Torsdag

Hallå! 
Idag har jag fixat en massa för idag, lagat mat som vi ska käka hos matte innan vi drar igång med drickan. Sen fixat mig själv osv, så nu är jag äntligen på väg! 

Ska möta hjärtat i Uppsala så tar vi bussen tillsammans till harbo, ville kika in och önska er ett gott nytt år! 
 

Ha en bra kväll så hörs vi nästa år!

Bra avslut

Vi var kvar i harbo i några timmar och umgicks, lyssnade på musik och bara pratade, riktigt kul! När vi kom tillbaka till stan åkte jag och Richard iväg till Max, hade bara ätit 2 pannkakor så att få trycka en original burgare var inte fel! 

Åkte hem till hjärtat och hämtade saker och brummade hem till tobo, nu ligger jag i sängen och tänkte faktiskt försöka sova, känner av huvudet så är nog bäst. Sen är det mycket som ska göras imorgon innan jag åker iväg, så måste upp tidigt, så att sova nu kommer bli ruskigt skönt! 

Onsdag

Goddag! 
Var uppe rätt sent inatt och kikade på Jessica Jones som vi började kolla på för någon dag sen, riktigt spännande! 
Så idag sov vi ut och sov ganska så länge, men jag klagar inte.

När vi varit vakna några timmar tog vi oss ut på en promenad i det fina vädret, var lagom kallt och vi bara gick och prata om allt och inget, helt underbart.
Nu är vi inne igen, hjärtat tränar lite så när han är klar ska vi ta oss en dusch innan vi käkar lite. Sen kommer Biw, Ogge och Filip hit så tar vi oss till Matte och umgås med honom lite och lämnar saker inför imorgon, fyfan så taggad jag är!!

Tisdag

Hallå! 
Igår kväll vid 10 åkte jag och Richard hem till mig, så vi pratade lite med Ogge innan vi sov.

Vid halv 5 imorse vaknade jag med världens migrän, ett rent helvete är det, usch vad jag hatar det. Hjärtat fixade alla tabletter åt mig och kliade mig på ryggen tills jag somnade om som tog typ 45 minuter. Min fina kille vet precis hur han ska göra, åh är så lycklig!

Vid 10 gick jag upp idag, sen rullade jag mot stan vid 11, började jobba 12 så nu sitter jag på min rast. Hade en lång rast idag så nu sitter jag och trycker i mig lite onyttigheter i hopp om att det ska dämpa huvudvärken lite.
Efter jobbet åker jag till Ogge och hämtar alkohol som vi ska ut med till harbo med imorgon, sen tar jag mig hem till Richard. Ni får ha en trevlig kväll! 

Nu kan jag även börja använda halsband ibland igen då jag fick ett jättefint av Richards föräldrar i julklapp, så fint och är så nöjd med det!

Måndag

Godmorgon! 
Att idag få vakna av sig själv vid 10 var så skönt, att ha en ledig dag var välbehövligt. Startade ett OITNB avsnitt medan hjärtat sov vidare, riktigt mysigt att ha honom små snarkandes bredvid sig. 

Vi gick upp och käkade frukost/lunch senare och nu tittar vi på någon film som går på tvn och hjärtat ligger i mitt knä och sover. Så söt så när han ligger här och små snarkar igen.
Hans syster och hennes familj kommer snart hit, då ska vi umgås med dem innan vi fixar oss och tar oss mot stan!

Söndag

Godkväll!
Idag började jag jobba vid 11, passet gick skapligt fort, var rätt lugnt och vi var 3 st så det blev inte allt för mycket spring då det delades upp.

Hjärtat mötte upp mig på Gränby så tog vi oss till stan, mötte Biw, Filip och Ogge. Kikade runt där lite innan vi tog oss till Ogge, vi köpte mat och käkade det innan vi startade en film, vi såg "the wolf of wallstreet", riktigt bra film faktiskt! 
Sen umgicks vi bara innan vi följde med Biw och Filip till bussen. då tog jag och Richard oss hemåt till Bälinge, där slängde vi oss i soffan och kikade på film. 
Nu ligger vi i sängen och ska starta en ny serie vi ska börja kolla på, sen ska vi sova och att somna utan att behöva vakna till ett alarm tidigt imorgon är så skönt! 

Godnatt på er! 

Lördag

Hallå! 
Idag började jag jobba vid 1, mot kvällen runt 6 överraskades jag av sällskap av Biw och filip, trogen kund som han är så köpte han ett par skor innan dem gick iväg.

Richard kom också så dem gick runt på Gränby och väntade tills jag slutade. Vid 8 tog vi oss ner på stan för att kika på bio. Vi såg "en man som heter Ove" så jävla bra och sevärd film, så se den nu!! Åh, riktigt gripande.

Nu ligger vi hemma i sängen och ska försöka sova, börjar vid 11 imorgon och jobbar 4 timmar, efter det ska jag få träffa mina favoriter, bra söndag helt enkelt! 

Juldagen

Hallå! 
Idag var vi hemma hos mig vid 11, då käkade vi frukost innan vi fixade oss och åkte iväg till Norrtälje.

Vi samlades hos kusinerna och träffade farmor innan farfar, Ann-Charlotte och Stefan kom dit, så vi har käkat mat, tittat på ensam hemma och lekt våra årliga jul lekar, så mysigt! 

Nu mot kvällen spelade vi alias, så himla kul! Jag och Cornelia var i lag och vi är ju grymma ihop, småttingarna ihop, haha! 

Vi kom hem nyss typ, så nu ska jag ta bort sminket och gå och lägga mig, får somna med mitt hjärta igen ikväll, så underbart. Imorgon står jobb på schemat så ska mysa sönder honom till max!



Julafton

God jul på er kära läsare! 
Idag har vi bara fixat och donat innan alla har kommit, vi åt frukost tillsammans innan vi började städa osv.

Moster, kusinerna och deras respektive och "barn" kom vid 1, så vi har druckit lite glögg, ätit lite julgodis och bara pratat. Nu har vi precis sett julkalendern så nu börjar Kalle! Äntligen, det jag ser mest fram emot, tycker det är så himla mysigt!! 

Efter Kalle blir det julmat, sen blir det nog paketöppning! 
Senare mot kvällen tar jag bilen och brummar till Bälinge för att fira lite jul med älskling, ska bli mysigt! 

Ha en bra julafton så hörs vi! 

Som jag tycker om denna kille





Onsdag - dan före dan

Godkväll! 
Imorse var klockan ställd på 9, jag och hjärtat gick upp och åt innan vi rullade in mot Uppsala och tog oss en vända på Gränby och köpte dem sista julklapparna. Åkte sen tillbaka hem till honom och umgicks med alla som var där.

Vid halv 3 åkte jag iväg till Upplands Väsby och hämtade syster, så åkte vi till centrum där och kikade och fixade det sista. Sen tog vi oss till Uppsala och sprang in en snabbis på rusta innan vi körde hem. Väl hemma var det dags att slå in alla julklappar innan uppesittarkvällen drog igång! Har hunnit klä granen, tryckt i mig en massa knäck och julmust nu under kvällen, så mysigt! Så sitter och kikar på uppesittarkvällen nu, väntar på sista bingot sen tror jag att jag pratar med någon i Skype eller kollar på serier innan jag sover. Ska upp tidigt imorgon och känner att sömnen dem senaste dagarna inte varit bra då jag mår lite små konstigt. Men hoppas ni har haft en mysig dag och kväll så hörs vi! 



Tisdag

Godkväll!
Igår hämtade jag min kompis och hans polare vid halv 3, körde hem dem till Björklinge. Sen tog vi oss till Bälinge och hämtade matte och Ogge och tog oss till stan, dem lanar hos en polare så dem flesta ville ha donken så ställde upp och körde! 

Vi kom hem vid halv 5-5, slocknade direkt, och imorse ringde alarmet vid 9. Hjärtat hade klipptid vid 10 så tills dess var vi inne i stan. När vi åkt till Bälinge och bytt bil åkte vi hem till mig och tog oss till tåget. Åkte in till Gävle och träffade Biw, Andrea och Filip, riktigt kul! Har saknat dessa filurer! Så min dag har varit kanon bra! Så glad och tacksam för alla människor jag har i mitt liv! 

Ligger nu i sängen och pratar Skype och kikar på film, vi åkte tillbaka till Bälinge så vi har umgåtts lite med Richards föräldrar och syster. Ska snart sova då jag är skit trött efter en natt med lite sömn, godnatt! 

Måndag

Hallå! 
Idag innan jobbet körde jag och hämtade ut mitt körkort, så nu äntligen slipper jag släpa runt på mitt stora pass! Och med körkortet i handen känns allt så mycket verkligare! 

Började jobba vid 1, så sitter nu på rast, har fått ha min första lång rast idag, så skönt! Så börjar igen om 10 min, och då är det ca 2 timmar kvar, så skönt! Det går nog fort. 

Efter jobbet kommer hjärtat antingen till Gränby eller så hämtar jag honom på stationen så ska vi tillsammans åka hem till en kompis, vi som var ut i fredags ska träffas igen, det ska bli kul! Tror även jag agerar fyllechaffis för dem och några andra kompisar som ska på krogen, det är väl det man också måste göra när man har körkort! 

Hoppas ni får en bra kväll, puss! 

Söndag

Godkväll! 
Idag började jag jobba halv 9, hade min första öppning och den gick väl okej. Inte så lätt nu i början, men det blir lättare med tiden! 

Jobbade till 5, så efter det tog jag mig ner på stan och mötte Biw och Filip, vi gick och käkade pizza, var rätt så gott efter en jobbdag. Vi böt julklappar också, så Biw blev nöjd vilket gör mig glad! Och jag fick biljett till Halsey av henne, SÅ GLAD! Nu taggar vi till det! 

Vid 8 skjutsade jag ner dem på stan då vi åkte till Gränby och hämtade bilen, sen kom Ogge och vi åkte tillsammans till Bälinge. Träffade lite polare innan jag snodde med mig pojken och åkte hem. Vi har bara legat i sängen och pratat, avslutade nyss ett FaceTime samtal med Biw och filip, så nu ska vi gå och borsta tänderna och lägga oss, är bra seg. Så ska bli skönt att få lägga huvudet på kudden. Imorgon väntas ett pass från 13-21, sen efter det får jag äntligen lite ledighet!! 

Richard agerade fotomodell, så han får stå för bilden ikväll!

Min fredag & lördag

Hallå! 
I torsdag blev jag tillfrågad om jobb 3 timmar på kvällen, vilket slutade med att jag fick ett pass på 6 timmar. Så Gränby hade öppet till 21:00, så här stod jag och gjorde ingenting sista timmen typ, riktigt segt. 
Hjärtat överraskade sen mig med att komma hit och hämta mig när jag sluta, så då tog vi oss hem till Simon och var där och umgicks innan vi åkte in till stan. Vi gick och satt oss på Williams, riktigt trevligt! Hade en bra kväll, och vi landade i sängen redan vid 2 så blev en rätt så tidig kväll! 

Imorse gick vi upp vid halv 11, åt lite frukost innan hjärtat började slå in alla julklappar. Satt och tittade på när han höll på att slå in, sen började jag fixa mig.

Jag fick skjuts in till jobbet, hjärtat tog mig sen några polare för dem skulle hämta en i stan, så snälla som dem är så fick jag åka med.
Nu ska jag gå ut i butiken för att börja jobba, jobbar till 9 idag också, riktigt segt men får tänka på pengarna!

Ha en bra lördag!

~



Torsdag

Godkväll! 
Idag åkte jag in till stan så jag var på Gränby vid kvart i 1, fixade lite ärenden innan jag tog mig till jobbet. Började jobba halv 2, och herregud så seg denna dag har varit. Har haft smygande huvudvärk HELA dagen, sån pain alltså. Har även varit lugnt med folk hela dagen, men sista kvarten valde folk att komma in och krångla, riktigt drygt. 
Fick besök av Ogge också, det var kul då vi inte träffats på ett bra jävla tag! 

Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska ta mig en promenad i detta väder, väl hemma ska jag bosätta mig i sängen och kolla serier och snacka Skype och invänta mitt hjärta som kommer efter sin match. Ska även vänta på syster som kommer, för lovade att vara chaufför och hämta henne vid tåget! 
Ha en bra fortsatt kväll!

Onsdag

Hallå! 
Igår körde jag och mötte hjärtat i Björklinge efter hans träning, vi handlade lite gott på Hemköp innan vi rullade mot Bälinge. Vi pratade med hans föräldrar och kikade på tv i några timmar innan vi la oss och kika på film.

Idag började jag jobba vid 1, så låg och myste med hjärtat hela dagen innan jag åkte iväg. 

Nu sitter jag på rast, börjar snart så ska fixa det sista och sen gå ut i butiken. Stänger idag vilket är segt, har verkligen inget sug alls på att jobba, var riktigt jobbigt att ta sig hit innan. 

Efter jobbet brummar jag hem och ska lägga mig i sängen och kika serie och snacka i Skype om någon vill prata med mig! 

Ha en bra kväll! 

Måndag & Tisdag

Godmorgon!
Igår åkte jag in till Tierp vid halv 1, träffade Jörgen och brummade iväg till Gävle, vid 2 hade jag uppkörning och jag klarade den!! Åh är så glad! Vilken jävla lättnad det var när han sa att jag blev godkänd! 

När jag kom hem hämtade hjärtat mig vid tåget, åkte då hem och fick i oss lite mat innan vi åkte iväg till knivsta, mitt mål har alltid varit att åka till minneslunden till mormor och morfar när jag fått körkort, och det gjorde jag.
När vi kom hem sen la vi oss i sängen och kolla serier innan vi sov.

Imorse ringde alarmet vid 7, då var det bara att gå upp och få i sig lite frukost innan jag tog bilen till Uppsala. Jag tog mig till jobbet levande, vilken tur, haha!

Jag börjar vid 9, ska bara jobba 3 timmar, ska vara med på en öppning eftersom jag ska öppna alldeles själv på söndag, spännande! Sen åker jag hem och umgås med Richard, så skönt att veta att han är hos mig när jag kommer hem! 

Men ni får ha en bra dag hörni! 

FÖR JAG HAR NU MERA KÖRKORT!



Min lördag

Hallå! 
Igår var vi hemma och tog det lugnt under dagen, vi fick gäster så vi umgicks med alla, pratade och käkade middag.

Vid 7 rullade vi ihåg till lövstalöt hem till Simon, hans flickvän från USA är här på besök så dem hade som en välkomstfest, så vi åkte dit ett tag vilket var jättekul! Vi stannade tyvärr inte så jättelänge då jag jobbar idag, men var trevligt att vara där i några timmar iallafall, för hade det kul! Dem planerade även att dra ut på fredag, så vi får se om jag och Richard hänger på, men det tror jag, vilket det lät som igår iallafall! Men isåfall blir det rätt lugnt för vår del.

Nu är jag på väg till jobbet, stänger idag så kommer bli en lång dag, hoppas den går fort och att förkylningen inte drar ner mig allt för mycket. Ha en bra dag så hörs vi!

Fredag

Hallå! 
Idag följde vi med mamma och hjälpte henne att handla, så tidigt var vi uppe! Tror vi var redan på city cross vid 10, riktigt skönt faktiskt! 

När vi kom hem fixade vi ihop en kyckling sallad, såå gott! 
Vid 2 rullade vi mot Bälinge, Richard packade om väskan och sen vid 4 åkte vi mot stan.

Träffade Biw och Filip, så vi gick och åt middag tillsammans på tacobar, riktigt mysigt!
Vi kom hem runt 8, då slängde vi oss i soffan och kikade på film med familjen. Nu är den slut och vi har förflyttat oss till sängen, ska väl kika lite på tv innan vi sover. Blir att sova tidigt ikväll även fast det är fredag, men så blir det när man är kanon förkyld och gick upp tidigt. Hoppas ni haft en bra fredag och får en bra kväll! 


Torsdag

Godkväll! 
Idag fick jag vakna upp med mitt hjärta, något av det bästa jag vet. Sen åkte han iväg till skolan så då kollade jag några avsnitt av OITNB, sen pluggade jag körkort. 

Hoppade senare in i duschen och började fixa mig. Nu sitter jag på tåget med Biw och Filip på väg in till stan. Ska springa lite ärenden där och umgås med dem innan jag tar mig till Scandic nord där det är julbord med jobbet. Så din sko från Gränby och Boland city, sen Skopunkten från Boländerna och Gränby, så ska bli kul att träffa allihopa! Så min kväll blir nog bra, inga tvivel på det! 

Sen kommer hjärtat och hämtar mig och vi åker tillsammans hem till mig!

9/12-2015 ~ Mall of scandinavia







Onsdag

Godmorgon! 
Idag ringde alarmet vid 7, var svårt att ta sig upp efter 4,5h sömn, men så blir det ibland.

Sitter just nu på tåget på väg in till Gävle, ska in på körlektion och planera lite inför det som komma skall. Haha usch vad gammal jag låter.

Sen tar jag tåget till Uppsala och möter hjärtat så åker vi vidare åt Stockholms hållet, vi ska springa runt och kika efter julklappar! Vart tror ni att vi ska någonstans? ;)

Ha en bra dag nu hörni! 



Tisdag

Godkväll! 
Idag träffade jag mamma på stan när hjärtat tog sig till skolan. Blev bjuden på kinamat innan vi åkte och handla innan jag sen körde hem. Och vissa människor som är i trafiken borde fan inte få ha körkort, vilket visades ganska så väl för mig idag.

Väl hemma pluggade jag körkort innan jag började laga mat. Sen har jag bara legat i sängen och tittat på serier och pratat Skype. Hann även med ett telefon samtal med Richard, vi var för några timmar sen men saknar honom redan (?) , rätt sjukt ändå, eftersom vi träffas så himla ofta.

Men nu ska jag invänta paradise hotel innan jag sover, ska på körlektion i Gävle vid 10 imorgon så måste upp sju, vilket kommer bli kämpigt, men värt det! Så godnatt på er! 

Såhär kul hade jag det igår, haha!

Måndag

Hallå! 
Idag började jag jobba vid 2, väl framme på Gränby kom jag på att jag glömt matlådan i kylen hemma hos Richard. Så när jag senare stod och funderade på vad jag skulle springa ner och handla som jag sen skulle hinna äta på min 30 minuters "långa" rast, så kommer hjärtat in med matlådan. Riktigt underbar han är! Så tack för det älskling! 

Vid 8 möttes vi upp på Gränby så gick vi till Ica, köpte saker till tacos som vi senare lagade och åt oss mätta på. Var så jävla gott, tröttnar aldrig på det! 

Nu har vi sett paradise hotel, så jag ligger i sängen och pratar Skype medan Richard spelar. Blir tidigt i säng då jag måste ringa ett viktigt samtal vid halv 8. Godnatt fina ni! 

Söndag

Godkväll! 
Idag hade Richard samling vid 12, då tog jag mig in till Uppsala. Mötte mamma och pappa på Gränby, gick till Telia och fixade en ny telefon! 

Sen åkte vi vidare till Lidingö hem till syster, hon bjöd på fika och bra sällskap. Hade det supermysigt iallafall! Vi stannade där i några timmar innan vi åkte hemåt igen. Blev avsläppt hos hjärtat så när jag kom dit åt vi lite middag och bara umgicks. La oss sen i soffan och kollade på tv innan vi började prata skype. Nu ska vi snart titta på film, Richard ska bara få igång det först, han är lite små sur då det inte går så bra för honom, ligger och skrattar åt honom haha, så bra stöd är jag! 

Lördag

Hallå! 
Idag var vi uppe tidigt, vi fixade oss och tog oss iväg till vattholma hem till Richards kusiner. Ebba fyller år snart så vi var och firade henne på en brunch, var riktigt mysigt! Så vi har varit där till nu. Riktigt trevligt verkligen! 

Nu är vi på väg till harbo, ska hem till matte och umgås med honom, Robin,  biw och Filip, ska bli kul!! Så vi stannar där några timmar innan vi åker hem till Bälinge. Så spenderar natten där. Men först ska kvällen spenderas med några av mina favoriter, underbart.

Fredag

För en gångs skull så kan jag börja mitt inlägg godmorgon, så godmorgon på er! 
Imorse ringde klockan vid 7 och jag gick upp direkt och hoppade in i duschen, fixade klart mig, har säkert suttit minst 1 timme från när jag var klar och väntat på mina föräldrar. 
Min morgon har ju inte direkt varit den bästa, men att ha min bästavän vid min sida oavsett vad är något jag är oerhört tacksam över. 

Men nu är vi äntligen på väg! Vi ska till Märsta och hämta saker och sen hjälpa Becca och flytta, hon nöjer sig inte med Märsta utan ska bo på Lidingö, men hon förblir en Tobo bo i mina ögon! 

Sen ikväll kommer hjärtat till mig, så vi får se vad vi hittar på. Finns inte direkt så mycket att göra i lilla tobo, men vi kommer nog på något. Ha en bra dag!

Torsdag

Hallå! 
Den här veckan har gått så himla fort, det är redan fredag imorgon, hur sjukt? Ska bli skönt med lite ledighet även om jag inte jobbat allt för mycket, men man blir rätt seg att att stänga två dagar då jag bor som jag gör och måste åka två timmar innan jag börjar. 

Tog mig en promenad till tåget imorse i solen, riktigt underbart! Var ganska så halt vilket var drygt, hatar den här årstiden när det blir en isbana på vägen. Men ska inte klaga allt för mycket, så länge det är snö på julafton så är jag nöjd! 

När jag kommer till Gränby ska jag kika runt lite innan jag går till jobbet för att äta "lunch" innan jag börjar, vilket består av två ägg så ingen världsmästar lunch direkt, haha! Ska även kika på julkalendern samtidigt, tycker inte den verkar så bra i år, då det känns mer som ett fakta program än julkalender, men får ge den en chans och kika på några fler avsnitt.

Ha en bra dag alla läsare! 

Hatar mig.

Ikväll kommer alla jobbiga tankar tillbaka, dem som får en att känna sig så jävla värdelös. 

Jag orkar inte leva med mig själv när jag är som jag är, för alla beslut jag tar blir bara fel i slutändan. Vilket inte bara sårar andra utan mig själv också. 

Vill bara för en gångs skull känna mig nöjd med mig själv, och känna att man duger, bara om det så vore för en liten stund. 

Det är kaos i mitt huvud, jag vill bara lägga mig i sängen och stanna där tills allting har klarnat upp. Men jag vill inte vara svagare än jag är, så jag står kvar på benen. Även om det är en ranglig väg på ostadiga ben att gå, så kommer jag förr eller senare ta mig fram.

Äntligen hemma

Nu ligger jag äntligen hemma i sängen, har precis tittat på paradise hotel och nu tittar jag på the big bang theory, sen börjar criminal minds!! Efter det ska jag sova då jag jobbar 13-20 imorgon också! 

Nu ska jag gå och borsta tänderna, ta bort sminket och krypa ner i sängen efter det.

Måste bara visa detta söta örngott jag fick av Richards mamma, så fint!! 

Onsdag

Hallå! 
Sitter just nu på jobbet och har precis fått i mig lite middag. Har bara 2,5h kvar av dagen, så det kommer gå fort med tanke på att jag bara blir själv 2 timmar.

Idag vid halv 12 mötte jag upp hjärtat så gick vi och käkade lunch här på Gränby innan jag började, världens finaste kille har jag hittat, på riktigt. För underbar! 

Började vid 1 så har jobbat på fram till nu, så rasten börjar lida mot sitt slut så ska diska ur matlådan innan jag sätter igång igen. Ha en bra kväll hörrni! 

Tisdag

Godkväll! 
Idag umgicks jag med Richard innan han åkte iväg till skolan, var riktigt segt att släppa iväg honom.

Började städa rummet, julpynta lite och tvättade mina lakan. Efter maten körde jag till Gävle, en av fostertjejerna skulle på öppethus på någon skola, så var med där innan jag gick och träffade biw och Filip ett tag! Var riktigt kul då det var längesen jag träffade dem! 

Senare åkte vi och handla innan vi tog oss hemåt. Hoppade in i duschen direkt när vi kom hem, sen la jag mig i sängen för att titta på PH. Efter det ska jag dammsuga och bädda i lakanen, sen bara ta det lugnt innan jag sover, ska sova rätt tidigt då jag ska ta mig upp vid 8-9 imorgon. Kommer bli riktigt jobbigt att sova inatt då jag och Richard har varit med varandra sen i fredags. Men men, vi träffas snart igen så det fixar vi! 

Hoppas ni läsare sover gott sen! 

RSS 2.0