Lördag

Hej på er! 
Har precis kommit hem till biw, gick lite på stan innan jag tog bussen hit.
Sitter på hennes rum och väntar på att hon ska komma hem, men hon kommer nog snart så det är bra. 

Vi ska dricka lite vin och umgås innan vi tar bussen in till stan för att äta ute, vi hoppas på att Andrea också kan komma, hon skulle ha kommit till biw innan men det ändrades. Så håller tummarna. Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi! 

Fredagsmys!



Promenad

Var precis ute på en timmes promenad, så skönt! Bara gå i sin egna lilla bubbla ett tag. tog mig en varm dusch nyss, och nu pratar jag med biw! Ska snart se på film med en massa onyttigheter! 


Fredag

Hej på er! 
Idag har skolan gått riktigt bra! Företaget har fixat en massa inför mässan som är senare, så det är skönt! Nu är det bara små fix kvar, sen är vi helt redo! 

Efter skolan hämtade mamma mig, så hjälpte jag henne och handla lite. När vi kom hem hjälpte hon mig med lite plugg som jag nu är klar med. Så sitter och slöglor på tv, men ska nog starta en serie istället. Det låter bättre så det blir det! 

Godnatt!



~



Torsdag

Hallå! 
Idag har skoldagen gått segt, men ändå fort. Har inte haft någon lärare på hela dagen så har fått fördröja tiden med serier och en massa prat. När jag slutade stannade jag kvar i skolan för att sen följa med biw till Hemköp, sen tog jag tåget hem.

Nu sitter jag helt proppmätt i soffan, framför en brasa med Ipaden. Med den sprängande huvudvärk som jag har så ska jag starta ett avsnitt av en ny serie på trean som jag såg idag, andra avsnittet går på tvn ikväll så tänkte se första nu så jag kan se det andra senare.

Godnatt bloggen

Humöret är inte så bra just nu, så ska sova så jag får en paus från allt tänkande några timmar. Godnatt kära läsare.

Det bästa med onsdagar



Promenad

Kom in från en promenad för ett tag sen, var riktigt skönt att gå! Var slaskigt och halt men jag kämpade på. Har precis gjort en massa övningar så nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska börja laga mat! 

När man har sovmorgon



3 år



Unbroken

Efter skolan hämtade ju Simon mig, vi tog oss då till stan för att gå på bio. Vi såg Unbroken, och den tycker jag alla ska se. Den var så hemsk och bra, grät flera gånger när man insåg hur jävla hemska människor det verkligen har funnits/finns. Så se den NU!! 

Ligger i sängen och ska snart sova, är ledig i morgon men ska ändå försöka komma upp i skaplig tid. Godnatt på er! 

Tisdag

Hej på er! 
Idag mår jag inte alls bra, har världens huvudvärk och förkylningen börjar komma tillbaka. Och det är så jävla sämst. Orkar inte. Är på väg till skolan just nu, så hoppas huvudvärken släpper.

Efter skolan hämtar Simon upp mig så tar vi oss in till stan för att gå på bio, vilket kommer bli kul! Hoppas ni får en bra dag!
 

-



Bästa



Just nu

världens bästa serie


Måndag

Hej på er! 
Veckan har bara börjat och jag längtar redan till helgen vilket betyder ledighet. Är så himla trött jämt, den här årstiden är verkligen ingenting för mig. 

Idag vart samhällskunskapen inställd, riktigt skönt då jag slutar 2 istället för halv 5. Gick med biw till Hemköp när jag slutat sen satt jag och väntade med henne tills hennes buss gick, alltid lika kul att vara med henne! 

Nu ligger jag hemma i soffan, fryser som en gris. Blåser kallt ute och gick från tåget så är bra frysen. Ska hämta duntäcket och starta någon serie, låter helt perfekt det!

Sova

Nu är det dags att sova, veckans längsta skoldag väntas i morgon, vilket är så segt. Men bara att ta sig upp och ta sig igenom den. Godnatt på er!

Middag



Övningskört

Har precis kommit in ifrån att ha övningskört, det gick riktigt bra tyckte jag! Gjorde även min första omkörning, så har gjort mycket nytt idag som jag inte gjort innan. Har även bokat en massa körlektioner och Riskettan så nu jävlar ska jag ligga i, så bara att starta med teorin nu! Har riktigt mycket motivation till detta, så nu jävlar! 

Lyxfrukost/lunch



- godnatt



Dagen

Vid tolv åkte jag, Simon och mina föräldrar in till Uppsala, då vi handlade lite nödvändigt. Sen tog vi oss vidare till Märsta hem till Becca och Eric, där vi blev bjudna på fika. Var supergott! Vi fick semlor med nutella och grädde, sen några andra goda kakor! 

Sen vid halv 6 mötte jag upp biw och Ebba på stan, vi gick på bio. Vi såg Micke och Veronika, den var roligare än jag trodde vilket var kul! Så den är sevärd! Nu sitter jag på tåget hem med musik på högsta volym i öronen, det bästa som finns när man åker buss/tåg.

Lördag

Godmorgon på er! 
Idag ställde jag klockan på 10, vaknade innan den vilket var jätteskönt! Gick upp och böt om till träningskläder och tog mig ut på en powerwalk i snön! 

Är nu hemkommen och har precis duschat så nu ska jag gå och äta frukost, ska bli såå gott! 

SÅ BRA!!

Den här låten är såååå bra! Helt galet. Den här går på repeat hos mig nu, går inte en dag utan att jag lyssnar på den. Och videon ska vi inte prata om, sjukt bra. Blir så taggad på att se filmen nu, kan tiden inte gå lite fortare?

Fredag

Hej på er! 
Nu är det äntligen helg, som jag har längtat!! 

Efter skolan mötte jag upp biw så åkte vi in till stan och gick runt och titta. Köpte med mig en ögonbrynsgele hem, sånt som alltid behövs! Sen tog vi och käkade kebab, riktigt smarrigt! 

Nu sitter jag framför tvn, slöglor på fångarna på fortet innan det blir film.

Torsdag

Hej på er!
Shit vad veckan har gått fort, det är liksom redan fredag i morgon!! Så skönt.

Skoldagen har gått fort, så nu sitter jag hemma i soffan. Tittar på Gotham och äter riskakor, så gott! Sen blir det att plugga efter maten. 



Onsdag

Hej på er! 
Idag när jag vaknade hade jag sån stor lust till att sjukanmäla mig och ligga i sängen hela dagen. Men jag tog mig upp ändå, och det är jag glad över! För har fått rätt mycket gjort i skolan idag som jag hamnade efter med förra veckan när jag var sjuk. Så det är skönt! 

När jag kom hem åt jag sen slängde jag mig i soffan, har läst lite och nu tänkte jag se nyaste PLL avsnittet. Som jag har längtat efter att det ska komma ut! 

Helt slut

Körlektionen idag gick bra, så är riktigt glad! När jag kom hem slängde jag på mig mjukisar och la mig i soffan, och där har jag spenderat hela kvällen. 

Nu ska jag gå och borsta tänderna och ta bort sminket, sen lägga mig i sängen och titta på tv innan jag försöker sova. Godnatt på er, sov så gott! 

Orkar inte hur sant detta är! 

Tisdag

Hej på er! 
I morse kom jag knappt upp ur sängen, likadant varje morgon nu för tiden. Förstår inte vad felet är, kvittar hur mycket jag sover, är lika trött för det. Men bara ta sig upp ändå.

Skoldagen idag har gått skapligt fort, riktigt skönt! Sitter nu på tåget på väg in till Gävle, ska ha en körlektion så hoppas den går bra nu när det är massa is och snö. 

Stalker

Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska snart sova, ska bli så skönt då huvudet dunkar och jag knappt orkar hålla mig vaken. Hade sovit tidigare om det inte var för ett tv program som börjat som jag följer. 
Det började förra veckan så det har visats två avsnitt, serien heter Stalker och är superspännande! Så det rekommenderar jag er bloggläsare att titta på. Det går på kanal 5 klockan 21:55 på måndagar!! 

Nu ska jag sova, godnatt på er! 

Mat

Idag blev det spaghetti och köttfärssås till middag, och jag ville prova något nytt så bytte ut spaghettin mot morötter, det blev supergott! Det mättade även riktigt bra så det var kul, detta kommer jag göra flera gånger!! 

Måndag

Hej på er! 
Idag är jag supertrött, kom knappt upp ur sängen i morse. Det var omöjligt att sova igår så somnade vid halv 3, så idag har jag varit riktigt seg. 
Fick sluta vid 4 så det var skönt, så man slapp komma hem efter 5. 

Sitter nu och väntar på mat, är så hungrig eftersom det inte var så mättande mat i skolan. Så ska bli så gott med mat kan jag lova.

Mums



Söndag

Hejsan! 
Idag tog vi sovmorgon som vanligt, riktigt skönt. Gick upp och åt, sen städade vi bort alla julsaker. Vi är lite sega med det då mina föräldrar varit sjuka haha. Sen tog jag mig ut på en powerwalk, riktigt underbart!! Gjorde lite övningar efter också, så nu är jag nöjd. 
Var på Ica nyss så ska hjälpa till med maten, är riktigt hungrig börjar jag känna nu så ska bli gott med mat i magen. 

Mys

Nu blir det filmtittande med en massa mys! 


Lördag

Hej på er! 
Idag när vi vaknade åt hela familjen frukost, min syster kom igår så har umgåtts med henne. Riktigt kul då jag inte träffat henne på länge, så igår blev det fredagsmys framför en film! 

Idag vid 3 drog jag och Simon in till Gränby när Becca åkte. Han behövde ha kläder, vilket slutade med att jag kom hem med 3 nya tröjor också. Var inte så dyrt så det är bra för plånboken. Nu sitter vi och äter, sen blir det bara soffhäng framför en film hoppas jag. 
Ha en bra lördag! 

- godnatt



Fredag

Hej på er! 
Idag tog jag mig upp till skolan, vi hade en två timmars lång lektion sen slutade vi. Då tog jag tåget in till stan och mötte biw, vi kollade runt och sen tog vi en lunch dejt ;) sen fortsatte vi kolla runt! 

Kom hem för ett tag sen, snart kommer syster som ska sova kvar här, ska bli kul då jag inte träffat henne på länge! 

Onsdag

Idag vakande jag med världens migrän, så jag gick och la mig igen. Sen sov jag enda till klockan 1, men är supertrött nu ändå. 

Ligger i soffan mätt efter maten, fick bestämma mat och då blir det självklart tacos! Så himla gott. Nu ska jag starta det nyaste avsnittet av pretty little liars, har sett fram emot det hela dagen. 

Tisdag

Hej på er! 
Idag när jag vaknade mådde jag inte så bra, den här förkylningen och hostan jag har åkt på gör verkligen sitt. Är trött och hängig hela tiden. Så jag stannade hemma från skolan. 
Men under dagen var jag tvungen att åka till tandläkaren, fast gick fort så var hemma efter en timme igen haha! 

Nu ligger jag i soffan och slöglor på tv, så skönt. Jag, mamma och Simon kollade på film innan, helt värdelös, höll på att somna flera gånger pga hur tråkig den var. Nu ska jag fortsätta titta på tv innan jag går och lägger mig! 

Måndag

Godmorgon! 
Sitter i bilen på väg till skolan, så skönt för kunde sova lite längre nu när jag fick skjuts. Idag går jag till halv 5, på den fronten har schemat inte ändrats, så himla segt. Men bara att bita ihop och ta sig igenom det! 

Efter skolan ska jag hem för att fixa och dona innan jag åker in till stan och möter upp Simon. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi! 

Söndag

Hej på er! 
Idag åkte jag hem från biw vid halv 2, när jag kom hem så städade jag som vanligt på söndagarna. Har sen bara suttit i soffan och slöglott på tv, och nu ska jag se film med mina föräldrar innan jag ska sova. Har laddat upp med lite onyttigheter som jag ska mumsa på! 

bra jävla fråga.



Lördag

Hej på er! 
Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Vi åkte hem till biw mot kvällen, så vi kom precis dit. Är ju världens snöoväder men tur som vi hade var det inget krångel för oss. Vi ligger och snackar i Skype nu, sen får vi se vad vi hittar på. Hoppas ni får en bra kväll!

Godnatt.

Biw hann somna medan jag var och borstade tänderna osv, antar att hon var jävligt trött, haha! Ligger nu i sängen och kollar we heart it, bästa appen. Ska också försöka sova så man vaknar i skaplig tid. Godnatt på er! 

Fredagkväll

Vi har typ suttit i Skype hela dagen, riktigt kul! Vi gör det fortfarande, och slöglor på tvn. Har fixat marängswish med, så vi tjockar riktigt ordentligt! 

Precis så.



-



Fredag

Hej på er! 
Sitter på min sista lektion nu, slutar om en halvtimme, så skönt! Har gått i skolan i två dagar men helgen är lika efterlängtad för det, haha! 
Biw åker med mig hem och ska sova hos mig, får se vad vi hittar på. Antar att det blir en lugn hemmakväll, vi får se! 
Ha en fortsatt bra dag! 

Godnatt

Nu ska jag försöka sova, klockan är alldeles för mycket men har sovmorgon i morgon så gör väll inte allt för mycket. Sen är det ju fredag i morgon så det gör ju inte så mycket! 
Hoppas ni sover gott så hörs vi! 

Summerburst

Ligger och tittar på summerburst från förra året på ettan. Om 155 dagar är det min tur att stå där och dansa och skrika halsen av mig. Ni anar inte hur jävla taggad jag är!! Åh får se min babe avicii igen. Gud vad jag ser fram emot allting som är inplanerat detta år!! 



ÄNTLIGEN



Just nu



Godnatt

Jag kollade på film med mina föräldrar innan, och jag kunde verkligen inte hålla mig vaken så jag slocknade. Så nu har jag borstat tänderna och allt sånt och ligger i sängen. Så hoppas jag kan sova nu, men det tror jag. Godnatt kära läsare! 

Helt slut

Var ute och sprang och gjorde lite övningar, och jag blev helt slut. Så har precis kommit ur duschen och lagt mig i sängen, så ligger och snackar i Skype.  Ska snart med pappa till veterinären med en av missarna! 

Känner lite såhär nu jag, haha! 

Innan träning



Onsdag

Godmorgon! 
Somnade alldeles för sent igår, för kom knappt upp i morse. Men det är bra för då kanske jag har lättare att sova ikväll. 
Jag sitter på tåget på väg till Gävle just nu, ska in och ha körlektion. Det har även kommit snö så hoppas det går bra ändå! Sen efter det kanske jag ska träffa biw, vi får se vad som händer helt enkelt! Hoppas ni får en bra dag! 

Myser

Nu har jag landat i sängen, är nyduschad så ska krypa ner under ett täcke och mysa med choklad. Mamma och jag ska se film, ska bli mysigt då det var längesen bara vi gjorde det

Tisdag

Gårdagen var riktigt bra! Träffade en massa härligt folk, dansade och hade det riktigt kul! 

Idag mår jag skapligt bra, har huvudvärk så det är lite jobbigt. Men man mår ju som man förtjänar! Sitter på tåget på väg hem nu, så ska hem och städa sen bara ta det lugnt. Vill bara ta mig en varm dusch sen slänga mig i soffan, ser fram emot det rätt så mycket, haha. 

Måndag

Hej på er! 
Idag har vi varit i fullgång enda sen vi vaknade, rätt så skönt! Vi har fixat oss inför ikväll, vi ska ut på flustret, första utgången! Ska bli riktigt kul! Ska först åka och föra i örbyhus med Jenny och Fanny, så det kommer bli kul! 
Hoppas ni får en bra måndag så hörs vi! 

02:18

Hallå! 
Vi åkte hem till biw tidigare idag, så när vi kom hit umgicks vi lite med maija och hennes syster. Sen gick vi upp och Skypea med några stycken, alltid lika kul! Vi ligger och snackar med ogge nu, men vi ska snart sova, eftersom vi ska upp i skaplig tid för att fixa oss inför kvällen. Mer om det i morgon, godnatt! 

Söndag

Hej på er! 
Idag sov vi till halv 2 ungefär, riktigt skönt! Vi gick upp och åt frukost sen slängde oss i soffan. Så lata, gör verkligen ingenting, eller jo vi njuter av vårat sista jullov, så detta är okej! 
Vi ska se filmen the first time nu, verkar jättebra så hoppas den är det! 

Sova

Vi har precis lagt oss, är lite små trött så hoppas man kan somna. Ska först ligga och slö glo lite på tv, godnatt på er! 

Sex tape

Vi har bäddat ner oss i soffan med glass för att se film. Vi ska se sex tape, den är riktigt rolig, så se den ni också! 

True



Lördag

Hej på er! 
Igår åkte Lollo hem från mig, var riktigt tråkigt, men vi har det ju egentligen inte så jätte långt emellan oss så vi ses nog snart igen! 

Biw åkte med hit igår, så vi umgicks sen kom Fanny. Jag och biw satt uppe typ hela natten, så vi somnade vid 11 och vaknade 4, var ju skönt men ändå, haha. Nu håller vi på med maten, är verkligen as hungrig så ska bli så gott!! Sen efter det blir det bara soffhäng framför en film. 

Haha så sant!

Gårdagen i bilder

Och ja, vissa bilder är tagna från andras snapchat, haha! 







RSS 2.0