Godnatt

Är riktigt trött nu, så ska kolla på nån film på tv tills jag somnar. Myser under mitt täcke också, varmt och skönt! 

Bara jag som sover med duntäcke året om?  

Nej nu ska jag lägga ifrån mig telefonen, sov gott allihopa! 

Allt du ibland behöver göra



HEARTBREAK GIRL


~



Så gott!



Myser

Tog mig precis en varm dusch, frös så himla mycket. Nu ligger jag under duntäcket med massa ljus tända, så gosigt. 

Middag

Nu blir det tacomys, har längtat efter tacos i flera veckor. Ska bli super mumsigt! 

Måndag

Godmorgon! 
Nu är det måndag igen, och jag hade verkligen inte tackat nej till några fler dagar ledighet. Men efter den här veckan tar jag sommarlov igen, så det är bara att kämpa! Sitter just nu och väntar på tåget, det är riktigt tråkigt väder, tur är väl det på ett sätt så det inte hade varit strålande sol, då hade jag blivit ganska så sur haha. Hoppas på att dagen går fort så jag kan få komma hem till min säng. Ha en bra dag hörni! 

Godnatt

La mig i sängen efter filmen och kollade ett avsnitt av teen wolf, och nu ligger jag och tittar på tv. Ska snart försöka sova då jag jobbar i morgon, är rätt trött så hoppas jag somnar fort. Efter att ha haft sovsällskap i över två veckor så är jag rädd över att det kommer ta ett tag, men så är det. Har iallafall min tv så det inte blir knäpptyst som tur är. Ni får sova så gott sötisar! 

DÖR SÅ BRAAA


Film

Ska precis starta en film som jag 
, syster och mamma ska titta på, mys! Har bunkrat upp med massa onyttigheter som vanligt, i morgon är det slut med detta! 

Dagens shopping




Haha exakt





Söndag

Hej på er! 
Idag vaknade jag vid 10, och låg och väntade på biw tills hon vaknade vid 11. Hatar att jag alltid är den som vaknar först och måste vänta, haha. Nu har vi precis fixat oss med 5SOS på högsta volym, ska snart gå mot bussen som tar oss till stan. Får se om man hittar något att shoppa, hoppas på det! 
Vi hörs, puss! 

Godnatt sms är det bästa



-



Filmmys



Babe♡



Mot Östervåla

Sitter på bussen på väg hem till biw nu, hon mötte upp mig på tåget så fick sällskap hela vägen, kul! Vi har inte träffats på en vecka så vi har mycket att ta igen. Nu ska jag lyssna på musik eller ringa hjärtat, ha det! 

Everyday



Lördag

Hej på er! 
Har precis ätit frukost, så gott! I morse låg vi kvar i sängen nån timme och myste, för Simon åker tyvärr hem idag.. Så jobbigt. Men vi ses nog snart igen, så det är tur! Nu ska vi bara umgås med varandra och ta vara på tiden vi har tillsammans idag. Senare ska jag träffa biw och åka hem till henne! Nu ska jag mysa med mina hjärtan, hoppas ni får en bra dag.

Thank you.



22 jump street

Filmen var så himla bra och rolig! Älskar dessa jump street filmer, haha åh! Min humor är så dålig så allting blir extra roligt för mig ;) nej men den var superbra! Och världens snyggaste man channing var ju med, han är ögonorgasm så det skriker om det! 



BIO



Ren kärlek

5 Second Of Summers nya album är verkligen öronorgasm, fyfan så bra det är! In och lyssna, ni kommer inte ångra er! 

2 år & 5 månader

Har ja haft dig vid min sida idag, och det är jag så lycklig över. Ja vi har våra bråk och allt, men det viktigaste är att vi löser dem, och vi gör det tillsammans. Så extremt glad för det. Du är det finaste jag har, jag älskar dig Simon Lundbeck♡

Fredag

Äntligen fredag, gud vad skönt det ska bli med helg! Bara några timmar kvar innan det blir helg så det är bara att kämpa! Ska först ta mig igenom jobbdagen, efter jobbet tar jag tåget in till stan och möter upp hjärtat så ska vi på bio senare ikväll, mys! Men nu måste jag fixa det sista innan jag cyklar till tåget, ha en bra dag! 

Trött som vanligt

Nu ska jag försöka sova, är riktigt trött. Ligger i sängen och myser med Simon, han kollar fotboll, tycker det är så ointressant så det finns inte. Så han får inte se på det innan jag ska sova haha, stackarn. Men vi hörs i morgon, godnatt på er! 

Skit

Den här kvällen slutade inte bra, finns sånna jävla rövhål till människor. Usch. Hur kan man göra såhär mot en levande varelse, fyfan. Så hemskt att vi behöver göra detta.. Men du får det bättre nu fina du. Hur jobbigt detta än är, så vet vi att du inte lider längre, och att du är på en bättre plats♡

Innebandy

Min pappa och några på hans jobb spelar innebandy, så då brukar Simon vara med de gånger han är här. Så han hämtade upp mig efter jobbet så åkte vi hit, så nu sitter jag och kollar på! 

Torsdag

Hej på er! I morse tog det emot väldigt mycket av att lämna hjärtat i min säng, ville bara ligga kvar. Sen tar det emot över att jobba idag då det är strålande sol, då vill man ju njuta av solen.. Aja får väl ligga nån timme när jag kommer hem om solen fortfarande är framme. Ska ta och cykla mot tåget snart, bara fixa det sista innan. Ni får ha en bra dag, och njut av solen åt mig också ni som kan, puss! 

Trött

Är sjukt trött. Så nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. godnatt på er finisar, ni är bra ni! 

Film

Nu ska vi kolla på film, och jag trycker i mig onyttigheter som vanligt. Det är sommarlov så inget dåligt samvete. Ska mysa till Max nu! Gosa hos mitt gående element under en filt, perfekt! 

Pretty little liars

Äntligen onsdag, som jag längtar till denna dag då ett nytt avsnitt av pretty little liars släpps, SÅ SPÄNNANDE! 


Simma

Nu ska jag ta mig ett dopp och simma lite i kvällssolen!

Middag

Blir kycklinggryta till middag, fyfan så gott säger jag bara! 

-



Onsdag

Godmorgon! 
Somnade i skaplig tid igår men är ändå sjukt trött. Hade jag fått bestämma så hade jag legat kvar i sängen idag, sen inte flyttat mig därifrån. Det regnar ute, jag blir på så dåligt humör då, allt känns så negativt. Ska väl vara glad att det inte är 20 grader varmt och sol, då hade jag blivit ännu surare. Ska snart cykla iväg till tåget, hoppas ni får en bra dag!

Sängen

Vi kollade på film innan, på nån ny paranormal activity, de är så dåliga så de blir bra haha. Nu ska jag sova, är såå trött. Ska upp 7 i morgon för Simon har sagt till mig att han inte tänker köra, så får inte sova längre som i morse, haha. Men så är livet, inget att klaga på. Nu ska jag gosa ner mig hos hjärtat, godnatt! 

~



Fina vänner

Fick min efterlängtade parfym i present av mina fina vänner, TACK SOM FAN! Fick även ett linne av biw som ni får se nästa gång jag har på mig det.

Bada

Efter att ha legat och läst i solen nån timme ska jag nu ta mig ett dopp med min babe!

Tisdag

La mig alldeles för sent igår, och det resulterar med att jag är supertrött. Ville verkligen inte upp i morse, och att Simon låg kvar och sov gjorde inget lättare. Han var dock snäll och skjutsa mig till tåget så jag kunde sova längre, bästa! Så nu sitter jag och väntar på tåget, jag hoppas att dagen går fort så jag kan få komma hem, vill bara ligga i soffan och mysa. Hoppas ni får en bra dag!

Trötter

Vi kollade klart på en film för ett tag sen, den var väl sådär. Sen flyttade vi oss till sängen där hjärtat nu kollar på fotboll, inte det roligaste men han tycker det är kul så klart jag ställer upp! Ska snart sova, är riktigt trött, och har ännu en dag framför mig på jobbet i morgon. Slutar tydligen halv 4, hon sa 3 i telefon förut men vafan, mer pengar till mig haha! Hoppas ni har haft en bra dag. godnatt, sov gott!

Ta hand om mig själv

Ikväll blir det en ta hand om mig själv kväll! Riktigt härligt. Sitter med ansiktsmask med jordgubbs doft eller vad man kallar det, den luktar ljuvligt! Har även fötterna i ett fotbad, underbart. Sen ska jag duscha och ha hårinpackning och raka benen mm. Bra avslut på denna tråkiga måndag. 

Springtur

Eftersom att det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläder så tar jag mig en springtur i regnet med musik på högsta!  

Vad blir det av detta tror ni?



Så det borde vara



Måndag

Godmorgon! 
Sitter i bilen på väg till örbyhus, är riktigt nervös haha. Jobbar till 3 tror jag så sen ska jag hem och bara mysa i soffan med hjärtat, för är supertrött.
Hoppas ni får en bra dag! 

Sov gott allihopa

Nu ska jag sova, har två veckors sommarjobb på äldreboende framför mig som börjar i morgon. Är lite nervös över hur det kommer gå, hoppas självklart på att det kommer gå bra! Vi får se i morgon, men först lite sömn!

Min fina♡



The Fault in Our Stars

Åh filmen var hur bra som helst, ni läsare måste se den! Jag har aldrig gråtit så mycket till en film, åh den var så fin! Till och med Simon släppte några tårar, gosen! Biw och jag satt och störtböla, åhåh den var verkligen fantastisk! Helt klart sevärd! 

Bio

Vi mötte upp biw i stan vid halv 5, gick och åt på donken, tjockis mat är gott! Nu sitter vi och väntar på att bion ska börja, är så taggad! Jag tror och hoppas på att den är jättebra! Har väntat på att få se filmen så länge!

Drömmer mig bort.






Söndag

Godmorgon på er! 
Vi vaknade vid 10, eller ja jag hade ställt klockan så hade inget val haha. Vi har precis ätit frukost så nu la vi oss i sängen igen, och gosar med Musse. Ska försöka ta mig ut och springa om ett tag, får se om regnet tar uppehåll eller om jag måste springa i det. Sen blir det att åka in till stan och kolla runt innan vi ska på bio! 

Godnatt

Humöret har bara gått utför idag. Hade behövt ta en springtur nu på kvällen för att rensa tankarna och lugna ner mig men det blev inte av. Är så förbannat jävla ledsen så jag mår illa. Ingen bra kväll helt enkelt, ska sova nu och hoppas på att humöret är bättre i morgon. Godnatt

Min 18 års dag


Filmmys




Badat

Var nyss ute och tog ett kvällsdopp, riktigt kallt! Sitter nu och väntar på att duschen ska bli ledig så jag kan få tillbaka värmen. Sen blir det filmmys! 

~



Lördag

Hej på er! 
Vi vaknade i skaplig tid idag även fast vi somna rätt sent igår. Så vi gick upp och åt sen städade vi undan allt från igår. Hade riktigt kul! Kunde inte ha haft en bättre 18 års dag, stort tack till alla som var inblandade! Tog en massa bilder igår så det kommer upp senare så får ni se vad vi gjorde i bilder, kul va?! ;) Biw och Andrea ska snart hem så vi ska skjutsa dem till tåget sen får vi se vad jag och Simon gör. 

Mina fina vänner! 

Bästa folket



18 år!

Nu blir det att umgås med alla resten av kvällen, tänker släppa telefonen så vi ses i dimman ;) 

Kubb



Ölspelet



Fredag

Godmorgon!
Vaknade vid halv 10 av ett samtal från farfar och Ann-Charlotte som grattade mig, så fina! Sen gick vi upp, jag tog en snabb dusch. Och nu sitter vi i bilen på väg till Tierp, ska hämta smörgåstårta som vi ska äta till brunch!  Sen blir det att fixa och dona innan mina fina vänner kommer! 

HELT SJUKT

Jag dör! Alltså pll blir bara mer och mer spännande! Helt sjukt! ÅHÅHÅ vill bara ha nästa vecka NU så jag får se nästa avsnitt, paniken jag har över att inte kunna se det. Asså åh! 

Pretty little liars

Det här plus nyaste avsnittet av pll är ju underbart! Kan inte avsluta kvällen på ett bättre sätt.

My new crush




Mat

Idag blev det egen gjord snitzel från grunden, så jävla gott! Älskar att min farbror har varit kock, maten är alltid så jävla god! Nu blir det skipbo och äta paj!

Torsdag

Hej på er! 
Åt frukost för ett tag sen, och nu sitter vi och spelar skipbo! Så himla kul. Det är en tråkig och regnig dag så det passar perfekt att bara spela spel. Vi kommer nog fortsätta ett tag sen får vi se vad dagen har att erbjuda! 

Godnatt

Nu ska vi sova, den här kvällen har bjudit på extra mycket skratt, så himla kul! Vi har spelat skipbo, pratat och bara haft det bra. Älskar att vara här nere, är verkligen mitt andra hem, älskar't! Hoppas ni har haft en bra dag och sover gott! 

Grillat

Sitter nu mätt med grillat i magen, vi åt grillad kyckling, färsk potatis och as god sallad till. Kycklingben var helt perfekt, det bästa med att min farbror har varit kock, han lagar så jävla god mat! 
Snart blir det lite kortspel och mys.

Glassmys



Onyttig

Vi körde på en onyttig frukost idag, så gott! 
I helgen eller nästa vecka får jag ta tag i träningen och äta lite bättre, haha! 

Onsdag

Godmorgon! 
Vaknade för ett tag sen, sov längre än jag planerat men var så trött så orkade inte gå upp. Sitter nu nere i soffan framför tvn, Cornelia kom precis ner så vi sitter här och pratar och har det bra! Vi ska väl snart plocka fram lite frukost och äta, sen får vi se vad dagen har att erbjuda! 
En stenseriös jessica säger godmorgon men världens snyggaste tröja! ;)

Sova

Efter en kväll fylld med prat och skratt så ska vi sova. Therese och Fredrik jobbar så de la sig för nån timme sen, och vi andra var också trötta så vi bestämde oss för att vi skulle lägga oss.  Klockan är ställd på 10 så vi inte sover bort hela dagen, hoppas ni har haft en bra dag. Natti! 
Vi bjuder på denna ;) 

Fika



Fotboll

Så kul att se Simon spela fotboll, han var bättre än förväntat! Räddat flera bollar så det inte blivit mål, min söta fotbollsspelare! 

Mot fotbollstittande

Vi är hemma hos mina kusiner, ska spendera natten här och vi får se om vi stannar till på torsdag. Vi ska kolla när Cornelias lag möter föräldrar så alla ska spela utom jag så får sitta där helt ensam haha. Har ju världens snyggaste byxor, eller hur? ;)



Bästa dagen


-



Tisdag

Godmorgon! 
Är precis nyvaken, vaknar upp med Musse jämte mig istället för Simon, mys haha! Så ligger och gosar sönder honom, min favorit pojke. Ska snart gå upp och äta och fixa mig innan jag och Simon åker iväg! Hoppas ni har en bra morgon! 



Cp trött

Är så himla trött, lyckades somna i soffan idag igen. Så nu ligger vi i sängen och kollar lite på tv innan vi ska sova. Så skönt att inte behöva ställa klockan i morgon! 

Idag på Telia fick jag en ny telefon direkt i butiken, så behövde inte vänta med att de först var tvungna att skicka den till en verkstad och få vänta i ca 2 veckor på en ny, superskönt! Så slipper ha min sega iPhone 4, får typ panik när jag använder den nu när jag är van med en snabbare telefon haha. 

Nej nu ska jag krypa upp i hjärtats famn, puss och sov gott fina ni! 

CSI

Ligger i soffan och myser med massa onyttigt framför CSI! 

Kebab

Fan så gott, älskar kebab! 


Måndag

Hej på er!
Sitter i bilen på väg till Uppsala nu, ska kolla lite på Gränby sen måste jag lämna in min telefon.. Skärmen är fett konstig, den har typ släppt på något sätt, så hoppas garantin gäller. Sen ska jag även möt upp bästavän lite snabbt på stan, hon är verkligen guldvärd! Sen blir det storhandling inför fredag då jag fyller 18!!!

Sova

Vi kollade på film innan, och självklart så somnar jag. Nu är den slut och jag ligger i sängen för att sova, ska bli så skönt! Känner av huvudet så är på så dåligt humör, vi hörs i morgon då är jag nog gladare. Godnatt! 

~



Fika

Det här här kallar jag ett riktigt fikafat! Vi är faktiskt 6 stycken så då behövs det mycket haha. 

Pizza

Har gjort egengjord pizza nu och bröd, så ska äta nu och vi har tzatziki till brödet, hur gott?!

Sverige äger



Söndag

Hallå!
Igår slocknade jag direkt när jag la mig i sängen, Simon låg och kliade mig på ryggen så det var också väldigt sövande. Men var så trött, för sömnen dessa dagar har varit så dåligt, knappt sovit haha. MEN SÅ VÄRT DET!!

Ligger och solar just nu, Simon tvättar våra bilar, haha han tyckte de var skitiga så han ställde sig och gjorde det. Ska ligga här och njuta så länge solen lyser, sen blir det nog ett dopp! 

Kommer hem till

När jag kommer hem så ser jag att Simon har bytt lakan, dammsugit mitt rum och dammat av hyllor osv, blev så glad! Att äntligen få krypa ner i min egna säng, och ha nytvättade lakan är aldrig fel! 

SÅ SJUKT

Fyfan vad bra dessa två dagar har varit, ÅÅÅÅH! Idag skrek jag tills rösten försvann så nu är jag superhes. Konserterna har varit magiska, åh! 
 
Igår efter konserten drog vi till Södertälje, Simon var där så vi satt i bilen osv till 5 i morse, sov en timme bara. Sen köade vi för att få signering av 5SOS, och få höra några akustiska låtar, helt amazing! Och denna bra dag avslutades med 5SOS som förband och sen one direction, åh vill bara tillbaka! Ingen av oss ville att det skulle ta slut. Men de kommer nog snart igen och då ska jag tillbaka! 
 
Sitter på pendeln på väg hem nu, biw och Andrea skulle egentligen ha sovit hos mig men eftersom vi sovit så dåligt så vill de hem, och det förstår jag! Uppdateringen kommer bli bättre nu och det kommer bilder och videor inom kort från dessa dagar! 

5SOS



JAG DÖR

Att jag har stått längst fram, öga mot öga och fått alla killarnas autograf kommer jag leva på hela livet, oh herregud! Vilka glädje tårar som kom, Michael tog min hand och sa att det var kul och se mig, då brast allt! Var så himla nervös, men åh så glad jag är på livet! 

På plats

DET ÄR NÄRA!!

Fredag

Äntligen är dagen här som vi har längtat efter i flera månader, GAH! Sitter på pendel på väg till Stockholm, ska först kolla där och ha en mysdag innan vi drar till Solna. Kvällen kommer bli bäst!! Får se om vi hörs under dagen och kvällen, ska inte hem förren i morgon kväll så måste spara batteri, varför vi inte ska hem får ni iallafall veta senare ;) ha det bra så hörs vi! 

Exakt så



Just nu



På väg hem

Sitter på tåget nu, inte så himla kul. Men hjärtat kommer till mig i morgon så det blir bra! De två närmsta dagarna kommer bli bäst, ÅH! Längtar så himla mycket tills i morgon! 

Kollar på pitch perfect och vilar, somnade halv 3 inatt och gick upp halv 7 så är riktigt seg. Fick sms innan om att det var problem mellan Norrköping och Södertälje men hoppas på att det är löst så jag inte blir försenad, orkar inte det. 
Biw och Andrea kommer till mig sen, så drar vi tillsammans till huvudstaden i morgon! Kommer bli super!

Just nu

Återkommer när det är lite lugnare, hoppas ni har haft en bra dag! 



Tvmys

Ligger framför tvn och myser, hjärtat är ledig i morgon så ska bli underbart att få somna med honom inatt! 

OMG

ÄNTLIGEN!!!!

Pissväder

Är ute på ärenden inför i morgon, det spöregnar så det är inte alls kul. Tur man slipper gå ut och kan sitta i bilen ;)

Ny tröja

Hittade en tröja igår inne på bikbok, det var 70% på den och kostade bara 120 kr då, och min bebis tyckte jag skulle ha den så fick den av honom, hur gulligt? Tröjan är verkligen supergosig, kommer användas flitigt sen när det börjar bli kyligare!

Myser

Ligger i sängen och kollar på teen wolf, ska ge det en chans, tror faktiskt att det är bra! Det visar sig. Kom ut ur duschen nyss, var riktigt skönt att bara stå där under rinnande varmt vatten, så nu känner jag mig fräsch igen. Ska fortsötta titta nu, puss!

Onsdag

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen, så ligger bara i sängen och tittar på tv. Härligt att göra ingenting! Simon kommer snart så då ska jag få lite mat i magen, och umgås lite med honom. Sen hoppas jag timmarna går fort tills han slutar.

Ni får gärna tipsa om nån ny serie ni tycker är bra, för alla jag följer nu har såhär uppehåll så man får vänta en vecka på ett avsnitt. Så vill ha nån nu och titta på, så kommentera om ni vet nån bra! 

Godnatt

Hjärtat ligger och sover så gott här jämte mig, så mysigt. Ska snart försöka sova, är så himla varmt så är skit trött. Är jättevarmt på rummet också så får hoppas jag kan somna. Längtar även tills i morgon då jag kan se avsnittet av pll! Så hoppas det kommer ut på swefilmer snabbt. Men ska kolla lite på tv innan jag sover, godnatt på er finisar! 

Uppe på Grand

Är uppe på Grand och shoppar lite, är så jävla varmt fast var svalt här inne så det var skönt. Vi ska kolla efter studentpresent med mera. Humöret är inte på topp så shopping är en bra sysselsättning.

Lite tankar

Kom och tänka på det här med att man ''förlorar'' personer eller låter folk gå fast allt man egentligen vill är att de ska stanna. Jag har tappat kontakten med alldeles för många genom åren, självklart är det på grund av mig själv, men allting skyller jag faktiskt inte på mig. För hade de velat ha kontakten med mig hade väl de också kämpat för att höra av sig, efter ett tag tröttnar man och bara ''nej nu får han/hon höra av sig om de vill prata''. Men tiden går och man inser att det där efterlängtade smset inte kommer. Det är då man inser att man inte har kvar den där speciella kontakten med personen, det är då man inser att man måste leva utan personen. 
 
Jag sitter här än idag och tänker tillbaka på tiden man hade med dem där personerna som man idag bara ser deras facebook statusar, instagram bilder eller inlägg på twitter. Och vissa har man ingenstans, man märker inte av dem. Men jag sitter och glädjer mig åt att de går så pass bra i deras liv och att de mår bra. Vissa personer vill jag ta upp kontakten med, men det känns bara så fel att ''Tja hur är det med dig? Längesen vi snacka.'' För det har gått så lång tid att jag får den känslan, inte alls kul. 
 
Men det värsta av allt är när man bara blir lämnad av en person, den bara väljer att radera dig helt ur ditt liv utan förklaring, det är det som gör ont. Att personen bara tar bort dig från allt, och inte hör av sig mer. Då när man tror att allt är bra, sen kommer raderingen och man står där utan att förstå vad som gick fel. Det har hänt mig, och det är det som svider. Man vill ju gärna veta varför personen i fråga aldrig mer vill ha med dig och göra, efter allt ni delade så bara drar personen. 
 
Det jag vill att ni ska göra är att ta upp kontakten igen med personer ni vill ha i erat liv, låt inte några små saker dra isär er. Vill du verkligen ha personen i ditt liv så kämpar du för att få personen att stanna, visa den där speciella killen att ni hör ihop, eller din bästavän att ni ska vara bästavänner hela livet så de förstår och kommer kämpa för samma sak. Låt dem ställa saker till rätta om de har gjort fel, för jag lovar dig, du kommer inte ångra dig. Du lever bara en gång så skicka iväg ett sms till henne/honom att ''nej nu är det såhär att jag vill ha dig i mitt liv så låt oss lösa det här och börja om på nytt''. Idag kanske det känns som det rätta beslutet att sitta här och vara stolt över sig själv och bara ''nej honom behöver jag inte'', men ändå skär det i hjärtat så fort du hör/ser honom och kommer ihåg allting ni har gjort tillsammans. Har jag rätt om det? Men om några år kanske du sitter där och tänker ''fan varför ringde/smsade jag aldrig honom/henne när jag hade chansen''. Då när det kanske är försent att fixa allt.
 
Så gör det nu, gör det nu idag! Skicka det där smset till den där specielle tjejen eller killen som du behöver, jag kan lova dig en sak, du kommer inte ångra dig. Tänk inte så mycket, bara gör det! För du lever som sagt bara en gång.
 
 

Just nu

Ligger och tittar på revenge, så himla spännande! Har även en flaska med hallonsoda i denna värme, helt underbart. Ska hoppa in i duschen efter avsnittet för vi ska iväg på ärenden när Simon har slutat jobba.

Finally!



Tisdag

Godmorgon! Vaknade för ca 20 minuter sen, var så himla varmt så gick inte att sova. Solen skiner idag, helt underbart, blev genast på lite bättre humör när jag vaknade och såg det. Ligger i sängen och kollar på Simpsons, inte det roligaste men finns inget annat att glo på. Borde väl egentligen gå ut i solen men så tråkigt ensam, det är en annan sak hemma att ligga ensam haha. Vi får se hur jag gör. Hoppas ni får en bra dag! 

Sängen

Ligger och tittar på criminal minds just nu, är så himla trött så ska nog sova snart. Somnade ju vid halv 3 men väckte hjärtat vid 10 för tyckte inte han skulle sova längre eftersom han ska jobba i morgon, så nu kommer tröttheten. Mitt humör är som en berg o dalbana, riktigt jobbigt. Vet vad det beror på men försöker verkligen kontrollera mig men ibland går det inte. Är bara ledsen, så jävla ledsen. Nej nu ska jag försöka sova innan humöret sjunker mer, godnatt på er! 

.

Har precis kommit ut ur duschen, försökte skölja bort dem äckliga känslorna men det gick inte så bra. Allt bara brast, jag orkar inte. Ligger nu i sängen, ska kolla på CSI, och sen fortsätta kolla på tv hela kvällen. 


Ute i spåret



Njuter



True



Måndag

Godmorgon! 
Somnade vid halv 3 inatt, ville vara helt säker på att Simon sov innan jag somna. Sen vaknade vi vid 10, han är hemma idag då han inte mådde bättre när han vaknade, stackarn.. Nu ligger vi i sängen och myser framför tvn. Det är klarblå himmel och sol så ska väl försöka få ut Simon men han ska nog helst inte vara i solen så han kanske följer med fast är i skuggan haha. Inte så kul att ligga här inne och titta ut och se vilket underbart väder man missar. Men nu ska jag sluta vara osocial, puss! 

01:33

Mitt hjärta ligger och vrider och vänder i sängen, stackarn ska upp och jobba och är fortfarande vaken. Han säger att han känner sig yr och att det snurrar i hela huvudet. Min lilla bebis. Ligger och pillar han i håret och kliar han på ryggen i hopp om att det ska få honom att slappna av och somna. Jag är jättetrött så jag kommer nog somna snart, ligger och kollar på criminal minds så får somna till det. Godnatt finisar!

Söndagsmys

Vi tog en dusch innan, så nu ligger vi i sängen nyduschade, mys! Vi kollar på kärlek på menyn på tvn, verkar helt okej! Vi köpte såklart lite onyttigheter när vi handlade innan, så det trycker vi i oss. Vi bestämde att vi skulle prova på ett par chips ingen av oss hade ätit, och de var godare än förväntat!

Helt underbart

Helt otroligt att jag lyckades få med mig hjärtat ut i solen, behövde inte ens tjata haha! Så nu ligger vi här och har det bra! 

Söndag

Hej på er!
Idag sov vi till halv 1, inte så himla smart. Men med tanke på den dåliga sömnen vi har fått de senaste nätterna så var det välbehövligt. Vi har precis fixat oss, vi ska åka och hämta Simons syster sen åka och handla. Solen skiner så humöret är helt okej! Men vi ska åka nu, puss på er!

Äntligen hemma

ska bli förjävla härligt att krypa ner i sängen, godnatt på er!

Kvällen

Vi valde att dra till Sweden rock för att se volbeat, häftigt även fast vi var utanför! Jävla mycket folk var det iallafall, en massa fyllon, så kul! Nu är vi på väg hem, så skönt att sätta sig i en varm bil. Längtar hem till sängen också, så trött! 






Grillat



Bal

Alla var superfina verkligen! Saknar min egna bal och min fina klass nu efter detta!

Bal tittande

Nu ska vi åka och kolla på katedrals treor som har bal, ska bli kul! Har med mig kameran så jag får agera fotograf, dålig som jag är haha ;)

Lördag

Hej på er!
Somnade halv 2 inatt och gick upp vid 8, så är skapligt trött idag. Vi skjutsade in lovisa till stan, hon har bal idag så hon har fixat sig osv, och vi sprang runt på lite ärenden.
Nu sitter jag i bilen och tittar när Simon håller på, han har köpt ny bil (igen) så han måste koppla in baslådan, åka bil utan den går inte, så jag tvingar honom att fixa det, haha! Sen ska vi in och kolla på film, mys!

Middag

Blev så hungrig så äter nu mat, så gott! Äta "middag" vid 12 funkar med! Vi kollar även på Alvin och gänget två, så Gosig!

~



Just nu



På väg!

Har varit kaos för mig hela dagen. Har stressat runt som fan, inte alls kul. Får sms om att regional tåget till Stockholm från Uppsala inte går, tar då pendel till Knivsta så är min syster så snäll och hämtar mig där och kör mig till Märsta där tåget går. Hann med tåget och nu sitter jag på tåget på väg till Alvesta. Riktigt skönt att äntligen kunna koppla av, ni anar inte paniken jag har haft. Stackars min älskade mamma som har fått stå ut med mitt humör. Det känns även som att jag ska flytta ner till Simon med all den packningen jag har, haha!

Första doppet avklarat!



Fredag

Godmorgon! 
Idag vaknade jag vid 8, med huvudvärk.. Förvånande? Nej inte alls. Men nu efter jag har fått i mig frukost och mina två alvedon och två Ipren så känns det okej.  Nu måste jag städa, lovade min syrra att dammsuga hela huset åt henne, sen måste jag fixa i våran stuga där biw, jag och Andrea (kanske Simon) ska sova nästa vecka när konserten är. Så har fullt upp tills jag ska åka senare!
Har myst med min bebis nu på morgonen, så mysigt!

Criminal minds

Ligger i sängen och tittar på criminal minds, så bra. Är skit trött och känner av huvudet så det är dags att sova snart. Har stressat som fan så är helt seg, så det ska bli superskönt att sova. Hoppas ni har haft en bra kväll, godnatt!

Shoppingen

Fick välja vad jag ville i hela butiken för 300, hur snällt?! Valde den här vita toppen och en klänning! Sen fick jag även en mascara. Kommer sakna alla så himla mycket, världens bästa praktik! 




Firat

Vi fikade för ett tag sen, jag firade in sommarlovet! Så himla skönt att skolan är slut för den här terminen! Och eftersom att mitt tåg blev inställt så åker jag till Simon i morgon istället, orkar fan inte sitta på en buss i ca 6 timmar! Så det här bli bra det med, snäll som han är så betalade han biljetten, min fina. Nu ska jag fortsätta packa osv, känner mig smått stressad!
Fick även shoppa på Cubus idag, håll utkik bilder kommer senare!

Livet hatar mig



Torsdag

Godmorgon! 
Idag är jag så himla trött, orkade knappt upp i morse, ville bara ligga kvar i sängen haha. Att det är min sista praktik dag på Cubus idag är tråkigt, för de har varit så himla kul! För alla är verkligen jättetrevliga och man trivs verkligen, kunde inte ha valt ett bättre ställe. När jag har slutat ska jag gå till min nya praktik, som vi kommer ha efter sommarn, så ska gå och prata lite med chefen osv, spännande! 
Nu ska jag cykla till tåget, ha en bra dag!

Sovdags

Har precis avslutat ett samtal med bästavän, så nu ska jag sova. Måste vara pigg inför min allra sista praktikdag på Cubus, lite tråkigt.. Men så är det. 
Godnatt på er fina läsare!

Dagens shopping

De två första tröjorna fick jag av Simon, tack så mycket!

Film

Myser med det här framför en film under mitt älskade duntäcke, hur mysigt?




Onsdag

Gud så skönt det är att vara ledig idag, även fast jag fick upp samma tid som en vanlig skoldag. Hoppas att alla fina studenter på min skola slipper regnet, så håller tummarna! Och det är bara ett litet år kvar tills jag springer ut där med min mössa, helt sjukt vad fort tiden har gått! 

Ska snart cykla till tåget, jag möter upp biw i Uppsala så då ska vi ner på stan och även åka till Gränby tror jag, vi får se helt enkelt. Ha en bra dag mina fina, puss!

Så trött

Ska sova nu, är faktiskt jättetrött! Är ledig i morgon men klockan är ändå ställd på sju, ska upp tidigt för att åka iväg för en superdag med bästa! Nu ska jag somna till tvn, näst bästa sättet att somna på, godnatt på er mina söta läsare! 

Ut

Avslutade precis över en timmes samtal med bästavän, hon fick mig på bättre humör, finaste vännen. Nu ska jag ut och springa med musik på högsta volym och bara stänga av allt annat! 

So much pain.



Tisdag

Idag är jag svin trött, blev väckt två inatt av ett telefonsamtal, men tur som jag hade kunde jag somna om ganska snabbt. Idag är det min allra sista skoldag i årskurs två, så jävla skönt! Efter skolan ska jag till sjukhuset, är så himla nervös.. Men hoppas på att det går bra! Ska gå till bussen snart så ska fixa det sista, ha en bra dag!

Sovdags

Nu ska jag sova, ska bli riktigt skönt! Är helt slut i benen, fast det är ändå en härlig känsla! Hoppas mina fina bloggläsare sover gott inatt! 

CSI

Ligger i soffan och kollar på CSI, så bra! Äter även vattenmelon och dricker lite smoothie och vatten, supergott! Är faktiskt rätt trött nu, så ska bli riktigt skönt att sova sen, blir nog att sova tidigt för mig ikväll.

Efter 4,7 km

Ser jag ut såhär, riktigt lökigt, haha! Nu ska jag göra situps och squats innan jag hoppar in i en efterlängtad dusch! 

Pressar

Ligger ute i solen igen, helt underbart! Och den här boken är så mysig, läsvärd! 


Myser

Är precis hemkommen från Tierp, var på lite ärenden osv. Nu ska mamma och jag äta mat, vi lyxar till det med tacos i detta fina väder, sen också för att vi är helt ensamma, riktigt mysigt!

Älskade sol



Don't stop


Måndag

Godmorgon! 
När jag vaknade idag var jag riktigt trött, men nu är jag piggare så det är skönt! Ska snart gå till bussen, solen skiner så idag är en bra dag. Slutar vid halv 12 idag och då är det raka vägen hem och lägga sig i solen! 

Godnatt

Kryper ner nyduschad, med rakade ben i en säng som jag precis bytt lakan i. Lika mysigt varje gång, doftar underbart gott! Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp i morgon, känns som sommarlov efter den här långa ledigheten haha. Men sommarlov är det inte än, men snart! Godnatt på er finisar!

Med öppna armar

Välkomnar jag juni! Det händer så mycket bra den här månaden så det är sjukt! Tar sommarlov på torsdag efter min sista praktikdag, sen åker jag till hjärtat. Fredag den 13 ska jag få se mina favorit pojkar (one direction, 5SOS) med mina bästavänner, ska se dem den 14 också, då jag även ska träffa Lollo, det kommer bli en helt underbar helg. Sen är det midsommar, vilket även är min 18-års dag, så då får jag spendera den dagen med mina bästa plus min pojke. Sen ska jag sommarjobba och bara leva livet med mina fina vänner, bara längtar till den 13, ni anar inte! Är så jävla taggad så det finns inte! Åh känner på mig att den här månaden kommer bli grym, och jag kommer må så jävla underbart bra!

 


Springtur

Efter att ha städat rummet, dammsugit hela huset och piskat mattor eller vad man säger så ska jag ut och springa. Ska bli superskönt! 

Middag

Grillad kykling med tzatziki, hur gott? Ska bli riktigt gott, är så jävla hungrig (som alltid) haha! 

Gott i värmen

Åkte med syster till Söderfors som sällskap, nu är vi på väg hem. Vi stannade till och köpte glass och en varsin dricka, gott!

~



Har det bra



Söndag

Godmorgon! 
Vaknade vid halv 11 idag, gick upp och kokade ägg och fixade frukost. Så nu ska jag äta, ska bli riktigt gott då jag somnade hungrig haha. Sen ska jag ut och njuta av solen!

Sova

Har legat och snackat med biw i flera timmar igen, så kul! Nu har vi lagt på och jag ska sova, så jävla trött så inatt känner jag på mig att jag kommer sova bra, så hoppas på det. Godnatt på er! 

RSS 2.0