Film

Har pratat med biw i ca tre timmar tror jag, så härligt att man kan prata om allt och ingenting med henne, bästa! Nu ska jag kolla på film med päronen, så myser till de ned ost och kex, gott!
Pappa och jag delar på det på tallriken så nej, det är inte bara jag som ska äta det haha.

Det finaste jag har



Exakt så.



Mat

Ska bli så gott med mat är verkligen superhungrig! Älskar verkligen grillat som ni redan vet!


Lördag

Hej på er! 
Ska snart åka till tåget, ska till örbyhus för att möta upp biw. Sen ska vi gå på örbyhusdagen, en tradition så det är kul! Så vi ska väl gå runt där lite och titta osv, får hoppas på att vädret håller i sig så vi slipper regn. Men ska fixa det sista nu, ha en bra dag!

Så trött

Nu ska jag sova, är riktigt trött. Har legat och läst och tittat på tv nu efter filmen, mys! Vi kollade på that awkward moment, åh Gud så bra den var! Min bejb var ju även med så det är ett plus, åhå gosen. Så den rekommenderar jag att ni ska se, helt klart sevärd! Men godnatt på er så hörs vi i morgon! 

Fredagsmys

Pratade med bästavän i telefon för ett tag sen, den kvinnan får mig att le oavsett vad, världens bästa! 

Nu ska jag och mamma kolla på film, myser till det med naturgodis och min goda dricka som smakar redbull!! 

Ut och springa



Dagens shopping

Inte så himla bra bilder, men ni får nöja er med dessa!

För skön låt


Matpaus



Fredag

Godmorgon på er! 
Vi sitter just nu i bilen på väg in till Uppsala,  ska ha en heldag där med min mamma och Amanda, så får vi se om min syster kommer. Biw ska vi släppa av på stan, sen åker vi till Gränby och så. Det regnar ute så det är en perfekt dag för att gå inne och shoppa!

Every night..

Nu ska vi sova, klockan är ställd på 8 så måste orka upp då. Godnatt fina ni!

Bara jag som gör det?

Men jag dör



Harry Potter

Idag kollar vi på andra Harry Potter, så bra filmer! Sjukt att jag inte har sett alla än haha! Men snart så har jag det kan jag lova. Vi fixade massa onyttigt som vi ska trycka i oss, så gott!

Go for it



Torsdag

Hej på er!
Var precis nere och åt frukost. Är nu uppe och lyssnar på musik. Ska fixa det sista innan vi går till bussen. 14:35 åker vi mot stan sen vidare till mig. Solen lyser så det är helt underbart! Fast blåser fortfarande så det är nog inte jättevarmt. Men det gör ingenting för är solen framme blir humöret alltid bättre. Vi hörs senare, ha det bra!

Kom ihåg det!

Godnatt!

Please marry me!!!






Ny långklänning

Köpte en ny klänning förra veckan från Cubus, så himla fin!

Filmmys

Sitter och tittar på Harry Potter och bara myser, en bra onsdag!

Så glad att jag har en vän som biw, ni som inte är vän med henne missar verkligen något. Det lovar jag er!

Nicke nyfiken!

Kollar på Nicke nyfiken nu, haha så mysig film!


Mot biw!



Onsdag

Så skönt att få sova ut idag, riktigt underbart! Har fixat en storfrukost som jag äter framför revenge, så himla spännande just nu!! Sen ska jag fixa mig och så innan jag åker iväg till biw!

Helt slut

Har världens huvudvärk, så ska försöka sova nu. Humöret har bara sjunkit, är så himla ledsen. Fan alltså. Får se om alla tankar låter mig sova, ska sova ut i morgon nu när jag har långhelg. Godnatt på er.

Tv-kväll

Maria wern är ikväll igen, så himla spännande! Så det kollar jag på nu och myser med smoothie och massa annat gott! 

Promenad

Kom precis in från en promenad med min kära syster, riktigt skönt! Vi tog oss en pratstund som var behövligt, är så glad att jag har en sån bra kontakt med min syster, litar på henne till 100! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen flörta åt mig massage av mamma för har så ont i nacken. Puss!

Det första jag gör

När jag kommer hem byter jag alltid om till mjukiskläder, det är det första jag gör. Så skönt att få av sig jeansen efter en lång dag! 
Nu ska jag starta revenge och ligga och titta på det, superhärligt! 

Tisdag

Godmorgon! 
Sitter och väntar på tåget nu, det är så jävla kallt ute, blåser satan. Vi ska på någon mässa i Älvsjö, ska väl bli kul eller något. Slipper veckans tråkigaste skoldag så ska inte klaga! Men nu ska jag fortsätta njuta av min musik och hoppas på att tåget är i tid och kommer snart, fryser som fan haha. Ha en bra dag! 

Godnatt

Nu ska jag sova så jag är pigg inför morgondagen innan jag får långledigt! Hoppas ni har haft en bra dag och sover gott mina fina läsare!

Haha åh så kul, älskar verkligen den här serien! Den är verkligen sevärd, lovar er! 


Maria wern

Har pratat med både bästavän och älskling i några timmar idag, helt underbart! Hade tänkt ta en sista minuten ner till hjärtat i morgon men det var dyrare än vi trodde haha, så det blir inget av med det. Men vi ses den 7:de så det blir bra ändå. Nu ska jag se Maria wern och mysa lite, underbart! 

Bra låt!


~



Revenge

Cyklade och postade ett brev till mamma innan, så himla kallt ute. Blåser verkligen iskallt. Så nu har jag tänt ljus och lagt mig i sängen under ett varmt täcke för att se revenge, mys!
 

Måndag

Hej på er! 
Vaknade på sämsta sättet idag, försov mig en halvtimme, så det var bara att stressa järnet. 
Sitter nu i skolan och har entreprenörskap, slutar om ca en timme, så skönt! Sen i morgon ska vi till Älvsjö med klassen och sen är man ledig resten av veckan, så jävla underbart! Men ska fortsätta jobba nu, vi hörs!

Kvällsmys

Innan jag sprang så städade jag och böt lakan, så ligger nu nyduschad i nytvättade lakan, bästa!! Så härligt känsla. Musse ligger här och myser med mig, min goseplutt. Han har iallfall saknat mig nu när jag sovit borta i en vecka, så ska bli riktigt skönt att sova i sin egna säng inatt ska ni veta. Nu ska vi gosa vidare och kolla på tv innan jag ska sova, godnatt på er!

Filmmys

Efter en välbehövlig dusch så sitter pappa och jag äter melon och vindruvor till en film, mamma ville inte ha, hur kan man tacka nej till detta? Ser ju supergott ut! 

Ut och springa



Grillat

Så himla gott med mat, att grilla är verkligen det bästa med sommaren. Helt underbart! 

I solen

Ligger just nu i en solstol och njuter av solen, helt underbart! Och våran poolduk har gått sönder för när vi tog fram den så var allt vatten borta. Så det suger att man inte kan bada nu när det är så varmt. Får nöja mig med en vatten spruta istället, det funkar med!

Söndag

Hej på er!
Vi har precis ätit frukost, ska snart gå över till dem och hämta det sista innan vi åker och handlar. Sen ska biw hem så då lägger jag mig nog i solen och hämtar hit hundarna. Låter super! Vi hörs senare, puss.

Gosar



Filmmys



Middag

Skulle bara slänga in en bild på våran middag och fresta er lite, haha puss!


Det här är livet

Det är ca 28 grader ute, biw och jag steker i solen med varsin dricka. Det är här livet hörni, fyfan så bra vi har det!


Varmt och skönt



Går på repeat hos mig


Lördag

Godmorgon på er! 
Idag sov vi till 10, riktigt skönt! Nu sitter vi hemma hos mig och äter frukost, vi är vrålhungriga så det ska bli supergott! Sen blir det att lägga sig i solstolen och njuta av solen, love it!

Sova

Gud så trött jag är, somnade typ i soffan innan. Så nu ska vi sova, ska bli riktigt skönt! Gosa lite med hundarna först, godnatt!

Kvällspromenad



Myskväll

Ligger i soffan och kollar på Green lantern som är på tvn, den är väl lite sisådär. Vi tog fram massa mys som vi ska trycka i oss nu, bra fredag! 

Min fina vän



MAT

Har suttit i solen hela dagen, underbart! Älskar det här!! Nu blir det mat, så jävla gott! Som pappa sa "McDonalds släng dig i väggen". Det här är så jävla mycket godare!

Njuter



Fredag

Godmorgon! 
Äntligen fredag, som jag har längtat! Det är min sista fredag i skolan i årskurs två, så jävla skönt! Slutar även 12 idag så det kan inte bli så mycket bättre. Det är sol ute så längtar tills jag kommer hem då jag kan slänga mig i solstolen! Sen får vi se vad biw och jag hittar på ikväll och i helgen, vi är ju fortfarande hundvakt så vi får se. Ska fixa det sista nu innan vi åker, ha en bra dag!

Försöka sova

Nu ska jag försöka sova, mina grannars hus är så sjukt varmt så det finns inte.. Att ha huvudvärk i den här värmen är inte kul, och hur jag ska lyckas somna vet jag inte. Men ska iallafall försöka nu. Jag hoppas ni sover gott inatt fina läsare! 

Kvällspromenad



Bebis

Min lilla bebis opererades idag, men som tur var så var det inget allvarligt. Så skönt, det lättade verkligen något från hjärtat när man fick reda på det. Min fina kille♡

Blacklist

Bästa med torsdagarna.

Film

Fixade en massa frukt som vi nu ska äta till en film, vi ska se perks of being a wallflower. Så hoppas den är bra! 
Ni blir lite frestade va? Erkänn! ;)

Mat



-



Torsdag

Godmorgon på er! 
Veckorna går så himla snabbt, håller nu inte med om det? Herregud alltså, haha. Kändes som att det var måndag igår, men det är riktigt härligt att dem går fort. Jag är riktigt trött idag, somnade nästan i duschen innan, haha. Fast nu är jag lite piggare nu när jag har varit igång. Nu ska jag snart cykla till tåget och ha min näst sista praktikdag på Cubus, riktigt tråkigt att det snart är slut. Men vi hörs senare, ha en bra dag!

Sleep time

Nu ska jag försöka sova, klockan är ställd på 6 för det är praktik som står på schemat! Fick även stå i kassan idag, var riktigt kul! Men nervöst och lite krångligt, men så är det när man inte är van. Hoppas ni har haft en bra dag och sover gott mina fina läsare! 

Slöar

Ligger i soffan och kollar på Maria wern, så spännande!! Kollar nån av er läsare också? Isåfall vad tycker ni om det? Är helt proppmätt för har tryck i mig en nektarin och några digestive, men gott var det iallfall!

Promenad



Fikar

Mamma hade gjort rabarberpaj så det sitter vi och mumsar på nu!


Onsdag

Godmorgon på er! 
Idag vaknade jag upp till sol, riktigt underbart! Att det kan göra så mycket av ens humör är sjukt, så idag är jag på bra humör! Sitter just nu på tåget på väg till Uppsala, är riktigt trött, ville verkligen inte gå upp när klockan ringde haha. Men nu ska jag lyssna på musik och bara vila om man kan kalla det så. Hoppas ni får en fin dag!

Sova

Nu måste jag sova, skulle jag behövt gjort för ett tag sen.. Ska upp 6 i morgon för praktiken, ska bli kul! Så nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag vaknar pigg i morgon och slipper huvudvärken. Räcker med att jag har haft den sen i söndags. Nej nu måste jag sluta skriva, godnatt på er finisar!

Maria wern

Myser framför Maria wern med vovvisarna och biw, bra avslut på dagen.


Sjukaste

HAHAH jag dör! Biw och jag är ute med hundarna och hinner komma Max 5 meter så upptäcker vi en död padda och jag skriker halsen av mig som resulterar med att biw också gör det. Alla i denna håla lär ju ha hört oss, haha så kul! Det roligaste idag. 



Miss my babe




Tisdag

Hej på er! 
Sitter nu i skolan och har inköp, så himla tråkigt. Tycker verkligen inte om tisdagarna i skolan, men bara att ta sig igenom den som jag har klarat av nu hela tvåan, haha. Ska fortsätta jobba nu så inte min lärare gnäller ännu mer än vad hon har gjort nu på morgonen. Ha en bra dag! 

Godnatt

Är skit trött, så nu ska jag försöka sova så jag inte försover mig som jag gjorde i morse. Har världens tråkigaste skoldag framför mig, men det är bara att kämpa sig igenom den, det är min näst sista tisdag i skolan, helt sjukt vad året har gått fort. Har dock inget att klaga på, för är ett år närmare studenten!! Håller på och somna, sov gott fina ni! 

Framför CSI



Om människor kunde respektera det



Gosigt

Var precis ute med hundarna i regnet, och nu ligger jag hemma i sängen. Ska kolla på blacklist och gosa med min bebis, åh hoppas det inte är någon fara. Då förstörs jag. Ska först ringa ett samtal, sen börja kolla. Puss!

-



Måndag

Då var det måndag igen, så segt. Men bara den här veckan kvar, sen är det bara 3 riktiga skoldagar och 1 praktik dag kvar innan jag tar sommarlov, så skönt! Sitter på bussen på väg till skolan nu för att ha två lektioner, jag slutar 11:20 så det är riktigt skönt kan jag lova er! Ha en bra dag så hörs vi!

Så trött

Nu ska vi sova, är så himla trötta! Har två små hundar med oss i sängen, mysigt just nu iallafall får väl se senare! Vi hörs i morgon, sov gott finisar! 

Dessa killar är så extremt snygga! 

Mat

Sitter nu proppmätta efter maten, det satt riktigt bra i magen! Tog en cider också för att försöka få känslan av lördag istället för söndag, det gick ju sådär haha. Nu ska vi plocka undan innan det blir en långpromenad med vovvarna! 

Film

Huvudet pallade inte med solen så gav upp och gick in och duscha. Så nu sitter vi i soffan och kollar på white house down, så skönt. Vill bara att huvudvärken ska försvinna, för mår så dåligt.. Usch var glada att ni slipper min huvudvärk. Ska fortsätta kolla nu och trycka i mig popcorn! 

Njuter



Divergent

Vi kollade ju på Divergent igår, och fyfan vad bra den var! Har ni inte sett den, så gör det NU! Åh herre asså, skitbra verkligen. Så se den, ni kommer inte ångra er!

Söndag

Godmorgon! 
Idag vaknade jag vid halv 10, så gick upp och tog alvedon för vaknade med huvudvärk. Sen gick jag ut med grannarnas hundar som biw och jag ska vara hundvakt åt hela veckan, kul! Nu sitter vi och bara pratar, Andrea ska snart hem så då får vi se vad jag och biw hittar på, njuta av solen låter som den bästa idén! Ha en bra dag och njut av solen om ni också har det, så hörs vi! 

Sovdags!

Godnatt på er! Berättar mer i morgon om vad jag tyckte om filmen. För nu vill jag bara sova för är supertrött.


BIO



Glassmys



Mot stab

Sitter och väntar på tåget nu, som Andrea sitter på sen så väntar biw på oss i Uppsala. Senare ikväll så åker dom med och sover hos mig, superbra avslut på denna lördag! Vad vi ska göra får ni reda på senare, puss!

Grillat

Ska bli så gott med mat, vi har grillat i det fina vädret och farfar och Ann-Charlotte är kvar, bra lördag!

Fikar



Lördag

Hej på er!
La mig precis i solen, det är väl 23 grader ute ungefär, så nice! Nu är sommaren verkligen på väg! Städade rummet innan, och åt en stor frukost med familjen. Jag ska stanna här i solen hela dagen, farfar och Ann-Charlotte kommer förbi senare så då får jag ta en paus, men sen är det bara att pressa haha. Vi hörs, njut av solen allihopa, ni som har det vill säga, puss!

Godnatt.



Vampire diares

Ska se sista avsnittet på säsong 5 nu, jag kommer inte ta mig igenom det här levande.. ÅHÅHÅ vill inte se men ändå vill jag haha. Vill inte att den ska ta slut. Fast säsong 6 kommer väl snart, hoppas jag. Myser med naturgodis och någon dricka som smakar som redbull, helt underbart, min fredag blev genast lite bättre.

Trodde jag aldrig

Jag klarade att springa 5 km igen, OMG! Så kul! Sen var det bara att powerwalka tillbaka! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en myskväll! 



Njuter

Tog mig en promenad hem från tåget, och nu har jag lagt mig i solstolen! Helt underbart.

Fredag

Äntligen fredag! Jag är på bra humör, solen skiner och det är snart helg, kan inte bli så mycket bättre! Ska snart gå till bussen för en skoldag, sen efter skolan har jag inget planerat, blir nog en lugn hemma fredag idag. Det behövs ibland också, men vi hörs! Ha en bra dag, puss på er!

Landat

Nu har jag äntligen lagt mig i sängen. Vi storhandlade innan vi åkte hem, så tog sin tid. När vi kom hem gick jag och syster till tåget för att hämta min cykel, så fick mig en liten promenad. Nu ska jag försöka sova, får sova till 8 i morgon vilket är skit skönt! Godnatt på er finisar!

Fan vad god!



Mamma bjuder



Torsdag

Det är ju fan redan snart helg, shit vad fort den här veckan har gått! Ska snart cykla till tåget, sen klara av en praktik dag. Är på bra humör så det kommer gå kanon, hoppas jag! Efter praktiken hämtar mamma mig så ska jag följa med henne till Knivsta, så är skapligt skönt att slippa tåget hem, hatar att åka det. Men nu ska jag fixa det sista, ha en bra dag! 

godnatt

Nu ska jag sova, kommer sova riktigt gott inatt hoppas jag! Vill vara utvilad till praktiken i morgon, är faktiskt taggad på den just nu, haha en annan femma i morgon bitti när alarmet ringer. Sov gott alla fina!

Filmmys



Helt otroligt

Var ute och powerwalka/sprang med syster nyss. Vi började med och springa, och jag klarade av att springa 5 jävla kilometer, SÅ STOLT! Shit så bra för att vara jag, helt otroligt. Sen gick vi 5 km tillbaka också, så skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag slänger mig i soffan! 

Fjärilshuset










Lunch

Vi körde på buffé vi, inte så jättebra mitt i veckan men så är det! Gott var det kan jag lova! 


Onsdag

Godmorgon på er! 
Nu tar jag vanliga bussen mot skolan och möter upp klassen och treorna där. Sen drar vi oss vidare till Stockholm! Vi ska kolla på något där, tror vi skulle till kungens kurva. Sen ska vi till fjärilshuset och titta, sen till en outlet butik. Kommer nog bli en bra dag ska vi se! Nu ska jag fixa det sista innan jag går, och jag hoppas ni är gulliga och ställer frågor till mig på ask, för kommer ha en lång bussresa framför mig. Så då är det kul och svara på frågor! Och ni har väl någonting ni undrar om mig? Kom igen nu! Hoppas ni får en bra dag, puss! 
 
Min ask: http://ask.fm/jessicaaerikssonn
 

Sova

Nu ska jag sova, så jag är utvilad i morgon då vi ska till Stockholm med treorna! Men mer om det i morgon! Först blir det lite tv-tittande så jag somnar till det. Godnatt kära läsare!

Finner inga ord

Finner som sagt inga ord på hur duktig han är på att sjunga! Han ser även as bra ut, gash vilken kille!! Är helt kär i hans röst, så fin.
m

Tvmys

Efter att ha sett ett avsnitt av revenge så kollar jag på the big Bang Theory, så kul! Äter även lite "kvällsfika", mums!


Klippt gräset

Klippte precis gräset, så härligt! Fått lite träning där med, för våran gräsklippare är skit tung haha! Nu ska jag göra lite ben och magövningar innan jag hoppar in i duschen! 

Njuter

Med one direction på högsta volym i lurarna njuter jag av denna älskade sol! 

Tisdag

Sitter i bilen på väg till skolan, så himla skönt att få skjuts. Vaknade med huvudvärk idag också, som vanligt.. Orkar inte, ska just ha den på veckans jobbigaste dag. Får bita ihop helt enkelt. Hoppas ni mår bra och får en bra dag!

Goodnight!



CSI

Kollar på CSI just nu och myser med vindruvor. Sen vid 10 ska jag försöka sova. Min kväll blev inte så bra och har huvudvärk.. Inte alls kul.

Så jag



Myser

Ligger i sängen och kollar på revenge, tände även en massa ljus. Så har det värsta gosigt, så underbart!


Träning

När jag kom hem böt jag om till träningskläder och tog mig ut på en powerwalk. Blev en runda på 7 km, så härligt! Sen gjorde jag även lite styrkeövningar, mycket bra för att vara jag. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag äntligen ska få mat i magen! 


Så himla bra låt


Måndag

Godmorgon på er! 
Ska dra mig mot bussen snart för att gå en relativt kort skoldag, så skönt. Ha en bra dag. 

Försöka sova

Då var helgen redan slut, tiden går alldeles för fort. Fast snart är sommarlovet här, tiden som är kvar kommer gå i racerfart. Blandade känslor inför det faktiskt.

Ligger i sängen och kollar på CSI, ska försöka sova snart också. Har för mycket som far runt i huvudet på mig så får se när jag somnar.. Min svenska är inställd i morgon så får sova en timme längre, det är helt oslagbart. Nej nu ska jag lägga ifrån mig telefonen. Hoppas ni har haft en bra söndag och sover gott!

Så skönt

Fick ett ryck och drog ut på en springtur nyss som jag nu är hemma ifrån. Det är nog det bästa jag gjort idag, var riktigt skönt! Puschade mig själv så jag sprang längre än vanligt, sån härlig känsla! Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag slänger mig i sängen! 

I just wonder



Powerwalk

Med musik i hösta volym i öronen så trotsar jag det här tråkiga vädret och tar en pw!



Söndag

Godmorgon! Gick upp vid halv 11 idag, vaknade vid 10 och låg och små slumrade, sen tog jag mig upp ur sängen. Gick då upp och bakade scones, som jag och mina päron nu är mätta på! Ska lägga mig i sängen nu och se ett avsnitt av revenge tror jag, sen blir det nog en pw!

Såhär kan dem inte göra

Det här går inte, vampire diaries dödar mig. Såhär kan inte näst sista avsnittet på säsong 5 sluta, det går bara inte. Satt och grina som ett litet barn i slutet, så himla sorligt. Too much to handle for me. Åhå hur ska jag kunna vänta en vecka på nästa avsnitt? Kommer explodera.

Har precis krupit ner i sängen, böt lakan innan och duschade så har den extremt sköna känslan nu, allting luktar så gott! Nu ska jag kolla lite på tv innan jag sover, hoppas ni har haft en bra kväll! 

Finaste Stefan ♡

Jag är trasig.

Jag förstod ju egentligen från början, jag förstod vad du höll på med. Du sa ''som det var'' och jag valde att tro dig, för varför skulle du ljuga om en sån sak. Men det gjorde du, och jag har gått sönder pga det. Jag visste ju att du ljög för mig, men valde att titta bort, titta bort från verkligheten. Att det tog dig ca 6 månader att kunna vara ärlig gör ont. Vad har jag gjort för att du är rädd för att snacka med mig, va? Jag visste ju hela tiden, men när orden kom från din mun, så kände jag hur hjärtat krossades, i 1000 bitar. Att det du har printat in i huvudet på mig som inte var sant, var egentligen sant. Hur kunde jag vara så dum?
 
Jag är så jävla sårad, men ännu mer förbannad. Hur fan kan man göra såhär mot en människa? Jag trodde vi var vänner, även mer än så. Men jävlar i helvete vad fel jag hade, för dig var jag inget annat än ett tidsfördriv. Vill bara ställa mig och skrika och banka skiten ur en boxningssäck, fan vad skönt det skulle vara. Mest av allt skulle jag väl vilja banka skiten ur dig, för all smärta du har gett mig. Jag förstår inte hur du har kunnat gå med det här så länge, och upprepat lögn efter lögn, vart fan är ditt samvete? Jag skulle aldrig kunna göra något sånt här hemskt mot dig, skulle jag få chansen att göra det skulle jag inte ta den. Jag vet bättre, jag är bättre än så.
 
Jag hoppas ni är nöjda, för ni har förstört mig totalt, GRATTIS.

Filmmys med mamma



Bomba mig!

Nu har jag skaffat ask för att prova och se hur det är, så förväntar mig en massa frågor av er nu!
 
http://ask.fm/jessicaaerikssonn

Shopping

Fick med mig ett par dr denim hem igår, svider som fan på kortet haha, men så är det. Sen hade mina fina föräldrar köpt ett linne och solbrillor på Kreta, så bra är dom! 

Middag

Ska äta tacos nu med mamma, så gott! Och ja, jag älskar tacos, och kommer nog aldrig tröttna på det!

Lördag

Hej på er!
Vi har precis ätit frukost, och sitter uppe på Biws rum igen. Lyssnar på musik och bara umgås! Ska ta bussen hem runt halv 1, riktigt segt för det är banarbete så allt blir jättekomplicerat. Men så är det, vi hörs!

Godnatt

Filmen var verkligen superbra och as rolig! Var bättre än förväntat, så kul! Och zac efron var ju med, hans snygghet kommer bli min död en vacker dag, åh min babe!

Nej nu ska vi sova, är så himla trött! Sov gott sötisar!

~



Mot biw

Sitter på bussen med min extremt osociala vän, men jag tycker om henne ändå!

BIO

Äntligen ska jag få se filmen, hoppas den är lika bra som förväntat!

Love this song


Fredag

Godmorgon fredag, äntligen är du här! 
Så himla skönt det ska bli med helg, så ni anar inte. Är på väg till bussen just nu, ska först avklara skoldagen innan jag, biw och corinne drar in till stan på bio! Sen åker jag med biw hem och sover där. Superbra fredag! Vi hörs senare, ha en bra dag!

Sovsällskap

Hjärtat ringde innan och förhörde mig på det jag har till provet i morgon, sån sötis! Så han tyckte jag kunde det bra, så det var skönt! Sen ringde bästavän, hon hann före haha! Nu kollar jag på transformers som jag ska somna till, och har musse som sovsällskap, så mysigt. Sov gott mina kära läsare, puss på er!

Ut i regnet

Ska ut nu på en springtur, får se hur det går för var ett bra tag sen jag sprang! 

Humöret går upp och ner

Nu har jag fått mat i magen så humöret gick upp igen. Ställde mig och lagade mat när jag kom hem, inget blev som jag tänkt mig så blev lite irriterad. Men nu vet man hur det känns att jobba och sen behöva ställa sig och laga mat. Nu ska jag börja plugga, ringa Simon först tänker jag göra, behöver höra hans röst, sen om jag hinner blir det ett samtal till bästa, (hoppas hen inte läser detta innan) haha! Sen efter det måste jag plugga.. Så nu är min kväll förstörd.

Torsdag

Idag är jag trött, orkade knappt upp i morse. Vill bara ligga hemma i sängen, men nä det får man göra i helgen! Ska snart cykla till tåget för att ha sista praktikdagen för den här veckan, skönt. Ha en bra dag!

Sängen ropar

Nu ropar sängen, är verkligen sjukt trött, jag förstår inte. Så ska försöka sova nu eftersom jag måste upp tidigt i morgon också. Hoppas ni har haft en bra onsdag, sov gott alla söta läsare!

Just nu



Ointressant inlägg

Nu när vi är mätta på potatisgratäng och kött så får jag håret ompysslat av biwsan, så skönt! Sen måste jag plugga, så segt..

I hope so!



Onsdag

Godmorgon! 
Idag har min morgon varit bra och dålig, lite konstigt. Är supertrött fast är ändå lite taggad på praktik, men ändå inte. Sån sjukt jobbig känsla. Är så segt eftersom jag måste gå upp så tidigt och kommer hem så sent. Men men, nu är det så! Ska snart cykla till tåget, ni får ha en bra dag så hörs vi senare!

Så trött

Sen vi kom hem har vi inte gjort speciellt mycket. Jag har pluggat till svenska provet vi har på fredag och biw på något annat. Inte ett dugg kul, men det måste göras. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, ska först läsa igenom svenskan sen kolla lite på tv, senast halv 11 måste jag sova. Kommer vara helt död på praktiken annars, och det är inget jag vill! Hoppas ni sover gott inatt alla fina ni!

Avicii, han kan!

 

Det känns i hjärtat



Vad tycker ni?

Tycker ni läsare att jag ska skaffa ask så ni kan ställa en massa frågor till mig där som ni kanske inte vågar här? Kommentera vad ni tycker! Får jag tillräckligt med kommentarer kanske jag skaffar det! ;)

Tisdag

Idag är veckans drygaste dag, har även prov i historia som jag inte kan så himla bra, så jävla sur. Hur mycket jag än pluggar så fastnar det inte.. Står och väntar på bussen just nu, vill bara vända hem och lägga mig i sängen, jag orkar inte med skolan längre.. Att det är tre hela skolveckor kvar till långledigt får mig att gråta, behöver ledighet! 
Nej nu ska jag sluta gnälla, vi hörs. Ha en bra dag!

Sovdags

Nu ska jag och biw sova, eller iallafall jag haha! Vi har pratat och bara umgåtts. Skönt att lätta på sitt hjärta till en av personerna jag litar mest på och förstår mig bra, helt underbart. Så nu mår jag lite bättre iallafall. 

Ska kolla lite på tv innan jag försöker sova, är inte så trött så hoppas man blir det så man får skapligt med sömn. Hoppas ni har haft en bra dag och sover gott finisar!

~



Vampire diares

Bröt ihop och la mig i sängen direkt när jag kom hem, jag orkar inte. Så nu får vampire diares och Musse rädda mig från verkligheten i 40 min.



Måndag.

Ni anar inte hur trött jag är idag.. Vill bara lägga mig i sängen och stanna där resten av dagen. Men icke sa Nicke, för måste till skolan. Slutar vid halv 2 idag så hoppas att dagen går fort. Sen så kommer biw när hon har slutat, bäst! Men nu ska jag gå till bussen, ha det bra! 



Svårast av allt..

Är att sova utan Simon, att jag känner hans lukt i kuddarna han sovit på men att inte få somna i hans varma famn är förjävligt. Här ligger man superledsen och behöver hans närhet, men han är alldeles för långt härifrån. JAG HATAR DIG DISTANS. 
Som ni märker är mitt humör sämst och jag är ledsen, söndagsångesten är även på topp, kul va? Nej, inte ett jävla dugg. Orkar inte med en hel skolvecka till, behöver ledighet.
Aja, nu ska jag kolla på tv och försöka somna till det, godnatt på er!
Kommer krama ihjäl den här kudden inatt. 

we're the millers

Kollar på we're the Millers med min kära syster och hennes kille, så himla kul film! 
Är även helt nedstämd för Simon åkte hem idag, och vi vet inte om vi kommer träffas innan i juni när jag ska dit så det är riktigt jobbigt.. Får hoppas på det bästa. Nu ska jag fortsätta titta och trycka i mig massa skit.



I fucking hate it



Förstörd



Söndag

Godmorgon på er!
Jag blev precis väckt av Simon som hade fixat frukost till mig, så nu har jag fått frukost på sängen, hur gullig? Nu ska vi äta det och bara ta vara på tiden med varandra.

The town

Nyduschade som vi är ligger vi nu i sängen och ska äta jordgubbar och dricka powerking till the town! Hoppas den är bra.

Shoppingen

Tack så mycket älskling för den här tröjan, så nöjd!






Just nu

Jag och Simon äger ut syrran och hennes kille i alias!


Pluggar

Ska skriva klart min svenska sak nu, sen kolla på gladiatorerna! Håll även utkik,  för sakerna jag shoppade idag kommer upp snart!

Tacoslördag



Matpaus



Lördag

Hej på er! 
Idag var klockan ställd på 10 även fast vi somna runt halv 5 igår. För vi ska in till stan och kolla runt innan vi ska spela minigolf inomhus, det har jag aldrig gjort förut men det är väl nästan likadant som ute antar jag. Vi ska åka nu, ha en bra dag!

Godnatt..



Så gott



Förbereder



Lunch

Åh fyfan vad detta ska bli gott, det kommer knulla i käften!

SÅ BRAA!!

Den är låten lyssnar jag på hur mycket som helst just nu, den är så jävla bra!
Lyssna på den, ni kommer inte ångra er! 

Fredag

Hej på er!
Idag har vi inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt, pratat och umgåtts. Nu ska vi cykla till örbyhus, vi cyklar en mil enbart för att köpa kol och potatis. Så duktiga vi är! Ser ut som det ska börja regna så håller tummarna på att det inte gör det, inte ett dugg kul och cykla i sånt väder. Ha det bra så hörs vi senare!

Tråkig kille

Uppdaterade snapchat, så man kan ju videochatta typ eller vad man ska säga, så det har jag gjort med biw ett tag, så kul! Simon ligger och sover, tråkig som han är.. Så jag ska väl också försöka sova nu så vi kommer upp i skaplig tid i morgon. Bytte även lakan och duschade innan, så mysigt! Det luktar så himla gott, bästa känslan. Godnatt på er!

Kollar film

Vi kollar på nån paraody på the hunger games, den heter the starving games, så jävla dålig haha! Så vill ni skratta till en helt värdelös film, se den!
Vi myser med glass också, så gott!

Kunde inte låta bli

Har kollat in det här linnet på Cubus jättelänge så jag kunde inte hålla fingrarna borta så igår blev det mitt!

Blacklist

Vi fixade precis ihop en "sallad" som vi ska äta framför blacklist som Simon missade förra veckan. Sen ska vi iväg och möta upp min syster sen handla.

Bebis



Torsdag

Att vara ledig nu en längre tid är ju för underbart! Jag vaknade runt 9 i morse, skit pigg även fast vi somna sent. Vi låg kvar i sängen till 11 och nu har vi precis fixat frukost som vi ska äta med mina päron, dom åker bort senare så ska ta vara på tiden med dem! 

Underbart

Efter en supertrevlig kväll med mina tjejer med massa prat och skratt så ska jag sova! Hjärtat kom hit idag med så får somna i hans varma famn, underbart! Godnatt på er!

RSS 2.0