Söndagslyx


Söndag

Hallå!
Idag började jag jobba vid 12, dagen har rullat på. Vi har haft lite att plocka med och har varit helt okej med folk! Vi har nu stängt och jag sitter på bussen på väg ner på stan.

Ska iväg och träffa Becca och Lollo för att umgås med dem, ska bli riktigt kul! Vi ska ut och äta, tror vi skulle äta på havspaviljongen, har aldrig ätit där så ska bli spännande!


Lördag

Gud vad bra min gårdag var!! Vi firade Erik som fyllde 20 i torsdags, så det var Hawaii tema hemma hos honom, riktigt kul! Vi umgicks, åt mat, spelade beerpong och förade innan vi tog oss in till krogen.

Vi köpte in helrör, sjöng för Erik, dansade och hade det kanon bra! Jag följde med och sov hemma hos Erik och Michelle med några till som skulle med. Innan vi tog taxi till sunnersta så köpte vi med oss mat från gyros, det satt ganska bra i magen när vi väl kommit hem.

Idag började jag jobba vid 1, fick skjuts till jobbet vilket var jätteskönt, så snälla människor där borta finns det gott om!
Jag och kollegan jobbade på till 5, så sen stängde vi båda. Vi tog sen sällskap på bussen innan vi skildes åt på stan och jag mötte Ogge. Vi gick och letade lite pokemons innan vi hörde av oss till alle så gick vi dit och träffade han och Sandra.

Vi gick ut och letade pokemons i några timmar sen, bra skönt att bara gå! Vi stannade i Stadsparken och lyssnade på Petter som uppträdde, bra mysigt.

Tog tåget vid 9 hem, det första jag gjorde efter promenaden hem från tåget var att hoppa in i duschen, har känt mig ofräsch hela dagen så det var bra skönt att bli mänsklig igen!

Sen la jag mig i sängen och åt lite middag medan jag pratade med Ogge och Biw. Nu snackar jag och biw, jag ska väl försöka sova snart då jag inte sover allt för bra när jag har druckit alkohol, så känner jag att tröttheten börjar komma nu. Blir så när man somnar, vaknar, somnar och vaknar haha. Godnatt på er!


Eriks 20 års fest!

Lånade även lite bilder av Michelle som agerade fotograf!


Fredag

Hallå!
Idag var jag uppe vid kvart över 7, åt frukost med Becca och mamma innan vi åkte iväg till Uppsala. Dem släppte av mig på jobbet för jag började 9, så nästan tvingade dem att åka till Lidingö så tidigt.

Sitter nu på min rast, har ätit och varit nere på systemet. Jobbdagen hittills har varit lite små seg, så nu hoppas jag att dem två sista timmarna går fort!

Vid 5 tar jag bussen ner på stan och möter Michelle och åker med henne till sunnersta. Där möter vi upp en massa människor, Erik fyllde 20 igår så det är fest för honom ikväll, så vi ska först vara där och fira innan vi tar oss ut på krogen!

Ha en trevlig kväll nu, det tänker iallafall jag ha!


Torsdag

Godkväll!
Idag var jag tillbaka på Dinsko på Gränby, var riktigt kul att få jobba där idag! Har även ett pass där imorgon, så roligt!

Jobbade 13-20:10, så var rätt mör i kroppen när jag slutade. Tog mig en promenad ner till stationen, riktigt skönt att få luft efter den här dagen. Är riktigt dålig luft i butiken, helt sjukt.

Kom hem runt 10, då pratade jag med mamma och Becca innan dem gick och la sig. Har nu packat och fixat inför imorgon, ska snart försöka sova då jag ska upp 7 imorgon för jag har öppningen. Sen blir det festligheter efter jobbet, mer om det imorgon!


Onsdag

Idag var jag på jobbet till halv 12, satt då och läste fram till jag började.

Jobbdagen har gått bra, har flyttat om i butiken och hållit på med varorna. Kollegan gick hem klockan 6 så blev bara ensam 1h, inget att klaga på. Ogge, Fredde och Filip kom också förbi en snabbis och sa hej, bra kul!

Kom hem efter 9, tåget var sent så fick sitta i Uppsala och vänta 30 min extra, lite små segt, men kom hem iallafall!

Väl hemma böt jag om till träningskläder och tog mig ut på en liten springtur, bra jävla skönt!

Efter en dush la jag mig i sängen och där ligger jag nu, ska kika ett avsnitt av scream innan jag sover!


Tisdag - Queen B

Hallå!
Idag har Biw och jag legat i solen, badat och umgåtts! Riktigt bra start på sista lediga dagen denna vecka. Vi åt middag tillsammans med min mor innan vi började fixa oss.

Vi knatade iväg mot tåget vid 4, och självklart är vädergudarna emot oss för att vi får spöregnet precis under promenaden. Så dyblöta är vi när vi väl är framme.

Vi tog oss vidare till mall of scandinavia från Uppsala. Där strosade vi runt i några timmar innan vi gick till friends!

Och herrejävlar vilken konsert Beyoncé bjöd på! Helt sjukt hur mäktigt det var!! Ni som inte var där missade verkligen något, så himla glad över att vi lyckades få biljetter! Den här kvinnan är så himla ball och förjävla snygg, sinnes!!

Blev förseningar med pendeln så stannade kvar i Uppsala med Biw och såg till så hon hittade någon som kunde köra henne eftersom hon missade sin sista buss. Erik var schysst och ställde upp och körde som tur var! Så nu sitter jag på tåget på väg hem, ska hem och lägga mig i sängen direkt då klockan ringer 9 imorgon då det är dags för jobb igen.


Pokémon jakt

Mötte upp järnevi på tåget, sen väntade Biw och frasse på oss i Uppsala. Vi gick sen runt lite i stan innan Richard kom, och efter ett tag anslöt sig också Erik till oss.

Vi gick runt och letade pokemons, riktigt trevligt. Så min dag har varit superbra, fått umgås med vänner som är helt sjuka som får en att skratta tills man får ont i magen. Så tacksam för att jag har dem!

Vi alla skildes åt och åkte hem runt 7, var hemma efter 8, åt då middag med mamma innan jag la mig i sängen. Ringde då Ogge på Skype och pratade lite! Sen knackar det på dörren och jag tror det är någon av mina föräldrar, men in kommer Biw, Jens och matte, blev jätteförvånad och överraskad!

Så vi tog oss ett dopp o poolen innan Jens och matte åkte, Biw stannade kvar för att sova här.
Så vi har precis sett klart en film, så nu ska vi sova. Godnatt!


Måndag

Hallå!
Idag vaknade jag först vid 9 av min syster som kom in och sa hejdå eftersom hon åker bort och är borta tills torsdag. Sen ringde alarmet vid halv 10 och 10. Då gick jag upp och fixade frukost som jag åt med pappa.

Sen städade jag rummet, plockade undan en massa kläder och dammsög. Körde sen igång en tvättmaskin innan jag gick ut och la mig i solen.

Har badat och solat hela dagen, fy helvete vad varmt det varit idag alltså. I detta väder är jag glad över att mina föräldrar valde att skaffa pool, guldvärt.

Nu står jag och väntar på tåget, ska möta upp en kompis där så tar vi oss in till stan och möter upp en massa fler, superkul!


Söndag

Fy vad trött jag var när klockan ringde i morse, så idag har jag inte mått så jättebra. Fått dåligt med sömn dem senaste dagarna, så det blev inte bättre med ännu en natt.

Var på jobbet vid halv 11, öppnade sen en halvtimme senare. Dagen har varit så seg, eftersom jag inte mått så bra så har den inte blivit lättare.

Men vid 4 slutade jag och tog bussen ner till stationen, gick hem till alle och träffade honom, Ogge och Sandra innan mitt tåg gick hem.

Väl hemma åt jag middag med alla som var här, vi hade lite gäster så satt och umgicks med dem. Sen drog syster och jag iväg till Ica. När vi var tillbaka tog vi oss ut på en timmes promenad och Pokémon jakt för min del haha.

Vi kom in, la oss i sängen och käkade guacamole som jag fixade ihop. Vi snackade även Skype med Ogge och Richard. Nu har alla gått och lagt sig så jag ligger här helt ensam och funderar på vad jag ska göra.. Ska nog starta ett avsnitt av orphan black och sen försöka sova efter det.


Min dag & kväll

Dagen på Berkinge har varit jättebra! Vi solade, badade och bara hade det bra! Åkte dit med ogge, Johan, Fredde och lajje, supertrevligt!

Vi stannade kvar till 6 ungefär, vi var i tobo runt 7, då satt jag och åt middag medan Becca, pappa, Lollo och mamma spelade yatzy.

Fick sen förfrågan om jag ville med och sätta mig på en uteservering med Michelle, Erik, denkan och Danne, och det tackar jag inte nej till. Så stressande in i duschen innan jag åkte iväg till skyttorp, där hämtade järnevi upp mig så åkte vi till denkan och mötte upp alla och Johanna. Vi satt där och drack lite innan vi tog oss till unico.

Så där har vi nu hängt i några timmar, så trevligt! Alkoholen tog mer än vanligt, tror det beror på att jag legat i solen hela dagen. Så innan tåget gick sprang jag till donken och köpte lite mat som jag nu sitter mätt på. Är hemma vid 2 och alarmet ringer redan vid 8, vi får se hur morgondagen kommer gå. Men dessa spontana saker blir oftast jäkligt bra, vilket kvällen blev så får stå ut 5h imorgon på jobbet!

Bjuder på lite osammanhängande bilder från dagen!


Lördag

Hello lördag, vilket jävla väder du bjuder på!

Jag blev väckt innan 10 av mamma och pappa för dem ville ha frukostsällskap, riktigt mysigt!

Sen började jag packa matsäck och handdkukar osv, ska möta upp lite kompisar i österby så tar vi oss till Berkinge för en heldag där!


Min kväll

Efter att ha solat i flera timmar, handlat med mamma och Amanda och ätit middag med familjen åkte jag in till stan.

Mötte upp Erik så tog vi oss ut till harbo, vi hängde hos matte med honom och Filip innan vi alla åkte och hämtade Biw och Jens i Östervåla. Sen tog vi oss ut till siggefora med frasse och Robin också. Där badade vi några stycken, idag var jag faktiskt en av dem! Bra kallt, men kul!

Vi åkte tillbaka till harbo sen, då spelade vi Pokémon, haha! Måste sett rätt kul ut när vi stod där ett gäng på nästan 10 pers i en klunga.

Min buss gick vid kvart över 1, och nu sitter jag på tåget på väg hem. Ska hem och sova då jag ska iväg imorgon och är jättetrött. Däckade med kläder på sängen igår, hann inte ens krypa ner under täcket så ska bli mer än skönt att krypa ner där om ca 30 min.


Just nu


Fredag

Man vaknar upp till en solig dag och man är ledig, kan inte bli så mycket bättre. Gick upp och fixade frukost/lunch, satt mig ute och åt det.

Har sen legat i solen sen dess, helt underbart! Nu ska jag nog ta en paus och lägga mig i hammocken och kika ett avsnitt av orphan black!


Torsdag

Imorse vaknade jag vid 9, låg kvar i sängen i ca 2 timmar innan jag kom upp. Efter 4h sömn så var man bra seg. Men gick upp och la mig i solstolen direkt, så himla skönt! Solen bara brände mot huden, det är en underbar känsla.

Badade, solade och umgicks med mamma i ca 3h, sen hoppade jag in i duschen och fixade mig innan jag cyklade till stationen.

Tog tåget in till Uppsala, där mötte jag Biw och filip. Så jag och biw tog oss till studenternas för att gå på utebio, har aldrig varit på det förut så var kul att se hur det funkade. Vi såg dock inte klart hela filmen då vi inte kunde fokusera så bra eftersom det var en animerad film och lite för mycket barn, haha.

Så då tog vi bussen till ogge och umgicks med honom innan vi tog oss ner på stan igen. Biw åkte hem och jag gick till stationen och blev upphämtad av Richard. Vi åkte iväg och tog oss en promenad och pratstund, väldigt välbehöligt så det var ett bra avslut på en bra dag.

Tog tåget hem vid 10, så nu ligger jag i sängen och försöker få i mig middag, ska väl se om någon av mina vänner är vakna och vill prata Skype med mig!


Gårdagen

Efter jobbet mötte jag upp Anna på stationen, sen väntade vi in Johanna och Marcus. Vi gick då till Hemköp innan vi gick till Stadsparken. Satt oss där och börja dricka innan Erik hämtade oss. Vi åkte hem till honom och fortsatte föra, Michelle och Dennis hängde också på.

Sen drog vi ner på stan till shotluckan innan vi tog oss till BJ! Kvällen var superrolig och hade det bra med alla underbara människor! Somnade gott i min säng sen, så skönt att vi fixade fyllechaffis, så värt det!


Onsdag

Oj oj oj vilken kaos morgon det blev för mig idag.
Den började dock bra, jag la mig i solstolen i 45 minuter innan jag började fixa mig.

När vi sen skulle iväg startade inte bilen, vi försökte då putta igång den, vilket inte heller gick, och det är ju inte det roligaste att behöva göra som nyduschad i strålande sol.

Vi ringde mammas kompis, dem försökte starta bilen med hjälp av deras och startkablar, helt omöjligt det också.

Så mammas kompis fick skjutsa mig till stationen då jag skulle iväg och jobba, en räddare i nöden verkligen! Så vi får väl se om bilen gått igång eller inte.

Nu sitter jag på jobbet, ska nu avklara dagen fram till 7, tror det kommer bli en lugn dag då det såg ut som att vi inte fått några varor. Efter jobbet möter jag upp lite kompisar för att umgås lite innan vi går ut på krogen och firar att det är lillördag och långhelg!


Tisdag

Oherregud vilken kaos dag jag har haft idag alltså, helt sjukt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha!

Jobbade till 5 idag, Biw kom in till jobbet så vi tog bussen tillsammans ner på stan. Då gick vi runt och letade pokemons, och ja, även jag har laddat ner det..

Ogge kom sen och gjorde oss sällskap, sen mötte vi upp Erik och världens sötaste vovve Tyson! Så gick vi runt och umgicks, riktigt kul! Så min kväll hade inte kunnat bli bättre!

Åkte hem runt 8, så vid 9 var jag hemma och då slängde jag i mig mat innan jag duschade. La mig sen i sängen och snackade Skype, vilket jag gör nu, supertrevligt!

Ska väl sova i skaplig tid då jag ska försöka komma ut i solen innan jobbet.


;


Måndag

Hallå!
Idag var jag på jobbet 9, fixade då allting och gjorde en veckoavstämnimg som jag aldrig gjort förut, och det gick bra!! Så jag är glad att jag lyckades med det!

Öppnade butiken vid 10, fick sen sällskap av kollegan vid 1. Det kom inga varor idag och det har varit lite för lite folk, så dagen har varit upp och ner. Men man tog sig igenom den!

Efter jobbet åkte jag upp till Gränby, bytte det rosa linnet där till ett svart och till en mindre storlek då den rosa inte fanns kvar. Sen hittade jag en tröja på bikbok på rean som jag slog till på.

Sen rullade jag mot Ogge, var där någon timme, supertrevligt! Sen tog jag mig ut till stenhagen och hälsade på Richard på jobbet. Trevligt med en liten pratstund.

Åkte hem och var hemma vid 9, hoppade direkt in i duschen innan jag la mig i sängen och åt middag. Ringde sen Biw och snackade med henne och Filip medan dem var på Pokémon jakt.

Nu ska jag försöka sova då jag har öppning imorgon igen och måste upp vid 7, godnatt!


Söndag

Imorse åkte jag iväg till jobbet vid 10, var där vid halv 12 så då satt jag bara och väntade ut tiden innan jag gick ut i butiken.

Dagen har varit lugn, nästan lite för lugn. Men den rullade på, så vid 5 stängde jag och åkte ner på stan.

Sprang och träffade Biw, Filip och Ogge en snabbis innan jag tog tåget hem. Väl hemma var det bara att börja laga mat och fixa matlåda.

När alla kommit hem och vi ätit så kollade vi på film. Jag gick dock ifrån då jag skulle duscha eftersom jag bytt lakan, sen joinade jag Skype. Ska snart krypa ner i sängen och försöka sova då jag börjar 9 imorgon. Godnatt!


Min kväll

Efter jobbet åkte jag ner på stationen och fyllde på mitt busskort och hämtade min syster. När jag mött henne rullade vi mot tobo.

Vi beställde sen mat, så en kebabrulle mättade min mage, så gott! Sen kom Anna hit så satt och pratade med henne, hon hade med sig söta Stella också som hon är hundvakt åt. Vi tog oss sen en liten promenad hem till henne. Hon åkte senare och då gick jag hem.

Gick hem och böt om till träningskläder innan jag fick ett samtal, och då gick jag ut på en promenad med sällskap i telefonen, kanon bra!

Väl hemma fortsatte samtalet innan jag ringde Skype och pratade med Biw och Ogge. Nu snackar jag med Ogge och ska snart gå och bortsta tänderna och ta bort sminket innan jag kryper ner i sängen.


Lördag

Godmorgon!
Igår spenderades kvällen hos Biw, vi lagade mat ihop som vi sedan åt när Filip kom. Senare kom även Ogge, matte och Jens. Så vi kikade på film innan Ogge och jag tog oss in mot stan.

Vid 1 var jag hemma, sov helt själv då mina föräldrar åkt till Norrtälje. Jag verkligen HATAR att just sova ensam hemma, men det gick bättre än förväntat så jag är glad. Somnade runt 2 tiden så när klockan ringde idag var jag lite seg.

Sitter just nu på jobbet, har räknat kassorna och fixat allt som ska fixas. Väntar nu bara på att klockan ska bli 10. Idag jobbar jag bara till 4, fördelen med att jobba här i Boländerna är att dem bara har öppet till 5 på helgerna, så blir inte lika långa pass som på Gränby, båda har ju sina för och nackdelar haha! Ha en bra dag!


Fredag

Hallå!
Imorse vaknade jag vid 11, Ida hade legat vaken utan att väcka mig så blev en lång sovmorgon för mig haha.

Hon åkte iväg till Tierp vid halv 1, skjutsade henne till tåget innan jag åkte hem och hämtade cykeln och cyklade iväg till stationen. Tog tåget till Uppsala, åkte till Gränby och köpte en tröja som jag är så osäker på om jag ska ha kvar eller inte. Får prova den mer hemma i lugn och ro och se.

Nu sitter jag på bussen på väg ut till harbo, ska hem till Biw och spendera några timmar där. Ska bli riktigt kul!

På bilden ser ni tröjan, ska jag behålla den?


BIO

Vi var och såg Legenden om Tarzan, och den var superbra! Så det är ett tips, se den!

Vi åkte hem till mig efter bion, tog då bilen till Tierp för att handla lite onyttigt till kvällen.

Vi har bara kikat på film, gick väl inte direkt som planerat då allt krånglade men tillslut hittade vi en film. Och den var bra!

Nu har vi lagt oss och ska snart försöka sova, hoppas ni haft en bra dag.


Torsdag

Imorse blev jag väckt av ett telefonsamtal från arbetsförmedlingen vid halv 10, det är ju verkligen så man vill börja sin lediga dag. Hade ändå ställt alarm då så är väl inte något att gråta över men ändå, haha!

Gick upp och startade en tvättmaskin innan jag fixade frukost. Jag, mamma och Amanda satt oss sen och åt och pratade, var så himla kul med sällskap, får numera äta alla måltider ensam, bra tråkigt.

När jag var klar städade jag rummet, det behövdes verkligen. Så att ha det gjort nu är bra skönt.

Hoppade sen in i duschen och fixade mig, ska in till stan och träffa Ida. Ska hämta ut konsertbiljetter innan jag går och möter henne. Vi går nog på stan ett tag innan vi ska äta middag ihop innan bion, så trevligt! Sen åker hon med mig hem och sover hos mig. Ha en bra dag nu fina läsare!


Onsdag

Imorse var jag uppe vid 7 igen, vid 8 åkte jag iväg till jobbet. Min dag har gått bra, har varit lite seg då vi inte fick några varor och det inte har varit så himla mycket folk. Men vi hade realistan att pyssla med som tur var.

Efte jobbet åkte jag iväg till Gränby, sprang in en snabbis på jobbet och kikade schemat och hälsade på dem som jobbade. Saknar min lilla butik lite faktiskt.

Åkte sen vidare till Willys där jag handlade åt min mamma eftersom jag snodde bilen av henne idag. När jag var färdig fick jag äntligen åka hem!

Väl hemma åt jag middag innan jag la mig i sängen och kollade tv och snackade Skype. Efter ett tag fick jag för mig att gå ut på en promenad, hade sällskap av Ogge men hans dator krånglade så min promenad slutade i en springtur eftersom jag fick lyssna på musik istället för att prata haha! Men det var skönt det också.

Efter en dusch la jag mig i sängen och kollade serier, så nu ska jag försöka sova då jag är så himla trött. Godnatt!


Mysig kväll

Efter jobbet åkte jag ner till stationen och mötte Biw och Filip, dem sprang med mig ner på stan en snabbis innan dem åkte hem.

Då satt jag mig på tåget och fortsatte läsa. Det är ju lite irriterande att jag slutar 5, och måste ta 18:09 tåget och är hemma vid 7. Men så är det nu när tågen och bussarna går så dåligt under sommaren.

Väl hemma böt jag direkt om till träningskläder och tog mig ut på min 5 kilometers runda, riktigt skönt att få springa av sig lite dålig energi.

Så nu ligger jag i sängen nyduschad och mätt på mat. Ska väl starta någon serie och se om någon vill prata Skype ett tag, blir läggdags i bra tid då jag börjar vid 9 imorgon.


Tisdag

Hallå!
Idag var jag uppe vid 7, var faktiskt inte alls jobbigt och jag var ovanligt pigg, riktigt skönt!

Efter 8 satt jag på tåget på väg till jobbet, och var i Boländerna vid halv 10. Gick då in och räknade kassorna och fixade allt som behövs innan öppning.

Vi fick en ny rea lista igår så den har jag hållit på med hela dagen, det tar längre tid än man tror. Min kollega tog varorna när han kom, men det var mest nyheter så nu sitter jag här på min rast och funderar på vart dem kan få plats.

Det är så mycket tid att ha rast i 1 timme, man vet ju inte vad man ska göra, haha. Har med mig femtio nyanser så får väl hamna i en bokbubbla ett tag innan jag ska ut och jobba igen.


Måndag

Hallå!
Ny vecka, vilket innebär mycket jobb för min del! Riktigt kul faktiskt!

Vaknade dock upp med migrän idag, så smsade min kollega om det var okej ifall jag började 30 minuter senare så jag kunde ta en timmes senare tåg. Och det var helt okej, så skönt att dem är så förstående! Så kunde lugnt och skönt försöka somna om.

När jag sen vaknade mådde jag lite bättre, var inte samma tryck i huvudet som innan men huvudvärken är tyvärr kvar.

Gick upp och fixade mig och sitter nu på tåget på väg in till stan. Sen är det bara att ta sig ut till Boländerna och avklara arbetsdagen och hoppas på att huvudvärken bara går mot det bättre. Ha en bra dag!


Söndag

Godkväll!
Idag åt jag och min syster frukost ute i solen vid poolen, så mysigt. Sen badade jag och solade i några timmar.

Vi fixade oss och åkte iväg till Danderyd med pappa, vi köpte ett sängskåp till Becca eftersom hon köpt lägenhet så en sån är ganska smart då. Vi skjutsade sen hem henne till Lidingö innan vi rullade mot tobo igen.

Jag kom hem och åt, snackade med mina föräldrar innan jag åkte iväg till örbyhus och handlade och mötte på Biw och Filip. Väl hemma gick jag ut på en promenad, såå härligt! Anna följde med så vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord, alltid lika trevligt.

Nu är jag hemkommen, ligger i sängen och försöker få igång Apple tvn, pappa gav mig deras gamla så nu är jag bra nöjd!


Godmorgon söndag


Lördag

Min kväll igår var riktigt mysig! Vi satt och drack, pratade och bara umgicks, kan inte bli bättre. Vid 1 började väl dem flesta åka hem, men jag, Willy och Jonte sov kvar hos matte. Så vi gick upp och tittade på film som vi sen somnade till.

Idag vaknade jag vid halv 11, då väckte jag alla, haha. Vi gick upp till Ica, städade undan från kvällen och sen vid 12 gick vi till bussen.

Mötte Filip och Biw på den, väl i stan tog vi oss till Ogge, då åkte vi och handlade lite innan vi tog oss hem till mig. Vi har grillat och dem andra har även badat idag.

Jens kom över ett tag också, så vi har kikat på film hela kvällen. Vi såg en väldigt konstig film, den var seg men bra på ett sätt, lite wierd.

Alla åkte efter 12 eftersom jag åkte och hämtade mina föräldrar då. Så nu är jag hemkommen och sitter på altan och väntar på att min systers kompis vill ha skjuts hem. Sen blir det läggdags för min del.

 

Fredag

Hej på er!
Äntligen fredag hörrni!
Innan jobbet sprang jag in på systemet, köpte med mig en vin som jag ska dricka ikväll.

Efter jobbet tog jag mig ner på stan, gick till plock och träffade min syster och Lollo. Tog en cider och en drink med dem innan Erik kom.

Nu sitter vi i bilen på väg ut till harbo, matte har chillkrök så vi ska ut dit och hänga. Ha en bra kväll, för det ska jag eftersom även jag har helg nu!


Kvällen

Min jobbdag gick bra! Var lite seg på slutet men den var okej. Biw och Filip kom och överraskade mig vid halv 7, så trevligt!

Så när jag slutade gick vi till Coop och handlade lite. Vi tog oss sen ner på stationen där vi satt i kvällssolen och pratade.

Efter 8 gick mitt tåg, så då åkte jag hem. Väl hemma umgicks jag med mamma och pappa innan jag la mig i sängen. Jag startade Skype och började kolla på nya säsongen av pretty little liars.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, godnatt!


Torsdag

Goddag!
Idag var jag uppe tidigare än vad jag behövde för jag ville hinna ligga i solen ett tag. Låg där i ca 30 min innan jag gick in, bättre med lite tid än inget alls!

Åt frukost med dem som var hemma innan jag fixade mig och cyklade sen till tåget.

Sprang ner på stan en snabbis, köpte en bh när mamma och jag var i Uppsala, den var för stor så skulle byta storlek. Dem hade den inte, så skyndade mig tillbaka till stationen, möter på Fredde och jag hinner bara säga hej och springer sen iväg, haha stackarn, tur man ser honom imorgon och kan snacka med han då. Ville hinna med bussen så jag för det första slipper vänta en halvtimme på nästa och så jag hann gå in på Cubus i bolandcity. Där fanns den så nu är det klart!

Nu sitter jag och äter lite mellanmål innan jag börjar, jobbar med en ny kollega idag jag aldrig träffat, spännande! Hoppas ni får en bra dag!


Min onsdag

Hallå!
Vid 4 cyklade jag till tåget, väl inne i stan tog jag 5:an bort till stenhagen. Där mötte jag upp Richard, vi köpte en glass och milkshake innan vi åkte iväg till golfbanan.

Han stod och slog lite medan jag stod och inspekterade, sen fick även jag prova på, men jag var ju inte direkt lika bra, haha toksämst var jag.

Så vi bestämde oss för att åka och spela minigolf istället, men såklart så vann ju Richard på det, så vi hade en deal att förloraren bjöd på Max, så det fick jag göra!

Väl mätta på det satt vi bara och prata innan jag fick skjuts ner till stationen.
Kom hem vid 10, så kröp ner under täcket direkt, ska nog starta sista avsnittet av OITNB, helt sjukt hur bra denna serie är, får panik efter avsnittet jag såg idag, hur kan dem göra såhär?!

Sen ska jag sova då jag ska försöka komma upp i tid imorgon, godnatt på er!


Finns inget bättre än detta

Goddag!
Idag var jag uppe innan 10, gick direkt ut i solen och la mig i solstolen. Och här har jag spenderat hela dagen! Så himla skönt!

Har legat och läst, kollat serier, lyssnat på musik och gjort lite styrkeövningar medan man känner solen bränna mot huden, finns inget bättre.

Nu har jag precis duschat och ska fixa mig för ska snart iväg, ha en bra dag!

 

Tisdag

Idag väckte mamma mig vid 9, sen vid halv 11 åkte vi iväg mot Uppsala. Vi gick först en sväng nere på stan, sen tog vi oss ut till Boländerna. Där blev jag även bjuden på lunch av min fina mor.

När vi var klara där åkte vi iväg till Gränby så gick vi och strosade där. Mötte sen upp pappa, så jag gick ett tag med dem.

Närmre 4 kom Biw och Filip, då gick vi och handlade på Ica inför middagen. Väl klara där så träffade vi Ogge en snabbis innan vi rullade mot harbo.

Vi lagade tacos och åt det, såå gott! Kommer aldrig tröttna på tacos, aldrig. Efter maten kom Jens, matte och frasse förbi, riktigt trevligt! Vi satt och pratade och umgicks, frasse tog sig hemåt efter någon timme och vi andra åkte och badade.

Vi har sen bara varit ute och åkt bil, umgåtts och pratat. Vid 1 tog jag mig i kragen och åkte hem. Nu har jag borstat tänderna och krupit ner under täcket, ska kika ett avsnitt av OITNB, eller snarare se så länge jag orkar. Klockan är ställd ganska tidigt imorgon då jag ska ligga i solen hela dagen eftersom att det ska bli fint, man får passa på! Godnatt på er.


Måndag

Idag fixade Biw och jag pannkakslunch, var riktigt gott och mysigt! Vid 3 åkte vi till våla, där träffade vi Jens och hängde ett tag innan Biw åkte till Gävle och jag gick till Ida.

Ida och jag tog oss en promenad och snackade, så skönt! Sen när vi kom tillbaka var maten klar, då startade vi en film medan vi åt. Vi gick sen ner och fixade jordgubbar med grädde, glass och maränger, sååå gott! Kan aldrig bli fel med jordgubbar.

Vi gick sen ut och fotade lite innan jag tog mig till bussen. Mötte på Jens, han och matte skulle åka till stan så åkte bil med dem då istället från harbo.

Tog tåget vid 11 hem, så vid 12 var jag hemma. Då kröp jag ner under täcket och startade ett avsnitt av OITNB och pratade Skype med Biw. Nu ska jag snart sova då jag börjar bli trött, godnatt på er!

 

Just nu


COLDPLAY

Oherregud vilken bra konsert Coldplay bjöd på! Shit så mäktigt det var! Tycker synd om er som inte var där och fick uppleva detta.

Nu sitter vi i bilen på väg till harbo, sover hos Biw inatt. Var ju proppat med folk som skulle med pendeln som det alltid är. Så vi kom till Uppsala för sent så vi missade bussen, så Ogge är så jävla snäll och kör oss även om han ska upp och jobba imorgon. Du är guldvärd Oggis!!

Nej men Gud, det enda jag har att säga om denna konsert är: WOW!


Söndag

Goddag!
Idag låg jag och drog mig i sängen så himla länge, startade avsnitt efter avsnitt på OITNB, får inte nog alltså!

Gick upp och åt frukost med mamma och pappa innan jag la mig i sängen och fortsatte titta.

När jag kollat klart tog jag mig en lång dusch, så behövligt! Började sen fixa mig med musik på högsta volym i öronen.

Nu sitter jag på tåget på väg in till Uppsala, där blir det byte till pendeln som tar oss till Solna. Jag, Biw och Ogge ska gå runt på Mall of scandinavia innan vi tar oss till friends arena för att äntligen få se Coldplay!


Lördag

Idag vaknade jag vid halv 8 med migrän, så gick upp och tog tabletter innan jag somnade om till 11, man får ta lång sovmorgon när man inte mår så bra.

Låg kvar i sängen ett ganska bra tag, hade en timmes samtal med en bra människa och efter det såg jag klart ett avsnitt av OITNB.

Gick sen och duschade och fixade mig innan jag fick skjuts till örbyhus, Biw och Filip hälsade på hos biws föräldrar så åkte dit. Hennes lillebror fyllde år så det var lite kalas och en massa barn där. Var trevligt förutom att vissa ungar var hur dryga som helst haha!

Vid 5 tog vi tåget till Uppsala, gick och handlade lite innan vi tog bussen till harbo. Jag och Filip hoppade av så vi gick med matte medan Biw åkte hem och förberedde maten.

Så när vi kom dit åt vi middag innan vi la oss i soffan och kikade på film! Så min kväll har varit superbra! Vid 11 tog jag bussen in mot stan igen, och nu är jag hemkommen och jag har myst ner mig under täcket.

Det började spöregna när jag gick från stationen, och jag uppskattade det så himla mycket. Jag promenerade med bra musik i öronen medan jag gick och blev dyblöt, men allt jag kände var glädje. Gud vad jag älskar dessa stunder det blir så, att man känner att inget kan stoppa en och man är så glad!

Nej nu ska jag försöka sova så jag orkar med morgondagen, godnatt!


Min fredag

Mamma och pappa åkte in till stan så jag kunde åka med dem, så vid 4 var jag hos Ogge.

Vi rullade direkt mot harbo, vi kom till Biw och där vi började fixa grillspett och förbereda för grillning. Senare kom Jens, matte, Johanna, järnevi och Erik också, så min kväll har varit supertrevlig!

Vi åt god mat, sen åkte vi iväg och badade. Eller ja matte och Filip gjorde, vi andra tyckte inte det var så kul eftersom myggen bet ihjäl oss.

När vi kom tillbaka till Biw sen åt vi tårta, riktigt gott! Så nu sitter vi bara och pratar och umgås, ska väl snart åka hem. Ogge är så snäll och kör hem mig eftersom jag körde honom innan midsommar, så snällt!

Hoppas ni haft en bra fredag!


Bra start på dagen

Efter avsnittet av OITNB så drog jag på mig träningskläderna och tog mig ut på en springtur. Tog mig runt på 5km rundan, sån skön känsla efteråt!! Gick väl inte lika bra som jag önskat men det gick framåt, så jag gläds åt det.

Väl hemma åt jag frukost med mamma och pappa, sen satt jag och pratade med dem. Hoppade sen in i duschen innan jag kollade ett till avsnitt på denna underbart bra serie!

Nu håller jag på och fixar mig, ska åka iväg till stan runt halv 4!


Just nu


RSS 2.0