Finally!



Bra kväll

Min syster och hennes kompis var här innan, dem fixade sig osv för dem skulle ut. Så har umgåtts med dem och familjen, riktigt underbart. Sen har jag pratat med bästavän några timmar, alltid lika kul! 

Nu sitter jag och Simon i soffan och kollar på big brother från igår, sen ska jag se vampire diaries, så taggad!! Har tagit fram lite fredagsmys med, alltid lika gott!

Fredag

Gårkvällen var super mysig, hade det så himla kul! Vi skrattade tills tårarna sprutade och tills man fick ont i magen, har det alltid så kul med mina tjejer! 

Kom hem runt halv 3, tog en promenad hem i kylan från tåget, vilket behövdes för kände av huvudet så behövde luften. När jag kom hem böt jag om till myskläder och la mig i soffan, så nu ligger jag här och kollar paradise hotel. Har missat massa avsnitt på många serier nu så ska ta igen allt idag, ska bli en lat dag, underbart! Nu ska jag fortsätta titta, puss på er! 

Minnen

Ligger och kollar på high school musical 3, älskar dessa filmer! Och att min kärlek är med gör allt, så fin. Har så mycket minnen med dessa filmer så det finns inte, kommer alltid tycka om dem


Torsdag

Hej på er!
Idag vaknade jag av mig själv vid 9, riktigt skönt då jag vaknat av alarm hela veckan! Gick då upp och tittade på gårdagens big brother med Simon, sen fixade vi en stor frukost och åt, bra start på den här torsdagen. 
Nu sitter jag på tåget på väg in till Gävle, ska ha ännu en körlektion. Sen efter den ska jag in till stan med Andrea och biw, ska bli så roligt eftersom det var längesen alla tre umgicks. Nu ska fortsätta lyssna på musik och bara njuta av solen som har valt att komma fram idag. Ha en bra dag allihopa! 

Kvällen

Idag har jag inte gjort så mycket, kollade på film nu på kvällen, den var faktiskt helt okej! Är sjukt trött så ska snart försöka sova, ligger i en säng nyduschad i nytvättade lakan, bästa känslan! Ska kolla lite på tv och somna till det, hoppas ni sover gott inatt! 

~



Onsdag

Godmorgon! 
Dum som jag är har jag idag valt att ha praktik, börjar ångra det nu haha. Är så himla trött och har ont i huvudet, jag har sovit skit dåligt de senaste nätterna. Jag förstår inte vad felet är, känner mig aldrig utvilad. Men får ledigt en dag när jag ska på konsert så det är värt att ha praktik idag, så bara försöka se det positivt så blir allt bra! 
Sitter på tåget nu in till stan, ska försöka vila nu och lyssna på musik. Hoppas ni får en fin dag, så hörs vi! 

Bästa

Kollar på teen wolf just nu, börjar kolla om på det för det är så himla bra! 

Tisdag

Hej på er! 
Dålig uppdatering dem senaste dagarna, har bara inte haft lust och ork att skriva. Ska försöka bli bättre nu! 

Igår mötte jag upp biw, sen åkte vi tillsammans in till Gävle. Jag hade min allra första körlektion, och den gick bra! Sen tog vi tåget till stan och åt, sen vidare till matte och umgicks med några stycken, kollade på film osv. Bra kväll helt enkelt! Sen när jag kom hem vid 1 slocknade jag ganska direkt. 

Nu sitter jag på tåget på väg in till Gävle för ännu en körlektion, är skit trött och har inte alls någon lust, men men det är bara att bita ihop. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi.

Söndag

Igår åkte jag in till stan vid 11 och mötte upp bästavän, då gick vi runt och titta och biw shoppade lite. Sen tog vi bussen till matte och hade pizza och filmkväll. Riktigt kul att umgås med härliga människor! Vi kom hem till biw runt 3, då snackade vi bara och kolla serier. 

Nu sitter jag på bussen hem, min farfar och Ann-Charlotte kommer, så syster och hennes kille kommer med. Så blir att umgås med dem idag, ska bli mysigt då jag inte träffat dem på länge. Nu ska jag lyssna på musik och njuta av den, puss på er! 

Kvällen

När jag kom hem från stan tog jag en promenad på 1-1,5 timme, riktigt skönt. Pratade även 2 timmar med biw, alltid lika kul! Nu har jag kommit ut ur duschen, hunnit gosa lite med kattungarna och fixat middag. Så ska lägga mig i sängen och se nyaste vampire diaries, som jag har längtat! Bra start på lovet liksom! 

Fredag

Äntligen så är fredagen här, vilket betyder att jag får lov om ca 4 timmar, så underbart! Sitter på bussen på väg till skolan nu, efter den så kanske jag åker in till stan, det beror lite på mina föräldrar. 
Alltså ingen förstår hur glad jag är idag, herregud! Och i morgon får jag äntligen umgås med bästavän, så bra start på lovet alltså! 
Nej nu ska jag sluta skriva haha, kommer inget vettigt ur mig ändå, vi hörs! Puss

ÄNTLIGEN!!



!!



Torsdag

Idag var jag irriterad när jag vaknade, haha shit alltså, tycker synd om Simon eftersom han fick ta skiten.
Har huvudvärk och jag hoppas av hela mitt hjärta att den försvinner, för orkar inte gå med den hela dagen, seriöst.. Aja, jag håller tummarna iallafall! Hoppas ni mår bra och får en kanon dag, så hörs vi!

Godnatt

Nu ska jag försöka sova, är så himla trött. Börjar även få huvudvärk.. Är bara på så dåligt humör utan att veta varför, det suger. 
Min dag var iallafall bra! Träffade bästavän och umgicks med henne, alltid lika roligt! Fick även med mig lite shopping hem, inte så bra för min plånbok men bra för mig ;) 
Nej nu ska jag sova, godnatt på er! 

Onsdag

Godmorgon! 
Sitter nu på tåget på väg till stan, är på skapligt bra humör idag och det är jag glad över! Känner på mig att det kommer gå bra och att dagen kommer gå riktigt fort! Eller snarare så att jag hoppas det, men tror nog den kommer det. Efter praktiken ska jag nog träffa biw, ska bli riktigt kul då vi inte har träffats på as länge, saknar ihjäl mig efter henne! Så jag hoppas verkligen att vi hinner ses. 
Hoppas ni får en fin dag! 

~



Bebismys



Tisdag

I morse när jag vaknade hade jag sån stor lust att bara vara hemma, men jag pallrade mig upp, så är glad över mig själv nu! Idag slutar jag vid halv 4, då hämtar min syster upp mig, hon ska till tandläkaren så jag gör henne sällskap, sen gör hon mig sällskap där, jag har tid lite senare. Så jag ska äntligen få göra en bettskena, så hoppas det kan hjälpa mig lite mot mina spänningar och mot huvudvärken nu. Nej nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka bli på lite bättre humör så jag orkar med skoldagen. Hoppas ni får en bra dag fina ni!

Tv

Tittar på devious maids nu, så bra! Äter lite frukt med, helt underbart vad gott det är! 
Mår bättre nu, är så tacksam över att jag har så fina människor runt omkring mig, ni är oslagbara! När programmet är slut ska jag försöka sova, är riktigt trött så ska bli skönt! Vi hörs mer i morgon om jag inte kikar in här senare, sov gott! 

Måndag

Då var det måndag igen, riktigt segt. Men bara några dagar kvar till lov så jag klagar inte. Har precis ätit, så sitter nu helt död i soffan med världens huvudvärk, orkar verkligen inte må såhär. Blir så himla nedstämd och allt jag mår dåligt över kommer upp till ytan, nej jag orkar inte.
Ska kolla på bb nu från i lördags, sen bara ligga i soffan och ta det lugnt. 

00:12

Ligger i sängen och försöker sova, klockan är alldeles för mycket och jag räknar timmarna jag får sova vilket bara blir mindre och mindre. Hatar när man har för mycket i huvudet som gör att man inte kan slappna av och somna. Jag hoppas att jag somnar snart så jag får skapligt med sömn. Godnatt fina läsare, hoppas ni sover gott inatt. 

Filmmys



Söndag

Hej på er!
Vaknade vid 10 idag, riktigt skönt att vakna i tid. Gick upp och åt frukost sen gick jag, mina föräldrar och Simon ut i skogen och letade svamp. Vi hittade lite och det var härligt att gå ensam, det är så fridfullt, eller vad man ska säga haha. När jag kom hem tog jag mig en timmes promenad, sen gjorde jag övningar osv, det gick bra så är nöjd! 
Nu sitter jag i soffan och är mätt på den goda maten vi åt. Ska se nyaste avsnittet på vd nu, det slutade så spännande så är glad att jag äntligen ska få se det nu, vi hörs! 

• godnatt



~



Lördag

Hej på er! 
I morse väckte pappa oss på ett sätt som inte var så himla kul, han började knacka på dörren så som sheldon i the big Bang Theory gör, och sen tände han och släckte lampan. Så vaknade gjorde man iallafall, tur att han tyckte det var kul, mindre roligt för oss andra haha! Efter frukosten så tog jag mig ut på en timmes powerwalk, riktigt skönt. Saknar att springa, meN är förkyld så får vänta med det tills jag är bättre. Nu ska jag måla naglarna och fixa mig osv, vi ska följa med familjen och gå ut och äta med deras kompisar, ska bli kul. Vi hörs! 

Såhär mysigt hade jag det igår kväll! 

Bjuden på mat

Simon bjöd mig på middag, vi åt på tzatziki. Så himla mysigt ställe, och god mat! 
När vi hade ätit åkte vi och handla innan vi åkte hem, så vi handlade saker till marängswish. Det sitter vi nu mätta på framför tvn, ska nog snart se film om jag får bestämma haha. Hoppas ni har en fin kväll.

Fredag

Äntligen fredag, vilket betyder att jag har helg nu, så skönt! 
Kom precis till stationen, så står Simon där och när jag hoppar in i bilen så säger han att vi ska in till stan, mer får jag inte veta. Så undrar vad han har planerat haha! Uppdaterar er senare om det ifall ni är nyfikna ;) ha en fortsatt bra dag, puss!

Älskar mitt nya skal



Torsdag

Godmorgon! 
Sitter på praktiken och äter frukost just nu, fixade en smoothie i morse som jag tog med mig, supergott! Jag börjar snart, så jag hoppas tiden går fort idag, men det tror jag för det är mycket att göra. Är så trött för somnade sent igår, är alltid lika dum, haha. Nej nu ska jag fixa det sista, hoppas ni får en bra dag! 

Onsdag

Hej på er! 
Sitter just nu på praktiken och har lunch, så har precis ätit. Så nu sitter jag och tar det lugnt till jag börjar igen. Är så himla trött och fryser alldeles för mycket, så vill bara hem till soffan och krypa ner under täcket, framför brasan till en film. Men bara två timmar kvar tills jag slutar så det här klarar jag, haha. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt bra dag, puss! 

Tisdag

Hej på er! 
Sitter på bussen på väg till skolan nu, är så himla trött så vill egentligen bara vända hem. Bara kämpa sig igenom dagen. Efter skolan åker jag in till stan och möter upp simon! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ha en bra dag! 

Godnatt



Just nu



Sovaaa

Filmen var så himla bra! Jag hade gåshud hela filmen, helt seriöst. Det kändes som att man var på konserten, jag saknar den helgen så mycket.. Men får snart se killarna igen, AH!! 

När vi kom hem från stan tände vi en brasa, kröp ner under varsit täcke framför en film. Vi såg The to do list, den var helt okej! Vi fick skratta så det är vi glada över. Nu ska vi försöka sova, jag som bara har sovit i 30 minuter igår natt kommer sova riktigt gott nu! Godnatt på er! 

BIO



Söndag

Hej på er!
Blev ingen mer bloggning igår då vi blev lite stressade med matlagning och att hinna fixa oss innan vi skulle till harbo. Vi var på fest hemma hos Mattias, super trevlig kväll, verkligen! Alla människor är så himla trevliga, så kul! 
Vi "sov" kvar där, så vi åkte hem vid 1. Jag har fått en halvtimmes sömn medan alla andra iallafall har fått några timmar, men bra mår jag ändå! Nu sitter vi på tåget på väg in till stan, jag, biw och hennes kompis ska på bio, är så taggad! 

Frukost

Tänkte fresta er lite med en bild på min frukost! 

Fredag

Godmorgon! 
Idag åker jag till skolan en timme tidigare för att vara snäll och möta upp bästavän! Går en relativt kort skoldag, sen tar jag med mig tjejerna hem och fixar och donar innan vi drar iväg till harbo! Kommer bli en super fredag! Står och väntar på bussen nu, vill bara komma till skolan så jag kan få äta min frukost, haha! 

Godnatt

Jag låter bilden tala.  

Torsdagslyx



Nya skor

Unnade mig ett par nya vinter skor idag, har egentligen inte pengar men vad gör det om 100 år? 


Godnatt

Ligger i sängen och ska försöka sova, ska bli riktigt skönt för är så trött. Får nog skjuts till Uppsala i morgon också, skönt att slippa tåget. Nej nu ska jag lägga ifrån mig telefonen, sov gott sötisar! 

Babe

Onsdag

Godmorgon! 
Är så himla trött idag, kom knappt upp ur sängen i morse. Ville bara vara hemma när jag tittade ut och såg vilket tråkigt väder det var. Det spöregnade så var tvungen att gå idag, vilket resulterar i att jag är dyblöt. För en kärring kunde inte sänka farten när hon körde förbi mig, utan valde att stänka ner mig, tackar för det! Så nu sitter jag på tåget på väg till praktiken, hoppas dagen går fort. Vill hem och lägga mig i sängen, tror jag börjar bli förkyld för är snorig och känner av halsen, har inte tid för att bli sjuk nu juu. Men vi hörs, ha en bra dag! 

Portkod 1525

Har precis kollat på paradise hotel och nyaste avsnittet av portkod. Så kul att det har börjat, och avsnittet var sjukt bra! Så ni som aldrig har sett portkod, gör det! 
Nu ska jag sova så jag orkar med praktiken i morgon, godnatt på er!

Kvällsmys



Tisdag

Hej på er! 
Idag var vi i Uppsala med klassen, var på en kick off som UF höll i, fick lyssna på folk som drivit företag och dom gav lite tips osv. Sen fick vi lyssna på Johannes Hansen, som berättade om sin resa från att inte våga prata inför klassen till att föreläsa inför tusen personer. Det var riktigt intressant, så det var kul! 
När jag kom hem började jag baka bullar, vårat företag ska stå på en marknad för att tjäna lite pengar på torsdag. Dock ska jag ha praktik då jag missat mycket, men det gör mig ingenting! Nu kollar jag på ph från igår, ska snart hoppa in i duschen innan jag slänger mig i soffan för att se BB. 

Måndag

Hej på er!  
Skoldagen har gått skapligt fort, fick sluta tidigare så kom hem 1h tidigare, så skönt. Åt nyss så nu har jag slängt mig i soffan för att se paradise hotel från i onsdags innan jag ska gå iväg och klippa mig. Är även överlycklig idag för jag och några kompisar fick biljetter till idol finalen, vilket betyder att vi ska få se one direction igen!! 

Borde inte öppna mig här

Har för mycket tankar som inte får plats i huvudet, har så ont i magen. Är så jävla ledsen, förvirrad och arg. Vill inte vara med längre. Hur kunde du göra såhär? Trodde bättre om dig. 

Söndag

Idag har jag varit med min finaste vän, vi umgicks och bara pratade innan jag åkte hem. När jag kom hem tränade jag sen kollade jag på film med mina föräldrar. 

Ligger i min säng med nybytta lakan nyduschad och lyssnar på musik, rätt så härligt.
Hoppas ni har haft en fin dag kära ni. 



Dagen

Hallå! 
Idag har vi varit ute och gått, varit och fikat hos några och haft lite lördagsmys framför tvn. Har varit en lugn helg, riktigt skönt! Vi ligger nu i sängen och kollar runt på youtube, ska väll sova om ett tag. Jag hoppas ni har haft en bra lördag! 


Lördag

Godmorgon!
Ida var klockan ställd på 9, jag kom upp vid 20 över så då tog jag på mig träningskläder och stack ut på en springtur. Riktigt skönt att starta dagen så! Har precis duschat och fixat frukost, sitter och äter den nu. Älskar att fixa en god frukost som man i veckorna inte hinner göra! 
Vid 11 ska jag ta tåget till stan, ska åka till biw och spendera min dag och natt där. Men nu ska jag fortsätta äta sen göra mig klar, vi hörs! 

Läggdags

Blev lite tårar till vampire diaries, den serien alltså, shit så bra! Har längtat så himla mycket efter den här säsongen, så glad att den äntligen har börjat.
Nu ska jag försöka sova, ska upp i skaplig tid i morgon, godnatt på er! 

SOM JAG LÄNGTAT



Film

Ska kolla på film med mamma nu, har tagit fram lite fredagsmys som jag ska mumsa på. 


Fredagslyx

Idag har jag bakat dumlekakor, sen stod jag även för maten. Fixade fetaostbiffar med klyftpotatis och tzatziki, riktigt gott! Så sitter nu proppmätt och pratar lite med mina föräldrar, blir en lugn fredagkväll för mig den här helgen. 



Fredag

Godmorgon! 
Är skapligt pigg idag för att ha gått upp vid 7, är inte alls van vid det. Nu ska jag till skolan för att ta skolfoto sen till läkaren, jag hoppas dem kan hjälpa mig lite mer nu. Så blir en kort skoldag för mig! Hoppas ni får en fin fredag, puss! 


Sova

Nu ska jag försöka sova, har skolfoto klockan 9 så blir ingen sovmorgon i morgon. Lite segt, men slutar vid halv 11 tror jag eftersom jag ska till läkaren, har bara en lektion så det är skönt. Hoppas ni sover gott fina ni! 


Ut i kylan

Ska ut på en Springtur nu, inte sprungit på två dagar så är riktigt taggad! 


~



Torsdag

Godmorgon! 
Idag försov jag mig 20 minuter, så har stressat hela morgonen. Men har en sån snäll mamma som skjutsade mig till tåget eftersom jag inte hann cykla. Sitter just nu på tåget in mot Uppsala, är inte så taggad på praktik, är helt seg i kroppen. Är verkligen jättetrött, men men bara stå ut. Har ingen huvudvärk just nu så får vara glad över det. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, ha en bra dag! 

Sängen

Ska snart lägga ifrån mig telefonen och försöka sova, är inte så trött men hoppas på att bli det. Vill må bra i morgon, hur jag än mår så ska jag till praktiken, så är det bara. Kollade på film idag igen med mina föräldrar, riktigt mysigt att bara umgås med dem framför en brasa och film. Filmen var ganska rolig så var kul att få skratta lite. Ville bara kika in och säga godnatt, hoppas ni sover gott! 

Promenad

Är ute på en lugn promenad och snackar med bästavän!


Onsdag

Hej på er. 
I morse vaknade jag med migrän, inte så oväntat men blev så ledsen. Hatar att jag missar praktiken, för jag vill dit. Jag försökte gå upp och göra mig klar, men illamåendet var för starkt och huvudet dunkade för mycket. Så är riktigt irriterad på detta nu, jag vill slippa ha det såhär. Har tid hos en läkare på fredag så hoppas att jag kan få hjälp då. 

Nu ska jag snart gå upp, sov alldeles för länge idag, vilket gör mig ännu mer sur. Sov mig igenom alarmet vid 10 och sov till halv 12, riktigt surt. Så idag är min dag inte den bästa, så jag hoppas ni har en bättre dag!

RSS 2.0