Så mycket minnen

Det finns så mycket minnen till dom här låtarna, åh blir alldeles varm i kroppen!
 

Myskväll

Efter att ha ätit mig proppmätt på tacos och pratat i telefonen med mitt hjärta så ska jag kolla på film med mamma! Vi ska kolla på "for a good time, call", så hoppas den är bra! Tar min "unnar" dag idag, ska försöka att bara äta onyttigt en gång i veckan så tar den dagen idag! 



Lunch

Efter att ha dammsugit hela huset, gjort rent badrummet, bytt lakan och städat rummet förtjänar jag att sätta mig i soffan med en skinksallad och kolla på ravenswood!



Powerwalk!

Drar ut på en pw i solen nu, ska bli så skönt!



Lördag

Godmorgon! Vaknade innan med migrän och världens illamående.. Så gick upp och tog 2 alvedon och 2 Ipren, sen försökte jag äta men det gick inte alls så försökte sova, och jag somna en stund och nu är jag vaken! Huvudvärken har släppt lite, så himla skönt för migrän är hemskt att ha.. Hade tänkt ta en lång powerwalk nu på morgonen men den får vänta nån timme så jag kan vila lite till! Ligger i sängen och kollar på tv, ska gå upp och fixa något nytt att äta eftersom jag inte vågade äta det jag fixade innan så nu har det stått i nån timme och det är nog inte så gott, haha!



Sova!

Kom hem vid halv 9 idag, vi storhandlade så det tog sin tid. Sen gick vi även på Gränby i flera timmar, fick julklapp av syster, ett par svarta jeans för det behövdes, så är jätteglad för det även om jag fick det i förtid! När jag kom hem la jag mig i soffan direkt och tittade på tv, så där har jag spenderat min kväll. Ligger nu i sängen och ska försöka sova, känner av huvudet så jag hoppas att jag slipper ha huvudvärk i morgon, orkar inte det.. Men ska kolla på tv ett tag nu innan jag sover, godnatt!



Mat paus!

Sitter och äter just nu, äter det vanliga jag brukar äta på Gränby, så jävla gott!



Fredag

Äntligen fredag, ska bli så skönt med helg! Ska verkligen vila i helgen för kommer nog inte må så bra, för min magknip + mensvärk känns inte som en bra kombo. Idag efter skolan åker jag in till stan och möter upp min kära mamma och syster, så ska vi leta efter julklappar och ha en heldag tillsammans! Ska bli riktigt kul! Ska kila mot bussen nu, puss!




Devious maids

Har precis duschat, så ligger och kollar på devious maids och äter kvällsfika, det är så himla spännande! Sen vid 10 börjar under the dome, det här är bäst med torsdagar! Efter det ska jag sova så jag är pigg i morgon, har sovmorgon som varje fredag, älskart!




Just try me!




Myser

Sitter och tittar på tv och myser framför brasan, älskar när det är kallt ute och så kan man bara tända en brasa och värma sig! Har precis hängt tvätt också, så ska nog kolla VD eller ravenswood snart, för har missat dom för orkade inte kolla förra veckan, haha! bloggen cpar ju med lösenordet och allt sånt.. Sen skulle Ida fixs min blogg igår så råkade kommentarsfältet komma ovanför inlägget men jag vill ha det under, så vet ni någom som kan fixa sådant får ni gärna säga det! För Ida har gjort illa sig och vet inte hur det ska fixas helt heller för blogg.se har fixat om en massa.. men ska fortsätta kolla på tv nu, puss! 
 

Torsdag

God morgon, idag dampar bloggen likadant, så det är riktigt segt. Blev väckt 06:20 av min kära katt och kunde inte somna om sen, så har legat och småslumrat fram till 8, fast är lika trött ändå haha. Slutar två idag, så efter skolan möter jag upp mamma i Tierp för att göra lite ärenden, måste hämta ut mina nya p-piller sen köpa tvätt servetter till mitt öra. Ska gå och fixa allting nu innan jag ska gå till bussen, ha en trevlig dag!
 

Du gör mig lycklig♥

Idag har jag spenderat 1 år och 10 månader tillsammans med Simon, och jag kan inte bli lyckligare. Du får mig att må så bra, och jag älskar dig obeskrivligt mycket mitt hjärta!♥
 
 

Sängen!

Ligger i sängen och tittar på when in rome på kanal 11, den är faktiskt bra! Ska försöka få i mig äggmackor också, åt inte så mycket mat så börja känna mig lite hungrig så hoppas illamåendet försvinner lite också, jobbigt att vara illamående jämt.. Efter filmen ska jag sova, och får sova till 8 vilket är super skönt!! 


Hjälp mig!

Ni får gärna ge förslag på vad jag kan göra för att göra bloggen roligare att läsa, vad vill ni läsa om? Så ni får gärna ge förslag. Tycker ni det är okej som det är nu så får det vara! Men ni får jättegärna säga om det är något ni vill läsa om osv!



Onsdag

godmorgon! Jag kom in på blogg.se appen så nu är det lättare att uppdatera er! Har ont i magen idag också, och lite illa mående, men det är inte så illa som igår så klarar nog av den här dagen. Har körtkortsteori med och den är sjukt seg.. Fast det är idag kvar sen 2 gånger till så skönt att den snart är över! Är så himla trött, somnade efter 12 igår för var så svårt att sova med tvn avstängd för Simon har alltid legat och kolla på tv när han har varit här så det var för tyst för mig, haha! Men så är det nu i början när han har åkt tyvärr :( ska snart kila mot bussen, så vi hörs senare, ha en bra dag!

Jobbigast av allt..

är att behöva säga hejdå till någon du vill spendera varje vaken minut med. Simon åkte alltså hem idag, och jag är verkligen jätteledsen, för jag behöver honom här. Det är så jobbigt att inte kunna komma hem till honom och få en stor bamse kram efter skolan, eller ens orka vara vaken. Så fort han är här så mår jag så mycket bättre och får mer ork till allt. Att inte få känna hans varma armar om mig inatt får mig att gråta, så känslig är jag.
 
När jag kom hem från Uppsala har jag inte gjort något speciellt, tog en pratstund med syster så det var välbehövligt. Nu på kvällen ska jag bara ligga i sängen eller soffan och titta på tv, hur jag än mår i morgon måste jag ta mig till skolan.. Så ska försöka sova tidigt idag med, vilket inte kommer gå. Och jag kommer inte in på blogg.se appen, något fel för står att jag skrivit in lösenordet fel för många gånger, och det gjorde jag igår för fick panik. Och nu har det varit så sen igårkväll, återställer jag lösenordet kommer jag in så ni får nöja er med lite halv taskig uppdatering nu innan blogg.se svarar på mina mail. Har inte datan igång så himla mycket men får låna mamma och pappas och uppdatera så mycket jag kan. Ska ta och byta om till pyjamas nu sen krypa ner i sängen, hoppas ni har haft en bra kväll kära läsare!
Min finaste pojke, är så glad att jag har dig♥
 

Tisdag

Idag mådde jag sämre än igår, jag gick upp för att se hur jag mådde och jag orkade inte stå på benen. Så jävla ont i magen har jag, det är hemskt.. Mår även hur illa som helst, jag orkar inte må såhär. Jag behöver en paus från livet, en utomlandsresa skulle vara helt perfekt just nu. Jag har sov till halv 11, sen la jag mig i soffan, ska snart fixa frukost och försöka se om jag kan äta det. Och sen stannar jag nog i soffan hela dagen!
 

Sängmys

Ligger i sängen och äter lite kvällsfika och myser! Har spenderat hela kvällen i sängen vilket är superskönt, vi har pratat och bara gosat en massa! Jag måste ju vara världens gulligaste flickvän som fixar mackor till min pojke när han är hungrig och vill se sina bil program, klart man ställer upp då! Ska snart försöka sova för ska försöka ta mig till skolan i morgon! 



Promenad

Ska ut och gå nu, rätt kallt ute men ska bli skönt ändå! Hörs senare!




Tvätta bilen

Hjälper Simon att tvätta våran bil, och det är skit kallt ute! Tur att pappa har så gosiga tröjor så man kan hålla sig lite varm! 
Bjuder på två oseriösa bilder!




Måndag

I morse vaknade jag med världens magknip, så mamma tyckte det var dags att åka och kolla upp det nu när jag haft den i en vecka ungefär. Så är på väg till vårdcentralen, så får hoppas på man får svar på vad det kan vara. Och utöver det här mår jag inte bra i mig själv heller, så bra är jag inte i närheten av att må. Riktigt jobbigt, när tårarna väl tränger fram går de inte att stoppa.. One direction spelas högt i mina hörlurar just nu, så de får mig på lite bättre humör.



Svar på frågestunden!

Postat av: lina
när förlorade du oskulden?
- I januari 2012

 

Postat av: Emmelie
Vad ser du hos din Simon?
- Massa som ni inte ser. Men han är en sjukt fin kille som alltid finns där om man behöver honom, han kan vara en romantiker ifall han vill. Han har sina brister precis som alla andra, så lite grejer måste han bli bättre med. Men jag älskar honom så otroligt mycket och vet inte hur jag skulle klara mig utan honom!

 

Postat av: heej
Vill först säga att jag verkligen gillar din blogg :)
Var bor du? Var bor din pojkvän, hos dig?
Kram!
- åh tack så mycket, vad glad jag blir! Jag bor i Tobo, ca 6 mil ifrån Uppsala. Nej min pojkvän bor i Växjö fast har varit hos mig i ungefär 3 veckor nu! Kram!

 

Postat av: Biw
1. Bästa minne? Har så himla mycket fina minnen med vänner, familj, släkt och min pojkvän!
2. Vem saknar du just nu? Saknar många, men mest av alla min fina mormor♥
3. Vad tycker du om 1D? Jag tycker killarna är sjukt söta och deras röster och låtar är magiska!
4. Drömresemål? New York eller Hawaii!
5. Fem personer som betyder mycket för dig.  Biw Kerdklai, Andra Lind, Simon Lundbeck, Lollo Lindqvist och alla vänner och min familj!
6. Har du någon idol? Isånnafall vem? Nej jag har inte någon Idol direkt, men jag blir väldigt inspirerad av alla människor som kämpar med något svårt men ändå har ett leende på läpparna!
7. Vad tycker du om Ulrik Munther? Han sjunger bra, lyssnar inte lika mycket på honom som förut!
8. Trivs du på handelslinjen? Ja, jag trivs superbra!
9. Vilken 1D låt vill du helst höra live på 1D konserten? Over again och Little things.
10. Vad vill du jobba med i framtiden? I klädesbutik som jag känner nu!
11. Var vill du bo i framtiden? I ett hus vid vattnet, har ingen speciell stad som jag vill bo i nu. Eller så vill jag bo utomlands!
12. Hur många barn vill du ha? Minst två stycken!
13. Har du några fobier, isånnafall vad. Jag tycker verkligen inte om småkryp, så himla äckliga.
14. Vad tycker du om mig? Du är en av mina bästavänner, och du får en alltid och le hur dåligt man än mår. Är så glad att jag har dig som vän, för du är världens finaste och finns alltid där! Så himla underbar, en vän som dig borde alla ha!
15. Bloggar du läser? Finns ett par, men dagligen Rebecca Edenströms :)
16. Vem var det som fick dig och gilla 1D? Ja det var nog du! ;)
17. Favoritserier? One tree hill är min favo!
18. vinter/sommar/vår/höst? Sommar helt klart!
19. Det bästa som har hänt dig? Att få ha alla underbara människor runt omkring mig varje dag!
20. Vem skulle du vilja vara för en dag? Zac Efron för att känna på hur det känns att vara så snygg! ;)

 

 Postat av: Anonym
Kommer du och Simon vara tillsammans hela livet?:)
- Det kan man aldrig veta, hur länge jag än vill att vi ska vara tillsammans så får man helt enkelt ta dagarna som de kommer!

 

Postat av: Lollooo
vad tycker du om miiig? (a)
- Superfin tjej som alltid finns där när jag mår dåligt, lyssnar och förstår. En person jag måste träffa snart, för du betyder så mycket även fast vi inte träffats!

 

Postat av: Anonym
vad fick dig att falla för Simon?
- Vi började prata väldigt mycket på msn och sen en dag så satt man där kär i en kille ca 50 mil ifrån mig, men när vi träffades och jag såg hans leende så blev jag knäsvag!

 

Postat av: Anonym
bästa presenten du fått? Kommer inte på någon speciellt så får bli min säng!
din bästavän? Har inte bara en.
favoritämne i skolan? Måste nog vara entreprenörskap.
drömresemål? New York eller Hawaii!
favorit artist? Har ingen favorit finns så många bra!
drömjobb? Skulle vara kul att vara flygvärdinna eller reseledare utomlands!

 

Postat av: Lollo
om du skulle göra en tatuering, vad skulle du göra då? Skriva något på armen, ni får se i vår!
senaste filmen du såg? The Hunger Games: Catching Fire!
vad vill du jobba med efter skolan? I butik!
längtar du till studenten? SOM FAN!
favoritplats? I min pojkes varma famn.
bästa klädesplagget? En gosig stickad tröja.
Puss! Puss puss!

 

Postat av: Ida<3
Vad tycker du om mig? Sjukt fin som jag gärna skulle vilja lära känna bättre och börja umgås med! DU finns alltid om man behöver någon att prata med, himla glad över det!
Favorit stad? Stockholm och Växjö
Favorit land? Thailand
Vilken kändis skulle du vilja vara för en dag? :) Zac efron som i en fråga över! ;)

 

 Postat av: isabelle
Vad tycker du om mig finis? :*
- Belli du är helt underbar, saknar tiden då vi träffades och prata varje dag. Vi måste träffas snart för saknar dig enormt mycket!

 

Postat av: Nathalie
Vilka länder har du varit i? Turkiet, Egypten, Kroatien, Spanien, Cypern, Kreta och Thailand!
Vad skulle du göra om du fick en miljon? Skänka en massa pengar till cancerfonden, sen spara!
Vad tycker du om mig? 😊 En tjej som är jättefin och är en bra tjej så mycket som jag känner dig. Skulle vara kul att lära känna varandra bättre och träffaas någon gång!

 

Postat av: Johanna Gerhardsen
1. Vad tycker du om mig? (a) En fin tjej som jag hoppas på att få träffa och lära känna bättre!
2. Vad är det bästa som hänt i år? Jadu det var en svår fråga, men en av sakerna är att jag har fått se Ke$ha live!
3. Finns det någon du litar på upp till 110%? (Förutom Simon, hihi) Finns några stycken!
4. Vad är det värsta du gjort?  Haft kvar personer i mitt liv som egentligen inte förtjänar det.
5. Det pinsammaste du gjort? :3 Suttit och sagt att jag tyckt att en person varit konstig osv, sen får jag ett sms så sitter han på samma buss och skulle även träffa han senare, det var riktigt pinsamt kan jag lova!
Puss, älskar dig! Puss älskar dig med!


Tv mys

Sitter och väntar på solsidan, sen efter det ska jag svara på frågorna! Sitter och äter gurka, morötter och dipp, har fått tillbaka magknipen också, värre än vanligt. Och mår illa när jag äter mat, känns som att det sitter kvar i halsen, as jobbigt. Nu mår jag inte illa bara när det är mat, så konstigt. Ska mysa nu i soffan, puss!



Söndag

Satt uppe till 4 igår och kollade på 1Dday, var kul! Förutom att jag blev lite rastlös på slutet och fick super ont i magen. Idag åkte biw hem vid 1, då gick jag och hjärtat ut, nu är vi inne och ska kolla på solsidan innan maten. Glöm inte att frågestunden avslutas ikväll, så har du någon mer fråga ställ den nu!
Fixade naglarna igår så dom ser ut såhär!





Livet just nu




KOM IGEN

Kom igen nu underbara bloggläsare, mer frågor kan ni väl ställa? Måste finnas en massa kul ni kan fråga mig som ni aldrig annars vågar ställa, så ställ fler frågor! Ni har i morgon på er också så kom igen, ni kan bättre! Vill ju ha massa frågor att svara på! 
http://jessicaaan.blogg.se/2013/november/fragestund.html här är inlägget!



1Dday!

Jag och biw sitter bänkade i soffan och väntar på att 1Dday ska börja, one direction ska ha något från 8 till 3 så får se om man håller sig vaken! Andrea skulle också varit här men hon mådde inte bra så hon stannade hemma, tråkigt! Ha en bra lördagskväll!
Har även världens gosigaste outfit ikväll!


Finally!




Lördag

Sitter på tåget med syster, corinne och Simon! Vi ska in till Uppsala och möta upp biw sen ska vi på bio! Eller ja min syster ska inte med för hon ska jobba. Efter bion åker biw med hem till mig sen kommer Andrea också så blir en helkväll med tre favoriter!



RED 2

Har precis kollat på RED 2, och den var faktiskt super bra! Älskar action filmer, sen var det snygga bilar med osv, haha filmerna är roliga också så rekommenderar dom! Nu tror jag att jag ska sova, iallafall lägga mig i sängen och kolla på tv, för vi ska upp tidigt i morgon!




Fredagsmys

Sitter och kollar på idol just nu, första gången på typ 2-3 veckor jag ser det, haha! Efter maten bakade jag nougat rutor, så sjukt goda! Sitter och mumsar på dom nu! Städat rummet har jag också gjort, ska bara byta lakan och dammsuga sen är det klart! Hoppas ni får en fortsatt bra fredagskväll!



Myser

Ligger i sängen och kollar på one tree Hill, så gos! Hjärtat ligger brevid mig och sover, han är så tråkig haha! Ska snart vara riktigt taskig och dryga mig mot honom hihi! Fryser som fan gör jag också så tur att Simon är så varm jämt så han värmer upp hela sängen!


Fredag

Äntligen är fredagen här! Är så himla trött på skolan så ska bli skönt med helg! Får skjuts till skolan idag för mamma ska till sjukhuset, riktigt bra för är trött på att åka buss också. Slutar vid två idag med, sen blir det hem och bara njuta av helgen! ;) 

Tv mys

Har inte gjort något speciellt idag, riktigt skönt att bara ta det lugnt framför en film! Har även kollat på divious maids och kollar på under the dome nu, det gör torsdagarna lite bättre! För programmen är super bra, och under the dome är sjukt spännande! Rekommenderar det starkt! 




Torsdag

Godmorgon! Börjar 10 idag, så himla skönt! Känner mig faktiskt rätt utvilad idag för en gångs skull! Går till halv 3 idag ungefär, riktigt härligt! Det är regnigt och grått ute, hatar det. Man blir så nedsänkt av det. Hade jag fått bestämma så hade det varit sol mesta tiden på året! Men ska snart kila till bussen, ha en bra dag!




FRÅGESTUND

Tänkte köra igång en frågestund, så fråga mig allt möjligt! Svarar på allt på söndag någon gång. Så passa på att ställa frågor anonymt eller inte, det som du alltid velat veta om mig! Får jag inte tillräckligt med kommentarer kanske jag inte svarar, enjoy!
 

Ett måste

Sitter just nu och pluggar, har prov i morgon så får plugga järnet idag. Hade likadant förra veckan i samma ämne då fick jag C på provet så får hoppas på att det går lika bra i morgon! Sitter och trycker i mig massa gott, skiter i nyttiga veckan nu, haha! Ikväll var detta ett måste att ha.



Onsdag

Idag är jag riktigt trött, jag somnar ändå runt 11 halv 12 men även fast jag somnar tidigare är jag lika trött ändå, så jobbigt. Har körkortsteori idag också, så segt.. Vi sitter bara och lyssnar så man håller typ på att somna varje gång, men bara bita ihop. Ska snart gå till bussen, det är -4 ute så inget som lockar direkt.. 



Fotboll

Sitter i soffan och tittar på fotboll, hoppas på att Sverige spöar Portugal nu! Var tvungen att fixa toast och ett glas oboy, har världens huvudvärk.. Ska försöka att inte äta onyttigt i veckorna, har slarvat så mycket med det nu senaste tiden så måste ändras. Sötsuget är som störts när jag har huvudvärk, suget efter choklad är enormt.. 



Nybakade

Har precis bakat scones, så gott! Helt nybakade med ost på! Ska kolla på tv nu sen spela Wii tror jag!



Tisdag

Vaknade med världens magknip typ, gör ont när jag andas in och går bak lite i ryggen, jättehemskt. Fick så igår och det är jättejobbigt att gå för gör ont. Så är hemma idag, hatar att jag ska behöva  må såhär, vill må bra så jag kan gå i skolan och inte missa massa. Ligger kvar i sängen, vaknade vid 9 så ska snart gå upp. Ska även försöka få liv i Simon, haha! Vill kolla på nån super bra film också, och ha en vetekudde som är varm på magen. Men ska upp nu och hoppas på att magknipen släpper.



Serie mys

Ska precis kolla på vampire diaries medan hjärtat kollar på något bil program, inte så kul tycker jag! Så myser med kvällsfika i min morgonrock!





Springtur

Drar ut på en Springtur nu, var sjukt längesen så ska bli skönt! Får se hur mycket jag orkar, haha! Hjärtat är snäll och cyklar med som sällskap, söten!



Godaste

Kom precis hem från bussen, så har fixat knäckebröd, seriöst det godaste som finns! Iallafall med skinka, ost och tomat/gurka på! Nu ska jag trycka i mig ser framför en film eller tv!



Måndag

Igår var det bra ös på sveningvars, haha det var typ Simon och jag som var yngst, fanns fler yngre men inte många! det är inte min musiksmak direkt men det var kul ändå!
Går till halv 2 idag, vilket är ganska skönt! Börjar 10 istället för 9 eftersom vi var på teatern i fredags så det är helt okej! Var sjukt trött i morse, ville bara ligga kvar hos älsklingen.. Men nu ska jag snart gå till bussen, puss!




Uppsala!

Sitter i bilen på väg till Uppsala, ska först gå på Gränby, sen vidare mot UKK. Simons mormors bror spelar i Sven ingevars, så får gå gratis och kolla på dom, ska bli kul! Sen får vi gå backstage osv, är VIP ju, haha! 
Ska försöka hitta ett par byxor på Gränby också, vill ha ett par blåa, om det inte finns blir det nog ett par svarta!



Söndag

Kollade på monster inc university igår innan vi skulle sova, och den var sjukt rolig! Nu på morgonen har vi inte gjort något speciellt, men nu ska vi spela lite Xbox innan jag ska duscha och fixa mig inför kvällen!



Wii

Spelar Wii med Simon nu, vi bowlar och sen ska vi spela golf! Super kul för det var ganska längesen jag spelade Wii!



Filmmys

Ska kolla på film med älsklingen och mamma nu, har precis duschat och fixat guacamole som jag ska gotta med!




Lördag

Ska äta pizza nu, så himla hungrig så ska bli riktigt gott! Återkommer senare!



Uppsala stadsteater

Sitter på Uppsala stadsteater, ska gå på Hamlet med svenska klassen, hoppas på att den är bra! Den utspelar sig i nutid så den är nog rätt bra!



Mat

Har precis satt mig för att äta, har lagat mat nu innan jag ska in till Uppsala med svenska klassen, så nu ska jag äta allt gott! 



Fredag

Godmorgon! Äntligen fredag, även fast jag hade "långhelg" så ska det bli skönt med helg haha! Simon skjutsar Becca till tåget så åker med och får skjuts till bussen, så lat. Slutar två idag också, riktigt skönt! 



Hockey!

Sitter och tittar på hockey just nu, sitter och trycker i mig daim och nötter.. Skulle ha börjat mitt "nyttiga liv" idag men det får jag skjuta upp! Känner även av huvudet så då är det gott med onyttiga saker! Färjestad ligger under med ett mål, så hoppas dom vänder. Dom är typ fett dåliga i år, förstår inte! :o




Torsdag

Tog mig upp ur sängen i morse, för idag ska jag till skolan! Är riktigt trött.. Tror vi slutar runt halv 4 också, så det är riktigt segt.. Men så är det. Ska snart kila iväg till bussen i kylan, vill inte ut! Är typ -4 ute och jag måste ha håret uppsatt. Eller jag måste inte, men om håret fastnar i nya hålet så gör det så ont, så vill helst ha det. Så mina öron kommer vara isbitar innan jag kommer till skolan.. Men hoppas ni får en bra dag i denna kyla!



Kvällen

Godkväll! Idag har vi firat min käre far, för han fyller 41 idag, grattis bästa pappa! Sen har jag pluggat, så hoppas att provet vi har i morgon går bra, fick alla papper osv idag så är tveksam på att det kommer gå bra, men det får jag se! Pluggat har jag iallafall gjort, så får hoppas på att det går bra! Nu ska jag gosa ett tag med mitt hjärta innan jag ska sova, börjar 10 i morgon så får sova till 8, underbart! Sov gott alla söta läsare! 






Onsdag

Kom inte iväg till skolan idag heller.. Har körtkortsteori sen, så stannar hemma och åker på den sen, klarar inte av båda.. Skolan är väl egentligen viktigare men men. I morgon får jag faktiskt gå hur jag än mår. Nu ska jag snart äta frukost, sen vill jag bara se på någon film, så får se om Simon också vill det. Annars får vi se vad jag hittar på, för just nu vill jag bara bli av med den här värken.. :( 



Vampire diaries

Tog en paus ifrån hockeyn och kollar på vampire diaries, så himla spännande! Ska försöka sova tidigt idag med, för i morgon måste jag till skolan. Ska snart hämta en polly påse och en flaska med vatten och tjocka mig med!




Tacos

Proppmätt nu efter maten, åt tacos, så himla gott! Ska till Ica nu innan det blir hockey mys med älsklingen! 



Tisdag

Godmorgon! Är hemma idag igen.. Vaknade med denna jobbiga huvudvärk, som sitter i än, har liksom världens värk i nacken så det går upp i huvet så känner mig jättetung i huvudet och är helt seg, så jobbigt. Vill till skolan ju och träffa mina vänner, haha! Men nu är det som det är. Ska snart äta frukost i soffan framför tvn i vardagsrummet där brasan är tänd, så mysigt! Så idag ska jag ta det lugnt så jag kan gå till skolan i morgon, eller det måste jag hur jag än mår. 



Godnatt!

Ligger och myser med hjärtat nu innan jag ska sova, jag tycker så himla mycket om att ha honom här! Ni förstår inte hur underbart det är, åh vad jag älskar den här killen! Världens finaste kille som är min, förstår ni? Han är min, bara min! Och jag kan inte bli lyckligare, jag älskar dig mitt hjärta!❤️



Tv mys!

Ligger framför tvn och tittar på tonnårsbossen, finns inget annat att titta på. Städade innan och böt lakan, riktigt skönt! Sen kom jag precis ut ur duschen, så får sova i en nybäddad säng och nyduschad med mitt hjärta, super mysigt! Ska fortsätta kolla nu och äta massa gott, sen ska jag nog försöka sova tidigt, är så trött haha!



Måndag

Nu är det måndag, igen.. Så segt. I morse vaknade jag med huvudvärk, standard.. Så var hemma, tror det behövdes efter helgen. Så tog lite sovmorgon också! Var och handlade innan med hjärtat, sen hjälpte jag honom att byta däck på våran kärra men det gick inge bra, så nu ska han ut och försöka igen, så jag sitter inne och tar det lugnt, haha! Ska nog städa mitt rum snart, det behövs verkligen så blir nog så! 



Grattis pappa!

Grattis på farsdag världens bästa pappa❤️



Söndag

Ska iväg på födelsedagsfirande för elin och Aron nu, efter det åker vi vidare till Norrtälje hem till farfar och Ann-Charlotte, så idag är en bra dag! Även fast jag sovit 7 timmar på två dygn, bussen gick sönder igår så fick vänta 1 timme på en ny osv, så himla segt.. Så kom hem vid halv 2 istället för vid 12, men så är livet ibland. Ska gå nu, ha en bra söndag! 





Lördag

Är helt slut nu, har gått på Ullared sen 7 i morse, och har handlat julklappar, presenter och behövliga saker! Riktigt nöjd, är dock 900 kr fattigare.. Sitter just nu på golvet och väntar på att klockan ska gå, för innan 2 kan vi inte hoppa på bussen, så segt. Hoppas jag kan sova på bussen för vaknade 7 igår morse och har inte sovit sen dess, så är riktigt seg.. Men kikar in senare eller i morgon, puss!



På bussen!

Sitter på bussen på väg till Ullared nu, är sjukt trött för sov dåligt inatt så kommer typ däcka annars gör jag det på hemvägen. Kollar på the heat just nu med Andrea,  sen har vi massa fler filmer vi ska kolla på! Sen får vi fördröja tiden med att prata eller något. Vi hoppas på att vi är framme vid Ullared vid 7 i morgon bitti, och då blir det shopping hela dagen!
Tröjan jag har på mig köpte jag idag!




Tjockar




Fredag

Sitter just nu och har inköp, så himla tråkigt. Har lunch om 20 minuter sen har vi bara en lektion kvar och sen är det helg!! Slutar vid kvart i två då ska jag nog in till stan med min pojke, mamma och syster, så blir en heldag där om vi åker. Sen ikväll blir det Ullared med klassen, känns som att det var så längesen vi planerade det och nu är dagen här, ska faktiskt bli rätt kul! Men måste fortsätta jobba nu, ha en fortsatt bra dag!
 

MYS

Sitter och tittar på Ravenswood och äter kladdkaka! Det är kladdkakansdag så då får man faktiskt äta! Så duktig som jag är så har jag bakat och det blev super gott!



Äntligen!

Har velat ha hål i örat högre upp så himla länge (hålet högst upp), och äntligen sitter det där! Så himla glad! Det gjorde faktiskt lite ont och var så himla nervös men det gick bra! Så har 3 hål i vänster öra nu, och ett i höger. Men ska ta två till i höger senare! 



Torsdag

Godmorgon! Har sovmorgon idag, så jäkla skönt! Kan sova en timme längre och det behövdes idag. Är på väg till bussen nu, sen vid halv 2 ska jag ta hål i örat, rätt nervös haha. Eftersom ska ta högre upp så är rädd att det ska göra jätteont.. Fattar inte varför jag blivit sån senaste tiden, förut kunde jag bara göra saker, haha! Men får hoppas på att det inte gör ont! Ska fortsätta lyssna på musik och så nu, hoppas på att bussen inte är sen. Ha en bra dag! 



Soffhäng

Sitter i soffan nu efter allt plugg, har pratat med mamma med osv, så är på bättre humör! Ska kolla på vampire diaries, mamma och Simon kollar på bonde söker fru, så himla tråkigt program så kollar VD istället. Myser med glass också, är så onyttig och tränar typ aldrig, dåligt dåligt. Men det får ändras! Ska fortsätta mysa nu, puss!




Hemma!

Körkortsteorin är inställd idag, as skönt! Så sitter och äter mellis nu, sen ska jag plugga. Så nu behöver jag inte stressa över att jag inte har tillräckligt med tid till att skriva, för nu har jag det! Sitter och äter majs med salt, och knäckebröd med julskinka, eller helgskinka som man säger eftersom att det inte är jul, haha!



Onsdag

Godmorgon! 
Är på väg till skolan, Becca ska till körskolan så Simon kör, och då åker jag med så jag slipper ta bussen. Idag när jag kommer hem från körkortsteorin så ska jag skriva svenska saken, för läste ut boken igår. Men nu ska jag läsa igenom naturkunskapen som jag har prov på idag, ha en bra dag! 



~





Tisdag

Kom hem från skolan vid 3, så skönt! Hade bad sista timmen och hade livräddning, gick jättebra! Nu sitter jag och kollar oth på tvn och har precis ätit. Är sjukt vad lite tid det känns som att jag har, låg alltid och kolla serier förut men aldrig längre.. Inte ens börjat se någon ny efter gg, katastrof! Kollar ju VD o pll men det får man ju vänta på. Men aja sånt är livet! Ska snart läsa boken så jag kan läsa ut den idag.




Så kan det gå

Idag har jag inte pluggat ett skit, så får plugga som fan i morgon.. Orkar inte att jag alltid skjuter upp allt :( sitter och äter glass nu, har huvudvärk så unnar mig! När jag ätit klart ska jag sova, är så trött. . Så hoppas jag kan somna tidigare idag än vad jag gjorde igår. Lämnar man hjärtat ensam med glassen så händer detta! 



Måndag

Godmorgon! Är riktigt trött idag.. Hade svårt att sova igår så somnade runt halv 2-2, så är skit trött. Går till halv 2 idag, inte så sent så det är skönt! Var svårt att lämna sängen eftersom att min pojke ligger kvar och sover, det lockar mer att gå och lägga sig än att gå till bussen, haha! Idag måste jag även plugga och läsa den där jävla svenska boken, orkar inte. Men ska gå snart, ha en bra dag! 



Söndag

Idag har jag och Simon bara tagit det lugnt, spelat kort och bara umgåtts! Vi har även bakat kladdkaka som vi ska mumsa på till The heat nu, sen blir det solsidan och partaj osv! Sen måste jag lägga mig i tid för skolan börjar igen i morgon.. Så segt, behöver en veckas lov till.



Tjockar

Blev så jävla sugen på billys så ska äta det nu. Hjärtat är tråkig och äter hårtbröd, en riktig klenis! ;) när vi är klara ska vi kolla på film, och bara mysa!



Lördag

Hejsan! Kom hem runt 2 igår och slocknade direkt när vi la oss. Sen i morse vaknade jag självklart med huvudvärk, så segt.. Men det har gått över nu vilket är skönt. Har inte gjort något speciellt idag, fixat med nya telefonen, skönt att jag äntligen har fått den! Vi åt mat för ett tag sen, lax och potatis, mums! Nu ska jag nog städa rummet och byta lakan osv, sen hoppa in i duschen! Sen blir det hockey kväll!



Mot tobo!

Sitter just nu på tåget, kollar på killers och äter mandlar, så gott! Är hemma 20 i 2 inatt, lite segt.. Men den här resan var billigast så blev den! Men ska fortsätta titta nu, puss!




Fredag

Är på väg till väckelsång nu igen med Simon och lovisa, Simons bil är klar så vi ska hämta den. Sen stannar vi nog till hos Simons farmor och farfar! Vi ska försöka åka hem i god tid också, för måste packa osv, för ikväll åker vi hem till lilla tobo! 




RSS 2.0