Onsdag

Hallå! 
Idag gick jag och Richard upp rätt tidigt, vi hann käka en lång frukost tillsammans med min mamma och Amanda innan vi fixade oss och jag tog mig till jobbet.

Jobbade mellan 1 och 8, hade varor under dagen men dem blev vi klara med innan min kollega gick hem. Vilket är jättetråkigt när det blir så då jag blev ensam vid 5, men var skapligt med kunder så tiden rullade på ändå! 

När jag slutat och satt mig på bussen ringer Richards mamma, så hon var i närheten så hon hämtade upp mig då jag och Richard bestämt att jag skulle åka dit. Det var verkligen supersnällt! 

Kom hem till Richard närmre 9 och vi la oss och kollade på film och bara pratade. Hade huvudvärk så har nog inte varit så rolig att vara med, haha! Nu ska vi försöka sova, godnatt! 

Tisdag

Hallå! 
Igår kväll åkte vi tillbaka till Richard båda två, vi somnade ganska tidigt då han har haft tenta idag som började vid 9.

Jag vaknade upp helt ensam hos dem, låg kvar i sängen och kikade lite youtube innan jag gick upp och hoppade in i duschen. Jag fixade mig och fixade sedan ihop frukost som jag satt mig och åt, sen startade jag tvn och tittade på Desprete housewifes, bra program det där! 

Älskling kom hem igen vid 12, så hann träffa honom igen någon timme innan jag åkte iväg, supermysigt! 

Nu är jag snart framme i harbo, ska hem till matte och umgås med honom i några timmar, ska bli riktigt trevligt då det var längesen vi sågs. Hoppas ni får en bra dag! 

Dagen i bilder







Måndag

Goddag! 
Imorse vaknade vi vid halv 11, gick upp och bytte om och tog oss ut på en promenad i det fina vädret, riktigt jävla härligt! Solen värmde och man blev varm av att promenera, sån underbar känsla! 

Väl hemma dejtade man duschen innan man fixade sig och donade och gjorde det snyggt.

Nu sitter vi i bilen på väg hem till mig, manma och pappa bjöd hem oss barn på påskmat, haha bort fortfarande hemma och blir hembjuden, kan bero på att jag nu "bott" hos Richard hela helgen nästan. Ska bli mysigt att träffa dem och umgås. Hoppas ni får en bra dag och njut av solen!! 


Söndag

Att man ställde om till sommartid inatt var inget som jag tyckte var så skönt i stunden jag vaknade. Tillslut kom jag upp och då hoppade jag in i duschen och fixade mig innan vi åkte iväg.

Vi åkte och fick paj till lunch hemma hos Richards mormor, så underbart gullig! Träffade även hans kusin och flickvän som också kom dit, riktigt trevligt! 

Vid 12 var jag på jobbet, har varit sååå lugnt idag, riktigt tråkigt. För dåligt med folk som är ute och shoppar nu tycker jag. Men efter 7 rullade klockan på och vid 8 äntligen stänga! 

Hjärtat kom och hämtade mig och vi åkte tillbaka till hans mormor, vi skulle lämna foton och så fick vi fika. Riktigt trevligt att umgås och bara vara där! 

Efter 9 var vi hemma igen och då la vi oss i soffan direkt. Vi ligger nu och kollar på en film på 4an och snackar Skype. Ska bli riktigt skönt att senare gå och lägga sig och inte behöva ställa alarm så tidigt imorgon då jag är ledig nu i två dagar!!

Lördag

Idag började jag jobba vid 12 på Boland, dem ska lägga ner så dem har just nu utförsäljning på skor, 50% på det mesta (tips!!) så är ni sugna på skor åk dit! 
Var mycket folk hela dagen, så kvar över 5 drog jag ner gallret och fick gå hem. 

Hjärtat hämtade upp mig, så sprang vi in och handla innan vi åkte hem till honom. Vi lagade mat tillsammans, blev kyckling, pommes, sallad och bea till det, supergott! 
När vi ätit klart tog vi oss ut på en 45 minuters promenad, så skönt! 

Väl hemma igen satt sig Richard och spelade CS och jag startade PLL medan jag snackade Skype. Nu sitter vi i soffan och snackar och bara är, ska snart gå och sova då jag jobbar mördarpass på Gränby imorgon. Godnatt på er! 

Fredag

Idag började jag jobba vid 1, dagen gick väl helt okej fort, var inte allt för mycket folk vilket var lite tråkigt. 

Vid 8 skjutsade jag ner min kollega på stan och hämtade hjärtat, jag fick låna bilen till jobbet och han mitt busskort så han ändå kunde ta sig någonstans, så himla skönt! Bra kille det där.

Vid 9 kom vi till mig, fixade då lite att äta innan vi la oss i soffan och kikade på filmen Pan, riktigt bra film! 
Snackade även Skype med Biw, Ogge och Filip, så har haft ett bra avslut på min fredag.

Nu ska vi sova, godnatt! 

Kvällen

Vid halv 6 bestämde vi oss för att vi skulle ha tacos torsdag, så vi smsade Ogge och frågade ifall han var på och ville komma hit och käka det med oss. Och det ville han, så vi åkte och hämtade honom innan vi åkte och handla.

När vi senare var mätta på tacos förflyttade vi oss till soffan för att kika på gåsmamman, efter ett tag kom även Jeppe över. Vi kikade vi på filmen "The theory of everything", efter gåsmamman och den filmen var riktigt bra och sevärd!

Ogge åkte hem vid halv 1 då filmen var slut, så nu ska vi gå och bortsta tänderna osv för att sen gå och sova så jag orkar med jobbdagen imorgon. Godnatt på er! 

torsdag

Goddag! 
Idag vaknade vi vid 9, låg kvar i sängen och kikade på en film som inte var allt för bra, men hade ett mysig sällskap så klagar inte! 

Gick sen upp och åt frukost innan vi tog oss ut på en timmes promenad i solen, så himla skönt var det! 
Väl hemma gjorde vi lite övningar innan vi tog oss en dusch.

Nu ligger vi i sängen och kikar på film och tar det lugnt, vi får se vad kvällen har att erbjuda, ska iallafall njuta till Max på min sista lediga dag den här veckan! 

Onsdag

Hallå! 
Idag började jag jobba klockan 1, vi hade fått lika mycket varor som igår så det hade jag att plocka med hela kvällen också, så det var skönt att jag hade något att göra. 

Efter jobbet mötte jag upp hjärtat som hämtade mig då han varit på gymmet innan, så himla skönt att få skjuts hem. Vi åkte hem till Bälinge och väl hemma åt vi lite och pratade med hans föräldrar innan vi joinade Skype! 

Vi har precis lagt på, har snackat med matte nu i ca 1-2 timmar, jag laddade ner Heartstone då alla spelade det och jag fattade nada vad dem pratade om, så nu har även jag börjat spela. Får se hur lång tid det tar innan jag börjar förstå det mesta och faktiskt kan spela själv utan att Richard/någon säger vad som blir bäst, haha! 

Klockan bara rann iväg och är redan nu över halv 2?! Så vi ska sova så fort Richard spelat klart sin match på FIFA. Hoppas eran Lill lördag har varit bra, puss! 

Tisdag

Hallå! 
Idag fick jag skjuts in till jobbet då älsklingen började skolan vid 1, det var skönt att få lite extra tid med honom.

Dagen på jobbet gick jättefort, så himla skönt! Hade varor att plocka med hela kvällen och eftersom det inte alls var mycket folk så blev jag helt klar, var riktigt mycket så det kändes härligt när alla kartonger var borta!

Nu ligger jag hemma i sängen och snackar Skype, blir nog tidigt i säng då jag fick världens huvudvärk som kom smygandes redan på jobbet.. Hoppas ni har haft en bra dag! 

Mina favorit pojkar♡



Måndag

Godkväll! 
Imorse vaknade vi vid halv 10, gick upp och åt frukost tillsammans innan jag skjutsade älskling till tåget. 

Jag har städat, tvättat och umgåtts med mamma idag, hjälpt till med maten och bara tagit vara på tiden med henne. Vid 5 kom älskling tillbaka hit så då käkade vi innan vi tog oss ut på en promenad. När vi kom tillbaka gjorde vi lite styrkeövningar, vilket var kul men lite jobbigt då någon som är kunnig kan döma mig, det är sådant jag har svårt för. Just därför jag känner att gymmet kanske inte är något för mig, men som sagt, tror nog jag kan åka dit med hjärtat någon dag och se ifall det är det eller inte. 

Efter en lång dusch så la vi oss i soffan och kikade på film med mamma, nu är den slut och vi ligger i sängen och snackar Skype. Ska sova i skaplig tid jag börjar bli jättetrött av någon konstig anledning. Godnatt på er! 

Söndag

Hallå!
Igår kväll åkte jag och var hos Ogge ett tag innan vi tog oss till BJ för att hämta Richard, full som han var tog vi oss till Max och mötte Erik och Alle för att käka lite. Riktigt trevligt att träffa dem faktiskt! 

Har sovit skit dåligt och oroligt inatt, så när jag sen vaknade klarvaken vid 9 och inte kunde somna om så var man ganska less. Vid halv 12 tog jag mig till jobbet, och fy vilken jobbig dag, har mått illa hela dagen och motivation för att vara vaken har legat på noll. Så när vi sen stängde vid 8 var det en riktig lättnad.

Skjutsade då ner kollegan på stationen och hämtade upp Richard där. Vi kom hem till mig efter 9, la oss då i sängen och slöglodde på tv, eller ja jag gjorde. Richard har inte varit så roligt sällskap då han sovit sig igenom tiden han varit med mig. Full som han var igår och som han mådde imorse så förstår jag att det tar på krafterna på veklingar ;)

Nu ska vi sova då hjärtat antagligen velat gjort det sen han kom hit och då han har skola imorgon, själv är man ledig vilket är underbart! 

Godnatt på er!

Lördag

Godkväll! 
Gick upp vid 10 imorse och åt frukost tillsammans med hjärtat, riktigt mysigt att hinna starta sin morgon så.

Tog tåget vid 11 till Uppsala, var på jobbet till 12. Dagen har gått skapligt fort, har varit mycket kunder så det är kul! Dagen rullade på så sen fick jag äntligen stänga.

Tog mig en promenad ner till stationen för att fördriva tiden eftersom bussen går halv 9 och måste då vänta på 21:09 tåget, men jag hann med tåget 20:39 även fast jag gick, så himla skönt! 

Ska hem och ta det lugnt och vila upp mig, för har tagit på mig att hämta folk i Uppsala vid halv 2, vilket jag börjar ångra nu. Är för snäll utan att få något tillbaka, men men, gör man dumma val får man själv lida. 

Jobbar 12-20 imorgon också, kommer nog bli tufft beroende sömnen jag får inatt. 

Bra fredag

Min fredag har varit lugn men supermysig. Riktigt skönt att få en hel dag och kväll med mitt hjärta. 

Vi har umgåtts med mina föräldrar nu på kvällen och vi kikade precis klart på en film med mamma. Vi ska sova nu då jag jobbar imorgon och måste upp rätt tidigt. Ska krypa ner nyduschad i nybytta lakan brevid Richard, kan inte bli bättre.


Fredag

Godmorgon! 
Äntligen fredag, så himla skönt! Är ledig idag men jobbar hela helgen, det är väl det segaste men jag är glad ändå! 

Var uppe efter 8 idag, första minuterna uppe undrade vad jag höll på med men sen när man vaknat till så var det riktigt skönt att vara uppe!

Gick till tåget innan 9, och nu sitter jag på tåget på väg in till Uppsala. Ska möta upp Richard så ska vi ta oss till gamla Uppsala och promenera, finns stora backar där så vi ska gå upp och ner för dem, haha låter hel konstigt säkert för er som inte vet vad jag menar. 

Sen får jag en hel dag och kväll med honom, får äntligen somna i hans famn inatt med, helt underbart! 

Ha en bra dag nu hörrni!

Torsdag

Hallå! 
Idag var jag uppe 6, biw skulle till jobbet till 7, så då tog jag bussen till stan. Vid 8 kom jag fram till Richard, vi gick och la oss och sov ett tag innan det var dags att gå upp och fixa lite.

Vid 1 började jag jobba, gick bra och dagen var rolig till en början, för senare mot kvällen fick jag huvudvärk och den där konstiga känslan i kroppen igen. Riktigt obehagligt faktiskt..

Kom hem runt 9, och när jag fick lägga mig i sängen så blev det litte bättre med huvudet och det andra. Ligger nu och slöglor på tv och pratar Skype, ska inte sova allt försent då jag ska upp vid 8 imorgon! 

Dagen

Jag kom hem till Biw vid 3, vi umgicks lite innan matte och Fredde kom hit. Vi började laga mat, jag och Biw fixade grillspett som vi grillade, supergott! 

Senare kom även Jens så då satt vi och snacka och spelade lite kort. Sen åkte vi ut på en liten biltur i harbo, åkte sen tillbaka till Biw när vi släppt av matte och Fredde.

Åkte hit, snackade Skype med Ogge och Jens var kvar fram till efter 11. Så vi har umgåtts med honom. 

Nu ska vi snart sova, då Biw börjar jobba 7 och jag ska ta bussen hem till älskling. Godnatt! 

Onsdag

Idag är jag ledig, så himla skönt! Vaknar dock upp till en förfrågan om jobb imorgon så det passet tog jag, är ledig på fredag igen så det är skönt iallafall.

Gick ut på en springtur/powerwalk när jag vaknade, var lite jobbigt att inse att man inte klarar lika mycket efter en bra tids uppehåll, men bara att komma igång igen, för nu vill jag ha resultat. Richard är ju ganska insatt och intresserad av träning så kanske ber honom att hjälpa mig och inspirera mig ännu mer än vad han gör! Låter som en bra idé.

Väl hemma käkade jag frukost/lunch, innan jag började fixa mig. Tog mig till tåget med sällskap av Ida i telefonen. Så pratade vi ett bra tag, trevligt! 

Ringde sen hjärtat och det visade sig att han var kvar i Uppsala efter sin tenta, hur bra? Då han följde med mig och handla och umgicks med mig någon halvtimme, helt underbart att bara få se hans fina ansikte och leende för ett tag.

Nu sitter jag på bussen på väg till harbo, ska hem till Biw och umgås med henne och sova där, ska bli så himla kul! 

Ha en bra dag och njut av detta fina väder nu underbara ni! 

Tisdag

Idag tog jag bilen till jobbet, så vid 1 började jag jobba, och senare vid 8 stängde jag. Dagen har gått skapligt fort då vi har ändrat om i butiken och plockat med varor. 

Efter jobbet brummade jag iväg till Björklinge för att se sista perioden utav hjärtats match, och det ångrar jag inte! För dem vann tillslut efter alla sina skott mot mål och gick upp i division 2! Duktiga grabbar det här! Så möttes av en skapligt glad kille med leendet upp till öronen, sötisen! 

Vi pratade lite och jag tvingade på honom att krama sönder mig ett tag, önskade honom lycka till, han har tenta imorgon så behövde träffa honom en snabbis och göra det och ge honom en lyckokram!  

När jag kom hem pratade jag Skype med Ogge och Richard, men nu sover han och matte har nu joinat.

Ska sova nu då jag ska orka med morgondagen, godnatt! 

Måndag

Idag vaknade jag i famnen på världens finaste kille, så himla underbart. Vi startade dagen med att titta på teen wolf, så jävla bra serie alltså! 

Sen åkte han iväg till skolan, då kollade jag på vampire diaries, också en av favorit serierna, åh! 
Richard kom sen tillbaka så då pluggade han medan jag fortsatte titta och sen hoppade jag in i duschen.

Vid halv 5 åkte jag med Richards mamma till Uppsala, hon skulle in och träna och skjutsade förbi mig till Gränby, supersnällt! 

Jobbade mellan 5-8, sån seg tid men det gick fort så det var skönt. Hade en extremt konstig och obehaglig känsla i kroppen och kände mig helt borta, lite läskigt faktiskt. 
Men det har släppt lite nu men känner av huvudet så ska försöka sova nu då det står jobb på schemat imorgon också! 

Söndag

Hallå! 
Somnade efter 5 igår och vaknade efter 10 superpigg, sov hos Ogge så efter att ha legat kvar och dragit mig i sängen så gick jag upp och umgicks med honom! 

Vid 4 tog vi oss till stationen, så åkte jag hem. Jag åkte hem och hoppade in i duschen innan jag käkade och packade om väskan. Efter 6 gick jag till tåget och tog mig till Uppsala. Nu sitter jag på bussen på väg till Bälinge, ska hem till hjärtat och spendera kvällen där. 

~



Gårdagen

Hade en bra kväll igår med dem som man uppskattar och tycker om. Alla var inte där pga olika anledningar med hade det trevligt med dem som var med! 

Avslutade kvällen med Max och en promenad så jag mådde skapligt bra imorse, inte bakis för fem öre, så skönt! Bjuder på lite bilder!







Behöver detta



Lördag

Imorse väcktes jag av syster som hade fixat smoothie och en massa annat gott till frukost! Så det åt vi tillsammans och bara pratade, så mysigt. 

När hon åkte iväg hoppade jag in i duschen och fixade mig innan jag tog mig till tåget. Gick och njöt av solen med musik på högsta volym. Tog mig till Uppsala, väl där tog jag bussen till Ogge. Mötte honom och järnevi så tog vi oss till ogge. Vi satt mest och pratade innan vi tog oss till subway och köpte mat. Nu sitter vi och små dricker innan vi drar iväg till Gränby hem till en kompis som fixat fest för födelsedagsfirande. Hoppas ni får en bra kväll! 

Bra middag, bra sällskap



Fredag

Att jag vaknade klarvaken vid halv 10 idag även fast jag somnade efter 4 var jävligt skönt! Vaknade även upp till sol vilket gjorde livet lite enklare idag.

Gick upp och pratade med bästavän, tur att man har henne i sitt liv, annars skulle jag gått under för längesen. 

Sen hoppade jag in i duschen och fixade mig inför jobb. Tog bilen vid 12 och nu sitter jag på jobbet. Jobbar bara till 4 sen åker jag ner på stan och möter syster så ska vi gå och äta på Kina och umgås. Väldigt behövligt kan jag säga. 

Hoppas ni får en kanon bra fredag i detta soliga väder! 

Torsdag

Idag åkte jag och mamma in till stan vid 2, vi åkte till Gränby och tittade runt lite där innan vi gick och käkade på foodcourten, supermysigt! 

Efter 5 skjutsade jag ner henne till stan, så hämtade jag Ogge och vi tog oss hem till honom. Vi satt och snackade ocj rensade min Spotifylista, kom halvvägs på två timmar typ, så roligt hade vi, haha! 

Vid 9 åkte jag och hämtade mamma så tog vi oss hemåt. Vid 11 gick jag ut på en två timmars promenad, fick panik och det började krypa i kroppen så kunde inte vara kvar inne.

Nu ligger jag i sängen igen och pratar Skype med Ogge och matte, älskar alla fina personer jag har i mitt liv, inget liv utan sina vänner.

Hoppas ni hade en bra dag! 

Onsdag

Hallå! 
Idag vaknade jag vid 10, var så slut igår så somnade i Skype och däckade precis när vi lagt på. Så var riktig seg när alarmen ringde så gick inte upp förrän jag var tvungen. Gick upp och åt frukost med föräldrarna och mammas kompis, mysigt! 

Idag tog jag bilen till jobbet, så skönt att slippa tåget och bussen. Kom till jobbet och avklarade hela dagen, den rullade på så var sysselsatt hela tiden, så skönt! Tiden gick fort så vid 8 tog jag bilen hem igen, var hemma innan 9 så det var riktigt skönt! 

La mig då i sängen och pratade med älskling, nu pratar vi allihopa Skype och jag ligger och slöglor på tv. Nu är jag ledig resten av veckan, eller jag jobbar 3h på fredag men det är på dagen så det är skönt. 

Ha en bra kväll!

Tisdag

Idag åkte Richard till skolan vid halv 11, då blev jag ensam hos honom. Vi hann iallafall äta frukost tillsammans så det var mysigt.

Började fixa mig inför jobbet och tog bussen till stan vid 12, och var på Gränby 45 minuter senare. 

Började jobba klockan 1, och slutade vid 8. Dagen har rullat på, har plockat med varorna hela dagen så det är skönt! Det sega var väl att vi hann klart så när min kollega gick hade jag inget att göra. Men plockade in all rea och städade och gjorde fint i butiken. 

Var hemma vid halv 10, och sen dess har jag bara pratat Skype och legat i sängen. Ska nog sova i bra tid då jag börjar känna av huvudet. Hoppas ni har haft en bra dag! 

Kvällen

Kom till Richard vid 9, så vi snackade med hans föräldrar, sen tog vi lite kvällsfika. Fixade en macka med räkor på, supergott! Och åt världens godaste avokado!! My god, den var helt perfekt, så jävla god! 

Nu ligger vi i sängen och pratar Skype, ska nog snart sova då jag är jättetrött.

Måndag

Idag ringde alarmet halv 8, och Richard åkte iväg vid halv 9. Han och Ogge ska till Stockholm och se The chainsmokers, Ogge vann en lunch där man får se dem live, jag blev tillfrågad om att följa med men jag jobbar så missar det :') ni kan ju förstå hur jävla surt detta känns, fan.

Så nu sitter jag på tåget och mår dåligt för att jag inte är där, åh fan alltså. Men men, dem kommer troligtvis tillbaka, och då oavsett vad ska jag se dem, så är det bara. 

Ska jobba mellan 13-20 idag, hoppas det finns något att göra för den senaste tiden har det varit så lugnt så nu börjar det bli lite tröttsamt att bara stå av tiden på kvällarna när sin kollega gått hem. 

Efter jobbet åker jag till Bälinge och spenderar kvällen och natten där, så ha en bra dag så hörs vi!

Söndag

Idag vaknade vi vid 10, gick upp och åt frukost med Richards föräldrar framför Vasaloppet. Sen la vi oss i sängen igen och startade senaste avsnitt av teen wolf, såå bra!! 

Vi gick senare ut på en promenad, samma runda som igår fast baklänges, så det var skönt! 

Vi åkte iväg till Björklinge vid halv 6, Richards lag hade match vid 6, men han fick inte spela så vi kikade istället. Var en riktigt spännande match, så nu i playoffen så blir det mycket matcher att gå på, riktigt roliga att kika på!

Svängde in på Hemköp på vägen hem och köpte massa gott, så nu ligger vi i sängen med allt och pratar Skype och kikar film, bra avslut på den här dagen! 

Lördag

Imorse så sov vi lite för länge, så när vi väl tog oss upp ur sängen så tog vi tacos till lunch, supergott! 

Vi fixade oss och åkte sen iväg till vattholma, Richards morbror fyller snart år så vi firade honom lite! Blev bjudna på god mat och fika, riktigt trevligt! Till en början satt vi och snackade med hans kusin, senare åkte han iväg så då flyttade vi oss till dem äldre, haha! 

Vi åkte hem vid halv 8 någon gång, så väl i Bälinge tog vi oss ut på en promenad, så skönt att få luft och röra lite på sig. 

Nu ligger vi hemma i sängen och pratar Skype och kikar på slutet av en film vi började se och glömde bort att vi hade en del kvar. Hoppas ni har haft en bra lördag! 

Fredagsmys

Det blev tacos till middag, och det var såå gott! Har varit sugen på det så himla länge så att äntligen få äta det var inget att klaga på! 

Efter maten när jag fixat disken så la vi oss i soffan och kikade på film, vi har nu sett klart SAN Andreas, riktigt bra och spännande film! 

Vi ska väl snart sova då vi ska försöka att inte sova allt för länge imorgon, godnatt! 

Fredag

Idag började jag dagen med att gå upp och städa rummet, vilket verkligen behövdes så det är skönt att ha det gjort.

Hoppade senare in i duschen och fixade mig innan jag tog mig en promenad till tåget i detta pissväder. Mötte upp hjärtat på stan och gick runt där och kikade.

Åkte hem runt 5 och träffade på Anna vid tåget så satt och pratade med henne hela tågresan, riktigt trevligt! Var längesen vi träffades så är alltid kul att små prata lite! 

Nu är jag hemkommen och sitter i soffan och pratar lite med mamma, ska snart börja med maten så den blir klar tills hjärtat kommer efter sin träning. Kan ni gissa vad jag ska äta? ;)

Nya skor är livet



Torsdag

Hallå! 
Imorse vaknade jag i lilla tobo, åkte hem från Bälinge igår pga personliga skäl. Så imorse vaknade jag ännu en gång att hjärtat kröp ner under täcket, så mysigt. 

Vi låg och pratade och bara tog vara på tiden med varandra, sen gick vi upp och fixade lunch innan Richard åkte iväg. Jag fixade mig då lite fort innan jag tog mig till Tierp.

Där hämtade jag upp Biw och Filip och vi handlade lite inför middagen och sen tog vi oss hem till Biw. När vi ätit så åkte vi till matte och fikade lite innan vi alla gick tillbaka till Biw och kikade på film. När filmen var slut så var det dags att åka hem, och fyfan så äckligt det var att köra i det här vädret, riktigt dimmigt så såg knappt något, lite små läskigt faktiskt. 

Men nu är jag hemma och har landat i sängen och pratar i Skype. Har haft en supermysig dag, det behövdes verkligen! 

Hoppas ni sover gott inatt, men det tror jag för att imorgon är det ju fredag!!

It's okay, it only hurts a lot.



Onsdag

Idag vaknade jag med migrän, så när Richards mamma väckte oss innan hon åkte till jobbet vid 8 så gick jag upp och åt frukost och tog alvedon och Ipren. Sov sen vidare tills jag var tvungen att gå upp, men huvudvärken var inte borta.

Satt seriöst och grät i säkert en halvtimme eftersom jag inte fick tag på någon som kunde hoppa in för mig. Så paniken över att behöva stå på jobbet till 8 gav mig panik. Men när jag kom till jobbet så var min kollega så förstående så hon ringde runt till folk åt mig och hon fick tag på någon som kunde hoppa in och jobba, så guldvärt! Så var på jobbet en timme innan jag åkte hem till hjärtat igen, så nu ligger jag mätt i sängen och lyssnar på måndags pepp och inväntar hjärtat. 

Ska bara ta det lugnt och vila hela dagen i hopp om att huvudvärken ska försvinna.

Just nu

Hamnade i Bälinge efter jobbet, så vi har umgåtts lite med Richards föräldrar och nu ligger vi i sängen och tittar på film och pratar Skype. Bra avslut på denna dag! 

Tisdag

Idag åkte Richard till skolan innan 9, och när han väl åkt var jag pigg och valde att inte somna om, vilket kändes bäst så jag inte hade vaknat och varit ännu segare än innan. 

Låg och läste lite i 50 nyanser av mörker innan jag hoppade in i duschen och fixade mig. Satt och pratade lite med mamma och tiden flög förbi så hann inte gå till tåget som jag planerat. Men mamma åkte och handla i samma veva som mitt tåg gick så hon skjutsade mig till stationen. Det är ju riktigt vårväder så hade varit skönt med en promenad, men solen visar sig nog flera dagar! 

Får njuta ordentligt nu innan jag börjar jobba, nu i mars har jag bara stängningspass, det har sina för och nackdelar faktiskt. Men får jobba så det ska jag vara glad för! Ha en bra dag och njut av vädret! 

RSS 2.0