Onsdag

Hej! 
Hur underbart är det inte att solen skiner idag? Jag mår bra och humöret är på topp iallafall! Att lite solljus kan få en att må så bra. 

Har precis avklarat en körlektion, detta känns så himla bra, jag är riktigt glad! Har sagt det 100 gånger nu men så är det, haha! 

Sitter på tåget på väg in till stan, ska möta Biw och Ogge så ska vi ta oss hem till Ogge för att ha filmkväll och bara vara. Ska bli riktigt härligt, har alltid lika kul med dessa två filurer! Hoppas ni får en bra kväll! 

Att jag under den här månaden har köpt två nya skor, vilket ett av paren är dem på bilden nedan. 
Måste sluta köpa skor som om det vore godis, men det är ju såå härligt med nya fina skor, och känner man så får plånboken lida lite ;) 

Måndag & tisdag

Hallå! 
Igår mötte jag Richard på stan och vi åkte tillsammans hem till mig, vi tog det bara lugnt och tittade på tv, riktigt skönt med en sån dag.

Idag hade jag körlektion vid 1, vilket gick bra, så jag är glad! Åkte sen till Gränby och jobbade några timmar på Din Sko, ska även jobba på lördag, riktigt kul! 

Efter jobbet tog jag mig ner på stan och skyndade till bion. Jag, Biw och Ogge kollade på filmen Everest, jävlar vilken bra film!! Den rekommenderar jag starkt! Bästavän var så snäll och bjöd, BÄST är hon! 

Nu sitter jag på tåget på väg hem, förbereder mig för att gå denna långa väg hem i kylan, någon jävel har ju fått för sig för att sno min cykel, tack för det ditt as. Ska hem och lägga mig i sängen och se senaste avsnittet av PH tror jag, sen sova i skaplig tid så jag hinner med allt jag har planerat för imorgon, godnatt på er! 

Min lördag och söndag

Hallå! 
I lördags gick jag, Biw och Petra på bio, vi såg the maze runner scorch trials, och Gud så bra den var!! Gå och se den ni också! 
Efter bion mötte jag upp Richard så åkte vi tillsammans hem till mig, väl hemma var det bara att fixa matlåda innan jag gick och la mig.

Idag var det dags för jobb, kan säga att min morgon inte började på bästa sätt då jag drog igång larmet på hela butiken eftersom jag trodde min kollega var där inne, vilket hon inte var då hon var och handlade och hon hade bara larmat ytterdörren men glömt att låsa, så det kändes bra pinsamt även om det kanske inte var mitt fel. Jobbdagen gick bra, har faktiskt kul på jobbet så dagarna går riktigt fort! 

Efter jobbet mötte jag biw och Ogge, vi tog oss till tzatziki där vi åt middag innan vi gick på bio. Så min kväll blev superbra! 

Nu är vi hemma hos Jens och bara tar det lugnt, ska väl snart gå hem, eller iallafall hålla oss vakna inför blod månen eller vad man ska säga, är ju nästan ett måste att se det. Hoppas ni läsare har haft en bra helg! 

Gårdagen - Birger Jarl

Min kväll igår var riktigt bra! Hade en superbra kväll på BJ med mina fina vänner! Var sådär lagom full, dansade och bara umgicks med allihopa! En lyckad utgång som vanligt, tack allihopa för en bra kväll! 




















Fredag

Hej på er! 
Sitter just nu på tåget på väg till jobbet, taggar till dagen på jobbet och till kvällen med en massa bra musik, är såå taggad! 
Är på riktigt bra humör, kan ju vara för att det är fredag och att jag kommer få träffa alla härliga människor senare och spendera kvällen med dem.

Nu ska jag sluta babbla, hoppas ni får en bra fredag, för det ska iallafall jag! Puuss

Torsdag

Idag var jag och Richard barnvakt vid halv 12 åt hans systers barn, riktigt söta ungar! 
Vid halv 4 fick jag skjuts till Ogge där jag lämnade packning innan vi tog oss till Ö&B, köpte lite groggvirke och chips till imorgon. 

Kom hem och fixade matlådor och lite inför imorgon. Ska bli riktigt kul att få jobba, har saknat skopunkten, så jag är riktigt taggad på morgondagen! Ska snart sova så jag kommer upp imorgon och orkar med allt som ska hända, godnatt! 

\



Onsdag

Godkväll.
Idag åkte jag och biw in till stan vid 2, vi kikade runt på stan och bara var. Kan ju säga att den pinsammaste saken hände mig, något man absolut inte vill ska hända. Jag prövade en sko, så fastnade dragkedjan så bad jag om hjälp av personalen eftersom man inte vill slita och rycka själv i rädsla av att ta sönder den. Men dem fick inte heller ner den, så dem klippte sönder dragkedjan, på en sko som kostar 1500.. Skämdes så mycket alltså, haha! 

Senare mötte vi Ogge och tog oss till Ikea, där åt vi mat innan biw började shoppa loss. Åkte sen hem och duschade och packade om, för ska sova borta inatt och imorgon ska jag lämna packning och alkohol inför fredag hos Ogge där vi ska föra innan krogen, och jag jobbar även på fredag så ska bli skönt att ha allt på plats. Så här springer jag och släpar på två väskor som vanligt, allt för att slippa det på fredag haha! Tur att man har så fina vänner som orkar med mitt krångel fram och tillbaka.

Tisdag

Goddag! 
Idag åkte jag in till Gävle vid 12 för att ha körlektion. Vilket gick kanon! Han sa att jag skulle ligga i med teorin och att vi inte ska dra ut på detta, så jag är mer än nöjd med att jag snart är redo för uppkörning! 

Tog sen tåget till örbyhus där jag sprang in på Ica och hämtade ett paket, så nu sitter jag på tåget på väg till stan. Så ta mig till subway och handla åt biw innan jag tar bussen till harbo. Kvällen spenderas hos matte med biw, tror även vi ska förbi Fredde. Åker med biw till Östervåla sen och sover där! 

Honey touch - body cream



Söndag och måndag

Hej på er! 
Igår kom farfar och Ann-Charlotte och hälsade på i lilla tobo. Så eftermiddagen spenderades med dem och familjen, riktigt mysigt! Dem och Becca åkte hem runt 6, sen vid 7 fick jag besök av en kompis. Så vi kikade på film osv, så nu har jag också sett monionerna, äntligen, haha! 

Idag åkte vi iväg till stan vid 3, sen vid 4 mötte jag upp bästavän så gick vi ner på stan. Där vi kikade runt, sen kom även Ogge och gjorde oss sällskap! Biw bjöd på Max, så bra är hon! Fick med mig lite shopping hem, köpte en bodylotion, som luktar sååå gott verkligen! Kan lägga upp bild senare så ni också har chansen att få gå och lukta på den ;) nu sitter jag på tåget på väg hem, ska bara lägga mig i sängen och ta det lugnt, prata Skype och invänta PH. Ha en bra kväll!

Lördag

Hej på er! 
Imorse vaknade jag vid 10, gick upp och åt frukost med familjen innan dem åkte iväg. Vid 2 tog jag tåget till Uppsala där jag böt till bussen som tog mig till Östervåla. Mötte biw och vi gick hem till henne. 
Det var en massa folk där som var där för att fira henne, så fick smörgåstårta och tårta, riktigt gott! Hade en supertrevlig kväll, att få spendera den med bästavän var behövligt. Så glad att jag har henne i mitt liv.

Åkte hem vid 11, så vid 1 landade jag i sängen, såå skönt. Sen dess har jag pratat med Ogge, ska snart sova då min farfar och Ann-Charlotte kommer skapligt tidigt imorgon.

Två favorit remixer


Min fredag

Hallå! 
Idag fick jag skjuts in till stan till 4 där jag mötte min syster och åkte med henne hem till oss. Vi käkade hela familjen och bara umgicks. Senare kom Lollo så då satt vi bara och prata.

Vid 9 åkte jag iväg till Knivsta, åkte på en chill kväll där vi drack och spelade lite spel osv. Var väl trevligt, så nu sitter jag på tåget på väg hem. Ska hoppa upp på cykeln och trampa fort som fan hem, är riktigt trött så vill bara slänga mig i sängen. Imorgon ska jag iväg till bästavän och fira henne med hennes familj osv, ska bli riktigt mysigt! 

Torsdag

Hej! 
Idag var jag uppe redan vid halv 8, åkte till Tierp och hade körlektion, så körningen gick bra även fast jag hade migrän, så jag var nöjd.
Åkte hem och sov i tre timmar, eller ah somande, vaknade sen somnade så höll det på sådär, och tillslut var jag tvungen att gå upp och hjälpa mamma med maten. 

Nu sitter jag och väntar på tåget, ska iväg till stan innan jag åker vidare. Ha en bra kväll så hörs vi! 

~



Onsdag - födelsedagsfirande

Godkväll! 
Idag åkte jag till Tierp så jag var där vid 12 då jag hade klipptid, när jag var klar gick jag till skolan. Och herregud vad jag saknar den på ett sätt, är seriöst inte redo för detta vuxenliv.. Haha.
Jag och Hanna informerade en klass om UF, vi berättade om hur vårat år hade varit osv, var riktigt kul! Att jag ens ställer upp på det är ett framsteg, är riktigt glad att jag har utvecklats och inte är lika blyg längre, det har gjort livet så mycket lättare, så det tackar jag skolan för! 

Åkte sen in till stan och mötte biw, Filip, alle, Sandra och Erik, då gick vi runt lite på stan innan Ogge och matte kom. Sen satt vi och vänta på att tiden skulle gå och bara pratade. Vi mötte upp Matilda så gick vi senare till tzatziki och åt, vi firade biw som fyller år idag, stort grattis på din dag finis! Så nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och lägga mig i sängen och kika på PH innan jag sover, har körlektion imorgon så måste vara i Tierp redan vid halv 9, kommer bli svårt att komma upp då jag vänt mitt dygn totalt åt fel Håll.

Tisdag

Hej på er! 
Idag sov jag riktigt länge, har åkt på en värre förkylning än innan så är helt seg. Jag har bara kollat på film med mamma nu på dagen, sen hjälpt till med maten.

Bästavän smsade innan, frågade om vi skulle gå på bio och det tackar man ju inte nej till. Så nu sitter jag på tåget på väg in till stan. Vi ska se filmen "Ett päron till farsa - nästa generation, och den verkar vara sjuk rolig, så kul ska det bli! Ha en bra kväll! 

Filmtittande



Måndag

Godmorgon! 
Idag var jag uppe redan vid halv 10, riktigt ovanligt nu den senaste tiden. Sitter på tåget på väg in till stan, ska in på en intervju på ett ställe där jag har sökt jobb, så hoppas på att detta går bra! Så man har något för tillfället iallafall.

Sen ska jag kika runt lite på stan och ta mig till team sportia och handla upp mitt presentkort om jag hittar något där. Sen ska jag till Ogge och lämna en nyckel som jag fick med mig hem. Ha en bra dag hörrni! 



Gårdagen - kulturnatten

Igår blev det en utgång för att fira frazze som fyllt 18 år! Hade en riktigt bra kväll! Började med förfest hos lajje innan vi tog oss vidare till interpool. Träffade på en massa nya människor och gamla vänner, riktigt trevligt. Så min kväll var lyckad, bjuder på bilder som vanligt! 














Min fredag

Hallå! 
Idag vid halv ett åkte jag och mina päron till Uppsala, där jag övningskörde och vi kikade runt. Körningen gick inte så bra, så kände att allt bara blev skit. 

Så att sen få åka till harbo och umgås med Biw, Ogge, Matte, Fredde och Anton räddade mitt humör. Vi spelade guitar hero och poker, sen satt vi bara och snackade, riktigt trevligt! 

Nu ligger vi i sängen hemma hos Biw, fixar lite inför morgondagen och ska snart sova. Hoppas ni har haft en bra fredag och får en bra helg! 

Torsdag

Hej! 
Idag vaknade jag alldeles för sent, gick då upp och la mig och läste i solen, riktigt skönt! Tog mig sen ut på en 7km promenad och bara njöt av solen, så härligt! Vill inte att det ska bli höst, mår så bra av solen och värmen.. Men får väl trösta med att jag snart är på en strand på Kreta!! 

Lagade mat sen åt oss som var hemma, sen sökte jag jobb och skrev en aktivitetsrapport. Efter det övningskörde jag till Ica, och när jag kom hem så tittade jag på PH. Nu väntar jag på att någon serie på 5an ska börja, ska titta vad det är för något. Ha en bra kväll! 

-



Onsdag

Hej hallå! 
Idag vaknade jag vid 11, eller då valde jag att gå upp efter att ha legat och dragit mig i sängen i någon timme. Drömde världens vidrigaste dröm inatt så var skönast att gå upp, haha! 

Gick upp och åt, sen satte jag mig vid datorn, sökte lite jobb innan jag gjorde lite teoritester, så nu har man klarat ännu en fas. Så nu ska jag fortsätta ligga i, måste klara detta nu fan, haha! 

Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, blir upphämtad av syster så åker vi iväg till Gränby och Ikea och kikar runt. Kommer bli en bra dag det här, puss

Tisdag

Filmen igår var riktigt rolig! Vi såg trainwreck, så den rekommenderar jag starkt! 

Biw sov hos mig, så vi sov enda till 12 idag, var väldigt skönt. Gick upp och fixade oss innan vi drog iväg till stan och träffade Ogge, jag sprang iväg till Gina och lämnade in mitt cv osv, för har sett att dem har behövt extra personal, så varför inte lämna in mitt egna? Så nu får jag hoppas på att något ställe jag sökt till hör av sig. 
Sen tog vi bussen till harbo, så har varit hemma hos matte hela kvällen. Har haft det riktigt trevligt med mina favoriter! Vi har planerat helgen, och kommande helger, kommer bli superkul då det blir utgångar, riktigt taggad! 

Nu ligger jag hemma i sängen och ska snart sova. Tog bussen till Björklinge och mötte pappa, så körde jag hem. Så är riktigt trött så kommer somna fort, as skönt. Hoppas ni hade en bra tisdag, godnatt! 

Måndag

Hallå! 
Imorse var klockan ställd på 10, tänkte gå upp och ta en springtur innan jag åkte iväg, var en bra idé tills jag vaknar och påminns om hur förkyld jag är. Så då sov jag vidare. 

Nu sitter jag på tåget på väg till stan, ska först ta mig till Boländerna för att byta ett par skor, sen ska jag in på skopunkten och prata med chefen. Sen tar jag mig tillbaka till stan och möter Biw, så ska vi kika runt innan vi går på bio! 

Nu är jag less på riktigt.

Jag är less på att jag tillåter mig själv att ha dig i mina tankar så ofta jag har och låta mig påverkas av dig, jag äcklas av dig. Du är så jävla vidrig, förstår inte hur jag ens har kunnat leva med dig och ditt beteende. 

Jag är less på all skit jag låter folk kasta på mig, jag är så less på allt som har med mig att göra. Har blivit så jävla förstörd av dig, det du utsatte mig för, det har verkligen satt sina spår. Och jag hatar dig, så jävla starkt. Du har verkligen förstört mitt liv mer än du har förgyllt mina dagar. 

Jag är arg för att jag får leva med mina tankar som äter upp mig inifrån, medan ditt beteende inte har satt ett enda litet jävla spår i ditt liv. Varför ska just jag få all skit? Du förtjänar minst av alla människor att få gå omkring oberörd av detta. Fyfan vad arg jag är, förstår inte hur en annan människa kan göra mig så förbannad. Vill bara radera allt i mitt minne som har med dig och göra, trodde du var en mogen människa, men hade så fel. Så helt ärligt så är inget värt att minnas. Hade jag vetat hur mycket du skulle förstöra mig hade jag vänt vid stationen och aldrig träffat dig. 

Blir ännu mer förbannad på mig själv att jag ens tar mig tiden och skriver detta, för du är förfan inte värd att nämnas här längre. Men jag måste få ut hatet mer än jag redan gjort till dig. För mig är hata ett starkt ord, som jag nu sagt minst 10 gånger, då kan jag lova dig att jag verkligen gör det. 

Ikväll är en kväll då allt hat mot mig själv bara bubblar upp till ytan, orkar inte må såhär längre. Men det finns inget som kommer göra det lättare då man blivit ärrad för livet. Ångrar allt jag gjort sen den där dagen jag fick det där meddelandet, jag skulle ha lämnat allt och gått på en gång, tänk all smärta jag hade besparat mig då. Det är i sånna här stunder man inser hur jävla lätt det är att vara efterklok. 


Söndag

har inte alls gjort mycket idag, har väl ätit, legat i sängen, ätit lite till och legat i sängen än en gång. Så har min dag sett ut ungefär. 

Har städat och bytt lakan, så snart ska jag krypa ner under täcket, ska bli så härligt!! 
Pratar nu i Skype med mina underbara vänner, hoppas ni har haft en lite mer händelserik söndag än vad jag har haft,  godnatt! 

Lördag

Hallå! 
Igår efter bion så mötte jag upp Henrik, Alex och Tobbe som skulle ut, så först gick vi till terassen och tog oss en varsin dricka innan vi gick vidare mot BJ, blev en massa strul så sen hamnade vi på båthuset, hade det trevligt så länge kaoset höll sig borta.

Åkte hem vid halv 2 till en kompis och sov kvar. Kom hem vid 4, då tog jag det lugnt innan jag hoppade in i duschen. Sen lagade jag mat och slängde ihop en kladdkaka, så mätta blev vi efter det. Har pratat i Skype med mina underbara vänner och kollat på film. Nu pratar jag med biw, ska snart borsta tänderna och sen gå och lägga mig. 

Fredag

Hallå! 
Idag var jag på munters och pratade med chefen, gick väl ganska bra! Så nu får vi se vad som händer! 

Nu sitter jag och pratar med biw och väntar på tåget, ska möta upp Anna så ska vi in till stan och äta middag och gå på bio. Ska bli riktigt kul då det var längesen vi träffades! Hoppas ni får en bra kväll!

Senaste dagarna

Dessa dagar då jag inte har bloggat har jag hunnit med lite allt möjligt. Tillexempel så har jag haft körlektion, gjort lite teoritester, sen bara varit hemma och tagit det lugnt. 

Idag åkte jag till Östervåla och umgicks med biw några timmar, nu ligger jag hemma i sängen, riktigt skönt! Har åkt på en förkylning så känner mig inte alls pigg, så ska antagligen försöka sova snart. Imorgon ska jag iväg på en liknade arbetsintervju, så det ska bli spännande och se hur det blir! 



RSS 2.0