Middag

Vi är hemma och tar det lugnt i år, Simons mormor och morbror kommer hit och äter med oss och är här ikväll! Ska bli rätt skönt att inte göra något speciellt och umgås med en jättefin familj! Simons mamma och yngsta syrra är hemma med, så ska bli kul! Hoppas ni har en bra kväll, och festar gärnet ni som super! ;)



Mitt år

Mitt år har varit as bra! Såklart har jag haft mina nedgångar men det har alltid löst sig. De mest "stora" sakerna som har hänt är att jag hade ett helt år med mitt hjärta den 27 januari, sen världens bästa resa till Thailand! Hade två sjukt underbara veckor med min familj. Sen hade jag en helt underbar sommar. Jag sommarjobbade på min farfars jobb så jag bodde i Norrtälje 1,5 vecka, underbart! Sen såg jag Ke$ha live med mina underbara vänner, och så var jag på Skansen och såg Håkan Hellström, medina och Anton ewald osv!  Sen har jag spenderat en massa tid med mina vänner och pojkvän, och min familj såklart! Jag fick även uppleva Simons student tillsammans med honom, han är så jävla bra! Var riktigt härligt att se honom så glad och lycklig, och vi ska inte prata om hur jävla snygg han är i kostym! Men var en bra dag det med! Är så himla glad för alla personer jag har i mitt liv, ni gör mig till den lyckligaste! 

Min pojkvän och jag har haft väldigt mycket nedgångar nu på slutet av detta år tyvärr, och det har tagit mycket av mina krafter. Jag har varit ledsen så himla ofta och allt har varit skit. Men vet ni varför jag mår hyfsat bra över allt som hänt? För Simon har kämpat som fan, och vi har kämpat tillsammans. Och tillsammans så klarar man allt! Mina vänner har även varit till stort stöd vilket jag är tacksam över. 2013 har fått mig att le, gråta och nu är det dags att starta ett nytt kapitel och göra det bra! 2014 ska bli super, händer så mycket bra och har så himla fina människor runt omkring mig, så jag kommer klara mig igenom den här svåra tiden, för jag har ett leende på mina läppar. Du ska le åt dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le! 






2014 will be a good year



Tisdag

Hej på er!
Kom precis ut ifrån duschen, så sitter och kollar hockey med hjärtat. Sverige leder så underbart! Äter massa godis, för ikväll efter 12 är det godisförbud som gäller för mig! Så hoppas på att få det lättare att nå mitt mål nu. Ska fortsätta kolla nu och umgås med hjärtat, vi hörs!

Tvmys

Ligger i soffan och kollar på I robot, fast vid 12 ska vi kolla på dödlig fångst! Sen blir det nog att vi sover, när jag vaknade inatt flera gånger råkade jag även väcka Simon. Så vi är skapligt trötta och sega just nu, hoppas ni har haft en bra dag och kväll så hörs vi i morgon! 

A new start



På promenad

tar en promenad med Andy nu innan maten, ja Andy är deras hund men det förstod ni nog! Riktigt kyligt ute men härligt med en promenad! 


You are stupid



Måndag

Hej på er! 
Inatt har jag sovit skit dåligt, hade världens huvudvärk igår och den har bråkat med mig hela natten, vaknat vid 4 sen 5 och så har det hållit på. Superjobbigt. Men att få bli skedad av Simon var det bästa, så underbart!
Nu sitter vi i bilen på väg till Simons mormor, vi ska hämta något sen ska vi ut till åryd! Simon ska ska ha saker till sin bil osv, så snäll som jag är så följer jag med och hjälper till! Vi hörs senare! 

Överraskning

Världens finaste pojkvän hade fixat det här tills jag kom, hur underbar är inte han? Åh så himla gullig, han kan vara romantisk om han vill! Det här är det finaste en kille har gjort för mig, och enligt Simon var det de finaste han gjort för någon med, känner mig hedrad. Blev tårögd, bebisen min! Jag älskar dig❤️




Nytt



Wayne's coffee



Söndag

Godmorgon! 
Ska snart till tåget, ska in till Stockholm och shoppa lite sen luncha med syster innan jag åker till Simon! Går även 20 minuter fortare från Stockholm till honom vilket är jätteskönt! Vi hörs ikväll eftersom att jag inte har något internet på telefonen, ha det bra finisar!

Bra låtar


Karma is a bitch



BELIEVE

Justin's film var så himla bra, åh gud! Jag brukar aldrig gråta på bio, inför folk osv, men tårarna kunde inte stoppas utan dom rann ner för min kind. Vilken underbart fin kille detta är, så himla bra. Gulliga mot sina fans, familj och dom han jobbar med. En underbar kille helt enkelt, som är mångas hjälte. Tycker verkligen alla ska se hans dokumentär, jag är inte direkt ett jättastort fan av honom men har alltid tyckt om hans låtar. Så har du inte sett den, gör det NU!

Bio



Godaste

Åt på cupidos för ett tag sen, världens godaste sallads ställe alltså! Nu blir det att kolla på stan innan bion!

Lördag

Godmorgon! 
Är precis klar för att dra mig mot tåget, har poppat musik hela morgonen när jag har fixat mig, så härligt! Ska åka och luncha med biw och Andrea, så ska vi byta julklappar, sen ska biw och jag på bio! Har inget internet kvar på telefonen så får jag inte låna någon av deras telefon så hörs vi senare, ha en bra dag! Puss


Godnatt

nu ska jag kolla på tv ett tag innan jag försöker sova, ska upp tidigt i morgon för att åka in till stan, men mer om det i morgon! Vi hörs då, sov gott!

1 år och 11 månader

Har jag hållt ihop med Simon idag, kan inte bli lyckligare❤️

Haters



Filmdags

Har precis satt mig i soffan, ska kolla på filmen runner runner med mina föräldrar. Har satt på mig myskläder och tagit fram chilinötter, hoppas ni har en bra kväll så hörs vi sen!



Födelsedagsmiddag



Bakar

Har precis slängt ihop en kladdkaka, mamma fyller år idag så deras kompisar kommer ikväll så då erbjöd jag mig att baka! 

Fredag

Godmorgon! Har varit vaken sen halv 11, men har varit lite lat och har legat i sängen hela morgonen. Har precis fixat frukost/lunch, var så sugen på nudlar så kokade det! Nu ska jag äta det framför Hannah Montana, älskar Disney Chanel! Halv 2 har jag tid hos tandläkaren, har haft ont i visdomstanden sen i söndags så ska åka och kolla så det inte är infektion. 

On sunday



Juldagen i bilder

Min släkt är världens bästa, mår alltid så bra i närheten av dom och man skrattar alltid så tårarna sprutar varje gång vi är samlade!

Hockey

Sitter och kollar på hockey med pappa, Sverige leder så det är bra! Vi får hoppas på vinst! 

Springtur

Nu ska jag ut på en springtur, måste röra på mig efter allt jag har tryckt i mig i jul, efter nyår ska jag kämpa arslet av mig och börja ett helt nytt liv! Fast slutar väl med att jag ligger hemma i sängen ikväll och trycker i mig godis, men det är helt okej, i alla fall resten av det här året ;)

Mat

Har varit sugen på pizza i flera veckor och nu får jag det, äntligen! Haha är så tjock.

Spelar



Alias

Nu ska jag och cornelia spöa skiten ur alla andra!

Årliga lekar

Vi leker alla årliga lekar vi har gjort i flera år. Vissa kan dom och vissa kan inte, haha så himla kul för dom som inte kan vissa lekar, och blir jättesura! Jag kan inte alla så man blir helt galen ibland, men ska fortsätta nu hoppas ni har det bra!



Mina hjärtan



Juldagen

Hej på er! 
Sitter just nu i bilen på väg till Norrtälje, blir ännu en julafton för mig idag! Var ett tag sen vi träffa släkten så ska bli riktigt kul! Sen sover vi kvar också, som vanligt. Vi hörs senare, hoppas alla får en bra juldag!

Julklapparna

Är så himla nöjd över dagen och alla julklappar! Och i morgon åker vi till farfar och firar jul med dom och kusinerna, underbart! Ska snart kolla på film med familjen, mysigt.
Vad fick alla läsare i julklapp?





Kalle anka

Äntligen, höjdpunkten på julen!




God jul!

Hoppas ni fina läsare får en bra jul och får massa paket! Firar jul hemma i år med  äldsta kusinerna, moster och och farmor och allas killar, supermysigt!

Julfrukost

Familjen är samlad för att äta frukost som vi alltid gör, mamma har även gjort egen gröt som varje år, så gott!

Godnatt



Myser

Sitter och äter massa knäck och choklad, så mysigt! Älskar denna dag, hela familjen är samlad för att spela Bingolotto som varje år, underbart! Och hur mysigt har inte jag det framför brasan då? 



Uppesittarkväll



Klätt granen

Har precis klätt granen med min kära mor, det var det man såg fram emot så himla mycket när man var yngre. Att hela familjen samlades och klädde granen, men idag blev det inte så, det var mysigt ändå! Nu ska jag städa på rummet och hjälpa till med all matlagning!

Inte den snyggaste granen kanske ;)

Måndag

I morse vaknade jag av ett telefonsamtal från min älskling, så mysigt. Gick upp och åt och fixa mig, sitter nu i bilen på väg till Tierp, ska hjälpa mamma och handla sen ska vi prata med någon. Sen blir det att åka hem och fixa det sista till i morgon!

Bra kväll

När jag kom hem från stan så gick jag hem och åt, sen direkt efter det hem till Anna. Vi kollade på solsidan och filmer, bra kväll helt enkelt! Vi träffas knappt längre så är riktigt kul när vi väl gör det. Kom hem efter 10, så ska snart kolla på film med min far. Alla andra är tråkiga och sover redan, bara pappa och jag som är nattugglor!

Just so you know



På tåget

Sitter på tåget på väg till stan med Anna, vi ska åka till Gränby och kolla runt där. Så jag ska passa på att köpa dom sista julklapparna. Var längesen jag var med Anna så ska bli riktigt kul! :)

Söndag

Hej på er!
Sitter just nu i soffan framför Harry Potter och äter frukost. Var så himla sugen på ägg så kokade det, så gott. Vi får se vad dagen idag har att erbjuda, vi hörs senare!

Dröm sött

Ligger i sängen och pratar i telefon med hjärtat, ska nog lägga på snart för ligger och halvsover. Godnatt på er. 



fikar

Började baka lussebullar efter maten, så dom är precis klara. Sitter och fikar med glögg, lussebullar och pepparkakor, så mysigt!



Så gott

Ska precis äta, potatisklyftor, biffar och tzatziki, så jävla gott!



Pw/Springtur

Gick precis ut, ska promenera och springa lite, måste rensa tankarna så det passar perfekt i detta tråkiga väder!




Lördag

Vaknade vid 10 idag, men ligger fortfarande i sängen, underbart! Kollar på svenska hjältar-galan, missade den igår så kollar nu! Vilka underbara människor det finns som gör dessa saker för andra, får tårar i ögonen! Ska äta frukost nu och fortsätta titta, vi hörs!



Orkar inte mer.

Att dessa äckliga tankar inte kan lämna mig ifred, jag orkar inte. Att varje dag behöva gå och fundera och vara orolig kväver mig, så fort jag tänker på allt som hänt blir jag illamående. Att ni har mage att göra såhär mot mig, ni är hemska. DU är så jävla äcklig, önskar på ett sätt att du aldrig hade hört av dig, för du har förstört mig. Att inte veta vilket beslut jag ska ta för att må bra är jobbigt, av de besluten jag har så kommer jag må dåligt vilket jag väljer. Varför hände detta mig? Vad gjorde jag för att förtjäna detta?



Film

Ska kolla på film med familjen nu, vi ska se pain & gain. Har laddat upp med massa godis som jag ska trycka i mig för att det är lov!

Alla gör vi misstag..

Men jag älskar dig lika mycket ändå.



Hemma

Biw åkte med till Gävle idag, jag köpte inte ett dugg, hittade inte den sista julklappen så måste till stan innan 28onde! Sitter och lyssnar på hög musik och snackar med syster, passar på nu medan vi är ensamma hemma. Har bytt om till myskläder, så himla skönt!

Tjockar



JULLOV!



Fredag

Godmorgon!
Nu ska jag åka till skolan för att umgås nån halvtimme med klassen sen gå till möbeln och kolla på esteteleverna sen halv 12 får jag lov, som jag har längtat! Efter det tar jag tåget till Gävle för att möta upp syster och gå på stan där och ha en helgdag med syster! Ska gå till bussen snart så ni får ha det bra så hörs vi!

Jag dör

Alltså under the dome slutade så jävla spännande, och måste vänta enda till i sommar på nästa säsong, jag kommer döö, vill se den nu! Ska snart sova, är sjukt trött och humöret är inte på topp, så bäst att försöka sova. Tror tankarna kommer virvla runt i huvudet nån timme först så får hoppas dom ger med sig så jag kan få lite sömn. Musse ligger och sover här jämte mig, så mysigt! Godnatt på er, hoppas ni har haft en bra kväll!


Mysigt

Sitter i soffan i pyjamas som jag gjort sen jag kom hem, så mysigt. Försöker få tag i min kära far också, bara älskar när folk inte svarar i telefonen. Försöker få tiden att gå också, vill att klockan ska bli 9, det är dubbel avsnitt av under the dome idag, så spännande! Rally brudar börjar precis på SF kanalen så får kolla på den tills 9, eller om jag kollar på Disney Chanel, haha älskar den kanalen! Hörs senare!

Mat

det här har klassen sett fram emot i nån vecka, Kinamaten här är den godaste!
Och nej jag har inte så jättemycket mat, tallrikarna är så små haha!

Torsdag

Godmorgon! 
Idag ska klassen in till Uppsala, vi ska äta kinamat, sen ska vi spela lazergame! Ska bli kul, har aldrig gjort det så ska bli spännande! Innan vi ska äta så ska vi kolla skyltningen i butiker osv, allt sånt tråkigt vi ska kunna, haha! Ska även passa på att köpa dom sista julklapparna då, är bara små saker så det är skönt. Mamma är så snäll så hon skjutsar mig och syster till tåget, så vi ska snart åka. Vi hörs senare!

Sov gott

Har kollat på ph ikväll igen med min syster, så härligt. Hon har knappt varit hemma på sista tiden så får passa på att umgås med henne nu när hon väl är hemma. Har världens huvudvärk så ska kolla lite på tv innan jag försöker sova. I morgon tar klassen halv 10 tåget till Uppsala för en heldag där med både roliga och tråkiga saker, mer om det i morgon! Godnatt fina ni!


Jag skrattar åt dig gumman




Vampire diaries

Kollar på ett avsnitt av vd som jag missat, den här serien är ju så bra! Det händer alltid något spännande och det slutar så man bara vill se mer! Och när man måste vänta en vecka så får man panik. Har Musse i knät också, för mysig kisse det här!
Och hur snygg är inte Damon då?



Innan powerwalk

Kom hem för ett tag sen, sitter och äter mellis och efter det ska jag ut på en powerwalk! Äter apelsin, sojabönor och vatten, så gott!

Onsdag

Godmorgon! 
Sista skoldagen för det här året idag, riktigt underbart! Är äntligen minus grader ute också, så hoppas att snön kommer snart! Ska gå till bussen nu, hörs senare!



Just smile




Sovdags

La mig precis i sängen, har kollat på paradise hotell med syster. Prata även en massa skitsnack med henne som var så himla behövligt, skönt att ha en syster man kan prata med allt om! Ligger och kollar på criminal minds, ska snart sova så jag är pigg sista skoldagen! Sov gott alla söta bloggläsare!


Målade naglar





Soffhäng

Åt för en stund sen, så nu ska jag krypa ner i soffan under en mysig filt och invänta julkalendern. Ska måla naglarna också, sen blir det soffhäng resten av kvällen!

I am stronger than you





Tisdag

Så skönt att detta är näst sista "riktiga" skoldagen, för går i morgon också och sen på torsdag ska klassen ut på äventyr! Är sjukt trött, ville verkligen inte gå upp i morse när klockan ringde. Ska snart gå till bussen, så hoppas ni får en bra dag!

Godnatt

Ligger i sängen med fönstret öppet, så skönt att gosa in sig i täcket när det är svalt i rummet! Hade mitt hjärta varit här hade allt varit helt prefekt! 
Fick även hjälp av Biws kompis Anna med bloggen, tack så jättemycket! 
Nu ska jag kolla på criminal minds ett tag innan jag släcker och försöker sova med mitt söta gosedjur från min bebi!



Just nu

Myser framför morden i Sandhamn!

Nytt i garderoben

Har kollat på den här koftan jättelänge, och idag blev den äntligen min! Min mamma köpte den åt mig, världens bästa! Sen köpte jag min mascara som var nedsatt, min börjar ta slut så det var perfekt!


Hemma

Kom hem vid halv 7, så har precis kollat på julkalendern, bara jag som tycker den är rolig och supermysig? Nu ska jag kolla på blacklist, sen vid 8 blir det pirates of the caribbean på tv! Visar senare vad jag köpte idag.

Gränby

Sitter och äter nu, min snälla mamma bjuder på mat! Sen blir det nog lite shopping, har redan storhandlat så skönt att det är klart!



Måndag

Godmorgon! 
Är sjukt trött idag, vaknade halv 5 av någon anledning och kunde fan inte somna om, men tillslut gick det! Ska snart gå till bussen, och UL har ändrat till vintertidtabell och det är den sämsta jävla tabellen, jag kommer till stationen 55 när jag börjar, sen ska jag gå därifrån för den bussen jag nu mera måste åka med går inte till skolan, det är ju kul. Så hoppas lärarna går med på att jag gör så, för orkar fan inte ta tåg varje dag. Nej men nu ska jag sluta klaga, finns folk som har det värre! Efter skolan ska jag åka in till Uppsala och hjälpa mamma att handla till jul och allt sånt. 
Men ska gå nu, ha en bra dag! 



Att man kan vara så blind




Kodnamn Lisa

Ligger i sängen och kollar på Johan Falk, bra avslut på söndagen med en bra film! Duschade innan och hade i hårinpackning och rakade benen, så att lägga sig i en säng med ny bytta lakan är superskönt! Efter filmen ska jag sova så jag är pigg i morgon! 
Jag älskar Seth i denna filmen!



P

Solsidan

Ska kolla på solsidan nu med adventsfika, pepparkakor och julmust, mums! Sen ska jag kolla på avsnittet av julkalendern från igår och idag innan jag lägger mig!



Tacosmys

Lyxar till det med tacos idag på tredje advent, bara jag, mamma och pappa hemma nu till middagen, mys!



Bakar







Städat

Har precis städat rummet, har bytt lakan, dammsugit och allt sån nödvändigt! Nu ska jag sätta igång och baka! 
Älskar mitt lakan, så färgglatt!




Lördag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag, så himla skönt att äntligen känna sig utvilad. Sitter och kollar på tv och ska äta frukost, gjorde gröt idag för var så längesen jag åt det, supergott!
Sen ska jag åka till Ica för att handla pepparkaksdeg, vi hörs sen!



Godnatt!







Film

Ska kolla på film med pappi, vi ska se the colony, har redan sett den men den är helt okej! Har även tagit fram massa onyttigt som jag ska trycka i mig!



In till Uppsala

Sitter på bussen in till stan, mamma och pappa har varit på julbord med grannarna så får skjuts hem, skönt att slippa jobbiga upptåget! Har haft det superbra hos Biw, skrattat så tårarna sprutar som varje gång, är riktigt glad att jag har en vän som henne! Nu ska jag lyssna på musik och hoppas på att bussresan går skapligt fort!




A cinderella story

Ligger i soffan tittar på a cinderella story, så himla gosig film! 




I will never stop fighting







Lördag

Har legat i sängen fram tills nu, vi är så himla sega. Men riktigt skönt har det varit, vi har kollat vines och videoklipp av one direction på youtube, och bara chillat. Sitter just nu och äter finfrukost/lunch haha! Vi får se vad vi hittar på idag, snöar ute gör det med så himla mysigt! Hörs senare puss!



Fredagsmys

Vi sitter och kollar på hairspray och njuter av synen av min älskade Zac Efron! Fredagsmys har vi också, underbart!



Känn ingen sorg

Sitter i soffan helt proppmätta efter maten, vi tittar på känn ingen sorg just nu, biw säger att den är jättebra så hoppas på det! 





Maat

Har precis lagat klart maten, så nu ska vi äta! Superhungriga brudar här borta!



Fredag

Sotter just nu på bussen på väg till skolan, och det är äntligen fredag, som jag längtat! Går till 2 idag sen åker jag med biw hem för en myskväll med massa skitsnack man inte kan ta i skolan, sen kolla på massa filmer som vanligt! 
Idag är jag på bra humör, och du ditt äckel ska fan inte få förstöra det! Ha en bra dag sötnosar, puss!






Sovsällskap

Myser med en av missarna, så mysigt att han alltid sover inne hos mig och håller mig sällskap på kvällarna!




En av favoriterna


Tråkiga kvällar

Mina kvällar är så himla tråkiga, gör typ ingenting. Idag har jag pluggat lite, sen kollat på hockey med min far och kollat igenom fotoalbum! Så himla mysigt och se massa gamla kort från när man var liten och på släkten! Nu ligger jag i sängen och tittar på devious maids sen börjar under the dome, det är det jag längtar till mest på torsdagar! Efter det ska jag försöka sova, för är så himla trött!
Mini jessica!





you will never come between us




Middag




Torsdag

Godmorgon på er kära bloggläsare!
Att det redan är torsdag och snart helg får mig att vilja hoppa av glädje, haha! Helgerna är så himla efterlängtade nu för tiden. Ska snart åka till skolan, mamma ska till Tierp så får skjuts, så himla skönt! Det är även 6+ grader och snön är nästan borta, supertrist.. Hoppas det snart blir kallt så man kan få snö i jul!
Men ska åka nu, vi hörs!



fuck you and all your bullshit.

 

Onsdag

Godmorgon på er!
Att få sova en timme längre idag var superskönt, vaknade dock med huvudvärk så får hoppas att mina två alvedon och Ipren hjälper snart! För orkar inte ha ont i huvudet på körkortsteorin. Det är världens skitvädrer ute, det är plus grader så det är massa slask, hatar det. Så hoppas att det fryser på sig sen så snön ligger kvar!
Ska gå till bussen nu, ha en bra dag!



Godnatt

Ska försöka sova snart, är så himla trött. Börjar även 10:25 i morgon för vi får börja senare så vi slipper ha håltimme i 3 timmar innan körkortsteorin. Har inte gjort ett dugg kväll, så skönt. Tankarna har snurrat runt i huvudet och inte blev jag klokare av det, ibland har man jobbiga kvällar, och ikväll så var det min tur. Men vi hörs i morgon med nya friska tag, sov gott allihopa!



Försöka går ju alltid

Folk som inte vill någon människa väl vill jag bara spy på, folk som tror att de kan hålla på hur som helst men ändå ha folk som tycker om en. Hur kan man såra en människa så mycket att man håller på att gå sönder? Och hur har folk mage till att prata så mycket skitsnack och ljuga om en massa? HUR KAN MAN MÅ BRA NÄR MAN BETEER SIG SÅHÄR?
 
Finns så många som har försökt att förstöra för mig i mitt liv, som pratar så mycket skitsnack att man blir spyfärdig. Vissa människor tror ju att man ska tro på vad som helst, men det gör man inte. Folk som snackar bakom ryggen kan kyssa mitt arsle medan ni är där, för er vill jag inte ha med att göra. Folk som ljuger för att förstöra vill jag inte ha i mitt liv för den delen heller. Du kan ju försöka att få ner mig till botten, men vännen du kommer inte lyckas.
 
Folk som påstår en massa jävla saker och överdriver mer än vad sanningen är, är riktigt patetiska, jag skrattar åt er. Håll er till sanningen ifall ni ska öppna käften och lägg inte till en massa som inte stämmer.
Tack för mig!
 
 
 

På väg hem

Är på väg hem från tåget just nu, mördarvägen som den kallas, för det är värsta längsta raksträckan!



Tisdag

Godmorgon!
Är sjukt trött idag, ville verkligen inte lämna sängen i morse.. Men jag tog min feta röv ut ur den iallafall! Har svenska provet idag, pluggade igår och det känns som jag kan det jag ska, så hoppas provet är lätt! Men ska dra mig mot bussen, ha en bra dag!



Julkalendern

Ska precis kolla på julkalendern, tyckerd faktiskt att den är jättebra och mysig! Förstår inte hur folk kan tycka att den är dålig.. Har även fixat mig en kopp te så ska försöka få i mig det också! Tycker nämlingen inte om det men vill lära mig att tycka om det så det håller jag på med nu! Sen blir det plugg nån timme innan morden i Sandhamn börjar!



Badar

Ligger i badkaret med massa skum och tända ljus, tar en paus från plugget och bara kopplar av! Massa bra musik spelas högt också, underbart!




please, go fuck yourself

 

Lunch

Sitter och kollar blacklist nu medan jag äter, när det är slut så ska jag plugga!



Måndag

Godmorgon!
Idag är jag så jäkla trött så det finns inte, somnade efter 1 igår och det känns nu kan jag lova. Men behövdes så himla mycket att sitta uppe så får faktiskt stå ut med tröttheten. Min lärare jag har sista timmen är borta nu i början på veckan så slutar 11:20 idag då är det bara att ta första bästa tåg hem för att då står pluggning på schemat. Ska snart gå till bussen också i denna kyla, vi hörs!



Hoppas du är nöjd





Iskall

Har precis kommit ut ur duschen, frös som en gris så duschade i kokhett vatten, så skönt! Nu sitter jag i soffan under en stor mysig filt, och myser till det med godis och öppnade alla luckor i chokladkalendern, inte öppnat någon fören nu, så får äta 8 bitar idag, det ni!



Plugg

Jag tog en promenad hem från tåget idag, var så himla skönt men samtidigt iskallt! Hjärtat höll mig sällskap i telefonen snäll som han är! När jag kom hem åt jag mat, och nu sitter jag och försöker plugga, fick världens magvärk vid maten och den sitter i än. Orkar inte må såhär, men dum som jag är så äter jag godis också, så har 2 onyttighetsdagar i helgen, ibland får man! Nu ska jag fortsätta plugga och se om något fastnar.



Förstår inte hur folk orkar

Är så jävla less på människor som bara vill förstöra och inte har något bättre för sig, är riktigt arg. Hur orkar du hålla på lilla vän? Bara lägg ner. Möter jag dig någon gång i mitt liv, så vill jag bara ge dig en smäll.



Söndag

Godmorgon! Sitter på tåget på väg in till stan nu, ska möta upp biw och ha en heldag där med henne! Vi ska köpa julklappar och allt sånt nödvändigt! Så får hoppas på att jag hittar alla julklappar nu så jag har det klart, har panikat lite för har knappt en aning om vad jag ska köpa till Simon eller kompisarna, men tror jag vet nu så hoppas det jag tänkt går hem! Det är även -10 grader här, så himla kallt.. Så nu har Dunjackan åkt fram! Men vi hörs senare, ha en bra dag!




Filmmys

Tar min onyttiga dag idag, klarade mig utan att äta onyttigt igår, underbart!




20 år!

Grattis på din 20-årsdag finaste syster! Så himla glad att just DU är min syster, ett liv utan dig skulle inte funka. Hoppas du har haft en bra dag och kommer ha det superkul på krogen ikväll! Jag älskar dig♡



Hockey

Släkten har nu åkt hem, våran äldsta kusin och hennes kille kom hit också, riktigt kul för henne träffar vi inte så ofta! Dom kommer i jul också så det är super! Träffar ju släkten i Norrtälje oftare, fast träffar även dom i jul! Sitter just nu i soffan framför hockey med cider, bra avslut på kvällen! Umgås lite med min mor och far, vi får väl se vad jag hittar på senare, blir väl att kolla på film eller något sånt hoppas jag!




Fika






Mat





Lördag

Idag åkte jag med pappa och syster till systemet, Becca fyller 20 så hon skulle ha premiär köpet! Sen handlade vi och när vi kom hem har vi fixat det sista! Nu kom farfar och Ann-Charlotte precis, så släkten ramlar väl in här nu efter 1 eller något! Så himla bra lördag det här kommer bli, heldag med släkten osv! Hörs senare ska gå och hälsa på dem nu, puss!




back off, he's mine, bitch.

 


 

Idol

Vem tycker ni ska vinna av elin och Kevin?






Film

Ska kolla på film med mina päron nu, och försöker att vara nyttig och äta mandariner, men detta slutar väl med att jag trycker i mig godis för mitt humör gick ifrån glad till väldigt nere.. Myser framför brasan i detta snökaos!






skön låt

Har fastnat för den här låten, tycker den är så jävla bra!
 

Paket inslagning




Snökaos

I morse var det inget dåligt väder, det började snöa när jag var på väg till bussen sen började det blåsa förjävla mycket. Så hann vara i skolan en halvtimme sen fick vi åka hem vid 11, så skönt! Det var klass 2 varning här så därför tyckte våra lärare att vi skulle få åka hem. Biw åkte med hit istället för hennes bussar/tåg kanske inte skulle gå, så hon åker ikväll om det lägger sig. Vi vågade inte chansa att åka in till stan, för vi kanske inte hade kunnat komma hem då om tågen är inställda osv. Nu ska vi snart äta lunch och starta någon film tror jag! 





Fredag

Godmorgon! Äntligen fredag, och jag har klarat att gå i skolan hela veckan, stolt! Någon storm kom inte till oss igår, så nu är det massa slask och sånt äckligt ute, hatar det! Efter skolan idag blir det stan med biw, Andrea skulle ha åkt med men hon var tvungen att vara hundvakt så det blir bara jag och biw! Så ska försöka köpa dom sista julklapparna och ha en bra dag med bästa! Ska gå till bussen nu, ha en bra dag!




Bästa med torsdagar

Är alla bra tv program jag följer! Nu vid 9 börjar devious maids, sen 10 under the dome, så jävla bra program! Gjorde träningsövningar innan så har precis kommit ut ur duschen, riktigt skönt! Har fixat kvällsmål med, två mandariner med iskallt vatten, la in flaskan i frysen och den låg inne lite för länge så den hade frusit, haha typiskt mig! Men nu ska jag äta och kolla på devious maids, sen vid 11 ska jag sova så säger godnatt nu, sov gott allihopa!




Blacklist

Har krupit ner i soffan framför datorn för att kolla på blacklist, har brasan tänd och massa ljus, så mysigt! Det har även snöat i några timmar idag så ligger mer snö på marken, underbart! Sägs att det ska bli storm och alla bussar/tåg kommer vara inställda i morgon så man får se vad det blir för väder, haha! Tycker det är läskigt med stormar osv, iallafall när det blåser och låter som att huset ska blåsa sönder.. Men än så länge har det inte gjort det! Ska kolla nu, hörs senare!




Torsdag

Har ju sovmorgon idag, så fick sova enda till 8 och det behövde jag verkligen! Känner mig utvilad och är på rätt bra humör, vilket känns jättebra! Slutar vid två idag, tycker det är jätteskönt att den längsta dagen vi går är till klockan 3, för vi har ändrat om schemat osv men kan bli senare dagar sen när praktiken börjar nästa år.. Men ja än så länge så är schemat super! Ska snart ut i snön vidare mot bussen, hatar att bussen alltid är sen och nu när snön kommit blir den ännu senare, så himla jobbigt.. Aja sånt är livet som bussbarn! 



~

Le mot dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le.



Träningsövningar

Perfekta övningar i en bild, gjorde precis alla de här övningarna, superbra! Får göra massa sånna här övningar nu när jag inte kan springa ute längre, ska försöka ut och promenera på dagarna iallafall! Gick hem från tåget idag så det räcker + dessa övningar. Och det här kommer kännas i morgon, gjorde även situps och stod plankan osv, man märker att jag inte är van vid detta, haha! 
 

MAAT

Kom hem en havltimme tidigare, så skönt! Fick sluta tidigare så hann med ett tidigare tåg, superbra! Sitter just nu och äter middag, ska äta den framför blacklist medan jag pratar med älskling och väntar på att julkalendern ska börja!



Onsdag

Godmorgon! Idag vakande man upp till att det var snö ute, vet dock inte om det kommer ligga kvar men får hoppas! Är på väg till bussen just ju, är sjukt trött och vill bara vända tillbaka hem igen. Men det är körkortsteori lektion efter skolan, det är idag och nästa vecka sen är det över, så skönt! För det är jobbigt när den är så sent och man kommer hem vid halv 6, men som sagt det är bra att vi får gratis lektioner! Ha en bra dag allihopa!




Film mys

Åt mat för ett tag sen och kollade precis på julkalendern, tycker faktiskt att den är bra! Nu kollar vi på the heat, älskar den här filmen, så jävla kul! Skrattar lika mycket varje gång, haha! Vi kommer nog sitta vid tvn hela kvällen lata som vi är, alla är riktigt trötta så det behövs! Vi höra senare eller i morgon, puss!




Tisdag

Usch idag ville jag verkligen inte lämna sängen, jag somnar så himla sent för kan inte sova.. Tror jag somnade runt halv 12-12 igår, och somnar ganska snabbt men det är försent för mig, för är så jävla trött på morgonen.. Idag efter skolan åker Biw och Andrea med hem till mig och sover här, jag är helt ensam hemma eller ja min syster kommer hem vid 10 så jag frågade om de ville sova här och det ska dem! Kan inte vara med på idrotten idag heller så får sluta vid 2, superskönt! Men ska snart gå till bussen, ni får ha en bra dag på jobbet/skolan/hemma eller vad ni nu gör! ;)



Rest in peace♥

Vila i frid Paul Walker, så himla ledsen över att han är död. Tyckte så mycket om honom i fast and furious filmerna, så himla fin! Känns overkligt att han är död.. Men han är en av alla fina änglar nu!







Tjuvstartar

Sitter och dricker glögg och ska kolla på morden i Sandhamn, så mysigt! Tjuvstartar lite med julen ja, tycker faktiskt det kan komma snö, för nu är jag redo för julen!



Springtur

Ska ut på en springtur nu, får hoppas på att magen går med på det och inte värker. Ska springa med syster, alltid kul med sällskap!



Musik får en glad

Sen jag kom hem från skolan har jag suttit och lyssnat på musik på högsta volym! Det är det bästa med att vara ensam hemma, att man kan ha så hög musik man vill utan att någon ska klaga! Musik får mig på så mycket bättre humör, ja alla låtar man blir glad av och bara gör så man vill dansa, kan lova er att jag sprungit runt här hemma och hoppat runt helt ensam, haha! 
Ska snart starta tvn och gosa ner mig under en filt framför one tree Hill eller om jag kollar blacklist, får se vilket det blir! Har tänt en brasa också, för det är så sjukt kallt, den är en bra vän nu när kylan kommit!





Måndag

Godmorgon! Är så sjukt trött idag, för somnade vid halv 1 igår, hade jättesvårt att somna. Idag är min lärare jag har sista timmen borta, så kan nog ta en buss hem efter tolv, riktigt skönt! Men ska snart gå till bussen, hatar att jag sen trean har behövt åka buss till skolan, så himla segt! Men vi hörs!



Sovsällskap

Ligger och kollar på tv just nu, ska kolla på Johan Falk tills jag somnar, filmerna är så himla bra! Åh älskar dom! Kollade på film med mamma och pappa innan, fick skratta riktigt mycket! Har Musse jämte mig i sängen, han ligger där och sover, så mysigt. Hoppas på att han sover hos mig inatt, så slipper jag sova ensam! Vi hörs i morgon, godnatt!





Ta hand om mig själv

Sitter just nu med ansiktsmask, ska snart hoppa in i duschen och raka benen, ha hårinpackning osv! sen ska jag måla naglarna, så tar en ta hand om mig själv dag, så mysigt! Ska börja kolla på Blacklist sen också, för Simon säger att det är superbra, och har sett lite och det verkar as spännande!



Powerwalk

Drar ut på en powerwalk i blåsten, är typ storm. Det blåser som fan, rätt läskigt faktiskt.. Får hoppas på att jag inte blåser bort, haha!



Hallå december!

Det är så himla sjukt att det redan är december, var tog året vägen? Känns som att det var igår jag firade in det nya året med hjärtat! Men tiden går fort när man har roligt! Ska äta frukost nu och har tänt första ljuset för advent! Nu fattas bara snön och lite julpyntning på rummet sen är julkänslan på topp!



RSS 2.0