Underbara sol

Satt i solen i någon timme, sen ledsna jag på molnen och gick in. Städade rummet lite, sen hjälpte mamma med maten. Sen gick jag med becca till tåget och mötte tove, så har umgåtts med dom nu på kvällen! Pappa bjöd på värsta äckliga drinken, haha så äcklig eftersmak. Sen kom 3 till av beccas kompisar så satt med dom och prata lite och så. Nu ska jag nog ut på en promenad, det behövs.. Behöver verkligen bara få gå och inte tänka på något, det är så behövligt, och solen lyser fortfarande så måste ta vara på det också. Älskar det underbara vädret! . När jag kommer hem sen ska jag kolla på Gossip Girl, så det är det jag kommer göra ikväll.
 
 

Fredag

Hej! Idag hade treorna sitt årliga vattenkrig, så när vi kom till skolan fick vi nästan springa in, jag fick en vattenballong på mig, men den gick inte sönder som tur var. Fast mina andra kompisar blev lite mer drabbade, eftersom dom sprang därifrån då blev dom jagade, tycker synd om dem! Det var vissa som fick fulla hinkar med vatten över sig, stackarna! Hade dött om jag hade fått de, fatta om telefonen blir blöt, då skulle jag bli så sjukt förbannad. Sen när vi skulle hem var treorna borta som tur va, men då sprutade en som Hanna kände vatten på henne så jag hade otur att bli blöt också som gick bredvid, men det var inte mycket, så de torkade snabbt! Kom hem för ett tag sen, så sitter nu ute i solen, så skönt!


empty.


Torsdag

Hej! Idag fick jag sluta skolan 2 timmar tidigare, riktigt skönt! När jag kom hem la jag mig och sola, och så somnade jag där, rätt skönt, haha! Sen vid 4 kolla jag oth på tv, så bra. Saknar det så mkt så var tvungen att titta! Jag åt för ett tag sen, så nu kollar jag på gossip girl, ska nog ut på en promenad senare för min fot är bättre, så det är skönt!
Måste bara säga en sak, fick ett A på mitt tal i nationella på svenskan, fattar ni ett A?! Är så sjukt glad!! Det trodde jag aldrig!
Ska fortsätta kolla nu, puss!


Film

Hej! Har kollat på gossip girl hela dagen, så lat! Eftersom jag fortfarande har ont i foten så kan jag inte springa, är fett taggad på de men vågar inte riskera att det blir värre. Så jag gjorde magövningar och rumpövningar osv! Och nu ska jag kolla på film med mamma, sen ett avsnitt av GG sen så lägger jag mig nog tidigt, är så trött!


Onsdag

Hej, idag slutade jag 11, as skönt! Hade muntliga nationella i matte idag, det gick ju värdelöst.. ååh. Så måste göra ett prov typ jag inte räknat med att göra, men fattar inte hur jag ska hinna, för mina föräldrar kan typ inte det jag håller på med och kommer inte ha vanliga matte lektioner typ.. Så det här suger ju. Jag kom hem för ett tag sen, vi satt i skolan och vänta på Elin för hon skulle prata med någon lärare, sen hjälpte jag mamma och handla. Så nu ska mamma vara snäll och laga lunch till mig, eftersom hon tog de sista av maten vi åt igår, hon är bara för snäll! Sen ska jag kolla på Gossip Girl, det är sjukt bra ju!
 
 

AVICII♥

Såg nyss en dokumentär om Avicii, tror de var en dokumentär, men i alla fall! Han är en sån grym jävla dj, måste se honom live någon gång, det är ett måste! Fatta upplevelsen fan, åååh!! Hans musik är hel grym, så sjukt bra! Så innan jag dör, ska jag se honom live!

ÖVNINGSKÖRA

Hej, var nyss ute och prov körde lite, med bil då alltså. Gud vad läskigt det var.. haha! Lärde mig dragläge osv, körde runt lite på en grusväg, så säger pappa bah ''kör hem'', fattar ni vilken panik jag får? jag bara tänker ''jag kommer köra bland människor, tänk om jag kör på ett barn, tänk om jag krockar i en annan bil osv, haha men det gick bra ändå! Ingen är skadad så de är ett bra tecken, eller?
Ska faktiskt kolla på Gossip girl nu, pretty Little liars nästa säsong kommer ut 11 juni och vampire diaries vet jag inte när, så medan jag väntar så ska jag börja kolla på det, och kommer såklart kolla tills de är slut. Alla säger att det är så bra, så jag tänker ge det en chans! Sen vid halv 7 ska jag klippa mig, så jag hoppas att det inte blir en katastrof som förra gången, då dör jag seriöst. Men får hoppas på det bästa, puss!
 

Tisdag

Hej! Idag hade jag sovmorgon 1 timme, så skönt! Efter skolan mötte jag upp mamma så åkte vi och handla. Kom nyss hem så nu ska jag lägga mig ute i solen och läsa boken som ska vara utläst i morgon, sen vänta på mat också, är hungrig!


16 månader idag❤


Ny låt

Hej, idag har jag pluggat matte, sen läst för jag har en bok som ska vara utläst på onsdag till svenskan så ska jag ha en mini redovisning, jag och 2 till som också läste eftersom vi var klara med allt. Nu ska jag nog lägga mig och kolla på pll, hade velat gått ut på en promenad, men med min fot så är det omöjligt.. Kommer verkligen inte att gå. Men så är livet ibland, vill vara med på idrotten i morgon så går inget idag. Ska kolla på pll nu, och bara slöa för är så trött, så hörs!
 
Ni har väl inte missat Norlie & KKV'S nya låt ''Faller''?

Måndag

Hej! Kom hem från skolan vid 12, mamma var tvungen att hämta mig vid tåget för kunde Inte gå, har värsta blåsan på tån så det gjorde så ont. Kan knappt gå! :(
Sitter just nu och pluggar matte, så segt. Men kanske har nationella i morgon, så de är bra att ha de gjort!


Morsdag

Grattis finaste mamma på morsdag♥

Städat

Jag gick med min syster tillbaka till tåget för att lämna hennes kompis, och det börja regna när vi gick hem, så efter maten tog jag en varm dusch eftersom att jag frös pga regnet. Nu ligger jag nyduschad i en nybäddad säng, så skönt! Lakanen luktar underbart och det är så gosigt, bästa känslan! Ska kolla på pll nu, med lite nötter och popcorn!
Snyggaste filten ;)


Söndag

Hej! Vi vaknade vid 10 idag, när vi ätit gick vi ut och sola och bada, så härligt! Sen vid 3 gick vi till tåget, för dom skulle hem. Så jag kom precis hem, så ska nu städa rummet. Hade tänkt springa men tar nog en lång promenad med syster sen istället! Börjar känna av huvudet så de är nog bra att jag inte springer. Ska börja städa nu, puss!


Lördag

Hej! Idag vid 9 gick jag och syster 1 mils promenad, så skönt! När jag kom hem duschade jag och åt frukost, när jag var klar åkte jag till örbyhus och mötte Andrea och biw, vi gick runt på örbyhusdagen någon timme innan vi åkte hem. När vi kom hem la vi oss i solen och badade i flera timmar, så härligt! Sen lagade vi mat, när vi ätit gick vi till elin och patrik där vi var i några timmar. Gosade med Aron, var ute och gick och spelade kort osv, kul! Vi kom hem för ett tag sen så sitter just nu och kollar på film! Som vi nog kommer fortsätta med hela kvällen!


Godaste

Köpte världens godaste nötter, en god Ramlösa och Ben and Jerry's, nu jävlar ska jag tjocka framför pll!


Fredag

Hej! Idag efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp syster och mamma. Vi gick på Gränby ett tag, så jag hittade en långklänning, äntligen! Den följde med mig hem, så skönt att ha den köpt. Sen handlade vi mat osv, köpte med mig massa gott jag ska äta ikväll ;) Har precis ätit mat, så ligger i sängen nu och ska kolla pll, sen ska jag gå till tåget snart och hämta min cykel, syster hade tagit den så jag passar på att hämta den så jag får mig en liten promenad!  
 
Klänningen jag köpte!

GODSAKER

Ligger i sängen och kollar på pll med en smoothie och frukt och iskallt vatten, så gott!


Torsdag

Hej! Kom hem från Uppsala vid halv 4, då åkte jag med mamma till Tierp för att lämna av tindra, sen gick syster och jag in på Hemköp och handla, vi handla med oss en grillad kyckling, potatissallad och avokado som vi åt till middag, mums! Så nu ligger jag i sängen mätt och belåten. Ska kolla ett avsnitt av pll, sen ta en pw med syster, sen springa ett varv i spåret!


Uppsala

Hej! Idag ska klassen åka in till Uppsala, vi ska kolla runt på massa saker som har med programmet att göra, sen ska vi äta kinamat, så gott! Har längtat tills de, har varit sugen på de så länge, och ja, jag gillar mat haha!


GAH

Alltså ååh, filmen ägde verkligen, så jävla bra!! Så himla snygga bilar och allt, önskar jag kunde få vara med i en sån här film, bara att fortsätta drömma liksom! Men ni måste seriöst se filmen, så bra!! Kommer nog komma en 7a också, underbart!


Fast And Furious 6!!

Biw och jag ska gå på fast and furious 6, är så taggad! Har längtat som fan tills idag, åh!
 

Plugg

Kom precis ut ur duschen, tog en springtur och det var förjävla skönt, haha! Ska snart äta middag, sen får jag spendera min kväll med att plugga, har naturkunskap i morgon och har inte börjat plugga än.. Dåligt gjort, men så kan det vara ibland. Sen kollar jag nog på pll eller en film innan jag ska sova, eller ja efter jag har pluggat klart.
Kommer kanske upp inlägg ikväll om vilken film jag och Biw ska gå på i morgon, annars skriver jag det i morgon. ÅÅH är så taggad och längtar ihjäl mig :D
 
Hitta nyss ett kort som är några år gamla, haha så liten!

Hemma

Kom hem från Skolan för ett tag sen, har precis fixat lunch så ska äta och kolla på pll!


Tisdag

Godmorgon! Är så sjukt trött idag, ville bara ligga kvar i sägen och inte gå upp, haha! Vi har nationella från 9 till 1, så jobbigt.. Är matte också så jag hoppas att det går bra, slutar efter de för har inga lektioner eftersom jag slutar 1 i vanliga fall också!

Helt osminkad idag, inte fixat håret eller något, för orkar inte, haha!


Sova

Hej! Idag när jag kom hem åt jag mat, sen smsade Anna så jag gick ut med henne. Vi tog en promenad sen gick vi in hos henne och kolla på film, det var kul att träffa henne var längesen!
När jag kom hem från henne kollade jag på Vampire diaries, ååh det måste komma en säsong 5, annars dör jag!! Sen tittade jag på pll också, nu ska jag sova, för har nationella hela dagen i morgon, så måste orka det.
 
Jag hade fått en kommetnar angående ifall jag och simon var tillsammans igen, och ja det är vi! Vi har pratat ut nu i helgen om allt, så det känns bra nu. Så du som frågade har nu fått svar på din fråga :)
Ska sova nu, godnatt! Hoppas ni har haft en bra måndag!

Gammal bild!
 

Måndag

Hej, igår tog ju Sverige vm-guld, så härligt!
Efter hockeyn kolla vi klart på filmen sen gick vi och la oss. Mitt tåg gick kvart i 10 så var tvungen att gå upp halv 8. Sitter just nu på tåget och kollar film, på Hamilton, den är sjukt bra! Så får kolla på film för att fördriva tiden, kommer hem runt 4 så de är skönt, hörs senare!

Saknar min fina pojke redan❤


Hockey

Hej! Idag vid 2 tiden åkte vi till Ikea med Simons mamma och ena syster Linn, vi gick runt där några timmar, härligt! När vi kom hem började vi kolla på en film som heter parker, rätt bra faktiskt, den är inte slut än men får kolla klart efter hockeyn. Det är final och då måste man ju se, eftersom att Sverige är med ;) HEJA SVERIGE!


Söndag

Hej! Igår efter hockeyn beställde vi pizza och köpte godis, när vi kom tillbaka kollade vi på Eurovision. Sen efter det kollade vi på film.
Just nu spelar jag Xbox, need for speed eller vad de heter. Duschade för att tag sen och nu ska Simon duscha, därför spelar jag, haha de är skit kul :D
Ska fortsätta spela nu, puss!


Lördag

Hej! Sitter just nu i soffan framför tvn, Simon ska ju självklart kolla hockey, så segt. Idag har vi varit hos hans mormor och målade hennes hus, sen åkte vi ner till stan till banken. Och nu sitter jag här, får försöka överleva denna hemska tid, haha närå. Ikväll tror jag vi ska kolla på film och bara ta de lugnt, är så sjukt seg eftersom de är as varmt i deras lägenhet :/ ska titta nu, puss!
Bjuder på en ful bild ;)


Stockholm

Hej, sitter på tåget på väg till Uppsala med biw, i Uppsala byter jag till pendeltåget och åker till Sthlm, ska till Simon i helgen så. Vi ska prata lite osv!
Så jag bloggar nog i morgon, ifall jag inte har något att blogga om innan, puss!


Torsdag

Hej! Idag fick vi sluta 12 istället för 4, as skönt! När jag kom hem la jag mig och sola, sen tog jag även första doppet här i Sverige, första för i år var ju i Thailand så ;)
Vid halv 5 åkte jag med min syster in till Uppsala, jag köpte skor, och hon fixade lite saker. När jag kom hem tog jag en Springtur, sen kollade mamma och jag på film! Har packat färdigt också, ska åka bort i morgon och är borta hela helgen, så i morgon skriver jag vart, haha!
Men ska försöka sova nu, godnatt!


Onsdag

Hej, orkade inte blogga igår, haha så lat.
Idag hade vi nationella i skolan, så segt.. Men får hoppas på att det gick bra, haha! När jag kom hem från skolan åt jag mat, sen skulle jag städa, fast fastnade vid datan efter ett tag, så fick inte allt gjort, så gör resten i morgon. Vid halv 7 tog jag mig en springtur, så sköönt! När jag kom hem gjorde jag lite situps, knäböj osv. Ska snart fixa lite frukt som kvällsmål sen kolla på pretty little liars. Ska försöka sova i skaplig tid idag också, är sjukt trött, så blir sista inlägget!
 
this is something worth fighting for, I will fight. I will not give up, because I want to be able to say'' I did it''
 
 
 

Tisdag

Godmorgon, idag vaknade jag med huvudvärk, ovanligt? Nej. Är så sjukt trött på den just nu, jag kan liksom inte ens gå till skolan för de kommer bara bli värre och värre.. Åh orkar inte längre!!
Har en bok hemma som jag ska läsa på svenskan, så jag får väl passa på att läsa lite idag då, även fast det kanske blir lite svårt med huvudvärken. Så får se till att göra något vettigt av tiden som jag har hemma, haha!


Kvällen

Hej! Nu på kvällen tog jag och syster en pw på 40 min, sen sprang jag ett varv i elljusspåret. När jag kom hem duschade jag sen fixa jag frukt och la mig i sängen och kolla pll, ska snart sova, för är sjukt trött och Har huvudvärk. Så godnatt!


Måndag

Hej, måndag igen.. Så segt. Orkar inte skolan, är så sjukt trött och vill bara ligga hemma i sängen just nu, men nä istället står jag ute och väntar på bussen. Men de bästa med måndagar är att vi slutar 11:15, så det ska nog gå bra.


Söndag

Hej på er, bloggen ligger lite åt sidan just nu, eftersom att det har hänt lite grejer. Men idag så har jag inte gjort mycket, umgåtts med dem som var här, och spelar nu kort med kontakt tjejerna och mamma. Ska snart se film innan dom åker hem. Ikväll ska jag bara ligga och kolla på pll, ska även försöka ta mig ut på antingen en cykeltur eller pw.


Kaos

Hej. Bloggade inte igår på kvällen, de var för Simon och jag har en paus, eller det blev så då. Vi har pratat om det här så jag hoppas det fixar sig. Och hoppas även på att jag kan få åka dit i helgen så vi kan prata.
Vi har haft gäster hela dagen idag, så har umgåtts med dem och biw, elin och Aron har också varit här!
Nu ska jag sova är jätte trött eftersom att jag somna halv 4 och vaknade halv 9.


Fredag

Hej! Idag på Gränby hitta jag en jeans jacka, äntligen! Sen storhandlade vi, sen Skjutsade mamma ner mig på stan så mötte jag biw, då hämta vi ut biobiljetterna, sen tog vi tåget hem.
När vi kom hem cyklade vi till örbyhus och köpte popcorn och glass för de glömde mamma. När vi kom hem därifrån lagade vi mat, så nu sitter vi mätta och belåtna med tacos i magen!
Ska snart gå ut och sätta oss i solen, så hörs senare!


Uppsala

Hej, sitter just nu i bilen på väg till Uppsala, ska först gå lite på Gränby, sen ska jag hjälpa mamma att storhandla, sen hämtar vi biw och då ska jag till bion och hämta ut bio biljetter jag bokade igår, så 22 maj ska jag och biw på bio! ;)


Min kväll

Idag vid halv 5 åkte mamma och jag till tierp, vid 5 gick vi på kursen om att få övningsköra, så snart är jag ute på vägarna! ;) Sen kom vi hem runt 8, då satt jag mig vid tvn, sen har jag bara kollat på pll, och tagit det lugnt. Ska gå och ta bort sminket snart, och borsta tänderna. Ska upp tidigt i morgon för ska åka till uppsala med mamma, och så kommer biw så åker hon med hit sen! Så vi hörs i morgon, godnatt!
 
Remember to smile!
 
 

I miss One Tree Hill

 
 
Funderar starkt på att se om serien, för det är den bästa serien som finns. Den som har fått en att må bra på sina sämsta dagar, den har räddat mitt liv. VÄRLDENS BÄSTA!

Torsdag

Hej! Igår efter filmen kollade jag på Vampire diaries, så sjukt bra! Jag hoppas de kommer en säsong 5, det måste de göra för sådär kan de inte sluta! Så längtar tills den kommer, så sjukt mycket!! Sen kollade jag ett avsnitt av pll innan jag somna. Idag när jag vakna så gick jag upp och gjorde frukost och sen la jag mig i sängen och kolla pll, och jag drömde världens bästa dröm, ååh så gos. Men som sagt, bara en dröm ;) Nu ska jag nog ta mig en powerwalk/springtur, känner att jag måste rensa tankarna lite!

Onsdag

Hej! När jag kom hem från skolan åt jag middag, skulle ha solat som jag längtat till hela dagen, men nej den försvann bakom moln och dis. Sen återställde jag min telefon som har varit fett cp, så tror de är bättre nu!
Jag och syster cyklade till Ica, 1 mil fram och tillbaka, as skönt! Vi köpte med oss naturgodis och Ramlösa, det ska vi snart smaska på framför en bra film med mamma!


The Host

Såg nyss filmen The Host, och fyfan vad bra den var! Så se den om du inte sett den, annars går du miste om en bra film! Tycker jag iallafall!


Underbart väder!

När jag kom hem från Tierp satte jag mig och sola iallafall! Och där har jag spenderat tiden tills nu! Grannarna kom och bada med deras barn, så ungarna plaska, stänkte osv, så skippade att bada. Ska nog bada i morgon om det är lika fint väder! Ska snart kolla på film med mamma, de blir ingen träning för mig idag, men gick 2,5 km på idrotten sen från tåget som tar ca 20 min så de får vara min träning! Har precis duschat och ska nog fixa smoothie till filmen, ska nog sova tidigt idag också så det hör blir sista inlägget, puss!


Måndag

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen, åt lite yoghurt och müsli, så gott! Känner av huvudet så kände att jag behövde något att äta. Ska snart åka med mamma till Tierp, så jag får något att göra, skulle kunna stanna hemma och sola men pga huvudet nu så vill jag inte riskera att få huvudvärk, hatar att jag får de så lätt :/


Film

Kom in från en powerwalk/Springtur för ett tag sen, så har precis duschat, och fixat melon och Kiwi, mamma och jag ska se film så ska gotta med det! Jag har även bytt lakan idag, så kommer somna i en nybäddad säng nyduschad, bästa känslan!
Ska kolla film nu, sen går jag nog och lägger mig så jag vaknar av alarmet, vilket jag inte gjorde i morse, haha!


SOL

Hej! Var ute på en promenad med syster för nån timme sen, när vi kom hem satt jag på mig bikini och satt mig i solen! Så skönt!! Har suttit här en timme nu, ska snart in och laga mat, sen städa. Hoppas vi får fint väder hela veckan, så fort de är sol mår man genast mycket bättre och får mer energi!


Måndag

Godmorgon, jag försov mig så jag vaknade 20 över 8, och min buss går 27, så idag blev det ingen skola, eftersom att jag inte hade hunnit till tåget och alla sov så ingen kunde skjutsa. Men hade ändå kort dag idag, så missar inte jättemycket, hoppas jag iallafall!
Ska snart gå upp ur sängen och äta frukost, sen ska jag nog städa mitt rum, ser ut som ett bombnedslag typ, haha!


I hate this.


Söndag

Hej! Igår var jag på bio ju, vi såg mördaren ljuger inte ensam, och den var faktiskt as bra! Innan det var vi på ikea, biltema och kappahl. När vi kom hem såg vi filmen Mama, och den var bra men ändå inte, haha!
Idag var det dop för söta Aron! Vid tre gick vi över till grannarna för att äta middag, så sjukt gott! Alltid god mat när vi är dit bjudna. Så nu sitter man här jätte mätt! Ska snart gå och ta bort sminket och sen lägga mig i sängen och kolla på Pll, eller ifall jag ser nån film med mamma och pappa!
 
gosen♥

Dop

Hej! Ska iväg på dop nu, Aron ska döpas! Så skriver om gårdagen hemma sen!


Bio idag igen

Hej! Ska snart åka in till Uppsala, våra kontakt tjejer är här så vi ska på bio med dom, inte pappa för han ska ut och äta med jobbet. Först ska vi typ kolla runt i lite butiker tror jag, så det blir kul!
Uppdaterar hemma sen, ha en bra lördag!


Godmorgon

Hej på er! Vaknade runt efter 9 idag, är sjukt trött.. Ska ut på en powerwalk så jag blir lite piggare och får luft! Startar dagen på bästa sätt!


''The call''

Hej! Kom hem från stan vid 10, var ju på bio med syster och Kristina, vi såg filmen The call. Så himla bra!! Så sjukt spännade och ååh, as bra!! Rekomenderar den verkligen om du gillar spännande filmer!
När jag kom hem tröck jag i mig mat, haha så nu är jag fett mätt och har ont i magen.. Kollade nyss på ett avsnitt av Pll, och ska nog sova snart. Har sovit så sjukt dåligt sen jag kom hem från simon, har haft svårt att sova, typ tagit en timme, sen har jag vaknat flera gånger. Det är sjukt medtanke på att folk sa förr att jag skulle kunna sova mig igenom en jordbävning, haha!
Men ska nog stänga av datan och läsa, läser en spännade bok, haha!
Godnatt!

Uppsala

Väntar just nu på tåget, ska till Uppsala på bio med syster och hennes kompis! Så de ska bli kul, och så slipper jag sitta hemma!


Fredag

Hej, äntligen fredag, har ju dock bara gått i skolan två dagar den här veckan, känns som att det är tisdag idag, inte fredag haha!
Vi hade nationellt prov i engelska idag, hoppas de gick bra, kändes så iallafall. Vi började lektionerna tidigare efter provet så fick sluta tidigare, har precis ätit lunch, och håller på att ladda in bilder från kameran till datan. Så senare får ni se bilder från Thailand! Vet inte vad jag ska göra nu, kollar kanske på pll eller går ut på en promenad, får se!

KOLLA IN

Tycker ni ska kolla in bästa Biws blogg, för om ni inte gör det får ni smisk!!
 
http://biiwaan.blogg.se/
 
 
 

Tjockar

Kom precis in ifrån promenaden, var så härligt att gå, solen lyste så de var varmt!
Skoldagen har gått hyfsat fort idag, även fast jag var som en zombie i morse, haha! Var kul att träffa kompisarna igen!
Ligger just nu i sängen med choklad, så fel men så gott! Har sånt sötsug :( kan nog bero på att jag har mens, de suger! Ska kolla på pll nu som jag kommer hela kvällen, för orkar inget annat, haha!
Måste bara berätta en sak som hände Igår, en kille hoppa på samtidigt som mig i Alvesta, satt sig på samma pendel, åkte samma upptåg och hoppa av i Tobo, alltså SÅ LÄSKIGT! Ingen vill till Tobo fan xd
Vi hörs senare eller i morgon!


Promenad

Drar ut på en promenad med syster i one piece, såå fult de kommer se ut, men de är så jävla skönt! vi har mycket att prata om så en promenad blir bäst!
Hör av mig när jag är tillbaka, puss!


1 maj

Hej! Igår var det Valborg, och jag tror att de flesta vaknar upp bakis idag, men inte jag! Jag, Simon och hans mamma och syster körde på filmkväll. Lagade god mat och kollade på film, och hade det mysigt!

Idag vid halv 7 går mitt tåg hem, vill inte åka hem :( det sämsta är också att jag kommer hem vid 12, så segt! Så har jag en skoldag till 4 i morgon.. Tänkte att de skulle vara måndag när jag beställde biljett, eftersom då går jag bara till 11:15, men nä torsdag är de och jag går till 4, så seeegt.
Men vi hörs i morgon någon gång, puss!


RSS 2.0