Tisdag

Hej! 
Idag har jag och biw inte gjort så mycket, vi vakande vid 12. Då var det folk hos henne, så vi gick ner och åt lunch med dem, riktigt trevligt. Sen följe biw med mig in till stan, behövde en ny mascara så det fick jag med mig. Sen kollade vi bara runt, sen mötte vi upp Erik och umgicks med honom.

När jag kom hem åt jag och sen snackade jag med biw. Sen tog jag mig ut på en springtur, gick inte lika bra som jag hoppats, så är lite besviken på mig själv. Beror nog på att jag var lite övertaggad på att träna, så får bara ta nya tag och köra på till nästa gång! 
Nu ligger jag nyduschad i soffan och snackar med bästis.

Bastuhäng



Måndag

Hej! 
Idag tog jag mig en sovmorgon, skulle ha gått ut på en springtur innan jag åkte iväg men somnade senare än planerat så orkade inte upp tidigt, haha. 

Kom hem till biw vid 3, då kollade vi på fast five, och bara pratat. Nu ligger vi mätta i sängen och glor på tv. Tror vi ska basta snart och ha ansiktsmask osv, riktigt skönt. Hoppas ni har en bra kväll!

Söndag

Hej på er! 
Gårdagen var bra, åkte till matte och umgicks med honom, Erik och Robin, var kul! Kom hem till biw vid halv 5 i morse, så vi somnade rätt fort. 

Idag åkte jag hem vid halv 4, mötte upp mamma och pappa så åkte vi och handla. 
När jag kom hem tog jag mig ut på en springtur i spöregnet, riktigt skönt! Fick ont i magen efter ett tag, kan bero på att jag inte hade ätit så bra och tryckt i mig lite godis innan, men tog mig runt på min 5 kilometers runda ändå, sakta men säkert. Så det är bra för att vara jag, så gav mig en extra klapp på axeln. 

Nu ligger jag i sängen och slöglor på tv och snackar Skype med Ogge, Fredde biw och snader, alltid lika kul! Det är väl så min kväll kommer se ut med en massa godis också, haha! 

Lördag

Godmorgon! 
Igår var sista praktikdagen, riktigt tråkigt. Men lämnade mitt nummer osv så hoppas dem ringer och behöver extra hjälp någon gång! Mamma och pappa kom och bjöd på lunch, så vi åt på Ikea, såå gott haha.
Mötte upp biw på stan när jag slutat, köpte nya byxor eftersom att mina sprack i början på veckan. 
Sen åkte vi hem till mig och hade myskväll, som vanligt firar vi in loven så! 

Nu ligger jag i sängen, ska snart upp och äta frukost. Sen får vi se vad vi hittar på. Ikväll ska vi iallafall till harbo och umgås med folk! 

Torsdag

Hej på er! 
Ligger nu i sängen helt slut efter kvällens träning, hoppas jag har träningsvärk imorgon, om inte så blir jag ledsen, haha. Snackar med biw och ogge som vanligt, alltid lika kul.

Idag gick praktiken bra, fick höra en massa fina ord från en kollega, blev så glad. Hon sa att min hjälp har varit guldvärd och att jag är en ängel. Att jag har varit riktigt duktig osv, blev alldeles varm i hjärtat, känns verkligen så bra att få höra sånt! Så min dag har varit lite extra bra!!
Fick även välja ett par skor att ta med mig hem, så himla snälla dem är. Har haft 2 superbra veckor på skopunkten! Är riktigt tråkigt att det är sista dagen imorgon. 

ha en fortsatt bra kväll så hörs vi! 

sommarkänlsa


Exakt så, haha



Onsdag

Hallå! 
Den här dagen har gått fort, har stått mycket i kassan och har hjälpt en massa kunder, alltid kul att få höra att dem uppskattar ens hjälp.

När jag kom hem hade mamma fixat tacos, så det satt riktigt bra i magen. Blev proppmätt, för äter ALLTID för mycket, lär mig aldrig haha. 

Nu ligger jag och snackar med biw och ogge, ska starta nyaste pretty little liars avsnittet också. gash, är så spänd! 

Tisdag

Hej på er! 
Praktikdagen har gått bra som vanligt, har varit lite segt att gå inne hela dagen när det har varit så fint väder. Men men så är det. 

När jag kom hem tog jag mig ut på min 5 kilometers runda, och nu har jag precis duschat och fått i mig mat. Satt mig i soffan för att kramas lite med mamma, riktigt mysigt och kände att jag behövde det. Ska snart skypea med mina bröder som alltid haha. Hoppas ni får en bra kväll! 

Måndag

Idag på praktiken fick jag lära mig kassan, så har stått där idag, riktigt kul! 

Kom hem och åt och snacka Skype, tog mig sen ut på en springtur. Så klarade 5 km idag igen så nu ligger jag nyduschad i sängen. Kan ni gissa vad jag gör? Jo snackar Skype, haha! Stalker börjar nu så ska se på det nu, det bästa med måndagar.


Helgen

Hej på er! 
Igår mötte jag upp min syster på stan och vi svängde förbi Gränby en snabbis innan vi åkte hem och åt middag med hela familjen, riktigt mysigt! 

Senare på kvällen åkte jag in till stan och träffade biw, Fredde, Erik och lajje. Vi tog oss då vidare till elvir som hade fest, hade en riktigt bra kväll, var så kul! 

Sov hemma hos Erik så vi har tagit det lugnt och bara kollat på serier och filmer idag. Kom hem därifrån vid 8, så då började jag städa och byta lakan och dammsög. Så nu ligger jag nyduschad i en säng med nytvättade lakan, så skönt! Ska försöka sova snart då jag är jättetrött och ska orka med en till vecka på praktiken. Godnatt på er. 





Fredag

Godkväll! 
Nu har jag äntligen helg, så himla skönt! Blev så himla seg på slutet av dagen fast fick tillbaka energin så fort jag träffade biw och Erik! Så min helg började bra.

Biw och jag tog bussen hem till henne och började laga mat direkt. Nu ligger vi i sängen och snackar i Skype med ogge, vi ska snart ner och mumsa på våran kladdkaka som vi har bakat! 

Torsdag

Hallå! 
Idag gick praktikdagen bra, var riktigt kul och dagen gick fort. Åkte hem, åt och sen la jag mig i sängen och snackade Skype, som vanligt. 

Tog mig ut på en 5,5 km lång springtur, så jävla skönt det var! Så nu är jag riktigt nöjd och kommer sova gott inatt! Nu ligger jag i sängen igen och snackar i Skype, haha skriver bara samma saker, men det får ni nöja er med tills det händer något kul.

Ge mig det här



Onsdag

Hej på er! 
Idag har dagen på praktiken gått bra, har varit riktigt kul! Har varit så mycket att göra så har varit full rulle hela dagen! Det tycker jag om, haha! 

När jag kom hem åt jag och sen la jag mig i sängen och pratade Skype med biw, ogge och snader. Tog mig sen ut på en springtur som gick jättebra, så nu är jag nöjd. Har precis duschat och ligger och snackar med biw och ogge, så alla mina kvällar ser ut, likadana varje dag ;)

-exakt så, haha



Tisdag

Hallå på er! 
Idag gick praktikdagen bra, gick skapligt fort för var sysselsatt hela dagen. När jag kom hem körde jag mamma till Ica och sen hem igen. Så blev en kort körning idag.

Har precis ätit, så har bäddat ner mig under den gosigaste filten nu. Samlar krafter för att jag ska orka ta mig ut på en springtur, men först måste maten smältas! 

Måndag

Hej på er! 
Nu har jag praktik två veckor, så idag var första praktikdagen, och den gick bra! 
När jag kom hem och hade fått mat i magen så städade jag rummet, böt lakan och allting. Humöret har varit upp och ner idag så kände att jag behövde få ett bra avslut. Vilket är att få krypa ner nyduschad i en säng med nytvättade lakan, bästa känslan! 

Nu ska jag ut på en efterlängtad springtur, har inte sprungit på hela helgen så har mycket att ta igen! 

Söndag

Hallå! 
Igår hade vi bara en lugn kväll, vi var ensamma hemma hos mig så vi lagade mat och tittade på Melodifestivalen. Sen mötte jag Erik vid tåget så när vi kom tillbaka hit så tvingade jag biw och han att titta på Titanic med mig, så efter ca tre års väntan har jag äntligen fått se den haha! 

Sov rätt länge idag så har inte hunnit med så mycket, följde med Erik till tåget sen övningskörde jag till Ica. Så köpte pizza som jag bjöd bästis på, sen följde en fet jävla godispåse med hem. Så ikväll ska vi bara ta det lugnt och äta en massa gott! 

Fredag

Hej på er! 
Idag åkte jag till skolan vid 10 och bokförde, hämtade saker och fika, sen fick vi sluta.
Då åkte jag och biw hem, jag städade hela huset medan hon sov sen så övningskörde jag, gick väl helt okej. 

Sen började vi fixa oss och nu sitter vi på tåget på väg till stan. Vi ska möta upp Erik och sen ta bussen vidare till matte och umgås, hoppas ni läsare får en bra kväll! 

Torsdag

Hej på er! 
Gud vilken lång dag det har varit, men så himla kul! 
Vi stod ju på våga vara egen mässan på Fyrishov, en riktigt upplevelse som var så himla lärorik! Riktigt glad över att vi fått den här chansen att starta företag osv! 

Vi sålde riktigt bra! Vann även ett pris för årets uf företag i kommunen, så kul! Är helt slut eftersom vi var där redan vid halv 9 i morse och det slutade nu vid 7 på kvällen. 
Biw och Erik kom under dagen så vi och Fredde gick och käkade på donken innan vi åkte hem. Nu ligger jag och biw i sängen och tar det lugnt. Ni anar inte hur skönt det var att lägga sig här efter att ha stått hela dagen haha! 

22:25



Onsdag

Hej! 
Skoldagen har gått riktigt fort, har fixat det sista inför mässan, så nu är vi helt klara med allt! Så morgondagen kommer bli jobbig men rolig hoppas jag. 

När jag kom hem från skolan böt jag om till träningskläder och tog mig ut på en promenad i det fina vädret, helt underbart! Nu sitter jag proppmätt i soffan och är helt orörlig, blev så jävla mätt haha. Ska vänta nån timme innan jag tar mig ut på en springtur, sen ska jag titta på film med mammi.

~



Tisdag

Hej på er! 
Idag tog sig mitt företag in till stan, vi köpte det sista som behövs inför mässan som är på torsdag. Så vi har hängt på Ikea hela dagen, alltid lika kul! Träffade Erik ett tag också innan vi tog oss tillbaka till stan.

Mamma hämtade mig på skolan så hjälpte henne att handla, sen övningskörde jag hem. Vi tog oss ut på en till runda så har kört mycket idag, riktigt kul! 
Har pratat med bästavän också, så glad över att jag har henne, världens finaste människa.

Nu ska jag lata mig lite framför tvn innan jag går ut och springer.

Måndag

Hallååå! 
Den här dagen har varit bra, solen har lyst och det har gjort mig på så bra humör. Gick hem från tåget och bara njöt av solen, helt underbart! 

Kom hem till ett tomt hus, så har spelat musik på högsta volym enda sen dess. Det är en fördel med att bo i lilla tobo, ingen som klagar! Ska snart städa rummet innan jag drar ut på en springtur.

-


Söndag

Igår åkte vi hem till elvir ett tag efter vi ätit och tagit en fika. Sen tog vi oss hem till matte och umgicks med lite folk, alltid lika kul! 

Jag åkte hem från biw vid halv 5, så jag har bara pratat i Skype sen jag kom hem. Var precis ute på en springtur så nu ligger jag nyduschad i sängen, riktigt skönt! 

Gårdagen

Igår åkte vi till örbyhus och firade Jenny, var riktigt kul! Hon bjöd på drinkar, så fick i mig några rosa pantern och P2 haha! Dem drog ut på krogen senare, då träffade jag och biw Erik, så vi umgicks med honom och några till. Sen sov jag där, så nu sitter jag på tåget på väg hem. 

Ska hem och packa om väskan innan jag drar in till stan igen, ska möta upp mina fina och vi ska äta och byta julklappar. Ja tänk vad ni vill, vi har inte gjort det än haha! Hoppas ni får en bra lördag! 




Så mycket minnen

 

Torsdag

Godkväll! 
Den här dagen har varit riktigt seg, sov bara 4-5 timmar inatt så var riktigt trött i morse när klockan ringde. Tog mig igenom skoldagen iallafall, så när jag kom hem tog jag mig ut på en promenad i det fina vädret. Börjar kännas som vår nu, så himla skönt! Hoppas bara att det fortsätter såhär och inte vänder. 

Nu ligger jag i sängen och snackar med biw, gav upp körkortsplugget då "provet" inte gick bra, bara att samla nya krafter och fixa det senare! 


Kvällstankar

Att hatet mot en människa jag kände så mycket kärlek för förut kunde bli såhär stort trodde jag aldrig. På senaste tiden har jag märkt hur fel jag har haft om dig, och hur barnsligt beteende du har. 

Jag är glad att det slutade som det gjorde, för jag har inte känt mig såhär lättad och nöjd med livet på länge. Det har alltid suttit som en liten klump i magen, men den har äntligen släppt, vilket var på tiden. 

Det jag är mest ledsen över är att jag lät dig hjärntvätta mig och mata på med dina lögner så pass länge. Det är konstigt att man kan göra så mot en annan människa och sen leva med sig själv. Förstår inte alls, och förstår mig inte på dig, vilket jag inte vill för den delen heller. Du har gjort ditt och jag har gjort mitt. 

Du är en vidrig människa som jag aldrig mer vill ha med att göra, hatar mig själv för att jag har insett det nu och inte tidigare. Men man lär sig av sina misstag, eller vad säger ni? 

Det jag vill säga är att är ni inte lyckliga eller trivs med det ni gör, våga göra en förändring, våga trampa upp en ny stig att vandra på. För det väntar något ännu bättre bakom hörnet, tro mig.

Onsdag

Godmorgon! 
Idag fick jag sova enda till 9, så himla skönt! Det behövdes verkligen.

Sitter i bilen på väg till skolan, mamma skulle iväg så hon kör förbi mig där. 
Den här dagen är inte så lång, så hoppas den går fort. Ska hem och fortsätta plugga till körkortet, för ska fan ha det innan sommaren haha! Så det är bara att kämpa! 
Hoppas ni får en bra dag.

Plugg

När jag kom hem tog jag på mig träningskläderna och tog mig ut på en promenad, riktigt skönt! 

När jag kom hem satte jag igång med körkortsplugg, gjorde test och klarade det tillslut, så kul! Så nu ligger jag i sängen med körkortsboken och kollar igenom den lite medan jag pratar med biw och ogge! 

En favorit


Tisdag

Godmorgon! 
Står nu på stationen och väntar på tåget, är riktigt trött och seg. Vill bara hem. Vaknade på dåligt humör och har inte alls någon lust med skolan. Men ändå står jag här och är på väg till den, duktigt haha. 

Har planerat lite som jag ska göra idag när jag kommer hem, får hoppas jag inte skjuter upp det som alltid, för nu måste jag komma igång med det, annars är det kört. 
Hoppas ni får en bra dag! 

-



Måndag

Idag har skoldagen gått fort, har knappt gjort något så det är därför. Satt och tittade på pretty little liars sista timmen, vilket säger rätt mycket om hur lugnt det är. 

Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, lyckades övertala min lärare att jag skulle få sluta nu eftersom att jag måste in och hitta en praktikplats, så nu hoppas jag att chefen är där. För i fredags när jag var inne var hon sjuk och dem bad mig komma tillbaka idag. Så är hon inte där blir jag irriterad för åker in enbart för det. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! 

Söndag

Hade det riktigt bra igår kväll, träffade härliga människor, både nya och folk som jag redan kände. 

Jag sov kvar hos en kompis, åkte därifrån vid halv 6 för jag skulle möta upp bästavän på stan. Vi gick och åt middag på kebab house, riktigt gott! Sen så satt vi oss bara på stationen och pratade om allt, är glad att jag har henne som vän, hade aldrig klarat mig utan henne.

Nu ligger jag nyduschad i sängen framför tvn, ni anar inte hur skönt det var att duscha, haha. Känner mig som en ny människa. 

RSS 2.0