Söndag

Hej! Är på väg till Uppsala nu, ska ta bussen till Norrtälje för att bo hos mina kusiner när jag jobbar, Jobbar hela nästa vecka också. Har inget internet kvar på telefonen, så om jag inte bloggar är det pga de, får hoppas att kusinerna har så jag kan koppa upp mig på deras. Annars hörs vi på tisdag när jag får internet igen. Är snart vid stationen så vi hörs, puss!


Jag orkar inte mer.

 
 
 

Lördag

Idag kom vi fram till Grönalund närmare 11, så vi fick stå och vänta ett tag innan dom öppna. Så när vi kom in gick vi direkt och börja åka karuseller, så kul! Hur gammal jag än kommer vara så kommer jag ändå tycka att det är lika kul, haha! Fast dom har gjort största failen med att ta bort Extreme för Eclipse, eclipse var inte ens rolig, var mer som en utkik plats än karusell eller hur man ska säga. Men nu efter promenaden också så är jag rätt trött, har knappt suttit ner idag, mest gått runt osv, men det är bra det med! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på GG, sen sova tidigt!
 

Promenad

Kom precis hem från grönan, så har precis bytt om till träningskläder, för ska nu ut på en powerwalk!


TJARÅÅ

Drar till grönan nu och blir som ett litet barn igen!

Tröjan jag har på mig fick jag av Simon i födelsedagspresent, tack så mycket hjärtat!❤


Fredag

Hej! Idag efter jobbet hämtade pappa mig, vi åkte ut till farfar där vi åt god mat. Sen kom Fredrik och Therese, så då fikade vi med glass och jordgubbar, mums! Jag bestämde mig för att åka med hem, mamma, pappa och extra tjejerna ska till Grönan i morgon, så jag ska med! Älskar att vara på nöjesfält, det blir man aldrig för gammal för! Så när jag kom hem kollade jag nyaste avsnittet av pll, sen ett avsnitt av GG. Ska sova snart för vi ska åka halv 9 i morgon, så måste upp vid 7, och har gått upp klockan 6 varje morgon så är rätt trött, haha. Mitt internet har tagit slut på telefonen också, så jag skriver här när jag kommer hem, för utan internet kan man inte blogga. Hoppas ni haft en bra fredag och kommer få en rolig lördag, det kommer i alla fall jag!! ;)
 
 
 

Fredag

I morse var jag tröttast av alla dom dagar jag har gått upp tidigt, somna rätt sent och känner mig inte utvilad. Var på jobbet vid kvart i 7 som vanligt. Så har jobbat fram tills nu, så har precis ätit lunch och tar det bara lugnt nu! Börjar vid 12 igen. Slutar vid 4 också, och då ska jag hem och umgås med familjen och dom som kommer!


Torsdag

Hej! Glömde helt bort att blogga igår, men det har gått bra på jobbet igår och idag. När jag har kommit hem runt halv 5-5 så har jag bara tagit det lugnt, och nu sitter jag framför tvn bara. Ska sova tidigt, som vanligt, haha! I morgon kommer mamma och pappa hit, och våra kontakt tjejer, så kommer umgås med dom! Så nu när jag jobbar kommer jag kanske skriva ett inlägg om dagen om ens det.. Ska fortsätta kolla nu, hoppas ni har det bra, puss!


Tisdag

Hej! Idag åkte mitt hjärta hem, och jag saknar honom redan. Jag skulle vilja spendera varje vaken minut med honom!
Efter vi hade sagt hejdå hoppade jag på bussen till Norrtälje, så är hos farfar nu. Ska sommarjobba hos honom så ska vara här till nästa helg. Tror jag kommer sova hos kusinerna några nätter också, så det blir kul! Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, ska upp vid 6 i morgon och det är jag inte alls taggad på :/ men ska nog försöka sova nu så jag Orkar upp i morgon, godnatt!

Jag saknar min pojke, längtar så sjukt mycket till nästa gång vi ses. Han gör mig till den lyckligaste flickan på jorden❤


Måndag

Hej! Idag efter frukosten gick hjärtat och jag ut och sola o bada i nån timme, sen försvann solen så då gick vi in och duscha. Sen har vi bara suttit vid tvn och sprungit in och ut för att ta vara på solen, haha! Vi grillade på kvällen också och nu ska vi mysa med vattenmelon framför en film, och ta vara på sista kvällen tillsammans! Kommer sakna min pojke när han åker hem i morgon :(


Myskväll

Jag och hjärtat har tagit det lugnt en söndag som denna. Innan solade och badade i nån timme, sen kollade vi på film med mamma och pappa. Just nu sitter vi och myser med ost och kex framför någon film, efter den ska vi nog sova för känner av huvudet :/ så vi hörs, godnatt!


Söndag

Hejsan! Vaknade runt 10 idag, gick upp och åt frukost, sen kollade jag ett avsnitt av GG. Alla barn badar, så jag passade på att städa när man inte har dom springades runt en, jag damsög och skura osv. Sen har man bara suttit och tittat på när dom badar och så. Jag och Simon har inget planerat idag, så det blir väl en chilldag, som vanligt, haha! Ska ut och umgås med alla barn nu innan dom åker hem, puss!
 

Tagit det lugnt

Efter promenaden så satt vi oss framför tvn och kolla på sommarkrysset, efter det har vi umgåtts med alla. Jag har precis duschat, och ja det är lite konstigt att duscha vid 12 men har inte orkat de innan, haha! Så nu väntar jag på att Simon ska bli klar så ska vi nog bara se någon film eller så, sen sova. Så hörs i morgon, godnatt!


Lördag

Igår kollade vi på filmen Safe Heaven, den var faktiskt jättebra! Vi somnade runt 2 så sov rätt länge idag, vid 1 ringde Becca så hämtade vi henne. När vi kom hem hade vi gäster, Janne och Ewa-Lena och deras 6 barn är här. Så vi åt pizza för ett tag sen, så är äckligt mätt nu. Hjärtat och jag ligger och vilar och ska snart ut på en promenad, det behövs verkligen! Har ätit så mycket onyttigt haha.


Fredag

När vi kom fram var det massa moln så vi skippade att bada. Vi gick till mamma och pappas kompisars husbil runt 4, så satt vi och prata och spelade spel, sen grillade vi. Sen fortsatte vi att bara umgås! Simon och jag åkte hem vid 9 så nu sitter vi i soffan. Vi ska se film och bara mysa, vi har suttit ute hela kvällen så fryser som fan.. Inte så bra med tanke på att jag fortfarande är förkyld. Men ska gosa ner mig i soffan nu, hoppas att ni har haft en bra midsommar, puss!


Midsommar

Hej! Idag vid 11 skjutsade vi min syrra till Uppsala, när vi lämnat henne åkte jag och hjärtat till Gränby, han köpte en tröja som jag hitta, så det + ett skal blev min present från honom, tack hjärti! Vi sitter just nu i bilen på väg till rullsand, mamma och pappa ska sova i stuga där men vi åker bara dit och stannar till ikväll. När vi kommer fram ska vi nog bada, sen får vi se vad som händer! Glad midsommar på er! :D


Torsdag

Hej! Idag kom hjärtat och väckte mig med frukost på sängen, världens gosigaste kille. Jag fyller 17 idag så var nog därför ;) Till lunch åt vi smörgåstårta, så gott! Sen har vi inte gjort något speciellt, träffade Aron en liten stund, pojken är ju så sööt! Så min dag har bestått av att äta gott, umgås med familj och min älskade pojkvän och så badade vi nu på kvällen, mys! Har precis kollat på Pll, det är så sjukt spännande, ååh! Har längtat efter den här säsongen i månader! Så nu längtar jag till nästa vecka då nästa avsnittet kommer ut. Simon kollar just nu på något program han följer, så efter det ska vi kolla på film. Ska sluta sitta vid datorn nu och vara social, puss!
 

Uppsala

Vi kom hem till mig vid 2 idag, tåget var försenat 1,5 timme ungefär, as jobbigt.. Vid 4 åkte vi in till stan med mamma, gick på Gränby ett tag sen åkte vi till maxi och handla. Vi kom hem runt 9 då kollade vi bara på tv och tog de lugnt. Vi ska sova nu för är sjukt trötta pga de lilla vi sov inatt, godnatt hoppas ni har haft en bra onsdag!


Onsdag

Hej! Sitter just nu i Alvesta och väntar på tåget, har nog aldrig varit såhär trött.. Har sovit 3 timmar inatt, för hade as svårt att sova. Känner mig mer död än levande just nu, haha. Vi hörs senare, puss!


Promenad

Var precis ute på en promenad, vi gick en runda på 5 km, Jätteskönt! Vi gick med hans mamma och systrar. Nu ligger vi i soffan och tar de lugnt, vi måste upp halv 5 i morgon, inte alls taggad på det..
Och ja, vi tycker om att ta oseriösa bilder ;)


Tisdag

Hej! Dom senaste dagarna har vi mest tagit det lugnt. Vi har varit uppe på Grand idag, sen handlat mat osv. På kvällarna har vi kollat på tv och film, mys! Just nu ska Simon Duscha och jag ska kolla på film, haha. Vi ska äta grillat till middag också, mums! I morgon åker vi hem till mig, tåget går halv 7 på morgonen, lite jobbigt men så är det bland! Ska kolla på filmen nu, puss!


Lördag

Hej! I torsdags tog ju hjärtat studenten, efter hans utspring åkte dom flak runt på stan, då åkte vi upp tillbaka till hans mormor. Vid halv 5 ungefär kom han dit, då åt vi och bara umgicks allihopa!
Igår åkte vi till arbetsförmedlingen, sen tog vi en fika. Sen hjälpte vi hans mamma att handla, och sen åkte vi till Siba, hjärtat böt abonnemang så han köpte Iphone 5, eller valde till det, så han blev överlycklig! Idag har vi varit uppe på Grand och shoppat, eller ja Simon shoppade. Sen har vi inte gjort så mycket, sitter just nu och väntar på att min pojke ska bli klar, så antingen så ska vi spela xbox eller något annat. Ikväll blir det bara lugnt, se någon film eller bara kolla på tv. Så hoppas ni får en bra lördag, puss! 
 
 

Fyfan vad du är bra❤

Grattis till studenten världens finaste pojke! Önskar dig all lycka här i livet, jag älskar dig❤


Torsdag

Hej! Idag var vi uppe redan vid 7, Simons yngsta syrra hade skolavslutning så var på den. Vid 10 skjutsade vi upp Simon till hans skola för vid 2 har dom utspring, sen åker vi tillbaka till hans mormor där allt ska vara! Ska se om dom behöver hjälp med något, Puss!


Onsdag

Idag har jag sovmorgon till halv 1, sen får jag sommarlov och får träffa min pojke, så idag är det en bra dag! Gick upp runt halv 8 idag, vaknade av mig själv innan alarmet så det var skönt! Duschade och åt frukost osv, nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart fortsätta med det sista av packningen sen fixa mig. Jag tror jag slutar runt 3 idag, hoppas vi slutar tidigare så jag kan ta kvart i 3 tåget till Uppsala så jag slipper stressa. Tåget från Uppsala går 20 i 5, sen från Stockholm en timme efter så är framme i Alvesta 20 i 9. Kommer inte kunna blogga något för internet är så segt, så uppdaterar nog i morgon. Så vi hörs då, puss ha det bra!
 
Den allra första bilden jag och hjärtat tog tillsammans ♥
 

Har lite att göra

Tog en promenad på en längre runda så var ute och gick 1 timme, det var så skönt! Bara gå och rensa tankarna och inte behöva tänka på något. När jag kom hem hann jag ligga i solen 5 min, för alla moln försvann när jag gick ut, så tänkte bah åh skönt kan sola när jag kommer hem. Jo men tjena, haha! Det gick inte så bra, och alla moln har kommit tillbaka så det suger. Sitter här jättemätt nu, åt as god mat, så åt rätt mycket. Vilket inte är det bästa men ibland får man ;) Håller på att lägga in filmer på surplattan så man har något att göra medan man åket tåg, för att kolla film är bästa tidsfördriven! Ska snart hoppa in i duschen sen börja packa, och städa rummet lite, det är ju inte så kul att komma hem till ett rum som ser ut som ett bombnedslag. Nä nu ska jag få allt gjort eftersom det är en del, sen kolla på GG. Höörs!
 

Tisdag

Skoldagen var rätt lugn idag, jobbar ingenting nu på slutet typ, eller jobbade klart i matteboken som jag var tvungen att bli klar med, så det hann jag med idag vilket betyder att jag får längre sovmorgon i morgon! Sen städade jag även ur skåpet på våran håltimme, så de är skönt att ha det gjort. Lämnade tillbaka dom sista böckerna som skulle lämnas in osv. När jag kom hem la jag mig och kolla på GG, som jag har gjort fram tills nu. Ska nog byta om och ta mig ut på en lång PW, tar det nu istället för ikväll, så slipper jag stressa med packning osv! Ska till Simon i morgon, så det behövs spendera någon timme åt packningen så man inte glömmer något! Men ska ut nu, puss!
 

Låtar jag fastnat för

Efter min promenad kollade jag på film med mamma och pappa, den var ju inte sådär jättebra haha, men den funka väl. Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen lägga mig. Har somnat ganska sent och inte sovit så bra dom senaste nätterna så känner att jag behöver lite extra sömn. Ja om jag nu kan somna tidigt, haha! Vi hörs i morgon, god natt!
 
Har fastnat för dom här låtarna, dom är så himla bra!
 

Solat

Gick ut och la mig i solen efter jag ätit, så låg där i några timmar, så skönt! Nu har jag precis ätit, så ska smälta maten sen ska jag ut på en pw!


Måndag

Hej! Då är det måndag igen, jobbigt att skolan börjar efter en ganska lång ledighet, men går bara tills på onsdag sen är det sommarlov, äntligen!! Kom hem från skolan för ett tag sen, så har precis fixat lunch som jag ska äta framför GG, tänkte sola men solen kommer och går som den vill så skippar de!
 

Söndag

Hej! Igår efter min cykeltur låg jag bara i sängen och kolla GG, sen tittade jag på The notebook, världens gosigaste film! Och är fett trött nu, för somnade runt 5, hade precis somnat men nä då ska dom sätta på jättehög musik så jag vaknar av de, så segt. Hade även ställt klockan på 11 så 5-6 timmars sömn gör en rätt seg. Kollade nyss på film med mamma och pappa, vi såg The Company You Keep, den var väl rätt bra. Shia LaBeouf var med så det var ett plus! Nu ska jag kolla på GG och vänta på att vi ska äta, sen fortsätter jag nog kolla GG hela kvällen. Om jag har något att skriva kikar jag in och gör det, annars hörs vi i morgon, puss!

Cyklar


Dagen

Jag hann ligga ute i solen max 30 min, sen kom alla dessa moln, så irriterande. Men då åkte vi och fixa student present till Simon istället, så det är skönt att det är gjort! Sen har jag bara kollat på GG, det är sämst väder ute, det regnar och är molnigt. Så man behöver inte ha ångest över att ligga inne hela dagen ;) Var nyss på Ica, följde med pappa och Becca. Och nu ligger jag och kollar GG igen, ska snart börja laga mat, för vi får gäster så jag och syster ska laga tacos till oss ungdomar, haha! Ska bli fett gott, och ja jag älskar mat.
 
 

Lördag

Vaknade vid 11 idag, gick upp och fixade frukost och åt det framför tvn. Nu ska jag ut och sola och bada! Så skönt att det är så fint väder för det är underbart!

 

 


helvete.


Soul surfer

Filmen soul surfer var så sjukt bra!! Filmen var baserad på en verklig händelse, alltså den var så himla bra! Så har du inte sett den, gör de nu!
Efter jag kollat på den filmen kollade jag på High school musical, kommer alltid älska dom där filmerna, oavsett ålder, ååh! Sen kollade jag på gg, ska se ett till avsnitt nu sen sova, god natt!

Cykeltur

Låg ute i solen i flera timmar idag, så härligt! Våra grannar kom hit och vi bjöd dom på middag, så jag hjälpte till med maten och så. Sen när vi ätit gick jag ut och cykla 1,5 mil ungefär, sååå skönt! Så nu har jag precis duschat och ska kolla på en film, ska se Soul surfer den verkar vara jättebra! Efter det kollar jag nog på GG eller någon annan film!

Fredag

Hej! Följde med mamma och pappa till Tierp idag, hjälpte till att handla osv! Kom hem för ett tag sen så nu ska jag ut och lägga mig i solen, ska läsa, lyssna på musik och bara ta de lugnt. Älskar det här vädret så himla mycket, så skönt att kunna sola och bada!


Så bra!

Alltså åh va bra baksmällan var, haha så kul! Den är verkligen värd att se, så se den ifall du inte har gjort de, så rolig!
När jag kom hem kollade jag på Hansel & Gretel: Witch Hunters med mamma och pappa, och den var också rätt bra faktiskt! Åt massa popcorn till filmen, vilket inte var bra.. Har ätit massa onyttigt i veckan så inget mer för mig den här veckan, måste klara av att hålla det också! Har precis kollat ett avsnitt av GG, så ska snart sova. För förkylningen sänker mig totalt, är så sjukt trött :( Är så himla sugen på en springtur i morgon, men får nöja mig med en lång pw, för att springa med en förkylning är omöjligt, haha skulle dö. Men ska faktiskt stänga av datorn nu, vi hörs, god natt!

Äntligen!


Torsdag

Hej! Idag när jag och biw vaknade gick vi upp och åt frukost. Sen efter någon timme cyklade vi och Becca till örbyhus för att handla tacos saker. Så när vi kom hem la vi oss och sola och bada i några timmar, så skönt! Sen åt vi mat, och efter det fixade vi oss. För sitter nu på tåget på väg till Uppsala, biw ska hem och jag och syster ska på bio!


Gott!

Vi doppade jordgubbar, vindruvor och ananas i choklad till filmen vi såg, så sjukt gott! Sen gick vi ut på en promenad för att piggna till lite, de hjälpte inte mycket för ligger just nu i sängen och ska sova, så sjukt trött. Har blivit förkyld och har ont i halsen, sen har jag huvudvärk på det också. Orkar inte, det sänker mig totalt, blir så himla seg. Men ska sova nu, godnatt!


Onsdag

Hallå! Idag när biw och jag vaknade så fixade vi oss och åt, sen tog vi bussen till Uppsala sen tåget hit. När vi kom hem hoppade jag in i duschen, sen åkte vi med mamma och elin till Uppsala igen. Vi gick på stan först, och såg alla studenter åka runt, åh man bara längtar till sin egen!! De verkar vara så jävla kul! Sen åt vi, sen drog vi och spelade minigolf, sjukt kul! Sen åkte vi och handla, så nu sitter vi här och inte gör något, pratade med Ida för ett tag sen, finns så många patetiska personer på denna jord!
Nu ska vi nog kolla på film och bara ta de lugnt!
Hittade en cola med mitt namn på, överlycklig! :D


Mys

Eftersom vi är lediga i morgon så har vi köpt hem massa gott! Vi var nyss och handla, så nu ska vi kolla på massa filmer, äta gott och ha det bäst!


Tisdag

Hejsan! Idag var skolan rätt lungn för vid 1 kollade vi när lärarna mötte treorna i fotboll, treorna ägde ju ut lärarna, haha! Sen tog jag och Biw 20 över 2 bussen till henne. När vi kom hem till henne gjorde vi inte så mycket, sen efter maten gick vi ut och cykla. Snart ska hon lyssna på något på radion som Ulrik Munther ska vara med i, då kollar jag på Gossip girl medan, haha för är inte ett dugg intresserad av det där ;) Så vi hörs senare, puss! 
 

Måndag

Idag efter skolan drog jag in till stan med biw, och så klart ska tåget strula, det var någon olycka så var tvungen att ta buss från vattholma, fett segt men vi kom fram till slut! Jag hittade en bh utan band som jag letade efter, sen köpte jag en tröja och nagellack. Vi mötte på Josse från gamla klassen, så hon gick med oss ett tag, vilket var super kul! :D
Kom hem vid 5 och har precis ätit så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på gossip girl. Är sjukt trött så orkar ingenting annat, somnade 1 inatt och gick upp 7, var inte det roligaste haha!


Söndags mys

Ligger i sängen och kollar GG, ska gotta med popcorn, daim och redbull, mums!


Söndag

Hej. Vaknade vid halv 11 idag, hade ställt klockan på 10 men somnade om tydligen så vaknade senare. Gick upp och fixade frukost, sen duschade jag. Sen la jag mig i sängen och kolla GG, nörd alltså. Har huvudvärk så var tvungen att tacka nej till att åka till Anna, hon fyller år idag och hade bjudit dit mig, men sov så dåligt så har världens huvudvärk så orkade inte gå.. Hatar huvudvärken. Sen har jag hjälpt mamma med lite små saker här hemma. Ska antingen fortsätta med det eller kolla på GG, får se!
 
Har blivit lite ändringar i bloggen nu, Ida hjälpte mig med det. Tack så jättemycket! Gå in och kolla hennes blogg! www.idafrodin.blogg.se
 
 
 

Min lördag

Hej! När jag vakna i morse så gick jag upp och fixa frukost, massa goda saker eftersom frukost blir så mycket godare då, så min syster och hennes kompis åt med mig! Sen gick jag ut och la mig i solen, så jag solade och bada i någon timme, sen kom det massa moln då gick jag in och duscha. Sen kollade jag på GG. Vid 5 gick jag över till grannarna för att vara barnvakt åt deras barn, så där satt jag fram till halv 12, gick rätt fort och ungarna är så snälla så det är inte direkt jobbigt, haha! Jag tjänade pengar ju, det är ett + ;). Så nu har jag precis kollat på ett avsnitt av gg, så ska nog sova nu. Vill inte sova allt för länge i, sov till 11 idag vilket jag tyckte var lite länge. Ska sova nu, sov gott!

RSS 2.0