Så jobbigt..

Att inte få somna intill Simon är riktigt tufft, att inte få känna hans varma kropp eller hans hand i min, åh vad det här är jobbigt.. Nu måste jag faktiskt sova så jag inte börjar gråta floder och för att jag måste orka upp i morgon, godnatt på er. 

På tåget..

Sitter nu på tåget, helt jävla värdelöst. Orkar inte åka ifrån Simon.. Får tvinga honom att flytta upp till mig, haha nej då. Jag kan ju fortsätta drömma ;) för att fördriva tiden sitter jag och tittar på transformers, så himla bra och rolig film. Kommer hem 20 i 11, lite segt.. Så då blir det direkt att hoppa i säng för har ju skola i morgon. Får se om jag kikar in senare, annars så får ni ha en bra kväll så hörs vi i morgon!

Min fina kille♡



Just nu

Sitter som på nålar, det är så himla spännande just nu, gash! 


Måndag

Godmorgon på er!
Vakande vid halv 11, var väl inte så jättetidigt men behövde sömnen! Nu startade jag precis datan, ska kolla på lite serier och sådär och ta det lugnt, så skönt. Väntar på mitt hjärta också som kommer snart, då blir det att umgås så mycket det bara går med honom för vi hinner inte ses mer än en timme efter han har slutat jobba tyvärr.. Men nu ska jag titta, vi hörs!

Gosigt

Ligger i sängen och slö glor på tv, finns inget att titta på, helt värdelöst. Simon somnade vid 11, min lilla sötis. Han har alltså hållit mig i handen enda sen dess, hur mysigt är inte det då? Riktigt mysigt kan jag lova. Usch vill verkligen inte hem i morgon.. Men men det måste jag, tyvärr. Nu ska jag fortsätta titta på tv eller sova, ska försöka komma upp i skaplig tid i morgon även fast jag är ledig, det är bäst så. Vi hörs i morgon, godnatt på er!



Söndagsmys



Grillat

Vi åkte precis ifrån vislanda, vi blev bjudna på mat. Det blev grillat och det satt riktigt bra i magen! Nu ska vi hem för massa mys, först till maxi för att köpa något gott!

Ute i solen



Växjö sjön

Nu är vi ute på en promenad, ska gå runt Växjö sjön, så mysigt väder för det!

Söndag

Hej på er!
Idag är det lika fint väder som det var igår, underbart! Det ska vi snart gå ut och njuta av, men hjärtat håller på att sätta ihop sin dator så jag ligger här i sängen och hoppas på att han snart är klar. För vill ut i solen, och ta en långpromenad, men snart får jag det! Vi har inget planerat idag, riktigt skönt faktiskt. Vi kommer väl antagligen bara ta vara på tiden tillsammans, och sitta ute i solen och mysa. Ska försöka få iväg Simon för att köpa mjukglass med mig, för är så extremt sugen på det, haha! Vi hörs puss!

Myser

Kom precis hem, nu ska vi kolla på unstoppeble. Mysa ner oss i sängen med jordgubbar är det absolut inget fel med, ska bli riktigt gott! Hoppas ni har haft en bra kväll så hörs vi i morgon, godnatt på er!



Mat

Var precis och hämtade mat, lite onyttiga så blev kebab, men riktigt gott ska jag lova er! Har luktat grillat i hela Växjö så det är man ju bra sugen på, men kebab blev det istället. Kollar på gladiatorerna och äter, bra lördag! Sen ska vi iväg till vislanda och hämta Linn, sen hem och slänga sig i sängen igen för film tittande!

Oh yes!



Ute på upptäcksfärd




Kukglass

Provade smaka på "kukglassen", den var faktiskt god haha! Prova den ni också, as billig är den med, kostar bara 7 kr!


Dennis Widehammar


Lördag

Hej på er! 
Idag sov vi till 11, så skönt! Sen gick vi upp och duscha och fixa oss. Nu ska vi snart ner på stan sen till Grand och lite sådär! Hoppas på att jag hittar lite och får shoppa, haha! Ska åka nu, vi hörs puss!
Älskar vädret, solen skiner och det är klarblå himmel, UNDERBART!

Fredagsmys

Ligger i sängen och kollar på let's dance, sen blir det welcome to Sweden, så kul! Efter det blir det antagligen film eller bara slö glo på tvn! Ska mysa ner mig hos hjärtat nu, vi kanske hörs senare!

Handling

Simon kom precis hem, så vi två och lovisa ska till maxi och handla. Måste köpa nässpray för förkylningen har blivit värre igen, suger. Men vi hörs senare, puss! 

Går på repeat

Har fastnat för den här låten, så bra.

Just nu



Fredag

Godmorgon!
Äntligen är fredagen här, så skönt! Bra härligt att jag fick helg igår också, så sov verkligen ut idag för jag vaknade typ precis haha! Ligger i sängen och lyssnar på fåglarna som kvittrar, och ser solen skina, underbart! Nu väntar jag på att Simon ska komma hem, sen får vi se hur jag spenderar min dag när han åker tillbaka till jobbet, blir väl att lata mig antar jag haha! Men vi hörs senare, puss!

Sakta men säkert

Tiden går så sakta, vill bara vara framme, så tråkigt att åka tåg ensam. Fast är bara en timme kvar ungefär: skönt! Kollar på film just nu för att få tiden att gå, kollar på ego, så gosig film! Älskar den verkligen, och Martin Wallström är med, mums!

2 år och två månader♡



Middag på tåget

När man inte hinner stanna och äta så får man köpa med sig en sallad, så himla smidigt och gott! Är äntligen på väg till Stocholm, ska bli riktigt underbart att åka iväg! Fast är ju lite kul att jag åker ner för att fira Simon så har jag inte med någon present eftersom den inte har kommit, pinsamt haha! Men han får den nästa gång vi ses istället! För beställt en har jag gjort iallafall!

Torsdag

Godmorgon!
Sitter just nu på tåget med biw, så kul med sällskap! Hoppas att dagen går fort på praktiken, men det gör den nog för är på så himla bra humör! Det är sol ute och jag får träffa min pojke ikväll och har fått spenderat morgon med bästa, underbart!

Sov gott

Kvällen blev helt kaos, har stressat ihjäl mig och blivit sur när jag egentligen är ledsen men visar det i ilska, orkar inte. Biw kom hit och gjorde allting bättre, kärlek till henne! Lite tråkigt att jag typ måste sova direkt när hon kommer, men måste vara pigg på praktiken i morgon! Godnatt på er!

Nya skor

Som medlem på stadium har man 25% på hela butiken tills den 30/3 så jag passade på att köpa mig ett par converse, så blev bara 524 kr! Älskar nya skor, helt underbart!



Tacos

Har längtat efter det här hela dagen, ska bli riktigt smarrigt! 



Shoppat



Onsdag

Godmorgon!
I morse när jag vaknade var jag helt slut, trodde inte jag skulle orka åka iväg till praktiken. Men blev helt plötsligt skapligt pigg så det orkar jag visst! Sitter just nu och väntar på tåget, kom lite tidigt så får vänta extra länge, segt. Efter praktiken blir det hem och packa och stressa ihjäl sig, och senare ikväll kommer bästavän, super!

Sova

Nu ska jag sova, har gjort allting annat än det jag egentligen skulle göra nu ikväll, vilket innebär en jävla massa stress i morgon.. Men så äre! Nu ska jag sova, ska bli riktigt skönt! Sov gott allihopa!

Film

När jag kom hem så skrev jag klart en text till svenskan, var så seg på lektionen så hann inte klart då haha. Nu kollar mamma och jag på film, och blev på fett dåligt humör innan, så kladdkaka var det som behövdes i magen för att humöret ska hålla sin balans. Nu ska jag fortsätta  titta på filmen som verkar fett konstig, hoppas den blir bra!

Bra remixer!


Tisdag

Godmorgon!
Idag vaknade jag med huvudvärk, så himla segt. Den sitter i lite fortfarande så hoppas turen är med mig så att den släpper. Går enda till 4, så att ha huvudvärk hela dagen känns inte lockande. Sitter i bilen på väg till skolan, mamma skulle på ärenden så slipper åka buss, haha så skönt! Nu ska jag vara lite social innan vi är framme vid skolan, vi hörs!

Sov gott!



Revenge

Har legat i soffan och kollat på revengne i flera timmar nu, så himla skönt. Det är så himla spännande! Börjar få ont i huvudet med, så jobbigt. Så blir nog att äta kladdkaka sen till familjen annorlunda, låter bra det! Det är helt okej att äta i veckan även fast jag helst inte vill det.

Powerwalk

Gick precis ut på en pw i det fina vädret,  solen kikar fram och jag har musiken på högsta volym, perfekt!



Måndag

Då var det måndag igen, skönt på ett sätt men jobbigt på ett annat. Är så trött så hade velat ha en ledig dag till, haha! Efter en superbra helg så taggar jag nu vidare tills på torsdag, då jag ska åka till mitt hjärta, hoppas på att dagarna kommer gå riktig snabbt, men det tror jag. Ska gå till bussen nu, i skolan väntar en redovisning jag ska göra (en nervös jessica) sen efter skolan blir det tandläkaren, är lite nervös inför det också, även fast det bara är koll. Ha en bra dag så hörs vi senare!

Godnatt

Filmen slutade för ett tag sen, den var väl sådär. Inte riktigt min filmsmak men bättre än förväntat! Nu ska jag sova, bytte lakan till mina nya innan, jag verkligen älskar det! Så himla häftigt! Jag tycker det är så kul att köpa sängkläder, lika roligt som att köpa kläder, sån är jag haha! Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon, godnatt fina ni!

Tårarna rinner♡



Film

Sitter och tittar på film med mina föräldrar, har tänt en brasa så har det riktigt mysigt! Pappa övertygade mig och mamma om att se Hobbit, så får ge den en chans! Slängde ihop en kladdkaka innan, den blev riktigt god om jag får skryta lite, haha!

Vampire diaries

Nyduschad som jag är har jag nu lagt mig i sängen för att se senaste avsnittet av vampire diaries, så spännande! Ska njuta av utsikten på mina fina pojkar i 40 min, mums!

Snart hemma

Tar mig en promenad hem från tåget, behöver lugna ner mig innan jag kommer hem. Så en promenad i solen är perfekt!

Söndag

Hej på er! 
Idag har vi inte gjort så mycket, umgåtts och pratat och haft det trevligt! Vi vaknade vid halv 8 så tog en powernap vid halv 11. Biw somnade men jag slumrade till och vakna i ett ryck så gav upp efter ett tag haha. Nu sitter jag på bussen hem, ska bara hem och slänga mig i sängen haha, ha en lat söndag. Har haft en superhelg, tack så mycket bästa! 
Nu ska jag lyssna på en massa bra musik och hoppas att buss och tågresan går fort.

~



The lone ranger

Som rubriken lyder så kollar vi just nu på the lone ranger, hoppas den är bra! Än så länge verkar den okej! Vi myser med chips, dipp och cola, så gott!

Shrek

Biw nattar lilla Theodor och jag kollar på shrek, hon får sköta jobbet! ;)
Älskar verkligen shrek filmerna, haha åsnan är för jävla skön! 



Mat

vi är barnvakt åt lilla theodor, så söt unge! Vi sitter just nu och äter pizza, så gott! Sen blir det massa chips framför bra filmer, kanon kväll!

Lördag

Hej på er!
Idag har vi bara tagit det lugnt, var ute på en promenad för ett tag sen i det fina vädret, riktigt skönt! Nu ligger jag i sängen och väntar på att biw ska duscha klart så jag kan få hoppa in! Sen vid 4 ska vi iväg, min lördagskväll kommer bli super! Man behöver fan inte supa för att ha det bra, mysiga hemmakvällar är bättre!

Fina pojkar♡

Sovdags

Nu ska vi sova, efter en bra fredag med mycket prat och massa skratt! Är riktigt trött så ska bli skönt att sova, och vara utvilad tills i morgon! Hoppas ni har haft en bra kväll, godnatt! 

Alltså det här är det gosigaste som finns, skulle gärna somna till det inatt, men snart så!

Jag skrattar åt dig

Att folk är så himla omogna, skyller ifrån sig på andra när det är dom som har förstört något för sig själva. Skyll du gärna på mig gumman, men tro mig, hade hen velat ha dig i sitt liv hade hen fått det, jag hade inte stått i vägen. Men hen valde detta, så jag står inte i vägen. Patetiska människa, haha! Vet inte om du läser detta, men om du gör det, tänk efter vem som egentligen förstörde det ni "hade". 

Jag gråter

Min bejb, blir bara snyggare för varje dag. Kärlek vid första ögonkastet alltså, gash. Största önskan innan jag dör är få träffa honom och bli omkramad av honom!

Favoriter!


Fredag

Godmorgon!
Sitter på tåget på väg till skolan med musik på högsta volym i hörlurarna, underbart! Sista fredagen vi har såhär lång sovmorgon så njuter extra mycket! Efter skolan åker jag hem till bästavän och spenderar helgen där, så härligt! Solen kikar fram ibland och jag är på strålande humör, och det kan ingen förstöra! Hoppas ni får en bra fredag så hörs vi senare, puss!

Äntligen

Nu har jag lagt mig i sängen, riktigt skönt! Känner hur tröttheten kommer krypandes så ska försöka sova, kan sova enda till 9 i morgon, så hoppas inte att jag vaknar tidigare, för behöver sömnen. Ska först kolla lite på tv och somna till det. Hoppas ni har haft en bra kväll, godnatt!

Och du är den största idioten av alla gumman :))

Torsdagaslyx

Har sån huvudvärk, och måste plugga. Så för att ens orka det laddar jag upp med lite popcorn och en powerking, så gott! Sen vid nio blir det blacklist, helt okej torsdag alltså!

-



Torsdag

Idag är jag riktigt trött, ville bara ligga kvar i sängen och sova. Men det har jag inte tid med! Sitter på tåget med biw just nu, helt blöta för det snöar som fan ute och vi gick till tåget, halka höll vi också på att göra flera gånger, haha så jobbigt. Måste ha sett rätt roligt ut när vi gick, halka till och skrek till, biw tyckte det iaf när det hände mig haha! Ha en bra dag finisar!

Värdelöst

Efter en värdelös kväll så ska jag nu sova. Bästavän kom hit efter sin praktik så har pratat ut med henne, riktigt skönt! Underbart att ha en vän som verkligen förstår en, tack för allt biw! Hoppas ni sover gott! 

Ja, precis



Äntligen!

Efter att ha fått i sig mat i magen och tagit sig en dusch har jag lagt mig i sängen för att se nyaste avsnittet av pll!! Oh my good, har inte ord på hur nervös och panikslagen jag är, SOM JAG HAR LÄNGTAT! 
Måste bara tillägga att jag älskar min outfit just nu, haha!



Onsdag

Godmorgon på er!
Sitter just nu ute i kylan och väntar på tåget, vill att våren ska komma!! Hoppas att dagen går fort för är sjukt trött och vill hem och se nyaste avsnittet av pretty little liars, förstår inte hur jag ska kunna vänta, har liksom panik. Är så jävla spänd och exalterad, haha! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen!

Godnatt på er

Nu ska jag försöka sova, har bara legat i sängen hela kvällen och tagit det lugnt, superskönt. Fick världens magvärk för ett tag sen så hoppas den är borta i morgon. Nu blir det lite gos med Musse innan jag släcker, sov gott allihopa!

Mys framför..

Ligger i sängen och kollar på revenge, kom ut ur duschen för ett tag sen. Fryser typ hela tiden nu även fast jag har tjocka kläder på mig, förstår inte. Har tänt massa ljus också, så mysigt! 



Hur läskigt?

Sa i förra inlägget att jag var så sugen på sallad, och kommer hem så ska vi äta det, lite läskigt haha! Det gjorde min dag så mycket bättre!

En lektion kvar

Har precis haft svenska, så himla segt och tråkigt, nu är det bara idrott kvar sen får man äntligen åka hem. Är så hungrig att jag håller på att avlida, sugen på en stor god sallad är jag också, åh så jobbigt. 
Såhär spenderas ofta lektionerna man har en dator, haha sån nörd man är!

Så sant



Tisdag

Veckans värsta dag är här, låt den gå fort. Min morgon har väl inte varit den bästa, sen att det var -6 ute när jag vakna gjorde den inte bättre. Är på väg till bussen nu, fryser som satan. Vill bara hem, jag behöver ledighet och en utomlandsresa, jag behöver sool! Vi hörs sen, ha en bra dag!

Dålig kväll

Min kväll har bara gått utför, som sedan har slutat med en förjävla huvudvärk och en massa tårar. Mår riktigt kass, hela huvudet kommer sprängas och inga jävla värktabletter hjälper, är så less. Vill bara slippa det här. Vill ha helg och den 27 så jag kan få komma härifrån och bli på bättre humör. Detta tänkande och alla tankar som snurrar runt i huvudet gör mig spyfärdig, när ska detta få ett slut? Nu ska jag sova innan jag spyr, äckliga jävla migrän lämna mig ifred.
Godnatt på er, hoppas ni har haft en bättre kväll än jag har.

Revenge

Sitter och kollar på revenge, så bra! Har tänt en brasa för fryser så himla mycket, så efter det här avsnittet blir det att hoppa in i duschen innan farmen och alla bra program! 

~



Måndag

Då är det måndag igen, en ny vecka med nya bekymmer. Vill verkligen inte till skolan idag, det snöar ute och har kommit massa snö under natten, jag som trodde att våren var på väg.. Men nej, snö kom det istället. 
Går kort dag så ska väl inte gnälla, hoppas dagen går snabbt så jag kan få åka hem och gosa ner mig i soffan framför en bra serie. Hoppas ni får en bra dag, puss!

Jag som väntat..

Hela helgen har jag gått och längtat på att få se senaste avsnittet av vampire diaries som kom ut i fredags, eller ja skulle.. Det kommer inte fören nu på fredag, jag gråter typ haha. Så får vänta ännu en vecka, hemskt! Det är ju så spännande så vill se det nu!! 
Får kolla lite på criminal minds istället, det slutar snart och då ska jag sova. Hoppas ni har haft en bra kväll, godnatt!

Stefan ♡



Soffhäng

Har precis slängt mig i soffan, så skönt. Har städat rummet och spelat musik på hög volym och sjungt till. Har bytt lakan och dammsugit, och duschade nyss så får lägga mig nyduschad i nya lakan, härligt! Nu blir det film med mina föräldrar, mysigt det med!
Älskar även mina pyjamasbyxor, så mysiga!

Ny favorit


That's right



Min tatuering

Här får ni två bilder på min tatuering, är så jävla nöjd!

Söndag

Hej på er!
Sitter i bilen på väg in till stan nu, ska fixa lite ärenden med pappa. Vi har inte gjort så mycket nu på morgonen, bara umgåtts och haft det bra! Är soligt ute så humöret är super, att sol kan göra en på så bra humör är sjukt, men helt underbart! Inviger nya vårjackan som jag fick av mina päron som jag fick hem för någon dag sen, visar er bättre bild senare!

True



Lördagsmys

Ska precis starta en film, det blir the Host! Fixat massa mys med, kan inte bli bättre!



Äntligen!!

Åh vad jag har längtat efter att gladiatorerna ska börja, och idag så börjar det igen, äntligen! Nu är lördagskvällen fulländad, haha! 




Mat

Jag och bästavän har precis fixat mat, ska bli supergott!

Move with it



Bästa♡



Lördag

Hej på er! 
Kusinerna ska upp till Åre så dom skjutsar hem mig, så vi sitter i bilen just nu. Blev en kort visit där men roligare än inget! Hade en superbra fredag, har alltid så himla kul hos dom, är verkligen som en extra familj. Vaknade även upp till snö idag, åt helvete med det, jag går i ide. 



Trevlig kväll

Efter en superbra kväll med mycket skratt och bra sällskap säger jag nu godnatt, är faktiskt riktigt trött och ska upp 7 i morgon så vill ha skapligt med sömn. Hoppas ni har haft en bra fredag, sov gott!

Min fina

Jag vet att du är jättenere just nu, är så jobbigt att sitta ca 50 mil ifrån dig och inte kunna göra ett piss. Vill bara krama om dig, pussa på dig och trösta dig så allting känns lite bättre. Du vet vart du har mig, är bara ett samtal bort just nu, tyvärr kan jag inte vara närmare. Jag älskar dig hjärtat ♡

Myser




Right now



Snart framme

Mitt sug efter energidricka den här veckan har varit hemskt, och att mina föräldrar hade den här till mig är underbart, åh humöret blev ännu bättre, haha! Sitter i bilen just nu och är snart framme, skönt. Så tråkigt att åka bil tycker jag, iallafall ensam med mina föräldrar, för dom är inte lika pratglada som jag är haha!

Mot skolan



Fredag

Godmorgon på er!
Ni anar inte hur skönt det var att sova till halv 9 idag, herregud. Så nu är jag riktigt pigg och utvilad. Sitter just nu och äter frukost, så gott! Sen ska jag fixa mig och packa innan jag drar mig mot skolan. Det är sol ute och mitt humör är på topp, underbara fredag!

Sängen

Huvudet värker och illamåendet kommer krypande. Så nu ska jag sova och drömma mig bort till ett varmt land med massa goda drinkar, en massa sol och bad. Godnatt på er!

Mys till blacklist



Fastnat för

Hade jättesvårt för dom här låtarna innan, men efter att ha hört dom om och om igen på radion och praktiken har jag nu fastnat för dom, så himla bra!
 

Femtio nyanser

Åh boken är så spännande, har suttit och läst sen jag kom hem, underbart!

Blir så glad

Blir helt varm i kroppen när jag läser det här, att titta tillbaka och läsa sånt här är så mysigt. För här sitter vi två år senare och har ännu starkare känslor för varandra än vi hade här!



Torsdag

Godmorgon! 
Idag är jag skapligt pigg, har sovit hela natten utan att vakna en enda gång, så skönt. Är på väg till tåget, solen kikar fram så är så mycket gladare pga det. Dagen kommer nog gå riktigt snabbt, för har så himla kul på praktiken, är alltid sysselsatt och alla är trevliga och glada så kan ju inte bli bättre! Trivs så himla bra. Men vi hörs senare, puss!

Godnatt

Efter att ha sett senaste avsnittet av pretty little liars ska jag sova, om det nu går. Pll är så spännande så håller på att dö! Hur ska jag kunna vänta en vecka på nästa avsnitt, gash blir tokig! Nej nu springer tiden iväg, måste sova. Godnatt på er!

Unnar mig

Är äntligen hemma, kom hem för två timmar sen ungefär. Har fått världens jävla huvudvärk så sitter nu i soffan med mamma och startade precis en film, mys! Unnar mig även med glass för blir alltid så jävla sugen när jag har huvudvärk. Så nu ska jag äta och kolla, vi hörs!


Svar på kommentar


Självklart så ska jag göra det, ni får bara ha lite tålamod till, för ska försöka fixa det i slutet på veckan eller så. Det kommer bilder så snabbt som möjligt! :) 


Onsdag

Godmorgon! 
Idag är det sol ute så mitt humör är skapligt bra idag! Är bara så sjukt trött, har alltså vaknat av mig själv varje morgon i en veckas tid klockan 5, fy vad jobbigt det är! Men blir nog lite piggare nu på promenaden till tåget, nu ska jag njuta av promenaden i solen, ha en bra dag!

Tidigt i säng

Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt i morgon så hoppas jag har lätt att somna. För vill verkligen vara pigg i morgon, så huvudvärk hoppas jag på att slippa. Hoppas ni har haft en bra kväll, och att ni sover gott!

Hos en saknad vän

Sitter hemma hos Anna och kollar på film, jättekul! Vi umgås inte så mycket längre så, är kul att vi träffas någon gång ibland även om det skulle vara kul om det var mer!

Myser

Sitter i soffan och tittar på revenge, fryser så himla mycket så tände en brasa, mys! 

Vårväder

Är på väg hem från tåget, vågade inte vara med på idrotten eftersom jag är förkyld. Så tar mig en promenad i solen, verkligen vårväder! Hoppas det är här för att stanna, man blir så mycket piggare och gladare av sol!

Tisdag

Är så himla trött idag, somnade sent och har vaknat flera gånger under natten, så jobbigt. Är på väg till bussen just nu, förstår inte ens själv varför jag inte är hemma när jag mår såhär.. Aja på väg till skolan är jag iallafall, duktigt! Hoppas nu att världens segaste skoldag går fort, för vill bara hem, som vanligt haha!

Sov gott

Nu ska jag försöka sova, hoppas på att det går. Igår låg jag och vred och vände till halv 1 innan jag somna, riktigt segt. Denna förkylning håller på att driva mig till vansinne, jag klarar verkligen inte av att vara förkyld.. 
På tal om annat har jag iallafall planerat min fredag nu, detta kommer bli super, så nu längtar jag extra mycket till helgen! Hoppas ni sover gott så hörs vi i morgon, puss! 

Criminal minds

Fixade precis två mackor, och ni anar inte hur gott det här var, åh! Köpte ett nytt mörkt bröd och det var supergott! Eftersom att jag inte har smör på mina mackor, så blir oftast mörkt bröd torrt, men inte det här! Så har hittat ett nytt favorit bröd ;)

So true



Vampire diaries

Kollar nyaste avsnittet av vd, äntligen! Förra avsnittet slutade så spännande så håller på att spricka, gash haha!

Pluggat

För att ens orka sätta mig och plugga så fixade jag lite mellis, fuskar till det med chokladbollar, är sjuk så då känner jag att jag kan göra det!

Chuck and Blair ♡

Deras kärlek till varandra är så fin, även fast dom inte alltid visar den på ett bra sätt. Men dom fortsätter kämpa för varandra oavsett hur svår situationen är, åh vilka gosisar dom är!





Måndag

Godmorgon. 
Är så himla trött, och hela kroppen är seg. Näsan rinner och halsen gör ont, orkar inte vara förkyld längre.. Har inte ens kommit iväg till bussen än och längtar redan tills jag får komma hem till sängen, haha! Har inte så lång dag idag vilket är skönt, när jag kommer hem måste jag plugga, som jag egentligen borde ha gjort igår men hade varken orken eller lusten då. Så jag gör som vanligt, sparar allting till dagen innan provet, duktigt jessica!

SVAR PÅ FRÅGORNA

Postat av: Din pöjk!❤️
Hur mycket kom du ihåg av första gången vi träffades?❤️
Vilket/vilka minne är det bästa du har tillsammans med mig?❤️
-Jag kommer ihåg nästan allt från första gången vi träffades. Jag kommer ihåg känslan jag hade när jag fick den allra första kramen, och såg dig le. Jag kommer ihåg allting vi gjorde, vart vi hade första pussen och kyssen. ÅH kommer ihåg det som om det vore igår, blir helt varm i kroppen!
-När du, jag och din familj bodde på hotell på nyår förra året, åh det var så mysigt. Var på spa och hade det allmänt mysigt bara, åh. Sen det att vi fick uppleva Avicii tillsammans, det är ett minne för livet! Vi har så himla många, men det här är det jag alltid kommer minnas, det som värmer lite extra i hjärtat.

 

Postat av: Anonym
Hur känner du inför att ha ett förhållande med någon som bor flera mil bort? Känner du att ni är varandra trogna och att ni har tillit?
- Det kan vara väldigt tufft vissa dagar, att den man älskar av hela sitt hjärta är ca 50 mil ifrån mig är jobbigt. Man vill ju bara kunna träffa honom när man vill, kunna få en kyss varje dag. Men man hinner sakna varandra, så det blir så speciellt när vi väl ses, jag får fortfarande alla fjärilar i magen varje gång jag hoppar av tåget och ser honom, jag blir bara mer kär för varje gång. Ja vi har tilliten, en relation vare sig det är kärlek eller vänskap funkar inte utan tillit. Självklart kan det vara svårt, men vi gör allt för att vara trogna mot varandra, och se till att tilliten finns där.

 

Postat av: Anonym
Hur ser ditt och Simons förhållande ut i framtiden? Har ni tänkt på något speciellt som tex förlovning eller något liknande?
- Hur det ser ut i framtiden vet jag inte, eftersom allting kan hända. Men hur jag vill att det ska vara är väl att jag kan flytta ihop med honom efter skolan och bara leva livet men den jag älskar, och se vart man hamnar! Ja vi har pratat om förlovning, men jag vill vänta, men det är alltid mysigt att sitta och prata om sådant. Eftersom att en dag kan det hända!

 

Postat av: Anonym
Största önskan?
- Oj, en väldigt svår fråga. En av mina störta önskningar är faktiskt att få barn, men det kommer jag vänta med. Sen hoppas jag av hela mitt hjärta att man kan finna ett botemedel mot cancer, världens vidrigaste sjukdom.

 

Postat av: Biw
Vad tycker du om mig? Du är världens bästavän, förstår inte hur jag klarade mig i livet utan dig. Det är du som får mig glad en dag då mitt humör verkligen ligger på botten. Du är verkligen min solstråle, haha! Du smittar av dig med din otroliga energi, och finns alltid där när man behöver dig. Jag älskar dig biwis!
1. Var vill du bo när du blir äldre? Utomlands eller i någon större stad!
2. Hur många barn vill du ha? Minst 2, max 3
3. Vad vill du jobba med? I butik, eller reseledare utomlands
4. Hur började du gilla 1D? ;) Ja du fick mig att gilla dom mer än jag gjorde, och det är jag glad över. Deras konsert kommer äga för jag åker dit med världens bästa!
5. Favoritlåt just nu? Waves Robin Schulz Radio Edit
6. Favoritämnen i skolan? Idrott
7. Beskriv din klädstil. Oj, jadu. Jag går oftast i jenas och typ linne med en kofta över. Eller i någon gosig stickad tröja. Skulle beskriva den ganska simpel och enkel.
8. Ett måste att ha i garderoben enligt dig? Svarta jeans, och tjocktröjor!
9. Drömresemål? NEW YORK och LONDON
10. Om du kunde ha vilket djur som helst som husdjur, vilket djur skulle det vara då? Hund, eftersom jag redan har katter!

 

Postat av: Anonym
Vad är det romantiskaste Simon gjort för dig?
- När han överraskade mig med en hel bukett rosor, och han hade gjort ett hjärta av rosblad och tänt en massa ljus, så himla fint.

 

Postat av: Amanda
Vad är det bästa och romantiskaste ni två har gjort tillsammans:)?
-Det bästa vi har gjort är att vi har träffats. Det måste vara att vi bodde på hotell tillsammans, var på spa och åt god middag osv. Vet inte om det är jätte romantiskt men mysigt var det!

 

Postat av: isabelle
Vad tycker du om mig? En sjukt fin tjej som jag saknar så himla mycket, var alldeles för längesen sist vi sågs. Du finns där om man behöver dig, är glad att vi träffades!
Vad är de roligaste minne du har med mig? Har några stycken, men det roligaste måste vara när vi åkte karusell på örbyhus dagen och du skriker ''Åh nej mitt löshår'' Då hade alltså ditt löshår lossnat, haha var så kul. Vi höll på att dö under den åkturen!
Puss min fina vän! Puss finis!

 

Postat av: Anonym
vad gör du helst på fritiden? Umgås med kompisar, min pojkvän och min familj. Kollar på serier och promenerar!
vilken är din favoritmat? Tacos, helt klart!
vilket djur älskar du mest? Katt
har du någonsin ändrat din klädstil? (bla om någon/något fått dig göra det) Nej tror aldrig jag har ändrat den så faktiskt, är väl att jag knappt använde klänning osv förut, men som jag nu har börjat göra!
vem/vilka är din bästavän/vänner? Biw Kerdklai, Andra Lind, Simon Lundbeck och Lollo Lindqvist. Har så många vänner som står mig nära, men dessa är extra.
vilka bloggar läser du? http://www.nattstad.se/rebeccaeden


Bakat

Har precis bakat chokladbollar, ska bli gott att äta det senare! Har huvudvärk och har sånt sötsug och blev sugen på choklad så detta får duga eftersom jag inte får äta godis, provade även ha strössel på så hoppas att det är gott! 

Så jag

Någon mer än jag som är såhär? Vissa dagar kan jag vara pain in the ass, stackars alla som råkar ut för mitt humör haha! 



Ute i spåret



Söndag

Hej på er! 
Åt precis frukost, tog en lång sovmorgon till halv 11 idag och sen låg jag och pratade med bästie i telefon ett tag! Nu ska jag ut och städa ur bilarna och dammsuga dom osv! Har man skulder till sina päron blir det så, haha! Sen ska jag nog ta en promenad med mamma, vågar inte powerwalka då min förkylning bara blivit värre, så en lugn promenad får det bli istället! Vi hörs.

Godnatt

Nu ska jag sova, och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag slipper vakna upp med migrän, för jag orkar inte det igen. Ska först kolla på tv och somna till det, sov gott!

Lördagsmys

Ska kolla på en film nu och har fixat fram lite mys, så gott verkligen! Har tryckt i mig alldeles för mycket idag så känner mig som en uppblåst fisk, men plats för det här finns det kvar iallafall!

Melodifestivalen

Sitter och kollar på finalen av melodifestivalen med familjen, mys! Just nu sjunger Linus, han är så jävla duktig! Älskar låten, så himla fin! Hoppas han, Oscar zia, panetoz eller ace Wilder vinner, tycker att dom är bäst!

Vem vill ni ska vinna?




Det här gjorde min dag

Min pojkvän är så gullig, det här gjorde min dåliga lördag så mycket bättre!♡


Promenad

Ute på promenad med mamma och tjejerna, leker cool i mina brillor ;) haha!


Har ni frågor?

Så passa på att ställa dom till mig här och nu, kör igång en liten "frågestund" som avslutas i morgon kväll eller senare! Våga fråga det du alltid har undrat om mig!

Årets första grillning



Mår bättre

Nu mår jag bättre, fick världens migrän så har mått piss och sovit dåligt. Vaknade vid 9 efter jag hade sovit, gick upp och åt sen ringde Simon. Låg och pratade med honom nån timme sen slumrade jag till i telefonen, stackars min bebis, som satt och pratade med mig men fick inget svar. Så efter vi lag på sov jag igen och nu är huvudvärken nästan borta! Så ska faktiskt ut och sätta mig i solen nu!

Lördag

Idag var vi uppe med tuppen, så segt. Biw har praktik nu stackarn, så följde med henne till bussen och är på väg hem nu. När jag kommer hem ska jag försöka sova igen, men den turen har väl inte jag.. Vaknade med huvudvärk igen, fjärde dagen jag gör det. Riktogt jobbigt, och har ont i halsen så börjar väl bli sjuk. Nu ska one direction få mig på lite bättre humör genom att sjunga för mig ;) hörs senare!

Helt slut

Har bara kollat på film hela kvällen och tagit det lugnt och umgåtts med min fina vän! Har haft en sån fruktansvärd huvudvärk och mensvärk så mitt humör har gått upp och ner, ett under att biw står ut med mig, haha! Tur att hon gör det iallafall, hade inte klarat mig utan henne. Nu ska vi sova då vi ska upp tidigt i morgon, godnatt sov gott!

~



Fikar

Sitter framför en film och äter äppelpaj, så gott! Sen vid 8 blir det lets dance! Och ja, jag äter sås med paj!

På väg hem

Sitter på tåget och väntar på att det ska åka, blev en liten snabb shoppingrunda för biw. Har så ont i magen och är as hungrig så vill bara hem!

Fredag

Äntligen är fredagen här, längtar lika mycket till den här dagen varje vecka, haha! Sitter i bilen på väg till tåget, blev så stressigt för hade tänkt gå men hann tyvärr inte det. Efter skolan ska jag träffa biw, antingen så blir det stan eller så åker vi till mig, vi får se! Ha en bra dag, så hörs vi, puss!




Sovdags

Nu ska jag sova, det ska bli riktigt skönt! Är supertrött eftersom jag vaknade vid 5, så att få sova till halv 9 i morgon är inte fel! Hoppas ni sover gott, puss!

Blacklist

Nu har blacklist börjat igen, äntligen! Så nu blir torsdagskvällarna mycket bättre! Så himla spännande serie, så gillar ni spännande saker, med typ FBI, mord osv rekommenderar jag den här!

Gott

Fixade ihop lite frukt, så gott! Nu ska jag mumsa på det sen blir det tv hela kvällen!

Springtur

Nu ska jag springa, ska bli riktigt skönt! Vi hörs.



GOSEN



På väg hem

Jag är helt slut, har varit full rulle som vanligt på praktiken idag, så himla kul!! Mamma var i Uppsala så hon hämtade upp mig så jag får skjuts hem, är riktigt underbart att slippa åka med ett proppfullt tåg hem. Nu ska jag läsa lite, det är så spännande!

Energikick

När huvudet inte samarbetar med mig längre så hoppas jag nu på en energikick efter detta och att huvudet ger med sig de sista 2,5 timmarna!

Torsdag

Åh är skapligt trött idag, vaknade innan 5 när min pappa åkte till jobbet, och kunde knappt somna om efter det, hann väl sova Max 20 minuter, är så trött.. Vill bara gå och lägga mig igen, haha. Ska gå till tåget nu, så lite frisk luft gör nog så jag piggnar på mig, ha en bra dag så hörs vi senare!

Extremt trött

Är så himla trött, huvudet värker som fan och börjar må illa. Hatar att ha huvudvärk, den sänker mig totalt.. Så ska försöka sova nu, kollar på filmen When in rome, och en av mina babes är med, så bra! Så ska somna till den och hoppas på att jag inte vaknar med huvudvärk. Sov gott fina ni!

Pretty little liars

Men herregud, jag dör! Såg nyss senaste avsnittet av pll och det blir ju bara mer spännande, hur ska jag kunna vänta en vecka på nästa? GASH! 

Bästa



Lev i nuet



Onsdag

Usch idag är jag riktigt trött, ville inte alls gå upp ur sängen, fatta skönt det hade varit att bara få somna om.. Men det får jag inte, men helg snart så då får jag det! Är på väg till tåget just nu, så himla kallt ute, hoppas på att jag piggnar till lite nu under promenaden. Hoppas dagen går snabbt för vill hem och bara ta det lugnt! 

Godnatt

Nu ska jag sova, klockan är ställd på halv 6 så måste vara pigg på praktiken i morgon och är super trött, så sängen lockar verkligen! Böt lakan och städade rummet innan, och är nyduschad så att lägga sig i sängen är en sån bra känsla! Vi hörs i morgon, godnatt på er finisar!

Åh så kul

Kollar på the big bang Theory nu, haha så kul! Sheldon är verkligen för skön, han gör ju själva programmet, haha orkar inte hur kul det är! Sen efter det blir det mom, älskar att det bara är typ humor program på femman nu på kvällen! 

Alltså den här bilden, JAG DÖR! Jag skrattar så jag får ont i magen, hahah!


Lyxar till det

Blev så sugen på ägg så kokade det, så sitter och äter det och hårdmacka, så gott! 

Exakt



Lugn kväll

Har precis kommit ut ur duschen, så har satt på mig onepiecen och lagt mig i sängen. Ska läsa lite nu innan farmen och sen ska jag måla naglarna. Sen blir det bara tv och läsa resten av kvällen, känner av huvudet så behöver en lugn kväll. Hade tänkt träna men huvudet pallade inte det, så det får vänta. Nu ska  jag läsa, puss på er!

Remember this



Tisdag

Idag är det verkligen ingen bra dag, det är världens tråkigaste dag i skolan, med enbart tråkiga lektioner och lärare, så segt. Vill bara ligga i sängen hela dagen och vara för mig själv, vill inte träffa några personer idag. Men till skolan måste jag, bara kämpa mig igenom den, får även sluta tidigare för kan inte vara med på badet pga tatuering så det är det enda positiva med skolan idag. Men ska gå till bussen nu vi hörs senare, då är jag förhoppningsvis på lite bättre humör.

Kommer bli svårt

Det kommer bli svårt att sova nu dom närmsta dagarna som vanligt när Simon och jag inte är tillsammans. Att inte känna hans armar omkring mig eller hans värme är så jobbigt att somna utan.
Ska kolla på tv lite nu innan jag släcker, vi hörs i morgon. Godnatt på er!

Det är så tomt, det är för att du fattas här älskling :(

Det ger mig styrka

Att få höra det här gör mig på bättre humör, det får mig att orka kämpa tills vi ses! Att vara ifrån den man vill vakna brevid och spendera hela dagen med och sen somna brevid är riktigt tufft. Men vi kämpar tillsammans för oss, och det är jag så glad över❤️

Chailatte

Vi köpte en varain chailatte nu när vi är klara med shoppingen. Så ska vänta på tåget och åka hem och fortsätta plugga..

Hatar det här

Det jobbigaste av allt, att behöva säga hejdå till den jag vill spendera alla dagar med.. Men vi träffas snart igen så det här klarar vi! Sitter just nu på tåget på väg in till stan, när Simons tåg har gått så ska jag möta upp biw för att umgås lite med henne, så det gör allting lite lättare!

-



Pluggar



Måndag

Godmorgon! 
Att jag igårkväll i panik kom på att jag har historiaprov på tisdag och att jag har inte pluggat ett skit så blir jag hemma idag. Vi har två lektioner, och kan göra det mesta hemma på dom, så känner att jag kan vara hemma och plugga historia, för tiden räcker inte till att plugga efter skolan, det är fel att göra såhär men provet är ganska stort så känner att jag inte har något annat val heller. För har bestämt saker jag ska göra ikväll med som jag inte vill avboka, så nu får det vara såhär, dåligt nog! Men ska faktiskt plugga hela dagen så, så jättedåligt kan det ju inte vara, haha. 
Nu ska jag ligga och krama mitt hjärta lite innan jag väcker honom och ska fixa frukost, så mysigt.

Godnatt

Nu ska jag kolla lite på tv sen försöka sova, gosa in mig i hjärtats famn och somna där, underbart! Har sovmorgon i morgon också, så skönt. Hoppas ni sover gott!

The truth



Söndagsmys

Nu ska vi kolla på film med mamma och pappa, mys! Har tagit fram massa gott också, sista kvällen Simon är här så ska mysa sönder honom!!

Your choice



Blacklist

Ligger i soffan i hjärtats famn och kollar på blacklist, så himla spännande! Har ni inte sett serien så börja kolla, annars missar ni något!


Söndag

Godmorgon på er! Har varit vaken ett tag men vi har legat i sängen och gosat och pratat! Nu ska vi äta frukost, ska bli jäkligt gott! Har finaste sällskapet med ju!

SÅ GRYMT

Alltså fyfan, det här är det bästa jag har varit med om, han ägde hela arenan och det var ett jävla ös! Ingen satt ner, alla stod upp och hoppa, obeskrivlig känsla! avicii är bääst!

Vi är på plats


Först mot Uppsala

Nu är vi på väg mot Uppsala, ska gå lite på Gränby innan vi drar oss vidare till huvudstaden! Vi sitter och taggar med avicii i högtalarna, detta kommer bli så fett haha!



True



Lördag

Hej på er!
I morse sov vi till 10, underbart! Gick upp och åt mysfrukost tillsammans och bara prata. Nu sitter jag och kollar nyaste avsnittet av vampire diaries, som jag har väntat och längtat! Så jävla spännande, gah! Sen ska jag duscha och fixa mig inför kvällen!

RSS 2.0