Måndag

Hallå! 
Idag började jag jobba vid 1, jobbande till 6, eller snarare halv 7 för jobbade över!

Tog sen bussen ner på stan och böt buss mot Björklinge, där mötte jag upp hjärtat och vi gick och kikade på hockey innan vi tog oss till mig. 

Sen vi kom hem har vi bara legat och pratat om allt mellan himmel och jord och myst framför tvn, så mysigt! 

Söndag

Hallå på er!
Imorse började jag jobba vid 11 på Skopunkten på Gränby, riktigt kul att få vara på lite olika ställen. Så tjejerna jag jobbade med var riktigt trevliga, så dagen gick fort! 

Efter jobbet mötte jag hjärtat, så tog vi oss till stan till slottet, där kikade vi på fyrverkerierna innan vi tog oss hem. Var riktigt fint och mysigt. 

Väl hemma i Bälinge så var det första adventsfika här, så har umgåtts med alla som varit här, druckit glögg och ätit pepparkakor och bara myst. Riktigt trevligt! 

Nu ligger jag och pratar Skype medan nörden spelar cs. Får väl se om vi bara kikar på någon film sen eller vad vi gör. Jobb står på schemat imorgon så blir till att sova rätt tidigt. Ha en bra kväll! 



Lördag

Hallå! 
Idag gick vi upp vid halv 10, käkade lite och fixade oss. Sen tog vi oss till Björklinge, hjärtat skulle på borta match i Nyköping, och gissa vem som tyckte det var bra? Jo jag, som fick åka med och träffa Lollo!! Fördelen med att ha en pojke som spelar hockey ;)

Vi kom hem efter 9 någon gång, sen dess har vi bara legat i soffan och tittat på film med Richards föräldrar! Nu ligger vi och kikar på en film, ska sova nu då klockan är ställd på 8 imorgon då det är dags för jobb! Godnatt! 




Fredag

Goddag! 
Idag var jag uppe vid halv 10, åt frukost med mamma och hennes kompis. Sen började jag fixa mig inför jobb och packade för helgen. 

Sitter nu på jobbet och äter lunch innan jag börjar, jobbar 5 timmar så är inte en jättelång dag, vilket är skönt. Efter jobbet träffar jag Richard så ska vi gå runt och kika på Gränby, det är ju black Friday så ska se vad som finns. Sen åker vi dit så spenderar jag nog helgen där, det beror på, men det visar sig! 

Torsdag

Hallå! 
Idag vaknade vi vid 11, gick ner och och frukost innan det kom lite gäster till biw. Så vi har fått lite Bebismys och lekt med barn, så söta ungar det där! 

Tog bussen hem vid halv 4, planerade att ta en promenad när jag väl kommit hem, men promenaden från tåget fick mig att ångra mig då det var värsta isbanan hem. Så tog mig en varm dusch och kröp ihop i soffan hos mamma och tittade på morden i Sandhamn med henne och pappa. 

Nu ligger jag i sängen och pratar Skype, ska sova rätt tidigt idag då jag ska jobba imorgon, det ser jag fram emot, ska bli kul! Ha en bra kväll! 

Bio

Jag och Richard mötte biw vid 7, då gick vi till Max och käkade. Sen gick vi till bion där vi mätte Ogge. Vi var och tittade på The hunger games, den var riktigt bra! Så den är verkligen sevärd, så den borde ni se! 

Ligger nu i sängen hemma hos biw, ska nog sova snart då jag är helt slut, fryser som en gris pga tröttheten tror jag. Så att få sova ska bli riktigt skönt. 


Onsdag

Hallå! 
Vid 7 ringde alarmet imorse, vilket var riktigt jobbigt. Har sovit 4 timmar och väldigt oroligt så var segt att komma upp. Träffade Andrea efter 8 så tog vi tåget till Gävle för att ha körlektion, gick kanon så det här känns så otroligt bra! 

Åkte sen hem och la mig i sängen och vilade 1 timme innan jag började fixa mig. Sitter i skrivande stund på tåget på väg till Uppsala, ska möta upp hjärtat när han har slutat skolan så åker vi en till honom någon timme. Vid 7 ska vi träffa Biw och Ogge och käka innan bion, kommer få en trevlig kväll med underbara personer! Efter bion åker jag med Biw till henne och sover där, ska bli så mysigt då det var längesen! 

Min måndag och tisdag

Godkväll! 
Igår jobbade jag från 1 till 8, blev ensam på kvällen men den rullade på fort så det var skönt! Sista kunden gick 19:58 så hade fullt upp så hann inte titta på klockan, så helt plötligt skulle jag stänga, så det var skönt! 

Richard hämtade mig, då sprang vi in på Ica och köpte lite gott innan vi åkte hem. Fick i mig lite mat så kollade vi på bron och paradise hotel med hans föräldrar. Sen gick vi och la oss och kikade på Titanic.

Imorse åkte Richard till skolan vid 9, var kvar hos honom så jag gick och la mig igen i hopp om att kunna sova bort huvudvärken, vilket gick sådär. Men att få lite massage, en redbull, lite lunch i magen och en promenad på en timme gjorde susen, så nu har den försvunnit! Tog tåget hem vid halv 6 eftersom Richard hade träning. Så nu har jag landat i sängen, tog mig en lång varm dusch så nu känner jag mig mänsklig igen. Ska kolla på hunger games nu eftersom vi ska se den sista imorgon, ska bli så kul!

Ha en bra kväll hörrni! 

Lördag 21/11

Godkväll! 
Gårdagen var superbra! Vi vaknade och gjorde oss klara, gick ner på julmarknaden som var i lilla tobo, alltid lika mysigt att strosa runt där. När vi var klara gick vi hem och fixade det sista innan vi åkte iväg till Norrtälje! 

Vi åkte till farfar och Ann-Charlotte och träffade lite släkt där, sen tog vi oss till bowlingen där kusinerna och resten av släkten kom. Vi bowlade en timme innan vi åkte till restaurangen och åt. Alltså den restaurangen vi åt på är helt otrolig, så himla god mat, och man får hur mycket som helst! Så mätt blir man kan jag lova.

Sen tog vi oss till kusinerna och umgicks, sen åkte dem som skulle sova hos farfar dit och vi andra stannade där. Så vi spelade lite spel och bara pratade innan vi landade i sängen vid 2. 

Imorse vaknade vi vid 10, gick ner och åt frukost med resten, Richard åkte hem vid 12, då tog familjen sig till farfar oc. Ann-Charlotte igen. Så vi hämtade husvagnen innan vi åkte hem till farmors syster där även farmor var, fick lite fika vilket var supermysigt. Längesen jag träffade dem! 

Kom hem runt 6, då packade jag om väskan och hoppade in i duschen. Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, ska möta Richard och vi ska fixa lite saker innan vi åker hem till honom, ska spendera min natt där, så mysigt. Sen imorgon blir det jobb! Riktigt kul! 

bjuder på lite bilder från gårdagen, hoppas ni får en bra kväll! 




FRÅGESTUND

Tänkte dra igång en frågestund för det var längesen jag hade det! Så ställ gärna alla frågor ni kommer på och undrar över, svarar ärligt på allting! Får jag tillräckligt med frågor svarar jag när jag har tid, men är det snålt finns risken att jag struntar i att svara ;) 

Så kom igen nu! 

Fredag

Hallå! 
Idag är min hjärna inte med mig, skulle ta tåget 11:19 till Uppsala, tänkte helt fel så när tåget gick kom jag ut ur duschen. Var bara att snabba på och ta tåget en halvtimme senare! 

Nu är jag på väg till stan, ska hem till Ogge ett tag och vänta på att hans bror kommer hem, sen ska vi få skjuts till harbo, riktigt skönt! 

Ska möta Richard i Uppsala vid 7 halv 8 så ska vi hämta biobiljetter, vi, biw och Ogge ska på bio nästa vecka, längtar!! 

Sen tar vi oss till lilla tobo för fredagsmys med min kära syster! 

Torsdag

Godkväll!
Idag vaknade jag vid 9, gick upp och fixade mig och drog till Tierp med mamma. Fixade lite ärenden innan vi tog oss hemåt. Då fixade jag lite mat som jag åt innan jag drog iväg till jobbet.

Jobbade från 4-8, var rejält med folk så tiden gick fortare än jag trodde, vilket var jätteskönt! Kom hem vid halv 10, åt lite mat då innan jag la mig i sängen. Pratar med biw och ogge och tittar på tv, tjuvstartade med lite pepparkakor och julmust, så gott! 

Ska sova i skaplig tid då jag ska vara hos ogge vid 12 imorgon, sen skjutsar hans bror oss till harbo, så ska vi vara hos matte och umgås! 

Onsdag

Godkväll! 
Idag vaknade jag vid 10 någon gång, låg kvar i sängen ett tag och myste med hjärtat innan jag hoppade in i duschen. Fick i mig lite lunch innan vi åkte in till Uppsala, tog tåget mot Gävle och avklarade en körlektion. 

När jag kom hem åt jag mat innan jag la mig i sängen och tittade på PH från igår, sen på OITNB och halvsov ett tag, haha!  Har även pratat Skype hela kvällen, nu har vi tagit en paus då vi kollar på PH allihopa. Efter det blir det att prata Skype ett tag innan jag sover, har lite saker jag ska hinna med imorgon innan jobbet. Hoppas ni har haft en bra kväll! 

Tisdag

Hallå! 
Idag var jag uppe vid 9, riktigt skönt! Fixade mig och tog mig sen en promenad till tåget. Åkte in och jobbade 4 timmar, hjärtat var på Gränby så han svängde förbi, sen skjutsade han ner mig till stationen där vi träffade Ogge och matte en snabbis.

Matte åkte hem, då tog Ogge och jag bussen hem till honom, så nu har vi precis ätit, så vi sitter bara och tar det lugnt. Vid 9 tar jag bussen till Björklinge och möter upp hjärtat så tar vi oss hem till honom sen. Så mysigt att få sovsällskap inatt!

Måndag

Godkväll! 
Idag var det bara att vakna och fixa sig och ta sig in till stan vid 12, jag tog tåget till Gävle och Richard tog sig till skolan. 
Andrea hoppade på tåget och det visade sig att hon också skulle på körlektion, så vi åkte med varandra för vi hade tiderna efter varandra, var riktigt kul att få träffa henne igen! 

När jag kom hem bytte jag lakan och la mig i soffan och pratade Skype och tittade på OITNB, och det har jag gjort hela kvällen. Ska snart gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen nyduschad i nytvättade lakan, den bästa känslan! Ska försöka somna i tid också, vilket inte kommer vara något problem tror jag då jag sonande 5 imorse. Och imorgon blir det att jobba några timmar, riktigt kul! 

Grattis på födelsedagen min knasis♡




Söndag

Hallå! 
I morse vaknade jag vid halv 5, med migränen från helvetet, var så hemskt. Och somna om gick inte heller så låg där och plågades som vanligt. Richard och hans familj var så förstående så dem var till stor hjälp så det senare gick att sova.

Vid 1 kom en massa släkt till hjärtat hit, han fyller år imorgon så alla firade honom idag, var riktigt trevligt att träffa alla! Så har blivit bjuden på smörgåstårta och vanlig tårta, supergott! Hoppas också att Richard blev nöjd med sina presenter från mig. 

Vi gick ut på en promenad innan, när vi kom hem åt vi lite middag och umgicks med hans föräldrar. Nu sitter vi och pratar Skype och Richard spelar gitarr, ska snart gå och lägga oss och glo på någon film, börjar bli jättetrött.

Saknar henne något otroligt



Lördag

Hallå! 
Idag blev det en promenad på 7km, riktigt skönt! 
När jag kom hem hade vi gäster, så satt och pratade med dem lite och umgicks. 

Sen gick jag in på rummet och la mig i sängen, min pappa har ju tydligen haft Netflix i någon månad utan att säga till mig, hur taskigt?? Så jag började kolla på orange is the new black, har bara sett två avsnitt men än så länge är det bra! Tror jag kommer tycka det senare också!

Tog mig en promenad till tåget också, så nu sitter jag på tåget mot Uppsala, ska ta bussen hem till Richard sen, så spenderar jag några dagar där, ska även fira honom då han fyller hela 19 år på måndag! Hoppas ni får en bra kväll! 

Just nu

Ligger i sängen med tända ljus och tittar på vampire diaries, samlar kraft för att senare ta mig ut i detta tråkiga väder på en promenad!

Kvällen

Har haft det trevligt ikväll, syster och Lollo kom hit, grannarna och kompisar till föräldrarna. Mitt hjärta var även här, var skönt att få umgås med honom. Lite tråkigt att han var tvungen att åka hem, men vi ses imorgon och spenderar några dagar tillsammans så är inte allt för jobbigt! 

Nu pratar jag i Skype med några stycken, väntar på ett sms från Richard att han har kommit hem hel och behållen. Kan inte sova innan det, det går verkligen inte. Blir nog att sova ganska snart, för tror han är hemma om ett tag. Är rätt så seg och ska försöka att inte sova allt för länge imorgon. Hoppas ni har haft en bra fredag! 

Gud vad jag tycker om dig, och känslan jag får när du ser på mig är obeskrivlig. 


Fredag

Hallå! 
Idag vaknade jag innan alarmet som ringde vid 10, riktigt skönt! Låg kvar i sängen och kollade igenom instagram, Twitter och lite bloggar innan jag tog mig upp. Då åt jag lite frukost innan jag tog mig ut på en promenad. Gick ungefär 1,3 mil, det var så himla skönt att gå där med musiken på högsta volym i sin lilla bubbla. 

Nu är jag hemma igen och har precis fått i mig lite lunch, ska hjälpa mamma och städa huset då vi får gäster ikväll som ska fira pappa som fyller år idag. Sen ska jag ta mig världens längsta dusch, kan ju säga att det var kallt ute i detta tråkiga väder, så svettas gör man ju inte direkt.

Godsaker



Torsdag

Hallå! 
Idag ringde min körskollärare och sa att körlektionen var inställd, så jag fick sova lite till. Gick upp och åt frukost med Richard och umgicks med honom innan han tog sig iväg till skolan. 

Jag och mamma tog oss senare in till Uppsala, så jag körde, vilket gick kanon! Vi gick en sväng på Ikea innan vi storhandlade, sen tog vi oss till Gränby och gick där ett tag, fick med mig ett par mysiga tofflor och ljusstakar från Ikea, så nu är hösten lite lättare att ta emot. 

Nu ligger jag hemma i sängen och pratar Skype och tittar på tv, ska försöka få igång vampire diaries och sen plugga körkort. Ha en fortsatt bra kväll! 

Onsdag

Godkväll! 
Imorse när vi vaknade klädde vi på oss och tog oss ut på en promenad i solen, var så himla härligt! 
Sen har vi bara tagit det lugnt och pratat.

Senare vid 6 tog vi oss in till stan, mötte upp biw och Filip. Så tog vi oss till tacobar för att äta middag, var riktigt gott! Tack för maten hjärtat! 

Sen vid 9 rullade vi hem mot tobo, så har kollat på PH och pratat. Nu ska vi sova så vi orkar upp vid 7 imorgon då alarmet ringer.

Tisdag

Idag när jag vaknade gick jag upp och åt frukost med mamma, satt och pratade bara vi två och hade det mysigt. Sen satte jag mig vid datorn och pluggade, vilket gick helt okej. 

Sen följde jag med mamma och handlade, så fick köra litegrann och hjälpa henne så det inte blev allt för tungt för henne. Sen tog vi oss en sväng ut i skogen, så lite svamp hittade vi. Sen när vi kom hem tog jag mig en dusch och hjälpte mamma med maten. Käkade med pappa och mamma, trevligt att träffa honom lite också, träffar knappt någon i min familj längre, och allra minst pappa, känns det som iallafall haha.  

Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, ska möta upp Biw och Filip, sen åker vi vidare hem till Ogge och umgås där. Ikväll åker jag till Richard när han har kommit hem från sin match, hoppas ni får en bra kväll! 

kär i denna låt


Myser i min ensamhet



Min fina




Måndag

Hallå! 
Igår tog vi det bara lugnt, båda var helt sega efter enbart 5 timmars sömn så vi låg mest och kikade på filmer.
Vi åkte iväg till minneslunden för att Richard lämnade ett ljus till hans morfar, var riktigt fint där! Måste ta mig iväg till Knivsta och hälsa på älskade mormor och morfar snart också.
Sen åkte vi och kollade in det nya city gross, handlade lite små saker innan vi åkte tillbaka hem.

Idag ringde första alarmet vid 9, vilket min kropp och huvud inte alls tyckte om, var riktigt segt att ta sig upp. Vid 11 åkte vi in till stan, jag tog mig till jobbet och Richard till skolan, så nu har jag slutat och är på väg hem. Har varit en ganska seg dag, då det inte varit så mycket folk, men dagen har ändå gått bra. Nu ska jag hem och lägga mig i sängen och titta på serier och prata Skype, ska bli så skönt.

November lights 7/11-2015

Igår var jag, Biw, Ogge och Malin på november lights, hade en riktigt bra kväll! Den blev väldigt lång då vi var där från 5 till klockan 1, men det var kul ändå! 
Vi fick både skjuts in till Stockholm och hem, var så skönt. Så på vägen hem blev det såklart donken, helt underbart gott efter en hel kväll med all alkohol. 

Jag och Richard kom till Bälinge vid halv 5, så då däckade vi direkt. Vid halv 11 vaknade jag utvilad och pigg faktiskt, av någon konstig anledning, haha! 

Richard ligger och sover så jag ligger och kikar på en film, ska snart försöka få liv i honom, vilket inte är det lättaste då han somnat om varje gång jag gjort det idag. Ha en bra dag så kikar jag in här ikväll! 

Fredag

Idag var jag uppe innan 10, applåder för mig!! Gick upp och åt frukost och pluggade körkort, sen fixade jag mig och lite saker inför jobbet och morgondagen.

Åkte in till stan och mötte Ogge, Malin, Biw och Filip! Vi gick och åt pizza buffé på delizzia, tror jag det hette iallafall, haha! Riktigt mysigt, gott var det också! 

Vid 2 tog jag mig vidare till Gränby, så jobbade 3 timmar på din sko innan jag tog mig hemåt. Syster är här och hälsar på i lilla tobo, alltid lika kul! Så idag var bara Eriksson familjen hemma, så vi har bara umgåtts, sett en film som vi alltid gjorde förut, så härligt! 

När filmen var slut och dem flesta lagt sig tog jag mig mot sängen och tittade på vampire diaries, behövde få vara ensam lite, bara få vara fokuserad på en av mina favorit serier och inte behöva tänka på så mycket annat.

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, ska sova då jag ska upp och äta frukost med familjen innan jag tar mig mot Uppsala! 
Godnatt! 



Torsdag

Igår gjorde vi inte allt för mycket, vi umgicks lite med mamma, jag körde till Ica så nu har Richard något att skratta åt om han får tråkigt, haha.

Idag åkte vi till Tierp med mamma, handlade lite nödvändigt osv, sen åkte vi hem. Då var det bara att springa in i duschen och fixa sig och slänga i sig mat då jag blev inringd på jobb på Skopunkten. Där har jag spenderat min kväll, har varit riktigt lugnt med folk så har inte varit så mycket att göra, vilket är lite tråkigt. Men tiden gick ändå! 

Nu sitter jag, Biw och Filip på bussen på väg hem till Matte där Ogge också är, så dem kommer jag umgås med ikväll! Riktigt kul då jag saknat allihopa. Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi! 

Onsdag

Hallå! 
Hoppas ni är på bra humör idag och mår bra, det gör iallafall jag för det är sol ute!! 

Sitter på tåget på väg in till Gävle för att ha körlektion, är faktiskt taggad på det så hoppas den inte går allt för mycket åt helvete haha! 

När jag är klar med den ska jag avklara lite ärenden på stan innan jag tar tåget hem igen. Då ska jag hem och städa mitt rum som det är värsta bombnedslaget i, sen byta lakan och allt sånt nödvändigt. Senare kommer Richard så får se vad vi hittar på. Hoppas ni får en bra dag! 

Bästa frukosten/lunchen



Tisdag

Idag vaknade jag och gick upp och duscha innan jag fick lunch som Richard fixat, eller snarare värmde ihop. Sen tog vi oss till Gränby, jag började jobba vid 1 och jobbade till stängning, blev ensam från 4-8, var lite segt, men hade lite att göra så tiden gick fort! Fick även sällskap så fick prata och ha sällskap som gjorde att tiden gick.

Kom hem vid halv 10, då la jag mig i sängen och pratade Skype, vilket jag har gjort sen dess. Har även sätt PH från igår och det som visades ikväll.
Ska snart sova då jag ska försöka komma upp i skaplig tid imorgon, godnatt! 

Måndag

Hello! 
Idag vid 1 hade jag tid på arbetsförmedlingen, var helt onödigt men är ju tvungen att gå på mötena iallafall, så det är bara att ta sig dit.

När det var klart handlade jag och Richard grejer till maten, så väl hemma hjälpte vi till lite med den innan vi tog oss ut på en promenad, det var så himla skönt att bara gå och prata om allt och ingenting. Måste komma igång med detta nu igen, mår så himla mycket bättre då.

Nu sitter vi mätta på tacos, ska snart fika då Amanda fyller år idag. Sen ska vi åka hem till Richard och vara där ikväll och sova där.

Bio kväll

Sk iron vann med 7-2, riktigt duktiga! När matchen var slut åkte jag med Richards föräldrar hem, packade ihop mina saker och fick lite mat i magen innan jag tog bussen ner på stan. Mötte Biw och Filip på bion så vi hämtade ut biljetterna. Sen kom Richard och vi handlade inför bion och gick och satt oss. Vi såg paranormal activity 5, den var likadan som alla andra, man hoppade till då och då. Älskar att gå med dessa 3 människor som är så extremt rädda och lättskrämda, så det gjorde allt mycket enklare, haha!

Vi kom hem till mig vid 12, så ligger i sängen och kollar på tv. Ska nog sova snart då jag är jättetrött och ska vara på Arbetsförmedligen klockan 1 imorgon..

Söndag

Hallå! 
Igår åkte vi in till stan och träffade biw och Filip, vi gick på stan i någon timme innan Ogge, Matte, Jens och Billy kom in till stan. Då gick vi och käkade på Burgers & Beer, var riktigt trevligt! Och maten var supergod, så det var kul! 
Sen åkte jag och Richard hem till honom, då umgicks vi lite med hans föräldrar innan vi kikade på en film. 

Idag när vi vaknade tog vi oss ut på en liten promenad, riktigt härligt! Sen tog jag mig en dusch och nu ligger jag i sängen och tittar på vampire diaries. Richard har borta match, så han har redan åkt iväg, senare så åker jag med hans föräldrar dit och tittar på matchen. Sen ska vi på bio med biw och Filip, tror vi ska hinna med det iallafall, vilket jag hoppas! Men ni får ha en bra dag! 

RSS 2.0