Tisdag

Igår gjorde vi inget speciellt heller, var ute på en promenad med hans mamma, sen inget spec. Vi Skulle på bio igår kväll med Simons mamma och ena syster, men Simon blev så illamående så vi skippade det. Så vid halv 8 drog vi upp till Grand Samarkand med hans systrar!

Idag ska vi troligen ner på stan, sen vet jag inte vad vi hittar på, vi åker iallafall hem till mig i morgon, uppdaterar kanske senare idag, puss!


underbart

Igår så hade jag och min älskling 9 månader tillsammans! Vi gjorde inte speciellt mycket igår, eller vi var ute på en promenad sen så böt simon däck på sin mammas bil.

Idag var vi uppe på Grand Samarkand, kollade lite. Sen var vi ute och gick med simons mamma. Sen kom vi hem från hemmakväll för ett tag sen, köpte lite godis och så med hans systrar. Och just nu ligger älsklingen i sängen och kollar på dödlig fångst, ska snart krypa ner i sängen jag också och kolla!

Min fredag kan inte bli bättre!

Sitter just nu på tåget på väg ner mot hjärtat, om 10 minuter åker vi, så om 3 timmar och 40 minuter ungefär är jag hos mitt hjärta! Saknar honom så otroligt mycket efter att inte ha träffat honom på 1 hel jävla månad!!

Och min söta kompis biw åkte med mig till Stockholm och åt, så vi umgicks lite, sen drog hon till Solna till sin kusin, så har haft det jätte kul med henne!

Haha och måste bara säga att jag fick C på matte provet, ETT JÄVLA C!! Och i 9an blev jag knappt godkänd, HAHA! Fatta mycket vad ett lärare byte göra!


Plugg

Fick sluta 3 idag istället för 4, älskar lärare ibland! Började plugga till samhälle provet vi har i morgon, och har pluggat hela kvällen, åh kommer faila.. Känns inte bra iallafall, men hoppas jag klarar det! Hade matte prov idag också, kändes som att det gick bra iallafall. Ska läsa igenom alla frågor osv på samhälle, sen ska jag försöka sova. Är lite halvt stressad, började packa för en kvart sen, ska ju hem till älsklingen i morgon, haha hoppas jag inte glömmer något bara! Uppdaterar er i morgon, puss godnatt!


Plugg plugg och mera plugg

Har pluggat sen jag kom hem från skolan, har matte prov i morgon, och vill verkligen klara det, orkar inte med omprov.. Sen svarade jag klart på frågorna som var kvar på samhälle, det har jag prov i på fredag, sisådär över 40 frågor tror ja.. Åh orkar inte :( har även tagit paus från bloggandet och ska kolla på nån serie med mamma med lite goda grejer ;) hörs!


Godnatt

Ska sova tidigt idag, skit härligt. Ligger i sängen nu och ska smsa ett litet tag med hjärtat mitt, fast säger nog godnatt till honom om ett tag, innan 10 ska jag ha somnat, eller iaf försöka.. Haha!


good feeling

Kom precis hem från en skön springtur, så himla skönt att bara springa med bra musik i lurarna. Love it.

Idag har jag bara pluggat, har matte prov på torsdag, läraren ändrade så han ville inte dela upp det. Sen har jag prov på fredag också, kommer sitta och rå plugga dagen innan som vanligt säkert.. Ha värsta paniken osv..
Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra fruktsallad tror jag, mums!
hörs senare, puss!

      kolla minen, sådär ''glad'' är man just nu när man har tränat, haha! ;)
 
 

Usch

Är på väg till bussen med världens huvudvärk.. Men måste till skolan, får kämpa mig igenom hela dagen. Sen ska jag hem och plugga för har matte prov i morgon, och matte är inte det jag är bäst på.. Haha!
Och det är fett kallt ute, typ fryser ihjäl :(


Måndag

Har inte känt någon lust att blogga idag.. Vaknade i morse och var jätte trött, orkade inte gå upp, så sov en halvtimme längre än jag brukar, jätte skönt. Sen tog syster och jag en powerwalk sen en liten springtur, jätte skönt! Sen för ett tag sen kollade jag, mamma och syster på mörkt vatten, den var väl helt okej! Nu tittar jag på ensam manma, och efter det ska jag sova för är verkligen skit trött!
Så säger godnatt nu!


Bästa

Sitter just nu i bilen på väg hem från kusinerna, åh världens bästa söndag. Har saknat alla så himla mycket, så fick man träffa farfar och Ann-Charlotte och farmor, underbart! Plus några till som är på Therese sida som jag inte har jätte stor koll på, Therese är mina små kusiners mamma. Min söndag kunde iallafall inte ha blivit bättre❤
fast jag har små ångest över att det är skola i morgon, orkar inte.. Men bara en skolvecka kvar sen på fredag åker jag till mitt hjärta, så som jag längtar!


Norrtälje♥

Om ett tag så ska vi åka till Norrtälje till mina kusiner, Therese fyller år så vi ska fira henne. Och släkten kommer vara där, fyfan vad underbart, har inte träffat dom på ett bra tag så ska bli underbart att träffa dom! Jag har verkligen den bästa släkten, kan inte önska mig någon annan. Blir alltid på så himla bra humör när man är med dom, all skit som finns i ett liv liksom försvinner tiden man är med dom. Det är så skönt att komma dit och bara tänka på annat. Och man har alltit så jävla roligt med dom, fyfan man skrattar tills man typ dör. Åh gash, släkten är verkligen bäst! ♥
Men ska fortsätta att fixa mig nu, så jag är klar tills vi ska åka, uppdaterar er där sen!
puss!
 


Oct. 21, 2012

Kollade på film med syster, kollade LOL igen eftersom hon inte sett den. Jag tjocka som fan också :( inte bra.. Men men, så är de ibland! Sen har jag bara suttit vid tvn, har inte haft något annat för mig, seg lördag.. Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och kollar bloggar, bra slut på kvällen!
Men uppdaterar i morgon, Godnatt!


Oct. 20, 2012

Åt man runt 5, åt Tacos åh vad jag älskar det! Så himla gott!! Sen gick vi ut med grannarnas två små söta hundar i spö regnet. Hatar att det alltid ska regna, tummen ner på det!
Repris på glee börjar nu 6, så ska kolla på det, finns inget annat att se. Ska nog kolla på nån film med syster sen då mamma och pappa åker bort med barnen! Annars ska jag kolla på afv som börjar vid 8, haha det är så kul, och det håller på en timme idag så kommer dö av skratt om jag ska se det. Haha åh jag skrattar åt det mesta i det programmet pga min dåliga humor, haha!


Seg lördag

Idag har jag inte gjort något speciellt, typ städat lite på rummet bara. Skulle egentligen åkt in till stan med syster men hon orkade inte så vi stannade hemma. Och mamma och pappa är barnvakt åt våra grannar, så jag typ ungås med dom osv, så sitter och tittar på Alvin och gänget 3 med dom! Haha älskar dom filmerna, dom är så söta :D
Men nu ska jag återgå till min tråkiga lördag, Skriver senare!

Eftersom jag har så tråkigt så bjuder jag på en bild på mig som liten, haha!


LOL

La mig precis i sängen och ska kolla på LOL, så underbart bra film! Sen ska jag sova så det här blir mitt sista inlägg, godnatt!


Hockey

Sitter just nu och kollar på hockey med pappa, härligt! Ska bara kolla en timme då jag ska kolla på x-factor sen!

Heja Färjestad!


Hemma

Är äntligen hemma efter en lång dag i skolan, fast den gick faktiskt rätt fort idag, as skönt!
Sitter just nu och kollar på tv och dricker juice, och vill ha mat!! Är rätt hungrig då man åt lite mat i Skolan och två hårda mackor, för maten smaka skit. Och har inte ätit på 5 timmar, så kan säga att min mage är damp, kurrar och har sig! Ska tvinga mamma och laga mat nu, haha!

Bjuder på den fula oseriösa bilden


FREDAG

På väg till bussen just nu, är en bra dag idag, för det är fredag! Så jag är glad idag :D haha!


22:15

Nu ska jag sova, är sjukt trött!
I morgon är det fredag, som jag har längtat efter helg. Men ska lägga ifrån mig mobilen och sova, godnatt!


ÖVERLYCKLIG

Åh fyfan vad glad jag är!! Vägde mig idag och såg att jag hade gått ner 3 kg på 1-2 veckor!!
För er kanske det är lite, men för mig är det mycket, haha!
Tog en springtur när jag kom hem från skolan, jätte skönt.
Tog nyss en till dusch, för jag frös så mycket. Så passade på att noppa ögonbrynen osv, ska snart måla naglarna också. Så det är en liten ''pyssla om dig själv kväll'' för mig, haha!
Fick även sluta 1 timme tidigare idag, as skönt! Fast går till 4 i morgon så det är jobbigt, men egentligen så spelar det inte jätte stor roll för vi får även helg i morgon, UNDERBART!
Men ska dra mig från datan nu!
 
Bjuder på en gammal bild
 

Trött på huvudvärk

Igår så hade jag jätte svårt att sova pga huvudvärken, sen vaknar jag runt halv 5 och har huuuur ont i huvudet som helst. Tror jag somnade om runt halv 6, sen när klockan ringde vid 7 hade jag lite värk kvar. Jag gick upp och duscha, åt och tog Alvedon, så nu har jag bara lite huvudvärk. jag går till 4 idag och har massa lektioner man inte vill missa så jag drar mig till skolan ändå, även fast sängen är mer lockade, haha!


Huvudvärk.. Igen

Åh vad trött jag blir, huvudvärken tar död på mig. Orkar inte ha ont i huvet såhär ofta längre! Så ska sova nu, hoppas alla har haft en bra dag! Godnatt!


Springtur=härligt

När jag kom hem böt jag om till träningskläder och tog en springtur. Typ överglad att jag puscha mig själv så jag sprang mer än jag brukar, även fast konditionen ligger på botten så är det så jäkla kul att jag orkar mer än jag tror. Och känslan efter man tränat är underbar, haha går inte att beskriva! Men ska snart äta, sen ska plugga för har ännu ett prov i morgon!


Väntar

Står och väntar på bussen, och fryser för det är kallt ute :( haha ska fortsätta lyssna på musik nu, och hoppas på att dagen går fort, puss!

Bilden är inte seriös.


Sovaa

Överlycklig!! Hittade en jacka idag som jag liksom tyckte satt bra på mig, så kollade jag priset, 1999.. Man bah vaaa? Men köpte den iallafall, ih! :D
Sen köpte jag ett par byxor och en tröja och vantar, träningskläder och lite smått. Jätte bra dag med mamma på gränby ❤

Sen när jag kom hem åt jag, sen har jag pluggat hela kvällen, jätte tråkigt. Men har prov i morgon så hoppas att all tid jag har suttit och pluggar lönar sig ;) haha! Ska faktiskt sova nu också, är sjukt trött, så godnatt!


Uppsala!

Sitter just nu på tåget på väg in till stan, där jag ska möta upp mamma, vi ska kika lite, ska kolla efter nya idrotts kläder tror jag :) hoppas alla har en bra dag, puss!


Bussen

På väg till bussen, vill hem till min säng :( idag efter skolan blir det kanske stan med mammi, uppdaterar er om de senare, puss!


Så trött på mig själv

Jag bara förstör, jag gör ingenting rätt. Den här kvällen har varit sämst, åh vad jag hatar mig själv. Fan i helvete, så nu Ska jag sova, godnatt.


Just nu

Sitter just nu och äter mandarin eller vad de heter, och mandlar, så gott! Har lite måndags mys med mig själv helt enkelt!


seg dag

När jag kom hem från skolan idag så satte jag mig och plugga, dö trist. Sen tog jag en promenad med mamma, sen en springrunda, verkligen jätte skönt. Sitter just nu och tittar på pretty little liars, typ besatt av de, haha! Ska fortsätta titta, puss!

seg dag

När jag kom hem från skolan idag så satte jag mig och plugga, dö trist. Sen tog jag en promenad med mamma, sen en springrunda, verkligen jätte skönt. Sitter just nu och tittar på pretty little liars, typ besatt av de, haha! Ska fortsätta titta, puss!

Idag=trött

Åh är så sjukt trött, hade huvudvärk igår så kunde inte sova, somnade typ runt 11 halv 12. Så är skit trött, men går bara till 20 över 11 idag, jätte skönt på en måndag. Ska snart dra mig mot bussen, och det regnar, hatar när de regnar, haha!
Men ska fixa klart det sista innan jag går, puss!


Inte igen

Fan, har huvudvärk igen. Orkar inte med detta längre, har liksom så ont att jag inte ens Kan vara vaken, vill bara sova. Men har så ont att jag inte kan sova, alltså mitt liv är då jobbigt ibland, haha!
Ska försöka sova nu och hoppas på att inte vakna med huvudvärk i morgon, godnatt!


Solsidan

Ska sätta mig i soffan och titta på solidan, sen kolla pretty little liars, söndagen kan inte sluta bättre!
Ska dra mig mot tvn nu, och äta mina mandlar och äpplen, samt yoghurt, puss!


Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

Vid kvart över 3 gick jag ut och sprang en runda på 10 min, sen tog jag en 35 min powerwalk. Sen när jag Kom hem gjorde jag armhävningar, situps och ben/rum övningar, älskar känslan man får efter man har tränat, känner mig så sjukt duktig att jag liksom lyfter min feta röv och går ut i spö regn. Haha låter kanske cp men, så känner jag! ;)
Duschade för ett tag sen och åt precis, så ska försöka plugga eller sätta mig vid tvn, fryser som fan. Uppdaterar sen, puss!


Ojdå..

Vaknade typ nyss, haha ops. Hatar att typ sova bort hela dagen, men nu är det som det är! Ska snart gå upp ur sängen, och äta frukost tror jag, sen ta en springtur eller en lång promenad lite senare. Ska bli as skönt, det behöver jag just nu. Men ska gå upp nu, puss!


fan..

Mår verkligen inte bra, efter jag kom hem så har allting bara gått åt helvete. Allting skiter sig, jämt och ständigt. Det måste ändras, fort. För jag orkar inte länge till.

Saknad vän

Ska snart gå hem till Anna på middag, mina föräldrar blev dit bjudna så då går jag med och umgås me Anna. Det var så sjukt längesen vi var så ska bli jätte kul att träffa henne, hon har varit så sjukt saknad. Ska fixa klart mig, tror vi ska gå snart, så uppdaterar nog någon gång under kvällen, puss!
 

Powerwalk

Kom precis hem ifrån 1 mils powerwalk med syster, så skönt att bara gå och prata om allt och ingenting. Ska snart duscha och sen ska jag nog städa mitt rum för det behövs verkligen. Ser typ ut som ett bombnedslag, haha!


Bra fredag

Har varit en bra fredag för mig, har ju som sagt spenderats med min syster. Och bion va så sjuukt bra, fast ettan kommer alltid vara bäst ;) när jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av pretty little liars. Ligger just nu i sängen och ska sova, är tomt utan min älskling :( saknar honom mega mycket, men om ungefär 2 veckor får jag träffa honom! Och då har vi inte setts på ca en månad, så ska bli jätte härligt att träffa honom ❤
Men ska sova nu, är jätte trött!
Sov gott!


Taken 2!

Snart börjar bion, ska se taken 2! Åh hoppas på att den är lika bra som 1an!


Middag

Sitter just nu på cupidos och äter världens godaste sallad!


Stan!

Drar in till stan med 4 tåget och möter upp min syster där, vi ska äta middag sen gå på bio. Och min syster är så bäst att hon bjuder mig, så himla underbar. Uppdaterar senare under dagen/kvällen, puss!


Fredag!

Åh äntligen fredag, fyfan vad jag har längtat! Sitter på bussen på väg till skolan just nu. Och måste bara säga att det är iskallt ute ifall någon har missat det ;) haha! Går till 3 idag, och det är bra lektioner så dagen går oftast snabbt! Men uppdaterar sen, puss!


Älskade säng

Vad skulle jag ha gjort utan min älskade säng, skulle typ dö haha! Nej men ligger i sängen nu och ska sova, är jätte trött med tanke på att jag gick upp klockan 6. Så ska bli jätte skönt att sova, har hållit på att somna flera gånger i soffan nu under kvällen.
Så nu ska jag sova och drömma bra drömmar har jag bestämt, godnatt!


Varmt bad!

Ska ta mig ett varmt bad nu, känner mig som en isbit efter att ha stått ute från 8-3, så nu ska jag bada! Sen ska jag måla naglarna och så, pyssla om mig lite eller vad man säger haha!


Marknad

Sitter just nu på en bänk med Andrea och äter lunch, haha Man känner sig mobbad som måste sitta ute, men men. Fryser ihjäl håller vi också på att göra, men vi ska sälja 12 till halv 2, sen vid 3 måste vi hjälpa till att plocka undan osv. Bloggar hemma för mina händer fryser till is, puss!


Godnatt!

Ska sova nu, måste gå upp klockan 6 i morgon, jag kommer vara helt död. Det är en timme tidigare än vad jag brukar gå upp, stackars mig :( haha! Nej men måste vara i Tierp innan 8, så ska ta 20 över sju tåget dit. Sen ska man stå där enda till 4, man kommer frysa ihjäl!
Men ska försöka sova nu, bloggar i morgon under dagen, eller ska försöka iallafall, godnatt!


Bakning

Har precis bakat 3 sockerkakor, jag och min klass ska stå på marknad och sälja fikabröd, därför jag har bakat. Ska snart äta, sen plugga lite för har en inlämnings uppgift som ska vara inne på fredag och vet inte riktigt när jag kommer hem i morgon så gör hellre klart det idag!
Senare sen så ska jag och min syster ta en powerwalk, skönt att slippa gå själv roligare med sällskap! Men ska gå och kolla till sockerkakorna nu, puss!


Skola

Idag blir det skola för mig, har lite huvudvärk men kan ta mig till skolan ändå. Är så sjukt trött då jag hade svårt att somna igår, men går inte så sent idag, slutar 10 i 3, sen så är jag hemma vid halv 4. Men måste kila till bussen nu!


älskade mormor♥

Idag är det 6 månader sen du försvann, och jag saknar dig så otroligt mycket. Du lämnade oss alldeles för tidigt, men cancern tog över, din kraft tog slut. Och jag hatar att cancern tog över, du ska vara här ju, att man bara kan gå upp och sitta och prata med dig. Jag har tänkt göra det flera gånger, sen har jag kommit på att du inte finns här längre.. Utan att du finns där uppe, i himmlen. Jag vill bara att du ska komma tillbaka, för jag behöver min mormor. Världens underbaraste person, du kunde få mig att le när jag ville stänga in mig på rummet och bara gråta, och strunta i allt. Du var alltid så glad och hade alltid ett leende på läpparna, som smittades av sig på dom i din närhet. Iallafall mig, så fort jag var hos dig eller du här så var jag alltid så glad. Så himla stolt och glad att just du är min mormor, och jag vill bara ha dig här. Få känna din trygghet varje gång du kramade om mig, åh vad jag saknar dig. Jag hoppas att du har det bra uppe i himmlen, du är guds finaste ängel.
jag hoppas du är stolt när du ser mig från himmlen, för jag lever för dig mormor.
Jag älskar dig, av hela mitt hjärta♥
 

Trött

På vårdcentralen så fick jag ta blodprov, tog i armvecket, trodde jag skulle dö haha! Första gången jag tog där men det gjorde inte alls ont, så fattar inte varför jag var så nervös!
Sitter just nu i soffan, för är fett trött. Låg vaken från 6 i morse och bara slumra till då och då, så gick jag upp 9 sen, huvudvärken lät mig inte somna om. Så tror jag ska ut på en långpromenad eller en springtur, fast huvudvärken är inte borta men måste röra på mig och hoppas på att jag blir piggare. Sen ska jag nog ta ett varmt bad eller dusch!


Sjukhuset

Sitter i bilen på väg till sjukhuset/vårdcentralen, vaknade med världens huvudvärk så kunde verkligen inte gå till skolan. Har haft såhär förr så nu tyckte mamma att det var dags att kolla upp, det kan vara migrän för det har min mamma.. Men vi får se sen vad det kan vara!


Kläderna jag köpte igår

 
Byxorna är från Cubus, och tröjorna från Veromoda :)

Ont

Kom hem från tåget för ett tag sen, tog typ 100 år att komma hem pga att jag har as ont i foten.. Har inte en aning om vad som har hänt..
Men när jag kom hem fixade jag lunch för sket i korvstroganoffen i skolan för Ville hellre ha Tacos hemma ;)


Trött

Tycker inte om måndagar, för man är så jävla trött, det enda bra är att jag slutar 20 över 11, fast det går inget tåg förens 5 över 12 så måste sitta i skolan och vänta.
Känner mig fett lodig idag, har på mig typ mjukisar och tjocktröja, haha orkar inte.
Men ska gå till bussen nu, puss!


Bra söndag

Kom precis hem från uppsala, gick runt och kolla på gränby, hittade två tröjor och ett par byxor, lägger upp bild på det i morgon. Vi åt mat på Java, fyfan hatar buffe för man äter så himla mycket, rullade nästan ut därifrån, och känns som att man inte behöver äta på en månad haha!
Ska kolla på ett avsnitt av pretty little liars innan solsidan, ja jag tittar på pretty little liars varje dag, men det är så jävla bra att man inte kan vara utan det en hel dag, det är så spännande!
men ska kolla nu, bloggar antingen senare eller i morgon!

Gränby

På väg in till Uppsala för att kolla runt lite på gränby, ska gå runt med mamma, för pappa ska Övningsköra med min syster Efter att han har hjälpt mig med sakerna till kameran!


Just nu

Just nu så är man ute i skogen och letar svamp! Har man inget annat för sig så följer man med familjen och grannarna!


trött

Ska gå och borsta tänderna nu sen gå och lägga mig, är så himla trött. Kunde inte slita mig från pretty little liars så här sitter jag nu, tänkte lägga mig vid 12 först men så blev det inte.
I morgon blir det att åka in till uppsala med mamma och pappa, kolla lite på gränby sen fixa saker till min kamera osv.
Nu ska jag stänga av datan och så, godnatt!

Nudlar

Sitter just nu och äter nudlar, har fett ont i magen, fattar inte :(
Biw ska ta tåget hem vid 3, då ska jag bara ta det lungt, hjälpa mamma kanske!
Men uppdaterar sen!


Cykeltur!

Jag och Biw ska snart cykla till örbyhus och handla åt mamma, ska bli skönt med en mils cykeltur!
Vi har nyss ätit frukost, ska snart fixa oss och så, sen cykla!


Pretty little liars tittande!


Fredaag

Äntligen fredag!!
Har precis ätit, så väntar på att x-factor ska börja. Var ju som sagt på stan med Biw idag, härligt!
Hittade en bh som jag var ute efter, sen när jag kom hem hade mamma köpt hem en tröja åt mig som jag velat haft ett bra tag, tack mammi!
När vi kom hem till mig bytte jag och Biw om till onepiece, sköönt!
Efter x-factor ska vi kolla på pretty little liars, bra fredag helt enkelt!
Uppdaterar kanske senare, puss!


Godnatt

Nu säger jag godnatt!
Är rätt trött då jag inte sover så bra på natten och somnar sent, så hoppas på att somna tidigt idag.
I morgon blir det stan med min fina vän Biw, sen åker hon med hit och sover här, härligt att umgås med den bruden!

Godnatt!


Bulle

Sitter och fikar med mamma, mys!
Vi äter bullar eftersom det är kanelbullens dag, och då unna jag mig en bulle faktiskt! Ska va lite social med henne nu, puss!


sköönt

Kom hem från tåget för ett tag sen, fick sluta en timme tidigare, så jävla skönt! sitter just nu och äter mina knäckemackor, så goda, ska snart kolla x-factor från i tisdags som jag missa, puss!

Tanken av att snön faktiskt är här snart, så vill jag bara tillbaka till Kreta med alla underbara människor vi var där med<3

Segaste dagen på hela veckan

Ska gå till bussen snart, hatar torsdagar, så seg dag för slutar klockan 4. Men men enda dagen man slutar 4, så det är skönt att vi bara gör det en gång! Nej men nu måste jag gå, bloggar hemma sen, puss!


hemma

Är hemma igen efter 1 mil cykel tur, såklart så regnade det ju, vi cyklade till ica för att handla, min syrra skulle ha nötter. Vet ni vad som händer när vi ska hem? JO min kedja hoppar, alltså så jävla typiskt mig.. Fast det löste sig så vi kom hem tillslut!

Nu ska jag antingen kolla film eller kolla på serien jag börja kolla på igår, puss!

Cyklaa

Ska cykla till örbyhus med min kära syster nu, det regnar men men, vi drar ändå!


Tjabba Tjena!

Hann inte blogga i morse, men kom Precis hem från skolan, är vrålhungrig då maten smaka skit och man åt bara lite sen en macka. Så ska fixa nått att äta eftersom middagen är blä, blir väl kanske nudlar eller nån toast. Sen sätta mig och fortsätta titta på pretty little liars, så himla bra så man måste bara fortsätta!
Bloggar kanske senare, puss!


Godnatt!

Nu säger jag godnatt, ska sova nu så ska jag försöka ta mig till skolan i morgon. Har inte uppdaterat under kvällen för har varit lite inne i en serie, haha! Började kolla på pretty little liars, asså fyfan vad bra det är! Kunde knappt gå ifrån det för att äta typ, nej men liksom så Sjukt spännande! Om ni vill titta på bra serier så tipsar jag den, och sen one tree hill, åh det är så himla bra, favo serien hittills alltså!❤

Men nu ska jag försöka sova, godnatt!


Ingen skola.

Det blev ingen skola för mig idag, vaknade med världens huvudvärk.. Usch känns som att jag har
Huvudvärk varje dag, jag förstår inte. Och skulle ju till stan med Biw efter skolan men så blir det ju inte, så ska ta det på fredag istället.
Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv, kollar på desperate housewives, så jäkla bra! Och huvudvärken är fortfarande kvar, blir så irriterad, hatar att komma efter i skolan, men får gå i morgon. Hoppas huvudet går med på det! Men bloggar kanske senare, puss!


Tv tittande!

Ligger just nu i soffan och kollar på tv, kollade på x-factor från igår nyss också. Är så himla trött och seg, så ska nog sova tidigt idag också, tror faktiskt det blir efter x-factor, haha!

I morgon blir det att åka in till stan med Biw, så detta blir sista inlägget för ikväll, ha det bra, så uppdaterar jag i morgon!


Träning!

Jag kom hem från skolan vid halv 1, då bytte jag om till träningskläder. Sprang i cirka 15 min, sen gjorde jag ben och magövningar, för känner att jag måste börja träna mer nu! Så nu ska jag göra ett schema som jag ska följa med träning och sånt, så nu drar det igång!

Så just nu sitter jag och äter mellis, eller ja knäckebröd med skinka och grönsaker, så gott!
Men bloggar ikväll om jag hinner!


Måndag..

Godmorgon!
Idag är det måndag igen, usch så sjukt trött och vill bara ha helg. Orkar inte med skolan, haha. Har sovmorgon idag, så istället för att börja 08:55 börjar jag 10:25, skit skönt! Så ska snart dra mig mot bussen, och så åker jag och har engelska 1 timme sen slutar jag! Känns ovärt att bara åka för att ha e timmes lektion, men men!
Bloggar senare, puss!

Såhär ser jag ut idag:


RSS 2.0