Nyårsafton

Hej på er! 
Idag sov vi riktigt länge, så skönt! Vi gick upp och fixade oss osv, så nu är vi redo för party!

Vi ska hem till matte på fest, ska bli riktigt kul! Få träffa alla härliga människor och bara ha en bra kväll! 

Hoppas ni är nöjda med detta år och gör 2015 lika bra om inte bättre. Puss på er läsare! 

Tisdag

Hej på er! 
Idag åkte vi in till stan med mamma, vi mötte upp biw och åkte till Gränby. När vi var klara där åkte vi ner på stan. Jag var ute efter någon ny tröja till i morgon och sprang runt och leta som en galning. Och på stan hitta jag äntligen en! Så nu är man redo för nyår ;) 
Sen åt vi middag på cupido, sååå gott! 

När vi kom hem började vi kolla på film, och den var rolig! Two night stand såg vi, så vill ni se en bra film se den! 
Nu ligger vi i soffan och slöglor på tv, hoppas ni hade en bra dag så hörs vi.

Måndag

Godmorgon på er! 
Idag gick jag upp vid halv 10, inte lika lång sovmorgon som alla andra dagar detta lov haha. Men det är mitt sista jullov, så då får man passa på att sova! 

Nu sitter jag på tåget på väg till stan, ska först möta bästis och springa ner på stan. Sen vid ett kommer Lollo!! Ska bli så kul! Var så längesen vi träffades, så nu äntligen får vi träffas igen. 
Hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha! 

~



Söndag

Hej på er! 
Idag tog jag en väldigt lång sovmorgon, sov enda till halv 1, så skönt! Jag gick upp och fixade mig osv, sen var det bara att gå mot tåget. Sitter nu på tåget på väg till stan, gissa vem jag ska träffa? Jo biw såklart ;) haha vi kan verkligen inte vara utan varandra. Vi ska åka till Gränby och titta runt, ska bli kul! Så hoppas på lite shopping med! 

Dagens samhälle

Fick några frågor på ask tidigare i veckan, borde egentligen inte bry mig och skriva detta då det är någon person som inte har något vettigt att komma med. 
Men blev riktigt irriterad, vem skriver ens något sånt här? Liksom seriöst. Varför skulle jag vara tillsammans med Simon om jag tyckte om någon annan mer? Skärp dig förfan. Jag är är tillsammans med Simon, det är honom jag är kär i, punkt. 

Kvällen

Vi har firat mamma idag (lördag) som fyller år, grattis världens finaste mamma!! Vi har ätit en massa gott och fikat med tårta, så gott haha! 

Drog in till stan och mötte bästavän vid halv 8, vi tog en spontan bio, och filmen var faktiskt bra! Lite konstig ibland men den var bra ändå! 

Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska bara hem och lägga mig i sängen. Men först väntas en halvtimmes promenad hem i -15 grader, inte så lockande.

27/12



Grattis på födelsedagen♡



Lördag

Hallå!
Igår drog biw och jag in till stan, kollade runt och shoppade lite. Sen tog vi bussen hem till matte och var där och umgicks med ett par stycken, var en bra fredag! 

Jag åkte med hem till biw och sov där vi
istället för att åka hem så jag var hemma vid 4. Så nu sitter jag på bussen på väg hem, måste hem och städa osv innan vi får gäster. Så det är städning som står på schemat för mig när jag kommer hem, haha.

Juldagen

Hej på er! 
Idag kom farmor hem till kusinerna, så vi hade som en liten mini jul med henne. Vi fikade och hade det bra! 

Vi åkte hem vid 5, så när vi kom hem fixade vi varma mackor som jag slängde i mig innan jag skulle till tåget. sitter nu på tåget på väg in till stan, ska möta upp bästavän. Vi får se vad vi hittar på, med oss två kan vad som helst hända! 

Julafton

Gud vilken mysig dag det har varit! Är så nöjd med alla julklappar, och även så glad för den fina släkt jag har äran att ha. Har tryckt i mig en massa julmat och gott, så både jag och magen är nöjd. Vi har spelat spel och lekt dem årliga jul lekarna som vi enbart leker på julafton, så himla kul! 

Nu har vi landat hemma hos kusinerna, så har precis lagt mig i sängen. Ska bli så skönt att sova, är verkligen jättetrött. Hoppas ni har haft en kanon dag och sover gott! 





God jul♡



Godmorgon

Idag är det julafton, så mysigt!! Vi har precis ätt frukost, så nu ska jag fixa mig innan vi åker iväg till Norrtälje och träffar alla! Älskar verkligen att fira jul hos farfar och Ann-Charlotte, dem har det alltid så mysigt. Så min julkänsla är på topp, snön ligger kvar och en massa julmusik går på radion, kan ju inte bli bättre! 

En dröm



Myser

Sitter framför tvn med en massa mys, kan dricka hur mycket glögg som helst utan att tröttna. Det är så himla gott, förstår inte, haha. Pepparkakor finns det inte heller någon gräns för, kan bara trycka i mig, helt sjukt. 

Ska se julkalendern om en stund, eftersom att jag inte hann det innan, sen efter det ska jag sova.

Uppesittarkväll



Tisdag

Hej på er! 
Idag åkte biw och jag till Tierp vid halv 2, sen åkte jag hem och hon också. Så när jag kom hem började jag baka, och är precis klar. Eller ja, jag ska pensla lussebullarna och så om en halvtimme men annars så! Har bakat pepparkakor och fixat knäck, mamma har varit med så har varit mysigt! 

Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så vi kan äta, vi ska trycka i oss pizza, känns som att jag har gått upp flera kilo denna månad, men men man lever bara en gång! Sen ska jag se julkalendern och klä granen innan uppesittarkvällen! 

Älskar oss, haha♡




Måndag

Hej på er! 
I morse gick jag upp vid 7, vaknade med huudvärk så det var ingen höjdare. Jag åt frukost med syster innan vi åkte till stan, hon skulle jobba så jag åkte hem. När jag kom hem sov jag ca 3 timmar, riktigt skönt. 

Sen var det bara att gå upp och fixa sig, så nu sitter jag på tåget på väg till stan, ska möta bästavän och gå runt och kika julklappar. Riktigt mysigt, har även kommit snö så är överlycklig, nu måste den bara ligga kvar så vi får en julafton i år med snö!! 
Nu ska jag trycka i mig tabletter och ta en energidricka så all huvudvärk försvinner, hoppas ni får en bra dag! 

Godnatt



Söndag

Hallå! 
Idag kom min syster och Eric hem på jullunch, vilket var jättemysigt! Sen åkte med dem hem, så vi har bakat och gjort ett pepparkakshus, vi är verkligen experter på det, eller? ;) haha! 

Vi myste med glögg och pepparkakor till sunes jul för en stund sen, det är en av våra traditioner, så kul! Nu har dem lagt sig och jag ligger i soffan och tittar på film, den verkar lite sisådär, men ska ge den en chans och lägga ifrån mig telefonen, men ville uppdatera er om min dag först, haha. Hoppas ni har haft en bra söndag! 


-



Lördag

Hej på er! 
Igår åkte vi hem till biw, så vi var där och umgicks. Vid 10 bestämde vi oss för att dra in till stan, då mötte vi upp en klasskompis från 9an, så vi umgicks med honom. Sen kom hans två polare så då var vi bara med dem. Så kvällen var rolig! 

Sen idag sov vi till 12, så skönt haha. Sen åkte vi in till Gränby, jag köpte den sista julklappen så nu är det mesta klart. Och nu sitter jag på tåget hem, kommer vara riktigt tråkigt att vara själv nu när jag är van vid sällskap, men biw och jag ska nog ses på måndag så det blir bra!! 

Julklapp från lagerhaus

Världens goaste personer tyckte jag var värd en julklapp, så snälla! Är så glad och nöjd för den! 


Tacomys



Torsdag

Hej på er! 
Nu är min praktik på lagerhaus slut, så himla tråkigt. Menar verkligen det, har alltid haft så himla kul och det har aldrig varit jobbigt att vara där. Dem jag har jobbat med är världens snällaste, har fått så mycket fina ord och beröm, bästa! Är på riktigt ledsen över att praktiken är slut, detta har varit den bästa praktiken någonsin! 

Nu sitter jag på bussen in till stan, sen är det bara att byta till tåget. Bästavän är hemma hos mig, så vi ska laga mat när jag kommer hem sen bara fira in lovet med en lugn hemmakväll! 

Vaknade upp till detta i morse, hoppas det ligger kvar nu till julafton!! 

~ godnatt



En liten vecka kvar

Det är exakt en vecka kvar till jul, så sjukt!! Tiden har gått så himla snabbt, känns som att julafton var igår, haha. Älskar julen, att man samlas med sina nära och kära, man umgås och äter gott! Åhå kan inte vänta, längtar så mycket! Älskar att både ge och få presenter, att ge en person något som den verkligen vill ha och se glädjen personen får är oslagbart! Fast egentligen spelar julklappar inte så stor roll så länge man får vara med sin familj

Onsdag

Godmorgon! 
Är riktigt trött idag, men tog mig upp ur sängen som tur är. Nu sitter jag på tåget på väg till praktiken dunder förkyld som jag är, så jag hoppas att dagen går fort så jag får åka hem och lägga mig i soffan, haha. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi! 

Sovdags

Nu ligger jag i sängen och ska äntligen sova, ska bli såå skönt. Körlektionen gick bra, så jag är glad! Nu väntas sömn innan min näst sista dag på praktiken, riktigt tråkigt då jag trivs så himla bra, men men så är det. Godnatt på er! 

Nathan scott♡



ONE HEART


Tisdag

Hej på er! 
Idag är jag så seg, har blivit riktigt förkyld så kroppen känns som en degklump. Vill bara hem, men det är några timmar kvar till dess.

Vi har lunch rast nu, så sitter och tittar på teen wolf, bästa serien. Mitt företag ska snart iväg på ett rådgivar möte innan vi ska ha julfika med klassen. Ska bli kul! Så snart har jag jullov, åh! Bara praktiken kvar men ändå, haha. 

Efter skolan ska jag in till Gävle för att ha körlektion, så håller tummarna på att den går bra! 

Sova

Skulle egentligen ha sovit för länge sen, men fastade framför teen wolf, det är så himla bra så man vill inte sluta titta!! Nu ligger jag iallafall i sängen, ska försöka sova så jag orkar med morgondagen som kommer bli lång. Så hoppas ni kära läsare kommer sova gott, puss! 

Måndag

Hej på er! 
Idag har skoldagen gått bra, slutade tidigare så det var skönt! Var min allra sista måndag i skolan detta år, och hoppas att dem delar upp samhälle lektionerna nästa år så vi inte behöver gå till halv 5. 

Nu har jag precis kommit ur duschen, så ska se på film med mamma. Vi ska se ensam hemma, älskar dem filmerna! De är så jävla roliga, jag med min dåliga humor skrattar mig igenom hela filmen, haha! 

Bästa



Söndag

Hej på er! 
Gårdagen var riktigt rolig, blev en massa drickande och spelande av olika spel. Bra lördag helt enkelt! Istället för att åka hem till biw drog vi till harbo och umgicks med folk, så vi har sovit ca 3 timmar. För vid halv 8 tog vi bussen till stan, Ulrik spelade på musikhjälpen vid 9 så vi kollade på det! Så nu är man skapligt seg, men har haft det så himla kul så det skiter man i! 

Kom nyligen hem, så har fått i mig lite frukost så nu ska jag nog ta mig en varm dusch innan jag slänger mig i soffan framför tvn! 


Lördag

Hej på er! 
Idag ställde jag klockan på halv 10, så skönt. Vi fick besök vid 10, för kattungarna flyttade idag, dem flesta iallafall. Så ledsen, även om dem var lite små jobbiga var dem världens gosigaste också, kommer bli så tomt.. 

När dem flesta åkt hem övningskörde jag med pappa, jag tyckte det gick riktigt bra, körde till Ica och körde runt lite, så det var kul! När vi kom hem började jag fixa mig, så nu sitter jag på tåget på väg till stan. Ska träffa bästis och gå runt lite innan vi bli upphämtade av min syster för att åka hem till henne. Vi ska fira henne med hennes kompisar, kommer nog bli en superkväll! Hoppas ni får en bra lördag, puss! 

Kvällen

När jag kom hem från Uppsala så skrev jag klart min psykologi uppgift, sen gick jag ut och träna innan jag slängde mig i soffan. 

Har sett två avsnitt av vampire diaries, alltid lika bra och spännande! Och fällde såklart lite tårar som alltid, så jävla bra serie alltså. 

Nu såg jag precis julkalendern, så ska försöka sova så jag kommer upp i skaplig tid i morgon. Godnatt söta ni!

Musikhjälpen






Night Changes


Fredag

Godmorgon! 
Idag är det fredag, så snart tar jag helg!! Ska bli riktigt skönt. Är på så himla bra humör idag, älskar det! 

5sos har släppt ett live album, det kommer jag leva på framöver, sååå bra!! Känns som att man själv är där och lyssnar på dem, men det är inte långt kvar innan man står där i Globen och får se dem, GAH! 

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, efter den åker jag och biw in till stan för att kolla på musikhjälpen sen gå runt på stan, en bra fredag kommer det helt enkelt bli! 

Dejta kudden

Äntligen får jag sova, är så himla trött så  ska bli jävligt skönt! Kollade på finalen av big brother innan, Anders vann vilket var bra, för han var en värdig vinnare! 
Så nu ska jag sova, jag hoppas ni sover gott kära läsare, puss på er! 

Torsdag

Hej på er.
Idag har praktiken gått bra, träffade syster på lunchen och gick runt och titta ett tag, så mysigt. 
Har fått huvudvärk nu på kvällen, vilket är sämst. Mår så himla dåligt. Pratar med bästavän nu så när vi har lagt på ska jag ta en dusch innan jag lägger mig i sängen för att se vampire diaries och pretty little liars.

-



Onsdag

Hej på er! 
Idag blev det en kort dag på praktiken, kom dit vid halv 12. Var en olycka så tåget kunde inte köra in till Uppsala så var tvungen att vända så blev en massa väntan osv. Men jag kom dit tillslut! Lunchade med syster också, så mysigt. Så blev en lyxig lunch idag! 

När jag kom hem började jag skriva på en uppsats om psykisk ohälsa, gick riktigt bra så jag är nöjd! Var även ute och sprang nyss, så skönt! Så nu har jag gjort en massa övningar med, så hae varit igång tills nu. Nyduschad som jag är har jag nu slängt mig i soffan för att se på big brother! 

sova

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp i morgon. Kommer bli lite svårt då sängen är större och kallare än innan.. Men men någon gång somnar jag! Hoppas ni sover gott, godnatt!

Tisdag

Godmorgon! 
I morse ville jag ligga kvar i sängen och skita i skolan, men pallrade mig upp som tur är. Så nu sitter jag på bussen på väg till skolan, slutar vid halv 4 vilket är segt. Sen efter skolan åker jag in till stan med Simon, han ska hem idag vilket är tråkigt.. Men vi ses nog snart!  
Hoppas ni får en bra dag! 

Drömde om den här killen inatt, finaste Michael 

Måndag

Hallå! 
Idag efter skolan åkte vi till Märsta hem till syster och firade henne! Hela släkten var där så det var riktigt trevligt och mysigt! Vi blev bjudna på smörgåstårta och en massa gott fika, helt underbart! 

Vi kom hem runt 10, så har pratat lite med bästavän och fixat lite till julen! Nu ligger jag och Simon i sängen och ska snart sova, men först blir det tv-tittande! 

Frestar er lite med bilder på det vi har ätit idag! 




Söndag

Hej på er! 
Igår blev det dåligt med bloggning, som på sista tiden. Men jag och Simon åkte till Norrtälje och firade min farbror som fyller 40 idag! Så lite släkt och vänner var där, så var en härlig kväll! Fick umgås med mina gulliga kusiner som alltid får en glad! 

Idag så var vi på Cornelias dansshow, hon är riktigt duktig på att dansa! Så det var roligt att se!
Vi hämtade upp mina föräldrar i Tierp också på vägen hem, så när vi kom hem lagade vi mat. Så nu har vi alla slängt oss i soffan framför brasan för att se på film, bra avslut på denna dag! 

5/12-14

Gårdagen var så bra!! Jag, Andrea, biw, skorpan, Sandra och Vanja var på idol, så himla kul! Först var vi lite inne i Stockholm och åt osv, så det var trevligt. 

One direction uppträdde ju, och dem var lika duktiga som alltid, nu är det bara 199 dagar kvar innan vi får se dem igen, så taggad! 
Mollie och Lisa var också riktigt duktiga, det kommer gå bra för båda två tror jag! 
Nu bjuder jag på lite bilder från gårdagen! 





Godnatt kära läsare!



Torsdag

Godmorgon! 
Var så himla trött i morse så kom knappt ur sängen, sov så länge som möjligt och fick som vanligt sen stressa. Vad gör man inte för lite extra sömn? Haha! 
Nu sitter jag på tåget på väg till stan, hoppas dagen går fort så jag kan få komma hem. Blev på värsta träningshumöret så hoppas det sitter i senare också! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi! 

Onsdag

Hej på er! 
Igår så kom Simon hit, så umgicks med honom därför bloggningen blev som den blev.
Idag har praktik dagen gått bra och fort, så det var skönt. 

När jag kom hem var syster här, så pratade och umgicks med henne innan hon åkte hem igen. Har precis tränat så nu sitter jag nyduschad i soffan framför teen wolf, nörden som jag är! 

Mys framför julkalendern



Tisdag

Hej på er!
Sitter just nu i skolan och har personlig försäljning, riktigt segt. Ska nog starta ett avsnitt av teen wolf och sitta och titta på när man inte orkar jobba mer, haha så lat.  Vill bara att dagen ska ta slut, för är så himla trött.
 
På tal om ingenting så längtar jag så galet mycket till nästa år, ska på studentkryssning och en massa konserter!! Så himla taggad och glad, gaah! GE MIG 2015 NU!!
 

Sova

Nu ska jag försöka sova, ska bli riktigt skönt! 
Har hunnit med att träna idag, så himla härlig känsla nu efter åt. Har tryckt i mig en jävla massa pepparkakor framför teen wolf, så gos. I december finns det ingen gräns på hur mycket pepparkakor man får äta haha.

Dylan obrien har jag även fått titta på i flera timmar, han verkar så mysig, vill bara krama om honom, haha! Riktigt jävla snygg är vad han är! 

Men nu ska jag sova, godnatt på er! 

Myser



Godmorgon!



Godnatt!

Att få somna i nytvättade lakan i ett städat rum är så underbart, älskar den här känslan. 

RSS 2.0