Torsdag

Idag hade jag öppningen, och det gick bra att öppna förutom att jag gjorde ett litet fel men tror inte det är sån stor fara med det.

Jobbade på till 5, plockade med varorna och pratade en massa med kollegan. När jag slutade mötte jag upp Biw, Filip och Ogge. Vi tog oss vidare och handlade inför imorgon, trevligt!

Vi åt sen på subway när vi var klara innan vi rullade mot harbo. Vi har hängt hos Biw lite och nu badar Jens, Filip och matte. En annan sitter och blir sönderbiten av myggor, hoppas dem tröttnar snart så man får sätta sig i bilen och slippa dessa mygg.

Kommer då vara hos Biw ett tag innan jag tar mig hem. Hoppas ni har en bra torsdag!


~

 

 

Onsdag

Idag var jag uppe vid 9 och åkte iväg på möte vid 10. Det gick bra, behövde det verkligen. Var nog det jobbigaste på länge men tog mig igenom det och jag är stolt.

Åkte hem och fick i mig lite frukost/lunch innan jag, mamma och Amanda åkte till stan. Riktigt skönt att vi kunde samåka, så sen vid 1 började jag.

Har varit väldigt lugnt på jobbet, varorna var upp packade när jag kom, så vi stod mest och pratade när det var lugnt. Det är väl kul till en början, sen blir det bara segt.

Mamma och Amanda väntade iallafall på mig så fick åka bil hem, så skönt! Var hemma vid 8, så då var det bara att slänga ihop en matlåda. Bäddade sen i mitt nya duntäcke i nytvättade lakan, sen dammsög jag rummet innan jag hoppade in i duschen.

Nu ligger jag i sängen och slöglor på tv och snackar Skype. Jag har öppningen imorgon så blir att sova rätt tidigt, skönt det också ibland.


Tisdag

Godkväll!
Idag var jag och Biw uppe innan 10, vi fixade oss innan vi åkte in till stan. Jag tog mig sen till jobbet och hon åkte till Gävle.

Jobbdagen har gått bra, den har rullat på i sin egna lilla takt men inte allt för segt. Är väl bara jag som inte känt mig helt 100 så ibland har det blivit tufft.

Kom hem vid 9, UL's sommartidtabell är väl inte den bästa så tar mig två timmar att komma hem då tåget bara går en gång i timmen, det är väl det som är mest drygt.

Väl hemma pratade jag lite med mamma innan jag la mig i sängen, nu ligger jag här och kikar på tv och snackar Skype. Ska snart starta ett avsnitt av OITNB. Ha en bra kväll.


Måndagskväll

Idag efter jobbet mötte jag upp Biw och Ogge, då gick vi in på Coop och handlade lite kvällsmys. Vi åkte sen vidare bort till Max och käkade innan vi åkte till harbo.

När vi kom hit kollade vi på film och åt allt det goda vi köpt. Sen däckade jag, hur jag än betedde mig så kunde jag inte hålla ögonen öppna. Lite små läskigt faktiskt. Kände mig som världens tråkigaste sällskap, men vad ska man göra.

Nu har Ogge åkt hem och Biw och jag ligger i sängen och pratar. Vi ska väl sova snart då jag ska till jobbet imorgon.

 

Måndag

Hallå!
Vaknade upp till sol som lös in i mitt rum, helt underbart att vakna till fint väder. Tog mig en promenad till tåget, riktigt skönt!

Sitter just nu på jobbet och äter lite lunch, börjar vid 12. Tog med mig en bok så ska väl försöka läsa lite för att koppla av och bort det jobbiga innan jag går ut i butiken.

Efter jobbet åker jag hem till bästavän, så spenderar jag natten där. Det ser jag fram emot. Hoppas ni får en bra dag!


Min helg

Min helg har varit riktigt bra!
Midsommar festen var kanon, vi grillade, spelade kubb och hade det allmänt trevligt! Somnade vid 3, då gav kroppen upp och blev hel trött.

Vaknade vid 10 på lördagen, låg kvar och drog mig i sängen innan det var dags att gå upp. Vi gick och käkade pizza vi som sovit kvar, vilket var dem flesta haha! Sen små städade vi litegrann och umgicks. Dem flesta drog efter två. Så jag och Jenny stannade kvar och hjälpte till och städade. Hon åkte vid 5, så då kom först Fredde innan vi åkte och hämtade Biw och Filip. Vi grillade korv till middag, enkelt och bra. Sen åkte vi och badade i Björklinge, eller jag, Filip och Biw var väl dem som badade. Väl tillbaka så kikade vi på film innan dem åkte. Sen gick klockan och det blev sovdags.

Idag har vi pantat burkar, fixat allt nödvändigt som behövs efter en fest. Vi åkte till Gränby och pantade och gick runt där ett tag innan vi åkte till Ogge och lämnade saker åt honom. Fick skjuts ner till tåget och åkte hem.

Nu ligger jag i sängen och snackar Skype, blir att spendera kvällen här och sova i skaplig tid. Jobbar nu 4 dagar vilket ska bli kul! Hoppas ni haft en bra midsommar helg!


Min midsommar i bilder


GLAD MIDSOMMAR!

 

 

På g mot..

Vi sitter nu i bilen på väg till Bälinge! Det är där vi ska ha midsommar firande iår igen, ska bli kul att träffa allihopa och så igen! 

Vi åkte förbi harbo så vi fixade oss hos Biw innan vi åkte till matte och mötte dem flesta från det området, så vi "samåker" fast i olika bilar dårå, haha! Ha en trevlig kväll!

Torsdag

Imorse åkte jag och Biw till mig vid 8 på morgonen, vi åkte så tidigt för att få åka igenom Tierp och slippa åka igenom Uppsala. Väl hemma hos mig städade jag innan vi åt frukost.

Vid 1 mötte vi Filip på tåget så tog vi oss vidare till Uppsala. Åkte iväg till Jysk, så jag fick med mig ett nytt duntäcke hem, äntligen!! 
Vi åkte sen ner på stan och träffade Ogge och vi checkade av lite handling på systemet.

Vid 4 mötte vi järnevi, vi åkte då till Gränby innan vi tog oss till Willys för att handla mat inför midsommar. När vi var klara hämtade vi upp Ogge och tog oss till mig.

Vi har badat, eller snarare killarna har medan Biw och jag åkte till örbyhus en snabbis. Vi plockade upp Andrea på hemvägen så umgicks vi allihopa, trevligt!

Kom precis hem från Uppsala, det gick inget tåg för Ogge även fast det stod på UL, det är verkligen dem i ett nötskal. Nu ligger vi alla andra i vardagsrummet på madrasser och trängs, mysigt det! Nu ska vi sova så vi orkar med midsommar, godnatt!

Onsdag

Goddag! 
Idag var jag uppe vid halv 7, väckte mamma så fixade vi oss och vid 8 åkte vi in till Uppsala. Jag hade möte vid 9, och Gud så skönt det var! Att bara få bolla tankar och ideér med någon som ger kloka ord tillbaka och verkligen peppar en! 

När jag var klar tog vi oss till Gränby, checkade av Systembolaget innan vi åkte ner till stan. Där bjöd min fina mamma på kinamat, riktigt gott! 
Sen åkte vi till Ikea innan vi åkte till Willys och handlade. Skjutsade sen hem mamma och hjälpte henne lite. 

Tog tåget vid 3 in till Uppsala och nu sitter jag på bussen på väg till bästavän, ska spendera kvällen och natten där, så mysigt! 

Min dag

Träffade Ida efter 12, vi åkte då ner på stan och tog oss till studenternas. Där spelade vi minigolf, och Ida vann med 3 små poäng, så grattis till vinsten! Var riktigt kul att spela, man gör det allt för sällan. 

Efter det gick vi och tog en fika innan vi tog oss till bion, vi kollade på "Now you see me" och den var såå bra! När den var slut gick vi och käkade på Unico, var trevligt! Sen gick vi till nästa bio ocj kollade på "livet efter dig" och herregud så bra den var!! Så dessa filmer är verkligen sevärda!! Och får tacka Ida för denna dag och alla fina presenter jag fick, STORT TACK fina du! 

Sen tog jag bilen hem och ligger nu i sängen, ska snart sova då jag ska upp tidigt imorgon igen. 

Tisdag

Godmorgon! 
Imorse ringde klockan vid halv 7, vilket inte alls var så kul. Vid 7 var jag uppe och hoppade in i duschen för att vakna till, fixade sen frukost innan jag gjorde mig i ordning.

Vid 8 åkte jag mot stan, nu står jag och väntar på min chef. Ska jobba 3h på Skopunkten idag då jag snart går på mitt sommarschema här så ska vara med på en öppning och fräscha upp minnet lite på hur det är att vara här.

Så vid 12 när jag slutar möter jag upp Ida för en heldag med henne, men mer om det senare!

Min dag

Godkväll! 
Idag vaknade jag av att mamma knackade på dörren, fick ett ganska tragiskt besked, så himla hemskt. Vila i frid fina du. 

Gick upp och åt smörgåstårta med mamma innan jag fixade mig och tog mig in till stan. Sprang först ner på VeroModa en snabbis innan jag tog bussen till Ogge. Vi åkte då till systemet så jag fick checka av det! Vi handlade inför midsommar så det var trevligt! När vi var klara åkte vi till honom och umgicks innan jag åkte ner på stan och mötte Ida.

Vi gick och tog en fika innan vi kikade runt några timmar på stan, riktigt trevligt! Åkte hem vid 6, väl hemma slängde jag i mig lite middag innan Anna kom hit, då fikade vi med frukt och glass. Sen blev det lite presentöppning innan jag tog en liten promenad och följde med Anna en bit.

Väl hemma la jag mig i sängen och snackade Skype, har precis sett två avsnitt av en ny serie som precis har börjat på 5an, så var dubbelavsnitt idag. The family heter den, och den verkar riktigt spännande så den kommer jag fortsätta se! 

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag iallafall, godnatt! 

Just nu



20 ÅR!

Klart man åker in och handlar för första gången på systemet när man fyller 20 år, det är en självklarhet! Så nu är den oskulden tagen! ;)



Söndag

Imorse vaknade jag vid 9 med migränen från helvetet, usch vad dåligt jag mådde. Låg och försökte sova i 2h innan jag gav upp och gick upp och tog alvedon och försökte äta, det slutade med att jag gick och la mig igen utan att ha fått något i magen då jag mådde så illa. Lyckades somna om och vid kvart i ett väckte min syster mig. Fick gäster vid 1 så ni kan ju tänka er hur fort jag hann duscha och fixa mig. 

Farfar, Ann-Charlotte, farmor, moster, kusin Elin och sambos till dem plus Adam kom hit och firade mig, riktigt trevligt! 
När vi hade pratat ett tag satt vi oss och åt smörgåstårta, guud så gott det var!! Något av det godaste som finns, helt ärligt. När vi var klara och hade smält maten lite tog syster fram sina tårtor hon bakat, vilket hade ett innehåll av daim så jag är nöjd! 

Sen var det dags för presentöppning, och jag är så glad för allt jag fått! Min fina lilla släkt, tack så mycket! 

Vid 5-6 åkte alla hem, då åkte jag och hämtade Amanda i örbyhus innan jag tog mig mot harbo. Åkte till matte och hängde där någon timme och snackade innan vi åkte till Biw. Där har vi kollat på film och serier, bra härligt. Har även myst med biws lilla kattunge, så mysig!!

Jag kom precis hem, så nu ska jag försöka sova, får hoppas att min hosta går med på det. Godnatt på er! 

Kvällen

Fredrik, Therese och Cornelia åkte precis, det var bara dem som var här då Gustav inte kunde följa med. 
Vi har ätit gott, spelat spel och haft det trevligt med prat och skratt. Alltid så kul att umgås med dem! 

Nu sitter familjen i soffan och tittar på fotboll, jag ska fixa guacamole snart till filmen vi ska se, ska bli så gott! 
Hoppas ni haft en bra kväll! 

Lördag

Goddag!
Kom hem efter 3 igår, min syster var så snäll att hon hämtade mig vid stationen. Hon hade väl inte allt för mycket till val eftersom jag ringde och väckte henne, så var väldigt skönt att slippa en lång promenad hem ensam. 

Somnade efter 4, och vaknade innan 10, då var man bra seg. Gick upp och åt frukost med familjen, när vi var klara började vi städa och dona här hemma. Vi fixade smörgåstårta och en massa till imorgon. 

Becca och jag var precis och handlade på Ica, handlade inför middagen och fixat. Farbror med familj kommer idag då dem inte kunde komma imorgon när resten av släkten ska komma, så blir att spendera resten av dagen och kvällen med dem! 

Fredag

Hallå! 
Idag vid 10 åkte jag med mina föräldrar in till Uppsala, fick skjuts ner på stationen där jag träffade Ogge. Vi tog pendeln till Solna och gick på mall of scandinavia i några timmar, riktigt trevligt! 

Vi åkte tillbaka mot Uppsala vid halv 5, så väl i Uppsala tog vi oss hem till Ogge en snabbis innan vi åkte ner till stationen och träffade järnevi. Vi gick till tzatziki och käkade, riktigt gott! 
Vi mötte sen upp Erik och tog oss till unico där lite mer folk ramlade in. Vi gick sen till shotluckan när jag och Ogge bestämde oss för att följa med ut på BJ, men alla under 20 blev nekade så vi gick till Interpool istället, så där har vi hängt ikväll. 

Nu sitter jag på tåget hem, ska bli så skönt att komma hem till sängen och krypa ner under täcket. Hoppas ni haft en bra kväll! 


Torsdag

Hallå! 
Imorse var jag uppe halv 7, tog bilen till stan och var på jobbet till halv 9. Då började vår säljutbildning, så folk från både Nilson och Dinsko samlades, riktigt trevligt! Var intressant, och vi gjorde lite gruppövningar så det var inte allt för segt. 
Jobbade även lite på lagret eftersom vi var uppsatta 3h och det där tog inte mer än 1,5h. 

Vid 12 mötte jag upp Biw och Filip på Gränby, då tog vi oss ut mot Boländerna och fixade ärenden där innan vi åkte till Willys och handlade.
Vi kom hem till Biw runt 4, då började vi fixa med det nya innan vi lagade mat. Blev bjuden på tacos, riktigt gott! 

Vid 7 kom Ogge och matte, sen åkte vi till våla till 8 och köpte kattunge åt Biw, så himla mysig katt det där! 
När vi var klara hämtade vi Jens, väl hemma hos Biw la vi oss alla i soffan och kikade på film, en bra och lugn kväll med underbara personer! 

Jag skjutsade hem matte och Jens innan jag rullade hemåt. Kom hem för ett tag sen, så nu har jag borstat tänderna och tagit bort sminket och lagt mig under täcket. Snackar Skype just nu, men blir nog sovdags snart då jag är trött, godnatt! 

Vad gör ondast? Exet eller kyssen på dansgolvet?




Onsdag

Godkväll! 
Idag började jag jobba 12, dagen har gått bra! Varit ganska lugn men den funkade. Jobbade enbart 4 timmar, så vid halv 6 var jag hemma igen.

Då åt jag middag med mamma och Amanda, tvingade dem att vänta på mig då jag inte ätit middag med sällskap hemma på väldigt länge, när jag nu inte gör det så ofta så uppskattar jag det mycket mer. Förut tog man sådant för givet, men när man knappt minns senast man satt med HELA familjen och åt middag så känns det rätt tragiskt och ledsamt. 

Efter maten la jag mig i solen i någon timme, och där somnade jag. Var så himla skönt att känna solen bränna mot kroppen så jag slumrade till, riktigt skönt! 
Städade sen rummet och dammsög, skönt att få lite ordning. Hur mycket jag än städar så är det kaos efter några dagar?? Förstår inte hur, haha! 

Efter lite telefonsamtal hoppade jag in i duschen och nu pratar jag Skype med Ogge. Blir att sova rätt tidigt ikväll då jag ska vara på jobbet vid halv 9 imorgon, så säger godnatt nu!

Kvällen

Jobbdagen har varit riktigt lugn, hade lite att pyssla med när jag blev ensam vilket var skönt. Sen kom det pratglada kunder vilket man inte tackade nej till. 

Eftersom UL har ändrat om till sommartider och bussen inte går förrän halv som den gör på helger så missar jag tåget om jag väntar på den. Så efter jobbet började jag gå ner mot stan, hann med tåget vilket var såå skönt.

När jag kom hem tog jag mig ut på en springtur, riktigt härligt! Åkte sen iväg med mamma till Furuvik för att hämta Amanda, jag körde så mamma slapp då hon hade huvudvärk.

Nu ligger jag hemma i sängen, ska snart sova då jag jobbar imorgon, godnatt! 

Tisdag

Bion igår var superbra! Väldigt liknande stuk som New years eve, så tycker ni den är bra lär ni tycka om denna! 
Efter bion gick vi och käkade innan vi åkte hem på varsitt håll, avslutade kvällen liggandes i sängen med mina underbara vänner i Skype. Behövdes efter känslobomben som kraschade när jag var på väg hem. 

Imorse hade jag ställt klockan på 9, kom upp vid halv 10, gick ut och la mig i solstolen och njöt av solen i någon timme.
Nu sitter jag på tåget på väg in till stan, är förjävligt att behöva stå inne en så fin dag som denna, men bara bita ihop och göra det bästa av situationen. 

Ha en bra dag nu allihopa! 

Just nu



Måndag

Imorse gick jag upp halv 11, hade ställt klockan på 9 men ingen kraft till att gå upp fanns då, så låg kvar i sängen.

Gick upp och duschade och fixa mig, pratade lite med mamma och umgicks med henne. Cyklade sen iväg till tåget.

Är snart framme i stan, ska träffa Ida och vi ska först ut till Boländerna. Ska gå in på jobbet och kolla om chefen är där och snacka lite med henne. Sen ska Ida och jag kolla runt lite där innan vi tar oss till stan för att gå på bio! Ska bli trevligt då det var längesen! Ha en bra dag.

Söndag

Hello! 
Kan ju bara börja med att säga att min helg har varit helt fantastisk! Oherre alltså! David Guetta och DIPLO ägde summerburst igår, vilket drag och vilken musik dem bjöd på! Alla var ju såklart hel grymma men dem här två var något extra! 

Idag vaknade vi upp hemma hos Becca där vi spenderat helgen, var så skönt att idag kunna sova ut, även om man bara sov från 3 till 10. 
Vi gick och handlade frukost och fixade ihop det, blev äggröra och smoothie, så gott! 

Vid halv 3 packade vi ihop och rullade mot tobo, Lollo var så snäll och skjutsade hem mig. Möttes av färdiggjord mat när jag kom hem, blev kycklingsallad vilket jag aldrig tackar nej till! 
Efter maten la jag mig i solen ett tag, helt underbart skönt. Tog mig sen ut på en lugn promenad, fick jätteont i hälen igår och har det fortfarande så vågade inte springa även om det var det jag var mest taggad på, men det är alltid skönt med en promenad också. Få gå där i sin lilla bubbla med musik och njuta av solen.

Bytta lakan och packade upp lite innan jag hoppade in i duschen. Nu ligger jag och pratar Skype, ska nog krypa ner under täcket snart. Hoppas ni har haft en bra helg! 

SUMMERBURST DAG TVÅ










SUMMERBURST DAG ETT












GODMORGON SUMMERBURST



Torsdag

Igår var Ida och jag på promenad, satt och pratade, åt jordgubbar med glass innan vi bänkade oss i soffan och kollade på filmen "you again". Riktigt rolig film! 

Idag vaknade jag vid halv 10 kanske, låg och kollade telefonen lite innan Ida vaknade. Vi gick upp efter ett tag och åt tacos till frukost/lunch, gott det! Sen började jag packa, när jag var färdig hoppade jag in i duschen. Vi gick sen ut på en promenad, så härligt! Lollo kom till mig inte långt efter vi kommit hem.

Då packade vi bilen full med alla saker och alkohol och tog oss iväg till Gränby, var där ett tag och köpte lite nödvändigt, eftersom det kanske inte kommer vara så varmt i helgen så behövde jag en plan b med kläder så köpte en ny topp. Vi träffade även på Biw och Ogge som kom från våla, Ogge har tagit körkort så stort grattis vännen!!

När vi var klara rullade jag och Lollo mot Lidingö, väl här packade vi in allt innan vi åkte och handlade inför imorgon bitti. Vi kom hem till Becca och slängde ihop tacos, när vi var mätta på det tog vi oss ut på en promenad, härligt men ganska så kyligt.

Nu ligger dem två och sover och jag pratar med Ogge, ska väl själv försöka sova då vi ska upp tidigt imorgon. Bästa helgen är ju här, så taggad!! Godnatt på er!

-



Onsdag

Hallå! 
Imorse hade jag möte i Tierp vid 10, mamma och jag gjorde sällskap dit. Hon åkte iväg och fixade ärenden medan jag pratade. När jag var klar gick jag till Hemköp och mötte mamma. 

När vi kom hem började jag packa upp från Göteborg, tvätta och städa rummet. Sen var det bara att börja små packa igen, för imorgon drar jag iväg och är borta hela helgen! 

Jag gick sen ut och la mig i solen, efter någon timme tröttnade jag då det kom en massa moln och det blev iskallt så fort solen försvann. 

Då kollade jag ett avsnitt av orphan black, som jag har börjat titta på. Spännande serie! 
Sen började jag laga mat, och när jag får bestämma så blir det tacos! Så det är jag just nu i skrivande stund mätt på! 

Ligger i sängen och kikar runt i mobilen, väntar på att Ida ska komma hit och spendera kvällen och natten här, trevligt!

Ha en bra kväll!
 

Tisdag

Hallå! 
Idag var jag uppe vid 10, var riktigt skönt att komma upp i tid. Cyklade sen iväg till tåget och tog mig in till Uppsala. Var på jobbet vid halv 1 och började jobba vid 1. 

Har stått själv nästan hela dagen, lite små segt. Vår regionchef var på jobbet idag så min kollega spenderade tiden fram till min rast med henne. Men jag har haft folk att hjälpa så det har alltid varit något att göra.

När jag sen blev ensam vid 5 skulle jag ta varorna, men så blev det inte. Hann packa upp 4 kartonger kanske, sen var det folk EXAKT hela tiden fram till 8. Det blev så stressigt och än en gång lämnade jag butiken i kaos, jag mår så dåligt när det händer, att kollegan som öppnar imorgon måste börja städa direkt. Jag kan inte göra så mycket åt det, men ändå.

Väl hemma tog jag mig ut på en efterlängtad springtur, så jävla skönt! Nu är det dags att börja igen, så jag kan få bli lite piggare och få extra energi.

Nu ligger jag nyduschad i sängen och tittar på tv och snackar Skype, hoppas ni haft en bra dag och kväll! 

Måndag

Idag är dagen vi lämnar Göteborg, dags att åka hem till lilla tobo. Har haft en superbra resa, har varit så skönt att vara iväg och bara vara. Vi har haft fint väder och riktigt varmt så finns inget att klaga på! 

Idag har vi packat och donat hela dagen, vi sov ganska länge eftersom vi kom hem sent igår.
Vid halv 3 tog vi oss ner mot stan, så vi köpte lite färdkost till resan innan vi tog oss till stationen. Vi köpte med oss subway som vi käkade på tåget, var riktigt gott! 

Nu sitter vi och spelar skipbo och är snart i Stockholm, ska bli skönt att komma hem faktiskt. Borta bra men hemma bäst! 

HÅKAN HELLSTRÖM

Oherregud vilken kväll! Konserten var riktigt jävla bra! Håkan Hellström, vilken man alltså! Vi slog nordiskt publikrekord ikväll, förstår ni hur mycket folk och hur bra det kändes att stå i ett fullsatt Ullevi? Åh den här kvällen kommer jag leva på ett bra tag framöver!



Söndag

Goddag! 
Idag vid 11 så gick vi till Willys och handlade frukost och lite fika, så tog vi ut filtar och satt oss på vår utegård och åt, riktigt mysigt! 

Vi förflyttade oss sen till solen och la oss där någon timme, riktigt skönt! Drog på mig en liten bränna på axlarna men det gör ingeting, haha! 

Nu är vi uppe på rummen och jag precis duschat och ska snart börja fixa mig. Vi ska gå iväg till ölstugan idag igen och ta något att dricka innan vi tar oss in mot stan för att käka innan vi tar oss till Ullevi. Sen ikväll är det dags för Håkan, ÄNTLIGEN!

Lördag

Idag vaknade jag och Ogge innan 10 även fast vi somnade vid 3 igår. Så vi snackade lite innan vi gick till Willys för att köpa frukost.

Vid halv 12 vaknade Biw och Filip, då fixade vi oss innan vi åkte in till stan. Vi gick och köpte lunch allihopa så gick vi till en park där vi satt oss och åt, riktigt mysigt! 
Vi gick även lite på stan innan vi tog oss tillbaka till rummen.

Vi gick ut och la oss i solen någon timme, riktigt härligt! Vi fräschade sen till oss innan vi åkte ner på stan. Där mötte vi Malin och Rebecca så gick vi och åt på Texas long horn där vi bokat bord, riktigt trevligt! När vi ätit färdigt åkte vi tillbaka mot oss, så vi gick och satt oss på ölstugan och tog lite att dricka, ett litet mysigt ställe. Vi satt och drack och pratade och hade det supertrevligt.

Jag och Ogge tog oss en promenad vid 12, vi gick säkert en timme och kollade runt här i Göteborg, det är fan en skit fin stad, shit. 
Nu ligger vi på rummet och ska snart sova, först ska tänderna borstas, godnatt! 



Fredag på Liseberg

Hallå! 
Idag har vi hängt på Liseberg hela dagen, var där vid 1 när det öppnade och stannade kvar där till halv 10 ungefär. Var riktigt kul! Älskar att åka karuseller så blev som barn på nytt, och allt på Liseberg är ju bra roligt! 

Vi gick därifrån och tog oss till Holy cow där vi käkade världens godaste hamburgare, så är ni i Göteborg så är det dit ni ska gå, ett jävligt bra tips! 

Sen tog vi oss till rummen och fräschade till oss innan vi tog oss ner mot stan och träffade Malin och Rebecca. Vi gick till o'learys och tog några drinkar innan vi gick därifrån då dem stängde.

Vi gick då och träffade en kompis till oss som tagit studenten, grattade honom och sa hej, trevlig full människa det där, haha! 

Nu har vi precis kommit till rummet, ska gå och borsta tänderna och allt sånt innan jag kryper ner under täcket och sover. Det ska bli så skönt, det tar på krafterna att gå på Liseberg i gassande sol. Sov gott! 






Torsdag -> GÖTEBORG

Hallå! 
Imorse vaknade jag vid 6 med huvudvärk, blev så himla ledsen, men ringde UL och hörde att problem som var igårkväll hade löst sig så kunde somna om till 7 ungefär. Gick upp och packade det sista innan jag åkte iväg till tåget.

Vi möttes allihop på stan runt halv 9, tåget till Stockholm gick 40 minuter senare. Vid halv 11 satt vi på tåget som tog oss till Göteborg. 

Väl framme åkte vi ut till stället där vi bor, vi bor på ett studentboende vilket är helt okej! Rummen är skapligt stora och det är ett mysigt område. Lite läskiga människor är det väl men vi får vara glada att tiden inte kommer spenderas här allt för mycket. 

Vi tog oss till stan för att käka middag, vi kikade även runt lite när vi väl var där.
Sen tog vi oss till rummen så har vi umgåtts här, vi alla är så trötta efter resan så har varit skönt att ta det lite lugnt. 

Nu ska vi snart försöka sova, ligger och snackar med Ogge som jag delar rum med. Vi kikar även på criminal minds, helt otroligt att vi har 5:an på rummet, jag är ju överlycklig haha! 

Men nu ska jag avrunda och försöka sova så man är pigg till imorgon då vi ska vara igång hela dagen, mer om det då! Puss

Onsdag

Hej på er! 
Att det redan är 1a juni är helt sjukt ju, vart har detta år tagit vägen?! Tiden går läskigt fort.

Imorse var jag uppe vid 7, tog mig sen in till stan efter mycket krångel så kom fram i tid tillslut. Var på arbetsintervju, så nu håller jag tummarna på att det går bra och att jag får gå vidare på en till, det kändes bra så håller tummar och tår! 
Blev klar med den tidigare än förväntat så gick hem till Ogge och umgicks lite med honom innan jag åkte ner på stan och mötte Ida. Vi gick runt och kikade innan vi tog oss en fika på storken, riktigt mysigt! 

Vid 2 mötte jag upp Biw och vi tog oss till huvudstaden där vi mötte Cornelia och Becca. Kikade runt på stan där innan vi käkade på Kungshallen. När vi var färdiga åkte jag, Biw och Cornelia till Globen för att invänta 5 seconds of summer. Denna konsert var så himla bra, var både skratt och tårar för till vissa låtar bröt man bara ihop. Men det är okej då killarna lyckades sätta ett leende på ens läppar efter. Så min dag har varit helt fantastiskt bra! 

Nu sitter jag på tåget på väg hem, kommer hem runt 1 och måste typ upp 6 imorgon, kommer vara helt död. Men det är det värt då vi äntligen ska till Göteborg! Får försöka sova på tåget om det är så, haha! 

Hoppas ni haft en bra kväll och får sova gott inatt! 


RSS 2.0