@ balkongen




Myser





Onsdag

Godmorgon! Idag efter praktiken möter jag upp biw och Andrea, sen drar vi oss vidare till Alice! Hoppas på att dagen går fort så man kan få ledigt! Ska cykla till tåget nu, ha en bra dag!

Sova

Nu ska jag sova, är tyvärr inte ledig i morgon som alla andra.. Har praktik och eftersom jag inte var där förra veckan så känner jag att jag måste vara där. Plus poäng till mig! Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt!

Alltså hur snygga är inte dem är killarna? Jag dööör! 

Tisdagsmys

Ligger i sängen och kollar på the big Bang Theory, sen börjar mom så kul! Äter äpple och har fixat en hallon smoothie, så gott!

Vampire diares

Kollar vd nu, så spännande! Som det slutade förra veckan borde vara olagligt, haha! 

Duschen kallar

Har varit och handlat och städat sen jag kom hem, och är äntligen klar! Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen, ha hårinpackning mm, superskönt! Skriver snart igen, puss!

Oh yes.



Tisdag

Idag är jag trött, vill egentligen inte till skolan, men ändå så vill jag, sån konstigt känsla. Idag efter skolan har jag mycket att göra, måste städa och dona, sen en massa mer. Så hoppas jag hinner allt jag har planerat att jag ska göra. Nu ska jag gå till bussen, vi hörs senare! 

Helt slut

Kom hem från stan runt halv 10, då var det bara att slänga i sig mat och göra sig klar för sängen. Är helt slut, har ätit så dåligt idag och varit igång, ingen bra kombo. Nu ligger jag i sängen och glor på tv, ska försöka sova snart. Men måste först läsa igenom ett papper i näthandel tror ja, som vi har läxförhör på i morgon. Så det ska jag göra sen sova, godnatt på er! Hoppas ni har haft en bra dag!

Nya naglar

Är så himla nöjd med naglarna, känns så fräscht! Underbart!


Måndag

Godmorgon! 
Då var det måndag igen, och jag klagar inte. För vi går bara tre dagar i skolan, tyvärr på Valborg med.. Det suger. Men mina dagar är fullspäckade så det kommer gå snabbt till en lång ledighet! 

Idag efter skolan ska biw och jag hem till Johanna, och vad vi ska göra där får ni se senare! När vi är klara där ska vi hem till Alice där vi ska vara på Valborg och lämna lite saker. Så hela dagen idag är fullbokad. Nu ska jag gå till bussen och klara av en skoldag, ha det bra så hörs vi! 

Godnatt!

När vi kom hem pratade jag massa med min syster, så skönt! Sen har jag pratat lite med bästavän om allt och ingenting, super! Nu ska jag försöka sova, om jag kan. Har kollat på vines så har sett massa på niall och jag håller på att avlida, så snygg människa! Alla är dock jäkligt snygga men har fastnat lite extra för niall, haha! Åh längtar tills jag får se killarna, och höra nialls underbara skratt som alltid formar ett leende på mina läppar, åhåh!! Nej nu måste jag sova, sov gott finisar!

Två år och tre månader♡



Är jag konstig?



Mat

Vi stannade till hos farfar och Ann-Charlotte nu på vägen hem, så vi blev bjudna på grillat, riktigt gott! Nu ska vi fika lite och prata innan vi drar oss hemåt! 

Söndag

Hej på er!
Är uppe och kollar på fotboll nu, Cornelia spelar och vi står och hejar och hoppas på vinst såklart! Det är sol så det finns inget att klaga på! Nu ska jag njuta av vädret och umgås med min kära släkt, vi hörs!

Sova

Nu ska jag sova, och ni anar inte hur skönt det ska bli! Är så himla trött, så var riktigt gosigt att krypa ner under täcket. Har haft en superkväll, älskar att umgås med mina kusiner, så himla härliga! Jag älskar mina små hjärtan! Men ska sova nu, godnatt på er!

Gladiatorerna

Sitter just nu och kollar på gladiatorerna och myser lite, och har det trevligt! Mår så himla bra här nere!

That's life



Pizzamys

Sitter på pizzerian och äter, mysigt! 



Bort från hålan

Har poppat one direction i högtalarna hela morgonen, så nice! Är riktigt taggad för konserten, låt tiden gå fortare!! Vi åkte precis, vi är på väg till Norrtälje! Ska hem till kusinerna, underbart! Våra föräldrar ska på fest hos en släkting, och barn får tydligen inte komma, så jag ska umgås med Gustav och Cornelia istället! Vi får väl se vad vi hittar på när vi blir ensamma. Kikar in senare, puss! 



Frukost



Lördag

Godmorgon! 
Klockan var ställd på 9, fast orkade inte upp förän halv 10! Gick då upp och kokade ägg som jag ska äta senare. Ska ut på en promenad i det fina vädret nu, innan vi ska iväg. Ska bli riktigt skönt!

Tidig kväll

La mig i sängen för ett tag sen, är så himla trött. Har haft ont i magen hela dagen, och vet fan inte varför, riktigt jobbigt.. Hoppas det är borta i morgon! Ska kolla lite på tv nu och gosa med missen innan jag försöker sova, klockan är ställd på 9 och 10 så ska försöka pallra mig upp då. Hoppas ni har haft en bra fredag och att ni sover gott!

Cyklar




Soffhäng

Kom hem efter 9, då slängde jag mig i sängen och kollade på welcome to Sweden, har fått skratta mycket idag ja! Nu ligger jag i soffan och kollar på nån film med pappa, får se om den är bra. 

Vi kollade på the other women på bion, jag tyckte det var superbra, verkligen sevärd! Så jag tipsar verkligen alla läsare om att se den, ni kommer inte ångra er!

BIOO




Tjockis mat



AS BRA LÅT


Fredag

Godmorgon!
Äntligen är fredagen här, solen är framme och jag är på bra humör! Och min kväll kommer bli så rolig! Ska på bio med biw och Andrea efter skolan, och filmen verkar vara så jävla rolig, så kommer nog inte bli besviken! Nu ska jag gå till bussen och klara av en skoldag innan vi åker till stan! Ha en bra dag och njut av det fina vädret!

Rätt konstigt

Sov till 11 idag, men är redan supertrött, lite sjukt haha! Ligger i sängen nu och ska snart försöka sova, får se om det går. Det har kommit upp alldeles för mycket frågor och känslor nu ikväll, så humöret bara sjönk. Hatar att må såhär, förstår inte varför det hände mig, jag har inte gjort något för att förtjäna det här.. this sucks! 
Ska kolla lite på we heart it, det brukar hjälpa, vi hörs i morgon med ett bättre humör. Godnatt! 

Tvmys



Njuter

Sitter i solstolen och bara njuter av solen, underbart! Mår så himla bra av sol och allt ljus! Hör fåglarna kvittra också, så himla mysigt.

Promenad

Tar och går en lugn promenad i spåret, vill njuta av solen! Pratar även med mitt hjärta, bra härligt!

Film

The lucky one började precis på tvn, så himla bra film! Jag älskar den, åhå! Tog mig en drickyoghurt också till mellis, huvudvärken är lite bättre så det är skönt!



Torsdag

Det blev ingen praktik för mig idag, för har världens migrän. Har försökt sova enda från 6 i morse men det har inte gått så bra.. Och den sitter i fortfarande. Jag orkar inte med den, jag som såg fram emot praktiken idag.. Men sånt är livet, får vara hemma och vila upp mig till skolan i morgon. 

Ska snart gå upp och fixa något att äta, mår så illa, vet inte om det är på grund av hunger eller migränen, det visar sig. Sen får vi se vad jag gör, lägger mig väl i sängen och latar mig. Men vi hörs senare!

Hopp i säng

Kom hem runt kvart i 10, superskönt!! Kvällen har varit riktigt rolig och lyckad, dem avslutade med ett "studentnummer" oh gash, blev så jävla taggad till studenten, bara ett år kvar, KÄMPA!! Så nu ska jag sova så jag orkar med en dag på praktiken, så hoppas ni har haft en bra dag och kväll! Godnatt sötisar! 

Säger även ett stort grattis till Andrea som fyller 18 idag, grattis fina du!! 

Onsdag

I morse åt jag en mysig frukost med min mamma  och syster. Efter det så gick jag och Becca ut på en promenad i solen, underbart! När vi kom in tog jag mig en varm dusch och fixa mig sen slängde i mig lite lunch. Ska snart gå mot bussen, vi ska fixa allting till showen hela dagen och kvällen, ska väl bli kul! Hoppas på att man kommer hem i skaplig tid, så jag hinner varva ner lite. Ni får ha en bra dag och kväll, så kikar jag in här någon gång, puss på er!

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova, och får sova till 9 i morgon, underbart! 
Min klass har ordnat en modeshow som vi ska ha på kvällen, så vi behöver inte vara i skolan förän halv 1, så praktiken missar vi i morgon. Men inget att gnälla över för börjar ju så sent! Nackdelen är väl dock att vi blir klara med städningen osv vid 10 och kommer kanske inte hem förän halv 11-11. Så jag kommer vara skapligt trött på torsdag.. Men så är det. 
Godnatt mina fina!

Mys framför tvn



SÅ SPÄNNANDE

Kollade nyss senaste avsnittet av vampire diares, så spännande! Kan inte vänta tills att få se nästa avsnitt, jag spricker!!! 



Dagen

Övningskörde lite innan, måste verkligen komma igång med det nu. Målet är väl att ha körkort det här året, försöka går ju! Ska ligga i och kämpa för detta! 
Sen handlade jag med mamma, när vi kom hem så läste jag lite, har gjort det i en timme nu så jag känner mig duktig. Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch, vi hörs!

Tisdag

Jag vill inte till skolan, det är strålande sol som jag inte kommer hinna vara i för jag slutar 4, så sämst! Vill ligga hemma i solstolen med en massa bra musik och bara njuta.. Och vi börjar på skolans tråkigaste dag med, så värdelöst. Ska snart gå till bussen, ha en bra dag!

Sov dags

Nu ska jag försöka sova, är inte så trött men hoppas på att kunna somna snart ändå. Skolan börjar i morgon, jag är verkligen inte redo, behöver längre lov haha! Fast snart är det långledigt igen så det här klarar jag! Musse sover så sött jämte mig, så gosigt med sällskap! Ska först kolla lite på criminal minds och somna till det, skönt. Ligger även i en säng med nytvättade lakan, såå mysigt, luktar helt underbart! Men vi hörs i morgon, godnatt! 

Kunde inte sagt det bättre själv!



I spåret

När vi hade skjutsat biw till tåget så tog jag mig ut i spåret och sprang, körde lite intervaller osv. För känner att förkylningen inte är helt borta men orkar inte vänta mer, så börjar lite smått. Nu har jag fått mat i magen så ska snart städa rummet och byta lakan. Hann aldrig det igår så får bli idag! Sen ska jag hoppa in i duschen, ska bli riktigt skönt! 

Bilder från dagen








Njuter



Måndag

Hej på er! 
Pappa håller just nu på att lägga i båten i vattnet, vi ska ut med den. Vi ska åka till en ö och fiska och hoppas på att det är varmt så man kan sola! Har bikinin på mig så vill bli brun! Ska njuta av vädret hela dagen och umgås med biwsan och päronen, så vi hörs när jag är hemma sen, puss! 

Sova

Nu ska vi sova för vi ska upp tidigt i morgon, så vi hoppas på riktigt fint väder! 
Köpte ett nytt nagellack i torsdags, så biw har målat mina naglar, blev riktigt glittrigt haha! Men väldigt fint ändå! 
Vi hörs i morgon, godnatt fina ni!

Filmmys

Biw kom hit runt 8, så nu har vi precis fixat en massa gott som vi mumsar på till the Amazing Spider-Man! Har saknat henne jättemycket så är alltid lika kul att ses!

Världens bästa

Syster bjöd på mat, så snäll! 

Uppsala

Är på väg till Märsta nu, ska skjutsa hem Eric, sen åker jag och syster vidare till Gränby och går runt där! 

Har bara suttit i solen hela dagen, superskönt! Har fått en liten bränna haha ;) Men det har varit en massa moln så valde att åka med till stan, så slipper jag vara ensam hemma med, don't like it. Men nu ska jag läsa i denna förbannade svenska boken, hörs! 

Frukost

Nu sitter jag ute i solen och ska äta min frukost, älskar detta väder!

Promenad

Min syster vaknade och kom upp och fråga om hon fick gå med, så det gjorde hon! Kul med sällskap!



Söndag

Somnade efter 3 igår, ändå är jag vaken nu.. Men det är skönt på ett sett! Ligger i sängen fortfarande, och har sällskap av Musse, mys! Tror jag snart ska ta mig ut på en pw i solen innan frukosten, det låter som en bra idé så, så blir det nog! Vi hörs, puss!

Godnatt



Hemma

Kom hem runt 10, var skönt att bara slänga sig i soffan. Där har jag legat sen jag kom hem, kollar på segemyr med min syster och hennes kille! Är så sällskapssjuk nu när jag har haft sällskap varje kväll i en vecka, så vill inte ligga själv på rummet haha. Det är roligare än jag minns det, så det är kul att få skratta lite!

Mot Alvesta

Är på väg till tåget nu, alltid lika jobbigt.. Men vi ses om mindre än två veckor så det gör allt lite lättare! Har haft ett jättebra lov här, älskar att umgås med min fina. Även med mina vänner som jag snart får träffa också! Nu ska jag vara sociala med alla i bilen, vi hörs någon gång!
Såg även Växjös största as idag, haha så dum. 

Vi bjuder på den här snygga bilden! ;)

Promenad

Är ute och går med Simon och Linn och njuter av denna underbara sol, underbart! 



Glass i solen



Lördag

Godmorgon! 
Vi har precis ätit, tog frukost och åt i sängen, mys! Om ett tag ska vi upp till maxi så jag kan handla lite. Sen får vi se vad vi gör! Just nu kollar vi på Pocahontas, så kul! Ha en bra dag och njut av solen, antar att ni flesta läsare har det idag? Vi hörs!

Tvmys

Kom hem för nån timme sen, har haft det supertrevligt! Pratat och skrattat mycket. Nu ligger vi i sängen och kollar på tv, tror vi ska sova snart för båda är trötta. Men först blir det massa gos, för i morgon åker jag hem :(

Fått leta påskägg




Långfredagen

Hej på er!
Vi ska iväg till vislanda för att äta och fira påsken! Ska väl bli kul! 
Är lite ledsen över att jag inte är hemma, för vi brukar fira med släkten. Fast ingen annan av familjen är hemma så kanske inte hade gjort det, men ändå.. Nu ska vi poppa massa musik i bilen, vi hörs!

Twilight

Jag, Linn och Simon ligger och trängs i hans lilla 120 säng framför twilight, myys! Sen för vi se om vi startar någon annan film eller bara kollar på tv! Vi firar in att Simon har långhelg med detta smarriga också! 



Hockey

KOM IGEN NU DÅ FÄRJESTAD!!! TA HEM EN VINST!

Sitter som på nålar just nu, låt dem vända.. Färjestad ska fan vinna hela skiten!

Shopping

Nu ska vi strosa runt på Grand och hoppas på att man får spendera lite pengar!

Iväg

Simon kommer snart hem, då ska vi åka iväg på lite ärenden! Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

Nathan Scott♥


Lunch

Det här sitter bra i magen en dag som denna när jag har migrän! 

Torsdag

Hej på er. 
Slocknade vid 1 igår med tvn på och alla dosor i sängen, vaknade kvart i 6 med världens huvudvärk. Så gick upp med Simon och åt frukost, försökte sen somna om när han åkte, det har inte gått så jättebra.. Ligger med fönstret öppet ändå är det skit varmt, och huvudvärken är kvar, får panik.. Så nu har jag gett upp att försöka somna om, så ligger och kollar på tv istället. Hoppas ni mår bra så hörs vi förhoppningsvis senare.

Tröttis

Ligger i sängen och kollar på twilight, älskar att alla filmer visas nu till den 19onde för då har man något att titta på om kvällarna. När den är slut börjar criminal minds, bra tajming! Så ska kolla på det och försöka att inte somna som jag gjort innan, igår vaknade jag klockan 3 för hade somnat under programmet haha! Hjärtat ligger och sover jämte mig, söten! Han är så duktigt så som jobbar, min fina kille! Ska fortsätta titta nu, hoppas ni har haft en bra kväll! 

Ute på promenad




Say it loud



American Mary

Som rubriken lyder kollar jag på american Mary med Linn, jag har aldrig sett den men hon säger att den är bra så ger den en chans! Vi hörs.

Onsdag

Hej på er! 
Simon var hemma för ett tag sen, så då åt jag lunch med honom. Nu ligger jag i sängen och kollar på awkward, sen måste jag läsa i svenska boken. Så tråkigt, men har varit duktigt och läst mins 20 sidor per dag, så snart har jag läst ut den hoppas jag! Sen får vi se vad jag hittar på, blir väl att kolla på revenge eller så.

Twilight

Hjärtat ligger och små snarkar jämte mig, mys! Och jag ligger och kollar på twilight, så bra filmer! Sen efter den blir det criminal minds! 

Hockey

Kom precis ut ur duschen, riktigt skönt! Nu ligger vi i sängen och glor på hockey, får hoppas att Färjestad vänder snart!! Sen blir det att titta på twilight, får se om jag kollar klart hockeyn, beror helt på hur det går haha. Tröstäter naturgodis också, världens sämsta kväll.

Tisdagslyx

Vi lyxar till det med pizza idag, som vi nu ska äta framför iron man 2. Sen blir det hockey!

MTV movie awards

Kollar på MTV movie awards just nu, så kul! Zac efron fick sitt pris nyss, OMG säger jag bara. Drar av sig tröjan inför alla, gash så snygg! Och nu får även chaning tatum sitt pris, två riktiga snyggingar! Som är så jävla bra skådisar, åhåh! 



Tisdag

Idag sov jag till halv 11, en riktigt lång sovmorgon! Somnade även runt 12 igår, var så trött. 

Nu ligger jag i sängen och kollar på desprete housewifes, så bra! Hjärtat kommer snart så då ska vi äta lunch, är hungrig så det är perfekt! Sen får vi se hur jag spenderar resten av dagen när han jobbar! 

CSI

Kollar på CSI just nu och myser i hjärtats famn, underbart! Var uppe på maxi innan och köpte lite gott, fick syn på Tom och Jerry kexen, var bara tvungen att köpa dem! De är så himla goda, och det bästa från barndomen! 

-



Dessa remixer alltså!

Dem här remixerna är så grymt bra, ni bara måste lyssna!
 

Efter läsning

Läste några sidor i boken innan, men nu tog jag fram datorn för att kolla revenge, så spännande! Ligger nerbäddad under täcket, fryser så himla mycket.. Det regnade innan så att ligga här och höra regnet smattra mot rutan var bra mysigt! Det enda som fattades var min älskling. Nu ska jag fortsätta titta och hoppas på att tiden går fort och blir halv 5 snart!

Måndag

Godmorgon! 
Har precis gjort mig klar, Simon kommer snart och hämtar upp mig så ska vi åka och besikta hans bil. Får hoppas på att den går igenom, men det tror jag! Sen blir det att åka hem och plugga lite tror jag, eller ja läsa i boken som måste vara utläst snart. Sen får vi se vad jag hittar på!

Gosigt

Ligger i sängen och slö glor på tvn, Lollo tipsade om något program på Discovery om hitler så kollar på det. Ska snart sova eftersom jag ska upp runt 9 i morgon. Hela näsan är igentäppt, har tagit nässpray men det släpper inte, jag blir tokig. VILL BLI FRISK. Så jag hoppas jag kan sova, jag vill liksom kunna vakna utan att vara helt torr i käften, hatar det.. Tycker att det är så vidrigt haha! Har en sovande sötnos brevid mig, så det gör väl allt lite bättre, så mysigt att höra honom små snarka! Men nu ska jag kolla runt på we<3it och på tvn, sov gott alla fina!

True



Slättamåla/väckelsång

Vi åkte till Simons syssling och pratade lite med han och Simons pappa. Vi hälsade på fåren, lammen och deras kyklingar, så söta!! Skulle vilja ha en liten kykling eller anka springa runt hemma, kruxet är väl när dem blir större haha. Sen åkte vi vidare och träffade Simons farmor och farfar, vi fikade, prata och hade det mysigt! Nu blir det att fortsätta titta på iron man helt proppmätta efter maten!

Vart ska vi?



Söndag

Hej på er!
Igår somnade jag till en film, sen vaknade jag och då låg vi och prata i nån timme. Sen låg vi och småslumra. Sen efter halv 3 somnade jag och sov hela natten. Så idag sov vi till 11, riktigt skönt! Hjärtat kliade mig på ryggen och massera mig i 30 min, helt underbart! Vi har precis ätit och ska snart hoppa in i duschen innan vi åker iväg!

Filmmys

Ligger i sängen och kollar på bad grandpa med Simon och Linn, haha så rolig film! Lördagsmys har vi också, bra kväll helt enkelt!

2010

En klasskompis skickade en bild till mig, på mig, biw, Jenny och våran gamla mentor. Åh Gud så små vi var, även riktigt glada! Saknar dessa personer så himla mycket, fast träffar biw nästan varje dag som tur är!♡

På promenad



Proppmätt

Är helt proppmätt efter maten. Nu blir det sängläge haha!


I hope so!



Lördag

Godmorgon! 
Även fast vi somnade efter två så vaknade jag efter nio helt klarvaken. Så nu ligger jag och väntar på att Simon ska vakna, har han inte vaknat innan tio väcker jag honom, för är hungrig haha! Hjärtat har även flyttat sig närmre mig nu när han sover, så underbart gosigt. Vi får se vad vi hittar på idag, har inget planerat iallafall. Men vi hörs senare, puss! 

Sov gott!

Nu ska jag och hjärtat sova, båda är sjukt trötta. Så får bli skedad inatt, hur underbart är inte det?

Hos gosen

Kom hem till Simon för några timmar sen, då var det bara att slänga på sig mjukisar och lägga sig i sängen, underbart! Är så jävla trött haha. Nu kollar vi på tv och väntar på att en film ska börja som jag, Simon och Linn ska se. Sen ska jag sova, om jag inte däckar innan, har en tendens att göra det till filmer. Vi hörs!

Jag dör!



HEJDÅ STOCKHOLM



Fredag

Godmorgon!
Idag får vi äntligen lov!! Så skönt. Är riktigt skoltrött så lovet är efterlängtat! Ska snart gå till bussen, lite jobbigt med min stora väska, för den väger som fan haha! Men sånt är livet. Ska iväg till skolan och träffa mina fina vänner innan jag åker till Simon, så det blir bra! Hoppas ni får en bra dag, puss!

Äntligen

Ligger i sängen just nu och ska snart försöka sova, äntligen! Får sova rätt länge i morgon, så skönt. Har verkligen stressat hela kvällen med packningen och annat, så hoppas jag inte har glömt något! Ska gosa lite med Musse innan jag sover, kommer sakna mina små gosisar! Hoppas ni sover gott, godnatt!

Haha sant ;)


Myys

Sitter just nu och kollar på lyxfällan, väntar på att blacklist ska börja. Har fixat lite frukt också, gott! Även energidricka, förvånade? ;)

IN OCH KOLLA!

Jag tycker att alla ska börja läsa min bästaväns nya blogg, det skulle göra henne jätteglad! Så in och kolla nu direkt!!
http://biwkerdklai.blo.gg/

Packar



Torsdag

Godmorgon! 
Idag är jag riktigt trött, mina katter har väckt mig i flera dagar nu runt halv 5, så jobbigt. Vaknade upp till -5 grader, inte ett dugg kul! Det räcker väl med att det snöa igår, fast den la sig inte på backen som tur var. Nu ska jag snart gå till tåget, ska bli kul med praktik! Sen blir det hem och packa och dona, stressigt! Men så är det. Ha en bra dag allihopa!

Min ängel

För två år sen togs du ifrån mig här från jorden och blev den finaste ängeln. Att den här vidriga sjukdomen skulle drabba just dig, inte bara en gång utan tre. Fan. Önskar att jag hade kunnat tagit din plats, få känna den smärtan du fick, den du inte förtjäna att känna. Världens snällaste människa, drabbades av den hemskaste sjukdomen av dom alla, det är inte rättvist. Du borde leva här, oss mig där du hör hemma. Hatar att jag var så dum och inte tog mer tid med dig.. Hatar även av hela mitt hjärta att jag blev sjuk, och inte kunde träffa dig för du hade inte så bra immunförsvar. Hade jag vetat på din födelsedag att det var sista gången jag skulle se dig, då hade jag aldrig lämnat din sida. Nu, två år senare kommer jag på mig själv att tänka "nu ska jag gå upp och umgås med mormor" sen så kommer smällen att nej det går inte. För du finns inte hundra meter bort, eller ett samtal härifrån. Utan du är långt borta, på ett ställe där man inte kan nå dig. 

Jag vet att du är på en lyckligare plats nu, där din smärta har upphört. Och du lever vidare med morfar, och ni är så glada tillsammans! Önskar att jag kunde få se er, där ni står tättintill varandra och ler enda upp till öronen. Jag hoppas att du tittar ner på mig från himlen och är stolt över mig, för jag är stolt över dig. Du är min hjälte, en riktig kämpe! Möter jag något tufft så tänker jag "klarar min mormor av att slå cancern två gånger, då klarar jag nog det här hindret som är mindre än hennes". Jag är så glad att just du är min mormor och den tiden vi fick tillsammans, jag kommer aldrig glömma dig. Jag saknar dig så himla mycket. Du får hälsa morfar, jag älskar dig♡

Knullar i käften



Filmmys

Mamma och jag är ensamma hemma, så skönt. Så nu ska vi titta på film och mysa!

Min dag blev lite bättre

Att få det här smset gjorde min värdelösa dag lite bättre, min fina pojke. Hade verkligen behövt den där bamsekramen på riktigt..♡


Onsdag

Godmorgon! 
Idag är jag rätt pigg fanatisk, även fast jag hade svårt att sova igår. Fast mitt humör är inte på topp, då det här är den sämsta dagen i mitt liv.
Hoppas att dagen går fort så jag kan få åka hem och fixa det jag behöver, men dagarna brukar gå fort för har så kul! Nu ska jag börja gå mot tåget, ha en bra dag så hörs vi!

Sov gott!



Film

Kollar just nu på film med mina föräldrar, den är riktigt spännande! Har ätit en stor fruktsallad också, så gott! Och drack livets dryck med haha, så goda! Älskar redbull! 

Onepiece mys



Tisdag

Godmorgon.
Idag vaknade jag med huvudvärk, så jobbigt. Den har inte försvunnit helt så jag hoppas den gör det, för går länge idag så orkar inte ha huvudvärk hela dagen. Sitter i bilen på väg till skolan, så jävla skönt att slippa bussen. Efter skolan ska jag bara hem och lägga mig i sängen och stanna där, vara lat och bara vara. Låter som en superbra ide! Ha det bra idag, puss!

Godnatt

Börjar känna av huvudet och illamående så ska försöka sova nu, och ladda upp för den segaste dagen i skolan. Vi hörs i morgon, sov gott!

Ingenting varar för evigt..

Har ni någon gång suttit och tänkt på allting ni borde ha sagt och gjort med en person medan ni hade honom/henne vid eran sida? Hur ni ångrat att ni inte sa allting ni kände? Det har iallafall jag. Hur jag nu har glidit ifrån personer som betydde så mycket och idag har man ingen kontkat med dem. Det kanske är mitt fel att vi inte har någon kontakt, kanske var det jag som slutade höra av mig. Men är det inte då folk ska kunna skicka iväg ett sms själva eller ringa upp en?
 
Jag tycker det är så tråkigt hur folk bara försvinner ur ens liv utan att ens säga hejdå eller ge en förklaring på varför de inte vill stanna längre. Det gör ont i hjärtat, av många anledningar. Att någon man kunde dela allting med bara helt plötsligt väljer att vända sig om och gå, och då står man kvar där. Helt förvirrad över vad som händer. Har så många jag har haft superbra kontakt med, sen en dag pratar vi inte ens med varandra. 
 
Jag har därför genom åren insett att ingenting varar för evigt, vissa saker kan självklart göra det. Men allting kan inte vara för evigt, hur mycket vi än vill det. De vänner jag har idag önskar jag av hela mitt hjärta att jag får behålla hela livet, för de är dem bästa som finns! 
 
Ta vara på tiden ni får med era nära och kära, lev i nuet och bara njut av tiden. Säg allting ni känner, det skadar inte att säga ''jag älskar dig'' flera gånger om dagen, det kan aldrig bli för många gånger! Då slipper ni stå där några år senare och ångra allting ni aldrig gjorde och sa. 

-



Måndag

Godmorgon!
Är skapligt pigg idag även fast jag somnade ganska sent igår. Idag efter skolan blir det att plugga, pluggade aldrig igår på det jag har prov på i morgon, så dum är jag. Nu ska jag snart gå till bussen, det spöregnar ute så det känns inte så lockande. Ni får ha en bra dag, puss!

Försöka sova

Nu ska jag föröska sova, fick sån djävulsk magvärk så hoppas det går. Har legat i sängen ett tag och funderat och tänkt, vilket aldrig leder till något bra, men försöker göra det bästa av situationen. Längtar tills i morgon då jag får träffa mina fina vänner, de som ALLTID får mig på bra humör! Sov gott alla fina!

Så onyttig

Har varit så himla onyttig nu när jag är sjuk, får ingen motivation till att ens ta mig ut och gå eller ge fan i onyttigheterna. Ska försöka strunta i dom nästa vecka, och hoppas på att jag snart blir frisk och kan börja träna!! Sitter och mumsar i mig detta framför filmen, så gott! Försöker döva söndagsångesten haha ;)

Ansiktsmask

Sitter just nu med ansiktsmask, så skönt! Ska snart hoppa in i duschen och ha hårinpackning, raka benen osv, underbart! Sen blir det filmmys!

Man måste ju bjuda på sig själv! ;)

Mini shopping



God glass!



Mot Uppsala

Sitter i bilen på väg till stan, precis som jag ville, haha! Sitter med musik i hörlurarna och ska passa på att plugga lite, har en bok i svenska som måste läsas ut, har haft den ett tag men inte börjat än, dåligt dåligt. Gör allt i sista stund som vanligt.. Sen har jag även prov på tisdag så bara börja lite smått nu, vi hörs senare! 

Söndag

Godmorgon! 
Vaknade vid 10 idag, gick upp och åt en stor frukost med familjen, riktigt mysigt! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och kollar på Pippi, haha för gosig film! Ska snart hoppa in i duschen, sen får vi se vad jag hittar på. Hoppas mamma vill göra det jag har gett som förslag, vi får se helt enkelt. Puss! 

Godnatt!

Nu ska jag sova, blev sjukt trött. Städade rummet innan, dammade och dammsög osv så passade även på att byta lakan. Sen duschade jag så nu ligger jag i en nybäddad säng ren, så mys! Luktar så ljuvligt gott, åh! Få bli omhållen inatt av mitt hjärta hade inte varit fel, men snart så! Hoppas ni har haft en bra kväll och sover gott!

Hur gott?

Hämtade precis kladdkaka, glass och jordgubbar, så gott! Slö glor på någon film som är på 4an, verkar väl vara helt okej! Har snapchatat med en massa kompisar hela kvällen, så kul! Har skrattat så att tårarna har sprutat, Gud vilka bilder jag har fått och sparat, haha! Åh så glad jag är över att ha dom underbara vänner jag har, kärlek till er!
 

Good music


Välbehövligt ♡



~



Promenad

Har precis lämnat mina fina vänner vid tåget, är just nu på väg hem. Det är sol och har musik på hösta volym i lurarna, bäst!



Lördag

Hej på er!
Vi sitter just nu och bara tar det lugnt och tittar på tv, alla är trötta så det är skönt! Vi kollar på top 20 funniest på femman, sjukt kul. Vissa personer är ju bara för dumma haha! Dom ska snart hem, vilket suger, för kommer få så tråkigt. Men vi får se vad som händer, vi hörs senare puss!

Läskigt va?

Tänk på det här innan ni sover, det är jävligt obehagligt tycker jag. Godnatt på er, hoppas ni kan sova! ;)

Fredagsmys

Ska precis börja kolla på bad grandpa, så rolig film haha! Sitter och mumsar med glass gör vi med, supergott!

Hemma

Nu är vi alla samlade hemma hos mig, så nu ska vi äta tacos, supergott! Hörs senare, puss!

Två favoriter


Fredag

Äntligen är fredagen här!! Det är en vecka kvar tills vi får påsklov vilket innebär att jag åker till min älskling, as bra!! Nu ska jag snart gå till bussen, så hoppas jag att dagen i skolan går fort, mitt humör är på topp så det gör den nog! Sen efter skolan åker jag och biw till Uppsala, sen får vi se om Andrea hinner in eller om hon åker direkt till mig. Så hela min fredagskväll blir att umgås med dom, superkul! Ha en bra dag!

Sova

Efter en lång och bra dag ska jag nu sova, får sova enda till 8 i morgon, underbart! Ska gosa lite med min lillkille och kolla på tv innan jag sover, mys! Godnatt på er! 
Älskar färgen på nagellacket.



Best thing ever



Sån är jag

Jag shoppar alltid när jag egentligen inte har pengar till det, men blev typ kär i dessa shorts! Var bara tvungen att ha dom! Fick även 20% av dom på Cubus, supersnällt! Är så nöjd med dom!

Så gott

Syster bjuder på kinamat, världens bästa! Ska bli riktigt gott!!

Torsdag

Igår efter filmen gick jag och la mig, och somnade typ direkt, fick migrän så det var riktigt skönt att jag kunde somna så snabbt. Kunde knappt gå, för såg nästan ingenting och det snurrade i hela huvudet, lite läskigt faktiskt..

Idag efter praktiken ska jag möta upp min kära syster i stan för att umgås med henne, vi får se vad vi hittar på! Nu ska jag snart gå till tåget, är ca -2 ute så ut är inget jag vill.. Men jag måste. Vi hörs senare, ha en bra dag!

Filmmys

Ska kolla på film med mamma och pappa nu! Var på Ica innan, eftersom att jag inte tyckte att glassen jag åt igår så köpte jag en halfed baked idag som jag egentligen ville ha igår haha! Förkylningen är värre och har världens huvudvärk, så det här är jag värd, ja jag tycker synd om mig själv haha!

Njuter av solen



Onsdag

Godmorgon!
Idag är jag också riktigt trött, var väldigt svårt att lämna sängen idag. Vaknade upp till minus grader också, inte ett dugg kul, vill ju ha vår!! Står och väntar på tåget nu, riktigt kallt så hoppas att det är i tid, upptåget har en tendens att alltid vara sent. Hoppas att dagen går fort så jag kan få åka hem, märks att jag alltid vill hem va? Haha! Solen skiner så det gör väl den här dagen lite bättre, ha en bra dag!

Nya tröjan på bilden, hjärtat och jag köpte lika så nu matchar vi varandra med två tröjor ;)

Sägen ropar

Nu ska jag sova, sov så dåligt inatt så är riktigt trött. Ska även upp tidigare än vanligt i morgon eftersom det är praktik! Är inte ett dugg taggad nu, men det kommer jag bli i morgon efter en natts sömn! Hoppas ni har haft en bra dag och sover gott!

Unnar mig

Åh vad kul detta ska bli, har aldrig smakat den här så ska bli spännande och se om jag tycker om den! Nu ska jag kolla på the big Bang Theory sen Mum, bra tisdag helt enkelt!

True.



Tisdag

Usch idag är jag riktigt trött, kunde verkligen inte sova igår, somnade efter halv 1, så idag är jag helt slut i huvudet. Går även till 4 ungefär, vilket inte känns så kul. Vill bara ligga hemma i sängen hela dagen, för kollar man ut så snöar det, att behöva gå ut lockar inte ett dugg. Ska snart dra mig till bussen, hoppas att dagen går fort så jag kan få åka hem, inte lust att göra någonting idag. Men vi hörs senare, ha det bra!

RSS 2.0