ÄNTLIGEN FREDAG

Åh äntligen helg, så som ja har längtat!
Sitter just nu på tåget och väntar på att vi ska åka, som är snart, så underbart att äntligen vara på väg. Har suttit i Stockholm på centralen sen 5 typ, haha skit segt. Men ville inte ta ett senare tåg från skolan då jag riskerar att kunna missa tåget i Sthlm, de vill man ju inte. Upptågen suger, alltid försenade när snön kommer!
Men skriver kanske ikväll eller något, puss!


GODNATT

Har precis sett avsnitt 13 på säsong 3 på pretty little liars med syster, ååhå hatar att det inte kommer något avsnitt förens i januari tror jag, jag kommer ju döö av längtan!
Har tittat på vampire diaries och det är också sjukt bra!
Ska sova nu då jag är fett trött, så hoppas jag kan sova, för jag har inte somnat innan 12 någon dag den här veckan, hur trött jag än har varit.. As jobbigt, haha!
Men uppdaterar någon gång i morgon, min dag kommer bestå av skolan sen kommer jag sitta och åka tåg hela kvällen typ, inte så kul, men det är det verkligen värt för att få träffa mitt hjärta!
Godnatt, sov gott!

Snöö


Stressigt!

När jag kom hem från skolan åt jag eftersom jag kom hem runt halv 5, sen skrev jag klart inlämningsuppgiften vi har tills i morgon. Sen är jag typ klar med packningen, det mesta är packat, och ja för er som undrar vad jag packar till så ska jag till min älskling i morgon!
Känner mig allmänt stressig bara, haha vet inte varför. Ska snart ut på en promenad då jag inte vågar springa pga min huvudvärk, så tar mig en powerwalk i all snö, det har snöat hela dagen! Visar bild sen när jag är hemma.
Ska städa lite på rummet så jag kommer hem till ett snyggt rum på söndag, haha! Sen ska jag ut så hörs sen!
 
Så sjukt snygga♥

Snö!

Kom in för en springtur för nån timme sen, och det snöade som fan så fick massa snö i ögonen, haha!
Ska snart kolla på film, och sen kolla klart på mitt vampire diaries avsnitt!


Transformers

Sitter just nu och äter lunch och tittar på transformers, älskar filmerna!
Vaknade runt halv 11, så de va skönt att sova lite till.
Ska ut med grannarnas hundar senare med mamma så då blir det en liten promenad!


Hemma..

Är hemma idag, har världens huvudvärk som vanligt.. Börjar bli riktigt trött på det här, missar ju jätte mycket i skolan osv när man är sjuk. Vaknade liksom 5 ungefär, låg vaken till sju, kanske slumra till Max 10 min. Gick upp för trodde det Skulle försvinna, eller jag hoppades nog mest på det, eftersom jag vill till skolan. Men som sagt nu ligger jag hemma i sängen och ska försöka sova lite, så hörs sen!


Godnatt

Börjar känna av huvudet så ska sova nu och hoppas på att jag inte har huvudvärk i morgon!


Portkod 1321


Härligt!

jag uppdatera inte något mer igår ber om ursäkt för det, för efter min springtur så kollade jag på vampire diaries och massa annat kom emellan.
 
Men det har gått rätt bra i skolan idag, hade hål ungefär en timme idag, men vi hade fått uppgifter vi ska göra tiden våran lärare är bort, hon ska tydligen vara borta tre veckor och då är det dom dagarna vi har henne, haha! Så vi blev typ klara, så dom kommande onsdagarna får vi sluta en timme tidigare! Hur skönt är inte det liksom?!
För vi har henne innan lunch på tisdagar sen har vi idrott efter lunchen så då får man väl plugga annat man behöver få gjort, haha!
Sitter just nu och dricker iskallt vatten (mums), jag är typ sugen på det dagligen, känner mig störd, haha men det är så gott! Ska kolla på x-factor nu också, sen blir det nog vampire diaries, som vanligt ;) men det är så bra! Och när jag hittar en bra serie har jag svårt att låta bli att titta, får typ panik om jag inte får se ett avsnitt på en dag, haha!
 
saknar det där!  bilden är gammal, men bjuder!

Trött!

Kom hem från skolan för nån timme sen, satte då på mig one piece, så skönt att sätta på sig ''myskläder'' när man kommer hem från skolan. Sen jobbade jag lite matte, ska snart hjälpa mamma att hänga tvätt, sen ska jag titta på vampire diaries, och spendera resten av dagen där, haha! Ikväll ska jag ta mig ut på en springtur och sen fortsätter jag att bara sitta i soffan och kolla på det. För är så sjukt trött, hade jätte svårt att sova inatt så jag tänker bara ta det lungt idag, haha!

Söndags kväll

Kollade på film efter maten idag, på grannpatrullen, haha och den var inte ett dugg som jag hade väntat mig, haha shit! Tröck i mig massa onyttigt, usch inte bra.. Men det är faktiskt helg, så då får man unna sig, haha fast ska minska på det, håller mig ifrån sånt i veckorna det är jag stolt över, haha!
 
Ska faktiskt sova nu, är rätt trött, och det är ju skola i morgon, orkar inte.. :(
Hoppas ni haft en bra söndag, godnatt!
 
Måste bara säga en sak, Robert Pattinson är fett snygg att jag små dör lite.
 
 
 

Söndag

När jag vakna tog jag en powerwalk på en mil, sprang då och då men powerwalka mest, det är så skönt att bara gå och tänka på annat och leva i sin egna lilla bubbla ett tag!
När jag kom hem putsade jag alla rutor, både inne och ute. När jag hade putsat ute kan jag ju säga att jag inte hade någon känsel överhuvudtaget i mina fingrar,  jag kände dom inte ens när jag kom in, det var lite läskigt, haha!
Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag nog kolla vampire diaries eller x-factor som jag missade i fredags!

Sov gott

Alarmet är ställt på 10, ska då ut och ta en springtur/powerwalk som är verkligen behöver just nu. Känns som att det var en evighet sen jag tränade, så det behövs!
Ska även sova nu så jag orkar upp i morgon, godnatt!


Lördag

Igår var biw och jag på bio, kollade på paranormal activity 4, den var faktiskt bättre än jag väntat mig! Sen åkte hon med mig hem, så när vi kom hem kollade vi på film sen sov vi. Idag när vi skjutsat biw till örbyhus så gick jag ner på julmarknaden och mötte upp anna och jenny! Känns verkligen inte som en vanlig julmarknad, för det brukar vara snö, och det är det inte nu, annars brukar det bara vara jätte kallt, och det regnade idag så det känns ju lite sådär. Efter vi gått ett tag på marknaden gick vi hem till anna, sen gick vi tillbaka till marknaden ett tag sen gick jag hem. Då gick jag till mina grannar och satt barnvakt, var jätte lungt så det var skönt, ungarna är inte så jobbiga som tur är, haha!
När jag kom hem så fixade jag popcorn som jag har suttit och tryckt i mig till transformers 3, åh älskar dom filmerna! Fatta kul att vara med i en, fyfan vad häftigt! Och Shia Labeouf och Josh Duhamel är så snygga! Ska nog kolla på vampire diaries snart också! Kanske kommer upp något ointressant inlägg senare, annars blir det i morgon!
 
Josh Duhamel
Shia Labeouf
 

Barnvakt

Sitter just nu hos mina grannar och är barnvakt åt dem, deras föräldrar har åkt till stan och ätit med mina. Så vi sitter typ och kollar på tv, haha! Och Gosar med en av deras hundar!
Mitt inlägg som jag skrev igår hade inte publicerat så berättar om gårdagen och dagen när jag kommer hem!


Stan!

Ska snart cykla iväg till tåget, ska ta mig till stan så blir det bio med biw, sen åker vi hit och sover här! Kanon bra fredag❤


FREDAG!


Nov. 22, 2012

Kollade på Maria wern inte ens det förflutna med mamma nu på kvällen, den var faktiskt rätt bra!
Är super trött nu och har huvudvärk så ska sova, godnatt!


seg skoldag

 
Min morgon började sämst, vaknade och var bara anmält irriterad på allt, sen kom inte bussen, så fick ringa och väcka min stackars mamma som fick stressa och skjutsa mig till tåget! Sen har skoldagen gått fett segt, har haft ont i huvet och inte orkat något..
 
Fick även sluta 2 timmar tidigare idag, vilket är as skönt! Har så ont i huvet så skönt att komma hem nu, fick sitta och vänta på tåget en halvtimme och sen åkte det inte när det skulle så kom hem för ett tag sen!
Ska nog kolla på vampire diaries som jag började titta på igår, hann se 15 min på första avsnittet, sen kom det andra saker emellan, haha!
 

Skit dag

Det här kommer inte bli en bra dag, är skit sur, irriterad osv, USCH.

Är på väg till bussen, och inget blir bättre av att det typ regnar, men uppdaterar ikväll eller senare under dagen.
Hoppas ni som läser får en bra dag!


Nov. 21, 2012

Var med Anna några timmar nu på kvällen, spelade guitar hero och kollade på film!

Sen gick jag hem och pratade med älskling i telefon, allt mellan himmel och jord, saknar honom så mycket, men träffar honom om en vecka ungefär!
Ska faktiskt sova nu för är sjukt trött och ska till skolan i morgon, godnatt!


Just nu


Ingen skola

Blev ingen skola för mig idag, jävla skit huvudvärk, är riktigt trött på den nu. Usch fyfan.
Vet inte vad jag ska göra idag, jätte segt att bara sitta hemma.. Kommer väl bli att man bara sitter framför tvn, haha!
Ska upp från sängen nu och försöka få i mig lite frukost!


Chill kväll

Efter en springtur och middagen kollade jag och mamma på film, Water for elephants! Så himla bra den var, ÅÅH! Så se den om ni inte sett den! Robert pattinson var ju med, så de är ett +! ;)
Ska nu kolla på avsnitten på portkod 1321, sen kanske jag går och lägger mig, eller kollar lite på tv!


Hemma

Kom hem för att tag sen, är så skönt att komma hem. Har vart så himla trött idag och har bara velat sluta och komma hem, haha!
Sitter och tittar på tv just nu, har inget annat för mig så ska bara ta det lungt idag. Ska nog springa ikväll också!


Sova!

Ligger just nu i sängen, och är så himla trött, känns som att jag aldrig har varit tröttare, haha! Somnade rätt sent igår kan vara därför :/

Kollade på film Efter vi ätit, med mamma. Sen har jag bara suttit vid tvn. Ska även sova nu, så jag är lite piggare i morgon, godnatt!


Tacomys

Efter en powerwalk med syster så lagade vi Tacos, så nu sitter vi här och äter!


Trött

Kom hem från skolan för en timme sen ungefär, fixade då lunch för jag sket i lunchen i skolan. Sitter just nu i soffan och är fett trött, ska väl försöka jobba lite matte snart eftersom jag ligger efter pga att jag var tvungen att stå i cafet!


JOHAN FALK

Kollade på Johan Falk barninfiltatören, fyfan va bra den va! Alla Johan Falk filmer är bra, men Joel kinnaman var med rätt mycket idag så det var ett +, för han är så snygg!
Ska kolla på någon till film med pappa snart, kommer inte orka se hela för ska lägga mig i tid!


Solsidan

Haft en mysig dag på Ikea, när jag kom hem så tog jag en springtur. Och nu sitter jag och kollar på solsidan med familjen, efter det blir det en film, Johan Falk tror jag!


UPPSALA

Idag när jag vakna tog jag och syster en powerwalk till örbyhus, jätte skönt! När vi kom hem åt vi frukost, sen duschade jag och har fixat mig osv. Ska snart dra in till stan för att gå lite på ikea innan vi åker och lämnar Vendela i Upplands Väsby!
Ska fortsätta fixa mig lite nu, hörs!

-

Har jag klarat det förr, klarar jag det igen.

film tittande

Kollade nyss på filmen modig, med mamma, pappa och Vendela, haha fett bra den var! Jag verkligen älskar animerade filmer, haha! Tjocka mig med värsta godis påsen till filmen också, dåligt av mig.. Ska verkligen sluta med sånt där NU!
Ska kolla på A Cinderella Story: Once Upon a Song, hihi den är så bra! Och ja, jag typ gillar sånna filmer, haha!
 
nej men nu ska jag kolla på den, om ni också vill se den så kan ni titta här: http://www.swefilmer.com/a-cinderella-story-once-upon-a-song-2011/a-cinderella-story-once-upon-a-song-2011-video_85e8ba2b5.html
 
 

Underbar dag❤

Har haft en super bra dag med släkten idag, så härligt att träffa alla igen!
Har ätit gott, pratat och skrattat!
Så underbart att va med min släkt!

Sitter just nu och kollar på hockey, alla åkte hem för en halvtimme sen ungefär, så hoppas på att Färjestad vinner!
Ska snart ut på en springtur också, hörs senare!


godmorgon!

Har precis ätit frukost, vaknade vid 9 så gick upp då. Så har bara suttit och pratat massa innan frukosten. Ska snart gå och duscha, sen fixa mig och så innan resten av släkten kommer!


Härlig kväll

Haft en jätte mysig kväll med kusinerna, och Vendela, vi kollade på x-factor och bara suttit och pratat. Jätte härligt!
I morgon kommer mer av släkten hit, så kommer bli kul det med!
Men är sjukt trött så ska faktiskt sova nu, godnatt!


Tråkigt

Såg nyss att mitt inlägg från i morse publicerades nyss, knas!

Men sitter just nu och lyssnar på musik och jobbar matte, inte så kul. Mamma kom även hem nu, så hon kommer dampa på musiken som vanligt -.-
Fick sluta en timme tidigare så kom hem för ungefär en timme sen, ska fortsätta Jobba matte nu!


FREDAG

Åh äntligen fredag, fyfan vad skönt!
Är på väg till bussen, och det är as halt, haha det är väl inte ens minus grader?

Idag går vi till fyra, bu!
Men mina kusiner kommer ikväll, så kul! För dom är sjukt saknade❤


SKOLAN

Sitter just nu i skolan, ska ha svenska i 2 timmar nu ungefär, jätte segt!
Dagen har gått rätt snabbt så hoppas att svenskan också går snabbt!

DÖR

Var ju på bio idag efter skolan, på breaking dawn part 2, FYFAN VAD BRA DEN VAR, JAG DÖÖÖÖR! NI SOM INTE HAR SETT DEN MÅSTE BARA SE DEN, ÅÅH SÅ SJUKT BRAAA!!

Är sjukt trött så ska sova nu, pratade nyss med älsklingen, åh saknar verkligen honom. Men träffar honom om 2 veckor ungefär!
Godnatt! :)


jag älskar dig<3

Hej älskling!<3

Jag hoppas du är det kanon bra på din tråkiga film på bio älskling!<3 jag vill bara berätta att jag älskar dig så sjukt jävlar mycket<3 när man är med dig blir man så sjukt lycklig ditt leende är helt underbart och få dina kramar och kyssar gör en knäsvag och man vill aldrig släpps taget om dig älskling jag vill absolut aldrig släpps taget om dig ALDRIG!!! jag saknar dig så sjukt mycket jag vill bara ha dig här så jag kan hålla om dig men måste tyvärr vänta tills den 30 och det är jobbigt men väntan är värd det när du väll kommer till mig! Jag hoppas verkligen du har det kanon bra idag och filmen är bra! Jag älskar dig min lilla flicka!<33/ din Simon<33

Skolaan

Är just nu på väg till bussen, går till 4 idag också.. Jobbigt! Men efter skolan blir det att åka in till stan med biw och möta upp Lisa och josse!


Huvudvärk

Nu är jag riktigt trött på mig och min huvudvärk, kan den inte bara lämna mig ifred.. Åh orkar inte.
Nu ska jag sova, godnatt!


FILM

Har precis duschat, sen gjorde jag en smootihe som jag nu sitter och dricker. Ska kolla på breaking dawn part 1 med mamma nu!
Bbörjar känna av huvudet också.. Åh vad jag hatar det här..
 

Springtur

Ska snart byta om till träningskläder och dra ut på en springtur, ska bli sååå skönt!
Hade ingen ork till att blogga i morse, visste inte vad jag skulle skriva för den delen heller, haha!
Men som sagt ska snart springa, måste verkligen gå ner i vikt.. lag på mig för mycket under året.. usch hatar verkligen min kropp..

Nej nu ska vi inte vara sånna, ska ut nu, puss!
 

Portkod 1321

Ligger just nu i sängen och ska kolla på portkod 1321, så himla bra! Så ni som inte sett de måste se det!
Sen ska jag sova, för är sjukt trött och ska till skolan i morgon, så godnatt!


Smörgåstårta

Pappa fyller 40 idag, så grattis pappa!❤
Så nu sitter vi och äter smörgåstårta, mums!


ONE TREE HILL

Sitter just nu och kollar på one tree hill som är på tv, åh älskar den serien! Har sett alla säsonger redan utom 9an, åh vill verkligen se den säsongen! Ska fortsätta titta nu, puss!


Örbyhus

Ska åka till örbyhus och handla med mamma nu. Vi var ute med grannarnas hundar för ett tag sen, när vi kom hem fortsatte jag kolla på twilight! Som jag ska fortsätta med när jag kommer hem igen, haha!

Bjuder på den fula bilden, haha!


Hemma från skolan

Är hemma från skolan idag eftersom jag vaknade med huvudvärk.. Åh hatar de, missar ännu mer i skolan osv.
Fuck huvudvärk.
Ligger och Gosar med missen, fast ska snart upp, tänkte kolla på alla twilight filmer eftersom jag ska på bio på breaking dawn part 2 på torsdag, så har man koll på det som har hänt, har ju nästan glöm det haha!
Hörs senare, puss!


fire with fire

Kollade på fire with fire för ett tag sen, fyfan vad bra den är!!
Och Josh Duhamel var med, han är så snygg (aa) och en bra skådespelare ;)
Nej men nu ska jag faktiskt borsta tänderna sen lägga mig, sov så sjukt dåligt inatt.. orkar inte att jag har gjort det sen i onsdags typ, jätte jobbigt att vakna flera gånger på nätterna ju, man vill ju sova :(
Godnatt!
 

Film

Efter en härligt springtur, och en varm dusch så kryper jag ner i soffan i one piecen och kollar på film!


Måndag

Är just nu på väg till skolan, slutar tidigt idag vilket är skönt, det jobbiga är att jag kommer hem 1 timme senare än jag slutar eftersom de inte går buss/tåg tidigare. Sjukt trött också, skulle bara vilja ligga och sova nu :(


Trötter

Ligger just nu i sängen, ska snart sova.
Springturen gick jätte bra, sprang hela rundan, överlycklig! Kollade på solsidan när det var, sen kollade vi på film, vi tittade på total reccall, as bra! Sen borstade jag tänderna och nu ligger jag här, redo att sova. Ska faktiskt sova nu, är sjukt trött, godnatt!


härligt!

Igår när jag kom till örbyhus gick vi och åt pizza! Sen gick vi till ica och handla massa gott, sen när vi kom hem till Jenny bestämde vi film osv, sen tjocka vi oss med allt! Sen runt halv två gick vi ut och gunga, haha! Vi var så trötta och ville ha luft så då gunga vi, haha!
Hade en så sjukt bra lördag, hade as kul! Det har vi alltid när vi är.
 
Idag har vi inte gjort mycket, kollade på film typ. Vid halv 2 drog anna, så då satt jag och jenny och prata om allt möjligt!
Sen när jag kom hem gjorde jag en inlämningsuppgift, och nu sitter jag här i träningskläder helt redo för en springtur. Så ska dra mig ut nu, puss!
 
Jag och Jenny♥
Jag och Anna♥

Lördag

Idag ställde jag klockan på 9, när jag vakna tog syster och jag en powerwalk till örbyhus fram och tillbaka, jätte skönt! Sen har jag inte gjort mycket, städat rummet bara typ, haha!
 
Ska snart dra mig mot tåget och åka till örbyhus, ska vara med anna och jenny, va så sjukt längesen vi tre var. Och det var enormt längesen jag träffade jenny, så ska bli skit kul att träffa dom igen! Vi ska äta pizza och ha filmkväll typ, blir skönt att komma hemifrån lite :) Ska fixa det sista innan jag går, uppdaterar under kvällen förhoppningsvis, puss!
 
 

Sovdags

Åh vad skönt de ska bli att sova, har huvudvärk också, åh orkar inte.. Har inte hänt något speciellt för mig idag, tog en promenad med syster på kvällen, behövligt. Sen kollade familjen på film, den var helt okej!
Sen har jag kollat på x-factor och bara slöat i soffan ;) haha!
ska faktiskt sova snart, för ska upp 9 i morgon. Godnatt och sov gott!


Kallt

Är på väg till bussen, fyfan så kallt det är :( typ -7 och jag tog skinnjacka, börja frysa så fort jag gick utanför dörren. Det är fredag äntligen och idag är sista dagen i cafet, rätt skönt! Men fryser ihjäl om händerna så uppdaterar sen, puss!


Torsdag

Usch dagen har gått riktigt segt, det började liksom bli mörkt när jag slutade, så de känns som att klockan är typ 8 när den är 4, haha!
Ligger just nu i sängen och ska snart sova, är sjukt trött då jag vaknade vid 2, sen så känns det som att jag bara har slumrat till och aldrig somnade, sjukt jobbigt!
Har inte gjort nått speciellt idag, fixade inför redovisningen i morgon, så hoppas de går bra, som tur är redovisar vi i små grupper och inte för hela klassen!
Sen kollade jag på en film med mamma, den va lite konstig, haha!
Ska nog sova nu, eller iallafall försöka, godnatt!


tired girl.

Sitter just nu och kollar på twilight, ska snart gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Är verkligen jätte trött.
När jag kom hem pluggade jag, eller ja skrev min redovisning, den kommer ju gå skit dåligt.. Hatar verkligen att redovisa. Sen tog jag en springtur, jätte skönt!
Jag gick med min syrra till tåget också, för att vara lite snäll så hon slipper gå ensam, sen cyklade jag hem. Och nu sitter jag här, haha!
Går till 4 i morgon också, orkar verkligen inte :(
Nej ska gå och borsta tänderna nu, godnatt!

bjuder på en gammal bild!
 
 
 

Orkar inte

Åh sängen var skönare än någonsin idag, ville verkligen inte gå upp :(
Sitter just nu i bilen på väg till skolan, min mamma är så snäll så hon skjutsar mig! Måste skriva en svenska redovisning efter skolan också, hatar att redovisa.. Men uppdaterar ikväll eller iallafall senare, puss!


Godnatt

Dagen idag har varit jätte seg, stod ju först i cafet, sen vid 12 hade vi bad, simmade 800 m as skönt! Sen åkte mamma och jag tillbaka till Tierp för att kolla min syn vid två. Fick papper om körkort påskrivna, alltså om synen. Men synen har inget med min huvudvärk att göra så ska uppsöka läkare igen. Tog en springtur också runt halv 7, jätte härligt att ha musik i öronen och bara springa. Sen nu senare vid 8 kollade jag på film med mamma, och nu ligger jag i sängen och ska snart sova! För måste vara i skolan 8 i morgon ungefär, as drygt. Alla i klassen ska ju stå i cafeterian en hel vecka som jag, och då en dag måste man vara där tidigare, jätte drygt. Men ska sova nu så jag orkar upp i morgon, godnatt!

Bjuder på en ful bild från i morse när jag skulle ut i snön, haha okej det snöade inte så mycket ;)


Segt!

Var as segt att stå i cafeterian, och ska stå där hela veckan, kommer dö!

Efter skolan åkte jag till Uppsala med mamma, fyfan haft ont i huvudet hela dagen, men det släppte pga en sak, HAHA tror inte ni som läser vill veta så.
Gick först lite på gränby sen hämta vi syster vid stationen och åkte till Ikea ocj åt mat ;)
Sen storhandla vi!
När jag kom hem tog jag en springtur på 20 min, as glad att jag typ sprang hela vägen (när jag inte springer powerwalkar jag).
Nu har jag precis ätit gröt, mums! Sitter och tittar på 112 på liv och död och Gosar med ena missen, gosigt ;)
I morgon efter skolan ska jag åka på syntest, har ju ont i huvudet så ofta så läkaren tyckte jag skulle kolla synen när jag var där så i morgon ska jag de!


Måndag..

Åh vill inte gå till skolan, hade behövt ha en veckas lov till.. Jag orkar inte, och den här veckan Kommer bli jätte jobbig. För missar alla lektioner innan lunch pga att jag måste stå i cafeterian, så kommer komma as långt efter..
Ska snart dra mig mot bussen, gå ut i det kalla vädret :( men jag slutar typ halv 12 idag så det är skönt, då ska jag möta upp mamma sen åka in till Uppsala och hjälpa henne att storhandla! Uppdaterar någon gång under dagen, puss!


Söndag

Idag var jag på stan med Becca och biw, åt lunch på cupidos sen gick runt på stan! När jag kom hem åt jag, sen städade jag mitt rum, efter det gick jag ut på en springtur. Det var verkligen behövligt efter allt jag stoppat i mig på lovet, tummen upp på det! och har precis duschat nu. Ska kolla klart på solsidan, sen måla naglarna! I morgon är det skola igen också.. Vill verkligen inte.. För ska stå i kaféterian hela veckan från 9-12.. Åh kommer skämma ut mig :( bör lakan i sängen och är nyduschad, bästa sättet att somna på, fast min älsklig fattas❤
Gosedjuren är min mormors som jag gjort åt henne, saknar henne så mycket<3


Åka tåg

Sitter på tåget på väg hem från min älskling, åh ville verkligen inte åka ifrån honom.. Det är alltid lika jobbigt att säga hejdå varje gång :(
Om 1,5 ungefär är jag i Stockholm, min syster möter mig där så åker vi tillsammans hem, biw kommer till mig idag också!

Kan ju lova er att jag är trött, fick knappt 5 timmars sömn inatt då vi var tvungna att agera lite taxi pga vissa saker, så att somna vid halv 3 och gå upp 7 är rätt jobbigt, haha!


Mysmiddag

Myser med hjärtat, sista kvällen :( för åker hem i morgon.. Men vi ses nog snart igen!


MARIO

Ska spela Wii med älsklingen snart, ska spela Mario, haha jag suger typ på det!
Men ändå lika roligt att spela!


Torsdag

Åkte aldrig hem till mig igår, för Simon började må dåligt igen, med illamående osv, inte så kul att sitta på ett tåg då! Så jag stannar här tills på lördag morgon istället.

Ligger just nu och försöker väcka Simon, fast det går inte så bra.. Haha för han blir typ fett sur! Fast längre än 11 får han inte sova, då ska han upp!

Får se vad vi ska göra idag, vi gjorde typ inget speciellt igår, kollade på film osv. Haha sen spelade jag Sims, fett kul, Haha!
Nej men ska försöka få liv i min sovande kille, puss!


RSS 2.0