Tisdag

Idag efter körlektionen mötte jag Biw och Ogge på stan, vi gick runt ett tag och tittade. Jag fyndade en långklänning och mjukis shorts för 130 kr, så jag är nöjd! 

Senare köpte jag och biw mat och satt och ute vid ån och åt, riktigt mysigt! Nu ligger jag hemma i sängen framför teen wolf med frukt, snackar även i Skype med mina babes.

Gårdagen

Igår kväll åkte jag in till stan och mötte Biw, Matte, Jens och Ogge, vi var på bio. Vi såg Spy och den var riktigt rolig! Så den borde ni läsare gå och titta på! 

Kom hem vid 12, då pratade jag i telefon med Biw innan jag snackade Skype med Ogge. Låg vaken till halv 3-3, måste verkligen ställa om mitt dygn, kommer bli riktigt svårt. Kommer vara helt död nästa vecka, haha. 

Nu sitter jag och väntar på tåget, ska åka och ha en dubbelkörlektion innan jag tar mig vidare in till stan. 

Måndag

Godmorgon! 
Vaknade för en halvtimme sen, var ganska skönt att vakna avsåg självt innan alarmet ringde. Har precis fixat frukost som jag nu äter medan jag tittar på teen wolf, så härligt att starta sin dag såhär! 

Senare under dagen ska jag ut på en springtur eller powerwalk, vädret är perfekt för det. Sen är det bara att börja fixa sig för ikväll ska jag iväg.

Söndag

Godkväll. 

Idag åkte jag och biw in till stan vid 3, vi skulle på bio med ett gäng men det flyttades till imorgon, så vi träffade Ogge och umgicks med honom istället. Dem köpte middag och gick och satt sig i Stadsparken och hängde, vi åkte hem vid 8 så när jag kom hem tog jag mig ut på en efterlängtad springtur, nu ska jag komma igång igen, är riktigt taggad! 

Sen tog jag mig en iskall dusch innan jag åt middag. Nu ligger jag i sängen och snackar Skype med Biw, Ogge och Filip, riktigt trevligt! Ska nog starta teen wolf också och titta på, medan jag pratar med mina muppar.


Lördag

Godkväll! 

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Vaknade upp till värsta frukostbuffén, så hela familjen samlades och åt tillsammans, riktigt härligt då det var längesen det bara var vi 4. Sen städade jag rummet och fixade en massa nödvändigt innan jag la mig i solen någon timme. Becca och jag tog oss även ut på en promenad och bara gick och snacka skit, riktigt skönt! 

Efter maten började jag fixa mig, tog tåget till stan där jag träffade Ogge ett tag innan min buss gick. Sitter nu på bussen på väg till Biw som jag ska spendera natten hos. Vi tar det väl lugnt antar jag eftersom hon har jobbat, blir väl säkert lite filmtittande eller liknade. Hoppas ni får en bra lördagkväll så hörs vi! 

Min fredag

Hej på er! 
Imorse gick jag upp vid halv 11 för att fixa mig för att senare åka in till stan. Där mötte jag Biw och Ogge, så vi hade en heldag på stan. Jag fick med mig en jacka hem, och ögonskugga som jag fick av min finaste syster i födelsedags present.

Jag mötte Becca vid halv 5, då gick vi ett tag på stan med allihopa innan dem var tvungna att gå, då gick vi och tittade lite till innan vi tog oss till tzatziki där vi åt middag. Älskar den restaurangen, så himla mysig. Så besöker ni Uppsala någon gång så måste ni dit, om ni nu inte bor där. Men dit ska ni gå iallafall, riktigt god mat! 

Innan vi åkte hem tog vi oss till Willys där vi köpte med massa gott hem, så när vi kom hem kollade vi på film med våra föräldrar. Vi såg Mad Max, och den var riktigt bra! Nu ligger jag i sängen och snackar Skype med Ogge, ska väl försöka att inte somna allt försent då jag ska ta mig en morgonpromenad med min syster. Hoppas ni har haft en bra start på eran helg, för det har jag! 


.



Hejdå Göteborg

Nu sitter vi på tåget på väg hem till Uppsala, är hemma i lilla tobo vid 1 inatt så det är en lång resa vi har framför oss. 

Sitter och trycker i mig godis samtidigt som jag lyssnar på musik och läser, har man godis på resan så behöver man inte så mycket mer, haha. 

Igår Onsdag

Vi vaknade ganska sent eftersom vi kom hem till Trollhättan vid halv 6 imorse. Så då när vi vaknat och piggnat till gick jag och Matilda och handla lite nödvändigt. Vi åt sen tacos till frukost, så himla gott! Sen tog vi det bara lugnt och umgicks.

Vid halv 8 gick vi med Matilda till tåget, hon skulle till Åmål, så biw och jag blev ensamma efter det. Vi har spelat lite kort och ätit en massa onyttigt. Vi snackar Skype med Ogge nu och vi har även pratat med Filip. Nu ligger vi i sängen och ska snart sova, måste upp relativt tidigt för att hinna med att packa och städa innan vi åker. Godnatt på er! 

Från i tisdags, då vi var lika lyckliga som barn hade varit.

Gårdagen

Åh min dag igår var helt perfekt. Killarna bjöd på en riktigt bra konsert som alltid, vi stod inte alls många meter ifrån dem så att ha fått se dem så nära är oslagbart. Vi hade stå platser så vi hade faktiskt rätt bra ställe att stå på med tanke på att vi knappt köade, så det känns bra. 

Känslan att stå på en konsert, höra killarna sjunga och höra publiken sjunga med är oslagbart. Ni som inte går på konserter missar verkligen något, det kan jag lova er. Min dag kunde inte ha blivit bättre. 




Snart så!



Kvällen

Idag innan vi åkte ifrån Överby så köpte vi med oss saker så vi kunde göra tacos, som vi började laga så fort vi kom hem. Efter det så vilade vi, biw somnade som vanligt, haha! Jag kollade pretty little liars och Matilda satt vid datorn. Senare mot kvällen tog vi fram jordgubbar och nutella, var såå himla gott! Sen spelade vi lite kort, riktigt mysigt faktiskt. Gjorde alltid det som yngre, och älskade det, så är kul att göra det nu, men man gör det allt för sällan. 

Nu ligger vi och lyssnar på musik, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska sova i skaplig tid då vi ska in till Göteborg imorgon! 

Skäms lite då min blogg endast består av matbilder just nu.. Haha


-



I Göteborg

Hej på er! 

Igår kvart i 6 på morgonen gick tåget till Göteborg från Uppsala. Biw, jag och Ogge åkte hem till mig på lördag kväll när vi lämnat av Lollo som skulle hem, så vi köpte med oss mat och åkte hem. Senare kom även snader och umgicks med oss, så vi höll oss vakna hela natten innan vi drog oss till tåget. 

Igår var vi framme hos Matilda i Trollhättan vid 2 som vi bor hos, så då gick vi runt lite här innan vi gick och handlade middag som vi sen lagade. På kvällen tog vi det bara lugnt. Vi spelade lite spel och senare tog vi fram ost och kex. Vi somande i skaplig tid då vi var skit trötta, så nu är vi nyvakna och ska snart börja fixa oss innan vi åker iväg. Vi ska åka till något köpcentrum och titta runt, sen får vi se vad vi hittar på! 

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi! 



GÅRDAGEN I BILDER






















GLAD MIDSOMMAR!

Ikväll vankas det fest för oss, så hoppas ni får en bra och trevlig midsommar söta läsare! 


Torsdag

Hej hallå!

Idag har vi inte gjort mycket alls, har gått och cyklat runt i lilla tobo. Biw åkte hem ett tag men kom sen tillbaka, senare kom Ogge också. Vi kollade film och bara myste, vi såg American sniper, sevärd film verkligen, riktigt bra! 

Nu ligger vi i sängen och bara pratar, ska snart sova så vi orkar med morgondagen!

Just nu



Onsdag

Hej på er! 
Igår åkte jag och Biw in till stan och mötte Ogge och tog oss till Ö&B och köpte saker till midsommar. Sen tog vi oss till stationen där vi mötte Lollo. När hon och jag kom hem gjorde vi inte så mycket, sen joinade vi Skype och snackade med ett härligt gäng fram till 4 på morgonen! 

Vi gick upp vid 10 idag, för vi åkte iväg till matte där Biw redan var för att umgås, sen kom Ogge också, så våran dag har varit bra! 

Nu sitter vi inne på mitt rum och bara tar det lugnt, ska nog fixa en massa gott och bänka oss i soffan framför en film.

Måndag

Godkväll.

Idag har jag inte gjort något speciellt, efter att ha varit vaken någon timme tog jag mig en powernap på 2 timmar, sen kollade jag på serier innan jag började fixa mig. Tog tåget vid 7 till Uppsala sen bussen till östervåla.

Så nu ligger jag i sängen hemma hos biw, vi kollar på tv och snackar Skype. Blev en riktigt lugn dag och kväll, är ganska skönt faktiskt. Imorgon ska vi in till stan och fixa lite ärenden, sen kommer Lollo som ska stanna hos mig i några dagar, riktigt kul! 

...



MIN HELG

Kan inget annat än att säga att min helg var BÄST! Helt oförglömlig, shit summerburst ska jag uppleva igen, så kul!! 
Var full, dansade som aldrig förut och bara fucka ur med alla tusental människor som var där! Träffade lite nya människor och sprang på en kompis jag inte träffat på 6 år, blev en snabb pratstund men lika kul ändå! Så min helg har varit den roligaste på länge, shit! Bombar er med bilder någon annan dag, puss!

Fredag

Godmorgon!
Hoppade precis på tåget mot Uppsala, ska åka och möta Josefina sen tar vi tåget mot Stocholm, min syster hoppar även på i Märsta och sen möter vi Tove i huvudstaden innan vi tar oss till hotellet. Sen går vi ut och äter innan vi börjar föra, och sen tar vi oss äntligen till Gärdet, shit är så taggad! Den här helgen ska bli den bästa på länge, ha det bra så hörs vi!

Ska vara borta en helg, har packat för en vecka, skulle lika gärna kunna ta mig utomlands, haha! 

SUN IS SHNING

Låten släpptes inatt och jag bara älskar den, riktigt jävla bra! Kommer nog bli en av mina sommarplågor faktiskt, åh! Och att jag kommer få höra den live imorgon är sjukt, ska bli så jävla grymt!

Torsdag

Hej på er! 

Idag gick vi upp vid 10, för vid 11 tog vi bussen in till stan. Fredde mötte oss på bussen så väl inte i stan gick vi till banken innan vi mötte Ogge. Vi tog oss till Stadsparken för att spela kubb, var riktigt kul! Var soligt, varmt och hade bra sällskap, så min dag har varit super! 

Kom hem vid 6, då körde jag till Tierp och handlade med mamma. När jag kom hem började jag packa, vi ska bo på hotell hela helgen eftersom vi ska på summerburst, är riktigt jävla taggad!! Så imorgon vid 12 ska vi träffas i Stockholm och börja föra och äta ute, riktigt mysigt! Hoppas vädret blir bra som det har sagts. Min helg kommer bli super, hoppas eran också blir det så hörs vi! Puss

SÅ TAGGAD



Onsdag

Hej på er! 
Idag följde jag med min syster till stan, först mötte vi Josefina och gick till China Garden och åt lunch. Vi satt och planerade summerburst, kan inte fatta att det är på fredag, är verkligen as taggad! 

Sen gick vi på stan, fick med mig ännu mer shopping hem, svider som fan på kortet, men men, jag lever bara en gång. Vid 5 mötte jag Biw, då gick vi och tog en glass och smoothie och satt oss i solen. Någon timme senare tog vi bussen hem till henne. Vi ligger nu i sängen och pratar Skype och lyssnar på musik. Vi blir väl uppe ett tag till innan vi går och lägger oss, ska in till stan imorgon med, men mer om det då! 

Tisdag

Igår (tisdag) så åkte jag till skopunkten till 12, för att skriva på anställningskontrakt, eftersom jag ska jobba där lite i sommar!! Biw följde med så efter det gick vi runt på stan med Ogge, jag shoppade en massa välbehövliga saker, så jag är nöjd! 

Vi tog med oss lunch/middag till bryggan idag igen och satt där, riktigt mysigt! Sen satt vi där i solen ett tag innan vi tog oss till Ogge. Jag kom hem vid 8, så sen dess har jag bara umgåtts med min kära syster och pratat i Skype. Kom nyss in ifrån en 5km promenad, kände att jag behövde rensa tankarna så var jävligt skönt. Nu ska jag sova eftersom jag ska upp rätt tidigt imorgon, godnatt! 

~



Senaste dagarna

Hej på er!
Igår åkte jag hem till Biw, vi hade en lugn hemmakväll. Köpte chips och dipp som vi käkade framför tvn. Sen snackade vi Skype med grabbarna.

Idag åkte vi hem till Matte och umgicks med honom och några till. Sen tog vi oss vidare hem till mig där vi inte gjort så mycket. Vi gick ut i husvagnen tidigare och tittade på film och snackade Skype. Nu ska vi snart in och lägga oss då vi ska upp tidigt imorgon. Ska till skopunkten och fixa lite, spännande! Vi hörs, godnatt! 

Min lördag

Mötte upp Ogge på stan, då tog vi bussen till Harbo där vi käkade på pizzerian med Matte och Fredde. Vi gick hem till Matte sen och umgicks. Alla var helt slut så vi tog det lugnt. Vi spelade poker och finns i sjön senare mot kvällen, riktigt kul, haha! Så min kväll har varit så bra! 

Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och sova direkt, ska försöka att inte sova bort hela dagen då jag ska till bästis imorgon. Godnatt på er så hörs vi!

Lördag

Gårdagen var superbra! Hade det riktigt trevligt på kvällen, och vi höll igång till 4 imorse! Jag och Matte fick sova hos lajje vilket var jätteskönt, så slapp man åka hem tidigt imorse. 

Kom hem för ett tag sen, så nu gör jag ingenting. Tror jag ska åka iväg senare, är ensam hemma och känner inte för att vara ensam nu. Så drar nog iväg. Nu är det slut snackat, bjuder på en massa bilder från igår som vanligt! 











Fredag

Hallå! 
Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, ska möta Biw och Fredde så ska vi ner på stan en snabbis innan vi tar oss till botaniska trädgården! Vid halv 2 har mina fina vänner utspring, åh vill också ta studenten igen! Kommer stå och vara så avundsjuk på alla som tar idag, vill också!! 
Men idag är det deras tur att njuta och ha det bäst!

Efter det åker jag och Biw hem till henne och fixar om oss, sen tar vi oss till stan igen för att fira med dem ikväll, ska bli riktigt kul! 

Min torsdag

Har varit en riktigt lång dag för mig idag, började med en körlektion vid halv 9 till Gävle. När jag kom tillbaka till Tierp mötte jag Biw och vi åkte till stan. Där gick vi runt och tittade och små shoppade innan vi träffade Ogge. Då köpte vi cupidosallad och gick till Stadsparken där vi satt oss och åt. Där stannade vi några timmar och bara snackade skit innan vi tog oss till Ogge.

Kom hem runt halv 10, då tog jag mig ut på en springtur innan jag la mig i sängen. Nu ska jag sova då jag orkar med morgondagen då jag ska fira mina vänner som tar studenten! 

Min finaste vän♡

För vi har äntligen tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Nu önskar jag dig all lycka här i världen, du kommer komma långt, för du är förjävla bra. Bara du vill något så kan du, det vet jag. Kommer alltid finnas vid din sida och stötta dig oavsett vad. Dig vill jag aldrig förlora. Jag älskar dig

Min student

Oh herregud vilken bra student jag hade! Var den roligaste dagen i hela mitt liv, skulle jag få göra om det skulle jag ta chansen direkt! 

Klassen samlades i Tierp vid halv 6, vi hade champagnefrukost hos Marina innan vi tog oss till skolan. Väl där umgicks vi med alla och alla studenter gick på promenad. Sen var det dags att springa ut, shit vilken känsla! När man kom ner från scenen stod hela släkten där med gosedjur och kramar på lager, så himla fina! Ogge, Fredde och Snader hade även tagit sig till skolan för att gratta oss, riktigt kul! Sen var det dags att åka flak, riktigt jävla kul var det, åh! 

Väl hemma bjöds det på smörgåstårta och en massa gott, var även tvungen att ta en powernap på 20 minuter innan mina vänner kom hit. Biw, Ogge och Erik kom hit då förade vi i några timmar innan vi tog oss vidare till örbyhus. Sen åkte vi in till Gävle vid 10. Så kvällen slutade på heartbreak, hade det riktigt kul och bra där! Min student hade inte kunnat bli bättre. Tack till mina fina vänner och min släkt som gjorde den till den bästa! 

Sovdags

Efter att ha umgåtts med farfar och Ann-Charlotte och Becca och Erik ska jag nu sova så jag orkar med morgondagen. Ska ta vara på varje sekund och njuta till max. Man tar ju fan bara studenten en gång!! 

Imorgon smäller det, så overkligt!! 

Måndag

Hej på er! 
Imorse när jag vaknade var jag riktigt trött, låg uppe och snackade Skype med Erik till 3, sen kunde jag inte sova förrän 4. Sen var det bara att gå upp halv 8, inte så kul. Men kan väl antagligen sova tidigt ikväll vilket är bra, får se det så! 

Nu sitter jag i skolan och väntar på Biw, dem ska fixa med studentflaket och jag fick inte plats i bilen så sitter här och pratar Skype! Var och solade innan så nu har man iallafall en liten bränna till studenten! När Biw är klar så åker vi in till stan och träffar Ogge och shoppar det sista inför morgondagen! 

När man blir lite för ärlig.

Att man har fått så starka känslor för en annan människa är sjukt, man blir nästan lite rädd. Medtanke på den lilla tiden som gått och hur känslorna har hunnit bli så starka, det är det som skrämmer mig mest.

Att se personen men inte alls få spendera tiden på det sättet man vill, det gör ont. Man sitter där och har den perfekta människan framför sig. Men att man varken får beröra eller säga allt man vill gör en galen. Man får sitta där och verkligen hålla emot kroppen så man inte trycker upp människan mot väggen, för det är det enda man vill göra. Det kommer ta sin tid att vänja sig, men man har inget annat val än att låta det gå. 

Det var faktiskt inte meningen att jag skulle falla så hårt, men det gjorde jag. Och det är just därför det gör så ont att veta att du inte vill ha mig. 

RSS 2.0