Gott nytt år!

Hoppas alla har haft ett jätte bra år, och att kommande år blir as bra!


Småland

Hejsan allihopa!
Sitter just nu nere i Småland hos älsklingen, han är och tar ut pengar åt sin mamma, för att han gjorde de när jag duscha men är klar så sitter och gör ingenting och väntar. Vid 1 ska vi åka till Ronneby, där vi ska fira nyår, ska bo på hotell och så, myys! Dom dagarna jag har varit här har vi inte gjort något spec, vi har varit uppe på Grand Samarkand, och hos deras mormor och ätit och så!
Sen bara myst med hjärtat, kollat på filmer med hans familj osv!
Ska fortsätta packa det sista sen fixa klart innan vi åker, puss!


Äntligen!

Är äntligen på väg hem till min älskling! Tåget åkte precis så är framme om 4 timmar, det är så segt att åka så länge ensam, haha!
Idag så har inte Biw och jag gjort så mycket, jag har typ stressat ihjäl mig, för inget ville de jag ville haha.
Vi får se när nästa uppdatering blir, puss!

Hade även 11 månader med hjärtat igår<3


Gästbloggning

Halloj alla, Biw här.
En av Jessicas underbara vänner ;)
Jessica är i duschen nu så jag bloggar lite.
Hon ska till Simon idag och dom hade 11 månader igår, Grattis till er sötnosar.
Och jag ska till globen med min la familia och checka disney on ice, taggad till tusen !
vet inte vad jag ska skriva mer men vi hörs väl någon annan gång, pussar !
 
Bild från balen, snygga osv :)
 
 
 
 

Film!

Jag och Biw ska kolla på film nu, vi tjockar med grönsaker och dipp, mums!
Vi har inte gjort något speciellt, varit ute på promenad och bara chillat, haha!
Ska kolla film nu, hörs i morgon, puss!


Torsdag

Hejsan! Kom precis hem från tierp, mamma väckte mig vid 10 och fråga om jag kunde åka med henne och handla, så vid halv 11 åkte vi. Sitter just nu och tittar på tv, men finns inget bra att kolla på, som vanligt när man har tid och vill kolla på nått bra, haha! Kommer spendera min kväll med biw, så att vi hinner träffas innan jag åker till simon, jag åker ju i morgon. Uppdaterar senare, puss!

det måste ta slut.

 Alla ord som har sårat mig genom åren, som har fått mig att må så dåligt gör mig galen. Jag orkar inte mer, jag orkar inte tänka alla saker jag tänker så fort jag ser mig i spegeln. Jag blir så sjukt besviken på mig själv, att jag inte gör nått åt det, eller jag försöker men har bara misslyckats.. Jag försöker så gott jag kan, det enda jag får som svar är skratt när jag säger att jag verkligen ska sluta med onyttigheter och kunna må bra över mig själv. Folk skrattar mig rakt upp i ansiktet, dem tror att jag inte klarar det. Men jag ska fan visa dem att jag kan klara det, bara vänta och se. Jag ska bli nöjd med mig själv, jag måste det. För att jag har tröttnat på att gråta mig till sömns varje natt. Nu ska det här få ett slut, för tankarna jag har gör mig galen.
,
 
 
 

seg dag

Ligger just nu i sängen och kollar på VD, det är det enda jag har gjort idag, haha så lat! Sov till halv 12 gjorde jag också, inte bra.. Tror jag och mamma snart ska ut på en liten promenad, är fett seg så orkar verkligen inte träna så tar mig en promenad istället!
 
Mina snyggingar i Vampire Diaries ;)
 

Julafton!

Vi firade jul i Norertälje hos farfar med släkten, kusinerna var där och Ann-Charlottes söner, och en av hans tjejer. Hade en jätte bra julafton, med mycket skratt och prat! Åt god mat, julmat som dem flesta äter, haha!
Sen öppnade vi julklappar, jag fick min parfym som var det jag önskade mig mest,ååh så glad! :D Sen pengar, bio presentkort, nagellack, pyjamas shorts, armband, iphone vantar och en filt, jätte mysig! Så min jul har varit underbar iallafall, älskar att umgås med släkten!
Innan vi åkte hem idag besökte vi mormor eva, alltså min pappas mormor, var kul att se henne igen då det var väääldigt längesen sist!
 
Ligger just nu i sängen och ska kolla på VD tror jag, och tjocka med choklad, har kvar massa rutor i chokladkalendern, haha! Och det är det sista onyttiga jag äter, ska verkligen strunta i allt onyttigt för man klarar sig lika bra utan, mår bara dåligt efter jag ätit nått så haha! Så ska bli stenhård, men såklart så får man ju unna sig någon gång!
 
Bilder från julafton!
 

Hemma

Kom hem för att tag sen, sitter just nu i soffan och väntar på att vi ska se film, jag berättar om julen och julklapparna när jag har datan, puss!


Härligt julafton!

Har precis kommit hem till kusinerna där vi ska sova inatt, jag har haft en underbar dag och kväll! Visar lite bilder på sakerna jag fick och bilder från julen! Ska faktiskt sova nu för är sjukt trött! Bloggar i morgon under dagen eller på kvällen, puss!


Jul!

Vi har kollat på Kalle anka och myst, sen ätit god jul mat!
Nu sitter man i narkoma och väntar på att få öppna julklapparna! Man sitter fortfarande och längtar lika mycket som när man var yngre, haha!


God jul!

God jul allihopa! Hoppas ni får en underbar dag!

Idag gick jag upp vid halv 10 och se vid 10 kollade jag på julkalendern, den är så bra! Sen fixade jag mig och så, och vi åt frukost hela familjen, jätte mysigt!
Och nu sitter vi i bilen på väg till Norrtälje, vi ska ju fira jul hos farfar, ska bli så underbart att träffa alla igen!
Får se om jag uppdaterar under dagen, annars kanske det kommer ett inlägg ikväll, puss och ha en bra jul!


uppesittarkväll

Sitter just nu och kollar på Bingolotto, som jag tycker är ett måste dagen före julafton, haha!
Min fanilj har ätit knäck och lussebullar, druckit glögg och bara myst!
Jag var hos Anna på kvällen, fick två jätte fina armband av henne i julklapp, jätte glad för det! (Ni ser dem på bilden)
Ska fortsätta kolla nu!


Juligt

Idag har jag varit och handlat med pappa, sen har jag gjort knäck med mamma, och ätit lite julmat, jansson med ägg och skinka, snacka om att man hamnade i matkoma efter det haha!
Så har haft julkänsla hela dagen, och längtar tills i morgon!
Sen har jag fixat dem sista julklapparna, och ska snart ut och möta upp Anna och byta julklapp med henne!


Söndag

Kan ni tänka er att det redan är julafton i morgon, gud vad tiden har gått fort! Längtar sjukt mycket tills i morgon, för  vi åker till farfar och Ann-charlotte och firar jul där, och så är små kusinerna där och Ann-Charlottes söner, det är alltid så mysigt att fira jul där!
 
När jag vakna i morse kollade jag på julkalendern, sen har jag bara suttit i soffan och kollat på tv, haha!
Ska snart byta om till träningskläder och träna på crosstrainern, känner att det behövs med tanke på hur mycket skit man trycker i sig!
Hörs sen!
 
gammal bild!

Kvällen

Min kväll har bestått av att jag gick på en lång promenad på 40-50 min, as skönt! Sen bakade jag Lussebullar och slagit in lite julklappar! sen har jag bara kollat på film, tagit det lugnt och så! Sen har jag legat i sängen och kollat på vd, har haft hosta hela veckan och har de fortfarande så det är rätt jobbigt!
Ska fortsätta kolla på vd, hörs i morgon, godnatt!


Lördag

Hejsan! Bloggade aldrig något mer igår, men när jag kom hem från uppsala så kollade familjen på film, sen en till men då gick jag ifrån och tog en promenad med syster!
Vi gick på gränby och kolla efter julklappar osv, jag köpte en jul/nyårs klännning och en bh, det var det enda jag behövde!
Sitter just nu och lyssnar på musik för jag ska snart städa mitt rum, jag känner att det behövs, haha! Sen kommer mamma och pappas kompisar hit så blir väl att sitta och dricka glögg med dem och umgås! Hörs senare, puss!
 

Godmorgon

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, har precis sett julkalendern också. Ska snart upp och äta sen duscha och fixa mig, för ska in till Uppsala med familjen!


Får se om man vaknar upp levande.

Ska sova nu, har min gosis misse i sängen brevid mig, så slipper sova ensam inatt haha, skulle vilja ha älsklingen brevid mig egentligen men :(
Som rubriken säger, får se om vi vaknar upp levande eller inte.. MEN HALLÅ! Klart vi gör de, jorden ska inte gå under, den får inte de haha!
Men ska sova nu för ska upp tidigt i morgon, godnatt!


LOOV!

Äntligen så är det lov, som jag har längtat!
Har inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt och gått på en promenad. Ska snart kolla på film med mamma, för är sjukt trött så kommer bara ta de ännu mer lugnt idag, haha!

Och jag typ dör, jag tror inte att jorden kommer gå under i morgon Eller inatt eller när det nu är.. MEN TÄNK OM DEN GÖR DE? Åh jag är fett nervös, vill fan Inte dö.. :(
Hoppas på att den inte gör de iallafall!!


Onsdag

Älskar känslan man får när man kommer till skolan och får reda på att man inte har matte eller samhäll, så har 2,5 timmes hål, och har inte något att göra, det må vara den bästa känslan, eller inte haha!
Det förstörde min dag lite, fast det blev bra till slut. Fick även sluta tidigare och det var skönt!
 
Tog mig ett pass på crosstrainern också, så jäkla skönt!! Tränade inte igår så var riktigt skönt att bara ta ut sig som fan idag, haha! Sen har jag som vanligt bara kollat på VD, lat som jag är ;)
Och jag är så sjukt jävla glad att det är lov i morgon, längtaaar! Ska bli så skönt ska ni veta ;)
Och det är inte långt kvar tills jag åker till mitt hjärta heller, ska bli underbart att träffa honom, var 4 veckor sen sist då.. Så han är sjukt saknad!
Ska ta och kolla på julkalendern nu, sen ska jag sova.
Godnatt!
 
 
 

Godnatt

Har bara kollat på VD på kvällen, tog en promenad med syster också!
Ska sova nu då jag ska till skolan i morgon.
Sov gott!


Ingen skola

Blev Ingen skola för mig då jag vaknade med världens huvudvärk.. Sen 7 i morse har jag försökt att sova bort huvudvärken, så jag har somnat, vaknat, somnat och vaknat. Så himla jobbigt, gick upp vid halv 1, och nu har huvudvärken släppt lite, men har fortfarande ont. Min pappa kommer åka till jobbet snart tror jag, och då blir jag helt ensam, vad ska jag göra då? Haha det är så tråkigt att vara hemma själv, för det finns ingen att Prata med.
Men ska nog sätta mig och titta på julkalendern, eller ta mig en dusch så jag vaknar till!

Ja bilden är precis tagen ni ser ju hur jag ser ut.. typ helt borta, Haha!


Slöat

Kollade på sinister med mamma nu på kvällen, den var bra men ändå inte, haha!
Sen har jag bara kollat på VD, det är så sjukt bra, älskar när jag tittar på en serie och fastnar direkt, mindre roligt när den är helt slut..
Ska försöka sova nu, för är sjukt trött, godnatt!


Julkänsla

Åh jag kan inte förklara den känslan jag får efter jag tränat, det känns bara så jäkla bra och man känner sig så glad, haha!
Har precis duschat, och väntar nu på att maten är klar så jag kan äta. Mamma har gjort risgrynsgröt, så vi ska äta det så får vi lite julkänsla, haha! Det är standard att äta det på morgonen på julafton, iallafall för mig, och så ska den vara hemmagjord eller vad man säger!
Men ska gå och hjälpa henne nu, uppdaterar sen, puss!
 
Bild från förra julafton, och ja det är jätte fina tomtar i bakrunden.. haha!
 

TRÄNA

Efter helgens onyttigheter känner jag att det är dags att träna!


Dec. 17, 2012

Hej!
Kom precis hem från skolan, så sjukt skönt att sluta halv 12 på måndagar! Ska ta och fixa lunch då man skippar skol lunchen och äter hemma då man kan äta så mycket godare!
Och de snöar massa osv, de är inte så kallt heller men ska de va snö tycker jag de ska vara -10 typ, och inte -1, haha!


godnatt.

....
 
 

Söndag

Idag åkte biw och andrea hem vid 2 ungefär, då gick vi till våra grannar och fika. När jag kom hem la jag mig i sängen direkt och kolla på VD(vampire diaries) sen har jag legat här sen dess typ, haha! Kollade även på julkalendern, helt sjukt att det är jul om 8 dagar, tiden har gått fett snabbt tycker jag!
Men ska fortsätta kolla på VD nu, det är så jävla bra!

Godmorgon

Godmorgon på er! Ligger just nu i sängen och väntar på att biw och Andrea ska vakna, jätte segt haha!
Igår kollade vi på film på kvällen och bara prata om allt möjligt, en härlig lördags kväll! Nu medan ja väntar får jag väl spela något spel jag har på telefonen, haha!


Dec. 15, 2012

Idag så bakade vi kladdkaka, sen lagade vi mat och åt det! Sen har vi bara suttit och pratat med all mat i magen, haha! Min syster var också med och åt så de va mys! Sitter just nu och kollar film, och tjockar som aldrig förr!
Det är nog det vi ska göra ikväll haha!
Ska fortsätta titta på filmen nu, puss!


Stan!

Sitter just nu på tåget på väg hem från stan med biw. Åkte in med Anna och gick med henne och kolla runt, härligt att träffa henne igen, var längesen!
När vi kommer till Tobo får vi vänta på Andrea i 10 min typ, sen får vi se vad vi gör när vi kommer hem till mig, uppdaterar er sen puss!

Åh jag dör vad snygga dom är!!!!


Fredag!

Glömde blogga i morse! Men efter skolan idag så åkte jag och biw till Uppsala, vi tog bussen från stan till Ikea där jag köpte galgar till min klädhängare, haha! Sen till media markt där jag köpte hörlurar. Sen gock vi lite på stan osv. Mötte upp syster så fick sällskap av henne hem. När jag kom hem hängde jag upp kläder osv. Sen kollade jag bara på vampire diaries. Ska nu sova då jag ska upp rätt tidigt, ska in till stan med Anna!
Godnatt sov gott!


-

Är inte bra så bra humör nu.. så blir ett kort inlägg.
 
Idag slutade vi en timme tidigare ungefär, as skönt! Tränade när jag kom hem, sen åkta jag med pappa till Björklinge med Simba (missen), skulle kolla om deras kompis som är veterinär kunde göra något åt hans bakben.
Sen när jag kom hem la jag mig i sängen och kollade på vampire diaries, sen på julkalendern, nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova, är sjukt trött och känner av huvudet.
Blir nog stan med syster i morgon efter skolan, måste ha galgar till min klädhängare, sen nya hörlurar då ena pajade idag, skit drygt!
Men ska fixa nu, godnatt!
 
En gammal knas bild, men saknar tiden.. något enormt.

Skolan.

Sitter just nu i skolan och väntar på att Affärskommunikationen ska börja, har 4 timmar kvar i skolan och lektionerna som är kvar är skit sega.. Orkar verkligen inte, vill bara hem haha.
Tråkigt och meningslöst inlägg, men jag ville skriva det endå, puss!
 
gammal bild!

Dröm sött

Är sjukt trött och har huvudvärk så ska sova nu, godnatt!


träning

Kom precis hem från skolan, mamma var i tierp så fick skjuts hem av henne. Har precis bytt om till träningskläder så ska träna på crosstrainern i 20-30 min, efter det ska jag kolla på one tree hill som går på tv 15:10! Även fast jag har sett det så är det så bra, ska snart kolla om på den serien efter jag har kollat klart på vampire diaries. Efter jag gjort det ska jag nog fixa lite på mitt rum, städa osv, sen spenderar jag nog min kväll i sängen framför vampire diaries som jag inte sett på jätte länge!
Ska träna nu, puss!

Plugg dag.

Idag har jag inte gjort något speciellt, när jag kom tränade jag på crosstrainern, sen pluggade jag!
Och det har jag gjort typ resten av dagen och kvällen, haha skit segt, men det måste ju göras.
Sen kollade jag på film med mamma och pappa, vi tittade på stolen, den var faktiskt rätt bra!
Nu ligger jag i sängen och ska kolla på solsidan, efter det ska jag plugga lite till då jag har samhälls prov i morgon!
Ska sova sen efter jag pluggat klart så blir mitt sista inlägg för idag, godnatt!
 

Orkar inte

Tja! Är just nu på väg till bussen, och jag är verkligen jätte trött, ville inte lämna sängen i morse!
Jag måste se rätt rolig ut när jag går här och skriver, för håller på att halka för det är halt och vägen är som den är, haha!
Känner mig fett ful idag också för har mjukisar då jag hade fett ont i magen och inte orka ta några andra byxor!


Dagen+helgen hos kusinerna!

Idag åkte jag in till stan efter skolan, gickk på gränby med mamma, jätte härlig dag!
Åt god lunch och hade det mysigt! Åkte till Ikea där jag fick med mig en klädstång hem eller vad man ska säga, så i morgon ska jag hålla på att fixa i mitt rum!
Vi storhandlade också innan vi åkte hem, snacka om att jag var trött i bilen hem sen, hållit igång hela tiden och sen sätter man sig och slappnar av och verkligen känner tröttheten komma, haha!
När jag kom hem så tränade jag på crosstrainern i 40 min, så jäkla skönt!
Nu ska jag kolla på julkalendern och sen plugga tror jag, om jag inte sover direkt!
 
Helgen i Norrtälje hos kusinerna var super mysig, på lördagen kollade vi på Cornelias dansuppvisning, sen åkte vi hem till dem igen, vi hade tacomys på kvällen, sen bakade vi några supergoda kakor, och mjukpepparkaka som var till på söndagen då hennes fotbollslag stod på marknaden och sålde. Så på söndagen gick vi på stan och typ frös ihjäl, var så sjukt kallt! Men överlevde gjorde man iallafall! Vi köpte med oss fika hem och fikade med varm choklad. Vi fick även adventspaket, jag med som egentligen inte borde men dem är så snälla och gav mig ett! Fick en parfym! Senare runt 6 kom farfar och Ann-charlotte dit och gratta Fredrik, sen så runt halv 8 åkte jag hem. Men träffar dem snart, vi ska fira jul med dem så det blir underbart!
 
Ska kolla julkalendern nu då jag ser att tiden bara rinner iväg, så bloggar i morgon.
Godnatt!

Skolan

Sitter just nu i skolan och har Branschkunskap, jätte segt.
Blogg.se appen har dampat i telefonen, så därför har jag inte bloggat något,  och igår kom jag hem rätt sent så orkade inte starta datan. Efter skolan åker jag nog in till uppsala med mamma, och handla dem sista julklapparna! Bloggar om min helg när jag kommer hem sen efter uppsala om jag nu åker dit, puss!
 
 
 
 

Lördag

Igår när vi kom till Norrtälje så var det lite släkt här och så, vi åt god mat och hade det trevligt! Vi kollade även på x-factor, och skrattade ihjäl oss till Gustavsson 3 trappor! 
Jag har precis duschat, och ska snart ner och göra mig klar, för vid 12 ska vi till cornelias dansuppvisning, efter det vet jag inte vad vi ska göra! 
 
Kanske bloggar mer sen, men blogg.se appen funkar inte och det är helt cp att blogga från internet, så vi får väl se!
Ha det bra, hörs! 

Norrtälje!

Sitter i bilen på väg hem till mina kusiner, bussarna dit går ju inte för det är tydligen för halt. Så mina föräldrar skjutsar mig dit, min farbror fyller ju år så dom passar på att gratta honom nu på en gång! 
 
Skoldagen idag gick sjukt segt, har haft ont i huvudet hela dagen, as jobbigt. Fast känns som att det håller på att gå över nu så jag hoppas på det bästa! 
Vi får se om jag bloggar senare, annars får vi se om det blir i morgon. Hoppas alla får en barn fredag, puss! 
 

Grattis på 19-års dagen världens finaste syster!❤


Less.

Filmen jag tittade på med mamma var inte så bra faktiskt, haha! Efter den kollade jag på julkalendern då jag inte hann det innan filmen, sen har jag bara lyssnat på musik, ska sova snart för är sjukt trött!
Godnatt♥
 
jag måste fortsätta kämpa.
Jag får inte ge upp, inte nu.
 
 
 

Torsdag

Jag tog mig till skolan idag ändå, kan ju säga att skolan var helt tom typ. Min buss som brukar vara typ fullsatt var det 3-5 personer på, haha!
Men hade bara två lektioner, sen så lagade min klass(som idag var 6 personer) tacos och bakade kladdkaka, as härligt att slippa alla jobbiga lektioner. Efter vi ätit och så, så umgicks vi bara! Sen när jag kom hem vid 4 så tränade jag på crosstrainern, så härligt efter kladdkakan jag åt idag och chokladen från igår!
Sen duschade jag och åt, och nu sitter jag här i soffan, ska snart måla naglarna och kolla på julkalendern tror jag, efter det blir det film med mamma!
Måste packa också, eftersom att jag åker till mina kusiner i morgon, så kommer bli en hel helg i Norrtälje!
Ska gå och måla naglarna nu, puss!
 
 

Julkalendern

La mig precis i sängen, så himla mysigt att lägga sig i sängen när man precis har bytt lakan, underbaraste känslan typ! Nu fattar bara min älsklig, om han hade varit här hade allt varit perfekt ❤
Får se om det blir skola i morgon, om det är samma väder som idag så stannar jag hemma, men vi får helt enkelt se det i morgon!
Ska sova efter jag har kollat på julkalendern, så Godnatt!


Snö kaos

Idag är det seriöst snö kaos! Tåg och bussar är inställda, eller jätte försenade. Alla på min skola fick sluta 12 idag, så att alla skulle kunna komma hem, det blåser som fan och har snöat hela dagen. Kommer ju bli insnöad :(
Hoppas man slipper skolan i morgon, haha! Tänker inte åka om det är sånt här väder iaf.
Följde med mamma och handla vid halv 3, sen hämtade vi våra grannars ungar på fritids eftersom att deras föräldrar var fast i uppsala, sen när jag kom hem fixa vi mat, pasta sallad med kykling, MUMS!
Nu sitter jag här i soffan och kollar på ghost whisperer, ska snart gå och städa mitt rum och byta lakan. Sen ska jag ta mig en varm dusch och efter det krypa ner i soffan och kolla på film med mamma. Ska trycka i mig massa onyttigheter också idag, det är inget jag egentligen borde men struntar i det just idag, haha!
Bloggar sen, puss!

Tisdag

Idag efter skolan drog jag in till stan med Biw, skulle köpa julklappar men hittade bara present till syster som fyller på fredag. Så mamma och jag ska troligen in till gränby i morgon så hoppas jag hittar lite mer då.
 
När jag kom hem pluggade jag, sen tränade jag, och efter en varm dusch kollade jag på vampire diaries!
Och nu ska jag nog gå och lägga mig, för är sjukt trött, så blir sista inlägget.
Godnatt!
 
gammal bild!

Underbar helg♥

Hade en underbar helg hos mitt hjärta, vi gjorde inte något speciellt, vi spenderade mest tiden med varandra, med tanke på att vi bara träffades över en helg, därför blev det inget bloggande, eftersom att man vill spendera all tid man har med varandra. Vi var uppe på Grand Samarkand en dag för Simon behövde mössa, så då kollade vi runt lite där också. Sen har vi väl mest bara varit hemma, och haft det mysigt!
 
Idag så var jag as trött, för hade jätte svårt att sova igår, fattar inte vad det är med  mig. Hos simon somnade jag typ direkt men så fort jag är hemma känns det som att det tar 100 år.. As jobbigt. Hade bara två lektioner idag så det var skönt. Skulle ha blivit uppsala idag med mamma efter skolan men hon mådde inte så bra så vi tar nog det på onsdag istället. Måste bara säga att det är as kallt ute, vi har typ -20, jag dör typ.. Man fryser ju ihjääl! Vill aldrig gå ut, vill bara sitta inne i värmen, haha!
Ska faktiskt försöka sova nu, ska bättra mig med bloggandet. Så blir nog fler inlägg i morgon, puss!
 
 

RSS 2.0