Onsdag

Hej! Idag har Simon och jag inte gjort ett dugg, vid 3 kom mamma och pappas kompisar hit, så från dess så har vi suttit och pratat, ätit och umgåtts! Nu är jag helt ensam hemma, Simon skjutsar alla till Gävle för dom ska gå på Gyllne Tider, och jag fick inte plats i bilen så jag fick stanna hemma, så nu ska jag kolla på nyaste avsnittet av pll, som jag har längtat!!! Sen kolla på gg tills Simon kommer hem!


Myser

Sitter och tittar på film och äter frukt och doppar det i choklad, så gott!


Tisdag

Hej! Innan idag var jag och Simon i Tierp och handla, när vi kom hem la vi oss i soffan och kolla på tv, jag låg och slumra till lite då och då. Det var skönt eftersom att jag hade ont i huvudet, men det gick över efter maten. Nu har vi bänkat oss i soffan igen, där stannar vi resten av kvällen. Ska kolla på massa filmer och bara ha det mysigt! Vädret är sämst så ute vill man inte vara, det regnar så det är en perfekt kväll att bara kolla på massa filmer!
 

Dagens köp

Har haft en bra dag på Gränby! Fick med mig ett nattlinne hem, sen en bh, man får ju passa på när det är rea! Fick bhn för bara 100 kr, sen nattlinnet för 34, bra priser! När vi kom hem badade Simon, jag skulle också ha badat men ångrade mig när jag satt där i bikini, mitt huvud orkade inte, har världens huvudvärk. Nu ska jag trycka i mig massa tacos som är så himla gott, sen kollar vi nog på en film!
Köpte även lite godis till mitt hjärta❤


Måndag

Hej! Sitter just nu i bilen på väg till uppsala, ska gå runt på Gränby lite och kolla runt! Jag, Simon och becca bestämde att vi skulle åka, så ville mamma och Elin åka med så alla vi ska bara umgås! Vädret är ganska dåligt så det är en perfekt dag att shoppa ;)


Klockorna

Min klocka:
Simons klocka:
 
 

Söndag

Hej! Idag är det strålande sol ute, så det ska vi ta vara på. Så vi ska bada och sola hela dagen, underbart!


Lördag

Idag har jag varit tillsammans med världens finaste kille i 1 år och 6 månader, tiden går verkligen sjukt fort, känns som att det var igår vi träffades för första gången. För varje dag som går så växer min kärlek till dig Simon, du förstår inte hur mycket du betyder för mig men jag försöker visa det så gott jag kan. Jag älskar dig så himla mycket!
Vi åkte in till Uppsala idag och gick på Gränby en stund, då hittade jag och Simon en varsin klocka, visar kort senare eller i morgon. Sen hade vi en romantisk middag på donken, haha! Sen kollade vi på grown ups 2, den var faktiskt rätt rolig, fast ettan är klart roligare! Just nu ska vi kolla på film, sen sova, jag vaknade 8 i morse så jag är skapligt trött haha!

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den här killen❤


Middag

Sitter just nu och äter grillat, så jävla gott!


Fredag

Hej! Idag efter frukosten åkte vi till Tierp och handla, sen när vi kom hem la vi oss och sola och bada. Nu sitter vi och fikar med bullar för åt lunch nyss, så snart ska vi ut igen i solen, så skönt, älskar det här vädret!


Torsdag

Hej, idag har vi hållit på med veden, vi är inte helt klara än men vi har tagit paus för är så jävla varmt för vi har stått i solen i över 2 timmar. Så nu ska vi bada och sola, sen fortsätter vi!


Onsdag

Hej! Idag vid 9 tog vi tåget in till stan, där kikade vi runt lite och så. Jag köpte med mig ett linne och en bh, sånt som är nödvändigt! Sen fick jag även äta Kinamat som jag varit sugen på hur länge som helst, och det var mega gott! När vi kom hem la vi oss och sola och bada, mys! Sen bakade jag och hjärtat bullar, så det har vi suttit och smaskat i oss nu till fotbollen, efter fotbollen kollar vi nog på en film eller något, och har det mys!


Tisdag

Idag har jag och Simon kapat ved, och sen travat den, vi höll på i ungefär 2-3 timmar så snacka om att man kommer ha ont i ryggen i morgon, för man böjde sig för att plocka upp veden osv, och man är ju inte den smidigaste haha! Vi åkte även till Örbyhus för att handla lite åt mamma, nu på kvällen har vi bara tagit det lugnt, och nu ska vi se på film, sen sova i skaplig tid. Tar 9 tåget i morgon till stan för att ha en heldag där med mamma och pojken!


Måndag

Hejsan, igår efter fotbollen åt vi mat, efter maten fixade hjärtat och jag om i mitt rum, tog ut min soffa osv. Skönt att bli av med den, haha för den tog bara massa plats. Sen på kvällen kollade vi på film och hade det mysigt. Vi ligger just nu i sängen mätta efter frukosten, ska snart ut i solen för man får ta vara på den när den finns här!


Söndag

Hej! I morse när vi vakna låg vi i sängen och bara myste och prata i 1,5 timme, var jättemysigt oc behövligt! Vi spelade kort och yatzy för nån timme sen också, och umgicks med familjen. Just nu sitter vi och väntar på att fotbollen ska börja, eller ja matchen. Hjärtat tvingar mig att titta så får vara snäll och göra honom sällskap!


Lördag

Hallå! Igår hämtade vi syster vid tåget vid 4, ingen av oss kunde sova så vi satt uppe, haha. Så idag vaknade vi vid 1, så nu har ju hela dagen gått, vi funderar på att gå på en promenad snart tror jag, det är något jag verkligen behöver efter allt jag har ätit. Usch på det, haha men är man ett sockermonster så är man tyvärr. Ska tvinga ut pojkvännen nu, puss!


Fredag

Hej! Idag har vi inte gjort något speciellt, vi var och handlade innan, då hämtade jag ut mina skor jag beställde förut, men så klart så var dom för små, typiskt! Sen på kvällen så grillade vi och syster hade 2 kompisar här, vi skjutsade dom precis till tåget för dom ska ut, så vi ska nog bara kolla på film och ta det lugnt! Hoppas ni får en bra fredag kväll, puss!


Torsdag

Hej! Idag vaknade jag vid 9, hade as svårt att sova igår men ändå vaknade jag tidigt. Simon mådde så illa igår pga något han ätit så han sov i gästrummet, men inatt sover han inne hos mig, mys! Vi har inte gjort något speciellt idag, mest kollat tv/film, vi åt pizza för ett tag sen, så nu är vi äckligt mätta. Simon ligger och sover för han verkar vara trött, haha. Så jag ligger här i famnen på honom, så gosigt! Ska snart väcka honom så ska vi spela yatzy eller kort med mamma, och bara umgås!


Äntligen!

Äntligen så är mitt hjärta där han hör hemma, hos mig hihi! När jag mötte upp honom på Gränby gick vi och kolla i butiker, hitta en tröja och underkläder som jag behövde. Sen åkte vi till Ikea, där hade vi en middagsdejt ;) sen kollade vi runt, jag köpte med mig en fåtölj hem, ska göra om i mitt rum snart! Sen åkte vi och handla mat osv på maxi. När vi kom hem la vi oss och vila i 2 timmar, båda var så trötta så det var skönt! Sen kollade vi på en film, nu ska vi se en till sen sova, för är fortfarande trött och har huvudvärk :( så ska gosa ner mig hos pojken, godnatt!


Onsdag

Sitter just nu vid ån i Uppsala med biw, vi köpte precis jordgubbar som vi sitter och mumsar i oss, så gott!
Vid 2 åker jag till Gränby för att träffa Simon som kört 47 mil för att träffa mig, så gos! Biw åker hem då när jag ska dit, nu ska jag vara social och äta dom goda jordgubbarna, puss!


Tisdag

Hej! Idag vid halv 11 tog vi bussen till Uppsala och sen tåget hem till mig, när vi kom hem satt vi och prata med mamma och pappa, sen åkte vi till Ica. Pappa Skulle hämta ett paket, och jag skicka tillbaka en tröja som var för stor så ska skicka tillbaka och byta till en mindre storlek! När vi kom hem badade och solade vi, somnade till då och då när vi sola gjorde vi med, riktigt underbart! Sen spelade jag och biw yatzy, och lite kort också med mamma efter maten. Sen gick vi ut och cykla med elin, så kom precis in typ. Ska nog kolla på film och så nu, hoppas ni haft en bra dag, puss!


Måndag

Hej! Mötte upp biw på stan vid 12 idag, då gick vi och kolla i butiker, hittade en klänning också för bara 50 kr så passade på! När vi kom hem till biw tog vi det bara lugnt, efter maten gick vi och handla chips och godis som vi ska äta framför massa filmer nu, hoppas ni har haft en bra måndag, puss!

Vi bjuder! ;)


Inte den bästa

Hej, har bara kollat gg hela dagen, har inte mått så bra idag om jag ska vara helt ärlig. Har mina skäl till det och kommer inte skriva det här. Man måste kunna vara ledsen/känna sig nere ibland, annars blir allt kaos. Vilket det blir för mig ändå.. I morgon ska jag åka in till stan och träffa biw, sen åker jag dit och sover där. Får se om jag bloggar något där eller när jag kommer hem!
Ska sova nu för ska upp vid 9 i morgon, god natt!
 

Söndag

God morgon, har precis fixat frukost och lagt mig i sängen, ska kolla på GG, vilket jag förmodligen gör mycket idag för vädret är ganska tråkigt, det regnar osv, usch. Ska ju vara soool! Ska äta nu, puss!
 

Tar det lugnt

Sitter just nu i soffan och kollar på AFV, haha det är så himla kul! Iallafall om man har min dåliga humor! Efter det kommer jag lägga mig i sängen och kolla på GG, för är helt slut efter värmen idag, haha. Så sova gott kommer jag nog göra inatt!


Underbart väder

Har legat och solat och badat hela dagen, så himla skönt! Nu har jag precis bytt om till träningskläder så ska ut på en powerwalk i det fina vädret!


Lördag

Vaknade idag vid 11, gick upp och åt frukost sen gick jag ut och la mig i solen. Så jävla varmt det är, Men så himla härligt! Ska ut och lägga mig i solen igen, och bada och bara ta det lugnt, älskar detta väder!


Fyra favoriter


EGO

Efter powerwalken tog jag ett dopp i poolen och simma 10 minuter, fast tjocka i mig en gott och blandat påse till filmen sen, inte så bra. Men det är fredag så får unna mig, haha! Vi kollade på filmen Ego, åh älskar den. Den är så gosig, och Martin Wallström är ju så snygg! Jag la mig precis i sängen, så ska nog kolla på GG tills jag somnar, hoppas på att det är fint väder i morgon som det står att det ska bli, för vill sola och bli mer brun, haha känner mig blek :( Och det är så skönt att bara ligga och sola och bara ta det lugnt, märkte också att jag fått en fett ful bränna av mitt linne sen i söndags på grönan, så måste sola ryggen mycket i morgon, haha! Ska börja kolla gg nu, puss!
 
gammal bild.
 

Promenad

Vid 4 gick jag med biw och Andrea till tåget, när jag kom hem åt jag. Sen gick jag ut och satt mig i solen, underbart! Nu ska jag ut på en efterlängtad powerwalk!


Fredag

Godmorgon! Vi har precis satt oss ute i solen, så skönt! Har inte solat på jättelänge så måste ta vara på solen! Vi stannar nog här resten av dagen med solen och poolen!


Irriterad

Är riktigt less nu, min vibration på telefonen har lagt av, den har funkat hela dagen men la av för nån timme sen, liksom vafan. Ååh är så sur.


Kill for me

Kollar just nu på filmen Kill for me och käkar cornflakes kakor, vi var så lata så orkade inte lägga i bullformar så la det i 3 skålar som vi äter ifrån, haha tjockisar! ;)


Bebis mys

Hej! Vi låg och solade i några timmar, sen gick vi in och laga mat! Hade tacos mys, så gott! Efter maten gick vi och mötte elin som kom med Aron och bada, så har suttit och myst med honom och umgåtts med alla, härligt! Ska snart kolla på film tror jag, ska bli skönt att krypa ner i soffan under en filt, för fryser som fan, haha det är sjukt. Det ska ju vara varmt :(

 

SOL OCH BAD

Nu ska vi passa på att ta vara på solen, så vi ska bada och sola, dunkar musik också, härligt!


Torsdag

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost, det är så himla gott när man har tid att fixa så det ser gott ut och hinner göra något som smakar bra! Sitter och tittar på Disney program, hihi så gosigt! Senare idag kommer biw och andrea hit, ska bli så himla kul för vi har inte vart på jättelänge! Ska fortsätta äta nu, puss!


Devious maids

Sitter just nu bänkad framför tvn och ska kolla på Devious maids, det är ganska bra än så länge faktiskt! Unnar mig med lite popcorn innan träningen drar igång ordentligt igen!


Gosigt

Jag gick med biw till tåget vid 3, när jag kom hem städade jag rummet och huset. Dammsög hela huset och dammade osv, skönt att få rummet rent också! Bör lakan gjorde jag med, så sitter just nu nyduschad så ska bli så gosigt att krypa ner i sängen sen, det som fattas är dock mitt hjärta :(
Sitter just nu framför tvn, så kollar på The Big Bang Theory och det är så kul haha! Efter det ska jag kolla avsnittet av pll som kom ut idag, det är så himla spännande just nu!


Onsdag

Hej! Igår kom vi hem vid 1 så var rätt trött så orkade inte blogga, för vi gick och la oss direkt haha. Vi har precis ätit frukost så nu sitter vi och kollar på tv, ska snart fixa oss lite för biw ska åka hem idag, så jag ska bara ta det lugnt sen, vaknade med den jobbiga huvudvärken jag brukar få.. Så himla jobbigt. Men det är bättre nu så det är skönt! Men ska fortsätta kolla på tv nu, puss!
Här kommer bilder från igår:


Tisdag

Hej! Idag vid 11 tog vi tåget till Uppsala, sen mötte vi Simona och tog pendeln till Stockholm, vi är på Skansen just nu! Så ska kolla på allsång på Skansen och det är första gången jag gör det så det är kul! As soligt och varmt idag också, men det fläktar mer än på grönan när vi var där, och det är ganska skönt! Ska kolla på Håkan nu som har soundcheck nu, hoppas ni har en bra dag så hörs vi senare, puss!


Nytt

Hej! Vi kom tillbaka hem till mig vid 8, tåget var försenat 30 min så det sög. När vi kom hem fixade vi mat som vi ska ha med oss i morgon, gör hellre en sallad hemma än att köpa dyr sallad/mat osv. Sen när vi ätit middag också så gick vi ut på en promenad, sen när vi kom hem kollade vi på film! Ska sova nu för ska försöka komma upp i skaplig tid i morgon, godnatt!

Nya sakerna:


Måndag

Hej! Idag vid 1 tog jag och biw bussen till Tierp, hon hade tid hos tandläkaren 20 i 2. Och just nu sitter vi på bussen på väg till Uppsala för att sedan byta buss till Östervåla. Biw ska hem och hämta nya kläder osv för hon ska sova hos mig tills på onsdag, vi ska på nya äventyr i morgon vi, haha!


Min kväll

När biw och jag kom in till Stockholm gick vi och kolla i butiker, jag fick med mig en långklänning hem, sen ett par shorts! Hade även fått en parfym och tjocktröja av syster som kom hem från Bulgarien idag, och det får ni se i morgon eller någon annan dag!
Vi kom till grönan vid 1 kanske, och sn dess har vi suttit i stekande sol, det har varit så varmt och lökigt, haha! vid 8 började Ke$ha, och fyfan vad mäktigt det var! Den där kvinnan är bra häftig Och snygg, bra ös var det på gröna Lund också! Vi kom hem vid 12, så nu ska vi sova, för är sjukt trötta, godnatt!


Så jävla grym Ke$ha är, hon är så himla häftig!


Stockholm

Sitter just nu och väntar tills Ke$ha ska börja, det är 2,5 timme kvar och vi har suttit här sen 1. Det är klarblå himmel och sol, så det är jävligt varmt. Men snart börjar det!


Söndag

Sitter just nu på pendeln på väg mot Stockholm, först ska vi shoppa lite sen dra oss vidare mot grönan! För ikväll ska vi kolla på Ke$ha som är där, ska bli så jävla kul!

https://cdn3.cdnme.se/2504456/6-3/pic_51d92deaddf2b370197fda24.jpg" class="image">


Lördag

Hej! Idag var vi nere på stan ett tag, sen vid halv 4 tog jag bussen hem, i Uppsala mötte jag upp biw som åkte med hit. Vi har varit ute och gått och bara pratat massa, vi har inte träffats sen skolan sluta och vi är vana att träffas typ varje dag, så har haft mycket att prata om! Nu ligger vi och kollar på dumma mig, åh den är så rolig, haha!
Efter den ska vi nog sova, för vi ska ta tåget vid 10 i morgon till Stockholm! Berättar då vad vi ska göra, puss!


Min fredag

Hejsan! Idag blev vi klara med allt på jobbet, så fick sluta 2 timmar tidigare, så skönt! Ungefär 30 kartonger fulla med pärmar som är fulla med papper har vi hunnit skannat, trodde aldrig vi skulle hinna, haha! Så det är skönt att ha det gjort. När jag kom hem var det massa släkt här, för gustav fyller år, så stort grattis till dig min kusin!❤ Efter maten kom farmor och Kalle hit, fick också min present då så är 500 kr rikare! Sen kom Fredrik och Therese kompisar hit för att fira gustav, så jag och cornelia har spelat spel, hon har hoppat studsmatta med en av deras barn, så har haft en bra kväll! Tog även en cykeltur runt här, så mysigt! Sen åkte dom hem vid 11 kanske så då har vi bara kollat på tv fram tills nu, och nu ligger jag i sängen för ska sova. Och det är så underbart att slippa vakna utav ett alarm kvart i 6 i morgon bitti, ska bli så skönt att kunna sova ut. Ska sova nu, godnatt!


Torsdag

Hej! Idag när jag kom hem till kusinerna åt vi, sen åkte vi iväg så dom tog spruta mot fästingar. Sen vid 7 gick jag, cornelia och gustav ner på stan, sen mötte cornelia upp en kompis som också gick med oss. Sen vid 9 sprang Fredrik något lopp, så vi stod där och heja! Och nu ligger jag i sägen och är sjukt trött. Skönt att det är sista dagen på jobbet också, så jag kan få sova ut haha! Så ska sova nu, godnatt!


Onsdag

Hej! Idag efter jobbet har vi inte gjort något speciellt, jag, therese och cornelia målade naglarna när gustav och Fredrik var på träning, sen har vi bara kollat på tv! Måste bara säga en hemsk sak, idag hör man bara hur nån skriker: men vafan han ramla ner från taket, så kutar alla ut, då har en kille på jobbet ramlat ner, tror han bröt foten bara, eller ja bara och bara men bättre de än nacken eller något, hoppas på att han mår bra! Ska sova nu för är trött, hoppas ni har haft en bra dag för det har jag!


Godnatt

Efter en myskväll framför tvn med massa gott så säger jag godnatt, för ska sova så jag är pigg i morgon, sov gott!
Godnatt från mig och mitt söta täcke!


Tisdag

Tiden på jobbet gick riktigt segt idag, vaknade i morse och var pigg, men var ändå seg, så det var jobbigt. Efter jobbet åkte jag hem och åt, så sen satt vi bara och prata. Spelade nyss krocket och sånt här trägårds plockepinn med gustav, gick dåligt för mig på plockepinn haha! Sitter just nu i soffan och vet inte riktigt vad vi ska göra, vi får se vad vi hittar på!


Bra kväll

Hej! Idag efter jobbet hämtade farbror mig, så hemma spelade jag och cornelia krocket, sen åt vi. När vi var klara åkte vi och fiska med farmor, Kalle och deras mormor, härligt! Hade de sjukt roligt, var rätt kallt så om solen hade varit framme hade det varit skönare att vara ute, för nu blåste det ganska kallt. När vi kom hem gick vi ut och plocka jordgubbar som dom har hemma, jättegott! Så nu sitter alla mättna och belåtna med jordgubbar och kladdkaka i magen. Fick min present av dom också, fick pengar och det går alltid hem! Ska snart borsta tänderna och lägga mig för är sjukt trött, och har varit det hela dagen så Vill inte vara de I morgon, för har mått lite konstigt idag.. Så vi hörs, puss!


Måndag

Hej! Ska snart åka iväg till jobbet, är sjukt trött idag för somna rätt sent igår. Så är egentligen inte alls taggad på jobb, men men, får bara bita ihop! Ska fixa klart allt innan vi åker, ha en bra måndag!


RSS 2.0