Onsdag

Hallå!
Idag började jag jobba vid halv 10, dagen har rullat på bra. Har varit på bra humör så finns inget att klaga på.

Efter jobbet var bästavän på Gränby, så vi tog oss då ner på stan. Där fixade vi ett ärende på footish, Michelle jobbar ju där så stod och snackade lite med henne innan vi tog oss vidare.

Vi åkte till willys, där storhandlade vi innan vi åkte till Max och käkade. Åkte sen till harbo och lämnade allt. Biw började jobba vid 9, så skjutsade henne till jobbet innan jag åkte hem eftersom det är på vägen.

Nu har jag landat i sängen, har haft smygande huvudvärk så var riktigt skönt att lägga sig här. Ska kika på serier och ladda upp inför två stängningspass innan helg!


Tisdag

Igårkväll däckade jag än en gång i Skype, så vid 9 imorse vaknade jag med migrän så då la jag mig under täcket och försökte somna om. Vid 11 sen vaknade jag och mådde lite bättre så gick upp, åt då frukost med mina föräldrar och pratade med dem. Fixade mig och packade ihop allt jag skulle ha med mig och åkte sen mot Norrtull.

Där hämtade jag Becca på hennes jobb, så har nu fått se hur den Ahlsell butiken ser ut! Vi rullade sen mot Lidingö, vi städade ur hennes gamla lägenhet. Sen tog vi oss till Knivsta där hon nu bor! Vi storhandlade innan vi åkte hem och lagade mat. Vi fixade ihop Tacogratäng, såå gott!

Sen fixade vi disken innan vi tog oss mot soffan. Vi har nu kikat på tv och bara umgåtts. Becca har gått och lagt sig och jag ska nog starta en serie. Har öppningen imorgon så ska upp 8 så ska väl sova snart jag också.


Måndag

Godkväll!
Idag började jag jobba klockan 1, dagen har faktiskt gått fort. Har inte varit allt för mycket folk men har ändå inte blivit långtråkigt som det ibland kan bli, så det är superskönt!

På min rast gick jag faktiskt och köpte en regnjacka, kände att det var dags. Så nu ska jag hem och prova den och verkligen ta det sista beslutet om jag ska ha kvar den, var lite stressigt innan, och man vill ju prova saker i lugn och ro.

Nu sitter jag på tåget på väg hem, är snart i tobo, då ska jag börja promenera hemåt i regnet. Sen blir det sängläge resten av kvällen.


Söndag

Igår landade jag hemma i sängen runt 3, då gick jag och la mig direkt. Imorse ringde klockan 10 och jag gick upp och fixade mig och cyklade till tåget.

Var på jobbet innan halv 1, möttes av en superglad kollega som jag inte träffat på någon månad, så himla kul! Att jag kommer lite små seg till jobbet, möts av en med ett stort leende och en kram på lager, var inte lika trött sen! Jag har så himla underbara kollegor!

Jag jobbade endast 3h idag, så efter jobbet tog jag bussen bort till Fyrishov. Där mötte jag Ogge så gick vi hem till honom, sen rullade vi iväg till city cross och köpte pizzor som vi sen fixade hemma. Vi kikade på stranger things också, spännande serie det där!!

Vid halv 8 tog jag bussen mot stan, så nu sitter jag på tåget på väg hem. Ska hem och fixa matlådor och dona innan jag bäddar ner mig i sängen.


Gårdagen

Igår när jag hade träffat på Biw och Filip gick vi och träffade Erik, så fick vi skjuts av honom till sunnersta. Där träffade vi Michelle och Dennis, vi grillade hos deras mamma, riktigt trevligt! Vi drack lite vin, pratade och bara hade det mysigt.

Vid halv 11 skjutsade vi hem Biw och Filip till harbo, sen blev jag avsläppt vid polishuset så träffade jag Ogge. Så gick vi till hans kompis som fyllde år och hade firande för honom. Så där stannade vi till ungefär halv 2, sen gick Ogge och jag till Max för att köpa något att äta innan jag tog tåget hem.

Hade en riktigt bra kväll med alla människor, en bra ledig dag helt enkelt!


Lördag - ledig dag

Igår kväll kunde jag inte sova, vid halv 5 låg jag klarvaken?? Var så jäkla läskigt, paniken började komma smygandes för jag ville bara sova. Tillslut däckade jag och vid halv 10 vaknade jag helt klarvaken och jättepigg. Gick då upp och åt frukost med mamma, när vi suttit och pratat ett tag tog jag mina saker och åkte iväg till Tierp.

Avklarade lite ärenden på systemet innan jag handlade åt mamma. Åkte hem och la mig i solstolen direkt. Där spenderade jag några timmar innan jag drog på mig träningskläderna och gick ut på en liten springtur. När jag var klar hoppade jag in i duschen och fixade mig och cyklade iväg till tåget.

Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, där ska jag möta upp Biw och Filip så tar vi oss vidare därifrån!


Fredagsmys

Idag började jag jobba klockan 1, har varit full rulle idag. Vi var även 3 stycken som jobbade så det var kul! Under kvällen var det också mycket folk så tiden rullade på. Stängde med favoritkollegan också, hon är verkligen för bra! Hon gör dem tuffaste dagarna lite enklare, guld.

Kom hem efter 9, drog direkt av mig kläderna innanför dörren, har varit så äckligt kvavt idag, helt sjukt. Så shorts och bh får bli min outfit ikväll.

Nu har jag tagit fram lite godis och en celsius som fredagsmys, har världens mensvärk så tänker ligga i sängen hela kvällen med en massa serieavsnitt.


Min torsdag

Började jobba klockan 1 idag, jobbdagen har gått bra. Blev jävligt trött efter någon timme, gick och gäspade hela tiden och kände mig bara allmänt konstig?? Fick en vidrig känsla i kroppen bara.

När jag kom till tobo tog jag mig en promenad hem i duggregnet, så skönt. Kände att jag behövde lite luft efter dagen inne.
Väl hemma bytte jag lakan innan jag hoppade in i duschen. Sen snackade jag Skype med Ogge och Biw. Har nu legat och sovit ett tag så ska faktiskt gå och lägga mig.


Godmorgon

Att vakna upp till att höra regnet falla utanför fönstret var nog det härligaste på länge.
När man ligga kvar under täcket och inte behöver rusa upp direkt så är det bra mysigt. Så nu har jag säkert legat här en halvtimme och kikat lite på Twitter, instagram och youtube, så skönt.

Men det blir värre sen när man ska ut och ta sig mot jobbet, då är det verkligen inte lika härligt.


Onsdag

Idag började jag jobba vid 1, har mest hållit på med varorna hela dagen idag också. Fyllt på lite i butiken och gjort om på Ecco. Så dagen rullade på, nu dem sista dagarna blir jag lämnad vid 6 av kollegan istället för 5, dem två sista timmarna går så fort då, så det är skönt!

Kom hem vid halv 10, då fixade jag lite gott som jag sen la mig i sängen och åt. Nu ska jag snart starta nyaste avsnittet av pretty little liars.

Sen ska jag nog sova i tid, sov inte så jättebra inatt då jag vaknade flera gånger.


Tisdag

Idag startade min dag på värsta tänkbara sätt, med en rejäl försovning. Jag vaknade 10 minuter innan jag skulle åka, så på 20 minuter hann jag göra mig klar och få med mig allt jag behövde till jobbet. Kom i tid till jobbet så slapp stressa med att räkna kassan osv, så skönt.

Jag sysselsatte mig med varorna hela dagen innan min kollega kom, vi fick två pall och under dagen plockade jag med en hel pall så den försvann.
Sen flyttade vi bak rean och minskade den och lyfte fram nya höst skor.

Vid 5 slutade jag, då körde jag direkt ner på stan. Där mötte jag upp Richard, då gick vi och käkade innan vi tog oss till bion. Vi såg Suicide squad, den var såå bra! Så den borde ni läsare se!

Vid 9 tog jag mig hemåt, var världens tjockaste dimma så jag såg knappt vägen, det enda som gick runt i mitt huvud var "snart står det en flock med vildsvin framför mig som jag kommer se för sent så jag kommer krocka med dem". Men icke sa Nicke, kom hem med en hel bil och en hel jessica, haha.

Nu ligger jag i sängen och snackar Skype med Ogge, bra trevligt! Hoppas ni har haft en bra dag! Trots min start på dagen så blev den tillslut bra.


Måndag

Idag sov vi väldigt länge, vi var vakna enda till halv 4 för vi började kolla på en serie som heter "stranger things" riktigt bra! Vi har ju flera avsnitt kvar men bra än så länge!

Jag vaknade vid halv 11, låg och väntade på att resten skulle vakna, Michelle vaknade efter ett tag så efter halv 12 väckte vi Biw. Då gick vi upp och åt frukost innan Michelle och Filip åkte till Uppsala.

Jag och Biw la oss i sängen och kikade youtube, pratade och bara var. Sen vid halv 4 skjutsade jag förbi henne på jobbet innan jag åkte hem.

Väl hemma la jag mig i solstolen ett tag, läste lite och hade ett samtal med min syster. Sen åt jag lite mat innan jag tog mig ut på en powerwalk. Tog mig ut på 7km rundan, ruskigt skönt!

Hoppade sen in i duschen hemma och blev mänsklig igen, så skönt! Drog igång en maskin med tvätt innan jag la mig i sängen och kikade på Sofias änglar. Fy vilket hemskt avsnitt detta var, usch blir rädd för mänskligheten. Grät som en liten bebis, stackars människor.

Nu ligger jag och slöglor på tv och pratar Skype med härliga människor. Ska sova tidigt då jag öppnar imorgon!


Söndag

Hallå!
Idag vid 12 åkte jag och Becca in till stan, skjutsade henne till stationen innan jag tog mig mot Gränby. Började jobba vid 1, jobbdagen har gått bra. Har varit lite stressigt men har funkat iallafall. Så att nu få vara ledig i en dag ska bli jäkligt skönt.

Efter jobbet sprang jag in på Ica innan jag rullade mot harbo. Åkte hem till Biw och möttes av henne, Filip, denkan och Michelle. Vi käkade då middag och umgicks innan denkan åkte hem.

Vi har nu kollat lite youtube, pratar och bara varit. Vi ska nog fixa lite gott nu och sen starta en serie. Riktigt härligt att avsluta en vecka med bra människor.


Lördag

Idag började jag jobba vid 12, har varit lite rörelse idag, inte lika mycket som igår men lite grann! Mot kvällen blev det jättelugnt så då stod jag och kollegan på Nilson och småpratade lite.

Efter jobbet började jag gå mot stationen, bussen går inte förrän halv och då missar jag som sagt 39 tåget, så jag började knata och hann med det, så skönt!

Blev hämtad vid stationen i tobo av min syster och Lollo, så då åkte vi hem och fixade lite gott inför en kväll med film. Vi har nu sett klart världens vidrigaste film, shit vad äcklig den var.

Ska snart skjutsa hem Lollo till Björklinge, sen är det bara raka vägen hem för att sova då jag jobbar imorgon igen, sen är jag äntligen ledig en dag!


Fotbollskväll

Damernas finalmatch började vid halv 11, vilken tur för mig som jobbade så sent så jag också hann se den!!

Gud vad Sverige har kämpat på bra! Blev inget guld för dem, men silver är bra också! Var en riktigt spännande match, satt som på nålar sista minuterna, trodde verkligen att dem skulle få in den där lilla bollen i mål. Men det hände tyvärr inte även fast dem hade så många chanser.

Nu har jag lagt mig i sängen och ska försöka sova. Erbjöd mig att börja 12 imorgon istället för 1, så ska upp tidigare än vad jag behöver för att hinna äta frukost med min syster i lugn och ro. Godnatt!


-

oavsett vad, så kommer jag bara prata gott om dig


Fredag

Godkväll!
Idag ringde klockan innan 10, låg kvar i sängen ett tag för att samla kraft till att gå upp, så kikade lite sociala medier innan jag tog mig upp.

Åt frukost med mamma och pappa innan jag började fixa mig och cyklade sen iväg till tåget. Innan 1 var jag på jobbet och började direkt att jobba. Har varit en ganska stressig dag, har varit mycket folk hela tiden, så har verkligen stressat hela dagen. Blev lite lugnare på kvällen så nu har jag fått lugnat ner mig.

Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och umgås med min syster som är hos oss i helgen då mamma och pappa åkte till Åland. Ha en bra fredagkväll nu!


Torsdag

Hallå!
Idag hade jag tid hos frisören klockan 10, och jag blev som sagt jättenöjd!
Det tog ca 3,5h att fixa håret, tiden bara flög förbi eftersom hon jag går hos är så lättsam. Vi verkligen pratar om allt och babblar på lika mycket båda två, så skönt!

Kom hem vid 2, då städade jag rummet. Tog tag i att rensa garderoben, så nu försvann det mesta, så nu går garderoben att stänga helt igen!

Låg sen i sängen och inte gjorde så mycket, kollade på tv, läste lite i Grey boken som jag fått låna av Biw!

Efter maten började det krypa i kroppen, kände att humöret sjönk och att en ovälkommen känsla började krypa sig närmre. Tänkte då ta en promenad för att dämpa det men såg att det spöregna. Så åkte då med föräldrarna till deras kompisar för att kika på kattungar. Fick annat att tänka på så nu känns allt bättre.

Vi kom hem för ett tag sen, så har nu lagt mig i sängen och kikar på orphan black, jobbar imorgon och har även en hel helg med jobb, så ska sova i skaplig tid så jag orkar med det. Godnatt på er!


Resultat på håret!

Är så himla nöjd efter dagens frisörbesök! Blev verkligen som jag ville, att bli av med den där gula tonen i håret!

Här nere ser ni före och efter bilden!


Just nu


~


Onsdag

Inatt somnade jag vid 2, så när klockan ringde första gången vid 7 var jag helt död. Vid 9 var jag på möte i Tierp, riktigt skönt faktiskt! När jag var klar åkte jag hem direkt, fixade frukost åt mig och pappa som vi åt tillsammans. Sen hoppade jag in i duschen, fixade mig och tog mig in mot stan.

Där mötte jag upp Ogge, vi kikade runt i någon timme innan vi tog bussen hem till honom. Där kollade vi runt lite på youtube innan vi tog oss till Gränby. När vi var klara där fick jag skjuts ner till stationen så tog jag tåget hem. Ramlade innanför dörren vid halv 6, då fick jag i mig lite mat, sen satte jag mig i soffan och pratade lite med mor och far.

Har precis sett klart det sista scream avsnitt, oherregud alltså, detta trodde jag inte!! Sjuuuuukt alltså haha! Sevärd serie så den borde ni kika på, finns på Netflix! Har tipsat om den innan men skadar inte att göra det igen.

Nu ska jag starta nyste pretty little liars avsnittet som också ska vara helt spännande och avslöjande. Men det visar sig!


Tisdag

Godkväll!
Idag åkte jag iväg till jobbet vid halv 9. Jobbade mellan 09:30-19:10, vilket gick jättebra! Medtanke på hur jag mådde igår så var jag rädd att må lika idag, men det gjorde jag inte! Mådde jättebra hela dagen!

Efter jobbet åkte jag hem, fick i mig lite mat innan jag gick ut och träffade Anna. Vi gick runt och prata om allt och inget, var riktigt skönt! Älskar våra kvällspromenader vi får till!

Bästavän ringde när jag var på väg hem så pratade med henne ett bra tag, sen joinade vi Skype så nu snackar vi med Ogge också. Jag ligger och slöglor på tv, ska nog starta en serie snart. Ska inte vara uppe allt för länge då jag har möte tidigt imorgon.


Måndag

Då var det måndag igen vilket betyder en hel del jobb för mig, riktigt kul!
Idag jobbade jag mellan 12-18:30, bra skönt att slippa både öppning och stängning. Dagen har rullat på, jag och chefen har haft mycket att syssla med. Jag har åkt på en kanon förkylning som har suttit i ett tag så hade smygande huvudvärk idag igen och var helt matt i kroppen, sån äcklig känsla.

Kom hem runt 8, då fixade jag lite nödvändiga saker innan jag la mig i sängen och ringde upp i Skype och kikade på tv. När jag sett mina olika tv program så startade jag scream. Nu ska jag se ett avsnitt innan jag sover, jag har öppning till stängning imorgon så känner att jag behöver all vila jag kan få. Godnatt på er!


Söndagskvällen

Vi kom fram till Biw vid halv 5, vi umgicks med Filip innan vi gick och mötte Biw vid bussen.

Vi började laga mat, vi fixade korv och pommes, så det åt vi oss mätta på.
Vi var ute ett tag med anduin, så himla söt misse det där!

Vi gick sen in och tittade på film med en massa gott, filmen var bra men jag blev jävligt mindfuckad, Filip försökte förklara för mig och Biw efter men det var ändå krångligt slut haha!

Ogge och jag rullade tillbaka mot stan vid 11, så vid 12 satt jag på tåget på väg hem. Nu ligger jag hemma i sängen efter en nära döden upplevelse. Det stod värsta rådjursfamiljen i mörkret på sidan av vägen så höll på att skita på mig när jag cyklade förbi och såg dem, blev så rädd för att dem skulle få panik pga mig och springa ut framför mig, men det gjorde dem inte som tur var.

Nu ska jag sova då jag jobbar imorgon, godnatt!


Söndag

Hej på er!
Idag vaknade jag innan 10, låg kvar i sängen och pratade med syster och kikade på telefonen innan vi gick upp och fixade frukost.

Vi fick liv i mamma och pappa, så alla vi åt tillsammans! Vi satt och pratade om allt och inget i någon timme, så mysigt!

Becca och jag åkte sen iväg en snabbis till örbyhus innan vi åkte hem och fixade oss.

Nu kom vi precis till Uppsala, vi ska åka och kika på något. Sen åker jag nog till Ogge, vi ska ut till harbo för att umgås med Biw och Filip. Så där kommer jag spendera min lediga kväll!


Lördag

Vi somnade vid 5 inatt, jag och några stycken låg och tittade på hitta Nemo innan vi somnade, älskar den där filmen alltså! Ni kan ju gissa vem som kommer sitta bänkad i biosalongen när hitta Doris kommer ut haha!

Vaknade vid halv 11 idag, efter 12 gick vi till pizzan och käkade innan vi gick tillbaka till matte och städade. Vi satt oss sen i soffan och umgicks och snackade, riktigt trevligt!

Ogge kom efter ett tag, han hämtade lite saker och sen åkte vi tillsammans in till Uppsala, var skönt att slippa åka buss när man såg ut och kände sig som man gjorde idag. Tog tåget hem, så där var man tvungen att vistas bland människor.

Solen lyste när jag kom hem, så bytte om till bikini och la mig i solstolen i någon halvtimme, riktigt härligt!
Kikade lite på tv med mamma och pappa innan jag åkte iväg och hämtade syster vid stationen.

Vi åt middag tillsammans innan vi åkte till Ica och handlade gott inför kvällen. Vi kikade på film med våra föräldrar, så himla mysigt. Vi såg filmen Criminal, riktigt bra!! Den borde ni se, helt klart sevärd!

La mig sen i sängen och snackade Skype och så, nu ligger jag och småpratar med Becca, vi ska nog sova snart för jag börjar bli väldigt trött efter natten med lite sömn. Hoppas ni haft en bra lördag!


Lite bilder från igår


Fredag

Idag sov jag ut, sov dock inte så länge men att vakna utan alarm var bra skönt.
Låg kvar i sängen någon timme innan jag förflyttade mig till soffan, där satt jag och pratade med farmor och kollade på tv med henne.

När hon gick ut på promenad så ringde Michelle och Biw, så vi snackade i 1,5h, bra härligt!

När vi lagt på hoppade jag in i duschen och fixade mig. Sen skjutsade farmor mig till stationen och vi sa hejdå eftersom hon åker hem idag, min fina farmor!!

Tog tåget till Uppsala, sprang ner på stan och fixade lite ärenden, sen åkte jag hem till Ogge.

Vi åkte direkt till Gränby och hjälpte hans bror att handla, nu har vi precis köpt mat och sitter i bilen på väg till harbo.

Matte har fest ikväll, ska bli trevligt att träffa dem flesta ikväll även om gänget inte är fullbordat! Ha en bra kväll nu allihopa!


Torsdag

Hallå!
Idag började jag jobba vid 12, har varit en ganska hektiskt dag. Vi hade två pall med varor, men innan vi kunde börja med dem flyttade vi runt andra skor för att få plats med nyheter. Jag var stressad hela dagen och kvällen då jag oroade mig att jag inte skulle hinna klart med varorna, men det gjorde jag så gick ifrån jobbet lättad!

Tog bilen och rullade hemåt, så kom hem till nygjord lasagne, supergott! La mig sen i soffan och däckade direkt, har varit hängig hela dagen och haft smygande huvudvärk. Nu på kvällen har det bara blivit värre så har sovit i princip hela kvällen.

Nu ligger jag och pratar Skype, mår väl inte jättebra men lite bättre än innan. Ska försöka sova i skaplig tid så jag kan få må bra imorgon när jag vaknar. Hoppas ni har haft en bra dag!


När det otänkbara händer

Har ni någonsin hamnat i en situation ni aldrig trodde ni skulle hamna i? En situation ni inte trodde skulle komma nu? Den situationen satt jag i för inte så längesen. När jag och min dåvarande partner valde att gå skilda vägar.
 
Jag ska inte ljuga för er, det är det jobbigaste jag har varit med om. Det är jobbigt fortfarande även fast det var nästan 4 månader sen. Jag blev så vilsen, jag visste inte vart jag skulle ta vägen den där dagen.
''Hur ska jag klara mig utan den personen som var den som lyste upp mina dagar? Hur ska jag klara av vardagen när jag inte får avsluta den med den jag tycker om mest?'' Det var tankar som snurrade runt i mitt huvud.
 
I början kunde jag inte ens köra bil hem med endast musik/radio, pratade jag inte med någon slutade bilresan med tårar och en panikkänsla. Det var för att jag kände mig så ensam, och det förstärktes när jag satt där ensam i bilen, ensam med mina tankar. Att sitta ensam på rummet var något jag inte heller klarade av då. Jag är evigt tacksam för alla mina vänner, mina vänner som har funnits där, stöttat mig och lugnat mig när jag håller på att kvävas av panik. Jag var i en svacka, där jag enbart grät, kunde knappt äta och kände inte för att göra något. Men jag tog mig alltid iväg och träffade vänner, för att fly från mina tankar och ensamheten.
 
Nu, flera månader senare så klarar jag av att vara ensam. Jag har lärt mig att hantera dessa stunder som jag förut drogs med ner i. Jag har idag inte samma panik över att behöva sitta ensam på rummet i 3 timmar, även om det ibland är skitjobbigt så kan jag idag hantera det. Och jag är stolt över mig själv att jag har tagit mig hit.
 
Jag har absolut inte kommit över den här människan, helt ärligt så tror jag inte att jag någonsin kommer komma över honom helt. För han gav mig så mycket lycka och kärlek som jag inte trodde fanns, och det är jag så oerhört tacksam över. Jag vet att jag gav honom något som alltid kommer finnas kvar hos honom, men jag hade kunnat ge mer.
 
Jag hade kunnat vara bättre för honom, jag skulle kunna vara en bättre verision av mig. En dag kanske jag får visa det, men den tiden är inte nu.
Hur jävla sårad och hjärtekrossad jag än var och är nu, så vet jag innerst inne att det här är det bästa för oss båda. Vi funkar inte att vara i en partner relation nu, så vi valde att lämna det och börja om. Vi försöker att ta oss till en plattform som vi kan stå på som vänner, för den här människan vill jag aldrig förlora. Jag kommer iallafall göra allt i min makt för att ha den här personen kvar i mitt liv, han är ju ändå den som känner mig bättre än någon annan och på ett sätt ingen annan gör.
 
Hur mycket jag än vill att det fortfarande ska vara vi, att vi ska funka ihop så måste jag bita i det sura äpplet och inse att vi inte gör det. Jag vet att den här killen inte var 100% lycklig med mig mot slutet, oavsett hur mycket bra jag gav honom så var inte det tillräckligt.
 
Man ska inte stanna i en relation bara för att man är rädd för ensamheten, känner du att du och din partner börjar glida ifrån varandra mer och mer, gör båda en tjänst och lämna förhållandet när ni fortfarande har något fint att se tillbaka på. Innan allting börjar gå utöver och bli till en katastrof. Jag vet att du älskar din partner, att det är den du vill vara med. Men ta dig en tankeställare, tänk efter riktigt noga. För hur bra det än är när ni har det bra, är det värt all den smärta du känner den tiden det inte är bra?
För hur mycket jag än älskar den här killen, så skulle jag aldrig hålla kvar honom för min skull. Allt jag vill är att han ska vara lycklig, och är det så att han inte kan vara det med mig, då låter jag honom gå. För jag vill inte vara med någon som inte känner att dem vill vara med mig till 100%.
 
Jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag höll fast i honom eller att vi höll fast varandra för att vi inte vågade släppa taget för att vi var rädda för ensamheten, det är svårt att gå ifrån något man inte vill släppa. Men ibland måste vi göra saker vi inte vill, vi måste våga ta steget. Sen måste vi fortsätta gå därifrån, och öppna ögonen och se att livet har annat fint att ge.
 
Jag kommer ta mig igenom det här, jag kommer klara det här. Det kommer kanske ta sin tid, men så småningom kommer jag ta mig dit. För jag är stark, det är dessa förjävliga stunder som stärker oss även fast vi känner oss som dem svagaste människorna just under dem. Med hjälp av alla mina fina vänner och denna fantastiska kille så vet jag att jag kommer klara mig. Relationen med honom kanske inte ser ut som jag vill, men att jag får ha honom kvar i mitt liv, bara det glädjer mig något otroligt.

Onsdag

Idag sov vi enda till halv 12, var längesen jag sov så länge så var lite chockad när jag vaknade.

Vi åkte iväg till Ica och köpte nutella och glass som vi hade till vår pannkakslunch. När vi var klara så förberedde vi oss för att åka till stan, Michelle ville sminka mig så det ställde jag upp på!

Vi skjutsade ner Biw på stationen och stod och pratade med henne innan jag och Michelle rullade mot nyby. Där släppte jag av henne innan jag åkte till Ogge.

Jag och Ogge satt och snackade med lite folk och med varandra då självklart. Sen åkte vi iväg till Gränby och fixade lite ärenden!

Vid 7 åkte jag hem, väl hemma fixade jag matlåda till imorgon innan jag hoppade in i duschen. Sen åt jag middag framför tvn med farmor, riktigt mysigt.

Nu har jag lagt mig i sängen och här tänker jag spendera min kväll!

 

Tisdag

Hallå!
Idag började jag jobba vid halv 10, arbetsdagen gick bra och jag jobbade på till 5. Efter jobbet mötte jag upp Michelle så rullade vi vidare mot harbo.

Vid 6 var vi framme i harbo, svängde förbi matte en snabbis innan vi tog oss till Biw. Vi plockade upp henne så åkte vi vidare till Östervåla och köpte mat. Vi köpte kebab och pizza som vi åkte och åt hemma hos Biw.

Efter maten tog vi oss ut på en promenad med lilla anduin innan vi gick in och satt oss i soffan och umgicks.
Vi tog oss sen ut på en liten Pokémon jakt, den blev inte så lång eftersom det knappt fanns några pokemons.

Väl inne fixade vi ihop dipp, tog fram choklad, vindruvor och chips. Vi startade sen filmen killers och kollade på den med alla onyttigheter!

Vi har nu suttit i flera timmar och bara snackat, från allt mellan himmel och jord. Tiden bara springer iväg, klockan är redan 3?? Så vi ska nog gå och lägga oss och försöka sova snart!


Min dag

Hade det jättetrevligt i harbo hemma hos matte! Vi pratade, umgicks och lyssnade på musik, så trevligt!

Vid 7 tog jag bussen in mot Uppsala, tog sen tåget hem.
Väl hemma pratade jag med farmor, böt om till myskläder och tog bort sminket och sen la jag mig i soffan och kollade på tv med farmor. Ett bra avslut på en bra dag helt enkelt.

Nu ligger jag i sängen och pratar Skype med Biw, Filip och Michelle, riktigt trevligt!
Ska snart sova då jag fick förfrågan om jobb så öppnar imorgon!


Måndag

Kvällen igår som jag trodde skulle sluta i i katastrof för att jag kände mig så ostabil slutade ändå bra.

Farmor bjöd först på middag som vi åt tillsammans. Städade därefter rummet innan jag tog på mig träningskläderna och gick ut på en promenad. Mötte på Anna så vi gick tillsammans och tog oss en pratstund, så skönt!
Väl hemma tog jag mig en dusch, kände mig tvingad att springa hem från Anna för att få lov av mig själv att duscha två gånger på en dag, svettig blev jag så det var värt!
Spenderade sen kvällen i sängen i Skype och framför tvn.

Idag vaknade jag vid halv 10, riktigt skönt! Gick upp och åt frukost med farmor och ungicks med henne innan jag fixade mig och cyklade iväg till tåget.

Just nu sitter jag på tåget på väg till Uppsala, ska in på möte idag, ska bli riktigt skönt att bara få prata nu, känner att det behövs även om det inte var längesen.

Efter det tar jag mig hem till matte för att vara där några timmar och umgås, ha en bra dag nu allihopa!


Söndag

Imorse vaknade jag av mig själv innan 10, var helt svettig och varm eftersom beccas lilla mini lägenhet inte är den svalaste. Så låg och höll på med telefonen någon timme tills hon vaknade.

Vi gick då och handlade saker till frukosten, vi fixade pannkakor som vi åt med nutella, riktigt gott!

Vid halv 3 rullade jag hemåt, tog mig in till Stockholm för att ta pendeln till Uppsala därifrån. Har hunnit med 4 tågbyten för att ta mig hem från Lidingö, rätt så hemskt.

Pendeln var 5 minuter sen, vilket upptåget inte kunde vänta på. Så har dödat 1h i Uppsala, inte speciellt roligt. Så nu sitter jag äntligen på upptåget på väg hem. Farmor erbjöd sig att hämta mig, så snäll. Min väska väger så jävla mycket att jag trodde jag pajade axeln innan då jag bara kände hur något knakade och rörde sig, sjukt läskigt. Men hel är den så ska inte klaga.

Hemma sen ska jag slänga in lakanen i tvätten och tumla dem och sätta i dem igen, så jag får somna med den där underbara känslan. Ska nog hinna med en promenad också, vi får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt!


Weekend dag två

Denna dag började likadant som igår, vi började föra efter frukost innan vi tog oss till Stockholm för att äta mat.

Vi tog oss sen mot festival området och fortsatte där! Och herregud vilken kväll! Så jävla grymma människor som stått på scen idag, helt sjukt!

Jag fick ÄNTLIGEN se Martin garrix, gaah!! Så jävla grym han är alltså, och jag är överlycklig!

Denna kväll har varit så himla bra, sånt drag hela kvällen, så kul!


Fredag - första dagen av weekend

Hallå!
Imorse var vi uppe relativt tidigt, fixade frukost som vi åt framför en serie. När vi var klara var det bara att ta fram lite cider och börja dricka. Vi fixade oss och donade, vid 2 gick vi sen ner till pizzerian här och åt middag.

Gick tillbaka upp till lägenheten innan vi åkte iväg mot Östermalms IP. När vi kom fram hade weekend dragit igång, så det var bara att börja parta redan från start.

Kvällen har varit kanon bra! Jag mådde väl lite halv kasst då min mage gick emot mig. Så kände mig riktigt tråkig där ett tag.. Men efter en vatten, läsk och pommes så mådde jag bättre, då var det bara att komma igång igen.

Vid halv 12 led allt mot sitt slut, då gick vi in till stan för att käka. När vi ätit tåg vi oss hemåt och nu ligger vi hemma i sängen. Nu ska vi sova och tagga till morgondagen som bjuder på ännu mer artister man vill se!


Torsdag

Imorse var jag inne i stan vid 10, blev upphämtad av Michelle vid stationen, så åkte vi hem till henne.

Där väntade vi på att Erik skulle bli klar och att Dennis skulle komma. Vi åkte sen iväg till Öregrund, det regnade när vi kom dit så vi gick och satt oss på en uteservering och åt lunch. Vi gav inte upp hoppet om att solen skulle komma fram.

Vi gick sen runt och tittade lite, och tillslut så sprack det upp och solen tittade fram. Vi köpte glass som vi åt medan vi gick runt, sen hittade vi en liten klippa att sitta på så där satt vi oss och njöt av solen. Har haft en jättetrevlig dag, riktigt mysig!

Fick skjuts in till stenhagen till 6, sprang in en snabbis på systemet innan jag gick till Ica maxi. Mötte upp Richard så åkte vi ner på stan, vi satt oss i Stadsparken och pratade. Det var behövligt att rensa luften lite.
Han skjutsade sen mig och min packning till stationen, så tog jag pendeln till Stockholm.

Sitter på den just nu, ska göra lite byten innan jag är framme på Lidingö hos min syster, det är weekend i helgen så spenderar min helg där! Är riktigt taggad så ska bli kul! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!


Min dag

Efter mötet gick jag till stationen och inväntade Ogge, vi gick runt och letade lite pokemons innan alle och Sandra kom. Då väntade vi in Biw och frasse, vi gick till donken och medan vi satt där kom järnevi, Belin och Johanna.

Vi tog oss sen till Stadsparken och satt där och snackade. Sen gick vi och köpte mat, gick tillbaka och åt det på bryggan. Sen kom Erik och då gick vi och letade pokemons i Uppsala, bra trevlig kväll!

Vid 10 åkte jag hem, så nu ligger jag i sängen och snackar med Ogge. Har små packat lite inför helgen, min morgondag ändrades så den ser inte ut som planerat så då fick man börja fixa redan idag.
Hoppas ni har haft en bra dag.


Onsdag

Igår hade jag väldigt svårt att sova, tror jag somnade efter 3. Hade för mycket tankar som snurrade runt i huvudet. Så kom inte upp imorse och hann sola, lite små segt.

Gick upp vid 10 och började fixa mig, cyklade sen iväg till tåget. Är nu på väg till Uppsala, ska först på möte innan jag möter upp lite kompisar. Ska bli trevligt att få en heldag och kväll med dem. Ha en bra dag!


Tisdag

Vaknade upp brevid två fina tjejer imorse, sån tur att jag har dem! Vi gick upp och satt ute ett tag innan vi käkade frukost. Johanna tog bussen hem vid halv 1, då gick jag och Biw hem till henne och började städa och diska.
Eller snarare Biw började fixa, jag åkte på en förjävla huvudvärk så satt mest och pratade när hon diskade, sen när hon dammsög så gick jag och la mig i soffan
och somnade, roligt sällskap jag är.

Vid halv 4 skjutsade jag Biw till jobbet innan jag rullade hemåt. Väl hemma la jag mig i sängen på en gång, sov i ca 2 timmar, så när jag sen vaknade mådde jag lite bättre. Åt middag innan jag åkte iväg till Ica och handlade åt mamma.

Jag passade på att köpa lite godis, och min fina mamma bjöd på det. Så min kväll har spenderats i sängen framför filmer, serier och tv-program, kände att det behövdes. Har även snackat Skype med Ogge mesta delen, Biw joinade också en stund.

Nu har vi lagt på och jag ska försöka sova så jag orkar upp imorgon och hinner sola innan jag åker iväg!

Ni ser ju hur man såg ut innan idag, mådde som en påse skit haha


Måndag

Imorse vaknade jag vid 10, ringde efter någon halvtimme min syster och pratade med henne några timmar, bra sätt att starta morgonen på.
La mig sen i solen ett litet tag innan jag fixade mig och åkte iväg.

Åkte till skyttorp och hämtade Johanna, vi åkte sen in till stan. Jag lämnade av henne på vårdcentralen innan jag åkte och hämtade Biw. Vi åkte sen tillbaka och hämtade Johanna och tog oss mot Ikea. Där strosade vi runt innan vi tog oss till Willys och avklarade handlingen.

Vi svängde förbi Börje hemma hos Johanna och fixade lite innan vi åkte till harbo.

Frazze och Jens kom hit och umgicks med oss, riktigt trevligt! Vi lagade mat, käkade och bara pratade. Vi gick sen ut på Pokémon jakt mot kvällen, då följde även Albin med. Sen åkte Jens hem och vi andra gick hem till Biw och kollade film. Eller ah dem tittade, jag och Johanna var dem som däckade.

Vid halv 3 gick Frazze och Albin och vi tjejer la oss i sängen och kollade youtube. Nu ska vi försöka sova då vi alla är jättetrötta, godnatt!


Kvällen

Mötte upp Becca, Lollo och Kristina efter jobbet. Vi beställde in mat och satt kvar där några timmar och pratade, riktigt bra avslut denna söndag.

Vid 8 bestämde jag mig för att åka till harbo, trots lite omständigheter så hade jag en så bra kväll med världens underbaraste vänner, herregud vad jag är tacksam för varenda kotte.

Vid 11 åkte jag, järnevi och Johanna mot Uppsala, vi åkte förbi Ogge innan vi tog oss till donken. Vi åkte sen vidare till skyttorp, jag åkte med dit för att slippa stå ensam på stan, riktigt snällt att dem väntade med mig också!!

Nu har jag landat i sängen, ska försöka sova så jag orkar upp imorgon för att hinna ligga i solen några timmar.


RSS 2.0