Fredag

Hej på er! 
Idag sov vi ut, vi ställde ingen klocla vilket var as skönt. Åkte hem från biw vid halv 2 när hon började jobba. Åkte hem, hoppa in i duschen och slängde i mig lite mat innan jag cyklade till tåget.

Sitter på bussen på väg till matte, ska dit och lämna dricka som jag varit snäll och köpt, sen vara där och umgås. När biw slutat kommer hon också, riktigt trevligt! Mötte även på Fredde i Uppsala, så kul för var längesen vi sågs. Så idag har min dag varit bra! Hoppas ni får en bra fredag fina ni! 

Magic Mike

Vi var och såg på magic Mike, den var riktigt bra! Channing är ju så jävla snygg, så att få njuta av utsikten av honom utan tröja då och då med gjorde inte mig något! bästavän bjöd på bion och mat, världens bästa! Var en riktigt bra dejt det här ;) 

Nu ligger vi hemma i sängen och snackar med ogge och slöglor på tv, blir väl att sova i skaplig tid då man inte fick allt för mycket med sömn inatt. 

Torsdag

Gårdagen var superbra! Hade det jättemysigt på båten med familjen och utgången blev lyckad. Träffade en massa roliga människor och hade det riktigt trevligt! Kom hem runt 5 så då var det raka vägen till sängen. Gick upp vid 2 idag så har varit riktigt seg.

Nu sitter jag och biw på tåget på väg in till stan, ska gå runt och kika innan vi tar oss till bion, ska få njuta av en massa halvnakna snubbar, vilken film ska vi se tror ni? ;)
 






Onsdag

Hej på er! 
Idag vaknade jag innan alarmet, riktigt skönt! Gick upp och åt frukost med familjen, när vi fixat oss klart var det bara att brumma iväg till Grisslehamn. Jag övningskörde och det gick väl helt okej, nu är vi framme och väntar på att få gå på båten.

Ska äta en massa god mat och dricka massa god dricka, ska bli riktigt mysigt! Sen ikväll när vi kommer tillbaka blir det utgång, det ser jag fram emot! 

Tisdag

Hallå! 
Min dag har varit helt kanon! Vi vaknade och åt frukost tillsammans innan vi började göra oss klara. Vid halv 1 kom farmor och kusinernas mormor, så åkte vi iväg för att käka glasslunch, var riktigt mysigt! Och hur god var inte glassen? Supergod kan jag lova, bara kolla bilden nedan så ser ni! 

Sen åkte vi till lite olika ställen innan vi åkte hem, så väl hemma spelade vi skippbo och lite andra spel, det har jag saknat så det var roligt. Älskar att vara i Norrtälje, finns inget bättre. Man mår så bra och bara släpper allt det negativa, vilket behövs ibland. Så mina dagar där har varit bra som alltid! 

Kom hem runt 10, så sen dess har jag snackat Skype och tittat ikapp på pretty little liars. Såg precis klart ett avsnitt av teen wolf så nu ska jag sova, ska åka eckerö och ska övningsköra till Grisslehamn så måste vara pigg. Godnatt på er! 



Måndag

Hej på er! 
Igår åkte jag och Jens hem till matte när biw började jobba. Vi var där i några timmar, vi lagade mat och tittade på film, var riktigt trevligt! 

Fick sällskap när jag kom hem, så vi tog det bara lugnt och pratade i Skype med Ogge och biw. 
Imorse åkte jag till Tierp så jag var där vid 10, skrev in mig på arbetsförmedlingen, riktigt segt haha.
 
Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska gå, ska ta tåget så jag är i Knivsta vid 1 och möta syster, sen tar vi oss vidare till Norrtälje. Vi ska först till farfar och Ann-Charlotte innan vi åker till kusinerna där vi ska spendera natten, ska bli så mysigt, har saknat min lilla släkt. Hoppas ni får en bra dag! 

-



Lördag

Godkväll! 
Idag började jag jobba halv 12 på skopunkten, skulle bara ha jobbat till halv 5 men dem ringde från Nilson shoes på Gränby så åkte dit och stängde. Så slutade vid 8, och nu ÄNTLIGEN sitter jag på bussen påväg till bästavän, vi hade planerat filmkväll med ett gäng, och jag har nu missat halva. Tackar inte nej till jobb men hade verkligen sett fram emot detta. Men alla är nog kvar ett tag när jag kommer, eller jag hoppas iallafall, så träffar dem ju då! 

Nu ska jag äta min "middag" och bara njuta av att jag är ledig, eller ska jag säga arbetslös? Nej, ledig låter bättre, haha ;) ha en bra kväll hörrni! 

Fredag

Idag var sista dagen på jobbet, riktigt segt men ändå skönt! Blev bjuden på kebab av mina kära kollegor, supersnälla ju! Sen bjöd jag på kladdkakan som dem nog tyckte om, för den tog slut, haha! Fick sluta tidigare idag med, as skönt! 

Nu är jag färdig fixad och ska iväg, ska vara borta hela helgen, och jobbar även imorgon, ska bli kul! Efter jobbet drar jag till bästavän och umgås med lite folk, men mer om det imorgon! Ha en bra fredagkväll! 

Torsdag

Hej på er! 
Idag har det gått bra på jobbet, är faktiskt lite tråkigt att det är sista dagen imorgon, trivs ju så himla bra med alla personer jag jobbar med! 

Efter jobbet hämtade mamma och pappa mig, sprang in på Hemköp en snabbis innan vi åkte hem. Efter maten slängde jag ihop en kladdkaka, alla vi sommarjobbare har bjudit på fika hela veckan så imorgon är det min tur, så hoppas kladdkakan går hem hos dem. 

Sen tog jag mig en springtur, allt negativt som försvunnit ett tag har nu kommit tillbaka, orkar inte. Är en hemsk människa.. Så det brast, var bara tvungen att försvinna in i min bubbla ett tag. Min runda gick segt men jag kom runt, så ska inte klaga.

Nu ska jag föra över en massa bilder från telefonen till datorn, sen vill jag snacka Skype så hoppas någon av mina vänner vill det också, haha! Ha en bra kväll.

Onsdag

Hej på er! 
Dagen på jobbet har gått skapligt fort! Har haft det lika kul som vanligt, riktigt härligt! Sen var det bara raka vägen hem efter jobbet, hoppade in i duschen direkt när jag kom hem innan jag började med maten. 

Nu ligger jag mätt och belåten i soffan framför tvn, har snackat med Ogge ett tag på Skype. Nu tittar jag på teen wolf och får njuta av min favorit Dylan, vilket jag kommer göra hela kvällen. Hoppas ni mår bra! 

Tisdag

Hallå! 
Igår jobbade jag som vanligt, var jävligt seg för var riktigt trött, men dagen flöt på bra tack vare mina underbara arbetskamrater! Sov borta inatt så fick lite sovmorgon imorse vilket var skönt. 

Nu sitter jag på bussen på väg in till stan, ska träffa mina favoriter ett tag, ska bli riktigt kul! Sen är det bara att åka hem och lägga sig, nejdå men nästan haha! Känns som att jag inte har något liv för tillfället.. 

Söndag

Hej på er! 
Fixade fruksot i morse till mamma och pappa, så det åt vi tillsammans. Sen övningskörde jag till pappas kompis där vi hämtade en kärra, sen tog vi oss vidare till stan. Nu har vi köpt marksten så vi står och väntar på Becca som kommer med tåget snart, så blir en heldag och kväll med familjen. Ska bli riktigt mysigt då det var längesen! 

Ha en bra kväll hörrni!

Senaste dagarna

Dem senaste dagarna på jobbet har gått riktigt bra! Har haft det superkul med dem jag jobbar med, så har skrattat så mycket att man fått ont i magen. Man måste få ha det kul på jobbet också! 

Har varit ensam hemma sen i torsdags, så har haft sällskap dessa dagar. I torsdags mötte jag upp Biw och Ogge efter jobbet, vi köpte med oss lite gott och en pizza innan vi tog oss hem till Ogge för att kolla film. 

Sen igår hade vi tacos fredag och lite fredagsmys. Däckade dock när vi kollade på film, så var nog inte så rolig att vara med, men ändå, haha! 

Nu är ensam med mina föräldrar, så ikväll ska jag bara ta det lugnt, var nyss och handlade godis så det ska jag smaska på. Hade tänkt ta mig en promenad men har varit så trött hela dagen så är dålig och skippar den. Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi! 


-



Kvällstankar som blir till ord.

På senaste tiden har man börjat märka att människor egentligen inte vill ha med en att göra. Vad man än säger och gör blir allt bara fel. Man sårar människor på alla möjliga sätt även fast meningen med det man gör inte är att såra så gör man det iallafall.

Jag förstår varför människor tar avstånd från mig, det jag undrar mest är vad som får folk att stanna? Vänner jag dagligen pratade med förut har tagit avstånd, har ingen aning om vad jag gjort men något är det väl som har gett dem en anledning till att backa. 

Det här med att man aldrig kommer duga visar sig stämma nu, för vad man än gör här i livet, kommer folk som stod en så nära sluta bry sig och försvinna. Alla kommer inte det, men de flesta. Och det gör mig så oerhört rädd och ledsen.

Tisdag

Denna dag har varit upp och ner. Nu har jag äntligen landat i soffan så nu ska jag ha filmmys med mina föräldrar innan jag sover. 

Hoppas ni har haft en bra dag och har en bra kväll.
 

Måndag

Godkväll.
Idag gick jobbdagen skapligt fort, däckade på bussen på väg hem för var så himla trött och hade ont i huvudet. I Tierp mötte jag på Andrea så vi tog tåget hem tillsammans, riktigt kul att träffa på henne en snabbis eftersom vi inte träffats sen studenten. 

Väl hemma åt jag, sen satt jag mig lite ute i solen innan jag tog en efterlängtad dusch. Sen startade jag en Johan Falk film och senare såg vi en till. Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, godnatt på er! 

Söndag

Hej på er! 
Idag efter jobbet tog jag mig ner på stan och träffade Ogge, vi överraskade biw när hon kom. Vi gick och åt tillsammans sen har vi bara umgåtts. Nu sitter jag och väntar på R, ska sova där inatt igen, ska bli härligt. 

Ser verkligen inte fram emot ännu en jobbvecka, vill bara kunna få ligga kvar i sängen en hel dag, skulle vara så skönt just nu, att vakna utan att behöva göra något. Men men, bara att kämpa på! Ha en bra kväll så hörs vi.

Lördag

Idag fick jag sova enda till 9, ni anar inte hur jävla skönt det var, o herregud. Så imorse när jag vaknade var jag skapligt utvilad. Åt en storfrukost med syster, sen var det bara att fixa sig för jobb. Becca skjutsade in mig till stan snäll som hon är! 

Nu är jobbdagen över och jag sitter på stationen och väntar på bussen. Ska iväg och sova borta, blir en lugn kväll vilket är skönt då det står jobb på schemat imorgon också. Hoppas ni får en bra kväll! 

Fredag

Hej på er!
Äntligen fredag idag, så skönt! Jobbdagen gick skapligt fort, så nu har jag lite ledighet från sågen. Men imorgon och söndag blir det jobb på skopunkten, det ser jag fram emot! Inte så långa pass så det ska jag nog klara! 

Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte biw och Ogge en stund, var riktigt kul! Så glad att jag har dem i mitt liv. 
Efter någon halvtimme tog jag mig till Märsta hem till syster. Vi har ätit tacos och en massa godis framför en film, så nu är man mätt i magen av allt gott. Är riktigt trött så ska försöka sova nu så jag är utvilad imorgon, godnatt på er! 


Torsdag

Hej på er! 
Igår efter en seg jobbdag hämtade R mig och vi åkte hem till mig. Vi åkte och köpte pizza innan vi slängde oss i soffan framför filmer. Var helt slut så var skönt att bara ta det lugnt.

Imorse fick jag en timmes sovmorgon, var sååå skönt! Sen fick jag även skjuts till jobbet så ska inte klaga. Dagen har gått fort och nu är jag på väg hem. Ska hem och äta mat för är vrålhungrig, sen ska jag lägga mig i sängen och titta på teen wolf med lite onyttigheter.

Tisdag

Hej på er! 
Den här dagen har varit riktigt seg, har varit jättetrött, höll till och med på att somna på eftermiddagsrasten, så illa var det haha! Men nu har jag äntligen slutat och är på väg till stan. Ska handla innan jag tar mig hem, ska hem och bara ta det lugnt och ladda om för imorgon, bästavän är även kvar hos mig, så härligt att ha hennes sällskap! Får passa på medan vi fortfarande är unga, orkar och kan! 

Ja, såhär går jag runt om dagarna, sexigt va? 

Måndag

Godmorgon! 

Idag ska jag börja jobba på sågen, där ska jag hålla till tre veckor fram över! Är lite små nervös men det ska väl gå bra, vilket jag hoppas på iallafall! 
Sitter och väntar på tåget nu, sen är det bara att byta till buss ut mot landet. Kommer vara helt slut dem här veckorna, men men det är det värt.

Förlåt för dålig bloggning de senaste dagarna, men har haft sällskap och inte haft något vettigt att skriva, har solat och badat och bara njutit av solen, och hängt lite med bästis. Hon kommer även till mig ikväll, ska bli riktigt kul! Ha en bra dag så hörs vi någon gång! 

Gårdagen i bilder












Fredag

Godmorgon! 
Idag har jag hunnit med mycket nu på morgonen, har övningskört till Björklinge  till jobbet där jag börjar nästa vecka, varit där och skrivit på papper osv. Nu sitter jag i stan på jobbet och väntar på att klockan ska bli 10 så jag börjar. Ska vara själv i butiken i två timmar, är lite smått nervös, men det ska nog gå bra! 

Efter jobbet tar jag mig ner till stan och möter Biw och vi tar oss vidare till harbo till Matte som ska ha fest!

Torsdag

Godmorgon! 
Igår kväll åkte jag in till stan, blev frågad om jag ville med på bio så jag tackade ja. Vi såg insidious chapter 3, och den var skapligt läskig, satt på helspänn mesta delen av filmen. Mitt sällskap var mycket räddare än jag så det var lite små kul, haha! 
Fick skjuts hem så vid halv 1 landade jag i sängen och fick sova.

Gick upp vid halv 7, skulle vara på ungdomsmottagningen halv 9. Har nu varit där och sitter på tåget på väg in till stan. Kommer in 1,5h tidigare än planerat, så får gå runt och sysselsätta mig med något innan jag ska ta mig ut till Boländerna där jag ska jobba idag. Ska bli riktigt kul! Suger dock rätt hårt att det är klarblå himmel och jag ska stå inne i en butik.. Men men, man får ta chanserna till jobb när dem finns! Hoppas ni får en bra dag och solar en massa, sola åt mig med, puuuss


Onsdag

Hej på er! 
Idag var jag uppe vid halv 8, hade körlektion vid halv 9. Och den gick väl helt okej. Har en jävla bra bit kvar, men det är bara att kämpa! 

Kom hem för någon halvtimme sen, så har fått i mig lunch och nu ligger jag i solen och tittar på teen wolf. Har blivit sån nörd på senaste, men har kommit nya avsnitt så är så taggad på att se dem så därför man känner pressen på att titta så mycket som jag gör, haha! 

RSS 2.0