Gårdagen

Igår kväll åkte jag och Richard hem till hans kompis som hade halloweenfest, var riktigt kul och trevligt! Var inte alls lika jobbigt att komma till en fest man bara kände två stycken på som jag trodde, alla var jättetrevliga så det var skönt! 

Vi körde en poängjakt igår, man fick en lapp med uppgifter man skulle göra så fick man olika poäng för dem, var så himla kul! Mitt lag vann även första pris så det var superkul! Hade en jättebra kväll med alla härliga människor! 

Bjuder på bilder från igår, dem som är riktigt konstiga är dem som var till poängjakten så ni inte undrar vafan vi höll på med, haha! 











Fredag

Goddag! 
Vaknade med migrän idag, så gick upp och fixade en tjockis frukost som jag åt tillsammans med mina tabletter. Är så lat så la mig i sängen och åt och tittade på "Förr eller senare exploderar jag" samtidigt. Nu är den slut och jag ska försöka komma upp och göra lite teoritester, men det är nog inga problem, får bara hoppas att huvudvärken ger med sig.

Senare åker jag nog iväg, tror jag iallafall. Beror helt på, just nu lutar det väl inte så långt mot det, men det kan ju ändras, beror helt på människorna här i världen. Uppdaterar er senare vad som händer för mig, ha det bra! 

Jag är galen.

Hatet mot mig själv har aldrig varit större än vad det är idag. Mår dåligt över varje steg jag tar, på varje ställe jag sätter min fot och andas på. Jag vill inte känna såhär längre.

Ingenting gör det lättare av att du finns i mitt liv. Jag vill ha dig, men jag vågar inte släppa in dig. För mitt förflutna ligger och spökar, och historien kommer upprepas igen. Oavsett vad du säger så vet jag det. För du har dina kontakter du bara kan vända dig till. Och jag orkar verkligen inte stå där igen, stå där som det där jävla fånet. Jag klarar verkligen inte av det, för det tär så jävla mycket på en. Man kan inte älska en så trasig och sjuk människa som jag är, för jag förstör bara allting jag rör vid. 

Jag vill bara ta en paus från allting. Det är kaos i mitt huvud, vet inte alls vad jag känner längre eller vad jag vill. Jag orkar inte. Den här skiten äter upp mig inifrån, och förstör verkligen allting för mig. Jag är trött på att känna sånt här hat för mig själv, jag är trött på att aldrig kunna lita på människors löften och ord. Oavsett vad, så kommer allting skita sig. Kanske inte på grund av det jag är mest rädd för, utan pågrund av mig, för jag kommer fucka upp allt, för att jag har blivit helt fucked up. 

Torsdag

Hallå! 
Idag umgicks jag och biw fram till 4 ungefär, sen tog jag bussen in till stan, sen åkte jag vidare till Gränby. Där mötte upp min syster och Lollo, så vi åt middag innan vi tittade runt lite. 
Sen åkte vi till Willys där godiset kostade 29 kr, så kom hem med ett kilo godis, jag är nöjd, vilket inte min kropp kommer vara. 

När jag kom hem pluggade jag och tittade på hockey med pappa. Sen joinade jag Skype, pratar nu också. Så ligger i sängen och bara latar framför tv, riktigt skönt.

Ska sova i skaplig tid då jag ska hinna med att göra lite innan jag åker iväg imorgon, ha det bra! 



Onsdag

Godkväll! 
Idag var jag hem för första gången sen i söndags, är knappt hemma nu längre, fast var bara hemma någon timme, avklarade ett körkortstest innan jag hoppade in i duschen och packade om väskan. 

Sen tog jag mig till Uppsala och träffade bästavän. Vi gick runt på stan och tittade runt och handlade lite. Sen mötte vi Ogge och gick och käka på subway, sen gick jag och biw till bion. Vi kollade på Hotell Transsylvanien 2, riktigt rolig film! Så gillar ni animerat, gå och se den ni också! 

Nu ligger vi i sängen hemma hos biw och pratar i Skype med Filip, har tittat på paradise och bara snackat skit och varit. Glad att jag har biw i mitt liv, inget hade fungerat utan henne. 

Hoppas ni har haft en bra kväll! 

Måndag & tisdag

Efter utgången åkte jag till Richard och sov hos honom, så hela måndagsmorgonen/dagen så tog vi det lugnt innan vi åkte in till stan. Jag började jobba vid 5, så jobbade bara 3 timmar vilket gick bra! Åkte sen tillbaka hem till Richard, då kollade vi på PH och på film. 

Idag bestämde vi oss vid 12 att åka och käka på pizzahut, så Ogge följde också med, riktigt trevligt! Senare vid halv 4 mötte jag upp mamma på Gränby, och hjälpte henne lite, sen skjutsade hon ner mig på stan. Så nu sitter jag på bussen på väg hem till matte, ska dit och umgås med honom och biw, tror även vi skulle till Fredde, det visar sig! 

Ha en bra kväll så hörs vi! 

Gårdagen

Utgången igår blev riktigt lyckad! Var så himla kul, umgicks med dem underbaraste människorna och bara hade det bäst! Är så glad över att ha såhär fina människor till vänner, obeskrivligt lycklig verkligen. Så med dessa människor är det nästan omöjlig att en utgång/fest blir dålig! 

Bjuder på lite bilder från igår, puss! 












detta♡


Söndag

Goddag! 
Igår kom Richard till mig på morgonen, så hela dagen tog vi det lugnt och inte gjorde alls för mycket. Kollade på film och bara var. Senare åkte vi och handlade grejer till tacos, så det lagade vi tillsammans och sen satt oss och åt.

Han åkte hem vid 11, då han har match idag och har samling rätt tidigt. Jag ska snart plocka fram dammsugaren och dammsuga hela huset. 

Vid 4 möter jag upp Filip på tåget och vi tar oss tillsammans hem till Ogge, där vi ska sitta och dricka lite innan vi tar oss ut till flustret. 

Min kväll

Det blev ingen middag för mig, Richard behövde åka iväg på träning så vi skippade det.
Så jag stannade kvar längre hos Ogge! Vi gick ut på en liten promenad och tog oss till Ica och handlade lite, sen blev jag skjutsade dem ner mig till stan där jag sprang runt på lite ärenden innan jag tog mig mot tåget.

Åkte hem och åt middag, sen tvingade jag iväg pappa till Tierp för att köpa godis, han fick köra sin nya bil så var inga klagomål där inte! Sen när vi kom tillbaka hade Becca och Eric kommit hit, så umgicks med dem innan jag joinade Skype. Har pratat med Filip och biw hela kvällen, har haft det riktigt kul! Skrattat så jag fått ont i magen, mina underbara vänner är bäst! 

Ska snart sova då jag får sällskap redan vid 10 imorgonbitti, godnatt!

Fredag

Min morgon startade på det sämsta sättet, vid 6 vaknade jag med migränen från helvetet, gick upp och tog tabletter och försökte somna om, vilket inte alls går bra. Så efter ca 2 timmars plågande lyckades jag på något vänster somna. Sen vid 10 ringde klockan, låg kvar i sängen till halv 11, då gick jag upp och putsade alla rutor utomhus, så imorgon ska jag fortsätta inne. 

Nu sitter jag på tåget på väg till Uppsala, ska hem till Ogge och umgås några timmar, ska även lämna alkohol där till söndag, då vi ska ut. Sen ska jag ner på stan och möta Richard så ska vi gå och äta tillsammans. Min syster och hennes pojkvän kommer även hem ikväll, så ska hem och umgås med dem senare! 

Torsdag

Goddag! 
Igår så följde jag med biw och satt och väntade i ca 3 timmar när hon fixade fransar, var lite segt men klart man ställer upp! När hon var klar tog vi oss mot stan, bytte ett par skor åt biw sen tog vi tåget till Tierp. Vi åkte till Fanny, så vi lagade mat tillsammans och bara umgicks, riktigt trevligt! 

Vid 11 var jag hemma, och Richard kom hit. Vi låg och tittade på PH sen tittade vi på scream fram till halv 3, riktigt bra serie! Så imorse kollade vi klart på hela serien, så nu har vi sett alla avsnitt, så den tycker jag ni ska ge en chans och titta på, super spännande och bra! 

Richard åkte precis hem, så nu väntar jag på att några ska komma och titta på pappas grävmaskin som han ska sälja. Sen ska jag köra igång med körkortsteorin, efter det ska jag nog putsa alla rutor här inne så tar jag utsidan imorgon, vem gör inte det för en summa pengar? Jag tackar inte nej iallafall, haha! 

Tisdag

Hallå! 
Igår började vi kolla på en serie som heter "screm", biw tipsade om den och den är verkligen superbra! Så kvällen igår gick åt att titta på den och film.

Idag fortsatte vi se scream innan jag åkte iväg till stan när Richard skulle på match. Mötte Ogge och vi tog bussen till harbo och träffa biw innan vi tog oss till matte. Vi lagade tacos och mumsade i oss det, nu sitter vi och bara umgås, matte spelar något, jag och Ogge tittar på och biw sover. Skönt att ha människor man kan umgås med och inte göra något speciellt men ändå ha kul. Ha en bra kväll! 


Måndag

Hallå! 
Igår mötte jag Richard i stan, sen tog vi oss vidare hem till mig. Vi låg i sängen hela kvällen och kollade på tv, vi båda var rätt slut då vi kom hem sent i lördags. 

Idag mötte jag biw vid 3, följde med henne till akademiska och sen drog vi till Gränby med Ogge. Nu sitter jag på bussen på väg till Björklinge, Richard har haft träning så ska vänta på honom innan vi tar oss till Bälinge. Ha en bra kväll så hörs vi! 
 
Blev överraskad med blommor igår när jag kom till bilen, söten

Gårdagen

Hallå! 
Igår åkte jag och biw in till stan vid halv 11, vi mötte Andrea så gick vi och lunchade ihop, sen gick vi på stan och kikade runt. 

Vi åkte hem till ogge och fixade oss, sen kom Richard och då tog vi oss till Max och köpte mat innan vi åkte till maxi och handlade grogg virke. Sen rullade bilen mot Märsta! Min syster och hennes kille fixade en drick kväll så vi var där. Var riktigt trevligt faktiskt! Hade en superbra kväll! 

Nu ligger jag hemma i sängen hos biw och väntar på att hon ska vakna. Så ska bara vara med henne ett tag innan jag tar bussen hem, ska hem och städa för mitt rum är kaos då jag bara slängde ur allt från resväskan på golvet typ, haha! Det ångrar man ju just nu att man gjorde. Ha en bra dag så hörs vi! 

Bjuder på lite bilder från igår som alltid! 








Fredag

Godkväll! 
Idag har jag och Richard bara tagit det lugnt, tittat på film, bara myst och tagit igen tiden vi har varit ifrån varandra. Så min dag har varit bra.

Vid 4 tog jag bussen till våla, träffade bästavän, ÄNTLIGEN!! 
Vi gick och köpte pizza, som vi åt samtidigt som vi pratade med maija om allt och lite till, så trevligt! 

Nu ska vi hem till matte snart och umgås med honom och Ogge, ska bli så kul då jag saknat allihopa. Ha en bra fredag så hörs vi! 

HEMMA

Nu är jag på svensk mark igen! Riktigt segt när det är såhär kallt. Men skönt att kunna prata och träffa alla underbara personer igen! 

Flygresan gick bra, vi satt allra längst bak, så att kunna ha sätet så långt bak det bara gick utan att någon påverkades av det var så skönt! Det enda sega var att vi fick vänta till sist på våra väskor, men så är det! 

Kom hem till lilla tobo vid 7, farmor hade lagat mat så vi åt och pratade ikapp det vi missat. Och nu sitter jag på tåget till Uppsala, ska till Bälinge och spendera natten där, ska bli härligt! 

Sen imorgon åker jag till bästavän och spenderar hela helgen med henne, BÄST! 


Vaknar upp till detta



Sista kvällen

Idag efter vi hade badat och solat klart tog vi oss till hotellrummen och fixade oss. Det var någon gala middag här på hotellet ikväll, vilket man inte var förberedd på. Satt där helt trött och slut, ville bara äta och sen gå. Men vänta på mat var vi tvungna och göra, och lyssna på bingo spel innan vi blev klara. 

När vi kom tillbaka till rummet började jag packa, försökte prata i Skype med biw och Ogge när jag var klar, det gick åt helvete så nu ligger jag i sängen. Ska väl snart försöka sova då jag ska upp halv 7 imorgon bitti, för vid 9 rullar bussen mot flygplatsen.



Frukost

Vi har precis varit och ätit frukost, man äter lika mycket som alltid så man går därifrån helt spyfärdig, haha. Tänkte dela med mig av ointressant fakta om det, för er som vill veta. 

Detta har jag ätit i en veckas tid, ganska så gott, sött och onyttigt, men det gillas ju ;) 


Nu ligger vi nere på stranden i strålande sol och klarblåhimmel, så himla underbart!! Ska njuta till max nu denna sista dag!

Tisdag

Godkväll! 
Idag har vi legat på stranden hela dagen, har varit så himla fint väder, så jag klagar inte ett dugg. Brännan har bättrats på, vilket är nice, nu kan jag må bra igen, haha. 
Imorgon är sista dagen så då är det bara att pressa, vill verkligen inte hem till kylan. Men saknar mina vänner så ska ändå bli lite skönt att komma hem. 

Vi har spelat kort nu på kvällen som vi alltid gör, vilket var trevligt. Jag pratade en snabbis med biw och Ogge i Skype, sen drog dem för dem skulle se på PH. Så nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och läser i körkortsboken. Väntar på att biw ska ringa, ska prata ett tag med henne innan jag sover, blir nog inte uppe allt för sent då jag är ganska trött.

Hoppas ni har haft en bra dag! 



Kvällen

Denna dag har som sagt sett ut som alla andra. Legat på stranden, ätit och spelat kort nu på kvällen efter middagen.

Jag har pratat Skype med lite härliga människor, och nu pratar jag med biw! Ska snart gå och borsta tänderna och ta bort sminket innan jag ska försöka sova. Hoppas ni har haft en bra dag! 

Kan inget annat än att säga att jag trivs som fisken i vattnet här.

~



Söndag & måndag

Godmorgon! 
Gårdagen var lik dem andra dagarna vi varit här, hängde på stranden hela dagen, sen fixade vi oss till middagen och åt. Drack lite drinkar och satt på vår balkong och spelade kort, en riktigt lugn kväll. 
När mamma och pappa gått pratade jag i Skype med en massa människor, riktigt kul! Saknar alla där hemma, men snart så! Får träffa dem i helgen, det har jag redan planerat in! 

Nu ligger jag i sängen för att smala kraft för att orka byta om till bikini, hamnar i matkoma efter varje måltid, seriöst det är skit jobbigt, haha! Ändå äter man så jävla mycket varje gång, men så är det med all inclusive, så bara att njuta sista dagarna. 

Ska ligga på stranden hela dagen och bättra på brännan, körkortsboken har även fått följa med så den drar jag med ner till stranden. Ska fan kötta och fixa det här! 

Ha en bra dag så hörs vi! 


Lördag

Hallå! 
Idag efter frukosten tog vi oss ner till stranden, vi solade och badade i några timmar innan vi gick upp och fixade oss. Skulle iväg till något ställe där det var en marknad, men den hade slutat när vi kom dit så vi gick runt i andra butiker istället. Det enda jag hittade var en present till bästavän, den bara stod där och det skrek biw om den, så hoppas hon blir nöjd! 

Vi kom tillbaka och åt middag, sen spelade vi kort och drack lite. Sen gick alla och la sig, då ringde jag biw så vi har pratat i några timmar nu, vilket var så kul! Älskar den där tjejen, sååå mycket! 

Nu har vi lagt på, och jag borde väl försöka sova, men allt det dåliga bara kommer fram så fort man blir ensam, mår illa och får världens magvärk pga detta, vill bara slippa det här.

Nej slut babblat nu, godnatt på er! 

När tankarna snurrar

När alla tankar bara snurrar i huvudet, men hur man än spekulerar kommer man inte fram till något enkelt svar.

Det känns bara kaos, det jag själv har gått igenom som fortfarande märks av nu. Jag är så jävla rädd för att bli sårad, behöva gå igenom allting än en gång. Jag hoppas jag slipper det, för helt ärligt, så tror jag på detta, att det kan fungera. Hoppas innerligt att min magkänsla är rätt.


Fredag

Hallå! 
Idag gick vi upp och åt frukost vid 9 tiden, sen var det raka vägen ner till stranden där vi stannade hela dagen! 

Vi har ätit middag, druckit lite drinkar och spelat kort. Åker ju med familjen så är ju ingen party vecka direkt, men det är skönt att bara vara också. 

Ligger nu på hotellrummet, är mätt som en gris även fast vi åt för 4 timmar sen. Vi har all inclusive, så det känns som att det enda vi gör är att äta, haha! Och äta för mycket gör man också, kommer komma hem rullandes. Nu ska jag snart försöka sova så jag orkar upp imorgon, godnatt på er! Hoppas ni har haft/har fredagsmys och en bra kväll.


Torsdag - första dagen

Hej på er! 
Idag när vi kom fram till hotellet åt vi lite innan vi böt om till badkläder och tog oss ner mot havet. Tog oss ett dopp och låg i solen några timmar. Riktigt härligt! 
Har mått ganska dåligt nu på kvällen då jag knappt har sovit något, sov någon timme på planet, vilket inte var skönt för fem öre. 

Ska nog försöka sova snart, så jag kan få må bättre imorgon. Vi ska träffa mamma och pappa vid 9, så kanske är bäst och sova så man är utvilad imorgon! 



Next: ARLANDA

Nu är vi på väg mot Arlanda, Gud vad jag är taggad nu! Behöver verkligen den här solsemestern, och att vi åker nu när kylan börjar komma är underbart! Har inte sovit någonting inatt så är bra slut i huvudet, får sova på planet och bussen till hotellet! 

Kommer uppdatera er så mycket jag kan, inte bara för er skull, utan för min, jag älskar att kunna gå tillbaka och läsa och se bilder på det jag gjort. Så förvänta er en massa bilder, ha det bra i Sverige nu, puss! 

Som jag kommer sakna dig

Världens finaste människa

Onsdag

Hallå! 
Idag har jag och Richard bara tagit det lugnt och tagit vara på tiden nu innan jag åker iväg. Vi fixade en mysig frukost/lunch som vi åt framför en film. 

Vid 6 skjutsade han in mig till stan, vi mötte upp Ogge, Biw och matte och så vi 4 tog oss till tacobar, Richard kunde inte följa med pga olika anledningar.
Hade det supermysigt med mina babes, behövde verkligen träffa dem nu för att klara den här veckan jag ska vara borta. Kommer sakna alla så himla mycket, men det är en vecka så det klarar vi! 

Åkte hem och fortsatte med packningen framför PH, tror jag har packat allting nu, eller jag hoppas det iallafall. Umgicks med farmor ett tag också, aå kul då vi inte träffats på ett bra tag! 
Har precis pratat i Skype ett tag och nu pratar jag med biw. Vi ska åka till Arlanda vid halv 5 så måste upp halv 4 så känns onödigt att sova. Kanske blir någon timme sömn iallafall. Ha det så bra så hörs vi! 


Tisdag

Hej på er! 
Idag vaknade jag vid 10, gick upp och åt frukost med pappa innan det var dags att börja packa. Så det mesta blev klart, bara lite små fix som jag får fixa imorgon när jag kommer hem.

Sitter och väntar på tåget nu, ska in till stan och ha en shopping dag med bästavän, sen ska vi även på bio ikväll, kommer bli en bra dag! Sen åker jag till Bälinge ikväll och sover där. Hoppas ni får en bra tisdag i detta fina väder! 

Måndag

Godkväll! 
Igår kväll kom Richard hit, så vi kollade bara på tv och tog det lugnt. Idag har vi ätit en massa onyttigt i sängen framför filmer, en hel lugn dag helt enkelt. Riktigt skönt. Har även sprungit runt och tvättat och små packat inför på torsdag! 

Nu ligger jag i sängen och pratar i Skype och slöglor på tv och myser med simba. Ska snart sova då jag ska försöka komma upp vid 9 imorgon. Godnatt på er! 

Söndag

Idag åkte jag hem från biw vid halv 1, hon skulle jobba så då tog jag mig hemåt. När jag kom hem la jag mig i sängen och tog mig en powernap, haha slockande direkt, även fast jag typ bara varit vaken 2 timmar. Sen åt jag middag innan jag började städa. 

Så nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan tumla mina lakan innan jag bäddar i dem. Sen ska jag äntligen hoppa in i duschen!! Får somna med min älsklingskänsla, nyduschad i nytvättade lakan, helt underbart! 
Ha en bra kväll så hörs vi! 

Lördag

Hej på er! 
Vilken lång dag detta har varit alltså. Fick stressa ihjäl mig imorse, men lyckades ändå missa tåget så Richard var så snäll och skjutsade till Gränby. Började jobba vid 1, och jag stängde så jobbade enda till 8. Har vart skapligt med folk så dagen gick fort vilket var skönt! 

Efter jobbet blev jag upphämtad och vi tog oss vidare till Ogge där vi var ett litet gäng som samlades och drack. Hade det riktigt trevligt! Detta behövdes verkligen, är så glad att jag har dessa underbara vänner! Är på väg hem till biw nu, denna bussresa tog längre tid en vanligt, så kommer nästan springa hem till biw och bara slänga mig i sängen, är så jävla trött haha! 
Godnatt på er, hoppas ni hade en bra lördag! 





Fredag

Hallå! 
Idag började jag jobba vid halv 2, vilket gick jättebra! Var skapligt mycket folk så hade alltid något att göra, så skönt! 

Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och få i mig lite mat och byta om innan jag tar mig iväg till Björklinge. Richard har match så tänkte åka dit och kika ett tag, sen åker han med hem till mig. Min syster och Erik är också hos oss, så ska bli kul att få umgås lite med dem! 
Sen är det bara att ladda upp för en till jobbdag imorgon! Ha en bra fredag hörrni! 

Torsdag

Godkväll! 
Idag gick jag upp och pluggade körkort, gjorde lite tester osv, gick helt okej.
Vid 3 gick jag till tåget, åkte och mötte syster och vi tog oss till Gränby. Kollade runt och shoppade, fick med mig en dunjacka som jag blev helt kär i, kommer användas flitigt när det blir ännu kallare ute! 
Sen skjutsade hon ner mig på stan, så jag tog bussen till harbo.

Där umgicks jag med matte, biw, Ogge, Jens, Robin och Snarcus, riktigt trevligt! Vi valde att ta en spontanare in till stan, så vi köpte Max och när dem åkte tillbaka till harbo gick jag och Ogge till stationen, så nu sitter jag på tåget och väntar på att det ska gå. Ska hem och sova då jag måste cykla till örbyhus imorgon bitti och fylla på mitt busskort, tackar inte nej till att starta min morgon så! Tror inte det kommer låta så när jag ligger där under mitt varma täcke och måste upp.. Haha! Sen ska jag även få jobba, riktigt kul! 

Hoppas ni har haft en bra kväll och sover gott inatt! 

När sanningen tar all kraft ifrån en.



RSS 2.0