Skipbo

Sitter och spelar skipbo med cornelia, Simon och Therese, superkul!

Tacomys



VÄNTA VA?!

Alltså detta här sjukt, en pojke i förskolan blir avstäng för sexuella trakasserier när han pussar tjejen han gillar på handen. Hur kan rektorn ens ta det så? Idiot. Och här går våldtäktsmän fria på våra gator.

På väg till..?

Vi är på väg till Norrtälje där vi ska spendera helgen, får se om vi stannar hela eller åker i morgon. Vi ska hem till kusinerna, underbart! 
Haha älskar andra bilden, radio saken ser ut som en transformers! 


Fastnat för..

Jag har fastnat för Justin Bieber's nya låt, så bra!
 

Fredag

Fredagen är äntligen här! Det ska bli så himla skönt med helg, verkligen. Ska spendera den med underbara personer så det blir perfekt!
Ska ut till bussen nu, hjärtat är snäll och följer med, söten! Snöar gör det också, så sämst. Vill inte ha mer snö.. Men ska gå nu, ha en bra dag!

Godnatt

Tvmys innan det är dags att sova är aldrig fel!

Myser

Sitter och tittar på the originals, myser med guacamole och gräddfil, så gott! Efter det blir det läggdags, tror jag börjar bli sjuk, har ont i halsen och är snorig igen, så jobbigt..

Setra

Var och hälsa på farsan och syster på hans jobb, hon jobbar extra där plutten haha! Så nu vet man hur ett sågverk fungerar, och jag vet vart jag nog inte kommer jobba haha. Men man ska aldrig säga aldrig ;)

Ut på äventyr





Vampire diaries



Middag

Jag och Simon stog för maten idag, så vi lagade kykling gryta med ris, så himla gott! Kommer sitta fint i magen!

~



Torsdag

Idag blev det ingen praktik för mig, vaknade med migrän och den sitter i än, så jobbigt. Känner mig skit hängig också, mår inte alls bra.. Tog sovmorgon till 10, sen låg jag och drog mig i sängen! Nu ska jag äta frukost/lunch, ska bli supergott! 

Äntligen får jag sova

Som rubriken lyder ska jag sova nu, är riktigt trött så ska bli så härligt! Ligga och värma mig i hjärtats famn först låter som en bra idé, godnatt på er!



Fruktsallad

Nu ska vi börja kolla på en film, vi ska se the fifth estate. Har fixat ihop en fruktsallad, ska bli supergott! Får fotmassage av mamma just nu, as skönt! Har det riktigt lyxigt jag! 

Pretty little liars

Skulle ha bytt lakan och dammsugit när jag kom hem, men överraskades med att älsklingen redan hade gjort det, min sötis! Proppmätt som jag är sitter jag i soffan och ska se nyaste pll avsnittet, sen blir det film! Ska antingen in i duschen innan filmen, annars efter men får se hur jag gör med det. Vilka problem jag har va? Vet inte när jag ska duscha liksom haha! 

Never give up





Onsdag

Godmorgon! 
Igår somnade jag nog lite sent, men på bästa sätt! Simon låg och klia mig på ryggen till jag somna, fattar ni hur skönt det var? Åh bästa killen. Ska snart åka till tåget, försov mig lite så hinner inte gå. Hoppas dagen går fort, för just nu är jag så jävla trött så vill bara hem och kolla på nån bra film! 
Ha en bra dag!

Sängen ropar

Nu ska jag försöka sova, är praktik i morgon så måste upp 6. Så vill få så mycket sömn som möjligt, godnatt på er finisar! 

Unnar mig

Är bara tisdag men är så sjukt sugen så unnar mig faktiskt, det är okej! Äter bara glassen och digestive, andra som äter popcorn ;)

Overkligt

Kan inte släppa Simons reaktion till filmen jag gjorde åt honom, var inte alls beredd på att han skulle reagera så som han gjorde. Blev så himla glad, för det var en riktigt positiv reaktion! Men åh, är helt overkligt hihi! Blir alldeles varm inombords när jag tänker på det! 

Bilden har inget med texten att göra!

Helt slut

Har precis kommit ut ur duschen, var riktigt skönt att duscha i kokhett vatten! Hade idrott sista timmen, jag och Andrea körde på ganska bra, så är både slut i kroppen och i huvudet. Ska krypa ner under en filt i hjärtats famn och glo på film, riktigt underbart!


Silly girl




Tisdag

Är riktigt trött just nu, har vaknat flera gånger inatt, så jobbigt. Sen är humöret inte på topp, finns så många patetiska människor, som tror en massa, haha så kul. Är på väg till bussen, är riktigt kallt så vill bara vända hem till sängen, haha. Slutar 4 idag med så det är riktgt segt.. Hoppas ni är på bra humör och får en fin dag!

Killtröjor är det skönaste som finns!

Godnatt

Nu ska jag sova, får somna i min pojkes armar vilket är underbart! Hoppas ni sover gott inatt!

Myser

Kom hem för ett tag sen, så nu ska vi mysa med bj sen ska jag måla naglarna. Hoppas ni har haft en bra kväll som jag har haft! 
Haha älskar mina myskläder!


Hjärtat bjuder




Simon Lundbeck 27/1-2012

Idag har jag och Simon varit tillsammans i två år, och känt varandra i fyra. Tiden går så fort att det är sjukt. När jag träffade dig första gången trodde jag aldrig att jag två år senare fortfarande skulle ha dig vid min sida, men det har jag och det gör mig så lycklig. Vi har haft våra nedgångar men vi kämpar för samma sak, att vi ska vara tillsammans. Är så stolt över att få kalla dig för min. Jag älskar dig runt jorden och tillbaka tusen gånger om, glöm aldrig det hjärtat!
 
Gjorde en video till Simon, den jag snackade om förra veckan, så delar med mig av den!
 
Till dig mitt hjärta, hoppas du blir glad<3
 

Hemskt..

Våran temadag handlar om förintelsen, vi fick se en film om en överlevare från autswitch, sen kom han även och prata för oss! Riktigt intressant men även så hemskt. Han är 90 år idag och lever fortfarande med mardrömmar, så hemskt hur människor kunde behandla folk såhär, riktiga svin.

Biw och jag tog kort med Emerich Roth som överlevde!

Måndag

Helgerna går alldeles för fort, behöver längre helg! Är så sjukt trött idag, har sovit 4,5 timme, så blev riktigt irriterad över att klockan ringde så fort. Var så himla svårt att lämna sängen eftersom Simon ligger och sover, ville bara ligga kvar under täcket och gosa in mig i hans famn. Har temadag i skolan, så är riktigt skönt att slippa alla lektioner, så får hoppas på att dagen går snabbt. Ha det bra!

Filmmys

Nu ska vi kolla på film, har tagit fram massa gott med, så mysigt!

Haha bästa



Humöret är på botten

Mitt humör går verkligen som en bergochdalbana, ena sekunden är jag skitglad, nästa sekund sitter jag och gråter även om inget har hänt. Det är så himla jobbigt, för det är personerna runt omkring mig som blir utsatta för mitt jävla humör, och det är inte okej. 

Jag har jättesvårt för att berätta om jag mår dåligt och är ledsen, istället tar jag ut det i aggrission, och det är jättejobbigt. För när jag är så sårad och mår så dåligt som jag gör vill jag bara ha någon som torkar mina tårar, kramar om mig och säger att allting kommer bli okej. Men istället blir jag arg för känslorna tar över, och då trycker jag bort alla istället för att få närheten jag behöver. 

Alla äckliga människor som bara vill förstöra och bara spottar ur sig massa skit som inte stämmer gör mig förbannad. Ska folk öppna sin käft ska man berätta det som stämmer och inte överdriva. Så less på människor, är så less på dig ditt äckel. 

Jag behöver komma härifrån, jag måste ha en utomlands resa. Jag behöver en paus från skolan, från det som gör mig så ledsen. Bara ligga på en fin strand och sola, dricka massa drinkar och umgås med de jag åker med. 

Ibland säger tystnaden allt



Söndag

Sov ut idag, så skönt att vakna av sig själv. Nu sitter vi och äter frukost med alla som är hemma, ska bli riktigt gott för är super hungrig!

En månad kvar!



Film

Nu blir det film med familjen, ska se escape plan, och mysa med glass!

"I'm fine"


Äckliga människor finns det gott om, och dem sista är fan inte födda än.

Kräftor

Nu blire att äta kräftor med farsan och farbror!

Pizzamys



Skipbo

Sitter och spelar skipbo med cornelia, Therese, mamma och Simon, superkul! Sen blir det att spela massa kort osv, alltid kul att spela och umgås!

Fikar




Lördag

Hej på er! I morse sov vi till halv 10, superskönt! Vi gick upp och åt frukost med hela familjen, riktigt mysigt. Nu är kusinerna från Norrtälje här, eller ja gustav åkte tyvärr inte med så det är bara resten av familjen. Men det blir en bra dag ändå, vi hörs senare!

Yeah



Fredagsmys

Ska precis starta en film, vi var tvugna att agera taxi innan. Vi ska kolla på Jack reacher, var längesen vi såg den och ingen av oss kommer ihåg handlingen! En sak som är säker är iallafall att jag kommer ihåg att filmen är bra! Bakade bullar innan idag så dom ska vi smaska på nu, mums!

Baddags



Middag

Ska äntligen äta middag nu, lyxar till det med tacopaj, ska bli riktigt gott!


Ikväll skiter jag i allt



Helg

Firar in helgen med fika!

Fredag

Nu är fredagen här igen, så underbart! Står och väntar på bussen nu, mamma skulle till örbyhus så jag var lat och tog skjuts till bussen. Hjärtat åkte med för att göra mig sällskap nu när jag väntar, så snäll! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare, puss på er!

FaceTime



Pretty little liars

Ligger i sängen och kollar nyaste avsnittet av pll, så spännande! Har tänt ljus också, så mysigt. Väntar på att hjärtat ska duscha klart så jag kan få massage, sen när pll är slut blir det hockey!



Torsdag

Godmorgon!
Är sjukt trött idag, ville verkligen inte gå upp i morse, haha! Men det är man tvungen till, är svårare att lämna sängen nu när hjärtat ligger och sover. Ska snart dra mig mot tåget, ser fram emot dagen. Har verkligen superkul på Cubus, och alla är så snälla! Men vi hörs senare, ha en bra dag!

Sov gott

Efter att ha skrattat så att tårarna rinner till filmen så säger vi godnatt! Är så himla trött och ska bli underbart att få somna i min pojkes armar, hoppas ni sover bra, för det kommer nog jag göra!

Filmmys

Ska precis kolla på film med päronen, har fixat en fruktsallad också, så gott! 

He is here!



You're a bitch



Onsdag

Godmorgon! 
Idag är jag riktigt trött, ville bara sova vidare när klockan ringde, men icke sa Nicke, det var bara att pallra sig upp! Ska snart gå till tåget, sen hoppas jag på att dagen går snabbt, för världens finaste är här när jag kommer hem! 
Ha en bra dag, puss!

Läsa

La mig precis i sängen, ska läsa ett tag innan jag ska försöka sova. Praktik i morgon och det innebär att jag måste gå upp 1 timme tidigare än vanligt, inte så mycket tidigare egentligen men.. Jobbigt att ta sig upp iallafall! Men i morgon ska det nog inte vara några problem. Hoppas ni sover gott så hörs vi i morgon! 

Detta är det mysigaste som finns


På bussen

Är påväg hem nu, är så himla trött och hungrig. Att vara hungrig på en idrottslektion är inget jag rekommenderar haha!

Tisdag

I morse vaknade jag med migrän, det är nog det värsta sättet att vakna på. Lite av den sitter kvar men det mesta släppte med alla tabletter jag tröck i mig. Står just nu och väntar på bussen, hoppas på att den kommer snart för jag fryser och vill bara till skolan så man kan få åka hem igen. 

Sängen

Kollade på criminal minds vid 9, så bra! sen har jag legat och läst ett tag, men har världens huvudvärk och känner hur illamåendet kryper fram, så ska försöka sova snart. Kollar på paradise hotel nu så ska somna till det. Hoppas ni sover gott inatt mina fina läsare!

Kvällsmys



Skype

Sitter i Skype med Lollo, haha så kul! Får massa minnen när man camade på msn varje dag!

Beroende av..

Min mamma vet precis hur man ska få mig glad, hon hade köpt det här till mig när hon handla idag, min fina mamma. Jag är verkligen tuggummiberoende, måste alltid ha ett paket i jackfickan haha!


Måndag

Då var det måndag igen, helgen går för fort, behöver längre ledighet!! Är inte alls pigg idag, har sovit jätteoroligt och somnade sent igår. Så jag hoppas att dagen går fort så jag snabbt får åka hem och titta på serier/film eller så! 
Men ska gå till bussen nu, hoppas ni är pigga och glada idag!

Säger godnatt med denna bild



Say something

Den här låten har spelats om och om igen i mina högtalare idag, så himla bra.
Vad tycker ni om låten? Bra/dålig?                            
 

Carrie



åh så kul!

Har suttit och fixat en sak hela dagen och är äntligen klar, så skönt! Ni får se vad det är jag pratat om snart, laddar upp den här då så ni förstår nog att det är det jag menar då. Ska snart kolla på film med familjen, mitt rum är ganska stökigt, skulle ha städat det innan men orkar fan inte, får se om jag orkar det efter filmen. Mest kläder bara men ändå, de blir en jävla röra av de också, haha. Hoppas ni har en bra kväll så kikar jag förhoppningsvis in här senare!

JAG SAKNAR DAGEN

 
Förstår ni hur nära vi stod? Suttit i stekande sol för att paxa platserna, och vilket ös det var.
Så himla cool brud alltså!

Känner ni igen er?



Söndag

Låg och drog mig i sängen ett bra tag idag, riktigt skönt! Sen gick jag och pratade med mamma, härligt det med. Nu ska jag precis äta frukost, får se hur mycket jag får i mig, för magen bråkar med mig fortfarande, så jobbigt.

Ingenting är bra

Min kväll blev sämst, hatar att jag blir såhär så fort jag är ensam. Alla tankar och känslor väller fram och det blir för mycket att hantera för mig så allting brister. Gick och grät hela vägen hem från tåget, jag kunde inte kontrollera någonting. Är så himla ledsen och vet egentligen inte varför, eller jo det vet jag men vill inte veta av det. Jag försöker att inte tänka på det men det gnager i mig varje dag, varje vaken minut. Usch är så äcklad, vill bara härifrån. Ska snart sova och drömma mig bort till ett bättre ställe, och hoppas på att jag snart kan komma härifrån. 

Promenad



På väg hem..

Mensvärken valde att driva mig till vansinne idag igen, så är på väg hem. Det suger röv, för dessa äckliga tankar ploppar upp i huvudet direkt när jag är ensam.

Fyfan!

Fyfan vad god Biws kladdkaka blev, knullar i käften ju! 


Nymålade naglar

Biw har precis målat mina naglar, haha så lat så orkade inte göra det själv! Tack så mycket bestie!


So fucking true



Up all night




Lördag

Hej på er!
Idag har vi inte gjort speciellt mycket, bara umgåtts och haft det kul! Vi lämnade Andrea vid bussen för ett tag sen och tog en promenad efter det! Riktigt skönt i det här fina vädret! Nu ska vi nog kolla på film eller något, vi får se. Vi får även se om jag stannar här inatt eller åker hem ikväll, beror på om min mensvärk ger med sig.

I will fight



Myskväll

Ska starta en film nu, vi ska se step up 3! Har haft så himla kul ikväll, och mer kul ska vi ha det! Är så otroligt tacksam för dessa underbara vänner jag har äran att ha som bästisar, ni är guldvärda!

Middag!



Skön låt!


Fredag

Äntligen fredag, som jag har längtat! Är på väg till bussen nu, -16 är det ute, så jävla kallt.. Håret börjar redan bli vitt i topparna, har varit ute Max 2 min.. Efter skolan åker jag till biw och spenderar fredagen med två av favoriterna!

Så fin film

La mig precis i sängen på spikmattan, och kollar på tv. Soul surfer var på tvn, så kollar på den nu! En så himla bra film, ni bara måste se den!! 
Den slutar runt 11, ska antingen sova då eller tidigare, beror på hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Är riktigt skönt med sovmorgon på fredagar, våran schemaläggare ligger plus hos mig, haha! Får sova till 8, ska bli riktigt skönt! Hoppas ni har haft en bra kväll och sover riktigt gott inatt!

The originals

Fixade äpple med sojabönor och solroskärnor, så gott! Kollar på the originals också, verkar super bra!

Promenad

Nu ska jag ut i kylan på en promenad, måste röra på mig, det kryper i benen! Vill fylla 18 nu så jag kan börja gymma tillsammans med min syster, bara ett halvår kvar ungefär så det är nice! Är -13 ute svinkallt, men vill man vara fin får man lida pin!

Lunch!

Fick en fråga innan idag vart jag hade praktik, och jag praktiserar på Cubus! Det är verkligen superkul! Alla är jättetrevliga, och man har alltid någonting att göra så tiden går skit snabbt! Har bara 1,5 timme kvar nu, liksom hallå klockan var 10 nyss? Hoppas ni har en lika rolig dag som jag, Puss!

Torsdag

Godmorgon! 
Får skjuts idag av mamma till tåget så sitter i bilen just nu, det snöar rätt mycket så ville verkligen inte gå. Är riktigt trött även fast jag somnade i ganska god tid, så hoppas dagen går fort! Det gjorde den igår så det gör det säkert idag med.
Hoppas ni får en bra dag, puss!

Tidig kväll

ska nog lägga mig på spikmattan snart sen försöka sova, är riktigt trött efter en rolig dag på praktiken! Tankarna börjar ta över humöret också så är nog bäst att sova snart, innan jag gör så jag ligger vaken hela natten. Godnatt på er!

Pretty little liars

Ska titta på nyaste avsnittet av pll nu, så spännande! Har ni inte följt serien gör det nu direkt då, ni kommer inte ångra er! 

Film

Är helt proppmätt nu efter maten, man äter som fan alltså, alldeles för mycket. Känner mig höggravid, shit asså haha!
Nu ska mamma och jag kolla film, helt ensamma. Inte ofta vi är det längre så det är as nice. Har dragit på mig myskläder också, så kan nästan inte bli bättre!

Mysmiddag

Mamma och jag är ensamma hela kvällen, så skönt. Så vi lyxar till det med tacos!

Onsdag

Godmorgon!
Just nu känner jag mig rätt så pigg, somnade innan 11 igår så det var riktigt skönt! Ska snart gå till tåget, hatar att göra det när man har en tid att passa, för jag blir så himla stressad. Det tar typ 25-30 min och gå, att göra det i den här kylan är inget att se fram emot.. Ska packa matlådan och det sista nu, ha en bra dag!

Godnatt!

Ligger på spikmattan och kollar på paradise hotel, ska upp tidigare än vanligt i morgon så ska snart försöka sova. Hoppas jag kan somna direkt för känner mig trött och vill vara så pigg som möjligt i morgon! Hoppas ni sover gott inatt!


Så jag

Alltså det här är så jag, Simon tyckte det stämde precis! När jag såg bilden kände jag verkligen att jag blev träffad, haha!



Fix och trix

Tog en riktigt varm dusch innan, frös så himla mycket så var riktigt skönt. Bara stå och låta det varma vattnet rinna ner på kroppen, underbart! Har precis målat naglarna, så sitter i one piecen framför tvn, och har även brasan tänd, mysigt! Ska snart fixa lite frukt sen sätta mig och kolla på the big Bang Theory, få skratta lite och bli på bättre humör! 

Middag



Tisdag

I morse vid 6 vaknade jag med värsta huvudvärken, slumrade till då och då till 7. Sen gick jag upp för att se om jag skulle kunna gå till skolan och det kan jag, har lite värk kvar så blir det värre får jag åka hem. Ska snart gå till bussen, är inte alls taggad på skola, är så trött och vill bara ligga i sängen hela dagen. Ska gå nu, ha en bra dag!

Godnatt



I väntan på Paradise hotel

Sitter just nu och tittar på CSI, om en kvart börjar ph så ska kolla på det då. Fixade precis ett äpple med sojabönor, så gott!

TRO PÅ DIG SJÄLV

Att leva i dagens samhälle är svårt, det finns så många som försöker trycka ner dig vad du än gör. Alla dömmer dig efter saker du säger eller gör innan dom ens känner dig, och de som inte känner dig utgår utifrån det utan att skapa sin egna uppfattning om dig. Att få en massa skit krossar en totalt, men vet du? Det viktigaste är att du vågar hålla huvudet högt, stå på stadiga ben och vara stolt över dig själv. För du vet vem du är och att dessa rykten eller fördommar inte stämmer alls. Ingen ska säga till dig vad du kan eller inte kan, du kan göra precis vad du vill!

 

Det finns så många som vill förstöra för dig, har jag rätt? De kommer på en massa skit som inte alls stämmer, och bara vill se hur du faller, hur du faller längre ner på botten. Dom vill se dig falla för skitsnacket för att de själva ska må bättre.
Jag har iallfall varit med om detta, en tjej som tror jag ska gå på det hon säger, men hon snackar bara skit. Och jag kan erkänna att jag har tvekat som fan över beslutet jag tagit, men jag lever bara en gång, så nu känns beslutet rätt. Men är det helt fel så går jag inte miste om något. Men den här tjejen förlorade faktiskt en bra vän när hon öppnade käften, så det är ditt egna fel och förlust gumman.

 

Är du ledsen över något, var inte rädd för att prata med någon om det. Vill du gråta, ja då kan du antagligen söka dig till någon eller lägga dig i sängen. Gråta och skrika ut all jävla smärta du har inom dig, det måste man få, det är helt okej. Man kan inte alltid ha ett leende på läpparna. Du måste få vara ledsen ibland också, för annars kommer allting brista tillslut och då blir det nog ännu värre än det är nu. Våga öppna upp dig för dom du litar på, du behöver inte prata. Men att kunna gråta emot någons axel kan vara så himla underbart, känner du att tårarna börjar komma när du pratar om något som får dig att må dåligt, låt dom rinna. För att få gråta en skvätt eller ett helt jävla hav kan göra så himla mycket.

 

Du ska kunna festa hur ofta du vill, kyssa hur många som helst utan att bli dömd till något dåligt. Du ska ändå våga gå med huvudet högt och ha ett leende på läpparna som visar att du är stolt över att vara du. Du ska aldrig låta någon trycka ner dig, för du kommer aldrig att sjunka till deras låga nivå.

 

Samhället idag är så fult, alla jävla skönhetsideal har jag lust att spy på. Att tjejer ska se ut si och så och killar på ett annat sett, bara nej. Du är fin som du är, kom ihåg det. Våga tro på dig själv, våga tro att du är tillräckligt bra och fin för skolans snyggaste kille, för vet du vad? Du är tillräckligt bra!


Varmt och skönt

Sitter framför brasan i fotöljen och kollar på tv, så mysigt och varmt. Kollar på Disney Chanel, haha älskar det, jag kommer aldrig bli för gammal för vissa program på dessa kanaler. Väntar på mat också, så himla hungrig, så hoppas den är klar snart! 

Måndag

Godmorgon!
Hade så himla svårt att sova igår, tror jag somnade efter 1 så idag är jag riktigt trött. Slutar vid 2 idag, så himla skönt. Just nu vill jag bara sova, vill verkligen inte ut till all snö, det snöade hela dagen igår och har säkert gjort det hela natten så det är ju inte lite snö. Åh ge mig en utomlandsresa, behöver en nu!

Sov sött

Får sovsällskap inatt av Musse, så mys! Nu ska jag kolla lite på tv innan jag släcker och försöker sova!

Film

Ska kolla på film med päronen nu, har fixat lite glass och popcorn till filmen. I morgon börjar mitt nya liv, ska hålla mig till det onyttiga på helgerna och helst bara äta det en dag. Sen komma igång med träningen, lite svårt nu när snön har kommit men får försöka lösa det. Hoppas ni har en bra kväll! 

Två favoriter


SMILE

stay strong, make them wonder how you're still smiling.

Tjockis mat



Söndag

Godmorgon på er!
Somnade direkt igår, så himla trött. Sen vakande jag vid halv 11 idag, skaplig tid och allt! Nu har vi precis fixat frukost, var så sugen på nudlar igår kväll så äter det nu! 

Godnatt

Efter att ha kollat på one directions och justin biebers musikvideor så ska vi sova. Eller vi ligger och tittar på tv och ska somna till det. Har varit riktigt nere idag, så är så tacksam för att biw finns i mitt liv och får mig att skratta när jag känner att jag inte ens kan le, min underbara bästavän! Hoppas ni sover gott!

Exakt så!



Lördagsmys

Ska precis starta filmen Red, så himla bra film! Vi har lyxat till det med massa godsaker. Har skrattat riktigt mycket nu idag, så glad att jag har en vän som biw, världens bästa!
Ingen förstår våran humor, så jävla klockren! 

Lyckan är din att nå



Lördag

Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Är just nu ute i vintervädret och går, senare ska vi laga maten, sen bara glo på film. Vi hörs!

Remember that



Filmmys

Ska precis starta en film, vi ska se the notebook. Har tagit fram massa godsaker också som vi ska mumsa på! Så det är detta + chips!

Tacos

Biw följde med mig hem efter skolan, så först hjälpte vi mamma att handla. Nu har vi precis blivit klar med maten, och det blir tacos! Nu ska vi äta, ska bli så jävla gott! Var så himla längesen jag åt det, så det kommer sitta bra i magen!

Fredag

Godmorgon! 
I morse när jag vaknade och tittade ut så var det massa snö på marken och det snöar som fan, jag vill inte ha snö! Är inte alls taggad på att gå ut.. Idag slutar jag runt halv 3 eller 3, skaplig tid så det är skönt! Ska snart gå till bussen, är hemskt att behöva stå och vänta på en buss i det här vädret, det är minusgrader också så kommer frysa. Blåser gör det också, blä. Gnäller för mycket nu, vi hörs! Ha en bra dag!

Avslappning

La mig precis på spikmattan, i hopp om att jag ska kunna slappna av och somna lättare nu pga huvudvärken. Ligger och kollar på the big Bang Theory, så kul haha! Sen börjar 2 1/2 men, superbra! 
Ska försöka sova i tid, har sovmorgon i morgon, så underbart! Hoppas ni kan sova gott, godnatt!

Ibland skiter sig allt

Ibland kan man vara så glad, sen bara skiter sig allt. Har så mycket frågor och funderingar jag kommer få grubbla på hela livet, så himla jobbigt. Finns så många äckliga människor här i världen, och du är äckligast av alla. 

Förstår verkligen inte hur vissa tänker, jag önskar att jag kunde läsa andras tankar, fatta vad lätt allting skulle vara. Veta precis vad personer egentligen tycker om en och vad som går igenom huvudet när man tar upp något jobbigt.

Min huvudvärk dödar mig, blir så jävla nedstämd av den. Därför jag blir så himla ledsen så lätt, för har så mycket att vara ledsen över. Men vill visa mig stark, för jag är stark och ska klara detta! Men ibland bara brister allt tyvärr, som nu ikväll.


Best song of 2013

 

Mysläge

Kom hem vid 5, så har ätit och bytt om till myskläder. Och har äntligen fått sätta mig i soffan, har så himla ont i mina ben haha! Är inte alls van vid att stå upp hela dagar, sen har jag inte världens bästa skor heller. Hade skitkul på praktiken, och trivs redan jättebra! Har verkligen valt rätt ställe! 
Nu ska jag sitta i soffan och bara ta det lugnt, min mamma och extra tjejerna ska se en serie som jag inte har sett från början så får sitta och slöglo. Vi hörs senare!

Torsdag

Godmorgon! 
Idag mår jag bättre så ska snart få skjuts till tåget, ska bli riktigt kul på praktiken men ändå nervöst, som det alltid är i början. Somnade rätt sent igår så är ganska trött, kommer hem runt 5 också så det är segt.. Men ska fixa det sista sen åka, ha en bra dag!

Överlycklig!

Har pratat med hjärtat i telefon flera gånger idag, och beställde även biljett hit till honom innan! Så om 2 veckor har jag honom här hos mig igen, åh så glad! Ni anar inte hur mycket kraft det här ger mig, min fina pojke som gör mig till den lyckligaste flickan på jorden!

Kollar på paradise hotel nu, och efter det ska jag försöka sova, för i morgon ska jag till praktiken, så hoppas på att jag mår bra! Vi hörs, godnatt!

Soffhäng

Sitter i soffan och kollar på Maria wern på 4an, kollar på den tills paradise hotel börjar! Städade rummet innan, passade då på att byta lakan och dammsuga samtidigt, så nu är rummet fräscht! Så himla bra känsla! så ska bli riktigt mysigt att krypa ner under täcket sen. Nu ska jag fortsätta kolla och gosa med Musse!

Pretty little liars

Kollade precis på senaste avsnittet av pretty little liars, åh fyfan så spännande! Längtar som fan till nästa vecka! Hatar att behöva vänta men tycker ändå om det för man har något att se fram emot. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv ett tag tror jag, hörs!

Det gör så ont

Det var inte ens 24 timmar sen jag åkte hem från Simon, och jag saknar honom så otroligt mycket redan. Alltså det är sjukt hur ont den här saknaden kan göra. Jag behöver ha honom här vid min sida, mår så mycket bättre då. Så himla jobbigt att behöva vara ifrån honom.. Jag älskar dig så himla mycket min fina pojke!

Onsdag

Godmorgon!
Kan inte åka till praktiken idag. har en magvärk från helvetet och mår så jävla illa, känns ju skitkul första dagen, verkligen. Det känns inte alls bra, men vågar inte åka iväg, för är så himla rädd över att spy, och det känns inte som att det här kommer försvinna i första taget. Men sånt är livet, alla kan vi bli sjuka. Ska lägga mig i sängen och kolla på tv, byta om ska jag också. Jag hade ju hunnit fixa mig och allt haha.

Sov gott!

La mig precis i sängen, känns inte bra att lägga sig ensam. Kommer vara så himla svårt att sova utan att känna Simons närhet eller hans armar om mig. Hatar det här, vill bara åka tillbaka till honom. 
I morgon är även första dagen på praktiken, och jag är supernervös.. Men får hoppas på det bästa och att det går bra. Nu ska jag kolla på tv innan jag ska sova, godnatt på er.

Tåget hem

Sitter nu på tåget hem, riktigt tråkigt.. Ville verkligen inte lämna hjärtat så som det är varje gång, jobbigt att säga hejdå till någon man vill spendera alla sina dagar med. Men vi ses snart igen så det är skönt! Kollar på studentfesten nu, så jävla rolig! Hoppas tiden går fort för är så tråkigt att åka tåg ensam.

Nya skal



Tisdag

Hej på er!
I morse vaknade jag vid 8 med världens migrän, självklart liksom idag när jag ska sitta på ett tåg hela dagen. Försökte somna om men det gick inte så sen vid 11 när klockan ringde så gick vi upp och åt. Var precis nere på maxi, köpte lite som jag kan äta på tåget. Nu är vi hemma och ska lägga mig i sängen och kolla på tv och försöka vila så huvudvärken kanske släpper. Vi hörs senare! 

Världens bästa sovsällskap




Jobbig dag

Idag har min dag varit rätt jobbig, mitt humör har gått som en berg och dalbana och tankarna har tagit över. Ska hoppa in i duschen nu och låta vattnet rinna och skölja bort allt för en stund. Sen ska jag se ett avsnitt av devious maids innan det blir massa filmmys med min fina.

Måndag



Massage

Har fått så himla mycket massage av mitt hjärta nu när jag är här, han har både masserat benen på mig och axlarna, och masserar nu mina fötter. Jag har världens underbaraste pojkvän, och såhär glad är jag över det!


Hockey

Myser framför hockeyn med hjärtat, så gos! Finland leder så hoppas att Sverige vänder, för dom är värda guldet! Efter hockeyn blir det film som vanligt!

You need



Söndag

Idag är vi uppe i skaplig tid, vi ska åka iväg på några ärenden nu. Sen ska vi bara ta det lugnt idag, vi har redan bestämt att vi ska vila när vi kommer tillbaka, så trötta är vi! Sen blir det nog bara massa film kollande och sånt mys. Hoppas ni får en bra dag!

Myser

Sitter i soffan och kollar på det största äventyret, efter det blir det film! Våra kvällar ser oftast ut så, med massa gott och mys! Så himla härligt att bara umgås med min pöjk. Nu ska vi äta chokladbollar som jag baka innan och ballerina kakor, så gott för var så himla längesen jag åt det faktiskt!



Promenad

Simons mamma skulle ut med Andy och fråga om jag ville följa med medan Simon duscha, så det gör jag! Skönt med en promenad.

So fucking true



Lördag

Hej på er! 
Idag sov vi riktigt länge, till halv 12 tror jag. Sen låg vi i sängen enda till halv 2 och prata och bara myste. Jag har precis duschat, riktigt skönt för kände mig så himla ofräsch. Nu har vi satt oss i soffan för att kolla på hockeyn klockan 3, Sverige har varit riktigt duktiga så vi hoppas på att dom vinner och kommer till final! Efter hockeyn ska vi åka och handla saker inför maten, för idag är det Simon och jag som ska laga! 

Bilden säger allt



Fångarna på fortet

Har precis ätit hemma gjord pizza, så himla gott! Så nu är vi mätta och har bänkat oss i soffan och ska se fångarna på fortet! Skulle faktiskt vilja åka dit och vara med, fatta vad kul! Skulle ni vilja vara med?


Pw

Nu drar vi ut på våran vanliga powerwalks runda vi går här nere!

Tjockisar

Vi är på väg hem nu, hungriga som vi var så stannade vi på donken. Och det satt riktigt bra i magen!

Fredag

Godmorgon!
Sitter just nu i bilen på väg ner mot skåneland, ska till Tollarp för Linn ska överraska någon kompis. Så Simon är snäll och kör henne, så mesta delen idag består av att sitta i bilen, haha! Klockan var ställd på halv 9 idag, och upp ville jag inte gå, så himla trött. Undrar hur fan jag ska ta mig upp till praktiken, måste gå upp tidigare än Vad jag gör till skolan. 
Hoppas ni får en bra dag i detta tråkiga väder!

Skitsaker

Vet fan inte om jag ska skratta eller gråta över människor. Gråta över tankarna som du får mig att tänka och känslorna du får mig att känna. Eller skratta åt dig, vilken patetisk människa du är som tror att han ville ha dig. Haha jag orkar inte.

Ibland är allt superbra, sen bara på en sekund sitter jag och gråter som ett litet barn. Jag kommer aldrig få veta EXAKT vad som har hänt, jag har fått två olika versioner och har inte en aning om någonting. Men jag har gjort mitt val, och visar det sig i slut ändan att jag gjorde fel val, ja då är det DU som går miste om något, inte jag. 

Hockeydags

Kom precis hem från maxi, var där och köpte lite gott till ikväll! Sitter nu och väntar på att hockeyn ska börja, hoppas på att Sverige vinner! Efter hockeyn blir det nog att vi kollar på film. Hoppas ni har en bra kväll! 

It sucks



Pw

Ska ut på en Pw nu, ska bli riktigt skönt! Tvingar med hjärtat ut, han hade nog velat ligga kvar i soffan och kolla på film! Men icke sa Nicke ;)

Torsdag

Hej på er!
Kom precis upp till Grand, ska kolla in rean och hoppas på lite shopping! Idag har vi inget annat inplanerat än att vi ska åka och hämta några högtalare sen åka ner till stan och göra ärenden där. Hoppas ni får en bra dag, puss!

Wake up bitch



Myser

Ligger i soffan och ska kolla på Agnetas nyårskarameller, hoppas på att få skratta riktigt mycket! sov en halvtimme innan, var så himla seg så det behövdes. Nu ska jag gosa i hjärtats famn och trycka i mig godsaker!



Onsdag

Hej på er! 
Idag sov vi till 12, superskönt. Sen dess har vi bara legat i soffan och kollat film, och nu är vi ute på promenad med Andy! Skönt att röra på sig. Sen ska vi upp till maxi och handla massa gott till ikväll!



Nyårskyssen

Jag har fått min nyårskyss av världens underbaraste kille två år irad nu, så lycklig! Ett perfekt avslut och start på året❤️

Gott nytt år!



RSS 2.0