lunch

Är prinskorv till lunch idag, vilket jag verkligen inte kan äta, så det här är min lunch!


Onsdag

Godmorgon! Idag är jag sjukt trött, som alla andra dagar haha! Är verkligen inte van med att gå såhär långa dagar, så segt. Ska snart till bussen, min syster ska och hälsa på så får sällskap dit, härligt! Ska fixa klart det sista nu innan vi går! Ha en bra dag :)


Lugn kväll

Sitter och tittar på gossip girl, det har jag gjort sen jag blev klar med putsningen och efter jag duschat. Vid 8 kollar jag på idol, sen efter det på svenska hollywoodfruar och efter det ska jag sova, har varit så sjukt trött idag så blir att sova tidigt!


Tisdag

Skolan har gått okej idag, har haft huvudvärk så det har gjort allt sämre, hatar de. Kom precis hem, så ska ut och putsa alla rutor här hemma, så duktigt som jag är! Lovade mamma det förut så får hålla det! Hade även idrott idag, var faktiskt kul, för vi spelade fotboll så det är något vi inte brukar, vi brukar bara göra samma tråkiga saker, haha! Så sitter här med idrottskläderna på mig, eftersom jag ska putsa rutorna böt jag inte om i skolan. Ska ut nu, puss!


bästa stället

Har kollat på idol nu på kvällen, så himla roligt, haha. Tycker så synd om alla som tror att dom är as duktiga så kan dom inte sjunga, stackarna.. Ska snart lägga mig i sängen, seriöst det är världens bästa ställe just nu, och snart så kommer min älskling och håller om mig på kvällarna så då är hans armar favoritstället i min säng, haha låter peddo men aja!
Ska lägga mig i sängen och lyssna på lite musik och försöka sova innan 11, för är så himla trött!
Jag har även fastnat helt för dom här gosiga låtarna!!
 

Kvälls sol

Efter maten åkte jag med pappa till tippen och kastade sopor, kom precis hem så har bytt om till träningskläder och ska ut på en pw!


Måndag

Då var det måndag igen, så jobbigt. Är så trött om dagarna så orkar inte skolan.. Efter skolan så hämtade mamma mig så åkte vi till ungdomsmottagningen, fixade tillbaka mina gamla p-piller, äntligen! Kom precis hem, så har bytt om till myskläder och tjocktröja för fryser så himla mycket, sjukt vad kallt det är :( ska antingen hjälpa mamma med maten eller kolla gg!


Film

Ska kolla på film nu och äta massa gott, hade kvar lite B&J så de ska jag äta och lite godis med ett stort glas kallt vatten, bästa sätt att avsluta denna sega söndag på!


Promenad

Går ut på en promenad nu innan maten, är förkyld så vågar inte riktigt powerwalka och gå jättelångt, så nöjer mig med en kortare runda!


favoriter


Söndag

Sitter på tåget på väg in till stan, ska kolla efter ett par träningsbyxor, så har rabatt på stadium så hoppas att jag hittar ett par nu!
Är ju såklart med biw, så hon är snäll och går med mig på stan innan hon åker hem! Orkade inte fixa mig idag så åker in till stan osminkad och i tjocktröja, det hade jag aldrig gjort för ungefär ett år sen, haha!


RSS 2.0