Natti

Kollade på film med mamma och pappa innan, den var faktiskt rätt bra! Kommer dock inte ihåg vad den heter, men rolig var den iallafall! 
Är även världens snällaste syster som lånar ut min säng, så hår ligger jag på en madrass på golvet. Är rätt så van för sov alltid på madrass när jag var mindre (har ingen aning om varför) haha men det gjorde jag. Så nu ska jag försöka sova, känner av huvudet och vill ju må bra i morgon och slippa huvudvärken, så lite sömn är nog bäst för mig. Godnatt på er finisar! 


Tisdag

Hej på er! 
Skoldagen idag gick skapligt fort, riktigt skönt. När jag kom hem var syster här, så när vi ätit gick vi ut på en promenad. Pratade om allt möjligt, var välbehövligt! Så kul när hon kommer och hälsar på! Nu sitter vi och pratar och bara är, ska snart hoppa in i duschen sen titta på gårdagens avsnitt av paradise hotel. 


Sängen

Har äntligen landat i sängen, har varit igång hela dagen idag. Efter fönsterputsningen så följde jag med pappa till soptippen, sen städade jag rummet och böt lakan. Har även pratat med bästavän nån timme, alltid lika kul. Ska snart försöka sova, i morgon är det skola igen. Ser inte alls fram emot det.. Men snart helg igen haha! Hoppas ni har haft en bra dag och sover så gott inatt. Godnatt på er finisar! 


Steal My Girl


Måndag

Hejsan! 
Att det är studiedag idag och att jag slipper gå i skolan till halv 5 är så skönt. 
Jag tog mig en alldeles för lång sovmorgon idag, så enda fram tills nu har jag bara legat i soffan framför tvn. Har precis bytt om till träningskläder så nu ska jag ut på en powerwalk i det fina vädret innan jag fortsätter putsa rutorna! 


~ godnatt

Har blivit för mycket tänkande nu ikväll. Tänker tillbaka på allting, vad jag har gått igenom och hur jag har bettet mig. Små skäms lite över hur jag har hanterat situationer, hade hanterat dem helt annorlunda idag. Men man måste vara ung och dum, så gjort är gjort. Bara att gå vidare och inse att man faktiskt har mognat på sig. 
Jag är medveten om felen jag har gjort, och kan du erkänna det för dig själv, då är du rätt så bra. 


Film

Ligger i soffan nu och kollar på nån film med pappa som går på tvn, rätt spännande. Fixade lite söndagsmys med som jag mumsar på. 


Springa

Får alltid för mig så sent att jag ska ut och springa, det är skönt men ändå läskigt haha. Så nu ska jag kötta!


Söndag

Hej på er! 
Idag sov jag till 12, riktigt skönt. Gick upp och fixade mig sen gick jag och pappa ut och övningskörde, vilket gick bra enligt honom så då kan det inte ha varit så illa! Så har även bokat körlektioner nu, så nu ska jag faktiskt ligga i! Ska snart ut och putsa rutorna innan maten, sen fortsätter jag inne, jag gör allt för att tjäna lite pengar haha. Ha en fortsatt bra dag! 


27 september

Igår hade vi 2 år och 8 månader tillsammans

Min lördag

Hej på er! 
Igår (lördag) så gjorde vi inget speciellt på hela dagen, vi låg och funderade på vad vi skulle hitta på. Till sist kom vi fram till att vi skulle åka in till stan och gå på bio, så det gjorde vi! Vi såg lets be cops, den var sjukt rolig! Så har ni inte sett den så ska ni verkligen göra det! Ni kommer inte ångra er! 
Kom hem för en stund sen, så ligger i sängen och pratar med biwis, när vi har lagt på ska jag borsta tänderna osv, sen sova. 


Hemma

Är äntligen hemma efter en lång dag på stan! Har blivit alldeles för mycket shopping för min del, men ibland får man unna sig! Nu sitter vi i soffan och kollar på idol, så skönt.

Simon var så snäll och bjöd på cupido sallad idag, söten


Fredag

Äntligen fredag! Ska bli så skönt med helg, är ledig på måndag så blir en lång helg, riktigt underbart! 
Står och väntar på bussen nu, är as stressad, för försov mig 20 minuter så stressen sitter fortfarande i haha. Hoppas skoldagen går fort, för efter skolan möter biw upp mig sen åker vi in till stan! Sen ska hon sova hos mig, så det kommer bli en bra fredag. Hoppas ni får en bra dag fina ni! 


-



Dagen

Idag efter praktiken så överraskade bästavän mig, hon ringde så pratade vi lite, hon säger att hon sitter och väntar på bussen nere på stan, så går jag utanför dörren på praktiken så sitter hon där, söten! Så vi tog bussen ner på stan och gick runt och tittade lite, riktigt kul då jag inte träffat henne sen i söndags. 

När jag sen kom hem åt jag, sen tog jag mig ut och tränade, superskönt! Nu ligger jag i sängen och tittar på under the dome, ska nog sova efter det för är supertrött.


Torsdag

Godmorgon på er!
Somnade efter 11 igår men var så himla trött i morse när klockan ringde ändå. Vaknade med huvudvärk också, så här sitter jag och väntar på tåget med det, kan fan inte vara hemma en dag till från praktiken. Blir det värre under dagen får jag åka hem, men ska försöka ta mig igenom dagen! Hoppas ni får en bra dag så kikar jag in här senare! 


Trötter

Nu ska jag försöka sova, huvudvärken kommer smygandes som vanligt.. Så att få lite sömn gör nog susen, hoppas jag iallafall! Godnatt på er! 

Det här hade ju inte varit helt fel, KOM TILL MIG DYLAN! 


3 tips

Var ute och sprang för ett tag sen, riktigt skönt! Nu ligger jag i sängen och snackar med biw, ska snart hoppa in i duschen sen kolla på bb! 

Tänkte tipsa om 3 saker som underlättar för mig när jag springer! 
1. Ha håret i en bulle, inte toffs. Jag blir stressad av att känna håret "slå" på mig. 
2. Ladda upp med musik du blir taggad av och som gör dig glad. Eller någon som gör dig ledsen så du puschar allt negativt du har inom dig! 
3. Spring i ditt eget tempo, du tävlar mot dig själv ingen annan. 


Onsdag

Godmorgon! 
Idag när jag vaknade var jag supertrött, hade ingen lust att gå upp. Men det är man tvungen till. Sitter just nu på tåget till Uppsala, nu när jag väl är på väg så ser jag fram emot praktiken, få se lite annat och träffa andra. Ska bli kul! Mindre roligt är det att det är så kallt ute, var -2 hemma hos mig igår, är absolut inte redo för minus grader än.. Så i morse var det bara att dra på sig mössa och halsduk när jag skulle till tåget, det är väll lite gosigt det också! Men föredrar sommaren helt klart! Hoppas ni får en bra dag! 


Ut

Har legat i sängen och kollat på Revenge, så spännande! Har ett avsnitt kvar på säsongen som jag ska se när ag kommer hem, så hoppas på att det kommer en säsong till! Nu ska jag ta mig ut i kylan på en efterlängtad Springtur! 


Tisdag

Hej på er! 
Idag slutade vi halv 3 istället för halv 4, vi jobbade in en timme igår så det var skönt. Kom hem för ett tag sen så ligger nu i sängen och ska titta på Mom och paradise hotel innan maten. Riktigt mysigt att gosa ner sig under ett täcke när det är så kallt ute! 


Godnatt



Måndag

Hej på er! 
Idag har skoldagen gått riktigt segt, har varit så himla trött och har haft huvudvärk, sen så har dagen även varit lång.. Efter skolan så mötte jag upp mamma så handlade vi lite innan vi åkte hem. Sitter just nu och pratar med biw, när vi har pratat klart så ska jag ta mig en varm dusch, sen slänga mig i soffan och kolla på tv med mamma. 

Fick hem mitt nya skal idag, så himla sött! 


Sängen

Kollade på film med mamma och pappa innan, vi såg the giver och den var helt okej. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska snart titta lite på tv sen försöka sova. Har haft huvudvärk nu på kvällen så mår inte så bra. Så bilden stämmer in rätt så bra, är inte alls taggad på skola. Sov gott kära bloggläsare. 


Söndag

Hej på er! 
Städade och fixade hela dagen igår så hann aldrig blogga. Vi var 6 st här som firade biw som fyllde 18 i tisdags, så när alla kom vid satt vi och prata bara. Sen lagade vi mat och sen bara umgicks vi. Lyssnade på musik och drack! En riktigt bra kväll! Vi lyssnade på massa gamla låtar och alla satt och sjöng med och dansade,  riktigt kul! Så kvällen var lyckad! 

Alla åkte hem vid 12, så när jag lämnat dem vid tåget så la jag mig i sängen direkt när jag kom hem. Avslutade precis ett samtal med biw, så nu ska jag nog byta lakan och dona. Ni får ha en bra dag så hörs vi! 


The maze runner

Biw kom hem till mig vid 4, så då lagade vi mat innan vi åkte iväg till stan. Bion började efter 8, och shit så bra den var! Helt sjukt, den var så himla spännande hela tiden, så braaa! Den måste ni se, verkligen! Så kan bara säga att den var grym, åh! 
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv innan jag ska sova, måste upp i skaplig tid för att städa och förbereda. Så säger godnatt nu, sov gott! 


Fredag

Godmorgon! 
Äntligen fredag, är överlycklig över att jag snart får helg! Först väntas en skoldag fram till två, sen ska jag hem och laga mat innan jag senare drar iväg till stan med bästavän! Så denna fredag kommer bli bra! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi! 


Du måste andas

När allting känns som skit, så måste du ta ett djupt andetag, koppla bort allt en liten stund och bara andas. Hur jobbigt allting är så får du inte tryckas ner av det, du är starkare än så. Du får lova mig att du aldrig ger upp hur jobbigt allting än är, för du klarar det, jag tror på dig. Det blir bättre, även om det inte känns så i studen, men det blir det, tro mig. Du måste bara ta ett djupt andetag och andas.


BLAME


Torsdag

Hej på er.
Vaknade med migrän i morse, inte alls kul. Så blev ingen praktik för mig idag, så irriterad. Kan inte ens gå i skolan eller till praktiken när jag mår såhär, så jobbigt. Vill bara slippa den, får panik. 
Ligger nu i soffan och tittar på tv, som jag har gjort hela dagen, börjar bli lite rastlös men klarar inte direkt av att göra någonting. Nu ska jag fortsätta slöa. Hoppas mina kära bloggläsare mår bra! 

Godnatt

Ligger i sängen nu och ska försöka sova, känner av huvudet så då är det dags. Ska drömma mig bort till en värld där dylan är min, gråter över hur fin han är, helt seriöst.. Titta på honom!!

Just nu



Onsdag

Godmorgon! 
Sitter just nu ute i kylan och väntar på tåget, känseln försvann i händerna när jag cyklade. Så hemskt, vill inte att hösten och vintern ska komma.. 
Är skit trött idag så hoppas dagen går fort så jag kan få åka hem och lägga mig i sängen och kolla på serier, känner att det är en sån dag idag. Ha en bra dag! 

18 åringen

Idag fyller min allra bästavän 18 år, ett stort grattis hjärtat! Ser fram emot lördag då vi ska fira dig, och jag hoppas att du också gör det! Hoppas din dag har varit bra, vilket jag tror! Jag älskar dig ♡

Ph mys



Tisdag

Hej på er! 
Har precis pratat i telefon med Simon i nån timme, har legat i sängen framför teen wolf, fryser så himla mycket.. Men måste snart ut ta mig en springtur, så ska väll göra det snart så jag har det gjort. Skoldagen gick rätt så segt idag, men innan jag åkte hem så beställde jag studentmössa osv! Så himla taggad nu alltså, SHIT! Snart springer jag ut och får uppleva världens bästa dag! 
Beställde även studentkryssningen igår så snart händer det! Nej nu ska jag sluta skriva och ta mig upp i sängen för att byta om, puss! 

Godnatt.



Framför devious maids



Måndag

Hej på er! 
Har varit en lång skoldag idag, fick sluta vid kvart över 4, inte så sent kanske men har varit så trött hela dagen så därför har det känts extra jobbigt. Men nu ligger jag hemma i sängen, så skönt! Ska snart dra på mig träningskläderna och springa tror jag, annars tar jag mig ut på en powerwalk. 

Söndagsmys

Min kära syster har varit hemma idag, så har haft lite söndagsmys och umgåtts, alltid kul! 

Söndag

Hej på er! 
Blev aldrig någon bloggning igår, för åkte tidigt till biw och sen blev det aldrig av. När jag kom till henne så tog vi det lite lugnt sen började vi göra oss klara för att åka in på kulturnatten i Uppsala. Där umgicks vi lite med Alice och bara gick runt. Sen drog vi till Mattias och umgicks med honom och Eric, sen åkte vi hem vid 8 i morse så har fått 3 timmars sömn. Alla slocknade där borta förutom jag, så det var ju mindre roligt haha. Men kvällen var iallafall rolig!
Nu ligger jag hemma i sängen, ska snart städa och byta lakan så jag kan få somna med den där underbara känslan av att vara nyduschad och lägga sig i en säng med nytvättade lakan.

Den här tjejen är extremt bra



Soffan

Har precis lagt mig i soffan, så skönt. Kollade på film innan med mina föräldrar, och den var helt okej. Närmare halv 11 var den slut så då gick jag ut och sprang, vem är jag? Var så himla rädd, för är ju mest skog där jag springer, och tror ni inte att mina skosnören går upp också? Jo och stanna vågade jag inte så tänkte "snubblar jag så får jag göra det" haha orkar inte hur störd jag är. Är livrädd för att gå ut ensam i mörker ändå gör jag det. 
Nu ska jag fortsätta äta plommon och titta på tv! 

Fredag

Äntligen så är helgen här, riktigt skönt! Idag blir det en lugn hemma kväll, men i morgon ska jag vara med biw, äntligen! Var längesen, vi träffas ju i skolan osv men var längesen vi var, så ska bli kul! Nu sitter jag i soffan, är proppmätt efter Tacosen, var äckligt gott! Tog disken och så för att göra mina föräldrar glada och för att jag kände för det, så snäll är jag haha! Ville bara kika in och önska er en trevlig fredagkväll, så får vi se om jag tittat in senare!

Sov gott

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon, hoppas jag kan somna nu så det inte blir som igår. Godnatt på er.


Big brother

Var ute och sprang innan, gick så jävla bra så är riktigt glad nu! Sitter och äter lite kvällsfika framför big brother som precis började, så roligt program!



Torsdag

Godmorgon! 
Idag mår jag bättre så det blir praktik för mig! Sitter och väntar på tåget nu, hoppas det kommer snart för är rätt kyligt ute.. Vill ha sol och värme!! Är sjukt trött för somnade efter 12 igår, kunde verkligen inte sova. Så hoppas dagen går skapligt fort, vilket jag tror den gör. Ni får ha en bra dag fina ni!

~



Onsdag

Som vanligt så satt huvudvärken i när jag vakna i morse, så ingen praktik för mig.. Hatar att jag missar så mycket pga den, men det går verkligen inte att åka iväg och försöka när den är så kraftig. Nu ligger jag i sängen och myser med Musse, huvudvärken är kvar så idag spenderar jag nog mest tid i sängen eller soffan. Känner mig helt slut, även fast jag har sovit ganska länge. Nej nu ska jag starta tvn och se om det finns något att titta på, hoppas ni har en bra dag! 

Huvudvärk

Har haft smygande huvudvärk hela dagen så är så himla trött så nu ska jag försöka sova så jag orkar med praktiken i morgon. Godnatt på er fina läsare! 

Just nu

Gah så spännande den här serien är!! 

-



Tisdag

Godmorgon.
Ska snart dra mig iväg till bussen, slutar runt 3 idag för jag ska till tandläkaren efter skolan. Hoppas jag kan få hjälp nu. Börjar känna av huvudet så hoppas det släpper när jag går ut och får frisk luft sen. Är riktigt trött idag, förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden.. får försöka somna tidigare ikväll helt enkelt. Ska fixa det sista nu innan jag går, ha en bra dag! 

godnatt.



Soffhäng

Sitter i soffan och tittar på devious maids, så bra! Fixade lite kvällsfika också, var så sugen på något så fick bli vindruvor och fullkorn digestive! 

Pw

Ska ut på en powerwalk nu, är så himla glad! Har kommit ut fler 5sos låtar på spotify vilket är bäst! Nu väntar vi bara på one directions nya album som släpps snart, sen så är allt perfekt! 

Måndag

Godmorgon! 
Idag är det måndag, vilket betyder att helgen är slut. Riktigt segt då det har varit skönt med ledighet. Men är på ovanligt bra humör för en måndag och för att vi slutar halv 5, fortsätter jag vara på såhär bra humör kommer dagen gå fort. 
Sitter just nu på bussen på väg till skolan, lyssnar på massa bra musik, det är det bästa sättet att starta dagen på! Hoppas ni får en bra dag! 

Sov gott

Nej nu ska jag försöka sova så jag kommer upp i morgon och inte försover mig. Hoppas ni har haft en bra kväll och sover gott! 

Myser

La mig precis i sängen, kollar på taken 2 som går på 4an. Riktigt bra film! Äter en massa gott gör jag också! 

Hemma

Vi åkte iväg och storhandlade innan, och kom precis hem. Är hungrig, trött och irriterad, så ska fixa något att äta och sen slänga mig i sängen eller soffan.

Söndag

Hej på er! 
Idag har jag bara tagit det lungt, legat ute och solat en timme ungefär, riktigt underbart! Tog även sista doppet idag i poolen då vi snart ska täcka den. Nu ligger jag i sägen, vet inte alls vad jag ska göra resten av dagen. Mamma har pratat om att åka och storhandla så det kanske jag följer med och gör, vi får se helt enkelt vad jag hittar på! 

01:31

Har bara legat i sängen nu på kvällen, har varit så trött så det har varit skönt. Pratade med bästavän för ett tag sen, alltid lika roligt! 
Nu ska jag sova så jag inte sover bort hela dagen i morgon, hoppas ni sover gott, det kommer iallafall jag. För jag bytte lakan och duschade innan, världens bästa känsla att krypa ner i sängen! 

Just nu



Lyckades

Kakorna blev supergoda, riktigt lyckat! 


Lördag

Hej på er! 
Idag har jag och Becca bara umgåtts, vi har även bakat lite, så gott! Ska även prova på att baka ett par andra kakor när jag kommer hem, ska bli spännande och se om jag lyckas med dom! 
Sitter just nu på tåget i Uppsala och väntar på att det ska gå, för nu vill jag bara hem. Ska försöka hinna städa och ta mig en Springtur idag också, ska gå hem från tåget så det får bli min träning om tiden inte räcker till. Nu ska jag lyssna på musik och vila, puss!

True



Fredagsmys

Ligger och tittar på film, eller vi har kollat ett tag fast nu har syster somnat haha. Får ligga och fortsätta titta tills jag blir trött. Hon kommer säkert vakna snart ändå haha. Har haft en riktigt bra kväll, vi har ätit kinamat och bara myst med en massa onyttigt. En lugn fredagkväll! 

Fredag

Godmorgon! 
Äntligen fredag, ska bli rätt så skönt med helg! Står och väntar på bussen just nu, är så himla fint väder ute! Solen skiner och det är jättevarmt, helt underbart. Slutar vid två idag, då ska jag hem och packa sen åka in till stan där syster hämtar mig, för ska hem till henne och sova där, ska bli kul att se hur hon och Eric bor! Är på riktigt bra humör idag, tänk vad lite sol och musik kan göra! Vi hörs senare, bjuder på en oseriös bild så länge! 

Trött

Är lite små trött, så har precis krupit ner i sängen så ska kolla lite på tv innan jag sover. Kommer bli lika svårt som alltid de första dagarna Simon har åkt hem. Han är alltid så varm och har kliat mig på ryggen och hållt på med mitt hår när jag inte har kunnat sova, för underbar alltså. Men men såhär är det med distans, Musse kommer sova med mig iallafall, så är inte helt ensam. Sov gott så hörs vi i morgon när det är fredag!!

Torsdag

Hej på er! 
Dagen på praktiken bara flög iväg, riktigt kul! Vi inventerade så fick vara med och hjälpa till så hade fullt upp hela dagen! 
När jag sen slutade vid 4 tog jag bussen till stan och mötte upp hjärtat, då gick vi ner på stan och åt middag. Snäll som jag är så bjöd jag på kebab, såå gott!! Sen var det bara att gå tillbaka till stationen för hjärtat skulle hem.. Är riktigt tomt utan honom, men vi ses snart igen! Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt, har riktigt ont i fötterna, så ska nog lyxa till det med ett fotbad senare.

Film

Var ute och sprang innan, och har precis avslutat ett samtal med bästis. Nu ska vi kolla på film innan big brother och paradise hotel. Köpte chips innan, lyxar till det och myser ordentligt eftersom att hjärtat åker i morgon :( 

Onsdag

Godmorgon.
Somnade alldeles för sent igår så idag är jag tröttare än tröttast. Sitter och väntar på tåget just nu, är första praktik dagen för mig idag. Ska bli kul och se ifall jag tycker detta också är kul. Hoppas dagen går skapligt fort så jag kan få åka hem, håller liksom på att somna haha. Hoppas ni får en bra dag! 

Tisdag

Hej på er! 
Skoldagen idag har varit helt okej, har gått rätt fort. Kanske för att jag har mina underbara vänner som alltid får mig glad. 
Har precis varit ute på en springtur, gick skapligt bra. Har gjort övningar också så nu ska jag hoppa in i duschen nöjd som jag är! Sen blir det att se gårdagens paradise hotel som jag missade.

Godnatt

Börjar känna av huvudet och är supertrött, så ska försöka sova nu. Godnatt mina fina läsare.

Tränat

Har precis varit ute och sprungit, så ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag kolla reprisen av big brother som jag missa igår, så får de hur det är! Sen blir det att se på tv resten av kvällen, riktigt skönt.

-



Måndag

Godmorgon!
Är så sjukt trött, ville verkligen inte gå upp i morse. Simon fick verkligen dra upp mig, så otaggad. Sitter i bilen på väg till skolan, så skönt att slippa bussen, haha. 

Gårdagen i Stockholm var riktigt bra! Hade så himla kul, träffade lite nya folk med, alltid kul! Lyssnade på massa bra artister och låtar, riktigt roligt! 







RSS 2.0